Vilket leende?! Haha

2010-01-31 @ 21:49:11 Baby W 6-9 mån Kommentarer (1)


Så jävla skön !


Mum loves you baby

2010-01-31 @ 21:47:41 Baby W 6-9 mån Kommentarer (0)Mamma älskar dig med hela sitt hjärta.
Never forget that babyboy.


Baby!

2010-01-31 @ 21:46:23 Baby W 6-9 mån Kommentarer (1)


Lille Wayne i sin nya lekhage. Ibland kan han sitta själv innan han ramlar på sidan spec när han får hålla sin älsklings fjärrkontroll, gulle!


Haha min glader .

2010-01-30 @ 00:23:33 Videoklipp Kommentarer (1)
R busar med Wayne, han är inte alls så svår road. Helt underbart. Ibland kan han bara brista i skratt för ingen anledning alls. Så jävla skön, man bara skrattar med.
Wayne är busig och pratsam.

2010-01-30 @ 00:05:42 Videoklipp Kommentarer (0)
Lillen springer praktiskt taget nu i sin lära-gå-stol. Wayne blir allt mer busig och han pratar som när en kossa äter hahah as gulligt! Love you babyboy!Yeahi? Eller?

2010-01-30 @ 00:02:39 Allmänt Kommentarer (3)
Väger under 100 kg som vi märkte hos P och K idag. Gått ner nästan 25 kg, har inte exakta siffror så det blir ett samtal till MVC på måndagen. Pinsamt. Går bra, väldigt bra, men dt e fortfarande jääääääääääävligt mkt. Om jag ska väga så mkt som jag vill ska jag gå ner ca 40 kg. Det är mkt. SHIT, can I make it?!

Wayne försöker krypa :)

2010-01-29 @ 23:38:48 Videoklipp Kommentarer (0)
Lille Wayne försöker krypa men ålar la mer haha. Men när han väl vill ha ngt då går det snabbt! Mamma är så stolt över sin söte son :)


Min hungriga bebis!

2010-01-29 @ 23:35:20 Videoklipp Kommentarer (1)
Länge sen man la upp klipp med lillen. Ej haft den tiden tyvärr.
Wayne älskar mat, uhm ja han väger ju ändå 10,7 kg haha, här matar R honom och han ba skriker efter mer - Just another day haha. My qtie


Model Lab .

2010-01-24 @ 19:44:56 Model pics Kommentarer (4)
Ja då bestämde jag och M att vi skulle vara modeller för en dag, gratis styling och en massa bilder. Var skit jobbigt och ha med båda barnen och wayne var totalt galen, vi var där redan tio på morgonen så var tvungen och väcka honom på morgonen = INTE POPULÄRT! Blev väldigt fina bilder. Blev 1500 för min del, dyrt men man får ju unna sig ibland! Konstigt bemötande av "chefen" på slutet, stackars M.
Hihi vad tycks? Tycker bilderna blev riktigt snygga, lite annorlunda poser men men works for me :) Avslutades klart med att jag och M "stroke a pose"! haha


En bild på söta M och M med hennes söte pöjk


Hade inte velat dela denna dagen med ngn annan hade det super roligt trots allt knas och din jävel att du fick "nummret" hahaha MOTHER FUCKER!

But darling, we are fucking fabolous! ;)


Baby Wayne 7 månader !

2010-01-23 @ 13:20:59 Waynes utveckling Kommentarer (0)
Min lille sötis är sju månader och inte så himla liten längre! Känns inte som dt var så länge sen min pojk låg fortfarande i magen och bökade runt. Våra liv har sina bra och dåliga stunder men jag skulle inte vilja ha det på ngt annat sätt. Jag älskar dig monster :D

Nu kan wayne/börjar:

Sträcka upp armarna när han vill upp
Pussar på sitt sätt
Har pincett grepp
Ger händerna när man ber honom
Tuggar på tungen och gör ljud ifrån sig som en ätande kossa (asg)
Kryper, eller kanske mer ålar sig fram dit han skall
Sitter, dock lite halv vinligt.
När han ligger på magen så kan han vända sig runt i en cirkel
Ger nappen och vill man ska busa med Honom
Blåser med munnen
Stod upp på alla fyra (som en hund på knäna) 2 ggr och en av ggrna så reste han sig upp så han stod på tårna :) *proud*
Man kan ge han ett finger när han ligger ner på rygg och han kan ta sig upp i sittande position
Skriker om mer mat, matvrak!

