Bad news?

2010-11-30 @ 22:05:52 Allmänt Kommentarer (2)
Hade en tid hos Dr:n idag, gynekologen.
Visade sig att jag har en cysta på vänster äggstock.
Måste kolla upp den ytterligare i februari, sådär mysigt.
Jag och överanalysera. Cancer?

Oh vill ba glömma att denna dagen har funnits. Blöö!


Jävla SKIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!

2010-11-28 @ 11:06:49 Atkins dieten Kommentarer (4)
Gått ner 0,7 kg. På 1 ½ månad. Jävla skit. Inte under 70 kg här inte. Alltid är dt som svårast och ta sig under dt. Japp då får dt bli 1 februari som jag väger mig. Då ska dt fan bli under 70 kg fattar inte annars vad som e fel på min kropp. Tränat 5 pass denna veckan och snacka om hur mkt man rör sig när man går på Landvetter men allt fan förgäves. Så nu får dt bli 25 nettokolhydrater per dag, begränsat med ost och hålla tummarna. Vet inte vad man kan göra annars.

Fan vet ej hur jag skall ta dt, vet ej hur jag mår just nu. Jag vet dock att jag har gjort så bra jag kan. Orka försöka komma på anledningen till vrf det är som dt är. Kroppen har gått på dieten nu i 14 månader snart, blir ju bakslag antar jag. Bättre knappt 1 kg viktnedgång än upp 1 kg.

Oh ska ba krypa under täcket. Adios ..

Saturday - Part 2

2010-11-27 @ 20:38:24 Bilder Kommentarer (3)
Ja när man ej jobbar och Dino är med sina vänner passar man på och nörda sig lite på bloggen och internet.
Fixat en ny header vad tycks? Allt paint kan erbjuda så dt får duga. Lagt upp på vänster sida alla våra modell bilder, dock ej på oss alla 3, nu har jag pysslat med detta i 3 timmar och orkar ej mer tar dt ngn annan dag. Lagt upp bilder på Wayne på sidan också (månadsbilderna), väntar på att en ska bli klar. Sen stänger jag av datan!

Har fan ej ens ätit än.
Ingen gashbreak ens.

Helt fanatiskt!

Men har hittat 3 bra böcker på bokus.se om atkins. Ena är den nyaste boken från atkins, den andra är atkins kok bok och sista är en guide hur man skall handla i mataffärerna. 2 av böckerna ligger på under 200 kr den andra under 100-lappen. NICE! Blir nog en liten beställning nästa månad. Har fixat Visa kort nu och så fort man får den skall jag se till att man kan e handla med den, fick ngn lapp hehe.

Tänkte passa på och visa upp hur tatueringen blev :) Riktigt nöjd nu denna ggn. Längtar och planerar dock nästa haha (Lite kass bild, mörkret bara kom sådär från ingenstans haha)

Ajaa blir ingen kyckling nu när klockan e så sent, men ägg. MMM saknat ägg, konstigt nog haha.
Ne märkte att man hade ett missat samtal. Gash och tjöt. Sen mat.

Nattis!

