En underbar dag!

2011-08-31 @ 22:05:42 Bilder Kommentarer (6)Morgon gos med lite pics på mig o lilleman - och hans pågen bröd haha


Hade ett möte idag om RMI (rätt mental inställning) om hur vi tänker och beter oss. Grymt bra möte. Allt var så klockrent. Så du mår - är så du läcker. Asså en självklarhet, men man tänker ej på det. Hur dt undermedvetna styr oss. Fick bra tips på hur man skall döda sina demoner, så har jag döpt mina tankar. Snacka om vilken positiv feeling man fick efter dt! Han som höll i det är en vandrande solstråle. Vi alla borde ha en sådan underbar människa hemma i soffan, man skulle alltid vara glad. Vi tänker ca 50 000 tankar per dag nämnde han också, jag kanske tänker 3 ggr dt (minst). Intressant info och hela mötet gav så otroligt mkt - me like och hoppas på mer sånt! Efter mötet = sälj! Jag e grym! Har mkt och tacka han som höll i mötet, fick sådan energi. Så tänk på dt folks att allt handlar om RÄTT MENTAL INSTÄLLNING!! So true!

Jag satt mer eller mindre sj och ringde och svarade i telefonen idag på jobbet, med själv menar jag då att chefen ej satt och medlyssnade hela tiden, och guess what? Dt gick super bra, är super nöjd! Fortfarande rookie men jag lär mig - ganska snabbt om man kan så säga själv! Ser fram emot och ringa mina potiensiella kunder imorgon! Belönade mig själv idag med en powerwalk till ICA fokus och köpte bars och cola - för dt är jag värd! och en god snus haha ingen lidl variant! LYX!

Btw jag har en sådan fin titel på Sector - är en säkerhetskonsult som dt så fint heter. Vad vuxet, me like!

En annan god nyhet som hände idag, typ rena rama julafton idag (!), var att försäkringskassan betalade ut min ungdomsgaranti idag! Snacka om att man blev paff när man ringde banken och kollade saldot! TJOHO! Vilken summa är ej relevant :P haha. Men har ringt telenor och skall få en slutfaktura - äntligen! Fri från den skiten. Betalade klart ytterligare en kredit nyss, så bara en kvar (!), och nu skall man betala sin restskatt. La även undan en slant till Waynes sparkonto. Nu funderar jag på om jag skall köpa lite saker på make up store t helgen? Hmm får suga på den karamellen lite haha, eller hur fan man säger. Om jag är glad och lättad? OH YES INDEED! Detta betyder att jag är skuldfri den 25:e september, happy happy!

På det hela hade man ett Bodycombat pass och jag stod längst fram, yeah. Svettades och jag trodde jag skulle kräkas där ett tag. Kunde ha gett mer kännde jag, men kännde mig uppsvullen efter barsen. Konstigt med tanke på att jag åt de vid lunch o combaten var vid sex? Knas. Men är nöjd! Dock har min mage börjat hänga mer och mer, dt är huden då för er som ej kopplade det, och jag ser fan vet ut - jobbigt och se! Men allt bra som hade hänt idag lyckades jag delvis putta undan dt. Tänkte på morgonmötet! Hehe.

Imorgon är det dubbelpass som gäller och förhoppningsvis hakar S på - håller tummarna! Sista dosen av mitt Whey pulver tar slut imorgon, tror jag skall även testa det flytande proteinet imorgon? Hmm. Btw SH'BAM var awesome igår. Lätt och haka på och en del svett blev det. Tror den kmr va grym när man lär sig keografin. Rekommenderas!

Imorgon är det dax för mätning, skall vakna halv fem för det haha - besatt? Imorgon är det även 23 månader på Atkins så då blir dt ny bild. Hur bra de sakerna kmr bli vet jag ej. Ätit väldigt sent nu pga träning och matlagning men men. 1 cm minus o jag e nöjd! Får bli som det blir!

På fredag är det kick off med jobbet på Liseberg som gäller! Längtar! Barnfri natt! Dock vill man ej tänka tanken att morfar åker dagen efter ... :(

Men men nu ska jag helt ärligt lägga mig, åt middag halv tio (woops!) så e lite speedad! Men skall betala restskatten o glo på tv - sen sova. Eller ngt!

Hörs imorgon and wish me luck med mätningen!
Sen tycker jag att alla kan ge mig massa grattis för att jag sålde mitt första larm och säga hur fucking awesome jag är hahahaha.
Skall krama om lilleman nu också, ej sett honom sen morgonen. Miss you baby <3


MITT FÖRSTA SÄLJ!!

2011-08-31 @ 21:43:45 Ms Charlie Kommentarer (2) Pling i klockan blev det idag minsann!

På första samtalet jag fick (!)
Jag blev först på min avdelning som fick sälj på morgonen

Skulle blivit två men den andra saknade täckning i området - men vet hur det blir med den imorgon!
Isf - plingeling!

Hur glad var inte jag? Fick två bio biljetter av min chef, shit blev helt till mig, som en liten belöning för första sålda larmet! Så himla snällt!

Happy happy!

 (och ja, jag hade lite utav en bad hair day idag haha men who the fuck cares? ;P)


Just wanna be loved ..

2011-08-30 @ 06:46:57 Ms Charlie Kommentarer (23)


Idag hoppas jag på och få ett första sälj och plinga i klockan!

2 dgr kvar till mätning och 23 månaders Atkinsbild.
3 dgr kvar till Kick offen på Liseberg med jobbet.

Idag Sh'bam på SATS.

Gotta run!


Loppis mania!

2011-08-28 @ 22:14:55 Fynd Kommentarer (14)

Lite halv oplanerat, men dt blev en sväng förbi kommersen idag med mamma. Skulle egentligen gå till den marknaden brevid henne - men dt började regna och de som sålde började packa och drog hem. Kännt att dt vart så många ego bilder på mig de senaste, men vill fortf skryta lite, så det fick bli pics enbart på mina fynd denna ggn haha.

Får tacka min super snälla mamma för allt! <
3Gina Tricot, strlk S - 5 kr


HM, strlk 38 - 5 kr
En aning stora men meningen att jag bara ska sova i de - så who cares? ;P


HM - 10 kr
Nice o ha en stor väska till jobbet, mkt snyggare IRL


Titta! Äkta skinn och i min strlk! Hur snygga e inte de? Mamma lyckades hitta de. Bilden som vanligt ger de ej rättvisa, plus att de e svarta o ej gråa!


Super söt keps till Wayne, då jag kom på att alla hans kepsar (förutom en) är för små

Båda sakerna - 120 kr.
Jag tycker dt var lite för dyrt för skorna, spec med tanke på rean som har vart, men söta mamma tyckte annorlunda! Löve them! As sköna .


Totalt = 140 kr


Efter kommersen skulle vi dra en sväng förbi stan, i brist på annat, men då upptäckte jag en plansch som gav info om en annan marknad vid tredje lång gatan. Alla pengar gick till trafficking offer och för och motarbeta barnpornografi.

Dunder fynd! Och nej jag prutade ej där haha. It was for a good cause!


Till lilleman - 10 kr
Nej lilleman kan ej ha för många mjukis byxor haha


Monki, strlk S - 10 kr.
Nej man kan ej ha för många basic plagg hahah


Gina tricot leggings, strlk S - 10 kr.
Världens sjukaste story bakom dessa haha. Jag har letat efter sådana sedan jag försökte för ngra månader sen ge mig in på och fixa sådana själv, och inte har man hittat de i ngn affär eller på internet och jag fuckade upp två helt nya leggings när jag försökte göra dt sj. Gav upp. Idag såg jag de och ba greppa tag i de av lycka. Då hade en kvinna redan tagit de, de låg tydligen i hennes hög. Jag frågade x antal ggr om hon verkligen skulle ha de, haha jag vet helt desperat men vafan! T slut så gick jag henne på nerverna, ganska sjklart haha, och hon slängde de på mig och sa ta de då - heeeelt kokande sur. Men jag fick de! Skit snygga och ej hemma gjorda! DAGENS FUCKING FYND - om du frågar mig. Hey, Sandy wants Sandy gets haha!


Monki, strlk M - 20 kr.
Fin byxor fast harempants modell, man kan ha de även som midje höga. Bilden ger de verkligen ingen rättvisa what so ever!


Cheap monday, strlk 27 - 20 kr.
SÅ JAG HAR LETAT EFTER SÅDANA!! Gissa vad? Super stora, i midjan. 27? Cheap monday? Makes no sense. Men man kan alltid sy in de!Monki, strlk 28 - 20 kr.
Super super stora. Men hur sjukt snygga var ej de? Finns faktiskt bälte - men ska lätt sy in de, de e för stora i midjan bara egentligen


Totalt = 90 kr


Bilderna ger ej kläderna rättvisa, men är skit nöjd med dagens fynd! Allt gick sammanlagt på 230 kr idag. Jag menar hur mkt hade det ej kostat i butik? Massa monki saker, ett par cheap monday - och fan skinn boots! I'm fucking awesome haha, det måste jag ge mig sj credit för!


Imorgon smäller dt föressten, skall börja sitta och ringa samtal samt svara när ngn ringer in. Fyfan vad pirrigt. Mår helt illa och ångesten ligger uppe i taket just nu. Undra om man kan somna ikväll? Total panik. Tror dt kmr gå bra. Chefen är ej där imorgon så dt blir lite av en mjukstart, så dt drar egentligen igång helt på tisdagen. Har gått skit bra hittills men dt e en annan sak o göra dt i teorin och göra dt i praktiken. Nu kmr man få reda på ifall man är skapad för detta jobbet, detta blir avgörande. Allt hänger på hur jag kmr lyckas med detta. Shit vad jag matar mitt ångest monster. Jag har underbar support från alla där - de tror att jag klarar av det. Så skall tysta ner mina inre demoner och börja tro på mig sj mer. Right? Så om ngn där ute behöver larm - call me! ;)

Ne men färgat iaf håret idag, fixat ögonbrynen och bestämt vilken outfit man skall ha på fredagens kick off. Längtar! Skall nog "unna" mig ett cigg pkt den kvällen - bätte än alkohol iaf. Ja, jag är konstig. Lyssna ej på mig haha.

Jaja, wish me luck tomorrow!


Träning vecka 35

2011-08-27 @ 21:35:24 Träning & kost Kommentarer (6)
Tisdag 2011-08-30 18:00-18:45 SATS Kompassen SH'BAM    
Onsdag 2011-08-31 18:00-18:55 SATS Valhalla BODYCOMBAT    
Torsdag 2011-09-01 18:00-18:55 SATS Kompassen SatsCorePulse    
Torsdag 2011-09-01 19:00-19:55 SATS Kompassen FightCircuit

Nu lär dt bli på riktigt sista veckan som man tränar under vardagen på SATS. Önska att dt ej hade vart så men men .. Gäller o maxxa! Fan vilken ångest man har haft när man ej tränat. Fyfan säger jag bara. Saknar o träna med S, men hon har vart så duktig så utan mig! PROUD! 2 nya pass man skall testa på, tisdagen och torsdagen. S hakar du på?

Whey pulvret e snart slut, igen, beställt ngn flytande protein man blandar ut med vatten, eller dricker som shot - skall testa den när denna e slut. Ngn cherry smak o massa gott! Annars blir det den Night pro som man kmr och dricka på kvällen, de dgrna man tränar. Dock orolig för viktuppgång? Creatin? We will see. Kmr be morfar o skicka Alli sen när han kmr hem t Polen, inga chansningar nu när man är så nära 65 kg målet. Mätning på torsdag! Men hoppas ärligt inte på ngt där, ett ynka minus hade gjort mig glad. Känner mig ngrlunda smal, så e nöjd :)

Seg lördag i övrigt. Jävla regn. Men övnings körning och stor handlat har man gjort. Inga pengar kvar hahaha, illa. Men mer familje mys imorgon! Nu skall jag slänga mig på sängen, dricka dagens dos av pepsi max och sen nanna. Sov ju fan middag med Wayne idag, två hela timmar, så trött är man - haha illa!

