Bittersweet memories - Goodbye 2011

2011-12-31 @ 16:42:37 Videoklipp Kommentarer (2)


Mitt sätt och säga farväl av året som har gått och försöka minnas alla goda stunder.

Nu skall man fixa iordning sig och dra sig åt mamma :)

Gott nytt år önskar moi och lill chucky!


Goodbye 2011

2011-12-31 @ 11:44:09 Videoklipp Kommentarer (0)


Dansa med Wayne är gossigt . (bjuder på denna, tas med en nypa salt!)

Så nu säger man farväl av 2011 som har mer eller mindre bestått av enormt mkt smärta, falska förhoppningar, dörrar öppnades och sedan stängdes och en hel jävla massa heartbreak på reapeat.

Visst har dt funnits ljusa stunder i år - men tyvärr mer dystra.

Så nu säger jag fuck 2011 och välkommen 2012 - vilken smärta bringar du?


HAPPY NEW YEAR!

2011-12-31 @ 09:59:00 Youtube Kommentarer (0)

Nytt år - nya möjligheter?

Idag skall man fixa iordning sig för nyårsafton hos mamma. Blir middag och massa mys!

Just nu sitter man och funderar på om man skall klä sig i en elegant klänning eller om man skall köra en klänning a la rockabilly style. Vilka problem! Haha. Lillemans outfit är fixad och snart skall både jag och han hoppa in i badkaret och leka med ankorna.

Ngn ggn under dagen skall man smida på sina nyårslöften, kanske i form av en videoblogg?

Imorgon blir det 27 månaders bild på Atkins och även den slutgiltiga vikten för veckan, tyvärr visar vågen ej bra siffror. Vet ej vad jag gör för fel. Blöö. Stay strong Sandy!

Men men hoppas ni alla får en underbar nyårsafton!"Vad är hemligheten?"

2011-12-30 @ 12:36:45 Atkins dieten Kommentarer (6)

Den frågan får jag ngra ggr i månaden om min viktnedgång. Eller "finns det ngt knep?", "hur har du orkat?", "vad skall man göra" osv osv ..

Grejen är den att jag har ingen hemlighet till min viktnedgång, inga direkt knep eller dylikt. Allt handlar om och äta rätt och motionera. Kliché? Sí. Men så sant.


Så hur kmr man igång egentligen?

1. Man måste nå botten. Man måste nog krascha så hårt att man ej vet vart man skall ta vägen.

Jag har jojjo bantat sen jag var 14-15 år. Hållt mig till en diet i ex antal veckor och trott att man kan återvända sedan till sina dåliga vanor. Jag gick ner 20-30 kg, la på mig mer eller mindre allt igen. Det längsta jag höll en diet var sex månader, vilket var Atkins den tiden också, sen gav jag upp. Vilket gjorde att jag la på mig över 20 kg i loppet av ngra månader. Sen började jag igen, blev missnöjd med resultatet, började äta igen. När det hade gått så långt att jag inte ens fick på mig mina arbetsbyxor längre började jag igen på Atkins. Sedan blev jag gravid. Slutade med Atkins, vilket jag vet nu att man ej behöver (man går på fas 4 då), och använde min livssituation som en ursäkt och äta. Maten var, som den alltid varit, min bästa vän. Ja, detta blev nästan plus 40 kg's resultat. Så när nådde jag min botten? När lilleman var nästan tre månader. Jag insåg att jag ej var attraktiv längre, jag mådde ej bra med mig själv, folk omkring mig påpekade vad fan jag hade gjort med mig själv - sen det största av allt. När jag insåg att jag hade strlk 52 - som jag inte ens visste fanns. Jag var arg. På allt och alla. Självklart var det ej mitt fel att jag såg ut som jag gjorde, det var världens fel. Sedan när jag började inse sanningen - det var då jag gjorde mitt val. Inte tycka synd om mig själv - och gå ner i vikt.

