Mother's day

2009-05-31 @ 18:53:06 Bilder Kommentarer (1)


Min kära mamma på morsdag .


 

En rosa ros fick mamma av mig haha :)


 

Äntligen har min söta mormor kommit hem från Polen!


 

 Min nya mini fläkt för 49 kr från sektföretaget haha - jude tider!
Hehe kokande och höggravida Sandy hemma hos mamma. Ingen brunkräm nu för mig inte, iaf inte en tid framöver hehe .. för vaaaarmt!


The truth!

2009-05-30 @ 23:11:08 Graviditeten Kommentarer (1)
VERKLIGHETEN

 Här är sanningen bakom min graviditet , massa bristningar .. och det e så mycket mer egentligen - över hela kroppen .. Fan!

Vecka 35+4

!?

2009-05-30 @ 21:59:18 Allmänt Kommentarer (0)
Why don´t you prove me wrong?

Blah blah ..

2009-05-29 @ 21:58:20 Allmänt Kommentarer (0)

Fan vilken jävla boring dag .. Suttit hemma hela jävla dagen haha .. Städat, dammsugit, diskat, tvättat - u name it. Fan man borde ha en som hjälper en när man e höggravid - hallo föder om 25 dgr! Fixar ej allt själv . Haha hjärtat bankar på och svetten bara rinner , helt sjukt . Men men ngn måste göra det - och det e ju of course moi då haha.
Vad har man annars gjort ? Försökt och fixa ngn form av släkt träd i baby boken, kom jävligt långt från min sida - vet ej bara vad pappas pappa heter och hans mamma, annars e dt klart. Men sidan från babydaddy .. haha mnja hans namn och hans pappas efternamn? Ja .. förhoppningsvis så fixar man lite mer på den sidan .. Vill ändå min bebbe skall känna till sina rötter, veta vem hans familj är .. Vill göra allt för och undvika att Wayne ska hamna på Spårlöst på fyran, den e så sorlig på ngt sätt - inga torra ögon på mig inte iaf .. men men ,,


Haha för och gå från dt ena t dt andra så har man hittat ngt som heter www.youporn.com och www.pornhub.com haha helt fantastiskt - speciellt under lågkonjukturen haha bye bye martinshop! Haha e så egen av mig .. Enjoy.


Sen e jag grymt nyfiken om dt är så att man undviker mig för att man behöver space pga ngt med sitt liv eller är dt så för att man vet ej vad ska göra nu när sanningen e framme?? Vet ej vad jag ska göra .. eller säga för den delen .. och inte bra och göra såhär mot Sandys hjärna, kokar ihop massa scenarion, damn .. Jag ska ge dt tid, en stund till iaf men föder snart jue?


Aja nu är datumen satta iaf;

1 juni - BB väskan skall packas
10 juni - Stor städning av lägenheten
13 juni - Ta hand om mig själv om man säger så
21 juni - Städa det sista i lägenheten
22 juni - Inskrivning på sjukhuset
23 juni - Planerade kejsarsnittet - min älskling födds!

Vad som händer efter detta - is up to God himself  ..

Jag vill ha Anne Geddes tavla !! Jag vill ha den nu!! Vart kan man köpa den??!! Tycker den har en sådan fin symbolik, just denna då :) .. Oh kommer snart sno den från min MVC haha!vill ha!!


!

2009-05-28 @ 00:49:40 Allmänt Kommentarer (0)
Haha man börjar inte alls bli knäpp när man ser en afrikan i Nils Ericssons Terminalen, inte alls när han sätter sig brevid en i bussen o man biter sig i läppen för och inte brista ut i garv. Sen får man inte alls panik när man ser en på Hjällbos hållplats som ser ut som Honom och man skapar självklar inte under denna tio minuters resa att afrikanen kanske är anlitad för och förföra dig för och sedan mörda dig och barnet - Order från Honom . Hahah asså jag börjar bli knäpp, men fyfan trodde jag skulle explodera av garv. Egen humor - t max! Hahaha .

Ms Charlie

2009-05-26 @ 18:30:22 Graviditeten Kommentarer (1)


 Hihi se så fina slingor samt klippning man gjorde idag hos frisören :)
En aning krulligt efter små regnet ute hehe ..


Se så fin man var idag i sin nya klänning o nya frisyr :)
Vecka 36

Jäävligt uttråkad, javissst !


Moje Serce .