Btw från onsdag och framöver kmr jag lägga upp mer bilder från Atkins schemat fas 1!

 

Kocham cie .

2011-08-27 @ 07:56:14 Bilder Kommentarer (0)
 <3


I guess it's time to say good night!

2011-08-26 @ 22:32:16 Ms Charlie Kommentarer (0)

(Jag känner mig super skinny idag trots att jag e egntligen super svullen pga mensen. Idag var första ggn på, jag vet ej hur länge, som dt kunde gå perioder då låren ej ens mötte varandra! What a feeling!)

Lixom ingen idé o hålla sig vaken längre haha. Är cp trött!
Skall dra fram sängen, dricka ngt glas saft, poppa en snus o glo på tv - sen däcka.

Betalat räkningar o betalade av den ena krediten helt och nästan halva denna månads krediten på den andra.
Feels fucking gooooooood :)


<3


Loppis fynd! (Förra helgen)

2011-08-26 @ 22:21:13 Fynd Kommentarer (7)

Lördag på kommersen :)
Totalt 43 kr!!

Shortsen (första bilden) är en aning för små i låren men snart så!


Söndag på marknaden i slottskogen


(.. uhm ja vad hände här?) Give me a break dt e fredag haha.

Stekspadar - 5 kr st. Nej nej går ej o ha för många!

Solglasögon - 10 kr

.. plus en mocca jacka, brun, för 5 kr! Har den hos mamma :)

Totalt 260 kr!!


Som sagt e jag grym eller e jag grym?
Vad tycks?


Another week just flew by ?

2011-08-26 @ 20:38:04 Ms Charlie Kommentarer (1)
Sometimes I just love myself ;PVeckan har helt ärligt bara flugit förbi. Knappt märkt av att jag har jobbat. Jag har fan kul på jobbet?! :) Sweet! Jag har lärt mig otroligt mkt denna veckan och mina arbetskollegor från mitt team har varit ett otroligt stöd och visat enormt förtroende för mig. De bryr sig verkligen. Ja, jag är fortfarande chockad över att man kan trivas så här bra! Min chef är helt underbar och vi satt och tränade säljsamtal i nästan tre timmar - sen fick jag fan till det och en välförtjänt high five! Awesome, han gav ej upp. Helt underbart. På måndag skall jag börja ringa ngra samtal sen tisdag framöver skall man vara i telefon hela tiden. Nu börjar allvaret. Jag har haft massiv ångest men nu känner jag efter all stöd och peppning jag har fått från alla så är jag redo. Make it or brake it! Jag vet att jag har gjort mitt allt och kmr fortsätta och göra dt! Hur utgången än blir så är jag glad! Idag var vi alla i vårat team, förutom en :(, varit på lunch tillsammans - kyckling klubbor och revben! Mums :) och super gossigt!

Var ute med montör igår och fyfan vad roligt vi hade dt. Åkte med världens charmigaste man! Samma humor! Haha. Åkte fan hela västra götaland. Galet. Men dt var verkligen och få insikt om företaget från ett helt annat håll! Synd att det var ingen installation igår, skall försöka haka på en ggn till med Honom :).

I övrigt har dt ej hänt så mkt mer. Mensen har vart på besök så ingen träning. Bars. Sova. Tv? Massa gos med Wayne! Ne .. nu skall man betala lite räkningar o förhoppningsvis betala av en kredit räkning :)! Skall lägga upp pics strax på fynden från kommersen o marknaden vid slottskogen.


Fredag = sova!


There is no me, without you <3

2011-08-26 @ 06:18:57 Bilder Kommentarer (1)
Jag älskar dig så mkt <3

2011-08-25 @ 19:45:44 Baby W 2-3 år Kommentarer (2)
Lite kvällsgos med massa hårda dreggel pussar från lilleman
Kärlek <3


Off I go!

2011-08-25 @ 08:10:08 Bilder Kommentarer (0)Massa kramar och pussar från min älskling under morgonen <3


Skall ut med montör idag :)!
Skall bli upphämtad på hemmaplan, så fick änna sovmorgon på 1 ½ timma extra. Sweet! Gissa vem som är utvilad?

Hejdå :)


Gooood morning!

2011-08-25 @ 07:25:43 Youtube Kommentarer (1) Denna låten är på och nu - dax för en kopp kaffe :)


Vem har BodyCombat abstinens??

2011-08-24 @ 05:53:10 Ms Charlie Kommentarer (4)


MOI!

Vem fick mens nyss?

MOI!

Vem kräks snart på sig själv?

MOI!

Ingen mer träning denna veckan .. jävla mens .. men lika bra att den kom så som jag har varit. Nästa vecka skall man boka fan hela veckan Bodycombat haha. Saknar saknar saknar dt. Fan ville verkligen träna .. men har så jävla ont just nu o värre kmr dt bli tyvärr .. puuhhh ..

(Lite tuff ser man la ut på bilderna? HAHAHA. Ja, jag har humor!)

Kmr unna mig ngn bar idag, så vet ej riktigt om jag kmr lägga upp mer från schemat? Nästa vecka? Får se ..


MsCharlie .

2011-08-23 @ 21:04:59 Ms Charlie Kommentarer (2)Super gossigt idag när en arbetskollega erbjöd att vår avdelning skulle ha en gemensam lunch på fredagen för att vi alla skulle lära känna varandra, speciellt med tanke på att jag är ny. Sweet. Atkinsvänligt då of course för min del och får unna mig det ekonomiskt då mobil räkningen låg nästan 200 kr mindre denna månaden än vad jag trodde :)

Börjar kicka in nu att nästa vecka är dt då allt börjar på riktigt. Skall sitta vid telefonen och prata med potentiella kunder. Får så mkt stöd från både chefen och mina arbetskollegor, alla är så hjälpsamma och tar sig den tiden och förklarar mkt och dt viktigaste av allt - de får mig och känna mig så delaktig, speciell och inte alls som jag precis har börjat där. Gör mkt! Får mig och känna att jag kommer fan klara av det! Älskar och gå till jobbet, ngt jag ej har gjort sedan jag jobbade på DHL 2007. Underbart :)

Idag när jag skulle lämna lilleman på dagis, när vi började gå mot dörren, så insåg han att jag skulle gå och sprang ifrån mig. Jag fick tag på Honom och han ba grät. Känndes så hemskt. Vi hade en super gossig morgon och jag antar att han ej ville jag skulle gå. Ringde dagiset senare och allt var bra, höll bara i ngn min när jag gick sen var allt peachy. Gissa hur glad lilleman blev när jag hämtade Honom? Helt underbar reaktion. Tjöt av glädje och sträckte fram sin tunga så långt han kunde - gör så när han är glad för ngt. Han gav mig kram efter kram efter kram. Höll mig superhårt i handen när vi gick hem och gossade med och klappa min hand som jag gör på hans. Berättade en massa om sin dag, dock fattade man knappt ngt haha. Men hur gulligt som helst. Får verkligen ta vara på de få timmarna vi har med varandra under dagen. Saknar Honom jätte mkt. Wayne är mammas duktiga kille, jag är grymt stolt över Honom att han klarar av detta. Nu mot kvällen kollade vi på ett Simpsons avsnitt, hans favorit program som han tjötar om 24/7, och kramades. Inte så glad dock när han var tvungen och sova. Stackarn.

Men men nu är maten iaf fixad för hela morgon dagen och kläder för oss är framme. Nu skall man bara fixa iordning Whey pulvret, då dubbelpass står på schemat imorgon, sen är dt dax och nanna! Kanske glo lite på tv innan? Maniska samlare kanske?

Imorgon - Ny dag, nya möjligheter! RMI! Ngt man fick lära sig idag på jobbet hehe - Rätt Mental Inställning!


Atkins schema. Fas 1. Tisdag

2011-08-23 @ 20:40:54 Atkins dieten Kommentarer (3)


Frukost:

1 kopp kaffe
3 st ägg
½ tsk peppar
Kalkonskinka
0,9 dl stekt lök
1,2 dl stekt spenat
2 tsk majonnäs


Lunch:

1 kycklingfilé
½ tsk peppar
2,4 dl kokt broccoli
1,2 dl escarollsallat
1,2 dl romansallad


Middag:

½ kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
2 msk stekt schlottenlök
1,2 dl stekt purjolök
2,4 dl isbergssallad
 

 + 2 liter cola light - vardagens vecko dos :)
(lovat och hålla mig till en flaska på vardagen och två under helgen)

 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,8


 Idag började det märkas att man går på fas 1, vart en aning seg hela dagen - såpass mkt att chefen påpekade det. Woops .. Inte bara dt utan vart en allmän knas dag i skallen - jävla mens som ej kmr som den skall och kroppen får totalt panik och blir i obalans! Blöö!


Helgens loppis fynd!

2011-08-23 @ 20:30:32 Fynd Kommentarer (1)

Till lilleman :)

På kommersen i lördags.

Fem kr styck!


Klädhängare till lillemans rum. Två kr!

Totalt = 12 kr!


På loppisen vid slottskogen i söndags.

Fem kr styck!


Egentligen strlk 134 men tror ej det stämmer ngnstans? 10 kr.


Byxor 5 kr.
Timberland look-a-like kängor till höst/vinter. 40 kr!

Vi köpte även en paraply sulky, så mamma kan ha det hos henne, för bara 20 kr!
Sen ville Wayne ha två små röda bilar som hon tog galna 10 kr (om man jämför med vad allt annat kostade) för men det satte ett leende på Waynes läppar - så då var dt värt!

Totalt = 95 kr!


Är man grym på och fynda eller är man? Mer bilder på övriga fynd kommer i dgrna ;)
- ja klart man skall skryta lite haha


Jag älskar dig <3

2011-08-22 @ 21:43:31 Bilder Kommentarer (3)Mammas lill kille är hela 55 timmar per vecka på dagis .. poor baby ..
Jag saknar och tänker på dig hela tiden serce moje!


Atkins schema. Fas 1. Måndag

2011-08-22 @ 21:38:05 Atkins dieten Kommentarer (2)


Frukost:

1 kopp kaffe
3 st ägg
1 tsk cayennepeppar
0,6 dl stekta champinjoner
3 msk gräslök
KalkonskinkaLunch:

9 st cevapcci
½ tsk cayennepeppar
1 tsk peppar
1,2 dl escarollsallat
2,4 dl isbergssallad
6 st rädisor skivade
100 gram fetaost


Middag:

½ kycklingfilé
1 tsk peppar
2,4 dl röd paprika, ej stekt
1,2 dl kinakål
1 dl stekta vattenkastanjer


+ 2 st proteinshakes, före o efter träningen


Summa nettokolhydrater för dagen: 20,3


Super god mat faktiskt. Gillar ej rädisor, men de gick ner! Middagen var lite som kinamat - gott!


Första dagen på jobbet efter inskolningen gick super, dock märkte man att man verkligen har haft ledigt då vissa saker ba hade försvunnit ur skallen - men de kom tillbaka under dagen! Fick vara med på ett personalmöte idag - sweet. Dagen bestod av medlyssning på avdelningen brevid - gossigt o lära känna fler nytt folk! Älskar verkligen atmosfären på arbetet! Ångesten har släppt ganska mkt nu får man erkänna.

 Street dance med S idag. Var en annan instruktör så hängde ej riktigt med i den keografin, gick la ok - men inte ngt direkt träningspass? Dubbelpass på onsdag, får maxxa då! Mensen bör komma vilken dag som helst dock, försenad igen o kroppen e helt ur balans, kanske drf dt gick kasst idag? 