2. Man måste sluta ljuga för sig själv. Sluta och skylla på allt och inget. Inga ursäkter!

Detta med och säga "Jag har försökt ALLT och jag går fortfarande inte ner!", "Det är mina gener", "Jag har tjock benstomme" and so on and so on. Jag har haft problem med vikten mer eller mindre hela mitt liv. Började ngn ggn i 2 klass ordentligt. Jag förstod inte alls varför jag var överviktig. Hade inte alls ngt med och göra att så fort jag fick tag på lite pengar så gick alla pengar till snickers och liknande. Inte alls så att det hade med och göra att jag gömde mat hemma och åt när ingen såg. Inte alls så att jag frodade i allt jag fick tag på så fort ingen såg, för det ingen kan se vet ingen om och då excisterar ej det. Right? Ngn som känner igen sig? Jag har dragit alla ursäkter i världen, jag har haft alla anledningar i världen för och äta. Har man problem med vikten ligger allt i sin relation med mat. Jag lider av hetsätningar och har alltid gjort det. Nu är det mer eller mindre under kontroll. Detta med och äta när man inte är hungrig, när man är ledsen eller glad, eller bara om man e uttråkad - det vet jag allt om. Nu när jag börjar tänka efter har jag varit matmissbrukare - men dt tar tid innan man kmr fram till det.

3. "Jag börjar på måndag", "Jag börjar efter jag har varit på den middagen", Jag börjar efter sommaren/julen/nyår" - Varför inte börja imorgon?

Dessa är klassiker. Har använt de duktigt också. Har sagt så många ggr till mig själv, börjar på måndag. Sedan säger man detta på en onsdag och proppar i sig allt man ser för man kmr ju börja på en diet på måndag. Måndagen kmr och då kmr ngn middagsinbjudning, afterwork - ah u name it. Nej börja imorgon! Grejen är den att man behöver ej börja på ngn diet. Är det jobbigt och hålla sig till ngt börja med babysteps. Dra ner portions storlekarna, ta bort allt som har med socker och göra, försök och ta kyckling ist för korv. Finns många knep. Man måste bara ha viljan för och ta tag i dt.

4. "Jag skall börja gå till gymmet med min kompis, fast hon kan inte förens i slutet av veckan". "Jag och min vän skall börja på vår viktresa på måndag" - måndagen kmr och din vän väljer och åka på ex semester ist, vad händer då?

Visst och ha en vän med på resan är underbart. Ha ngn som förstår vad man går igenom, ngn och ringa när suget börjar ta över, ngn och glädjas med när man ser alla minus. Super bra! Men verkligheten är inte alltid så underbar. Jag har också gjort många viktresor med vänner. Slutat med att personen i sig har bestämt sig för och ej fullfölja planen, ngnting har hänt osv osv. Vad gör du då? Ger du upp? Ibland kan dt bli så att man försöker få ett OK från sin vän för och avvika från sin resa och kanske tar ett glas ihop - för det är vi värda right? NEJ! Men lätt hänt. Har befunnit mig i dessa situationer mer ggr än vad jag kan komma ihåg. Vad jag vill försöka få sagt med detta? En viktresa är en personlig resa, ngt du ej skall förlita dig på ngn annan. Gör du det, har du ej nått din botten - tro mig jag vet. Vikt resor, verkligheten, är ensamma tyvärr. På vägen hittar man stöd och nya vänner - men dena resan är din egna och den kan vara väldigt ensam. Jag började ensam, det var tufft. Nu är jag kanske inte lika ensam, spec ej med tanke på alla underbara människor man har lärt känna via bloggen - dt stödet betyder mkt. Har söta S som träningskompis, men inte alltid. Haft många människor som har börjat på atkins, via bloggen o privat, och alla de har gett upp. Visst svider det lite, man vill ju ej vara ensam - men that's life och man måste hålla sig fokuserad. Du gör detta för din egna del inte för ngn annan, remember!

5. "Jag har ej råd och ha gymkort", "Jag har inte tid och träna pga jobb/barn", "Jag gillar ej och träna".