2009-05-26 @ 00:53:27 Graviditeten Kommentarer (0)
Min bebis kommer t världen om 4 veckor :)
 Bebis - 9:e månaden (Vecka 35+0) - hihi stooor man é nu
Om 4 veckor, dvs 28 dgr, kommer min älskling till världen!

Kocham cie serce moje .

Elisabeth Ohlsson Wallin - Konst

2009-05-20 @ 17:59:43 Bilder Kommentarer (0)

Sista måltiden, en gay tolkning


Kärlek! Att man är Homo, Bi eller Trans behöver man ej utesluta Gud ur sitt liv.
Gud är kärlek!


 Vi är lika mycket värda som alla andra!


Gud finns bland HBT-folket!


Att det finns så jävla mycket hat i denna värld, vi är alla människor och vi alla blöder rött blod!


"Bildmontaget visar när en lesbisk kvinna blir våldtagen av två män och biskopar från vatikanen kollar på.
Biskoparna från den katolska kyrkan kommenterade händelsen med att säga atti homosexuella, bisexuella och transexuella får skylla sig själv och ta konsekvenserna av att de visar deras kärlek öppet" Från SVT2 Repotage - Bilden representerar en riktig händelse som inträffade i Italien då katolska kyrkan kommenterade händelsen med att säga att HBT folket får skylla sig själv, det är OK och våldta en lesbisk kvinna .. Vilken jävla syn.

Brukar ej kolla på SVT kanalerna , men råkade hamna på SVT2 och såg en kort repotage om en kvinna som heter Elisabeth Ohlsson Wallin - En kvinna som är homosexuell och fotograf, blev totalt fascinerad .. Länge sen man befann sig i HBT världen känns det som .. Hon gör bilder som är väldigt provocerande som bland annat inriktar sig på HBT folk och hat o en massa annat. Tycker hennes tolkningar är helt fantastiska .. Väldigt fina bilder och oerhört starka .. me like! Tycker vi har kommit långt från att det var förbjudet och vara homo till att homopar får gifta sig i år .. tycker det e så jävla fel det som hände nu under Eurovison i Ryssland, det skulle vara gayparad men det stoppades och de som gick ändå blev arresterade .. Jag fattar inte att vi människor måste hata varandra, det handlar om kärlek - inte fan handlar det om ngt annat. Ingen kan intala mig att dt är fel och ingen kan intala mig att jag är värd mindre eller att Gud hatar mig. Skäms på folk som sitter kvar i stenåldern . Världen hade varit så mycket bättre om vi alla accepterade varandra för de vi är och inte för vem vi har sex med eller väljer och leva med samt älska .. E det verkligen en så stor skillnad? I have a dream haha säger jag bara ..

www.ohlson.se - Mer bilder samt info .


Annars har man t.o.m köpt ett ryggstöd .. fyfan vad illa men men nu är det bara 34 dagar kvar ..

What have you done?

2009-05-18 @ 18:02:19 Allmänt Kommentarer (0)
Var på minna mottagningen idag, kan lungt säga att det var första ggn som man kännde att det var värt och gå dit. Jag ansträngde mig inte ens och vara social idag, har gett upp hoppet om de människorna som går där så jävla dryga - Ironiska är att jag skulle lämna namn och nr på en lista så om ngn vill kontakta mig kan de ringa mig och jag de , haha slängde den lappen sen . Jag menar kom igen detta var typ femte mötet och alla kollar på mig som om jag vore pesten själv .. Ne men iaf min poäng, det var så skönt idag för att idag kom en kvinna från familjerätten och la korten på bordet, svart på vitt - fyfan va gött o veta allt. Jag frågade på som fan , typ var den enda som verkligen ställde alla frågor . Var så rädd inför detta mötet på minna med info om familjerätten men nu känns det så mkt bättre! Jag ser verkligen mycket ljusare nu på just den delen ! Woohoo ! Sen får vi se hur det blir men skönt och ej intala sig själv att oh så kommer det kanske bli ??!! Nu vet man exakt hur det blir och jag har många fördelar där! :)

Ne fick för mig senare och åka till partille c , allum, var så jävla uttråkad - skit trött - men uttråkad .. Köpte en klänning , var illa tvungen och göra det ..Haha köpte klänningen på Generous på Lindex, alltså tjockis avdelningen fyfan vad har hänt med mitt liv? Haha men men snygg var den iaf , så nu har jag cash över och köpa smink på kviberg till helgen. Men iaf igår köpte mamma super stora nike mjukisbyxor till mig från freeport, så nu känner jag att jag har kläder och ha på mig efter kejsarsnittet :) fyfan ett annat problem löst - woho!

