On the road. Mobil inlägg

2010-07-31 @ 12:19:57 Allmänt Kommentarer (0)
Goodbye Sweden - Hello Denmark
Arrival at destination 16.15
Happy happy!

Wohoo

2010-07-30 @ 10:35:52 Allmänt Kommentarer (0)

Imorgon :) !


Duktigt Sandy!

2010-07-29 @ 00:01:00 Allmänt Kommentarer (0)
Nu har man äntligen börjat söka lägenhet seriöst igen. Boplats, familjebostäder och blocket.

Håller tummarna, men dt kmr nog krävas ett jävla mirakel!


HAHAHA FAN VA BÄST!

2010-07-28 @ 23:52:12 Youtube Kommentarer (0)


M tipsade om denna. Fan va man garva.

ETT MÅSTE! Enjoy!


Allmänt

2010-07-28 @ 11:17:22 Allmänt Kommentarer (1)
Så himla kul och se hur Wayne utvecklas bara här om dagen var han rädd men kunde gå av sig sj ordentligt, igår vågade han mer men behövde lite hjälp - idag springer han omkring mellan soffan och tvbänken och är helt till sig med sin super fart haha. Börjar verkligen bli en liten pojke ..

Glömde totalt av att jag skulle gå på nutrillette egentligen efter min födelsedag, dt slog mig häromdagen. Så det får bli den 20 september fram tills att jag ska väga mig den 1 oktober. Även från den 20 september ska man pumpa på gymet varje dag, undantag lördag o söndag samt då 1 oktober blir en fredag (lite vila får man ju ha haha). Blir egentligen ej så mkt mer och loosa denna ggn, dt e ca dt jag har gått ner varje ggn men då har man gått ner mer än vad man behövde elr vad man ska kalla det. Lovat mig sj att efter Danmark blir dt ingen mer alkohol. Förra ggn innan vägningen drack man 3 ggr mer än planerat, får ej bli så denna ggn. Jag menar blir dt ej under 70 kg i oktober så får jag ge dt ytterligare 1 ½ månad och se vad som händer, måste bara komma ihåg och ha tålamod och att jag ej kmr loosa 40 kg på ett halvår igen (inte för att dt e så mkt jag vill gå ner, haha hade ej funnits ngt kvar av mig). Men vi får se den dagen den sorgen?

Nu i agusti måste man nog börja söka jobb, inte alls lång tid kvar innan min mammaledighet är slut. Vet ej riktigt vart jag ska börja men stenvägrar och gå ytterligare på soc. Ska nog lyssna på mamma och testa om DHL söker ngt på morgonen. Fortf ej fått besked ang dagis plats, känns lite stressigt alltihopa. Hjällbobostaden har fortf ej fixat allt som de skulle, måste nog ringa de? Sen måste jag ta tummen ur röven och börja söka lägenheter igen istället för o nörda mig på QX, kan ej sitta på balkongen tills Wayne blir 18 år haha.

Wayne har slutat lyssna när jag säger "nej", hamnat i ngn trots grej. Så blev ett nytt ord - "Sluta" och wow dt funkar. Men i övrigt e han så gulligt faktiskt, sover genom hela nätterna och leker mkt på dagen själv så man hinner fixa mkt hemma. Det trodde man ej när man hade dt som man hade dt i början med Honom.

I övrigt är dt bara träning som gäller idag, cyckling på SATS, bestämt mig att efter Danmark ska man börja träna 3 ggr/veckan. Känns för många dgr emellan träningarna och mådde som bäst egentligen den veckan innan vägningen då jag nästan tränade varje dag.

Well well inget intressant egentligen, ba i brist på annat hela inlägget :P. Måste dammsuga då Wayne rev sönder sin blöja och massa gele grejer ramlade ut - Kul när man städade igår haha!

.

2010-07-27 @ 23:58:39 Allmänt Kommentarer (0)
Haha roligt med massa polska grannar som låter en använda torktummlaren och en annan man ba snackade skit med i ngn timma.

Känndes hemma :)


Nu springer vi !

2010-07-27 @ 23:57:11 Videoklipp Kommentarer (0)
Ena dagen börjar lillen och gå andra dagen skall han springa :s haha crazy
Ett klipp från idag med en massa bus med gammelmorfar :)
Mammas stora pojke! Kocham cie serce moje kochane!Underbart

2010-07-27 @ 01:03:13 Allmänt Kommentarer (0)

4 dgr kvar

Behöver nog detta mer än någonsin
Party and dance like there is no tomorrow


Wayne har börjat gå själv !

2010-07-26 @ 23:23:52 Videoklipp Kommentarer (5)

26e Juli 2010

Efter igår har Wayne vågat och gå sj under dagen idag är så himla stolt över Honom, ngra dgr efter hans 13 månaders dag haha - Bättre sent än aldrig. Han är ingen liten bebis längre, mammas stora pojke!

Lite videoklipp från då gammelmorfar svängde förbi idag, i den första gråter han i mitten, helt arg av och behöva gå sj haha - but he made it!Nyvaken .

2010-07-26 @ 16:36:38 Baby W 12-18 mån Kommentarer (1)


Fattar noll och med världens ruffs
Sötis!


 (Lillen har börjat natta sig sj ibland, lägger han på sängen o han somnar efter ett tag, wow I'm happy!)


Sicka problem haha

2010-07-25 @ 23:54:14 Allmänt Kommentarer (1)
Blivit medlem på gayparship nu i brist på annat haha. Där ska man chatta med folk utan och se deras bild,lite blind date? Hmm förstår inte riktigt poängen med det, eller e dt jag som är ytlig?

Qx har inte så mkt och erbjuda har jag märkt, fanns 2 som var potentiella? Dissad haha. 2 kvar, kanske? Varav en boy, läskigt! Haha ..

Mötesplatsen och match kan vi bara glömma, inget alls och hitta där.

Fan sådant här är jobbigt, vart skall man söka? Inte klubbar, knappast ICA haha. Blir ju bara alla sådana sidor. Komplicerat och ej vara hetro ibland asså ..

Undrar bara om M inte har rätt. Ska jag kanske bara sluta leta? Är jag kanske inte riktigt redo än? Var ju det för ngn månad sen och för en ggns skull var man ej upphakad på ngn elr hade med sig ngt slags bagage, bearbetat sig sj och livet. Men det sket sig, frågan är - är jag redo och chansa och kanske få en smäll igen? Fan vet inte riktigt. Hade inte vart fel och komma hem och ha ngn som kramar om en. Lr har jag slagit i mitt huvud? Haha . Vill samtidigt inte ha ngn bara för och ha ngn och har så mkt mer på spel nu när jag har barn, fan orka ibland tänka 100 steg fram känns som man inte då kan ta det som det kmr .. tror också jag är för kräsen för den delen, lr ngt .

Finns det ngn där ute som har allt jag söker? Where the fuck are you hiding then haha?


En stolt mamma !

2010-07-25 @ 23:46:37 Waynes utveckling Kommentarer (0)
Waynie tog sina första ordentliga steg idag som resulterade i en meters promenad, lr mer. Grymt stolt. Nu hukar han sig ner och kan ta sig upp ibland utan och hålla i sig. Så stolt :)

Ska verkligen försöka filma det i veckan, av alla dgr hade jag ej med mig kameran idag - taskigt läge ellr vad?


Promenad i Borås Zoo

2010-07-25 @ 00:25:59 Videoklipp Kommentarer (0)

Lillen vill ju gå nu hela tiden, men inte själv haha - LATMASK ;P!

Du är underbar!

