Pirrigt!

2010-09-27 @ 21:14:03 Allmänt Kommentarer (1)

Ska iväg och jobba imorgon :)
Första ggn på nästan 2 år och första ggn för Uniflex. Ska upp kvart över 4 på morgonen .. Så som dt ser ut just nu blir dt även onsdagen och torsdagen hihi

Hoppas allt går bra! Underbara mamma och älsklingen ska passa Wayne :)Oerhört tacksam!

2010-09-26 @ 17:10:17 Allmänt Kommentarer (1)

Tack S för allt till Wayne idag!


Hade vart bra .. ?

2010-09-24 @ 10:56:34 Allmänt Kommentarer (1)
Ändrade mina registrerings uppgifter på både boplats och familjebostäder, skrev att man är anställd nu - och då hoppas man självklart på ngn lägenhets erbjudande .. Inte alls vart lätt när man går på socbidrag, ingen visning alls eller ngt ..

Börjar få klausterfobi här hemma haha

Bara en större lägenhet i ett bättre område fattas så är allt perfekt :)


We no speak americano

2010-09-24 @ 10:53:43 Videoklipp Kommentarer (0)


Waynies favvo låt och hans egna version av hur man ska "dansa" till den haha .. Sött!


Nothing new

2010-09-23 @ 10:41:18 Allmänt Kommentarer (0)

Hämtade arbetskläderna igår. Sicken känsla, nu e man redo. Väntar bara på samtalet!

Ska till huvudkontoret för dagis idag och lämna in papprerna så Wayne kan börja dagis.

Storhandlade igår för hela månaden. Idag ska älsklingen handla vidare :). Lite tajt denna månaden men dt ordnar sig ..

Dag 4 på nutrilette, jävligt svårt. Va tvungen o käka två bars istället igår, höll på och tuppa av. Men inget fusk i övrigt! :). Haha "bara" 10 dgr kvar på den, hoppas man klarar det. Ska träna idag så får se hur det går med nutrilette och träning.

Inget spec annars. Ska nog börja söka lägenheter igen, denna ggn ska det stå "anställd" .. Hoppas dt går snabbare då .. går inte länge till och bo såhär på denna ytan.


Gash dax.


The sunshine .

2010-09-21 @ 20:05:25 Allmänt Kommentarer (0)
Andra dagen på nutrilette, jobbigt men måste kämpa och hoppas på under 70 kg 1 okt. Söta älsklingen har la fuskat lite ajja bajja! ;P

Fick in Wayne på dagis, dock på den fula sidan av Hjällbo men alltid ngt, den 11 oktober. Ska posta brevet imorgon och ringa de. Kolla helt enkelt om man inte kan få ännu tidigare eller ngt.

Var på uniflex möte idag :) Och yes vem har fått jobb? Me - HAHA as glad. Så nu är jag officiellt inte arbetslös längre. Yeah terminal arbetare igen. Fan helt underbar känsla. Tecknade alla kontrakt idag. Är "extra" eller "behov" anställd fram tills 31 dec. Det betyder helt enkelt att jag kmr kunna jobba ngra ggr i veckan när det finns jobb och så får de se hur det går, blir alla glada och nöjda så kmr jag få provanställning 1 januari 2011 :) , vilket kmr antagligen leda till fastanställning. Ska iväg och hämta mina arbetskläder imorgon, helt lycklig. På barnpassningsfronten om det blir innan dagiset så kmr mamma och D ställa upp. Löste la sig till slut? Helt nervös inför första arbetsdagen, undrar när bara hehe?

Nu när man har fixat jobb ska jag ändra min registrering på boplats och familjebostäder så kanske jag kmr få lägenhet snabbare.. Bara det fattas :) Vad mysigt det hade vart och få en trea .. hihi

Annars är det träning som gäller från torsdag till torsdag :)

Mitt liv är på rätt spår igen och tänker inte låta någon, då menar jag inte nååågon, fucka upp mitt liv.


Goda nyheter

2010-09-20 @ 16:44:47 Allmänt Kommentarer (1)
Skall teckna kontrakt imorgon med uniflex - så får svart på vitt imorgon om jag har jobb :). Pirrigt!

Den 29:e har jag fått tid för en läkarkonsultation angående bröstoperationen (nej inte implantat) samt bristningarna på armarna. Det är inte säkert att dt blir som jag vill, men nu har jag fått ett möte iaf.

Äntligen fixat den nya datorn,det tog mig bara ca 3 månader haha.


Får ju försöka se det positiva som händer i livet just nu, inte bara det negativa.
Älskling du är underbar, tack att du finns <3


Idag .