 Måste ba nämna att dagis ringde idag när morfar skulle hämta lilleman och de visste ej vem han var och ringde mig och dubbelkollade om dt verkligen var han. Hur awesome e inte dt? Me like. Pluspoäng där!

Ne nu är allt iordningfixat inför imorgon, glor på CSI, ska dra fram sängen och gå och pussa Wayne - har ej sett honom idag sen jag lämnade Honom på dagis :(


 <3


Bad dax hos mormor <3

2011-08-21 @ 20:43:22 Baby W 2-3 år Kommentarer (4)
Av ngn anledning är dt roligare och bada hemma hos min mamma? Hon har ngt trick med en plastmugg haha


Frukost iordningfixad - check
Lunch fixad - check
Träningsväska packad - check
Whey pulver nerpackad - check
Morgondagens outfit för mig och lilleman - check

Puuuh! Allt är klart inför imorgon. Jävligt stressigt. Lilleman blev lagd klockan åtta, inte så nöjd med det men dt får det vara.

Blev t.o.m övningskörning idag. Marklands - Bergsjön - med hela familjen i bilen.

Imorgon vaknar man fem. Ska nog försöka sova nu, right? Wish me luck tomorrow! NERVÖS!


(btw kmr nog visa dt nya atkins fas 1 schemat denna veckan i bilder, som sist och hoppas på att folk blir inspirerade - dock kanske dt kmr verka en aning galet o ta bilder på sin lunch på jobbet men hey man får la bjuda lite på sig sj också? Även om dt verkar helt totalt galet haha)


Good night! <3


Helgen .

2011-08-21 @ 17:22:41 Bilder Kommentarer (2)
Helgen har varit super mysig.

Lördags förmiddagen spenderades på kommersen med S - en del fynd för oss båda!

Sedan blev det god middag hemma hos mamma med gäster. Planen var och dra en sväng ut på kulturkalaset i stan, men förfestandet pågick lite väl länge för folket här. Jag drack inte alltså, ville ej festa. Satsar stort på och hålla mig alkohol fri under fas 1 o klara mitt delmål till oktober. Så slutade att man kraschade hos mamma över natten.

Imorse så var min kära mamma "trött" men jag tvinga med henne på marknaden vid slottskogen. Fyfan va stor marknad var, was my first time there. De bilderna jag la upp var på ingången - marknaden tog upp nästan 2 fotbollsplan. Jävlar vilka fynd dt blev! Köpe 2 par 27:or i jeans och ta mig fan att jag fick på mig de - sweeeeeeet! Under två dgr av secondhand fyndning gick dt åt ca 200 kr, mamma va snäll nog och la till en aning hehe.

Skall lägga upp lite pics på mina kära fynd i veckan. Fortfarande hos mamma. Skall bada lilleman sen får man skjuts hem och då skall dt fixas mat inför jobbet imorgon och outfit- nytt fas 1 schema imorgon. Måste nog duscha håret innan jag åker hem haha. Pirrigt inför imorgon! Inte hunnit alls och plugga på som jag ville. Men men .. gör dt på vägen till jobbet imorgon?

Skönt o vakna fem imorgon och ej kvart över fyra. Håller tummarna för att allt kmr gå bra på Waynes första hel dag på dt nya dagiset! I övrigt blir dt streetdance på Sats imorgon, woho!

Ne nu får man börja fixa iordning sig för hemgång. Planen är och få Wayne i säng innan klockan halv 8 - verkligen som senast!


Fika på Sector :)

2011-08-19 @ 18:48:43 Baby W 2-3 år Kommentarer (4)

Idag besökte jag och Wayne goa gänget på Sector Alarm med fika :)

Kom dock ganska tidigt så ingen hade riktigt tid och sitta ner och äta bullarna, haha tidspessimist e jag. Hon som jobbar med lön och personal sa att hon hade saknat mig och min chef sa att dt har kännt som ngt har fattats. Satte ett leende på mina läppar! Alla älskade Wayne och tyckte han va söt o snäll - ingen ville tro mig att han kunde vara en riktig chucky baby haha. Wayne var skit duktig, skrek inte eller ngt liknande, och testade och sitta på min arbetsplats. Gulligt!

På måndag är det dax för jobbet igen efter denna "mini semestern" - sweet!

Btw morfar stannar tydligen ytterligare en vecka efter nästa så jag kan haka på jobbet på femkamp på Liseberg den 2a september, hur snällt är inte dt? Helt glad e man! Mer SATS också!!
Wayne när jag ber han posa, haha my cookie monster!


En framtida Sectorian? ;PTitta så fint jag har fixat mitt skrivbord :) och ja, en aning pedantiskt - lider ibland av tvångstankar haha


Super trött i övrigt. Handlat mat till mig och lilleman sedan 10 imorse. Lidl i Bersjön. Simmo i Hjällbo. Netto och Tommys livs i Masthugget och t slut Willys nära Mölndal. E man inte för rolig och åka så långt för och spara ngra kr? Haha. Tro mig i slutändan gör de kronorna mkt. Dock ej så kul idag i spöregn!

Nu skall man fixa middag och dricka energy dricka (light).
Imorgon är det kommersen med kära S som gäller så skall nog möta sängen tidigare idag. 2 bars imorgon på schemat, woho! Har ej ätit bars sedan söndagen, skall försöka hålla dt under kontroll denna ggn! Sen mot kvällen blir dt tacos middag (för min del då Atkins vänlig sådan) hemma hos mamma med gäster, gossigt! En awesome lördag, helt enkelt.

Puss på er!


Last week workout!

2011-08-18 @ 20:13:31 Träning & kost Kommentarer (2)
Måndag 2011-08-22 18:00-18:55 SATS Kompassen StreetDance    
Onsdag 2011-08-24 18:00-18:55 SATS Kompassen Cycling    
Onsdag 2011-08-24 19:00-19:55 SATS Kompassen BODYCOMBAT    
Torsdag 2011-08-25 18:00-18:55 SATS Kungsgatan (Gbg) BODYCOMBAT

Awesome pass med Streetdancen idag - svettigt o sexigt! Önska det fanns mer pass nästa vecka men får nöja med ett måndags pass. Dubbelpass på onsdag och torsdag kör vi Bodycombat - igen, cuz I love it!

Ledsamt att dt blir sista veckan man kan träna under vardagen, då morfar åker nästa helg. Men då får man lägga i femmans växel (ärrad av all övningskörning, ja!) och maxxa! Men sen har man ju helgerna, så bättre än inget.

Ne ska äta min suuuuuuper sena middag, vad e nytt lixom?

God natt!


Mammas sötis <3

2011-08-18 @ 15:01:27 Baby W 2-3 år Kommentarer (4)
Idag gick dt super bra på inskolningen, var inga som helst problem. Fick gå hem idag och hade nästan 2 timmar för mig själv, woho. Allt hade gått super bra och hon jag hade som dagis fröken kom tillbaka idag och sa att dt är inga problem och lämna lilleman från 7-18 redan på måndag, gött slipper mecket då med familjen. Sweet - en stress grej mindre. Är så stolt över Wayne att han anpassar sig så snabbt och bra till nya situationer som uppstår. Som en belöning har han fått ngra kakor varje dag efter dagis, som jag kanske råka ta i fikarummet haha.
Ja och under den timman hann man och laga 12 st burkar med god mat till lilleman, leta reda på Historia A boken (som jag av ngn anledning hade verkligen gömt undan) och skicka mail till min lärare. Jag e grym. Övningskörde också med mamma, efter dagiset, runt halva göteborg och motorvägen x antal ggr - läskigt. Ringde nyss unionens kassa .. verkar sådär .. Skall ringa alfakassan imorgon och kolla med de. Men ngn form av a-kassa måste man la ha? Right? Helt rookie på den fronten.

Men men nu ska man gosa sig med chucky, han sitter o pussar o kramar på mig just nu - uber gulligt. Sen är dt dax för Streetdance på SATS - tyvärr utan kära S


We just wanted to say Hello!

2011-08-18 @ 09:07:16 Bilder Kommentarer (1)
To do list for thursday

9.30 - Inskolning på dagis
12.00 - Fixa mat till Wayne. Fisk, paprika, potatis, zuccini och creme freisch - mums!
Övningsköra?
Leta reda på min historia bok och öppna brevet från skolan
Ringa a-kassan?
17.30 - StreetDance på SATS med S
19.30-20.00 Kanske får lilleman besök?

Hoppas Ni får en fin dag! Här kikar solen fram och jag tar nog med mig kameran till dagis så dt blir lite bilder på Wayne.

Gotta go, dax och borta tänderna med lilleman!


Today - en massa tjöt bara.

2011-08-17 @ 22:16:30 Bilder Kommentarer (2)
Inskolningen gick super bra idag. Wayne har inga problem med det, som vanligt är dt mer personalen och deras principer. Lärarna verkar vara trevliga dock en aning avtrubbade - men antar dt blir så när man är omringad med 12 000 skrikande barn varje dag. Väldigt annorlunda från dagiset i Hjällbo och kmr verkligen sakna och ha Wayne där. Ja, det kanske har med min egna personliga erfarenhet och göra men ändå .. dagiset är lixom 5 ggr så mkt större än dt förra och tycker att dt e alldeles för lite personal på så många barn och så stort utrymme. Är rädd att de skall slarva bort Wayne. Ex idag cycklade Wayne mot en nerförsbacke och ingen såg dt och ja ba skrek till och han stannade i sista sekunden. Jag mena han kunde ha fastnat med cyckeln på en sten och flygit fram och slått sig duktigt, i nedförsbacke också? Barnen i hans avdelning är en aning större, ej alla, och det innebär mer skrik och de är mkt våldsammare än de i Hjällbo. Spec en unge. Vi skulle ut på gården och Wayne stod brevid mig sen kmr denna ungen från ingenstans, säkert runt 4 års ålder, och ba stampar allt han kan på Waynes fot. Nu hade Wayne på sig sina gore-tex skor och jag tror ej han kännde ngt men fan fick anfall och tog ett snack med ungen. Nu försökte jag göra dt "barn vänligt" och försökte förklara vrf man ej får göra så och att Wayne ej hade gjort Honom ngt. Men han ville ej förstå eller lyssna, barn lixom i den åldern. Dock fick jag världens gulligaste reaktion av lilleman. Han kollade upp mot mig med ett leende och kramade om mig hårt, som han visste att "I got his back". Sen när vi var ute på gården, tror ni ej samma unge går fram till Wayne? Wayne går upp för en trappa där dt finns en rutchkana och från ingenstans så sparkar denna ungen Wayne på smalbenet. Wayne sparkar tillbaka, good boy! Han skall ej ta ngn skit från en skitunge som har ingen respekt. Då sparkar ungen igen och hårdare! Jag ba flög fram och försökte, igen på ett barnvänligt sätt, förklara för Honom att Wayne är liten och han är en stor kille och att han skall vara snäll. Han förstod sjklart ej vitsen med och vara snäll och la till att Wayne började - vilket han ej gjorde och dt gjorde jag jävligt klart för Honom. Nej jag gillar ej barn .. spec ej otrevliga ungjävlar - ursäkta mig. Utöver allt negativt då så gick ju resten super bra för lilleman. Dt slog mig verkligen att han börjar bli stor och ej behöver mig på samma sätt. Han cycklade, busade med sina nya vänner, och la knappt märke till att jag ej var i närheten direkt. Han är verkligen en egen person. Fick fan tårar i ögonen. Mammas lilla bebis e en fin liten pojke nu - men han kmr alltid vara min lilla chucky bebis i mina ögon. När vi skulle gå så gick ett annat barn med sin mamma och Wayne tog Honom i handen och de promenerade så tills mamman skulle gå hem, helt gulligt. Pratade på sitt egna språk och allt. AWW! Sen en annan sak som jag hoppas de ser till och fixar, dt får fan kosta extra bryr mig ej, är hemspråk på dagis. Polska. Hur awesome hade inte dt varit? Spec nu när morfar åker. Jag tänker på svenska och blir arg på svenska, men har skärpt mig och pratat mer polska med lilleman, så dt e inte alltid dt blir mkt polska hemma. Hoppas att imorgon räcker med inskolningen jobbigt om dt blir nästa vecka också. Jag kan ej ta mer ledigt från jobbet och familjen skall alltid komplicera saker och ting. Men men vi får se..