Så efter denna jävla långa promenaden skall jag svalka av mig med netto cola light och fira att denna dagen har varit positiv, iaf en dag i mitt liv :) ! Det räknas ..

Peace

:)

2009-05-18 @ 08:52:08 Graviditeten Kommentarer (2)

 Man ser ej mkt men lite iaf, bebben blir blyg när kameran kommer fram haha .
 Tyvärr massa bristningar på magen , the truth about a pregnancy :P

Som livet och döden

2009-05-18 @ 01:19:02 Filosofi Kommentarer (0)
Känner mig vilse, övergiven, bedragen, utnyttjad, blåst - har hur många ord för denna känslan jag känner inombords just nu. Hur kan man missbedömma ngn så mkt? Hur kan man tro på en saga, fast man vet egentligen har vetat att ngt e fel hela tiden. Fast hela kroppen har skikit och alla tecken har varit där, fast hjärnan sa till även hjärtat har tvekat ngra ggr - så många tecken, så många tillfällen o ta i akt - men nej, jag vägrade jag ville ha fel för en ggn skull . Jag ville ha en lycklig historia, jag ville ha ngt nytt - jag ville börja tro igen, börja leva påriktigt . Jag visste mkt väl då som nu att jag är ej ämnad för det, har tydligen aldrig varit det och kommer tydligen aldrig och vara det - jag måste lära mig och leva med det, lära och acceptera det .. Måste förstå det och ej lura mig själv, skada mig själv .. Vrf gör jag alltid om det? Varför väljer jag och leva i lögn ? Hmm .. Jag funkar ej med folk, jag kan ej lite på ngn .. Hur ska man acceptera det också? Hur fan skall man kunna acceptera att det ej finns ngn person jag kan lita på . Varje person jag har litat på har antagligen svikit mig eller lämnat mig - precis som mina förhållanden. Jag vet ej vad jag gör fel längre , jag vet ej varför folk väljer och såra mig? Varför de väljer o skada mig? Ljuga? Lämna mig? Jag vet ej vad jag har gjort .. Visst jag misstänker , karma is  a bitch - men hur länge skall detta hålla på? Mitt sista förtroende för ngn försvann nu, pooff helt borta .. Jag klarar ej av mer .. Vänner som förhållanden .. Jag vill ej ha ngt med de två sakerna och göra längre , jag vill bara må bra och så länge de två grejerna excisterar i mitt liv, eller att jag vill att de skall göra det, kommer jag aldrig och må bra .. Jag e så ledsen, så kluven - arg? Känner mig naiv, som om jag vore fem år och tror på tomten .. Kolla vad som händer när man litar på ens vänner, när man litar på ens partner - det biter dig i arslet . Lord have mercy .. Orkar verkligen ej mer med denna bullshiten .. orkar ej .. Har jag inte sonat för mina synder än? Har jag ej blivit sårad tillräckligt än? Har jag ej fällt tillräckligt många tårar än? Vad ska mer inträffa, vad skall mer fåglarna viska i mitt öra? Vad mer skall komma med gryningen? Vad? Vad? Orkar inte, snälla, orkar ej mer ..

"I'm inlove with a fairytale ."

2009-05-17 @ 01:17:45 Allmänt Kommentarer (0)
Super mysig dag med mamma och company.

Eurovision manian har kommit till sitt slut, och som förväntat så kom Sverige ej ngn vart med Malena - I told you so moment. Kära Norge vann haha (tänker på S förvrängda humor om norrmännen) och det tyckte jag ändå att de förtjänade .. Island kom i toppen iaf woho, dock ej kära Danmark! Skit bra låt enligt mig men den blev sågad .. tyvärr .. Ne men tyckte bidragen i år var ganska bra, kanske för att förra året så såg man den onykter?? Haha vad vet jag  ..

Är ganska kluven annars .. Hoppas jag får ett tecken på vad jag skall göra framöver , vet ej vilket steg som skall tas nu.

DAMN ..

"Slag under bältet"

2009-05-16 @ 01:22:47 Allmänt Kommentarer (0)

Oh nu börjar det komma till detta, detta som jag ej orkar .. Att folk ska börja fråga om min gravidtet .. Människor jag ej har haft kontakt med på flera år, skall helt plötsligt leka allan ballan och fråga ut mig som om de jobbar för aftonbladet . Skönt att de får reda på det 38 dgr innan BF , för det hade varit värre om de trakasserade mig under alla 10 månader. Men varför skall folk döma en och bli griniga för att man ej vill ge varenda liten detalj kring hur detta hände? Visst hade jag haft det bra med fadern hade man kanske sagt lite mer - men nu så e det ej så, vilket skulle vara en förolämpning mot sig själv  om jag sa ngt .. Jag vill ej att folk skall hänga ut mitt liv och min gravidtet som om det vore ngn artikel i se&hör .. Men men de e la det minsta utav mina problem .. men ändå jävligt irriterande .,.