Saturday

2010-11-27 @ 17:52:30 Bilder Kommentarer (1)
Ja ännu en vecka har gått, kan knappt påstå att det har gått direkt snabbt men haft en rolig vecka trots allt, och allt tack vare kära tösen på jobbet. Aldrig trivits så bra på jobbet med ngn! Blir 2 veckor till på samma jobb i Landvetter sen får vi se hur det blir. Är tömd på energi och skulle kunna sova i en månad i sträck, men detta fixar jag! Har t.o.m vart så duktig att man har tränat på SATS mellan första och andra jobbpasset, fattar dock ej hur man har orkat haha - vaknar ju innan 4 och somnar innan 23. Om det skulle så vara mot alla odds att det skulle bli ngra fler veckor på samma ställe skulle jag nog kunna enbart ta morgon passet, rent realistiskt med allt och alla. Mamma ska sova hos mig hela veckan nästa vecka och lämna Wayne på dagis och Dino skall hämta upp Honom, så Dino kan slappna av lite. Stackarn, tror han är lite sliten efter den 1 ½ vecka som jag har jobbat dessa dubbelpass. En sak som är bra är att Wayne kan vara på dagis till klockan 16 iaf. Inte lätt och bli "heltidspappa" från ingenstans. Uppskattar att han ställer upp som han gör, att ngn verkligen ställer upp så mkt trodde jag aldrig. Evigt tacksam älskling! Är så glad att jag har mött en kille som Dino, finns inte alls många som dig. Wayne är skit glad med och vara med Dino, så allt rullar på och jag känner mig bekväm med allt. Enda nackdelen med allt är att Wayne vill ej somna förrens jag kmr hem och då vill han kramas och gosa, vilket är ubergulligt men jag är så trött att jag kan somna ståendes. Stackarn han saknar mig verkligen, jag saknar Honom också. Sen saknar man Dino också, ses knappt 2 timmar per dag, lite annorlunda om man jämför med hur vardagen har sett ut fram tills nu, men dt kmr ju inte alltid se ut såhär. Men är glad över och ha fått jobb, jag får så mkt utav att jobba. Jag är mig sj igen och all fokus just då ligger på mig och mitt jobb, like back in the days.
Jag älskar dig .


I övrigt så börjar en jävla kyla dra över gbg, har fixat en hel vinteroutfit - galet kallt. Fick handskar av mamma häromdagen i fuskpäls från Åhlens - helt gossiga! Sedan har man köpt en goose pälsmössa - julklapps present av morfar, I LOOOVE IT!.

Ekonomin kmr börja ljusna tills nästa månad
och kmr nog kunna börja det nya året helt skuldfri, nästa månad har jag bara ca 2600 kr kvar på krediten, 3 st delbetalningar på modelbilderna och 900 kr i skull till mamma. Helt awsome! Mamma var så gossig och bjöd på det med bilskolan, hur snällt är inte det? Har bokat in mig på teorikurs på Lindholmen den 27:e december, intensiv kurs på en vecka, och denna veckan skall man till körskolan och plugga lite teori själv. Får ju inte göra mamma besviken nu och jag behöver körkort, hade funkat bättre med min vardag .. Håller tummarna!

Imorgon skall man väga sig, hoppas på under 70 kg - tror dock ej att jag har gått ner ngt på så kort tid. Vet iaf att kroppen har "omformaterats sig" - har fått en annan kroppsform, b la att man ser mellan låren och en del ben - såsom revbenen och höftbenen, ser man mer en aning. Får ju försöka se allt detta positivt, dock dt värsta som kan hända är att jag har gått upp - men dt tror jag ej får på mig ännu mindre kläder som jag ej fick på mig sist jag vägde mig. Ja, som jag har sagt väger man under 70 kg så blir det frön och nötter och 35 nettokolhydrater per dag och så väger man ej sig förrens 1 mars, då målet skulle bli under 60 kg. Annars så får man dra ner till 25 nettokolhydrater per dag och börja väga ost igen, och nästa vägning 1 februari. Jag har skött mig med allt och ej ätit ngt fabriksproducerat eller bars, utöver atkins då. Men önska verkligen att dt har hänt ngt! We will see tomorrow ..

Doktorn som skall skicka in remissen till Sahlgrenska angående mina operationer hörde av sig i veckan som var. Varken bra eller dåliga nyheter. Tydligen hade jag sist ett för högt BMI - låg ngt över 25 (nu ligger dt under dt) och jag måste ner ytterligare och hålla mig under 25. Känndes lite som man blev kallad för tjock? Var jobbigt nog sist. Inga gash - fuck that. Men får iaf reda på om dt blir av eller inte i mars. Men har bestämt mig att jag kmr ta ett lån isf, ska ej som sagt behöva se ut såhär när jag är 21 år. Börjar knäcka mig då jag går ner och kroppen ändras och allt hänger mer och mer så ser jag folk på gymmet vid min ålder och hur de ser ut. Det värsta är när deras mammor som är 50 plus ser bättre upp i kroppen än jag. Jag menar gått ner 51 kg och haft barn, vad skall man räkna med egentligen?