Annars har man varit duktig idag och hunnit med både arbetsförmedlingen och försäkringskassan. Fick reda på om dt skulle gå knas med jobbet så gäller ungdomsgarantin i ett år framöver och de har ej avslutat dt än. Helt gulliga. Mamma köpte också teori frågorna man gör på internet så jag ej hamnar efter med dt, 20 st för 200 kr dt va dunder pris! Övningskörde idag också. Från bergsjön via redbergsplatsen, korsvägen sedan mölndal och till gamlestan. Gick bra, nöjd.

Träningen denna veckan har gått OK. Blev helt senti på sista combat passet i måndags och puschade mig sj, dock fick jag ej ut så mkt efter helgen som var- dumma mig! Dance aerobic passet gick åt helvete. Fatta nada då dt var ny keografi, men kära S shakade på som fan. WOHO! Idag blev dt då SATS running club. My gawd, gissa vad? Dt var utomhus. Hur tänkte jag där? Min ångest ba flööööög up t taket och jag fick panik garvisar. Tur att S hakade på annars hade jag nog bangat och kört pt schema eller ngt. Vi fick jogga hela vägen till ullevi norra och sen springa runt där borta som löpare. Japp, astma anfall ggr tusen, har fan ont i ljumsken - tror jag skadade mig haha. Men genomsvettig blev man. Tyvärr aldrig mer. Enligt S blir dt om en månad igen, haha jag väntar då på bussen som skall komma haha. Men den bruden asså my gawd hon är grym. Super impad! Lovar er min förebild när dt kmr till träningen och hon puschade mig som fan idag. Guld värd! Imorgon är dt Streetdance på schemat och förhoppningsvis går dt bättre då och man kan shaka sitt ass lite haha.

En sak har slagit mig de senaste dgrna. För en ggns skull går livet, på länge, på rätt väg. Jag har tatt mig under den fasade 68 kg gränsen som jag ej kunnat göra på många många år och jag fortsätter och gå ner i vikt och förstår mer Atkins. Jag har hittat passionen och kunna hålla mig hälsosam och träna. Ngt jag ej trodde skulle vara möjligt. Jag har börjat jobba. Vem skulle tro att dt skulle hända efter all denna tid? På ett ställe som jag kan utvecklas som människa och kan skaffa mig en bra karriär - och är omringad av underbara kollegor och chefer. Jag vågar testa ngt nytt - och hey jag gillar dt! Visst tanken skrämmer mig att jag kanske misslyckas men battlar med de tankarna och för en ggn skull på länge e dt inte alltid de tankarna som vinner. Jag kan alltid misslyckas - men jag kan inte tänka negativt, jag har världens chans just nu. Mitt liv kan bli bra igen, för både mig och min son. Isf ligger operationsplanerna närmare än vad jag trodde de skulle göra. Jag kan då få mig själv tillbaka? Jag har ej tänkt så mkt på dt med operationerna, men jag ser ljust på dt oavsett. Jag ska ha gjort alla innan jag fyller 25 år. Så även om jag bär på mkt ångest så tror jag fan att dt var länge sen jag var såhär lycklig. Jag är glad att jag har mitt monster i mitt liv och att jag får den äran och ha honom i mitt liv. Denna glädjen jag känner nu kanske jag ej känner om en månad - men hey, dt är OK isf. Jag njuter av stunden, här och nu. Ovanliga ord!

Ne nu känner att jag har babblat på tillräckligt, lång dag imorgon med massa saker (igen) som skall göras. Så jag tackar för idag :) Sov så sött sötnowsar! <3


Du är mammas allt älskling <3


Wednesday

2011-08-17 @ 09:28:44 Bilder Kommentarer (2)


Leka modell med Wayne på morgonen trots att man ej har tid e awesome!


To do list for the day:

9.30 Inskolning på dagis
12.00 Övningsköra?
Ngnstans efter det dax för lunch
Hinna till arbetsförmedlingen samt försäkringskassan?
Köpa teori lektioner och ha hemma? Från körskolan
18.00 Träna SATS Running Club passet med älskade S :)
Sen middag .. igen?

En aning lång dag? Adios!


Atkins schema | Fas 1

2011-08-16 @ 15:58:29 Atkins dieten Kommentarer (2)
 

Fas 1 - Vecko schema.


Måndag.


Frukost: 3 st ägg (1,8) + 0,6 dl stekta champinjoner (2,3) + 3 msk gräslök (0,3) + 1 tsk cayennepeppar (0,6)


Lunch: Kyckling, 1,2 dl escarollsallat (0,1) + 2,4 dl isbergssallad (0,2) + 6 st rädisor skivade (0,5) + 100 gram fetaost (4) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1 tsk peppar (0,8)


Middag: Kött, 2,4 dl röd paprika, ej stekt (3,8) + 1 tsk peppar (0,8) + 1,2 dl kinakål (0) + 1 dl stekta vattenkastanjer (4,8)


Summa nettokolhydrater: 20,3 - Varav 12 från grönsaker


Tisdag.


Frukost: 3 st ägg (1,8) + ½ tsk peppar (0,4), 0,9 dl stekt lök (4,3)+ 1,2 dl stekt spenat (2,2) + 2 tsk majonnäs (0,8)


Lunch: Fisk, 2,4 dl kokt broccoli (3,4) + 1,2 dl escarollsallat (0,1) + 1,2 dl romansallad (0,4) + 1 tsk peppar (0,8)


Middag: Kyckling, ½ tsk cayennepeppar (0,3) 2 msk stekt schlottenlök (3,1) + 2,4 dl isbergssallad (0,2) + 1,2 dl stekt purjolök (3,4)


Summa nettokolhydrater: 20,8 - Varav 17,1 från grönsaker


Onsdag.


Frukost: 3 st ägg (1,8) + 1,2 dl stekt purjolök (3,4) + 1,2 dl stekt salladslök (2,4) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1,2 dl isbergssallad (0,1)

Lunch: Kött, 1,2 dl kinakål (0) + 0,9 dl stekt lök (4,3) + 1,2 dl romansallad (0,4) + 100 gram fetaost (4) + ½ tsk cayennepeppar (0,3)

Middag: Kyckling, 6 st rädisor (0,5) + 1,2 dl escarollsallat (0,1) + 2,4 dl gurka (2) + 1 tsk cayennepeppar (0,6)

Summa nettokolhydrater: 20,2 - Varav 13,2 är från grönsaker

Torsdag.

Frukost: 3 st ägg (1,8) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1 tomat (2,5) + 1,2 dl isbergssallad (0,1) + ½ dl gurka (0,5)


Lunch: Fisk, 2,4 dl stekt grön paprika (7,6) + 0,6 dl stekta champinjoner (2,3) + ½ tsk peppar (0,4)


Middag: Kött, ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1 dl stekta vattenkastanjer (4,8) + 2,4 dl isbergssallad (0,2)


Summa nettokolhydrater: 20,8 - Varav 18 från grönsaker


Fredag.

Frukost: 3 kokta ägg (1,8) + 3 tsk majonnäs (1,2) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 0,6 dl salladslök, ej stekt (1,2) + 1 tomat (2,5)

Lunch: Kött, 2,4 dl kokt broccoli (3,4) +
1,2 dl escarollsallat (0,1) + 100 gram mozzarella (2) + 1 tsk cayennepeppar (0,6)


Middag: Kyckling, 1,2 dl stekt paprika (3,8) + 2 msk stekt schlottenlök (3,1) + 1 tsk cayennepeppar (0,6)


Summa nettokolhydrater: 20,8 - Varav 14,1 från grönsaker

Lördag.

Frukost: 3 kokta ägg (1,8) + 3 tsk majonnäs (1,2) + 0,6 dl purjolök (1,7) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1,2 dl gurka (1)

Lunch: Kyckling, 2,4 dl stekt zuccini (3) + 1 stor vitlöksklyfta (0,9) + 6 msk hackad rå lök (4,5) + 1 tsk cayennepeppar (0,6) + 2,4 dl romansallad (0,8)

Middag: Kött, 2,4 dl vitkål (3,2) + 2,4 dl isbergsallad (0,2) +1 tsk peppar (0,8) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1,2 dl escarollsallat (0,1) 

Summa nettokolhydrater: 20,4 - Varav 14,6 från grönsaker

Söndag.

Frukost: 3 st ägg (1,8) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1,2 dl stekt paprika (3,8) + 0,6 dl stekta champinjoner (2,3) + 1,2 dl isbergssallad (0,1) + 3 msk gräslök (0,3)

Lunch: Fisk, 1,2 dl stekt spenat (2,2) + 1 stor vitlöksklyfta (0,9) + 1,2 dl romansallad (0,4) + 2,4 dl gurka (2) + ½ tsk peppar (0,4)


Middag: Kyckling, 100 gram mozarella (2) + 4 msk hackad rå lök (3) + 1,2 dl romansallad (0,4) + 2,4 dl isbergssallad (0,2) + ½ tsk peppar (0,4) + ½ tsk cayennepeppar (0,3)

 


Summa nettokolhydrater: 20,8 - Varav 14,7 från grönsaker


Jävlar i mig vad konstig txten blev nu? Blogg.se eller min data? Whatever.. Hoppas ni ser. Fick bli en väldigt budget vänlig schema, som vanligt, samt mkt liknande till den förra då jag har en massa mat kvar. Men ngra nya saker finns! Denna kör jag igång med på måndag :)!

Dax för träning och proteindrink innan!


O-M-F-G

2011-08-16 @ 13:50:26 Ms Charlie Kommentarer (3)
Jag hann med ALLT - t.o.m övningsköra och handla lite mat.
Nu äter man lunch och vid fyra är det dax och dra sig in mot stan för DanceArobic på SATS med S.

Undra när man skall skapa tiden för och göra ett nytt Atkins schema, fas 1?

(sry för alla ego bilder haha)


Bra start? Nej?

2011-08-16 @ 08:40:58 Ms Charlie Kommentarer (1)
Tandläkaren, Wayne som ska dit - 9.20
Inskolning - 9.30. Snacka om dålig planering får ringa dagis och berätta om detta.
Lämna papper till soc - 10.00 (?)
Inskolning ist? - 10.30
Övningsköra? - 11.30
Danceaerobic pass på SATS - 17.00

Fan vad denna dagen har gått bajs i planeringen. På det hela e dt bredbandsgubbar som skall ha sig o borra.Nu skall jag springa iväg! Cya!


I'm a hot mum ..

2011-08-15 @ 12:47:27 Ms Charlie Kommentarer (13)
.. haha får man säga så om sig själv?
Får passa på och ha på mig shorts denna veckan, då man ej får ha på sig dt på jobbet - helt plötsligt har man abstinens och ha shorts, haha jag e så rolig med sånt va ..


Inskolningsvecka .

2011-08-15 @ 12:37:45 Bilder Kommentarer (0)
Ja ny vecka igen, en annorlunda vecka från förra.