2010-07-24 @ 23:40:07 Bilder Kommentarer (0)


 
Jag kanske inte alltid säger hur mkt jag älskar dig
Jag kanske inte alltid påpekar hur mkt jag uppskattar dig
Jag kanske inte alltid kramar om dig tillräckligt
Vi kanske inte alltid är överens

Men du ska veta att jag hade aldrig bytt ut dig, du är underbar och uppskattar allt du gör för mig och Wayne
Jag hoppas att vi alltid ska vara vid varandras sida, lämna mig aldrig

Kocham cie bardzo mosia :)


(Älskar bilden, visar verkligen hur galna vi är haha)


Kocham cie - czy ty to wiesz?

2010-07-24 @ 23:35:01 Bilder Kommentarer (0)Dziękuję za wszystko, za każdą dłoń pomocy.Ty chyba nie rozumiesz jak dużo my cie kochamy, i ile ja cie kocham i jestem wdzięczna za wszystko.


Familje utflykt till Borås Djurpark

2010-07-24 @ 23:27:41 Baby W 12-18 mån Kommentarer (1)

Kännde att jag har blivit enormt dålig på och följa sommarplaneringen för Wayne och tyckte att helgen innan Danmarks resan får man unna lillen ngt. Tog tid och övertala mamma och trodde ej att dt skulle bli av - men sicken övertalning förmåga (den hade kommit till användning på en annan front haha). Helt underbar mysig dag och tror vi alla hade det lika roligt. Wayne älskade djuren och blev helt till sig, stackarn mot slutet blev han så överstimulerad med allt så han bara däckade, precis när vi skulle se elefanterna - Wayne titta, så kolla han och baaam så somnade han haha. Slutade med att jag och mamma tog tåget runt parken sj haha - jag är nog ett stort barn haha. Verkligen synd att lillen ej var vaken, han hade gillat det. Helt underbart var dt iaf :) . Lite halvskrämmande när både mamma och morfar ville gå till Tropik huset efteråt hahahah .. ojoj , men dt blev ej av. Lucky me (?).
Imorgon kanske, om vädret tillåter, så skall jag och M ta med oss monsterna och dra till Liseberg. Man får ju passa på nu när det är sommar och göra ngt skojj - innan den tar slut, haha och ja jag vill krama kaninerna ;).
PS mina byxor är cpigt stora helt plötsligt vilket resulterade i att man tappade de hela dagen o kära mamma magen tittade fram på bilderna, lev med dt haha.

Tack mamma du är underbar! Kocham was!´
Super fina bilder och verkligen en dag man kommer minnas av denna sommaren. Var dock väldigt kallt i Borås idag och man var alldelles för lätt klädd, känner mig frusen och en aning sjuk - hjälper inte precis och sitta på balkongen o nörda sig med bloggen men hey e man nörd så e man. Vaknade halv 9 idag, totalt olikt mig och Wayne och är nog trött för den delen också men men .. Ska titta igenom lite videoklipp från idag på Wayne och se om dt e ngt intressant.

Jag har ett underbart liv.


Börjar om?

2010-07-23 @ 21:04:01 Allmänt Kommentarer (6)
Så nu har man bytt msn, checkade in min msn lista och insåg att antingen så är man blockad, ej skrivit t personen på flera år, ingen aning vilka vissa personer e osv - Kännde det var dax för en ny msn nu med en lista av folk som jag pratar med och som känner mig. Addat de flesta, säkert glömt ngn.

Har jag glömt dig eller vill du ha min msn? Let me know :)


Leka med bollen är skojj!

2010-07-22 @ 22:51:09 Videoklipp Kommentarer (1)

Litet klipp från idag med Gudmor L :) Sötnowsar!
Gosh .

2010-07-22 @ 22:24:35 Ms Charlie Kommentarer (0)


 .. sometimes the world makes me crazy ..


Family day .

2010-07-22 @ 22:20:16 Bilder Kommentarer (0)
Idag besökte vi gammelmormor och gammelmorfar hakade på, super mysig dag :)
(Checka in Waynes crazy hair haha)Jag älskar er mer än ord kan förklara


GRYYYYYYYYYYYM!

2010-07-22 @ 10:55:04 Youtube Kommentarer (0)


Ojojoj party music t max :)


Då 2009 - Nu 2010

2010-07-22 @ 00:34:02 Ms Charlie Kommentarer (1)

Precis innan förlossningen, då jag vägde som mest


För nästan en vecka sen

Bilderna är tagna ca 1 år och 1 månad emellan
Ngra veckor innan atkins dieten, september 09 ..


.. 9 månader senare med atkins, juli -10


Fatta sicken skillnad, visst 47 kg - men och se dt med bilder . Wow.
Proud of myself!

Hoppas folk blir inspirerade, krävdes ingen operation utan bra mat samt träning. Visst har gått ner för och se bättre ut och få på mig normala kläder men även mkt för hälsans skull. Fick nästan astma, låren skavde till den gränsen att de blödde, svettades onormalt mkt, ont i knäna, ryggen pajjade m.m - Mår så himla mkt bättre nu, fysiskt och psykiskt. Man kan fixa allt bara man ställer in sin hjärna på det! Klart att det är inte lätt, men så himla värt det.Från födelsedagen ..

2010-07-22 @ 00:02:49 Videoklipp Kommentarer (0)

Haha hittade ett klipp på kameran som M spelade in av ngn anledning. Skulle ha spelat in egentligen när alla sjöng för mig, men alkoholen slog till? Haha.
Lite överfull och jäääääääävligt tårtsugen iaf på klippet. Så egen humor för den delen.
Ta videon med en nypa salt!


A wonderful day .


Bara 1 vecka och 2 dgr kvar till Danmarksresan, ska nog ge mig på en "videoblogg" klipp med L, lr sj :P, haha för skojjs skull, lovat mig sj och aldrig göra det - men hey lever en ggn haha.

Spännande - DA DA DAAAAAAAAAAAAHH!


(Ärligt ska sova nu helt övertrött :s)En funderare?

2010-07-21 @ 23:13:50 Filosofi Kommentarer (0)
Om jag en ggn i tiden gillade äpplen, och bara äpplen, och sen började gilla vindruvor, och inget annat, och nu är jag helt inne på jordgubbar och bara jordgubbar i alla dess former och punkt slut- hur vet jag då om päron är inte lika gott? Eller mango? Har ju ändrat smak innan så vrf inte nu? Hmm?


Mums, ätas skall det göras hela tiden!

2010-07-21 @ 23:04:07 Baby W 12-18 mån Kommentarer (0)


 Ståendes, hukandes och gåendes haha - doesn't matter 2 Wayne!


(Ej blivit så många foton på Wayne då han ej vill bli fotad längre utan vill äta kameran ist :s)


Målet

2010-07-20 @ 22:43:50 Allmänt Kommentarer (0)

Har räknat fram att jag har 22,5 kg kvar till min idealvikt
Målet är och väga det 1 januari 2011

Del mål, under 70 kg 1 oktober

Håller tummarna :)


Ex på Atkins mat .

2010-07-20 @ 22:06:35 Bilder Kommentarer (0)


 Min middag idag :) . Se ingen svält mat här inte, mums!
 
 - Blandfärs ca 300 g
 - 1 tsk cayennepeppar
- 1 tsk peppar
- 2 och en halv matsked cremefreisch
- 1 tomat
- 2 små gul lök

- Vid sidan istället för pasta elr dylikt, isbergssallad

Funkar i alla faser :). Man kanske ska ta bort creme freiche om man vill ner snabbare haha - men tillåtet!

(Nej vet ej vad det är med mig idag haha)


Frukt puré - Billigt, enkelt och bra!

2010-07-20 @ 21:59:20 Wayne Kommentarer (1)

I början köpte man mycket färdig babymat till Wayne, både burkmat och fruktpuré, inget alls fel i det - Men kom på senare hur mkt nyttigare och billigare det är och göra det själv. Idag kom barnbidraget och då fick man göra iordning till Wayne lite fruktpuré.