Jag är så stolt över min son och helt förundrad över hur mkt han utvecklas hela tiden och i vilken fart.

Wayne u are f* amazing ! :P

(Tyvärr inga bilder idag, kameran är ej lagad än, ska försöka och ta med den lånade men allt går på intern minnet dvs max 5 bilder åt ggnen. JOBBIGT!)


-Inlägg-

2010-01-19 @ 13:01:23 Allmänt Kommentarer (2)
Imorgon börjar babyrytmiken med Wayne :) är faktiskt jätte glad trots att dt e lite överkurs för min del men tror han kmr tycka att dt det är roligt. Ska stor handla på Willys med M imorgon, nada mat hemma. Mamma kmr imorgon natt :) woohooo!

Inte bra!

2010-01-18 @ 18:25:34 Allmänt Kommentarer (1)
Magsjuk och snuvig plus bebis = dålig kombination.
Ingen ork i kroppen. Hoppas på en bättre dag imorgon.

Another day in paradise?

2010-01-15 @ 18:27:04 Allmänt Kommentarer (3)
Ja inte mkt händer just nu .. Mamma kmr hem på torsdag, ska bli JÄVLIGT skönt. Barnbidraget kmr på onsdag, har typ ingen mat till mig själv har fan slarvat sönder denna månaden med pengarna, mer än vad man vill erkänna. Har 4 kr kvar, men men man blir smal när man ej äter haha - eller ngt . Blir kommersen imorgon med M, får änna krita pengar från henne. Får se om man hittar ngt roligt. Haha blivit vår standard grej varje lördag. Skulle egentligen göra om tatueringen idag, "Wayne" blev fin men ej som jag ville ha den så den behövs och ändras om - får ta dt om 2 veckor eller när jag har barnvakt. Men lämnade in min samsung kamera idag på mediamarkt, det blixtrar till max eller ingen blixt allt, dvs var 4:e bild blir bra och så ska dt ju fan ej vara med den nyaste kameran på marknaden för 3 papp. Men fick en lånekamera som e faktiskt bättre än den, i detta skick, jag har nu. Men vi får se. Ska sova i marklands idag och göra mormor sällskap. Bor ju ej kvar här med henne längre vi bråkade för mkt och Wayne mådde bara dåligt av det. Bättre såhär och hon mår ju bättre fysiskt än förr. Viktnedgången börjar gå snabbt nu, kanske beror dt på att man ej äter? Haha slarvig! Men Wayne har börjat krypa nu!! På sitt sätt då, men ifa han vill ha ngt så tar han sig dit och putter och hasar sig fram med kroppen. Är så stolt! Dock kan han ej sitta ordentligt än, konstigt, tycker han är väldigt efter med det - men inte enligt bvc. Han är 73 cm och väger strax över 10,5 kg. Stor pojke men börjar dala ner på kurvan, skönt det. Tror han börjar få tänder också. Varit väldigt jobbig denna veckan och gnällig, börjat snora och allt som tyder på tänderna - men man vet ej. Lite avis på att M´s son har redan fått 2 haha. Men men .. ska nog byta blöja luktar bajs! ;P

I don´t know what to say ..

2010-01-15 @ 17:41:12 Allmänt Kommentarer (0)
.. but I miss you, and I hope it will work out for the better .

Hihi plutten!

2010-01-13 @ 22:02:11 Baby W 6-9 mån Kommentarer (1)

Stoppa allt i munnen har fått en ny betydelse, nu är det fossingarna :) sötis!
Tänk om lille Wayne kunde alltid vara såhär glader?


Mami loves u anyway!