Vem har sagt att man måste träna? Jag tränade inget första sex månaderna, satte inte ens min fot i ett gym. Jag gick fortf ner. Magi? Nej. Jag började röra på mig mer, mer promenader och dylikt - mindre soff sittande. Denna klassikern att man ej har tid och träna av diverse anledningar, den är underbar. Okej du jobbar. Finns gym som är öppna 24 timmar om dygnet. När jag gick i gymnasiet tränade jag innan jag började skolan, vid sex på morgonen. Finns det vilja finns dt väg, kom ihåg. Jag har barn ursäkten. Ja, den e underbar också. Jag är en ENSAMSTÅENDE mamma och jag har lyckats och både träna och hålla min kost, om det har varit lätt? Nej. När jag jobbade på sector fick jag ingen tid o träna, vad gjorde jag då? Jag tränade hemma. Jag tog trapporna ist för hissen. Sen vem gillar och träna? I början iaf? Inte gjorde jag det. Finns dgr då jag inte gillar och träna heller, då jag skulle ge allt för och slippa och göra det. Men vet ni vad? Det är bara och göra det, för det är så värt den känslan efteråt. Jag tror ej jag började och gilla och träna förens denna sommaren. Då vissa saker bara klickade i skallen på mig med träningen, då hade jag ändå gått 2 år på atkins. Det tar tid, innan man förstår - innan man hittar sin grej. Detta med och ej ha råd med gymkort, det kan jag köpa ibland. Beror på sits. Jag har den turen där mina föräldrar har hjälpt mig med och betala en del, alla kanske ej har den turen. Men se över din sits. Är du rökare? Hur mkt spenderar du på cigg? Gillar du och äta ute? Hur mkt spenderar du på det? Shoppings freak? Hur mkt lägger du ut på det? Ja, listan är lång. Finns gym som kostar ca 200 kr per månad - det blir 6,5 kr per dag. Är det för dyrt? Allt handlar om hur DU prioriterar saker. Sen kan man träna hemma. Finns dunder utrustning och man kan även bara använda sin kroppstyngd. Säger det igen, finns dt vilja finns det väg. Så är träning jobbigt för dig, börja med och fokusera på kosten - lusten och träna kmr med resans gång.

6. Vad händer när man går ner i vikt och sen hamnar man på en platå? Ger man upp?

Jag gick ner 40 kg det första halvåret. Jag tog förgivet att det skulle fortsätta och rulla på. Jag började äta mer, mer bars, mer protein, slarvade med nettokolhydraterna och träningen. Vad hände? Det började gå långsamt. Det gick så långt att jag började ge upp. Jag kom tillbaka till mina ursäkter. "Jag vet ej vrf jag inte går ner längre, jag tror dt är för att kroppen är trött" - uhhmm .. nja så var det ej riktigt. Men började ljuga för mig sj och för alla andra. Jag kunde trycka i mig ibland 7 bars varje dag i flera veckors tid. Åt typ ingen mat och frodade mig igenom med atkins vänliga produkter under natten som ost. Undra vrf man ej gick ner? Men visst hamnar man i en platå ibland. Ex som nu? Gör allt rätt men går ej ner som jag vill och ibland går jag t.o.m upp. Vad gör man då? Man härdar ut. Man skaffar sig tålamod. Man ger INTE upp. Förr eller senare släpper det, jag lovar. Detta med och äta då det ej går åt rätt håll - shit jag i ett nötskal. Vrf gör man ens så? Men man måste lära sig och ej göra dt, handlar om vilja. Allt sitter i skallen, alla hinder och all sabotage. Ta kontroll!