Tänkte visa hur man kan göra det själv, tar inte alls lång tid kanske 30 min (sen e jag seg går säkert snabbare för andra). Vindruvor, bara och skölja av


Skala bananer och skiva i bitar


Skala nektariner (ex med potatis skalare) och skiva i bitar


Lägg till jordgubbar


Blanda ihop allting (haha behövde en större skål visst)


Mixa ihop med mixerstav. Man kan använda en blender elr t.o.m en potatismos mosare (haha eller vad det heter). Hur mkt man ska mala ner det beror på hur gammal barnet är. Ju yngre desto lösare skal konstistensen vara.


Jag använder gamla burkar från barnmat, dessa på 135 gram, så man inte ger för mkt och så man slipper slänga. Går och ta vanliga matlådor eller dylikt, bra tips är och väga det isf.


Woahlaa :) blev 13 st 135 grammare, 2 st 100 grammare och en portion till kvällsmaten till Wayne 


.. resten är bara och slänga in i frysen och ta fram vid behov. Tar ca 1 tim och tina upp


Kostnad?
Bananer - 18 kr
Nektariner - 8,50 kr
Vindruvor - 15 kr
Jordgubbar - 15 kr

Total summa = 56,50 kr

Och det räckte till ca 16 portioner, vilket blir ca 3,50 per portion.
I affären kostar en portion ca 10 kr i snitt.


Gör exakt samma sak med maten till Wayne, men inte på ett tag nu då vi fick all gratis mat från Svenska kyrkan. Men när den är slut så blir det hemlagat igen :)

Nu menar jag inte att burkmaten är dålig alls, brukar ändå då och då köpa det med - smidigare. Men blir så himla mkt nyttigare och billigare när man gör det sj.

Frukt purén fick klart godkännt av Wayne :)

(Rådgör alltid med BVC innan ni börjar ge frukt/mat)


Även vuxna kan ju ta nytta av detta "recept",  bara och lägga naturell joghurt och woahla smoothie haha.


(Ja, jag har antagligen för mkt fritid och kollat för mkt på program med Gordon Ramsey ;P)
 


Jobbigt

2010-07-19 @ 14:26:39 Allmänt Kommentarer (0)
Soc räknade överskottet från skatteåterbäringen förra månaden till denna, så långt tänkte inte jag alls. Så blir ingen tatuering alls denna månad, och inte de närmaste månaderna. Samlat på mig lite för mkt kredit skulder. Nu efter min födelsedag, ska jag lägga kreditkortet på hyllan. Måste betala av denna månaden och nästa. Sen done. I september ska jag nog betala av hela kreditkostnaden på mobilen och sen har vi datorn på 3800 kr. Fan måste börja prioritera lite mer rätt. Unnat mig sj "the good life" lite för mkt nu haha. Tur med födelsedags pengar, annars vettefan hur man hade klarat av Danmarks resan, men ja den blir av. Finns det vilja finns det väg? Mnja nästan ..

Usch önska man va rik haha ..


Jag borde skämmas .

2010-07-19 @ 00:03:13 Filosofi Kommentarer (0)

Att jag tror på lögner. Att jag tror på lyckliga slut. Att jag tror på att folk är ärliga. Att jag tror på vackra ord. Att jag låter människor komma in på huden på mig. Att jag öppnar upp mitt hjärta. Att jag är naiv. Att jag trodde jag var speciell. Att jag lät mig sj och få förhoppningar och förälska mig. Att jag trodde du var annorlunda.

Jag får ej ihop i mitt huvud hur ngn kan vara så iskall? Att ngn har så svårt och bara ge ett svar?

Min gräns gick kraftigt nu och nu skiter jag helt i detta. Antar att du är nöjd?

Som sagt, jag borde skämmas . Jag behöver inte sådan här skit .

 

 


Sandy . B-day = Kraftigt ego dag

2010-07-18 @ 23:59:03 Ms Charlie Kommentarer (0)

Haha efter 4 timmars sömn och onormalt alkoholintag så fick man världens snyggaste baksmälla haha, spec när S fixade ens hår.

I look fabolous - don't hate hahaha

.. och lite oseriösa haha

GRRR ALLT MAN HAR OCH SÄGA HAHAHA


Första dagen som 21 åring

2010-07-18 @ 23:40:19 Bilder Kommentarer (0)

Mamma bjöd mig på Tacos buffe på min födelsedag, super mysigt bara jag och mamma :). Gjorde ju sjklart maten atkinsvänlig haha spec efter igår, god bakis mat ändå haha


Sen kom S förbi så tog vi en promenad för och jobba bort kalorierna haha


Min lille bajs blev super glad och se sin mamma :) KOCHAM!
Min kära morfar och jag - Stackarn helt sliten efter o busat med Wayne hela dagen


Helt mysig dag med mamma och familjen. Tack S för de fina gymhandskarna! Tack mamma för maten och de fina accescoarerna :) Tack för att ni tog hand om Waynie. Kocham!


Celebration - part 2

2010-07-18 @ 15:38:23 Party party Kommentarer (1)

Fan L's kamera tar alltid så himla mkt bättre bilder haha

Enjoy!

 Kolla sicka hetingar, borde vara olagligt o se så bra ut som vi gör hahaha
"Titta jag har läppglans!" HAHAHAHaha sry L fick gö en kompromiss här, då jag ser jävligt bra ut på denna bilden hahaDu är underbar ska du veta!Hahaha no paparazzi'sLove u guys!Vi skålar för ingen morgon dag hahaLite sådär halv beredd hahaEn till bild på den goda tårtan från Hemköp haha, ska ej unna mig ngt förrens nästa år - undantag alkohol haha
Vi älskar bilder som är helt totalt oväntade hahaHipp hipp hurra till lilla mig - haha mitt uppe i "födelsedags sjungandet" . Ni var helt underbara haha!
Lite fuller men still look good :POooUUhhh :PJa fan man ska alltid vara mongo o förstöra bilder hahaVi :)
M var vår super snygga modell för kvällen ;) grrJag och F (?) - Ser ut som det iaf haha. Proud of you just so you know!Fan ngn var tvungen och starta igång festen, M min vapendragare hahhaha
"Dear friend so we meet again" Haha dansa på "bänken" gillar Sandy
Lite mer bilder från den heta stripteasen :)


Kan verkligen inte förklara hur roligt man hade det, känndes som mig sj - inga bekymmer i världen. Hade inte kunnat haft en så bra födelsedag om det inte vore för alla älsklingar som var med.
Tack M för den super fina väskan, tack S att du fixade naglarna, lösögonfransarna och håret - super fin blev man! Tack L för tårtan, ölen och allt, du va helt underbar igår. Tack för tårtan D och W och att ni skapade er tiden. Får tacka familjen för alla cash, som är nu slut haha.

Men ne ska börja fixa mig klart nu ska iväg på middag med familjen, ska bara övertala S och fixa mitt hår igen haha. I wanna look good todaaay :)

Hipp hipp hurra till mig! :)


Celebration !

2010-07-18 @ 13:21:02 Party party Kommentarer (0)The birthday girl with Heineiken


 
Titta hur fint man fick fixat håret :) Thanks luv .Så man har saknat dig!