2010-09-20 @ 12:26:22 Allmänt Kommentarer (0)
Idag drar nutrilett dieten igång, lite mer än 1 ½ v. Älsklingen har valt och haka på den, super mysigt :)
Sen blir det träning från torsdag-torsdag (dubbelträning på lördag då gårdagen ej blev av) då man väger sig på fredagen den 1 oktober.
Pirrigt! Så nära! Tror ej jag har klarat under 70 kg denna ggn, som sagt hade så mkt mer och loosa denna ggn plus hade missuppfattat atkins. Får inte alls dricka mjölk, äta joghurt o dylikt, inte i detta steget. Så ja, jag e lite orolig. Hej ångest fram tills vägningen. Wish me luck ..

Ska ringa uniflex alldeles strax, väldigt pirrigt hoppas på ngt positivt.


Ska försöka städa idag, lite bad day - så där rent allmänt ..


Crazy hair?

2010-09-19 @ 23:05:38 Baby W 12-18 mån Kommentarer (0)


 Dax för Wayne och fixa sitt hår, börja växa åt alla håll och hörn. Så det får bli en mohawk innan model bilderna ska tas, om pengarna tillåter det.

Kmr bli super sött :)!


Valet 2010

2010-09-19 @ 22:57:28 Ms Charlie Kommentarer (0)
Idag röstade jag för första ggn :), även älsklingen.
Håller tummarna för socialdemokraterna!


Ms Candy

2010-09-19 @ 22:55:09 Ms Charlie Kommentarer (0)


Söndags middags klädd ;P


Älskade Waynie .

2010-09-19 @ 22:51:36 Baby W 12-18 mån Kommentarer (0)

Inga ord kan beskriva hur mkt du betyder för mig, du är mitt allt - Jag älskar dig med hela mitt hjärta misu!


Min stilige pojk!

2010-09-16 @ 11:53:06 Baby W 12-18 mån Kommentarer (1)


Se så stilig Wayne var för och träffa sin pappa

(dock ej så sugen och vara med på bild haha)


update from life .

2010-09-16 @ 11:17:03 Allmänt Kommentarer (0)
Ja så igår gick man på arbetsintervju, pirrigt som fan och magen gav vika. Men jag klarade det. Vågade kanske ej säga så mkt som jag ville men det gick super bra. Han verkade nöjd med mig och allt jag hade med mig. Han skulle kolla vidare på papprerna och ringa mina referenser. Men kort och gått ville han att jag skulle börja jobba redan denna månaden, sådär prova på jobba -  ett pass i veckan lr så. Ifall alla blir nöjda och glada skulle det kanske finnas ett snack om provanställning och till sin följd fast anställning. Hade svävat på moln. Jag har ju ringt dagiset och inte får man gå först i kön inte och försökte övertala de om en tidigare plats men hon sa att tidigast var i slutet av oktober. Ringde försäkringskassan och tydligen kan man jobba, bara man ringer och säger vilka dagar man jobbade och då sparar dem de dagarna. As gött. Pratade med älsklingen igår och han erbjöd sig och kunna ta hand om Wayne ifall jag nu skulle få börja jobba innan dagiset. Så himla söt. Fattar verkligen inte hur jag kunde hitta en så bra kille? För D spelar det ingen roll om dt blir dag eller kvälls pass. Helt underbart. Och visst känns det bra? Lämnar ju Wayne med ngn Wayne älskar och vara med och D är så himla duktig med Wayne, så det är bra. Lösningen är kortvarig dock, fram tills att Wayne får dagisplats. Men han mannen sa att han ej kan garantera jobb i november och man vill ju ej missa sin chans heller. Ringde Honom nyss och berättade alla goda nyheter och han sa att jag skall ringa på måndag så skulle vi prata mer om hur vi skall göra och så. Känns skit bra. Har ju ej fått ngt spikat i betong men hitills har det kännts super bra. Tänk om jag skulle kunna ha den turen att jag skulle kunna få jobb precis innan min mamma ledighet tar slut? Skulle jag kunna ha sådan tur? Har inte världens förhoppningar, mest för och inte bli ledsen. Tänk vad gött och slippa soc?? :D Men känner mig så duktig och stolt över mig sj, oavsett I DID IT - jag vågade. Jag håller iaf tummarna. Mer på måndag?

Jag är så tacksam över att jag hittade dig D, du berikar mitt liv, Waynes liv. Du får mig och le. Jag är så otroligt lycklig över och ha dig i mitt liv. Jag trodde aldrig att jag skulle betyda så mkt för ngn, känner mig så speciell. Inga ord kan förklara hur mkt jag älskar dig.


Lek och buslandet | September -10

2010-09-16 @ 10:43:48 Baby W 12-18 mån Kommentarer (0)

Haha "oouuhh darling sluuta" Haha sicken move Waynie. Awsome.