7. Du blir ej smal på en dag. Kanske inte ens om ett halvår!

När man ej ser resultat direkt så svajjar motivationen. När man har orealistiska mål så kmr man ej långt. När man lägger all fokus på och gå ner snabbt och på sitt slutmål, kmr det ej alltid och sluta bra. När jag började med Atkins hade jag inget mål, jag visste ej ens hur mkt jag vägde (tog reda på dt via läkaren) utan jag bara körde och kollade aldrig bakåt. Sedan skapade jag delmål. Delmål är the key till ens resa. Varje delmål du når är ett steg närmare slutmålet. Jag menar om man vet att det är 20 kg till slutmålet respektive 50 kg - det är väl mänskligt och tänka att man aldrig kmr klara det, eller? En annan viktig grej är tålamod. Karaktär. Detta är saker inte alla är födda med, verkligen inte jag - oavsett vad folk kan få för sig. Karaktären har skapats under resans gång, tålamodet också - även om den inte alltid finns med. Man lär sig detta. Lovar! Så helt enkelt ge det tid, "rom byggdes ej på en dag".

8. Inte alla kmr och stötta dig eller tro på dig, tyvärr.

Detta är den hårda sanningen. Är du som jag som har jojjobantat hela ditt liv och lägger fram att du skall börja ditt nya liv dt och dt datumet och vill säga det till allt och alla - räkna inte alltid med en positiv reaktion. Du kan få kommentarer som "men gumman tror du att du fixar detta denna ggn". Och en rad massa andra. Spec om du är väldigt överviktig, då nickar folk mer eller mindre och tror att man lurar sig själv. Ingen trodde i början att jag skulle lyckas. Många som har sagt dt nu dt senaste, de trodde aldrig jag skulle komma så långt som jag har gjort. Men visst underlättar dt mkt om man har stöd, från familjen och vänner. Det är först nu dt senaste året som jag har fått stöd från majoriteten av de jag känner. Har du inget stöd, låt ej det bli ditt fall. Lovar du klarar det själv, dt kmr bli tuffare men dt kmr och gå! Låt det sporra dig och bevisa folk att de har fel! Det gjorde jag, gave me fuel to the fire.

9. Finns ingen diet i världen som gör att du kan gå på den en period, bli smal och sedan kan du äta allt du vill.

Tyvärr. Jag försökte och hitta en sådan, no luck there. Jag skall ej ljuga, jag önskar jag kunde äta tårta, unna mig en bit marabou här och där - även sitta med chips och dip en fredag respektive en lördag. Men verkligheten är ej sådan. Säger inte att man aldrig kan göra det, men anser att sådant kräver planering. Sedan kan man fråga sig är det verkligen värt det? För min del har dt varit när jag ej planerar sådant så är det lätt och falla tillbaka efter en sådan "gotte dag". "Bara idag. Idag också, sen till helgen blir det ju fest? Men måndag så!" Ah u get my point. Ond ond cirkel som är SÅ svår och komma ut ur. Lätt hänt att man ej tar ej ut sig ur den. Och ändra sin kost är en ändring för livet. Se inte det som en diet, då diet har en sådan negativ innebörd för oss jojjobantare - se det som en livsstil. Man lär sig så länge man lever. Jag har lärt mig så otroligt mkt med hjälp av Atkins, så mkt om min kropp och så mkt om mat. Atkins är en livsstil. Atkins anpassas efter ditt liv och Atkins är realistisk. Det fungerar för mig. Kanske ej för dig, men hitta din grej då! Ngt som fungerar för dig.


10. Jämför ej dig med andra, det kan bli ditt fall!

Detta är ngt jag fortfarande har svårt med. Jag jämför mig med andra, jag kan bli super avundsjuk, frustrerad osv. Bara för jag gick ner 40 kg på sex månader betyder ej att du gör dt. Men kom ihåg varje minus, stort eller litet, räknas! Då går det åt rätt håll! Inget annat skall betyda ngt. Vi människor ser alla olika ut. Du kan ej jämföra dig med en man. Du kan ej jämföra dig med ngn som är kortare eller längre än dig. Min mamma är lika lång som jag och väger 58 kg, ändå har jag en strlk mindre än henne och jag väger nästan 5 kg mer. Hur kmr detta sig? Enkelt, vi har ej samma kroppsfigur. Mamma har höfter, det har ej jag. Mamma har dock mindre midja än jag. Som sagt vi ser ej likadana ut och därför går det ej och jämföra på det sättet. Är ngn 150 cm och väger 50 kg är det en bra vikt för den personen - men är du 180 och vill väga likadant, är det ingen bra vikt. Get it? Är du väldigt överviktig och behöver gå ner mer än 50 kg i vikt så klarar du det. Egentligen ju större du är, desto snabbare kan du gå ner. Har ngn bara 10 kg's övervikt är chansen ganska stor att det går långsammare. Vi är som sagt olika. Tålamod!