Jaja enough is enough. Blöjbyte. Matdax för både mig och Wayne - imorgon är dt storstädning och tvätt som gäller, tro mig det behövs.
Detta välkomnades man hem till efter en arbetsvecka med dubbelpass. Ajaa sånt får man la ta haha, klart fixade frugan det haha - tog mig ba en timma eller två ..


Slutkörd!

2010-11-26 @ 20:01:10 Allmänt Kommentarer (0)

Äntligen helg. My gussssh!


A really bad day ..

2010-11-24 @ 21:23:22 Allmänt Kommentarer (0)

.. HUVUDVÄRK!
Tur att man jobbar med en så go tjej :)


Jackpot!

2010-11-23 @ 21:16:17 Allmänt Kommentarer (1)

Jobbar dubbla pass varje dag fram till vecka 50 :)

SWEEEEEEEEEEEEET!


Life .

2010-11-20 @ 10:47:31 Allmänt Kommentarer (3)
Yes denna veckan fick man äntligen jobb efter så många veckor. Super glad fick jobba onsdag kväll sen dubbelpass i både torsdags och fredags. Visst är tiderna lite krävande o pausen emellan jobbig men jobbar med världens goaste tjej så vi har dt bara roligt. "Hej, tidning? Va? TIDNING!! Nej tack. Vatten??" HAHA. Awsome. Började helt propert mellan oss o bara ballade ur igår, hey fredag eller ngt. Lite strul om hon andra tjejen ska komma tillbaka eller inte men har fått ett dubbelpass på måndag också, awsome. Ska ringa ngn ansvarig och fråga om man kan sova mellan passen. Hoppas ju sjklart på hela veckan, hade vart bra pengar och skön omväxling. Håller tummarna. På dagis har dt gått super bra trots långa dagar. Dock e Wayne lite små snorig och sjuk, måste köpa medicin idag - stackarn.

Mamma bokade in mig nu på körskolan. 6 körlektioner, teori, böcker och en massa annat för 2900 kr. Japp i skuld igen men men .. måste ta tag i detta nu. Behöver körtkort nu mer än ngnsin. Men men teorikursen drar igång kring den 1 december. Körskolan låg på samma gata som mitt gammla gym btw, visade sig dock att ingen från den tiden jobbade kvar. Vilket var trist, men ja kunde lämna cv men men .. Ej hunnit lämna CV på SATS, först var man sjuk nu har man jobbat.

Häromdagen hade BikBok världens konstigaste rea, just den dagen var allt 50 procent off på vekligen allt. Mamma köpte en röd pennkjol i volang, två vita tanktops och en oversize tröja med lite halvspets armar, samt en kofta. Helt glad tack mamma! Hittade igår också leggings med läderlapp längs utsidan hela vägen från höften ner t ankeln från Sisters, för 99 kr - en prissäkning på 300 kr helt sjukt.

Så annars? Ekonomin suger, kmr va katastrof denna månaden, samt nästa pga julen. Förhoppningsvis i januari, februari så är man skuldfri från krediterna iaf .. orka ha dt såhär.
I övrigt ska man väga sig nästa söndag, pirrigt o helt övertygad om att inget har hänt med vikten. Så är inställd på och gå ner i nettokolhydratsintaget t 25 per dag. Har iaf ej ätit fabriksproducerad mat, korv eller bars - enbart Atkins och inte alls lika många som man jämför med innan. Måste se till o klämma in träningen kommande veckan oavsett om jag jobbar eller inte. Så har man en liten chans på och hamna under de jävla 70 kg, hade vart heaven!

Men men ska fylla i min tidsrapport t uniflex, fixa mig och dra och handla i angeruuud. Inte mkt mat här inte.


/Charlie


Äntligen!

