Naaw

2009-10-26 @ 18:11:07 Wayne Kommentarer (5)
Wayne väger 9200 exakt och är 66,5 cm ! :) ooh såå stoor :) hihi

Orgasm!

2009-10-26 @ 18:09:38 Bilder Kommentarer (1)

oh yes, jag är KREDITVÄRDIG IGEN! Fyfan man känner sig mänsklig igen .. oh happy happy för idag köpte man den nya samsung digtalkameran med 12,2 megapixel och dubbel lcd skärm (fram och bak! Så man kan se sig själv när man fotoar haha ego javisst) med touch screen och 4,6 optisk zoom :) ooh är kääääääär :)!

 

 


Hela 4 månader ! :)

2009-10-23 @ 12:20:24 Waynes utveckling Kommentarer (5)

Oh nu är min baby 4 månader , happy happy! Han har varit helt underbar denna månaden och kan lugnt säga att 3-4 månader har varit den bästa tiden med Wayne och ser framemot tiden som kmr!

Wayne kan/får för sig/börjar:

- Vända sig mer åt sidan
- Härmar folk
- När man pratar i telefon skall han också prata
- Börjar greppa nu påriktigt och stoppa leksakerna i munnen, medvetet :)
- Kan hålla flaskan själv iaf under halva måltiden (det kommer!)
- Härdar ut mer och får ej panik direkt
- Bärselen används knappt längre
- Nattar sig själv då och då
- Tar tag med tårna med tårna
- Gurglar
- Säger ibland "go"
- Spottar när han pratar
- Gungar sig själv i babysittern mot en dörr
- Reagerar på när man säger "titta"
- Skäms och borrar in sitt huvud i mitt bröst eller ngn annans
- Har konversationer på sitt sätt med människor eller lampan - haha vilket som
- Han somnar alltid i vagnen nu - WOHOO!
- Sparkar med benen när man säger "ska du springa wayne?"
- När man håller honom för att han skall stå upp börjar han trampa på samma ställe
- Försöker resa sig upp till sittande position
- Börjar på kittlig

Är så stolt över Wayne ,  tänker hur mkt han har utvecklats denna månaden som har gått - ser verkligen framemot nästa :)
Yääzz

2009-10-22 @ 23:09:12 Allmänt Kommentarer (0)

Fan saknar och blogga, känns som man aldrig har tid längre, eller tillåtelsen? Känns så jävla pissigt att man "är tvungen och tysnas ner" när vi har yttrandefrihet i Sverige. Anser att det är helt knas att man ska beröva min fristad .. men nu är det väl mer allvar om man säger så. Får la köra Sandy språk för och få ut det man vill framöver ..

Situationen, ja den, har blivit värre och det är smärtsamt samt ledsamt - men man har kommit till den punkten då man måste få låta dt vara och se vad framtiden har och erbjuda .. Det har gått en hel månad idag sen plutten fick besök av ja ... hum hum .. ledsamt ..

Men som happy news , Wayne blir hela 4 månader imorgon, min stora pojk, och då skall det firas med potatismos! Hehe ska försöka filma det när han tar sina första smakprover på riktig mat :) oh helt spännande ..

Längtar till cashen kommer skall köpa en bumbo bricka, hittar fan ingen på blocket, kostar ju 100 kr på happyland så man skall la ej snåla. Märkte hos M att den kan va jävligt bra nu när Wayne skall matas !

Super mysigt kväll btw med M, första ggn man sov över hos ngn , utöver mamma, gick la helt OK. Wayne är lite ärrad så han ligger avtuppad på min säng haha. Stackarn Wayne och A grät ju i kör eller så ballade den ena ur o den andra var lungn och vice verca ..

Går sakta detta med och sälja på blocket men har en köpare på babykläder och kanske en till? Hoppas! Skulle ej skada med extra cash, man kan ju köpa ngt till lillen - eller NAN 2 kan man aldrig ha för mkt av haha?

Sen tycker jag att det e så tragiskt hur ens vänner kan vara, syftar ej på en utan på flera. Tar sida samt snitchar .. jaja man hoppas ju på att de aldrig upplever ngt liknande .. but we will see ..

Dieten börjar ge resultat folk börjar kommentera, inte många men ngra - snacka om att det förgyller min dag - ngt positivt i denna dimman? Haha .. THANKS!

Ne fyfan börjar frysa nu , man får ju improvisera när man har en etta så just nu sitter man på balkongen med mini pc:n haha .. BRRRRR!

Nattis


Så nu är den delen över iaf .. what's next?