Och jag har kommit på det, allt har varit en lögn och skall sluta inbilla mig ngt annat . Jag har fattat det nu . Och allt är OK!


Livet blir inte alltid som man har tänkt sig .. tyvärr. Man kan ej välja vem hjärtat släpper in .. och det finns inga garantier på att man ej blir sårad .. Vänner sviker och saker och ting är aldrig förevigt ..

Ne fan ska sluta leka offer nu, dax o nanna - familjedag imorgon :) Skönt med natt promenad iaf !


?

2009-05-15 @ 18:28:39 Filosofi Kommentarer (0)
Ja sie zawsze dowiem, ja już wiedziałam . Prawda może boli - ale nie tak dużo jak kłamstwo . Teraz nie mam nikogo, jestem całkiem sama. Nie ufam nikomu, tylko siebie . Pierdolem tą miłość, mam już dość ..

More pic's - Babyshower

2009-05-15 @ 13:21:17 Bilder Kommentarer (1)

 Hihi lite mer bilder på P's sötnows :)

Don't feel right .

2009-05-15 @ 11:46:59 Filosofi Kommentarer (0)
Så andra delen av Eurovision Song Contest 2009 igår, faktiskt imponerande mkt bättre än första .. Många mer seriösa bidrag och bidrag som faktiskt gick och lyssna på, en klar favorit var ju självklart Danmark :) fyfan hejjar på för fullt! USA country möter Olsen Brothers haha :) .. Ne så klart gick Polen ej vidare, vad polacker ej förstår är att de ej kan engelska - alla andra länder, mot min stora förvåning, sjöng på deras språk - men så klart ej polackerna . Men klart man hejjade! haha .. Oh final på lördag ! Heja Danmark, Island och (antagligen, fast värdelös låt, men det e ändå the motherland haha) Sverige! Sandy totalt okontaktbar på lördag, javiissst!

Som vanligt krascha man igår - 23.00 - 01.15 - Nytt rekord? Tur (eller otur?) att mamma var här ? Fan har sådan jävla ångest inför allt , kom på att man e inne på 30-spåret nu (dvs idag är det 39 dgr kvar!) . Kännde att min träff med L hjälpte mig ej och må bättre, dvs att vi pratade intensivt om S i bra många timmar, tror det satte igång ngnting i mitt huvud. Sen att man tänker på familjerätten, som man överältade hos kuratorn iförrigår, samt pressen på att ungen skall döpas i katolsk kyrka - som jag egentligen ej vill pga mitt sätt och leva . Fint och gå in i kyrkan ba hej jag är ensamstående och har haft sex med en kille som är inte polsk (tro mig polackerna e knas) och ja vi är inte gifta men jag valde och behålla barnet (plus poäng för ej genomgått en abort?) och innan honom har jag haft förhållande eller sexuell koppling till kvinnor och lär ha det framöver också för att jag attraheras mer till mitt egna kön , sen dricker jag ibland också (och NEJ inte under graviditeten) - så min fråga till dig blir, kära präst , kan jag döpa mitt barn i katolska kyrkan? Jag vill ej bikta mig för jag ångrar ej ngt, fast i Era ögon e jag satan själv, sen vill jag ej att församlingen skall vara närvarande för jag hatar alla i den polska kyrkan de e falska människor - men kan jag döpa barnet här Fader? Hans svar ska ju självklart bli - Ja, mitt barn! Haha aaah precis .. fatta att man får ångest. Och mormor vill ej att jag skall döpa i protestant kyrka, dvs svensk kyrka, för att under den kyrkan finns inte Gud .. Haaapp??! Jag tycker protestant kyrka är inte så överdrivna som den katolska, jag menar det e mer acceptabelt och vara homo/bi/trans där (kanske ej alla men vissa, jag menar det e ju trots allt där de går med på och välsigna homosexuella par - wohoo) .
Ne men känner också att detta med familjerätten kommer riva upp mina gammla sår och orka med det .. orka orka bråka med Honom om vårt barn , det skall fan ej vara såhär , jag skall ej behöva känna att jag lever min mammas liv - om igen .. Orkar ej det .. E rädd för vad som skall hända, mitt barn - med mig .. och inte nog med allt så toppar jag detta med min stora ångest inför kejsarsnittet, nu har man hakat upp sig på tänk så blir man förlamad eller slapp i bäcknen området? Hmm fiiinnt, jag menar sobril är ändå inte ngt mirakel piller. Känner att jag börjar isolera mig bort från människor, orkar ej med känslor, med folk med och vara glad hela tiden trots att jag ej e det - men vill ej vara denna människan som e deprimerad 24/7 och är alltid ledsen och ser saker och ting svart .. orka vara denna människan .. Bäst och vara själv? Men som sagt dör lite varje dag, kommer förmodligen bli helt apatisk mot slutet .. Vill ej förlora fler människor ur mitt liv men jag kan ej hjälpa och stänga in mig själv , skyddar mig sj mot det som skall hända .. orkar ej då tänka på ngt, eller lägga min fokusering/energi på ngt .. Ooh vet ej ngt längre ..