Var på det "nya" dagiset idag med Wayne, blandade känslor då jag har en dålig personlig erfarenhet av den (gick där sj när jag var liten). Allt gick la bra. Var la mer och fylla i papper, lämna kläder o dylikt där - en turvisning av stället. Kmr vara där från halv tio varje dag denna veckan och fram t halv tolv, tolv. De började prata om en extra vecka med inskolningen men jag vet att dt e inga problem för Wayne och han kan fixa dt på en vecka. I värsta fall har morfar valt och stanna ytterligare en vecka, då får han ta över inskolningen. Märkte att dt var mkt intryck för Wayne på dagiset, många fler barn här och de e ngt äldre tror jag. Stackarn däckade av nyss på soffan, fick bära Honom t sängen. En jävla awesome grej dock, en av dagis fröknarna frågade om jag jobbade med larm - med tanke på namnet på min arbetsplats. Svarade då ja och hon började fråga en massa och jag satt där och sålde in. Hon hade tänkt på larm länge och var intresserad av och kanske skaffa dt, la till att jag skall lämna mitt visitkort där nästa vecka. Haha så jävla awesome, alltid i tjänst?

Annars har jag en massa och göra denna veckan. Måste dra till försäkrningskassan och arbetsförmedlningen samt fixa A-kassa. Måste leta reda på min Historia A bok inför skolstarten och däremellan, utöver träningen och inskolningen, skall jag plugga på all info om jobbet. Får ej glömma och åka till soc också? Vem kmr vara helt död efter veckan har tagit slut? Jag haha.

Till helgen skall man iaf ta en tur på marknaden vid slottskogen, can't wait! Dagen innan, på fredagen, skall man till jobbet med lilleman och bjuda på go fika. Mys!

Mysigt inatt när Wayne kom och la sig brevid mig, utan att jag märkte dt och han somnade så. Stackarn, han har verkligen saknat mig. Mammas älskling <3

Btw jag och alkohol funkar verkligen inte längre. Vem har haft panik i magen sedan man drack? Moi. En vecka kvar på Alli för den delen också. Får se hur dt blir framöver med det, isf om morfar skickar?

Ne men nu ska man ta hand om disken och fixa iordning lunchen - Idag är det BodyCombat på schemat!


Nio par skor på en vecka. Nilsons shoes is the shit!

2011-08-14 @ 20:41:50 Fynd Kommentarer (6)

Förra söndagen:


199 kr (nypris 599 kr)


299 kr (nypris 1499 kr). Äkta mocka, de går upp t knäna.


I fredags (förrigår):


Converse skor. 250 kr (nypris 999 kr). Äkta mocka.


150 kr (nypris 599 kr)


Converse skor. 200 kr (nypris 799 kr)


Nike skor. 200 kr (nypris 799 kr)


Igår (lördag):


Adidas skor. 200 kr (nypris 699 kr). Äkta mocka.


100 kr (Nypris 599 kr). Samma som de beiga.


Hemma tofflor. 100 kr (nypris 399 kr)


Okej 1 vecka, 9 par skor = 1700 kr (300 kr av de betalade mamma).
Hur billigt är inte det med tanke på att två av paren är converse och massa av skorna är i äkta mocka?!
SKIT NÖJD!

Så passa på dt är halva rea priset på Nilson :)! Inte mkt kvar nu!


Utgång - Lördag 13/8

2011-08-14 @ 10:21:50 Party party Kommentarer (3)

Förfest hos mamma och gänget - vodka&redbull light :)
Förfest - Bee kök o bar
Party på Glow - Hur jag kom in där vet jag ej?

Nice kväll !
I'm amazed!!!

2011-08-13 @ 11:00:38 Atkins dieten Kommentarer (12)

JAG HAR FAN GÅTT NER!!!!!!!!!!!! JAG HAR GÅTT NEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!
Var hundra på en viktuppgång, började nästan gråta av glädje!

Nådde ej mitt delmål dock, men tro mig I'm happy anyway! Men med tanke på hur dessa veckor har sett ut e en viktnedgång dunder!

Viktnedgång, på lite mer än 1 ½ månad = 1,2 kg!
Ny vikt = 66,7 kg! Helt ärligt minns ej sist jag vägde så lite!

Så från och med måndag skall man börja med fas 1 igen i 2 månader, då jag ej nådde mitt delmål, och nästa vägning sker den 16:e oktober. Då har jag gått 2 år på Atkins. Delmålet till dess är minus 1,7 kg. Fortsätter och tränad 4 ggr i veckan. Skall försöka hinna och göra ett nytt atkins schema men annars kör jag på denna jag har men tar bort 5 nettokolhydrater.

Om jag sköter mig med maten och undviker alkohol o har lite mer pli på barsen, så trots att SATS träning ej kmr ske under vardagarna, så bör dt gå right? Dt e drygt 2 månader tills dess?

11,7 kg kvar tills mitt slutmål
6,7 kg kvar tills jag skall på OP konsultation förhoppningsvis
7,7 kg tills jag kan tänka mig OP (ej ristat i sten m vikten)

Oj oj vad ångesten bara släppte!

Total viktnedgång på 22 månader med Atkins - 57,3 kg.


Nu ska man fixa iordning sig - med ett leende!


SATS <3

2011-08-13 @ 10:03:55 Träning & kost Kommentarer (1)
Måndag 2011-08-15 17:30-18:25 SATS Kompassen BODYCOMBAT    
Tisdag 2011-08-16 17:00-17:55 SATS Kompassen DanceAerobic    
Onsdag 2011-08-17 18:00-18:55 SATS Kompassen SATS Running Club    
Torsdag 2011-08-18 17:30-18:25 SATS Kompassen StreetDance


Ja, såhär kmr nästa veckas träning och se ut, sista veckan som jag tränar under vardagen på SATS. Så så ledsamt.

Så självklart är kära måndags BodyCombat prio ett, så jag kmr sakna den! Men kmr alltid ha söndags combaten kvar iaf.

Sen måste man ju gaya till sig på tisdagen med hetingen där :).

Tänkte testa ngt nytt på onsdag, running club? Hmm ..

Och of course avsluta med kära Streetdance som har äntligen kommit igång efter sommaren.

Efter dt lär dt bli 2 pass på lördagen och 2 pass på söndagen. Så får skifta med pt schema och redan ombytt till och be mamma om hjälp. Men allt detta e fram tills att jag kan köpa min hem gymutrustning. Men ledsamt. Jag som verkligen gick in för detta nu! Well you can't have it all?

S hakar du på den sista veckan? Saknat dig på SATS!
Trevlig lördag på er!


Oh lovely friday :)

2011-08-12 @ 22:35:27 Ms Charlie Kommentarer (3)

Summering av veckan på jobbet? DUNDER!

Verkligen helt ärligt. Första ggn på länge (då jag har haft jobb of course menar jag) som jag ej har kännt faaaaaaaaan när kmr fredagen? Lixom kom på att dt e fredag imorse när jag la upp bilderna på bloggen. Trivs hur bra som helst på jobbet. Känner mig som en del av familjen, en del av gänget. Sköna människor som jobbar där i alla åldrar, som vanligt är jag yngst haha, och man kan prata med alla om allt. Skön humor och den kan bli jävligt rå - och dt är så dt skall vara. Dock inget i jämförelse med en föredetta lagerarbetares humor haha. En avslappnad plats men när dt är jobb så är dt jobb, men skönt o pendla mellan de två lägen. Chefen nämnde igår att jag verkar ganska reserverad, vilket har aldrig hänt innan (?), och vrf jag har varit dt är för att många kan bli avskräckta med hur jag är som person - too much to handle? Ne men ärligt .. så öppnade upp mig en aning igår och baaaam hela min avdelning och jag blev värsta buddisarna :) - Sweet, me like. Min chef fortsätter och förvånar mig. Han konfronterar min ångest och ser när jag har den och försöker prata med mig om dt - ex vrf dt e så och hur dt kan bli bättre. Ärligt nu, hur många chefer gör så? Eller jag kanske bara har haft dålig erfarenhet? Han har iaf gjort så att jag ser denna möjligheten inte längre så ångestfylld och väldigt mkt mer optimistisk har man blivit. Vem vet jag kanske blir fastanställd? Jag har verkligen legat i och jag förvånade faktiskt mig sj idag hur mkt jag har lärt mig denna veckan o hur mkt som har fastnat i skallen. Fick en popquiz idag av chefen, muntligt, och han sa att han var riktigt imponerad hur mkt jag kunde och hade de rätta svaren i 9/10 fall typ. I'm awesome. Men jag går verkligen helt in för detta nu. Jag vill ej fucka upp dta och gör jag dt skall dt ha varit för att jag verkligen har gjort allt jag kan. Vi har ju haft övnings samtal och jag har gått en teknik utbildning och allt. Fixat iordning mitt skrivbord idag med massa krims kram såsom sax och pennor o andra saker man har t ett skrivbord så att säga. Tog med mig massa bilder på mig och Wayne och familjen o satte upp de. Ser ut som jag har jobbat skit länge där som S sa. Hemmatrevligt, sen var dt ett stort steg för mig - markerade mest för mig sj att här skall jag stanna. Det jag älskar med Sector utöver allt jag nämnt, haha, är att de alla är så hjälpsamma och tar sig tiden o förklarar saker för mig med allt, sådan riktig över förklaring som jag behöver, och att chefen ej pushar mig med ngt eller stressar med ngt och låter dt gå i min takt. Resultat? Jag e grym. Haha, man får säga så efter man har fått en massa beröm! Jag skall dit på fredag med Wayne och bjuda de alla på fika som ett hej och som ett tack för chansen och en fin vecka - gossigt! Då skall jag ta med kameran och ta bild på mitt skit snygga skrivbord som jag gav så mkt kärlek till idag. Btw har jag fått låna en kontorsstol som jag kan luta bakåt, guess what? Har ej ont i ryggen!! De kmr beställa en sådan till mig, hur snällt e inte dt? Sen i kommande vecka så kmr jag få mina visitkort, känner mig helt VIP! Och ja, jag kan babbla om hur underbart jobb jag har hur länge som helst och hur awesome alla är på Sector Alarm haha. Faktiskt så att man små längtar tills och börja igen? Kmr ju ha ledigt denna veckan som kmr pga inskolningen. Skönt och tänka så och inte tänka "NEEEEEEEEEEEEJ orkar ej!". Skön omväxling!

I övrigt har man tränat alla sina fyra pass på SATS. Hur bra de har som sagt varit vet jag ej. Bästa var la egentligen på tisdagen och den sämsta var dubbelpassen i torsdags. Combaten var ok men crosstrainingen var kass. Inget go i folket, enformig pt tränare. Men men var med iaf, sen gav dt sista passet egentligen ingenting. Nej är inte så nöjd, men iaf nöjd att jag tränade oavsett hur trött och sliten jag har varit pga jobbet (alla nya saker som skallen har tagit in i veckan som varit). Så jag vet nästan med mig hundra procent att dt ej kmr gå bra imorgon med vägningen men som sagt lär ej nämna dt resultatet. Orkar ej. Vill ta den smällen sj. Jag vet som sagt att jag har loosat 10 cm runt om och Atkins bilden denna månaden är jag grymt nöjd med och vissa byxor sitter bättre, så ngt har hänt men musklerna och barsätandet kan ha "strulat till dt". Aja fuck it! Bra och få skiten överstökad. Önska man slapp o väga sig dock haha, men får sluta o undvika vågen blir ej bättre av dt ju .. Var ju hos en super trevlig pt idag, som e jävligt trevlig och biffig o snygg haha, i kompassen på SATS och fick en kostnadsfri "undersökning" på vilken fett procent jag har i kroppen o vi landa på ett ungefär 24,3 %. Var skit missnöjd men googla mig sj nyss (charlie fettprocent haha) och fick fram att i mars var den fan på 28 % så dt e ju ej så illa? Nu e jag nöjd innan hade jag ångest då jag fick för mig att den låg på 23 eller ngt. Måste ha blandat ihop dt med ngt annat. Fick nyss sms av min pt i frölunda och han bekräftade att dt var 28 innan. Yeeyyy :). Nytt mål och sträva efter är 23 %!. Btw måste tillägga att man har varit så duktig och promenerat in t stan varje dag då man har haft träning på SATS ist för och ta vagnen, alltid ngt! Detta är jag och försöka se saker och ting positivt haha!