2010-11-17 @ 21:17:02 Allmänt Kommentarer (0)
Fick jobb idag på Landvetter, via Uniflex. Helt otippat och fick jobba idag mellan halv 4 och halv 8 på kvällen. Imorgon skall man jobba klockan 6 på morgonen till 10 sedan är det en paus och sedan börjar man igen halv 4 och till halv 8 som idag. Går allt bra får man jobb på fredagen också och kanske hela nästa vecka om dt finns behov, hon ena är sjuk.
Soc beviljade regionen runt kortet och mamma var söt nog och kunna lägga ut pengar fram tills löningen, så nu kan man jobba precis överallt. Utan älsklingen Dino hade detta ej vart möjligt, tack love att du tar hand om Waynie. Så söt Han har t.o.m lagat matlåda till mig tills imorgon.
Imorgon skall lillen vara på dagis till klockan 5 så vi får hoppas han orkar det. Håller tummarna.
Mellan jobb passen imorgon skall man möta upp mamma och skriva in sig på körskolan, pirrigt. Får ju börja ta tummen ur röva och fixa det jävla körkortet.
E super glad och håller tummarna för massa jobb nu, chefen räddade mig precis då jag skulle exakt gå in på ett möte hos arbetsförmedlingen när han ringde - Tack hehe!
Ne nu ska man natta Wayne, duscha och fixa allt inför imorgon. Ska upp vid halv 4, kvart i 4. Typ mitt på natten haha, men men ..

Wish me luck?


Du din busunge!

2010-11-16 @ 14:08:57 Wayne Kommentarer (0)
Igår hakade Dino med för och hämta Wayne från dagis.
Jag gick in till dagiset och bakom säkerhets grinden blev Wayne skit glad och se mig, sen kollade han bakom mig (Dino stod utanför) och fick syn på Dino och ba skrek av glädje. Fröknarna öppnar grinden samtidigt som Dino går in, ja vem springer Wayne till? Inte är det till mig iaf haha. Han ba rusar mot Dino med öppna armar och ba kramar om Honom och gosar in sig i hans famn, ett bra tag.

Blev faktiskt lite avis. Sött. Men avis haha.


Jul på Liseberg 2010

2010-11-16 @ 11:03:37 Bilder Kommentarer (1)

Söta A och hennes goding bjöd oss på liseberg i söndags, gick dit trots att dt spö regnade. Men fan va kul vi hade det och barnen älskade musiken. Dock var Wayne rädd för kaninen i år haha. Jag och A tog oss en härlig vals dans till djungelbokens låt, memorie for life.

Behövde verkligen en sådan dag gumman, tack så jätte mkt för allt - menar dt verkligen.


Här har vi de små gangstrarna :)


Godingarna ville hålla handen hela kvällen - Ubersött!


Sötaste killen :)


Mammas charmtroll!


De underbaraste


Självklart var det iväg direkt till kaninerna, love them haha.


L delade samma passion för kaninerna som moi - så ja ! ;)


Vi på liseberg med kaninen haha - Synd att bilden blev så mörk bara .


Sen var dt dax för en barn jul show, uppskattades av småttingarna .. och A haha
Mor&son - Kocham cie skarbie <3
Sen var det dax för en gratis tur på karusellen .


Inte så kul alls när dt står still. Stackars Waynie hehe
Men så fort det började röra sig så var det super roligt och intressant. Det skulle vinkas till alla också haha .Vi fick ju sjklart ta en runda till fast denna ggn på ponnyn. Blev ju en del skrik när allt var slut sen stackarn men det snurrade i mitt huvud haha


Gossiga bandet som jag och hjärtat dansade till haha


Får ju bjuda på en bild på mig haha. I look good, tired, but still haha


Synd att bilderna blev så mörka och oskarpa , men fortfarande en helt fantastisk kväll som både mammorna och barnen uppskattade. Kan ej tacka dig gumman tillräckligt <3


Hihi

2010-11-15 @ 19:54:29 Allmänt Kommentarer (2)
Idag köpte man ett par nya jeans, Killah från Åhlens, på rean för 399:- - I strlk 26

Har ej haft den strlken sedan jag vägde 59,5 kg 2007, vet att jag ej väger dt nu men och? Och om de är strech - Fick fortfarande på mig de haha


Det börjar gå åt rätt håll :)

.

2010-11-13 @ 10:42:26 Allmänt Kommentarer (1)

x - Them
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x - You
x
x
x


True words ?