Ska gå och tvätta, städa och försöka sätta tankarna ngnannanstans, känns som en jävla snyfft dag idag .
All by myself - Yes indeed !

Kocham cie .

2009-05-13 @ 23:30:41 Bilder Kommentarer (0)


Saknar dig, känns tomt utan dig . Kom hem!
 
 "Ci co się lubią, chętnie się czubią"

A pic .

2009-05-12 @ 23:17:02 Bilder Kommentarer (1)

 Här sitter vi på samma ställe som vanligt - CHEZ haha .

Humor på hög nivå .

2009-05-12 @ 22:59:28 Youtube Kommentarer (0)
Haha så kvällens eurovision är avslutad. Av 18 bidrag, var det enbart 3 , eller var det 2 - svårt och avgöra när man ej kan avgöra deras uttal, länder som sjöng på sitt egna språk - alla andra FÖRSÖKTE sjunga på engelska eller gjorde ngn egen tolkning av det engelska språket - dvs what's new? Haha ne men fan det var 1 och en halv timma typ garv non-stop, bebben vred och vände sig antar den hade lika trevligt som jag .. Det ännu sorligare är att enbart 1 bidrag av 18 var bra, vilket var Islands . Bästa var rumäniens bidrag "the girls like to party like nobody, nobody" hahah fan det var ett jävla moment hahhaha ..  att ngn kan få för sig och skriva en sådan låt? Eller bidrag nr 2 - chech republik - haha jag vet ej ens vad det där var hahha . Ett mysterium är Maltas bidrag, vilket språk var det? Engelska? Hahaha ..  Men som sagt detta är Eurovision , vad kan man förvänta sig? Haha .. Sen förstår jag ej rysslands reaktion till "tingeling tingeling" jag menar deras show såg ju fan exakt likadan ut haha förutom ironin annars var den identisk hahah .. men men .. bäst är ju att de avslutar med tatu, dvs de lesbiska som aldrig var lesbiska som var en skam för ryssland innan , antar pga deras läggning, som sedan visades vara falsk - aah nu blev dt jobbigt och förklara haha - men ni fattar . Mot min stora förvåning så gick Malena vidare med låten "La voix" - så vi har fan en chans ..  Mot alla odds .. och yeees Island gick vidare! Min favorit, hittills, det var de även förra året med deras grymma låt "This is my life" som är väldigt populär på min Ipod även ett år efter haha .. Längtar till övermorgon då den andra delen skall sändas haha .. mer garv på G då!
 Detta är min humor haha .

Takin' back my love

2009-05-12 @ 19:44:28 Allmänt Kommentarer (0)
Wow var så nära på och missa första delen av Eurovision song contest 2009 .. Fan dålig reklam de har gjort i år för det. Sverige presentera sitt bidrag ikväll - vilket är Malena - La Voix - dvs totalt jävla värdelöst .. Fattar ej hur svenskarna tänker när de röstar .. Ne fan , inget slår förra året när Nordman slog ut Carola i melodifestivalen - a very special moment haha .. Ne så Sandy lär sitta framför tvn idag klockan 9, den 14:e samt för finalen 16:e maj, tror jag besöker far då och kollar med familjen där haha . Fan det enda man känner sig fortfarande gay med , woho! Ne tänker på vart jag var i mitt liv exakt ett år sen då Eurovision sändes , var helt totalt ointresserad - men var då med min dåvarande älskling och tänkte här kommer vi sitta ett år efter och dricka öl som vanligt - haha fan vad mycket kan hända under ett år , det tänker man fan ej på .. Ne men woohoo Eurovision idag , undra om Polackerna är med idag? Haha .