2009-10-19 @ 16:49:41 Allmänt Kommentarer (0)
He is the father ..What a surprise!

Just another day ..

2009-10-18 @ 22:09:33 Bilder Kommentarer (2)

Yes visade sig vara svamp i snittet (trodde ej man kunde få dt där, men heter man Sandy är allt möjligt haha), trodde dt var en infektion igen för jag hade 37,9 i temp. Men crp:t var på 15 (ska vara egentligen mellan 5-8). Men skönt att dt ej var ngt värre, fyfan hade sådan jävla ångest och åka dit.

Annars är det bråk hela tiden. Bråk, bråk, bråk - orkar ej mer - I give up!

Mamma köpte en ny hylla till mig, till källaren, så vi passade på och städa iordning där medans L passade Wayne - se så fint och organiserat det blev! Orgasm! Sorterade waynes babykläder 50-56 i en kartong, 62-68 i en annan och en påse med tjej kläder (haha man visste ju ej i början). Blir bättre ifa man kmr få de sålda så har man redan ordning på de - passade på och fota de sakerna jag skall lägga ut på blocket för fan ingen jävel har ringt! (Who blame them? Jag ringer väldigt sällan på annonser utan bild) .. så nu ska man vänta tills ngn ringer, har iaf lagt upp bilderna på blocket. Hade ej skadat med ngn extra hundra lapp i fickan ..

Sen när det kmr till quinny zapp vagnen och bilbarnstolen jag köpte så lyckades man använda samma åkpåse man hade i Akta Graco vagnen :D super nice - sparade 549 kr där! Plus den är helt underbar och köra, love it!

Inte mkt annars, Wayne är helt underbar mysig.


My one true love

2009-10-18 @ 21:55:29 Baby W 3-6 mån Kommentarer (0)


Hur kan man inte älska dig älskling? Du bringar mig lycka, du får mig och le. Känner mig så älskad när du ler när du ser mig, när du skrattar när jag säger "mammas". Helt underbart när du först kan somna när jag håller din hand. Tackar Gud varje dag att han sände sin finaste ängel till mig.
 Du är mitt hjärta o Mamma kmr alltid älska dig. Allt för dig.


I knew it

2009-10-17 @ 15:51:05 Allmänt Kommentarer (2)
Yes då ska man åka in på sjukhuset, mysigt va?

L's b-day, pics

2009-10-15 @ 22:22:11 Bilder Kommentarer (0) 


Senaste .. ?

2009-10-15 @ 11:57:19 Allmänt Kommentarer (1)
Inte mkt händer just nu, som vanligt. Känns som detta är lugnet före stormen med allt? Känns som allt e bra för en ggns skull drf börjar man undra ..