11. Vågen är inte allt.

Ja, ännu en punkt jag håller på och lär mig och hantera. Vågen är inte ens värsta fiende. Kanske inte alltid din bästa vän, men den talar alltid sanning. Jag vägde mig ej de första två månaderna. Sen vägde jag mig var tredje. Det räcker. Har du som jag svårt för vågen så undvik den i början, för som jag har märkt med årens gång så har jag alltid gett upp när vågen ej har visat det jag vill att den skall visa. Ta bilder ist? Känn hur kläderna sitter. Mät dig? Hur mår du i kroppen? Fokusera ej på bara en grej.

12. En viktresa handlar inte om vikten egentligen.

Tro det eller ej så gör det ej det, även om planen är sådan. Jag anser att viktnedång är ett stort plus med en viktresa, men inte nödvändigtvis allt. Utnyttjar man allt man får under en viktnedgåns resa så tjänar man på det i slutändan. Då blir resultaten långvariga. Jag har lärt mig mkt om mig själv, jag har insett att jag är starkare än vad jag tror och mer målmedveten än vad jag trodde. Jag har lärt mig att allt innehåller mer eller mindre socker - detta med och läsa innehålls förtäckningar är ngt jag har börjat med det senaste halvåret. Jag har insett att kroppen mår bättre av riktig mat, färsk mat - inte fabriksproducerat. Jag har insett att träning får kroppen och må bra. Inte alltid jag tränar för och gå ner i vikt utan för att det är en timma av och slippa vardagen och alla tankar och ge allt för och må dunder efteråt. Jag har insett att kroppen dör inte av och inte äta socker, godis, snabba kolhydrater osv. Det är ngt som förvånade mig, haha ja dt kanske låter dumt - men tror ej jag är ensam om och ha trott så. Många säger till mig att de ej skulle klara sig utav vissa saker, så trodde jag med - men hey nu sitter jag ej och mumsar i mig en snickers - och jag lever fortf! Detta med och unna sig. Gud hatar egentligen det ordet. Man unnar sig godis och snask. Vem får nytta av det? Inte är det du. Mår du bättre av det? För stunden ja, men sen da? Är det värt det? Detta är ngt man lär sig med resans gång. Under atkins tiden har jag knappt bangat för en utekväll, för det har jag ju varit värd för att jag är så duktig, men nu har jag tänkt efter och insett att kroppen mår ej bra av det. Det är inte värt dt. Jag väljer hellre träning framför sprit. En bar istället för chips. Det är även så mkt annat du lär dig av en viktnedgångs resa. Du lär dig om mat. Jag hatar grönsaker egentligen, alltid gjort det, men jag har lärt mig och gilla det. Jag har lärt mig hur man skall laga mat, ingen mästerkock men smakar gott gör det! Jag har lärt mig olika grönsaker som jag ej trodde fanns, jag har smakat på saker jag aldrig skulle ha ens funderat på och stoppa i munnen. Man måste våga. Det är som med kläder. Det kanske ser fult ut på galgen, men hur ser det ut på? Du lär dig allt detta under resans gång så länge du är öppen.