Så var annars idag på Aurora och hade ett möte med min underbara BM som jag har där .. Ganska intressant möte, enligt henne så känner hon ngn form av utveckling från mitt håll - angående min ångest - men ah .. Jag menar Sobril spelar en viss roll och sedan att jag intalar mig själv att jag dör om 42 dgr - då blir man jävligt lung . Sedan gick vi till operationssalen där jag skall snittas och till rummet där jag skall "bo" före och efter förlossningen. Haha fick t.o.m ha på mig sådana läkarkläder och en sådan mössa, som bamba tanter har. Haha fyfan fick mig ett gott jävla garv där .. Men det var skönt och se för och försöka och komma till instikt med vad som skall hända här nu , ganska snart .. Börjar tänka lite på tiden efter förlossningen , om allt nu går bra , lite skrämmande har ej gjort det - vågar fortfarande ej göra det .. men fan tänk ... aya ..

Hatar btw Sveriges jävla mentalitet .. Orka .. En gravid kvinna ställer sig ingen upp för på vagnen - för hon kan stå upp va? Och med hon menar jag självklart mig själv .. En jävla kvinna ställer sin HANDVÄSKA på ett säte i vagnen och så sätter man sig , jag menar fan fem min eller mer går och sedan kommer hon och frågar vad hennes väska er och ber mig och resa mig upp för då har hon "sparat" platsen till sig själv. Därav varför hon lämnade sin handväska på ett säte i 10 min .. Fan fick ju panik på henne .. Jag röt till och sade till henne att du skall minsann tro att du kan reservera en plats och sätta dig när du känner för det medans jag som är gravid och har fan ont överallt skall stå upp ?! Då bad hon om ursäkt .. Men då reagerar en kärring sätet brevid och säger till denna kvinnan som "reserverade" sätet att hon kunde sätta sig istället för henne , herregud denna kvinnan var 35+ vars plats "jag snodde" .. Förstår mig ej på folk ibland .. Ville strypa de båda .. Inte ngn lyxbehandling här inte .. och sen kan man ta mig fan ej reservera en jävla plats på vagnen!!

Men men imorgon är det pappa som gäller, gör en kort visit hos kära familjen .. han ringer ju nu och frågar hur jag mår och hela det kalaset .. vad mysigt .. haha ..

Sen hoppas man att inte en viss person får ngt utbrott och flippar ur och förstör mitt liv - igen - nu det närmaste ..
Only God knows ..

Min älskling .

2009-05-11 @ 21:31:26 Videoklipp Kommentarer (0)

Min bebis hjärtslag - I love you .

Nostalgi .

2009-05-07 @ 14:45:34 Filosofi Kommentarer (1)
Tycker det e fantastiskt hur livet går vidare, hur saker och ting ändras i vår tillvaro, hur människor man trodde man kännde sårar, hur kärlek omvandlas till hat, löften till lögner,  hur allt ändras runt om oss - som årstiderna flyter förbi så gör våra liv med , vare sig man vill eller inte.. Skrämmande, smärtfyllt, spännande men ledsamt fast ändå inte. Hm saknaden är enorm , saknaden efter de goda tiderna . "Follow the path that God has choosen for you, and have faith."

Mitt hjärta kommer till världen om 47 dgr :) Mummy loves you


Can't argue with this.

If you had the opportunity to see what is going to happen in your life, who you will become and who is going to love you sincerely - would you take it? Would you want to find it out in advance? Or would you rather figure it out on your own?
Do you believe in destiny, that everything is already written in the stars? Or do you believe that we create our own future?
Do you believe that life is worth living? That we all got a purpose for living here?
So many emotions. So much confusion. So much hurt. So much happiness. We are all humans, no matter what we try to convince ourselves.
Maybe this is hell on earth or maybe this is heaven on earth?
Do we really exist or is this all an illusion?
Don't take anything for granted in this life, everything you treasure can be taken from you in a blink of an eye.
Don't give out your heart to anyone just like that; give it to someone who you know will deserve it.
Don't cry, tears won't help you - don't show that you are weak.
Let people see you, don't be someone your not - you will gain nothing.
Always have faith, believe that God has plans for you, and believe that He will guide you.
Never give up, but know when it's over - don't hurt yourself
Remember you have no one else but yourself - be good to yourself, love yourself.
Never let anyone get to you, don't stop your world for nothing or no one - keep it moving.
Choose your friends carefully, always know the difference between a true friend and a fake one.
Remember to always smile, even trough the roughest time.
We all got one life to live, and one life only - Don't make it harder then what it already is.
Don't make up excuses for stop living, don't blame it on someone or something.
Live life to the fullest, don't be scared but don't be naive.
Love as much as you can, when it hurts it's for real.
We never learn from our mistakes, but still we try.
Never give up hope, when you do it - your soul is going to die.
Treasures every happy moment, always remember the memories.
Never listen to what people have to say to you, they don't mean you well. At the same, don't ignore everything you hear.
Remember to treat people the way you want to be treated, otherwise it doesn't work. Karma is a bitch.
Remember that it is okay to be sad, no one can judge you but God Himself.
Never put your life in some other persons hands, you have to take a hold of your own life.
If you don't trust yourself, how can you trust others?