We are fabolous darling!Den vackraste!Den sötaste!Alla är vi mongolider hahaTitta hur fint S gjorde mina naglar heheGänget på Charlies änglar
Tack för att ni kom!Underbaraste!Sicka godingar!Skål!
Mums med rosévin i champangeglas med jordgubb iTack för att ni kom :)
Sedan skulle det skålas vidareMys :)Ojoj M farligt!:)
Hela jag är flumm ..Gott med mat, fick dock bli senare på kvällen en halv kebabtallrik haha
Kunde ju ej gå förens man gjorde badrumskorten haha
Moi :)Grrr - finner inga ord hahaThe b-day cake
Tack W&D!
Like always haha
På G till kära gretas hahaJAZZ HANDS HAHASkratta är nyttigt!Flumm blir det när spårvagnen segar sig med och kommaLite dragna och glada

I had one 2 many drinks hahaVi hade kära F som bartenderGretas
Lite dans skulle det vara. Klart barfota mot slutet hahaStötte på en gammal vän - darling you look amazing!Gänget på Gretas
Det bjöds på lite stiptease ;)ÖS! HahaLite över fuller? Dax och gå hem haha ..Gott med fyllekäk haha"Uhm va är festen slut?" HahahaHelt underbart fantastisk kväll, tack ni som kom och såg till att jag fick den underbaraste födelsedagen på länge. Blev dock lite för full där ett tag, kanske nämnde o gjorde saker jag ej borde ha sagt o gjort - men hey?? Man lever en ggn. Mot alla odds hade jag det super trevligt på Gretas, bjöd på lite trevliga överraskningar haha. Charlies Änglar var på sin top igen och grym service som vanligt! Ska ladda upp lite fler bilder från L´s kamera och lite andra pics på privata haha.

Love you guys!


Happy Birthday

2010-07-18 @ 12:25:42 Ms Charlie Kommentarer (1)

.. to me :) Hela 21 år haha


We are ready for take off!

2010-07-17 @ 12:17:18 Allmänt Kommentarer (0)
Borden är bokade och blir lite rosevin till och börja med :)
5, kanske 6 personer, kmr.

Nu ska man nog börja fixa sig sj haha så det blir ingen stress, måste iväg halv 6 som senast.


Have a nice day bitches, I know I will !


Gulligt!

2010-07-17 @ 12:14:58 Wayne Kommentarer (0)
Gulligt att Waynes första ord efter "mamma" är "dziadza" som betyder morfar på Polska, så fort han ser sin gammel morfar så säger han det. Uber gulligt!


Atkins 9 månader

2010-07-17 @ 11:36:17 Atkins dieten Kommentarer (0)

17:e Juli


3:e Juni


- Do you see the difference?
47 kg viktnedgång totalt sedan jag började med atkinsdieten i oktober 09. Hihi :)

2010-07-17 @ 11:31:34 Atkins dieten Kommentarer (0)

Yes står under 80 kg :), sedan 27e mars har man gått ner 7 kg - super bra med tanke på att man ökat mat intaget och allt. Men nu läggs 5 nettokolhydrater till på, så 30 nettokolhydrater tillsammans - Innebär att jag kan äta alla slags ostar, mjölk, joghurt, filmjölk :) MMM! Inte så många kartonger ägg längre haha.

Nästa mål är 1 oktober under 70 kg, lite mer och loosa denna ggn så det kmr bli en utmaning - men Sandy gillar ju utmaningar så haha. Då hade man kunnat äta frön och nötter :). Väger jag mindre 1 okt än nu men inte under 70 kg så stannar jag kvar och härdar ut 1 ½ månad till och ser hur det blir. Om man mot alla odds går upp så tar jag ett steg tillbaka, till 25 nettokolhydrater.

Oh är så glad. Nu väger man 70-ngnting - kanske inte räknas som en tjockis längre? Detta skall skålas för haha och detta innebär att jag kan unna mig födelsedags middagen som jag önskade mig ikväll.

Men trodde ej att det skulle vara - 7 kg med tanke på hur mkt man egentligen unnat sig på sina utekvällar (ej mat dock) , så är så glad så :)


Haha typ ingen fattar vad jag babblar om, haha atkins fanatiker javisst!Vote ;P

2010-07-17 @ 00:47:51 Allmänt Kommentarer (0)
Rösta på min blogg till veckans blogg på;

http://teresamattsson.blogg.se/2010/july/veckans-blogg-tavlande.html#comment

Haha lite halvintressant :)


*Trummslag*

2010-07-16 @ 23:53:11 Allmänt Kommentarer (0)

Bara 11 timmar och 7 min kvar

.. sen avslöjar vågen sanningen ..


(ÅNGEST PÅ HÖGNIVÅ!)

 


Seriöööst?

2010-07-16 @ 23:48:35 Allmänt Kommentarer (0)
Bara gör slut på lidandet, ber dig.


- Som ett barn på julafton

2010-07-16 @ 23:47:43 Allmänt Kommentarer (0)

Woooooohoooooooo biljetterna är beställda och betalda, ringde hosteln i Danmark då det strulade och betala med Visa av ngn anledning men fick reservera ändå - Sicken chaaaaaarm man har hahah. Så betalar när vi kmr fram. Fyfan är så glad har världens cpigaste smile just nu. Wow första barnfria resan sen .. uhhm .. om jag minns rätt min resa med J 2007 till sthlm, annars jag och J (polacken) när vi var i Polen, kanske det också var 07? Eller 08? Never mind. WOHOOOOOOOOOOO :D

(Man får ju tacka L's mamma som var gullig nog och låna ut cash och min super underbara mamma som ställer upp och vara barnvakt!)

Happy! Köpenhamn HERE WE COME :)


Tomorrow tomorrow!

2010-07-16 @ 11:24:41 Allmänt Kommentarer (1)
Oh imorgon smäller det :)

Vågen hämtas idag hos kära M, träna body combat och försöka få ett svar ur de sista människorna iaf de vill komma eller inte. Bokning av bord sker imorgon bitti. STRESS!

Mamma va så snäll och kom t mig igår vid halv tio o slingade och färgade håret, samt klippte luggen. Höll på t halv tolv, e super blond nu men det e bra haha. Wayne var så snäll under den tiden, duktig kille. Då var den delen klar iaf haha.

Måste bara fixa cash haha, stress dag imorgon? Uhm jaaa!
Så vad tror ni, väger man under 80 kg? Tror inte jag men fan får bli som det blir haha, dör snart av hjärtinfarkt. Nytt atkinsfoto imorgon också. Pirrigt.


Ne måste fixa min omlett och byta blöja på Wayne.


På bättringsväg!

2010-07-15 @ 01:47:49 Wayne Kommentarer (4)
Skönt att jag och S kan prata och umgås med varandra utan och kriga. Vår relation har blivit så mkt bättre då vi båda har valt och lägga det förflutna bakom oss och fokusera oss på det som är viktigt - vår underbara son. Kommit t.o.m till det steget där vi kan prata om hans förhållande och hur jag har gått vidare i mitt liv, trodde aldrig det skulle vara möjligt. Om vi fortsätter och jobba på vår relation med varandra ser jag inga problem i framtiden och Wayne kmr ha sin far i sitt liv - och det e det enda jag vill och alltid velat. Wayne blir så glad när han kmr och busar med Honom, då blir jag glad för deras skull. Vi är på rätt väg!

Här var man positiv för en ggn skull hehe :)Mamma och Pappa älskar dig sötis!


Stackars Waynie

2010-07-15 @ 01:08:32 Wayne Kommentarer (1)
Blev vaccinerad igår o vart lite halv gnällig, idag när vi kom t min mamma så var han totalt galen - visade sig vara 40,1 graders feber. Gått ner mot kvällen till 39,1. Hoppas att han blir bra snart går det ej ner t morgonen eller under dagen får jag ringa sjukvårdsupplysningen, igen. Lillen har vart så mammig idag o bara velat kramas, faktiskt helt gulligt - han var dock så varm att man kunde ärligt steka ägg på Honom och hela jag bara rann av svett.

Men hoppas han blir frisk inte alls kul o se han såhär :(
Har en underbar morfar som bryr sig, dzienkuje!