A's namngivnings kalas

2010-01-10 @ 19:12:08 Bilder Kommentarer (1)


Här har vi gänget på namngivningen, lille Wayne rullar runt på golvet
Här har vi M med sin gosse på hans dagWayne rullade runt på golvet och lekte .... sen fick han sällskap av den söta tösen M ..
.. då ville A haka påBuspojkarna ville leka tillsammans
Jag och min sötis
Ms Charlie i egen hög personWayne tog dt lungt i soffanMia höll ett tal om sin sonDet avslutades med en puss .... och en "hyllning-lyft" hihiSen skulle den "andra M" läsa en dikt för AA satt duktigt och lyssnadeSedan skulle M tända ett ljus i A's äraSedan skulle det fikas med en jättefin tårta, samma konditori som gjorde Waynes dop tårta, tyvärr fick man ej chansen och äta den (Atkins 4 life! Haha)


Alla satt och hade det mysigt och fikade .... dock inte jag för lille Wayne var jätte trött och sov så sött i min famn
Sen skulle det öppnas presenter som lille A hade fåttTill slut vaknade Wayne, precis innan hemgång!


Tack så mkt M och A för en jätte fin namngivningskalas och tack för att jag och Wayne fick komma. Önskar dig och A all lycka och låt inte ngn förstöra er!


Aww qt!

2010-01-10 @ 13:38:34 Youtube Kommentarer (0)  I love that you are the only one who explains it thru music.


Wayne hos mormor .

2010-01-10 @ 13:29:17 Baby W 6-9 mån Kommentarer (0)Hmm ?

2010-01-08 @ 23:38:18 Allmänt Kommentarer (1)
Livet tog en intressant vändning just nu .. Från ingenstans ..

Atkins. I oktober - 2 januari

2010-01-02 @ 13:10:45 Atkins dieten Kommentarer (3)

2 Januari


4 December
1 November
1 Oktober
Nu har dt gått tre månader sen jag började på atkins, skillnad? Ganska OK med tanke på att man ej har tränat. Men bara mindre än 2 månader kvar tills jag ska börja gymma igen.


Life is moving forward ..

2010-01-02 @ 11:40:59 Allmänt Kommentarer (2)
Så nu har vi officiellt flyttat alla 3 in till mamma i marklands. Har inte varit lätt och utan min grannes hjälp tror jag ej att dt ens hade gått. Han skjutsade oss och hjälpte oss med packningen. Gratis, man undrar vad haken är? Han verkar  halvintresserad, så det är kraftigt neeej tack. Minst dubbla åldern o en kille, no more of them after the last. Men vi får hoppas att jag har fel. Jag och mormor går la ihop sisådär. Vi båda försöker men det blir jobbigt och hon ska kommentera allt från himmel till jord. Hon har väldigt ont det har blivit värre. Inatt så stog hon på knä i flera tim o kunde ej och ville ej resa sig upp elr ha min hjälp. Inte så mysigt direkt. Har börjat räkna ner dgrna till mammas hemgång. Längtar. Men men igår var dt 3 mån på atkins hann ej ta bild var med R hos mig och dammsög lägenheten och städade undan all julpynt och fixade källaren, tack vännen för hjälpen! Ngn ny har hört av sig på babykläds annonsen nu, vi får hoppas hon vill köpa ngt, vill bara bli av med det nu känner jag. Men jag har ifall kvar min stammis! Inte mkt annars, än så länge har det nya året inte bjudit på ngt spännande.

Puss o kram ;P

Nyårsafton 09/10

2010-01-02 @ 11:24:39 Baby W 6-9 mån Kommentarer (0)
Ja wayne var inte alls pigg på och ta bilder på nyårsafton, trots hur fint jag hade klätt upp Honom haha vi har la alla våra dåliga dgr. Mormor var dt inte ens snack om. Så det var synd. Annars var det en helt ok nyårsafton, Wayne kollade på fyverkerierna och häpnades, skönt att han ej grät.
Min söte son i sin skjorta och slips på nyår, ooh han såg så stor ut!
Ok vi båda hade bad-pic-day. Men visst e vi söta?

Sandy candy shoppade lite på mellandagsrean, nyår var la den bästa dagen o visa upp dt? HihiDesign av Tasnim