Always know that you are capable of doing much more then you think, beware.
Don't hurt anyone, unless you want to be hurt.
Always know that your time will come, no matter how it is right now - keep your head up.
Live your life, but do not adapt to no one.
You are at the end alone in this world, so do everything your heart desire and live for the moment - not for the future.


Skriven av mig då, ett tag sedan ..

Nice beats .

2009-05-06 @ 21:59:40 Youtube Kommentarer (1)

Så jävla vacker låt ..


 
 Music makes me feel gooooooood :)

2 little 2 late?

2009-05-06 @ 21:24:19 Filosofi Kommentarer (0)
Känner mig sentimental och kluven . Kan ej tänka på ngt annat .. Det enda jag har i min hjärna . Vad hände med min logik? Som vanligt flyr den ner t kurdistan , vilket gör att jag blir helt koko . Jag fattar inte hur jag tänker? Jag borde skämmas . Vad e det med mig? Varför känner jag såhär? Det gör så jävla ont ska du veta, så jäävla ont . Jag orkar ej leva i det förfluta, det förflutna är ej nutid och verkligen ej framtid - det vet jag - varför vill jag inte förstå det? Saknar tiderna, känslorna, beröringen, skrattet - Dig . My gawd - håller på och förlorar min hjärna . Jag vill ej att hjärtat skall ha en talan , den saknar logiken - den förstår ej sanningen , den lyder mig ej . Allt skall ej handla eller påminnna mig om dig, det har gått lång tid nu, saker och ting går ej och förlåta men ??  That smile, that touch .. Nej .. orka .. orka .. ska sluta nu fan .. !

"To think I might not see those eyes
Makes it so hard not to cry"
Babyshower del 2

2009-05-04 @ 11:02:54 Videoklipp Kommentarer (0)
Haha lagt upp mig själv när jag öppnar presenter i en timma på youtube haha fan va illa . Vilken jävla röst haha, nej äter ej testeron haha .. Måste ju änna ha lite nytta av videokameran . Vi har ju duktiga S bakom kameran ! Varning för konstig humor o Sandys försök o röra sig utan o dö av andningsbesvär haha.
Enjoy!


Del 1

  Del 2 

 

 En kort snutt med S hahaha - Så väldigt egen humor ...

BabyShower .

2009-05-02 @ 23:29:13 Graviditeten Kommentarer (1)
Vad trevligt med alla människor som kom till waynes babyshower . Känndes super mysigt och umgås med folk som faktiskt tycker om en, med tanke på hur en gammal vän behandlade mig igår. Var ej på världens bästa humör igår, spec efter det med F och sedan kom scenartiot med S igår .. Trist när fler vänner skall överge en , spec pga missbedömningar samt för att de ej kan dra upp en direkt .. Tycker det e fantastisk att folk ej vet vem man är efter flera år .. och detta e perfekt med att folk skall snacka skit om mitt ofödda barn - så jävla orättvist med tanke på att han ej ens kan försvara sig sj och han har fan ej gjort ngt fel heller . Men som sagt ingen ide och älta detta utan fälla en tår och försöka gå vidare , jag har min bebbe och våran framtid och tänka på . Men klart det gör ont .
Men som sagt dagen idag började fruktansvärt och var jätte arg på allt och alla men så fantastiskt när ens vänner som bryr sig kan lyfta upp en ur det mörkret och få mig och le. Fint med blommor från S också hehe. Så haft det super mysigt idag . Känner mig älskad och att folk bryr sig om mitt barn är fantastiskt .. Tog lite bilder .. Hehe lite onödiga men haha !
Skönt och kunna skratta ..


 Här skulle det ätas .. Lasange serverades till detta då haha .


Sedan skulle det bjudas på min o S hemgjorda tårta samt te och kaffe haha .