Snacka om och vara paranoid

2010-07-15 @ 01:03:19 Allmänt Kommentarer (0)
Världen kretsar ej kring dig, inte gör bloggen det heller. Detta är en tävling i DITT huvud och inte i mitt.

Sry och göra dig besviken? Typ inte


Alien?

2010-07-14 @ 14:12:15 Ms Charlie Kommentarer (0)


 Ja, såhär kan det se ut när man ska fixa sig sj inför lördagen haha
Slinga, färga, fixa ögonbrynen - gosh!
Vill man vara fin får man lida pin? Lr ngt :s


Big boy

2010-07-13 @ 15:48:51 Wayne Kommentarer (5)

Monstret väger nu 13 kg 205 gram och är 80,5 cm
Helt surrealistiskt


Gosh ..

2010-07-13 @ 00:35:18 Allmänt Kommentarer (1)
I feel so alone .

Hate to admit that I'm still thinking about you .


The wheel of exellence gbg

2010-07-13 @ 00:13:29 Bilder Kommentarer (0)
Söta L var så söt och bjöd mig på en tur på gbg's sk "paris hjul". Faktiskt värt och åka, jätte fin utsikt. Blev helt rädda båda två när man var längst upp och "boxen" började gunga haha, jag är då inte ens höjdrädd men ändå. Super trevlig, och barnfri, upplevelse. Blev många flummkort däremot haha, orka som sagt vara stenseriös hela tiden. Shit vilken värme det var idag, svettades som en gris - ingen brunkräm idag inte. Och ja, har insett att jag måste färga mitt hår, haha ser ju snart orange hårig ut igen haha.

Pics;
Kära, kära Göteborg.

OBS att vissa kort e överdrivna poser o långt ifrån seriösa. Jag hade ett konstigt flipp idag efter allt tänkande och stressnde. Super mysigt när L ville stanna kvar när jag tränade, sicken boost man fick för och visa upp sig, fyfan bara rann svett hahah . Tack!

A good day :) - dock fööööör varmt!Värmebölja

2010-07-12 @ 22:59:49 Baby W 12-18 mån Kommentarer (0)Stackarn bara däckade av utav värmen.. qtie

 


What's new?

2010-07-12 @ 00:21:11 Allmänt Kommentarer (0)
Mnja fått ganska mkt saker gjorda denna veckan så det känns bra faktiskt.

Kom på att jag har en BVC tid på tisdag, blir lite intressant och se hur mkt Wayne väger, tycker han har blivit så himla tung.

Fick tillbaka min mobil, typ allt var fel på den haha. De fixade t.o.m reporna och bytte ut batteriet, däremot har man inte alla nr kvar som man glömde spara.

Måste ringa hjällbo bostaden, fan juli och inget har hänt med tapeterna. Orkar verkligen ej ringa hyresgästföreningen igen .. Fan får lösa det med att ngn ska komma och hjälpa mig och fixa allt inför målningen. Kanske ngn kille? :P

Sökandet av lägenheter har gått bajs, ska börja seriöst nu på måndag. Börjar bli trött på och ha en etta, hade vart skönt och kunna ha ett rum till och ett kök. Istället för o dryga sig på balkongen och va super tyst rent allmänt när lillen sover ..

Ska börja pressa vännerna som ska haka på min bday firande .. Vet ej om det ska bli Charlies änglar eller gamla linne kök och bar. Allt beror på hur många kmr och hur många vill köpa käk. Känner att det börjar bli super stressigt nu haha. Massa ekonomi skit i mitt huvud också för den delen .. Men men bara 5 dgr kvar. Ska bli skönt och ha en dag då man kan bara ta det lungt och äta o dricka gott med de närmaste . Lust baren visade sig vara gamla röda rummet, blivit asså ett gayställe, och har ingen lust och gå dit och gretas är inte direkt lockande - men har en känsla av att dt kmr sluta där ändå haha. Vafan man vill ju kanske ha sig ett ragg hahahaha. Ne men får se spelar inte så stor roll bara man kan ta sig en jäger eller två. Vi kan ju börja med om ngn ens dyker upp?

Mamma va så gullig nog och sa att hon kan passa Wayne så Danmark blir av :)! Super glad. Äntligen kan man göra ngt lite halvspontant .. Nu är frågan , hostel eller hotell? Måste ringa runt och kolla. Glömde kolla med mamma om hon kunde kanske veckan efter min födelsedag, hade kanske vart bättre o mindre chans att det ej blir av .. Men fan då kmr man va super pank igen denna månaden, spec med tanke på att man ska tatuera sig och känner att jag har offrat tatueringen bra länge nu . Men men det löser sig det med haha. Då ska man dricka öl till frukost .. ooh ute ställerna där :D hihi .. L kanske vi kan ta 1 gayställe iaf? Inte för att ja tror danska brudar e as heta men kanske finns ngn sexy afrikansk stud :P

Men i övrigt så blir det SATS hela veckan och på fredagen får man hälsa på kära M som man ej sett på ett tag nu och hämta vågen. Domedagen börjar närma sig. Har en sådan enorm ångest så det slukar upp mig. Men får ta det som det kmr. Får på mig fan 38 o nästan 36, så ska la ej klaga?? Så håller tummarna på under 80 kg, även om det så skulle vara 79,9 kg. Ne kan ej ens tänka på det, mår illa. Sist gick man ju ner 7,5 nästan 10 kg på 3 månader och nu har man börjat träna också, men samtidigt börjat gå upp ett steg i dieten vilket har innebärt mer mat, drf smått orolig. Men hade vart skönt och gå upp ett steg till, då kan man börja käka joghurt och sådant. Orka snart med ägg .. E ju inne på min 9 månad - and counting .. Duktig man är som orkar . Men sen har man ju druckit ngra ggr för mkt . Ne skiter nu i dessa tankar, moving on :P

Imorgon blir det gbgs "paris"hjul som gäller med L - helt intressant

Asså är så trött så jag fattar ej vad jag skriver om, ska nog försöka kolla runt lite till på hostels, ta en gash och möta min kära säng..

Nattis!


Happy

2010-07-11 @ 01:41:28 Allmänt Kommentarer (0)

Köpenhamn - Here We Come!
(Ska bara övertala mamma haha, håller tummarna!)


Lördags mys

2010-07-11 @ 00:33:10 Bilder Kommentarer (0)
Helt oplanerat fick man en hel dag med L idag :)

Super mysigt och man får ju passa på innan hennes resa, som vi inte talar om (förnekelse t max haha).
 
Gick på kommersen, gjorde världens fynd. Köpte sådana "nit armband" som e moderna, 2 för 15. Snö Of Sweden armband för 20 kr plus en leksakspanda. Bara armbandet kostar ju 200 kr uppåt på Åhlens. En blå midje kjol, i strlk 38 grr, lite bondflicka över det hela hah,  för 15 kr och ett par capri byxor svarta i strlk 36, fattas en liten bit innan ja kan knäppa de, men för 15 kr??, haha helt grymt att man ens fick på sig de - bara ngt kg och woalaa. Köpte även en grym väska i ngt silke material med döskallar o rosor för 20. En bamsebody rosa, sorry m ;), och en tröja t Wayne - för fem kr båda, man fick flörta sig fram haha. Lawe gjorde också världens fynd - ångra dig ej va?

Passade på och dra till stan, JC har ju världens rea på sina märkes jeans så jag och L köpte exakt likadana, fast hon i 28 o ja i 29. Båda får de knappt stängda haha men vafan 49 kr för lee byxor som kostade 1000 kr (typ 96 procents rea haha) så kan man loosa ngra kg. Helt sjukt att dt bara e en strlk mellan oss, Lawe du e ju snygg o smal så wow!