Family time

2010-09-15 @ 10:33:48 Allmänt Kommentarer (0)

Tack S för en super mysig dag.


Måndagen den 13:e september

2010-09-15 @ 10:32:27 Allmänt Kommentarer (0)
Ja, något flög i mig i måndags. Fick bara ngt ryck och skulle fixa allt som jag har putt undan så länge.

Ringde dagis. Ingen plats nu i september (vilket jag ej hade räknat med?), men som senast 4 november och inskolning på 2 veckor efter Wayne har fått plats. Kommer ej få ngra av de dagisplatserna jag ville ha till Wayne så det suger, men dt kmr andra erbjudanden inom kort. Nu vet jag iaf hur dt ligger till.

Då tänkte jag att dt e lika bra och ringa uniflex som mamma borrat hål i min hjärna om. Jag pratade med de och presenterade mig själv och alltihoppa och han ville att jag skulle komma på intervjun direkt, samma dag. Men till slut bestämde vi idag, onsdag. Känner mig grymt duktig och stolt att jag vågade ringa.

Så idag skall man springa iväg och hoppas på och kunna skriva ut och kopiera på biblioteket alla papper, men viktigast CV och referenser. Chefen på DHL va så gullig att han skrev ett omdöme om mig och min arbetsinsats, bara bra saker.

As glad. Skit nervös.

Make it or brake it, håll tummarna för mig!


Videosar från utekvällen

2010-09-12 @ 23:35:13 Videoklipp Kommentarer (1)

Haha världsbäst. Jag stukade foten och sen orkade jag knappt gå sista biten hem och med tanke på att vi har mer eller mindre samma sko strlk så erbjöd sig D och ta på sig mina klackar - detta blev resultatet, minne för livet haha.Väldigt mörkt i början. Aldrig fel med fuller diskussioner, men här gick det bara helt fel. "Slå ner bögar?" Ba neeeh inte alls menat på det sättet. Haha jag i ett nötskal, detta och skilja på tänka och säga går fel vid alkohol intag haha.

Du är underbar älskling!


Ms Charlie | Pinup style

2010-09-12 @ 14:02:42 Ms Charlie Kommentarer (0)
Lite firande ;)

2010-09-12 @ 13:50:57 Party party Kommentarer (0)
Ja då skulle jag och älsklingen unna oss en barnfri kväll och fira vår månads dag. Blev massa gott och dricka, massa bilder och roliga videos. Helt underbar kväll. Bortsett från att jag vricka sönder min fot haha.

<3

HAHAHAH

2010-09-11 @ 00:27:29 Videoklipp Kommentarer (3)

Kan inte hjälpa att jag e lite cp ibland.
Ne men usch hahha .. BJUDER VERKLIGEN PÅ DETTA! Typ god jul, tidig sådan haha!


Sova och snarka - högt och tydligt!

2010-09-11 @ 00:18:15 Videoklipp Kommentarer (0)


D lyckades natta Wayne idag, och lillen somnade gott kan man lungt säga.
SÅ SÖTT!


White trash?

2010-09-11 @ 00:06:49 Ms Charlie Kommentarer (0)


Utgång imorgon :) - då får man göra sig fin haha!


Bästa vänner

2010-09-10 @ 23:53:34 Kommentarer (0)<3


Underbara .

2010-09-10 @ 23:49:41 Kommentarer (0)


Hur kan man inte älska sitt liv? Jag har allt jag ngnsin velat ha ..


Gullunge

2010-09-07 @ 13:54:27 Videoklipp Kommentarer (4)


Fan va söt Wayne e! Han försöker prata t max nu och sjklart är min telefon roligast och prata i spec när han har observerat hur mamma gör. GODING!


Sicka sötnowsar!

2010-09-05 @ 11:17:07 Videoklipp Kommentarer (1)


 Naw älsklingen åker longboard med Wayne.


Gos!

2010-09-05 @ 10:22:01 Baby W 12-18 mån Kommentarer (0) We love you Waynie .


!

2010-09-02 @ 00:05:23 Allmänt Kommentarer (0)
Hihi blir nya modell bilder den 6:e oktober, gratis styling osv :)
Inte ModelLab denna ggn, smått billigare priser på fotona, senare tid och of course med mina älsklingar .

Ngt och se fram emot!


Atkins , snart 1 år

2010-09-01 @ 09:21:02 Atkins dieten Kommentarer (1)
Inne på elfte månaden med atkins :)5:e augusti


1:a september


Skillnad? Kläderna börjar sitta lösare och har fått på mig mina första 28:or.
I'm happy!
Bara 1 månad kvar tills vägning! Vad tiden går snabbt .. Pirrigt. Bara 2 och ½ v kvar t nutrilettedieten :)

(Man får ju hoppas att man också har gått ner som älsklingen!)
Design av Tasnim