Sedan har jag och mitt kreditkort umgåtts idag. Jag bestämde mig för och köpa ett par svarta converse i mocca med fusk fårpäls inuti som var på rean för 499:-. Idag dock, gissa vad?? De kostade 250 kr! Halva på halva. På Nilson!! PASSA PÅ! Så dt slutade med 4 par skor haha för 800:- , men dt är dt ta mig fan värt!! De conversen och ett par lila converse som är låga, 200:-, ett par mjukis sneakers från nike, 200:-, och ett par svarta kilklackar från Vagabond, 150:-. Fatta vilka jävla klipp??? Så förra veckan köpte man de ljusa "boxnings skorna" för 199:- och ett par höga (t knäna) i äkta mocca - kilklackar för 299:- som kostade innan 1499:-. Jag och fynda går hand i hand. Typ enbart Nike skorna kostade 800:- kr från början och jag fick alla fyra för dt priset. I'm so so so so so so so happy. A good day. Sådant löser alla onödiga problem. Tyvärr köpte man bars. Åt 2. Innan vägningen. Smart! Men bryr mig ej :), gott var dt o lite nettokolhydrater. LÖVE 50 procent protein bars från Multipower <3.

Måste bara tillägga att man hade sällskap på shoppingen av kära H med sin sötnows och hennes urgulliga vän. Ärligt bruuuuuuuuur vi borde umgås mer. Fan va du e awesome! <3

I övrigt så är man super trött och ej mött lilleman alls mkt sedan veckans början. Morfar märker att han saknar mig massor och jag saknar honom. Så längtar t vi vaknar imorgon så skall jag gossa sönder mig med lill skiten.

Hoppas på utgång imorgon med mamma, hade fan ej vart fel!


Sååå wish me luck imorgon med vägningen! Lutar åt att dt blir en hemlis och att vågen kmr dö imorgon, men dt får man som sagt ta!

Lovar o svara på alla söta kommentarer ba vart sjukt efter i skallen. Bloglovin är awesome så jag håller koll ändå på mina sötnowsar!

Nattis <3
SWEET!!

2011-08-12 @ 21:42:39 Allmänt Kommentarer (2)

Var inne och klikade på updates på Sectors intärna nät och titta vad jag hittade!

"På Inhouse Sales, så har vår nya TL M***** G*********, nu jobbat några veckor. Vi har också också fått klart med en ny medarbetare, Charlie O******* 22 år, som är en energisk,målmedveten, och positiv tjej, där man nästan kan tro att hon har gått i P***** S******** skola med tanke på det intrycket som hennes inställning ger. (Då förstår ni att hon bara ser möjligheter). Hon börjar den 8 augusti."

Så jävla gulligt, blev ju helt till mig!
 


Fredag !

2011-08-12 @ 05:59:05 Ms Charlie Kommentarer (7)
Vågen har lagts fram i badrummet - Imorgon är det vägning som gäller!
Så då undrar jag vart e bussen?? Haha ..A long day ..

2011-08-11 @ 06:01:29 Ms Charlie Kommentarer (10)  Om en kvart skall vi åka t dagis
8-17 Jobb
18-20 Dubbelpass på SATS

Have  a nice day folks!


Tröttis .

2011-08-10 @ 22:25:09 Bilder Kommentarer (3)Morgon gos e awesome <3


Dessa dgr har gått super bra. Blivit mkt repetition, mer djupinlärning om allt och massa skriva ner och kopiera samt skriva ut. Lärt mig skit mkt och är helt amazed över hur mkt som har egentligen fastnat så lätt i skallen. Hade "låtsas" samtal med chefen idag, övar inför de riktiga, och han sa att han var förvånad över hur mkt jag egentligen kan efter så kort tid och att han märker att jag anstränger mig. Han andra chefen berättade massa fina kommentarer om hur jag har varit dessa dgr som har gått, som min chef hade sagt till Honom. Blev helt glad. Underbart jobb o underbart folk. Men man är ju trött, i skallen verkligen. Inte van med kontors stolar heller, jääääävligt ont i ryggen. Iaf har ej ansträngt mig med ngt såhär mkt sen gymnasiet. Jag vill verkligen få detta och fungera, vill vill vill!

Fått dagisplats till lilleman, på exakt samma ställe som jag gick på dagis back in the days haha - blandade känslor då jag hatade dt dagiset men en av fröknarna minndes mig så dt var sweet! Inskolningen börjar på måndag o slutar förhoppningsvis på fredag. Har fått ledigt från jobbet men hoppas på 1 kvällspass kommande vecka för och se hur avdelningen som jobbar ute på fält har sin dag o vilka arbetsuppgifter de har. Får ju passa på när morfar är här. Men vi får se. Ja jag kanske tappar mkt pengar den veckan men lönen kmr fortf vara mer än socbidraget i september o dt e viktigt att Wayne trivs på dagiset och att allt går bra m inskolningen. Det höll verkligen chefen med och dt var hans förslag med o ta ledigt den veckan, ord kan ej förklara vilken tacksamhet jag har för deras förståelse att jag är en ensamstående mamma. På ett sätt blir dt skönt med en vecka off - för sen blir dt ingen mer ledig tid. Under den veckan kan jag "plugga" på all info jag har samlat på mig om hur jag skall göra mitt jobb samt om företaget - dt kan bara bli ännu bättre då!

Tränade igår och idag. Både dagarna har jag kännt att jag verkligen ej orkar. Hållt på o somna innan passen. Men har ta mig fan gjort passen ändå, kanske ej dunder pass - men svett i röva så dt räknas då som sagt! Märker att jag mår bättre om jag tränar efter jobbet, som sagt kmr sakna SATS galet mkt. Imorgon är dt dubbelpass som gäller, får se hur dt går! Men får maxxa nu innan vägningen på lördagen. Har kommit fram till att dt får gå som dt vill. E dt plus så e dt pga bars och muskler. Dock vet jag ej om jag kmr nämna dt på bloggen förens jag har åtgärdat problemet. Kan ej bli ur balans just nu, gotta stay focus. Middagarna denna veckan har också blivit sena pga träningen. Jobbigt. Men inga bars sedan måndagen iaf, kan bero på att jag e broke haha - men också att jag har mitt Whey pulver. Mest att jag e broke dock - har 10 min avstånd t Ica Fokus från jobbet haha, där de har just Atkinsbars och båda smakerna. ILLA!

Btw kanske ej nämnt dt men kom in på skolan, skall plugga Historia A till polishögskolan på distans. Multitasking eller vad? Jobbet, Atkins och träning, teori och övningskörning, skolan och där emellan hinna andas och vara en super mamma. That's life känner jag - Welcome to reality!

Men men nu är maten fixad för hela dagen imorgon, skall dra fram sängen och nanna - måste börja lära mig och lägga mig tidigare .. Vakna halv fem - lägga sig elva? Tror ej dt kmr hålla i längden.


Good morning!

2011-08-09 @ 06:04:35 Bilder Kommentarer (11)


Off to work!
My new shoes, Nilson 199:-


 Stackars lilleman, ubertrött idag!
Men han e vaken nu iaf .


Min duktiga kille <3

2011-08-08 @ 21:03:06 Baby W 2-3 år Kommentarer (4)


Stiliga killen på sin första dag på dagis efter hans "semester"


Såhär glad kan man tydligen vara innan klockan ens är 6 - sedär!Insåg att åka klockan 6 hemifrån till dagis var alldeles för tidigt. Var där nästan 20 min innan det öppnade - men blev lite gungande i väntan, fram tills att dt började spöregna haha


Är otroligt stolt över Wayne idag, stor omställning för Honom, men han har vart skitduktig. Dock en aning jobbig efter jag hämtade honom på dagis och skulle trotsas en aning när vi kom hem. Men antar att jag kanske e mer känslig också när jag är en aning tröttare än vanligt.

Jag älskar dig moj misu <3


Första arbetsdagen :)

2011-08-08 @ 20:50:57 Ms Charlie Kommentarer (6)


Det gick super bra idag.

La mig efter elva igår och vaknade kvart över fyra på morgonen/natten (som sagt beror på hur man ser det) och dt var inte direkt ngra problem. Antar att den vanan sitter fortfarande i efter man jobbade morgonpass på terminalen alla år innan. Wayne var skit duktig och vaknade sjungandes, dock halv sovandes, och jag fick t.o.m ner mat i honom - sådär kvart över fem på morgonen, trodde jag inte minsann! Sen promenerade vi till dagis (ingen barnvagn) - gick hur bra som helst.

Hade en mjukstart idag på jobbet. Blev gossig frukost med alla nya arbetskollegor och chefer. Sedan fick man en rundtur och hälsade på alla. Hela dagen bestod av mer eller mindre och lära sig om företaget, mecka med datorn och förstå alla program och lyssna på telefonsamtalen som de som är anställda hade med kunder. Gick super bra. Tog mig verkligen tiden och förstå allt jag läste och ställde massa frågor - då det är ett plus på detta företaget och inte ett minus att man är nyfiken (tyvärr har dt ej alltid vart så på mina tidigare arbetsplatser).

Känner mig helt vuxen. Awesome känlsa. Fått ett direkt nr som mina framtida kunder kan nå mig på, fick en id-bricka med en bild på mig (kanske ej finaste bilden men I'm happy) och kmr få visitkort! SWEET! Har ett eget skrivbord med min egna data. Alltså trodde inte ngt sådant skulle vara möjligt när lilleman är så liten. Jag har fått en del av mitt liv, mig själv, tillbaka. De är huuur sammarbetsvilliga som helst när dt kmr till Wayne och förstår allt. Grymt tacksam. Egentligen har jag ledigt nästa vecka pga inskolningen men får se om jag ändå inte kan gå dit en stund iaf .. Dock har inget dagis fortfarande hört av sig? Panik? Mnjaa en aning. Undrar vad morgondagen bjuder på, skall bli en djupare förklaring av allt helt enkelt.

Imorgon efter jobbet är dt träning som gäller. Ska äta direkt efter jag har slutat så dt ej blir för sent sedan. Morfar skall hämta upp lilleman på dagis o natta Honom. Vet ej hur jag kmr klara mig utan morfar?

Ne en väldigt bra dag, underbar chef har man också - hade panik ggr tusen o nervös som bara den och han bara lugnade ner mig totalt. Det är en svår grej och göra skall ni veta! De bryr sig verkligen om sin personal och det är ngt jag är inte van med att man gör. Bara massa plus idag.

Om man är trött? Skall ej ljuga .. Jaaa .. Mkt och ta in idag, fortfarande surralistiskt .. Har nog ej kickat in än. Man har iaf fixat iordning till frukosten imorgon, fixat klart lunchen och middagen. Gymgrossist beställningen kom idag, weiii, så man har fixat iordning proteinshake tills imorgon också, före o efter träningen. Så jag har saknat mitt Whey pulver!

Strax kmr Dino, skall glo på en film och sedan krama om kudden (och kanske Dino om man har tur haha).


Tack för alla pepp kommentarer! Ni e underbara ska ni veta <3


När kommer bussen? Helluuu?!