Men iaf, dagen slutade med grillning med mamma och company på Marklandsgatan som vanligt haha. Lite pics;
L and Me - Haha ser ut som om jag skulle ha världens fläkt bakom mig hahaMorfar fastnade i stolen och kunde ej komma ur hahaHär har vi vår egna grillmästare S ;) MUMS!My boys - Goaste killarna där diskussionerna är barnförbjudna. Allt från tjock svart korv till "man vill ej dö nyfiken" Haha man måste vara där för och fatta ..S busar alltid med lille Wayne, Wayne har ju sin "man-crush" på S haha
Promeneras skulle det göras, skitungen kan gå sj nu (vi utmanade honom på kommersen) men vågar ej haha hjärtat da. Undra från vem denna lathet kmr ifrån haha ..Jag och L - Bjuder på leendet ;PMs Charlie - Lånade mammas kläder då jag fick för mig och gå i en kofta på en super varm dagFamilje bild (usch ingen fin bild på mig men kan la offra mig haha)Älsklingarna :) . Gonna miss u babe ..


Jag och L har bestämt oss för och åka iväg till Danmark och bara leva livet haha, nu håller man tummarna för att mamma skall vara super gullig och ställa upp som barnvakt! Ne men nu ska man leta runt lite efter priser. Oh helt underbart om det kmr bli av :)


Men L "parishjulet" på måndag va ;)??

2010-07-10 @ 00:43:57 Allmänt Kommentarer (1)
Får på mig strlk 29. Innan hade jag 28. 27, någon ggn 26, när jag var som smalast år 2007. Kanske e inte så stor som jag inbillar mig?

MEN har ångest inför nästa lördag då vågen kmr visa sanningen. Antingen så begraver man sig sj eller så blir det total lycka som man kmr skåla för haha .. 1 vecka kvar :)


(SATS som gäller från måndag - fredag och ett ordentligt atkins schema som man lyckades o skriva haha)


Stora pojken!

2010-07-10 @ 00:27:24 Wayne Kommentarer (1)
Wayne tog sina första ordentliga steg idag, som jag såg iaf, lillen är mer rädd har jag märkt och inte så att Han inte kan. Skönt, började bli orolig. Bra att morfar pressar honom lite och lär Honom, dem e ju som sagt bff's haha


SATS

2010-07-10 @ 00:05:30 Allmänt Kommentarer (1)

"Body Combat" min nya favvo klass på SATS - fyfan ba rann svett och vilken hög nivå allt låg på, ut med alla aggressioner.
 
Love it!The passion

2010-07-08 @ 23:54:33 Allmänt Kommentarer (1)
Beviljad kredit på 10 000 kr, köpte en dator (stationär) . Asså väldigt illa haha, but damn it felt so goooooood .


Quote, sex and the city , part 2

2010-07-08 @ 23:52:20 Allmänt Kommentarer (2)

Samantha: Har han svarat på ditt mail?
Carrie: Nej. Det var bara 14 timmar sen jag skrev det - men vem räknar??

Hahaha asså egen humor t maxDu är bäst

2010-07-08 @ 00:59:08 Allmänt Kommentarer (1)

Du är grym P, ska nog ta ditt råd haha

GRYM!

(Nästa, nr 4! Vilket är ditt nr? 15. Haha helt intern)
Quote, sex and the city

2010-07-08 @ 00:34:15 Allmänt Kommentarer (0)
Konversation mellan Miranda och Carrie.

- Han säger nej men hans handlingar säger ja
- Så brukar våldtäksmän också sägaBlir dum i huvudet haha


Mongo

2010-07-07 @ 22:03:27 Allmänt Kommentarer (0)

Lite väl överdrivet och va inne på qx i över 10 timmar haha.
Frågan efter det är - är man fan för kräsen eller vad?

Ger upp nu haha ..


Artikel i GT

2010-07-07 @ 00:45:30 Filosofi Kommentarer (0)
Läste en väldigt intressant i artikel idag i GT, då ngn hade lämnat tidningen på vagnen, där det handlade om prideparaden. Sjklart läser man allt sådant haha. Handlade om priden i sthlm som dras igång 26 lr 27 juli. I den stod det om att pride i all ära och att det skall firas och hyllas men ingenstans lyfts det upp om hur det är egentligen e o va gay i övriga delar i världen. Alla länder där det är fortfarande förbjudet och vara homo, bi, trans .. Om hur det är i vissa länder helt ok och diskriminera ngn pga deras sexuella läggning och allt sådant. Hur folk i vissa länder blir mördade för att de vill vara med ngn av samma kön. Tycker pride är en underbar sak och är sjukt avis att sthlm har en, i gbg finns ju en liten i juni men inte alls i närheten. Men fick mig en tankeställare, då jag faktiskt aldrig riktigt tänkt på det sj.

Hur kmr det sig att inget sådant uppmärksammas?
Borde inte priden ha ett ännu större syfte?
Borde man inte försöka och förändra ngt?


Kanske allt inte händer på en dag, men kanske man kan börja ngnstans?


Artikeln skrevs av - Jesus Alcala. Värt och läsas tycker jag.

http://www.expressen.se/kultur/1.2053659/sommarnoje


Sommar planering 2010

2010-07-07 @ 00:24:46 Wayne Kommentarer (0)
Får bli lite till Waynes fördel. Så saker man skall göra innan sommaren tar snart slut (haha) är;

- Åka till Borås djurpark, då Wayne börjar o älska djur - så finns dt ngt bättre ställe?
- Simma på Vallhalla - Testa A's present och övervinna min fobi mot allmänna simbassänger haha
- Ta sig en tur till näset, när vädret tillåter? Så kan Wayne leka på "stranden" och känna på sveriges iskalla vatten haha
- Ta sig en tur på Liseberg och kanske t.o.m åka farfarsbilar? Självklart hälsa på kaninerna, haha jaaa jag vill det också!

Låter la bra? Nu är det bara cashen som fattas . Haha man kan ju kanske vinna på lotto? Annars lutar det åt kreditkorts hållet haha


<3

2010-07-06 @ 22:29:11 Baby W 12-18 mån Kommentarer (0)


Weirdo - Like mother like son ?


Weird pic - luv it

2010-07-06 @ 22:26:09 Ms Charlie Kommentarer (2)


 Tror att jag äntligen har fattat kopplingen på bilen haha .


- It's me and u baby

2010-07-06 @ 22:22:11 Bilder Kommentarer (0)


<3


Juli .

2010-07-06 @ 22:18:12 Ms Charlie Kommentarer (1)

"I'm right over here, why can't you see me?
I keep dancing on my own ."


Nya tag

2010-07-06 @ 00:08:26 Allmänt Kommentarer (0)
Ja ärligt dax o sluta tycka synd om sig sj och göra lite saker som måste fixas.