2010-11-12 @ 17:37:01 Filosofi Kommentarer (1)

"Du får bara helt enkelt ha is i magen ett tag och se hur det går .."

?


Oh happiness!

2010-11-11 @ 21:50:53 Allmänt Kommentarer (2)
Pratade med L (min brors ex) i telefon. Som vanligt kom vi in på vikt, diet och plastikoperationer. Hon berättade om en ny metod från USA som har kommit t Sverige som tar bort bristningar, inifrån.

Txt från hemsidan:

Vad är Dermaroller?

Dermaroller är en kliniskt beprövad hudroller bestående av mikronålar som används på kropp och ansikte för att minska ojämnheter i huden så som rynkor, ärrbildning från acne och kirurgiska ingrepp, celluliter och bristningar. Den kan också användas i syfte att förhindra håravfall.

Produkten är en handhållen roller med micronålar som varsamt penetrerar huden vid varje rullning. Detta förfarande ger upphov till en mekanisk stimulering av elastin och collagen som i sin tur främjar en naturlig reparation av hudens vävnad från insidan. I jämförelse med likartade behandlingar har Dermaroller ansetts hudvänlig eftersom patienten kan snabbt återgå till sina dagliga aktiviteter utan läkeperiod. Att använda Dermaroller är också tidseffektivt eftersom behandlingen är smidig och enkel att utföra, samtidigt som den är tillräckligt ingående för att stimulera nya collagenbildningar i huden och ge ett fullgott resultat.
Dermaroller bör användas som ett komplement till laserbehandlingar som IPL och Fraxel men kan också brukas som hemmaprodukt. Det bör nämnas att vi anser det nödvändigt att utbilda varje patient på vår klinik innan Dermaroller används för privat bruk för att garantera ett säkert och fruktbart förfogande av produkten. I samtliga fall rekommenderar vi alla patienter att kombinera Dermarollers behandling med våra särskilda produkter för att underlätta läkningsprocessen och tillförsäkra patienten ett långverkande resultat.


Dermaroller mot Bristningar

Bristningar uppstår när huden tänjs ut hastigt på grund av påfrestningar som t ex kraftig viktökning eller graviditet. Eftersom huden inte hinner producera sina egna byggnadsstenar (collagen fibrer) i samma takt som den expanderar sträcks huden ut och de tätt sammanflätade beståndsdelarna tvingas separera från varandra. Även om bristningar kan undvikas genom att applicera återfuktande krämer är de svåra att bli av med när de väl är ett faktum.

Det är Dermarollers unika egenskap att stimulera collagen produktionen i huden som gör att huden tillförs ytterligare beståndsdelar till de områden där det saknas. Resultatet blir att bristningarna bleks eftersom huden själv anpassar sig till dess expansion.

Endast efter ett fåtal behandlingar kommer bristningarna blekas synbart. Läkeprocessens effektivitet beror naturligtvis på graden av hudskada, ju djupare och allvarligare bristningar, desto längre och ingående behandling behövs för att uppnå ett tillfredsställande resultat.


Låter verkligen som en bra grej och hey vrf inte chansa? Den jag hade tänkt är en laser behandling som kan kosta upp till 20 000 kr plus. Denna kostar första ggn, dvs dt första besöket där, mellan 1 500 kr - 2500 kr. Sedan får man en home-kit så man kan fixa dt hemma sj som kostar mellan 2 500 kr - 3500 kr. L gav mig namn och nr och tror fan att jag ska ringa dit och höra lite. Tror ej att jag får igenom dt med bristningarna via staten för läkarna reagerade knappt sist, men jag vill ej ha sådana bristningar på armarna eller på magen. Så när jag har kollat lite och om jag testar ska jag testa först armarna funkar dt ska jag ta magen. Wow om dt hade funkat, sicken lycka. Bara de hade blekts och ej synts på samma sätt hade vart tillräckligt. De erbjuder även plastik kirurgi, sådan jag vill ha. Bröstlyft samt bukplastik. Men det avvaktar jag med tills jag får svar från dessa läkare jag har kontakt nu med, men så jävla gött och veta att dt finns ngt ställe som det ej kostar multum. Oh happiness, ringer nog imorgon. Vill ju se ung ut medans jag är det, plus det viktigaste av allt vill ju kunna må bra med mig sj och älska mig sj som jag förtjänar.