Wayne börjar bli stor och nästa vecka fyller han 4 månader, mkt som händer då. Strlk 68 gäller, Nan 2 istället för 1:an och han skall börja med fast föda. Fan känns som det inte var så länge sen vi låg på sjukhuset och han va pytteliten och gjorde inget annat än ammades och blev bytt på blöjan. Nu pratar han sitt babyspråk, försöker resa på sig, reagerar, är mer självständig - känns som denna dagen var så långt borta. Försöker njuta varje sek jag får med honom, uppskatta varje dag med honom - för innan jag vet ordet av det är han 18 år och ska flytta hemifrån. Jag vet jag ej borde tänka så men fan tiden går så snabbt. Det är inte alltid lätt med Wayne och livet som ensamstående mamma är ingen dans på rosor, men om jag kunde ha vridit tillbaka tiden hade jag inte valt annat. Han ger mig en anledning och gå upp på morgonen, han får mig och le. Skulle ej ens kunna föreställa mig och inte ha honom vid mig. Kännt mig så ensam på den senaste tiden, tror jag har fått s-syndromet haha, så han har sovit med mig i min säng, igen. Jag vet han borde sova i spjälsängen men han tappade det ett tag och sov i ngra tim bara och jag orkar ej riktigt kämpa mig när jag vet han sover längre i min säng. Ja dt var ju hans "far" som fick han och sova i sin säng, vet ej hur han lyckades.
På tal om honom fortfarande inget svar från familjerätten försöklte ringa dit för och se om dna:t hade kommit, men ah de visste ej vem som var ersättaren för hon jag hade i början och jag e kass med namn så får helt enkelt vänta. Vill denna skiten skall vara över och att jag skall slippa gå till ställen som får mig och må dåligt. Tänker på hur saker och ting blev sist jag var där, väntar bara till de ska vända upp på saker och ting. Ohh .. Sen tycker jag att dt e synd hur dt blev mellan mig och dig, ja känn dig träffad du läser bloggen ändå, tänk att man kunde vara sams i 3 veckor. Tror inte att det kmr ngnsin och funka, vi e nog för lika när det kmr till beteende. Jag försöker lösa en plan just nu hur vi ska umgås och så, men ej lätt och tänka ut ngt sådant själv. Jag får skylla mig sj för att jag inbillade mig ett happy ending. Men det är synd att du ska flippa ur när jag ej har gjort dig ngt utan vill dig väl, vi kmr alltid vara mer elr mindre bundna till varandra pga Wayne. Men jag ska ju ej säga ngt, han kanske inte är din utan J's.. *host host*
Byter ämne and moving on .. Vart mkt med mamma på sistonde och tänkt mkt på hennes beteende som mamma och har kommit fram till att vissa saker förstår man först när man sj får barn, ironiskt va? Hon har varit så himla underbar på den senaste tiden, fått sova över, blivit avlastad, köpt mat, fått skjuts .. ah you name it. Tänker på hur dt var mellan oss innan Wayne och nu, vilken skillnad. Vet att dt e pga Wayne, men bra elr dåligt, så har det fört oss närmare. Hon planerar t.o.m och ge mig en kopia av hennes hemnycklar - bara dt i sig är wow ..
Annars har man väl bara shoppat loss en aning denna månaden, mamma har lånat mig cash, haha går man på soc och FP så får man ej så mkt över till annat. Fan var nog 3 helger i rad med M på kommersen och fyndat, köpt faktiskt kläder till mig själv känns så jävla skönt, länge sen jag köpte ngt till mig sj. Ser fin ut i de :)
I övrigt så går dieten bra, sakta men säkert, vet att dt e pga att jag ej tränar men kmr börja göra dt när kejsarsnittet är helt läkt dvs 8 månader. Det jävla snittet vill inte läka sig och jag tror jag har en infektion igen. Halva snittet har blossat upp och är helt rött och dt sträcker sig ner till underlivet samt att jag har ont när jag hostar och i mina äggstockar. Infektion igen? Orkar ej mer med dt .. Vill ej gå till läkaren, fixar ej mer sjukhus .. Men vi får se hur det går .. Fint om dt gör så att jag blir steril, inga mer barn? Inte för att jag kmr få dt men ändå ..
Ayaa som happy news är att man skall tatuera sig hos F igen :) på city tattoo. Han ska bättra på mina vingar, gratis (!), och ska tatuera högra handled "Wayne" . 1000 :- så dt är lite dyrt men orka om han ändå ska tatuera om mina vingar. Längar till den 10 november !
Ne men ska nog in i duschen ingen ide o sega, måste iväg och söka soc tyvärr, sen handla med in prins :)
Längtar till barnbidraget, storhandla javisst ..

Tjingeling!

Jag e grym ;P

2009-10-15 @ 11:26:03 Allmänt Kommentarer (2)

Gjort superfynd på stan :) Helt otroligt


 Filippa K jacka för 200 kr på Ebbes hörna i Vallgatan, nypris över 1000 :-

Bumbo stol för 150 kr på Kommersens loppmarknad, nypris 400-500 kr
Quinny zapp för 1500 kr på blocket, nypris inkl varukorg 2500 :-
Bilbarnstol Maxi Cosi som man kan ha på Quinny för 300 kr på blocket, nypris ca 1500 :-Var tvungen och skryta haha


Wayne&Mami :)

2009-10-15 @ 11:11:34 Videoklipp Kommentarer (1)
Här har vi en fin diskussion haha, kunde ej hålla mig för garv. För underbar.


Kärlek på högnivå

2009-10-15 @ 10:49:40 Bilder Kommentarer (0)
De två människorna jag älskar mest på jorden.
Äntligen ett foto med Wayne och mormor har försökt och få henne med på bild sen han föddes, en aning fåfäng haha? Hon höll han och han däckade av, kodac-moment :).
Kocham was.


Mammas pojke

2009-10-15 @ 10:26:16 Baby W 3-6 mån Kommentarer (0)
Finaste bodyn från Polen, en av de första kläderna jag köpte ;"Mommys boy" :) hihi


You think you know yourself ..

2009-10-14 @ 22:32:29 Allmänt Kommentarer (0)

Hur kmr det sig att jag gråter varje ggn jag kollar på förlossningskliniken på tv4? Hmm ..


Charmtrollet

2009-10-14 @ 22:30:05 Videoklipp Kommentarer (0)

Lite videoklipp på Wayne och de sakerna han får för sig. Börjar bli så stor. Mama is proud of you babyboy!