Äntligen tatt reda på när min mamma ledighet tar slut, 17e oktober - så ej så lång tid kvar
Började övningsköra med mamma idag igen, och wow majoriteten av alla ggr så fattade man kopplingen, så ska börja köra med henne innan hon jobbar varje dag nu när morfar är här
Imorgon eller max på onsdag ska jag skriva in Wayne på dagis, då jag egentligen borde ha gjort det veckan innan han fyllde ett år
Från och med imorgon så ska jag passa på och söka lägenheter på nätterna istället för och göra inget vettigt på datorn
Ska ringa hjällbobostaden och skälla ut de och fråga när den renoveringen skall ske, då det borde ha skett i april, sen i maj och sen i juni - nu är det juli? Annars hyresgästföreningen igen ..
Skall skriva ner en ny atkins schema imorgon för kommande veckor om det ska så ta mig fram t gryningen. Får sluta och slöa om jag vill ha snabba resultat
Kolla när jag kan sälja all skit jag har på kommersen nu när morfar ändå är här och förhoppningsvis tjäna en slant - och skänka resten till svenska kyrkan i bergsjön av saker som ej blir sålda.
Även och maila bilder på kläder till min stammis och lägga ut lite annonser med barnkläder óch barnsaker på den nya sidan M pratar om, eller blocket
Gå till mediamarkt och se om de verkligen är klara med min telefon och rensa mitt sd kort på kameran och se om det e den anledningen att den ej funkar som den ska, annars lämna in den med. Målet är verkligen denna veckan

Måste sluta vara lat - ärligt inte likt mig

Det enda som funkar ganska bra just nu är träningen. Men det enda som oroar mig är vägningen nästa lördag, drf har man b la ej lagt upp en ny atkins bild, och hoppas på att vågen står under 80 kg - annars e det kört. Gör man det kan man ju gå upp ett steg till i dieten och det hade ej vart helt fel. Väger jag över 80 stannar jag kvar på denna jag är nu, men väger jag mer än sist då blir det ett steg tillbaka. Så nästa vecka på gymmet ska man pumpa från måndag till fredag och sluta äta bars och äta riktigt atkins mat. Den enda man kan göra sen är och hålla tummarna. Men i övrigt är SATS helt underbart, och härligt personal. Fick personlig tränare idag i 1 tim och en kvart, trots att det skulle egentligen vara 30 min - nice eller vad. Lite me time och helt super när morfar kan ta honom och jag slipper stressa med allt bara för Wayne är på mini-sats. Helt underbart också att morfar och Wayne har blivit bästa vänner haha inte alls som det var i Polen. Underbart och skönt.

Det enda jag måste göra nu är och köpa en till grind och ha mellan hallen och rummet, funkar ej när Wayne ska äta på alla krämer och öppna toalett holken. Blocket here we come haha

Funderar även på om man ska ta lite nya model bilder? Kanske mer mot hösten, lr beror på hur mkt vågen visar haha. Men hade vart kul, kanske med L så det blir ett minne innan hon åker?


Bla bla jag vet :P


Hello my name is Sandy - And I'm an addict

2010-07-05 @ 23:40:58 Filosofi Kommentarer (0)
Ja tv är ju inte alltid lärorikt, baserat på fiction och sagoberättelser - men ngn ggn ibland händer dt att ngt vettigt visas på tvn. Ikväll blev det "Secret lives of women - Shopping addiction", tänkte att det skulle vara ett OK program nu när "Law and order" har sommaruppehåll (haha no life) - så nattade Wayne och glodde på det. Fastnade totalt i det då jag fan kännde igen mig sj i deras beteende som fan. Ja som alla kanske fattar handlar programmet om shopping missbrukare. Zappade mellan den och "Famous rehab - with Dr Drew". De 2 programmen ihop blev ngt som fick klockan i huvudet och ringa. Jag är fan en missbrukare, det må ej vara knark men ändå. De stillade sina begär med och, shopping missbruket programet då, shoppa kläder, skor - ja allt. Grejen var att det ej handlade bara om rikt folk och inte bara en anledning till vrf de shoppar som de gör. Nästan alla hade en anledning till sitt beteende, om dt nu var att ngt hade hänt inom familjen eller om ngt berodde på deras uppväxt etc. Väldigt intressant och det fick mig och tänka efter.. Jag och mediamarkts kredit kort har varit bästa vänner nu i snart 3 månader. Började helt oskyldigt då det var ngra dgr innan barnbidraget skulle komma och alla gashen var slut så man skulle köpa 2 paket så det räckte, höll på och gå i taket. Sedan skulle det handlas mat till atkins, då alla cashen gick till gash, och sedan skulle det bara köpas en tröja och en jacka och ah - get my point? Vilket har resulterat i att jag lever från månad till månad. Har inte haft ngt behov utav och ha ngt det senaste året till mig sj, har jag köpt ngt har det var ngt billigt på kommersen eller ngt till Wayne. Men nu när man har gått ner så pass mkt i vikt och ser ganska bra ut så vill man ju såklart visa upp det. Såsom jag märkte idag, hade mjukis byxor på mig med en t-shirt och kännde mig enorm och så super oattraktiv - visst skulle träna men ändå .. För och vara fin och se fin ut behöver man ha cash, ngt som man ej har haft på ett tag då man måste betala räkningar och har en till mun och fylla. Sommar rean och smygrean innan det har ju ej vart gynsammt för min del, började blygsamt med kontant och sen övergått till att man har handlat för flera tusen kr och gått runt i affärerna varje dag och letar efter ngt man egentligen ej behöver. Visst det finns massa nackdelar, kan ju försätta mig sj i en ekonomisk knipa som jag ej kan ta mig ur. Än så länge är det kontrollerat, maxar kortet t den nivån då jag vet att jag klarar av och betala månaden efter. Men ibland kan man få erbjudanden om och betala inom 60 dgr, blir man sugen eller vad? Har nog ej tänkt så mkt på det fram till att jag såg programmet idag och insåg att det kanske e allvarligare än vad jag trodde och har intalat mig sj? Tar allt på kredit och alla pengar jag har går t trams. Har ej haft en exakt atkins schema på snart 3 veckor, fortf räknat nettokolhydrater i huvudet men vart dgr då jag ätit mer och sen ätit mindre och ah fatta poängen. Det gynnar ju ej precis, mår ju bättre av regelbundna måltider. Är rädd att jag kmr balla ur. I programmet som sagt låg ju deras beteende i hur de mådde och har insett att det är kanske för att jag har det så turbulent som jag har det just nu i mitt huvud som jag försöker och få mig sj och må bättre genom och shoppa fina saker så jag ser fin ut och som gör att jag mår bättre? Undrar ej ens det utan fattade direkt att det är så när jag såg programmet. Har alltid behandlat mina sk "depressioner" med mat eller alkohol och dylikt och kan ju inte riktigt göra det nu på samma sätt om ens i närheten som innan. Har Wayne. Det är ju såklart en positiv grej. Men när jag såg dr drew programmet och hur de förklarade sina alkohol vanor, det var ju jag i ett nötskal. Om de är alkoholister är jag det då med? Känns som om man ska stämpla sig sj som alkoholist då ska man ju ligga avdäckad utanför systemet med byxorna nere - men är det kanske inte det som krävs för att man ska verkligen ha ett alkohol problem? Är man verkligen antingen nykter eller en femman uteliggare? Finns det inget mellan läge? Tänker på alkohol mkt, spec när tiderna är svåra som nu och jag vet med mig om jag ej hade haft Wayne hade jag ej suttit med mini pcn och bloggat nu utan tatt mig ett glas vin lr två, typ som förr. Men vart går gränsen för och ha ett problem? Jag tänker sjklart på hur gott det hade vart med en öl, men tar aldrig en för jag vet att jag har ingen riktig gräns. Skulle aldrig kunna dricka brevid min son om han så skulle vara 14, never ever. Det bestämde jag tidigt. Visst finns mammor som dricker brevid sina barn och vem är jag och döma? Men personligen skulle jag ALDRIG göra så. Men är det ändå inte lite komiskt att man sitter och räknar ner just nu dgrna till att man skall ut och supa? Tror ju fortf vid denna åldern att alkohol är en magisk dryck som får alla problem och försvinna, vad jag egentligen vet är att det är för stunden - men spelar inte så stor roll? Är tacksam att jag har Wayne, av många anledningar sjklart, men också denna. Är även glad, just nu, att jag går på atkins för vet att jag hade kunnat fixa barnvakt och gå ut och festa men gör ej dt för vill ej väga 124 igen. Nu kanske man har dubbelmoral, sen den 27e har man druckit 3 ggr för mkt plus den kvällen med M. Men kunde vart fler? Där kmr kredit kortet in igen , alltid när man är ute . Vrf slösa cash menar jag. Dumt ologiskt beteende. Men som sagt åt innan när jag hade för mkt i tankarna - går på diet nu och vill ej bli smäll fet igen. Drack innan - nu har jag ett barn och med det medföljer det ansvar. Innan kunde jag ta sömntabletter för och somna - nu måste jag vara alert ifall Wayne vaknar under natten. Detta har resulterat i att jag har utvecklat sömnproblem och en otrolig gash-konsumtion. Ibland 2 paket om dagen, jävligt illa. Hur ska man annars bedöva sina tankar, de demonerna? Tror bloggen har blivit ett beroende också. Av ngn anledning tror jag på att syns jag så finns jag och har fått för mig att mitt liv är intressant, elr kanske meningsfullt? Självklart har jag ej många besökare, kanske mellan 20-30 st per dag, men iaf ngra som anser att man är tillräckligt intressant. Bloggen är min fristad, spec nu med den privata, här kan jag vara mig sj - här kan jag skriva av mig dela med mig av bilder och vardagen. Här är jag - jag. Min egna tid helt enkelt.