2011-08-07 @ 20:14:11 Allmänt Kommentarer (5)

Maten är fixad. Kläderna för morgondagen är framme, både för mig och lilleman. Skall strax hoppa in i duschen o sedan natta Wayne. Imorgon skall man vakna fyra, lilleman fem.

Om man är nervös inför första jobb dagen? Har en stressmage så stor att man kan tro att jag är gravid i femte månaden.

Wish me luck honeys!

Nighty night


Vägning om en vecka folks!

2011-08-06 @ 23:33:41 Atkins dieten Kommentarer (2)

13 augusti - Delmål 65 kg. Dvs minus 2,9 kg sen förra vägningen.
Flyttar fram vägningen en dag då jag bangade på och gå ut ikväll med mamma och kanske hakar med henne nästa vecka. Är dock ej hundra än. Men att jag tackae nej till en fest kväll? DET E STORT! Då alkoholen är en av mina största svagheter - typ värre än chips och choklad.

Men iaf ..
Om det står plus på vågen -
Tillbaka till fas 1 i 3 veckor (intensiv som sist, punkt t pricka med schemat, inga bars o inga undantag med ngt), träning 5 ggr i veckan.
Om 65 kg målet är nådd blir nästa vägning 13:e november. Delmål 60 komma ngnting. Börja på steg 2
i fas 2, dvs 30 nettokolhydrater om dagen.
Om det står minus på vågen men delmålet är ej nådd - Tillbaka till fas 1 tills 16:e oktober dock fortsätter träningen som vanligt (dvs 4 ggr i veckan).


Jag får räkna med en viktuppgång. Haft tre utekvällar. Ätit i snitt 1,5 bar per dag, dvs många mer än vad jag hade räknat med men ändå OK om man skall se de från Atkins perspektiv (De rekommenderar max 2/dag). Grillat med familjen, dvs mkt korv! Småslarvat ibland med nettokolhydraterna, typ ätit bars men tagit bort nettokolhydraterna för barsen förens dagen efter (dock mkt mkt mkt bättre denna ggn!). Ballade ur på min födelsedag med nettokolhydraterna o typ har ej kunnat återhämta mig psykiskt sedan dess o slarvat med schemat. Börja med Whey 100 protein pulver, vet ej hur kroppen reagerar på dt? Fast dt har vart bra för mig så vet man ju ej som sagt?

Förutom vissa grillhelger hos mamma har jag skött mig jävligt bra med protein intaget. 1 kyckling filé t lunch o ½ t middag. Har hållt mig ganska bra till schemat. Spec när jag la upp vecko schemat på bloggen, när L började på Atkins och nere i Danmark - de tillfällerna var super. Har tränat järnet, vart dunder grym o gett allt o inga ursäkter har används! Dock kan de ha lett till muskelökning = dvs plus på vågen? Vet iaf med mig att denna månadens Atkins bild, enligt mig själv, ser dunder ut om man jämför med förra. Jag är sjukt nöjd och dt var så länge sen jag såg skillnad på mina Atkinsbilder. Får på mig samma kläder sen förra vägningen o vissa dgr sitter t.o.m lösare. Har faktiskt gått ner 10 cm runt om i kroppen oavsett hur jag vrider o vänder på dt. När jag prövade alla mina "för små byxor" efter mätningen fick jag de längre upp, all of them. Vet att min kropp har omformaterats iaf - frågan e om dt kmr synas på vågen? Har ju också gått på Alli. Tror dock inte på att de "funkar", men är ganska tacksam över o kunna gå på toa - vilket är mer eller mindre ganska omöjligt annars, dock ej så trevligt att dt e i galen panik. Too much info?

Många människor vars bloggar jag följer vågar lägga upp sina siffor när dt står plus på vågen och ändå ta dt med ett leende och kan gå vidare och fortsätta kämpa. Blir så inspirerad. Känner mig så lättad. Jag ser ju ej ner på de? Alla e vi människor o alla gör vi fel? Så då är det kanske OK om jag misslyckas? Vill verkligen ej må lika dåligt psykiskt som sist. Tog på mig som fan min viktuppgång då jag trodde jag var oövervinnlig, I proved myself wrong. Jag får försöka o se saker positivt ändå, tänka på vad jag har egentligen åstadkommit. Det är bara jobbigt att dt har gått från att jag kanske ej kmr gå ner tillräckligt höga siffror till att jag kanske ej når delmålet till att jag kanske går upp. Blöö! Hade vart nice t.o.m med minus 0,1 kg.

Så nu ska man hålla sig punkt t pricka med schemat från och med imorgon. Köra STENHÅRT på gymmet. Undvika bars o cola light. Hålla tummarna helt enkelt och be till Gud. Vet lixom vad jag har gjort för fel o inte o vad jag ska förbättra isf. Sen kan dt ju va så att man kan ha gått upp i muskelmassa? För tycker ej jag ser direkt tjockare ut. Fan hur funkar dt där? Släpper sedan viktökningen o man går ner men behåller musklerna? Ngn som har lust o förklara dt?

Aja skall ej tjöta så mkt till om detta men då jag börjar jobba på måndag lär bloggen ligga lite på halv is misstänker jag.

Nu skall jag försöka sova, imorgon är man på jakt efter 2 par skor och en del gos med Dino efter det. Sedan skall frukosten o lunchen lagas till jobbet på måndag. Upp klockan 4 på natten/morgonen - beror på hur man ser det - på måndag.
Jag fixar detta, right??!


Ist för och träna på lördag skall jag försöka ge mig in på ett dubbelpass igen, can I make it? 2 intensiva pass. Last chance workout då dt fanns inga pass som passade mitt schema på fredagen. S skall du med? COME ON!!

Torsdag 2011-08-11 18:00-18:55 SATS Kungsgatan (Gbg) BodyCombat    
Torsdag 2011-08-11 19:00-19:55 SATS Kungsgatan (Gbg) CrossTraining


Nattis!


When I die - it should be in a middle of a BodyCombat workout.

2011-08-05 @ 19:53:54 Träning & kost Kommentarer (8)


Vem maxxade idag? VEM VEM VEM?! Moiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nu blir dt paus med träningen fram tills på tisdagen. Får njuta av denna helgen innan jobbet och måndagen får jag försöka ta in allt med jobbet. Men nästa vecka skall inga ursäkter göras - det skall maxxas inför vägningen!

Mamma har bjudit mig t en utekväll imorgon men jag funderar helt ärligt på o banga. Gått dunder denna veckan med träningen och vägningen är nästa söndag .. Ne .. Haha trodde aldrig jag skulle tänka såhär.

Om jag ej sagt dt innan. Jag är kär i SATS.

Night night then!I'm unbreakable .

2011-08-05 @ 15:04:15 Träning & kost Kommentarer (3)

Från förra veckan, Crosstraining plus SatsCorePulse med kära S.
SÅ SKALL DET SE UT!! Var helt genomblöt o slutkörd.
I måndags, då dt ej gick så bra enligt mig. Röven visade en helt annan version av det. Och ja jag förstår att dessa "poser" ej är de finaste hahaha. Lev med dt.


Haha ja det är bra o ha sådana här pepp bilder. E man grym så e man! Om en halvtimma är det dax och bege sig mot stan för och MAXXA på BodyCombaten med S. YEEEEAAAAH!


Men bjuder på en awesome låt som är dunder o träna till. Haft den på boxningen. Lev er in i txten haha.

Enjoy!


See ya!


Atkins. 22 månader

2011-08-05 @ 08:59:07 Atkins dieten Kommentarer (3)

Atkins 21 månader. 1 juli 2011


Atkins 22 månader. 5 augusti 2011

Fick vänta ngra dgr med bilderna då jag var ubersvullen efter Danmarks Weekend.
Skillnader jag ser: lite i låren samt armarna.
Framifrån denna månaden ser jag en aning mindre ut - kanske beror dt på träningen? Fått ett ass lyft igen iaf, happy!
Dock är jag nyfiken, större mage på denna bilden eller inte?

Tänk er snart har det gått 2 år.. 2 år med min kära Atkins. Oavsett hur dt blir nu på vägningen så har jag kommit så mkt längre än vad jag ngnsin trodde jag skulle göra och har härdat ut så mkt längre - förvånat mig sj. Har aldrig ngnsin kunnat hålla ngn "diet" innan mer än 6 månader. För dt ger jag mig sj en klapp på axeln.

Igår hade jag btw en bra kroppsdag med huvudet :) och idag står dt Bodycombat på schemat, men nu måste jag fixa klart mig ska dra iväg till körskolan o köra min sista körlektionen sen plugga teori. Undra om man hinner t soc idag?

Have a nice day :)


<3

2011-08-04 @ 20:58:58 Träning & kost Kommentarer (6) Blev en beställning ändå. Kan inte bara sluta sådär med Whey pulvret haha, vem försökte jag lura? Beställde den super goda smaken jordgubb/kiwi! MUMS! Fick dock bli 1 kg bara igen, bättre o köpa ny varje månad än och lägga 1000 kr direkt. Fanns ngt erbjudande på 1 kg Night pro - för 169 kr. Creatin pulver med vitaminer o massa. Ska tydligen ta dt innan man lägger sig o hjälper med muskeluppbyggnad och ger energi åt kroppen, ngt sådant iaf. Innehåller 2 kolhydrater per portion så vrf inte testa? Brukar kosta egentligen över 300 kr. Gillar att man börjar bygga lite muskler och märkte på gymmet idag att man har ngrlunda konturer på magen - hade man ej haft huden, god damn säger jag bara! Beställde 1 bar, obs duktiga jag enbart 1 (!), som jag vet att ena smaken innehåller 6 nettokolhydrater men försökt o kolla noga på bilden o ser ut som den andra innehåller 4 nettokolhydrater, men dt märker vi! Skönt med omväxling o hoppas den smakar bra. Atkins vänlig iaf ..

Längtar tills allt kmr!

Passet gick awesome idag, varje ggn dt blir synlig rövsvett har dt gått bra! Tror jag börjar få jävligt bra kondis, för jag tror alltid att jag ej har legat i bra o sedan efter passet märker jag att hela jag e pisseblöt. Weird. Dock var dt inte lika peppande o fyllt med energi utan kära S, dt plus att dt var en annan PT. Imorgon blir dt iaf Bodycombat - LÄNGTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR! Då kmr förhoppningsvis S också hehe.

Ne nu ska man gosa med sina killar, nattis sötnowsar!


Dagens outfit / Dagens fynd

2011-08-04 @ 20:47:41 Ms Charlie Kommentarer (1)


Klänningen är från Zara och den har haft ett speciellt ställe i hjärtat hos mig sedan H's dotters gudmor hade på sig den på C's dop.

Från början kostade den 1400 kr. Jag väntade .. väntade .. bad och hoppades - and guess what? Idag fick man den för 279 kr. I'm so fucking lucky. Bilden ger ej klänningen rättvisa!


SATS Junkie - Seperations ångest!

2011-08-03 @ 20:53:10 Träning & kost Kommentarer (1)

Last chance workout
Nästa veckas tränings schema

Tisdag 2011-08-09 18:30-19:25 SATS Kompassen SatsEnergy    
Onsdag 2011-08-10 18:00-18:55 SATS Valhalla BodyCombat    
Torsdag 2011-08-11 18:00-18:55 SATS Kungsgatan (Gbg) BodyCombat    
Lördag 2011-08-13 10:30-11:25 SATS Kompassen SatsPowerStep    

Grymme pass igår, trodde ej jag blev svettig alls o kännde mig slö efter syndar helgen - men söta S pressade mig och jag svettades från röven så dt var löjligt. Finns bildbevis! Samt från dubbelpassen innan Danmark. Mina pepp bilder - S preatty please send them?