U made my day darling, thanks! Fan missat Criminal minds t.o.m så inne är man i detta haha. Nörd jag vet men men ..


Nyfiken? Intresserad? http://www.kosmetiskkirurgi.se/index.htm Ligger i centrala Göteborg.That's just nasty ..

2010-11-11 @ 20:20:56 Bilder Kommentarer (0)


 Sitter och glor på "Brooke knows best" i brist på annat. La märke till att det fanns två blondiner i serien, så bäng som jag e på all hostmedicin och snuvan som gör att jag får syrebrist i hjärnan, kopplar jag inte alls vem den andra e. Tänkte en kort sekund att Brooke bytte frisyr varje femte min, då visar dt sig att det är Hulks tjej. Är det bara jag eller är inte hans tjej läskigt lik hans dotter? Kollat på google och kan ej urskilja vem som är vem på vissa bilder. Allvarligt nu, tänder han på tjejer som ser ut som hans dotter? Ser la lite ut som det .. han kan la se likheten också eller? Shit tappade lusten totalt på o kolla på programmet, vrider sig i magen på mig. That is just wrong ..

But never mind .. snart Criminal minds! Yeah .
Wayne har haft en riktigt shitty day så ba väntar t han ska somna, innan jag får ett nervsammanbrott . Gosh .


Shitty day .

2010-11-08 @ 20:35:46 Allmänt Kommentarer (1)

Vaknade idag på helt fel sida, vet ej riktigt vrf. Dino ville ej hänga med t dagis, ja jag blev kinkig pga dt. Wayne har fått för sig och gråta när han ej är med och lämnar av honom, undra dock vrf? Sen gick dt som dt gick på dagis. Däremellan hade jag gash brist o va tvungen o vänta en halvtimma på att butiken skulle öppna. Sita pengarna också. Ingen mat what so ever hemma. Allt man har är nutrillette och kyckling, näringsbrist = dåligt humör? Men men var tvungen och hämta Wayne en timma tidigare på dagis (pga personal brist) så tiden ba räckte ej till för och göra ngt, hann och äta typ. Men iaf på minisats var han super glad och lekte, weird? Ja då skulle jag passa på och njuta av body combat passet, ångest dock att de skulle hämta mig för att Wayne skulle freaka loss eller ngt. Men nej dt hände ej, istället tappade jag byxorna hela tiden så trosorna syntes mer eller mindre halva passet. När dt väl var fixat, jo då skulle tampongen hoppa ur på ngt vänster och då var man tvungen och gå på toa (man va ju nära på o kö in den där och då, ren reflex). När dt traumat va över så gick min sport bh sönder så ena tutten ramlade ut. Till slut gav ja upp och gick och duschade.. Just my luck or what?

Men .. fick ett flipp. Ett bra flipp. Blivit så trött på att jag ej blir inringd från jobbet och jagar jobb från alla håll och hörn utan resultat, därav mitt humör idag också, gått över en månad sen ja jobbade sist. Så pratade med en på SATS om och kanske jobba där, hon tyckte jag skulle lämna in CV och se vart dt leder. Så ska gö dt på torsdag. Till helgen tror jag att jag ska lämna in ett CV på SATS i frölunda också. Kom ju på att jag har praktiserat på gym under gymnasiet, så ska prata med det gymmet på onsdag - vet dock ej om dt e samma personal kvar. Måste börja ta tag i detta. Orka gå på soc och herregud dessa möten på arbetsförmedlingen. Kanske trevligt med och byta bransch? Vet ej men hade man fått jobb på ex gym så kan jag fortfarande jobba på Uniflex och dt vill jag ju verkligen, men vill ju JOBBA - inte bara på papper. E super orolig hur de kan bedömma om jag e bra eller inte på fyra arbetspass, vill ju ha min prov anställning i januari.