Det finns hopp haha!

2009-10-12 @ 17:20:38 Baby W 3-6 mån Kommentarer (0)

Wayne har börjat natta sig själv, med hjälp av tummen - ubersött :D


Ja, jag e pinsam . Punkt slut .

2009-10-10 @ 00:31:30 Allmänt Kommentarer (0)
Läser brev jag har skrivit till "vissa människor". Vadå vara över ärlig? Asså påriktigt jag skäms. I'm sorry, verkligen. Lovar mig sj idag - ska aldrig skriva brev när jag är arg och sårad till ngn igen - aldrig. Fan va pinsamt.

Happy Birthday!

2009-10-09 @ 15:13:15 Allmänt Kommentarer (0)
Hipp hipp hurra till L som fyller 20 år idag!

Love you

U make happy

2009-10-09 @ 15:11:01 Baby W 3-6 mån Kommentarer (1)

Wayne har börjat älska och bada :)


 
 
 


 Wayne är inne i en fas där han måste stå på fötetrna annars blir det skrik

Wayne älskar o vara med "moster C"

Stackars Wayne mamma köpte för stor jacka hehe
Enough is enough

2009-10-09 @ 14:11:42 Youtube Kommentarer (0)

Min nya favvo låt
Nothing left for me to say
There's no more wicked games to play
It's time for me to walk away
I am allright

I feel like I'm on a high
A new beginning that is my life
I'm turning to the rythm of the night
I am allright

The music is making me growing
The only thing that keeps me awake is me knowing
There's noone here to break me or bring me down
And noone here to hurt me or fool around

I have no more time for you to hurt my feelings
Done enough to prove I'm all that I believe in
We are at the end no more stupid lies
I'm better off without you here by my side

So no there is no longer you and I - you and I

I know you fool around all day
Now it doesn't hurt me anyway
I am allright

And when the day turns into night
I'm in a club forgetting you and I
And when I'm think of how you treated me
You proved me right

The music is making me growing
The only thing that keeps me awake is me knowing
There's noone here to break me or bring me down
And noone here to hurt me or fool around.

I'm better off without you here by my side


??

2009-10-09 @ 14:02:15 Allmänt Kommentarer (0)

Vad är det med folk och drama?


Jobbigt!

2009-10-05 @ 13:44:56 Allmänt Kommentarer (1)
Fan vad jobbigt det skall vara och lägga upp en annons på blocket, katagorisera och en jävla massa! En annons uppe, 2 more 2 go!

Always in 2nd place

2009-10-05 @ 13:14:00 Allmänt Kommentarer (1)

Fyfan när folk bryr ej sig om sina egna utan springer efter ngn annan. Är inte blod tjockare än vatten? Är dt inte pinsamt?

I GUESS NOT


Beach 2010

2009-10-02 @ 11:15:41 Atkins dieten Kommentarer (2)Yes så här ser man ut typ ingen skillnad sen förlossningen (en väldigt liten isf) men nu är det dax för ändring, atkins som gäller. Undra om det ger resultat? Får man se 1 november .


Wayne .

2009-10-02 @ 10:40:24 Baby W 3-6 mån Kommentarer (0)
Kocham cie


Mys pys :)

2009-10-01 @ 01:47:09 Bilder Kommentarer (2)

Haha ja då hade vi en öppen förskola hemma hos mig haha :) Lite pic's - mysigt . Här har vi den heta latina bruden som wips blev 2 barns mamma för en stund hahaDe finaste .
Wayne älskar tv? Hush hush ..
.. men han har det så mysigt med "moster C" haha"Strike a pose" My baby has the gift!Stackarn! E den spjälsängen så hemsk?Bästa nannyn ever - tvn. Va hemskt hahaSkyll dig sj för denna bilden! Men bättre än ingen alls hahaLite bilder på mig och P :)Mamma&son :) - Love you we are f*cking fabolous darling

Mamma får för sig och sjunga

"Klappa händerna när du är riktigt glad"


"Klappa fötterna när du är riktigt glad"Wayne och K bekantade sig med varandra , vadå bff?

Sötaste pojken :) Kan inte fatta hur stor lillen har blivit
På promenad med mamsen :) que guapo heheSen var det Idol då satt man fastklistrade haha äkta naw-moment ;)

Jag tog tillfället i akt o fulade mig . Yes"Förskole bilderna" haha

Så avslutar man med lite bilder på mammas sötis

*Mummssssss* vill  äta dig!!


Design av Tasnim