Men om man kmr till kritan. När är ett beroende ohälsosamt? Är det när man väntar t den dagen man skall ut och kan ej koncentrera sig på annat? Är det när inget kan få en och le förutom ett par fina pumps? Jag tror jag är en missbrukare. Missbrukar mkt egentligen. Säkert många som gör det också utan och förstå det, för vad kopplar man i sitt huvud sec man hör ordet "missbrukare"? Oftast narkotika. Men det kan vara så mkt mer än så.

Ska sluta handla .. sen när jag ska sluta handla gash och bars på kredit vet jag ej, men får ej bli fler inköp med kredit kortet efter denna månaden, vill ej stå där sen med massa inkasso brev och kan ej försörja denna "familj" .. funkar ej .. Visst mkt har väl med barndomen och göra, när min far köpte ngt då älskade han mig. Mammas kille köpte massa saker under många år då man fick för sig att det var kärlek. Kmr jag göra så mot min son? Han har mer kläder än vad jag har, han har så mkt leksaker - som han inte ens leker med. Kmr jag föra vidare mitt beroende till Honom? Vrf jag ens har tankarna åt det hållet e pga programmet då barnen fick det beteendet av mamman.

Så har insett. Är för tillfället en shopping missbrukare. Det dövar den smärtan och förtvivlan jag känner just nu och skapar en illusion av lycka. Frågan är dock - är det verkligen hälsosamt?? Varför är jag så rädd och möta mina demoner?


(Knas inlägg)Counting the days

2010-07-05 @ 01:31:06 Allmänt Kommentarer (0)
Bara 5 dgr och 1 vecka kvar. Hoppas på 8 personer och en bordsreservering haha.

And I'm hoping that u will come by 2 say Hi


Haha äntligen!

2010-07-05 @ 01:07:37 Allmänt Kommentarer (0)
Nu fick man den bekräftelsen man ville ha och svar på det man undrat i ngt år nu

Liar liar hahaha

Men tro mig jag har släppt det, inte andra antar man ..


Your dead in my eyes darling, just so you know ;)


DJjdLÖMAqp938d3q

2010-07-04 @ 23:28:40 Allmänt Kommentarer (0)

Jag och över analysera ..


Wayne rastar grannens katt haha

2010-07-04 @ 00:44:19 Videoklipp Kommentarer (0)

Haha en man kom förbigåendes med en katt i koppel och Wayne blev helt till sig, mannen var snäll nog och ge honom kopplet så hjälpte Wayne och rasta katten i kanske en halvtimma haha, och vägrade släppa kopplet t sist. Självklart slutade det i tårar :P lillen ..


Summer

2010-07-04 @ 00:41:50 Ms Charlie Kommentarer (0)


 (Haha denna tröjan skall ersätta den blåa ett tag)


Mor&Dotter

2010-07-04 @ 00:33:23 Bilder Kommentarer (0)


 Älskar dig .


Vackrast i världen!

2010-07-04 @ 00:29:52 Baby W 12-18 mån Kommentarer (0)


 Busunge, mamma älskar dig - ibland haha
(neh oavsett dt vet du)


Grillning i Marklands

2010-07-04 @ 00:27:00 Bilder Kommentarer (0)

Ja lördag e ju "min och mammas dag" så denna lördag bjöd på grillning med mamma och gänget. Hur roligt som helst och sitta med killarna och snacka skit, man fick ju sig ett gott garv. H snackade på som fan idag, känndes som förr. Och alltid lika roligt och ha O där, sådana gulliga komplimanger - hehe får mig alltid glad. Mammas granne kom förbi med sin katt och han var så snäll nog och lät Wayne hålla i kopplet, gullet höll det i nästan en halvtimma och gick efter katten haha helt knas, ska lägga upp videon. Usch enda man ångrar e att man kanske ej borde ha ätit så mkt - munchies ja visst hahah. Men gott och vilket härligt sommar väder!


Så här kan det se ut ibland .. :s

2010-07-03 @ 11:45:58 Bilder Kommentarer (0)


 Haha resultatet av att man ej orkar äta, fel priorierar sina pengar och massa annat och tänka på. Men frysen är full med kyckling, haha blir nog ärligt en höna snart ..

(Ja, Wayne har mat!)


Ska man vara ledsen eller arg?

2010-07-02 @ 23:53:05 Allmänt Kommentarer (1)

Ja efter 14 år kan man tydligen bryta en vänskap. Man kan tydligen ta åt sig så mkt av en händelse. Man kan tydligen ej acceptera hur folk är och vrf de beter sig se de gör. Man kan tydligen ej godta en ursäkt, som är verkligen för hjärtat. Man kan tydligen ej förstå en beskrivning till handlingen, trots att man upprepar den gång på gång. Man kan tydligen bryta med en och ej vilja lösa det trots att andra sårar mer. Man kan tydligen ej förstå att en fråga kan såra en sj när verkligheten knackar på. Man kan tydligen bry sig om Wayne - men inte tillräckligt för och säga hejdå? Man kan tydligen bara slänga in nycklar genom brevlådan och skita i allt efter 14 år. Och man kan tydligen ljuga om att man älskar ngn.

Så ska man vara ledsen eller arg?

Få saker förvånar mig i livet, om ens ngt - men hade ej räknat med detta?

Vad finns det och säga? Tack?

Och sen undrar folk vrf man är känslokall och pessimistisk??


Well screw you all, all I have to say at this point - although it may be my demons that are speaking for me at the moment.
För mkt just nu ..

2010-07-02 @ 21:31:06 Allmänt Kommentarer (0)
.. och kmr ingen vart i huvudet med ngt .. så ska bara stänga av och skita i allt och hoppas, och tro på klyschan, att allt löser sig med tiden.

Så!


Sommaren är här!

2010-07-02 @ 21:28:24 Baby W 12-18 mån Kommentarer (0)

En underbart härlig varm dag. Dock inget och göra, så det fick bli lite bus på hemmaplan i sandlådan. Passade på och testa den nya 3hjulingen han fick av sin far, fick klart godkännt av Wayne. Ja har märkt att på senaste tiden på bilder att man har haft samma blåa tröja haha, nej inte den enda tröjan man äger - dock den enda som jag kan ha utan bolera och som bristningarna ej syns i (och som ej sitter åt haha).

Jag är väl aldrig riktigt ensam, har ngn som verkligen älskar mig - och vet du vad älskling? Mamma älskar dig också!

Känns lite kört?

2010-07-02 @ 00:09:36 Allmänt Kommentarer (0)
.. verkar ej gå så bra. Lr e det mina demoner som skall förstöra för mig? Ne men ska nog börja tro på dem - ge upp?


.. and it goes on

2010-07-02 @ 00:04:22 Allmänt Kommentarer (0)

Strike 2


Design av Tasnim