Skulle gjort vad som helst för en atkins bar just nu - sådana här dgr man saknar sitt kredit kort .

Well well. Tv tittande t max nu, ensam dock men men inget duger idag ändå sådär allmänt deppig ..
Denna dagen kan jätte gärna vara över snart.

 Ny dag imorgon, nya möjligheter - right?Today .

2010-11-08 @ 14:46:05 Baby W 12-18 mån Kommentarer (0)


Idag gick dt inte alls bra på dagis tror lillen börjar bli sjuk eller ngt. Små snuvig och en aning täppt i näsan. Ska försöka träna bodycombat på sats idag och hoppas att dt går bra på minisats för Wayne. Han verkar super pigg nu och leker med glasögonen .. Hmm men man vet aldrig .. Håller tummarna!


Ms Charlie | November 2010

2010-11-07 @ 12:01:24 Ms Charlie Kommentarer (3)
Outfit - gårdagens dejt


Gwiazda

2010-11-06 @ 10:50:43 Allmänt Kommentarer (2)

Du e underbar. Tack för att du bryr dig!


Tidig jul .

2010-11-06 @ 10:30:56 Bilder Kommentarer (0)
Hihi mamma och mormor köpte till slut mina snygga Timberland kängor som jag ville ha för 1700 kr, dyrt men så värt! :)


Oh visst är de snygga? Så super bekväma och passar underbart med min Canada Goose jacka haha. Feeling rich and gooood looking! Tog en size 8, tror dt e 39 om ej mindre, väldigt konstigt med tanke på att jag har strlk 40/41 - men hey dt passar!Sedan fick Wayne en tidig julklapp också, en underbar jacka som är supervarm och bra med reflexer från Lindex på rean för 299 kr. Konstigt nog i strlk 104, tror dt e 3-4 år - mammas lille tjockis hehe. Lite lång i armarna men super bra annars och går över röven, som de flesta jackorna ej gör i hans strlk och då blir dt kallt. Hittade inte ngt sådant på kommersen och orka leta när vintern är på gång i full fart, och dt är inte så kallt att man måste ha overall varje dag.


Sen måste jag ba tipsa om Lindex Shaping serie, med en pin-up brud på etiketten, helt fantastiska saker som bara förfinar det man redan har.Mamma köpte en gördel, då min från polen hade blivit väldigt lös (konstigt, gått ner ca 11 kg sen jag köpte den) - för 199 kr. Sedan köpte jag en korsett man har under bysten som drar in det sista från magen plus att den lyfter upp brösten, också 199 kr. Med tanke på hur min kropp ser ut efter graviditeten och viktnedgången är dessa saker direkt från Gud. Menar inga OP nu på g så hehe. Båda sakerna köpte jag i strlk S (36/38), bara för ngra månader sen när jag prövade korsetten och andra saker från den serien fick jag knappt på mig M (38/40), I'm good! De har massa andra saker från denna serien och jag rekommenderar starkt dessa saker, spec de dgrna man känner sig lite nere - då e dessa perfekt och piggar upp en. Ska nog göra ett inlägg så man kan se hur dt ser ut med dessa saker och utan kan bli ganska intressant och se hur dt ser ut.


På det hela fick man en ny bh, konstigt nog i 75D. Har ej haft 75 (runt om asså) på många år. Så skit najs.
Underbara mamma som är jultomten sj och mormor :) - Tack!Atkins 1 år och 1 månad

2010-11-05 @ 11:02:17 Atkins dieten Kommentarer (0)
13 månader på atkins.

Skillnad? Får på mig fler saker i strlk S sen förra kortet samt mina första par 27:or :)

Bara 23 dgr kvar till vägningen. Wish me luck!


Lycka!

2010-11-02 @ 18:00:00 Allmänt Kommentarer (0)

Mamma fixade så jag kunde ha en strlk mindre på de svarta jeansen med läderlapp på.

Fick på mig strlk 27 :) - JAG!

Sist jag hade på mig dt var när jag var som smalast 2007 - awsomeeeeeeDesign av Tasnim