Hihi lite snacks mot slutet - mums hehe .


En del av gänget på babyshower .


Den andra delen av gänget .


Såhär såg balkongen ut. Haha hej hej S!


Så här som babymama ut :) hihi - lite allvarlig


Present från F o L - Snurrande speldosa med bilder :) ej från S och D haha .


Present av S - trosor över blöjan :)


Present av P,S och K - Hakklappar och drick/mat grej :)


Present av C- Klädhängare, bodys och kläder samt strumpor.


Present av S mamma - Broderad handduk med bebbens namn :)


Present av S - Hakklapp, mjukisset och t-shirt :)


Present av D och W - Overall med öron och bandana :)


Present av R - bodys och kläder samt ät-set :)


Present av J - Fin piké :)


Present av M - Byxor, body, skjorta och hakklapp :)


Mummy loves you!


Jag och supersöta K :)


En till med sötisen .


Sedan var det bara vi kvar haha .


På kvällen kom K med sin trevliga vän .


Äntligen ett foto med mig och K haha .

1 maj på Chez

2009-05-02 @ 10:19:49 Bilder Kommentarer (0)

Vi på Chez .
 
 

Trevligt och möta på en gammal bekant :)

 
 
 Resten av gänget på Chez. Sandy fick de och le hehe .

 

 .. och så klart så var Wayne med och sparkade på för fullt!

 

 Såhär såg man ut på Chez - Bjuder på detta leendet haha .

 
 
 Vissa började bli onyktra haha .

 Egen humor
 
 Den här bestämde vi oss och bjuda på haha - Our true color .

 

 .. Sedan skulle det pratas allvar .

 

 Sedan skulle Sandy leka paparazzi fotograf -i brist på annat .

 

Här sitter S och ler sockersött haha .

WTF?!

2009-05-01 @ 12:40:31 Allmänt Kommentarer (0)
Man e förvirrad nu, förvirrad över hur allt i ens hjärna kan ändras på en dag - bara så. Var med C igår, känndes konstigt - dock skönt och kunna prata ut (första ggn på ett år, så blir det ibland) och detta trodde jag berodde på att vi båda är väldigt stolta av oss som människor .. men neh .. detta berodde på mitt kära x/fd bästa vän - kära F. Hon som man har tänkt på dag in och dag ut - försökt och komma på en lösning för och bli vänner igen, saknaden som har växt för varje dag. Ne då får man reda på ett o annat om denna människan. Hon har tydligen haft nöjet och försökt och sabotera ytterligre mellan mig och C, snackat skit om hur jag är som person till henne och anklagat mig för och ha saboterat hennes förhållande - vilken e fan bullshit! - jag mena som människa som påstår sig ha moral? Skäms man inte? Fyfan för dig, hade så jävla mycket högre tankar än så om dig. Så nu står man nästan ett år senare och ältat detta med C och ifrågesatt hela vår relation som är byggd i mer än 10 år o undrat varför inget händer, jo det var pga F - fint, fint! Sen skall hon gå omkring och säga till C att jag vill rulla runt i hennes olycka - för det gör mig tydligen glad - att jag hade sex en ggn med babydaddy och bestämde mig bara så för och behålla det? Att det aldrig var mer än så . Sen säger hon t C att orsaken varför ja och hon inte e vänner e pga att jag har tydligen ringt hennes på g -  vars nummer jag då ej hade - och sagt till henne att hon ej skall bli tillsammans med henne - jag mena för vi får ju i femteklass . Och jag har också jätte mkt kontakt med gayvärlden och bryr mig verkligen om och fucka upp det för din del , och detta skall vara en människa jag har älskat på alla sätt och vis och så mkt vi har gått igenom med varandra i hur många år som helst - ska hon backstaba mig bara så? Vafan e det för jävla stil? Hur kan man missbedöma ngn så mkt? Och vad fan tjänar man på att ljuga så mkt?! Oh blir så ledsen och så jävla förbannad när jag bara tänker på detta .. Ngn skall passa sin rygg i stan, gravid eller inte gravid , hon lär få en jävla lavett . Jebana cyganka .

Och vart fan är mitt babyshower paket ?!? Får fan panik skulle ha varit här nu .. oh babyshowern är imorgon .. Så har man ej ens handlat klart .. nee! Orka ..

Denna dagen har fan ej börjat bra ..

Men min lilla bebe e så söt och sparkar på o rullar runt i magen för fullt - sätter ett leende på mina läppar :)

Design av Tasnim