Idag testade man ett nytt pass, Satspowerstep, och var lite anti dt i början då dt var tydligen som bodypump, fast en kombination med aerobics, och jag får tvär ont i min handled (har en arbets skada för er som ej vet dt) men dt var fan grymt! Var så varmt i lokalen och även fast jag ej fattade stegen så svettades jag järnet. Skit nöjd. Dock utan min älskade träningsbuddy, men fredag så då jävlar skall dt skrikas o pressas t bristning gränsen på Bodycombaten!

Imorgon så blir dt älskade crosstraining. Blir sista crosstraining passet jag kan göra nu innan jobbet börjar. MAXXA!

Morfar stannar 2 veckor extra så jag kan träna nästa vecka efter jobbet, hur dt kmr gå vet jag men dt skall gå för dt skall maxxas innan vägning! Helt sweet. Bra att han stannar under inskolningen så kanske man kan jobba också. E helt förstörd o ej kunna träna veckorna efter under vardagarna o spec ej pass. Dt kmr ju bli framöver dubbelpass på lördag och söndag. Men får nöja mig med dt sedan blir dt beställning av kettlebells på gymgrossisten o annat! Inga jävla ursäkter skall dras för och skippa träningen, inte när man har kommit så långt med dt!

Fan mitt Whey 100 pulver har tagit slut, helt ledsen i ögat. Kan fan ej med och göra en ny beställning - badar i skulder snart. Abstinens! Så fick min sista dos idag. Tycker pulvret e awesome, fattar vrf dt smakade så mkt vatten - jag la en ½ dl ist för 1 dl, jag i ett nötskal. Känner ändå en viss skillnad, mer energi, dämpar sötsuget o ta mig fan hjälper en aning med muskelbildning - bäst av allt håret har blivit en aning friskare? Knas. Kanske sitter i mitt huvud men tror ej dt. Rekommenderas starkt!

Ne helt slutkörd idag o har träningsvärk överallt efter igår, somnade på vagnen hem haha. Så nu ska man dricka klart sin kopp kaffe för o ej däcka innan Wayne. Auf Widersechen!


Danmark 2010 VS Danmark 2011

2011-08-03 @ 13:31:02 Ms Charlie Kommentarer (5)
Skillnad eller what? Nästan 10 kg.
Ja, jag var tvungen o göra detta, ångest inför vägningen!
1 vecka och 4 dgr kvar!


Boxning på schemat

2011-08-02 @ 17:40:31 Ms Charlie Kommentarer (3)

Nu har man fixat iordning middagen to-go då passet slutar kvart över åtta, men oavsett hur man vrider o vänder på dt så blir dt en jävla sen middag. Planeringen gick lite galet då övningskörning och mathandlandet drog ut på tiden, sen umgicks man med kära Dino.

Så nu har man druckit sin andra dos av kaffe för dagen och skall ta och dricka upp Whey pulvret innan man går - sedan 75 min boxning! Hur dt kmr gå efter alkohol, cigaretter o bars under helgen vet jag ej? Kan ju säga att min mage har total panik efter helgen som var .. blöö ..Goodbye for now and wish me luck!


Moja babcia i ja <3

2011-08-02 @ 17:18:01 Bilder Kommentarer (0)


Blev en tur till mormor på fredagen då morfar kom tidigare och Wayne sov middag. Super gossigt med massa skratt och bilder. Mormor hade verkligen en bra dag och blev så glad att jag kom - överöste mig med komplimanger haha. Saknar oss. Får bli fler sådana dgr!Kocham cie serce moje <3


Måndag

2011-08-01 @ 22:04:04 Ms Charlie Kommentarer (2)(Dagens outfit, de nya cheap monday byxorna från Köpenhamn)

Hämtade Wayne strax efter sex idag och välkommnades med massor av kramar och vårt gemensamma "gos ljud". Helt underbar känsla, mammas älskling! Tydligen har han frågat efter mig och sedan sagt "mamma kommer sen" under helgen. Aw mummy missed you to! Men don't get me wrong, dt var awesome med lite me-time.

Strax kmr Dino då blir det gos med ngn film :)


Btw, veckans träning:
Tisdag 2011-08-02 19:00-20:15 SATS Kompassen Box    
Onsdag 2011-08-03 17:30-18:25 SATS Kompassen SatsPowerStep    
Torsdag 2011-08-04 17:00-17:55 SATS Kompassen CrossTraining    
Fredag 2011-08-05 16:30-17:25 SATS Kompassen BodyCombat    

Med tanke på att vägningen sker om 1 vecka och 6 dgr gäller dt och ligga i. Tyvärr får jag räkna med ett plus. Fan märkt att folk ute i bloggvärlden har inte så svårt o acceptera viktuppgång så vrf skall jag bli helt suicidle?? Jag vet ju att jag ätit för många bars och har haft 3 utgångskvällar samt en del grillning förra månaden. Blir som det blir!


Sats motto - gotta stay positive I'm still a Star!


Shopping i Köpenhamn

2011-08-01 @ 20:57:36 Köpenhamn 2011 Kommentarer (0) Klänningen är en aning för stor - men den ser så vintage ut, löve it!

Tänk er att båda cheap monday byxor i strlk 27 o jeansen är knappt streach och jag får på mig de! De vita e egentligen capri men jag o min konstiga kropp kan ha de som vanliga, då jag ej får upp de på vaderna. Dock e de för stora i midjan, men antar dt blir bättre sen när jag kan få de över vaderna? 2 i 1 byxor haha. Insett att dt e de som e problemet med mig o byxor - kan få på mig små strlkar men ej små strlkar som e tajta vid vaderna.

Kikade i stan idag o märkte att alla saker jag köpte var billigare i Danmark. Weird?

Super nöjd iaf!


Weekend i Köpenhamn 2011

2011-08-01 @ 13:25:19 Köpenhamn 2011 Kommentarer (4)

Morfar och Wayne har ju fått en dunder relation iår så det gjorde att dt var möjligt och åka en extra dag i år t Kära Danmark. Söta mamma hjälpte till med o ta hand om Wayne. Super gullig familj man har, är sååå tacksam <3.

Skulle egentligen ha åkt tidigare på fredagen och kommit hem senare på söndagen, men det krockade med älskade L's arbets schema.

Vi hade lika kul iår som förra året med the crew på Hostlet. Blev ju shopping iår också, då jag och L lyckades hitta en jävla massa på deras galna rea. Lite halvironiskt då alla ställen vi shoppade på finns i gbg. Typ bikbok? Slänger nog upp bilder på dt sedan.

Atkins gick skit bra där nere, mkt lättare och mysigare när man gjorde det tsammans med ngn. Blev bars när vi åkte ner och kom hem, en jävla massa cola light i Danmark dock - men hey semester? Så se! Atkins + semester = possible! Tur att man hade kök. För hur dyrt e inte maten i Danmark? Lidl är typ som ICA konsum här. Ex en pepsi max = 27 danska kr plus pant - på LIDL!

Resan går ej och beskrivas i ord, så som vanligt bombar jag er med bilder och låter de tala mer eller mindre för sig själva. Visst man kanske är svullen i magen av alkoholen, men tror inte dt tog så mkt på vikten - men hey oavsett så var dt värt dt! Right L?

Och ja, del blev en del cigg. Glömde snuset, höll på o gå i taket. Men inga mer cigg idag o framöver!


Mot köpenhamn! Med X2000 som ba flööööööööög fram.Outfitsen för fredagen

Jag drack för många redbulls och lyssnade sönder mig på en Lady gaga remix (lyssna, lagt upp den i slutet av inlägget) = litet flipp hahaBara för att jag gillar att man ser min benstruktur i ansiktet här.Framme i köpenhamn där vi mottas av duggregn och ingen av oss har paraply - but still happy pappy!


FÖRFEST på kära City Public Hostel!Naught naughty girl! Haha bilderna får tala för sig själv ..


Vi hittade våra efterlängtade partner-in-crimes! <3


Hur kan man inte älska denna tjejen?
You are so beautiful. Kvällens outfit för hjärtat

Älskade klänningen från MQ.Redo för och göra Köpenhamn osäkert! Sexy ladies


UTGÅNG!
Det är ngt som ligger väldigt nära hjärtat när man är ute - dansa på bänkar hahaSåhär fel kan det gå ibland. Ombytta roller och Sandy tar in sin manliga roll haha. Utvecklade mitt alter ego i Köpenhamn. Barry White som är en drag queen post op. Mer än så behöver vi ej gå in på hahahhaEn riktig söting som e en aning tipsyBildbeviset på hur kul man hade det. Bjuder på denna!


The day after, på G till Lidl för och köpa mat och en shopping tur i stanLördagens outfit. Jag får alltid till en awesome bakfylla haha. Massa komplimanger fick man på stan också för outfiten, love it!<3Sicken housewife, är äkta wifey material ska ni veta haha!


Min Atkins frukost. Bakis var man, så högkötthaltig korv är OK haha


'
L's Atkins frukost


Sen var dt dax för lunch!
Vår Atkins lunch (och ja vid detta laget trodde folk jag var lite koko som fota all min mat o L's haha. Men ville ge er bildbevis på att dt går o gå på Atkins kost även under semestern)
Vår Atkins middag


Förfest, day two


Ego. Älskar verkligen min klänning!Vin för 20 kr från Lidl är super gott och inte som det vinet jag köpte första kvällen på krogen. Halvt glas = 45 danska! Kmr sörja de pengarna t den dagen jag dör hahaKvällens outfit. Tina turner klänningen från kommersenMrs Tease, you looked soooooo good!Saker jag ba kan få för mig efter vin. "Detta kan ju vara en bra pose, right??" HAHAHA. Bjuder på denna också!The gang! Party gänget
Mike från Scotland
Bojan - landsmannen från Polen
Eric från The states
Justin Timberlake (haha)
L, my AfricanQueen

UTGÅNG, we and the guys!
Party! Blev dock mest promenader till olika ställen, vilket resultera att mina skor fuckades totalt. Ett gayställe gick man också på, där det ej fanns en enda kotte som var gay? Makes no sense? Sorry för the bad hair - regnade som fan!The boys!Hahaha jag tror jag "fist pumpade" här. Hahahha jag är så rolig så


Söndag, sista dagen i KöpenhamnVår Atkins frukost dag två, älskade L ville köra lunchen t frukosten ist haha - du e awesome!
Vår Atkins lunch dag två, väldigt väldigt snabb sådan. Detta gjorde att vi var på centralstationen i Köpenhamn två min innan bussen skulle avgå, close one! Det och kanske att jag fick för mig o shoppa i sista minuten - bad Sandy bad! ;PAdjö Copenhagen! Blev ju en liten "fall olycka" på utekvällen dagen innan så glömde lägga plåster - därav blodet. Typ retard javisst.


Hemma


Hemma i kära gbg, kanske en aning mot sin vilja haha! Blev inga fler pics på väg hem då jag och L turades om och däcka av på bussen haha.


Summering? SKIT KUL! En sista kul grej innan verkligheten börjar dra igång med jobbet och allt annat. Som sagt jag och L gör Danmark alltid osäkert och vi har bestämt att vi skall fullfölja denna nya traditionen varje år med gänget på City Public Hostel.

Tar bilder på shopping fynden sen och finns ngra fler bilder från Danmark på L's kamera - som jag skall kidnappa i dgrna haha.

Tack hjärtat för alla samtal, all skratt och snack om apelsiner och moderkaka a la Lady Gaga. Fan va vi ägde. Jag minns ej sist jag skrattade så mkt och kännde mig så himla fri. Jag älskar dig så mkt ska du veta <3


Men nu får man börja fixa iordning sig! Suttit här nu i x antal timmar, insett att man har träningsvärk efter all dans o shopping - kan knappt gå haha. Blir en tur på stan en snabbis senare och sedan skall man hämta sin älskling.

Hope you enjoyd it!

Design av Tasnim