13. Du är din egna värsta fiende, ingen annan.

Detta och skylla sina motgångar på andra. Give me a break. Ju snabbare du inser att du har gjort vissa beslut och att det är just du som har valt de, desto bättre. Din pojkvän/flickvän har dumpat dig och du frossar i dig dåliga saker eller dricker. För det är ju din ex partners fel. Wrong. Du blev av med ditt jobb. Ngn tragedi har inträffat. Ja, alla scenarion helt enkelt. Det är du som väljer den chip påsen, det är du som väljer och avvika från ditt mål, det är du som ger upp. Inte ditt x, inte din fd arbetsgivare och inte din livssituation. I mitt liv har det hänt så jävla mkt skit, spec de senaste 3 månaderna. Har jag gett upp? Har jag fuckat upp min kost? Min träning? Nej. Man ger aldrig upp. Man använder inte ursäkter. Den glassen kmr enbart och få dig och må bättre för stunden, sen kmr skuldkänslorna, sen kmr ångesten - vem vet om du ens kan bryta dig sen ur den cirkeln? Är du ej stabil psykiskt och ballar ur under en sådan period är det så mkt svårare och ta sig ur den skiten. Detta med och gå ut med vänner och bekanta, du måste ej dricka och äta allt de äter och dricker - bara för de säger att du skall göra det. Du gör det valet sj. Folk gillar och puscha gränser, ge de ej den tillfredsställelsen. Gör inte dig själv besviken. I långa loppet kmr du må bättre av och hålla dig fokuserad på din viktresa. Du är alltid starkare än suget, glöm ej dt!

14. Så finns det ngn magisk lösning? Ngt hemligt trick?

Nej. Jag har lärt mig mkt sedan jag började Atkins, jag lär mig fortf. Allt går upp och ner i en viktresa. Det är ingen dans på rosor, det är inget som går på en dag. Tålamod och karaktär är inget du föds med, det är ngt som kmr under resans gång. Jag är inte perfekt, ingen människa är perfekt. Det viktigaste är och lära sig av sina misstag. Man måste bryta sina mönster, sluta ljuga, inte förlita sig på ngn annan än sig själv och alltid alltid vara fokuserad och vrf man gör det. Är det enbart för och komma in i en klänning till bröllopet? Jaha .. vad händer efter du har gjort det? Detta är början av ditt nya liv, ditt nya jag. Det finns inget slut datum på det och ju snabbare man inser det desto bättre. För kroppen skall du ta hand om hela ditt liv, utan en fungerande kropp - inget liv. Det finns bara fördelar med och äta nyttigt. Sen kan man sjklart tabba upp sig ibland men det viktigaste är och börja dagen efter, inte på den jävla måndagen. Ge ej upp. Man är starkare än vad man tror och man är mer kapabel till saker än vad man ngnsin kan förvänta sig. Inget i livet är lätt. Är du som jag och har en sjuk tendens och gå upp i vikt kmr detta vara en kamp för livet, men en kamp som är värd och fullfölja. Byt ut alla negativa ord till positiva så kmr det gå bra. Kom ihåg det finns frestelser runt varje hörn, men du måste lära dig och hantera de för att de är en del av livet. Det är ett val som DU bestämmer, ingen annan.


Jag vägde 124 kg. Många människor glömmer det, och har en tendens och döma mig. Jag hade strlk 52. Jag vaknade på natten av att jag ej kunde andas och hade inhalator. Jag blödde mellan mina lår när jag gick. Min hud var lila för jag var så överviktig. Jag hade ett onormalt bmi. Jag orkade knappt gå till vagnen.

Men jag lyckades. Ensamstående mamma. Demoner i mitt huvud (dvs massa tankar). Svajjigt privatliv. Motgångar i alla dess former. Jag lyckades. Slopa ursäkterna!

Och jag kämpar på. Jag möter på utmaningar varje dag. Men jag fortsätter och håller mig fokuserad. Detta är som sagt inget som har ett slutdatum, detta är ngt som kmr fortsätta hela ens liv.

Jag vet vad jag pratar om, dock kan jag bara förklara ur mitt perspektiv.

Det bästa jag kan säga är "Finns det vilja finns det väg" - Glöm aldrig det!


Hoppas Ni som läste igenom detta tog till sig detta och fattar rätt beslut nu med det kommande året. Ett bättre liv, bättre livskvalité och ett bättre självförtroende!


Torsdag | Double the pain equals double the pleasure?

2011-12-29 @ 18:20:01 Träning & kost Kommentarer (8)

Idag var motivationen på noll. Why? Igår så visade vågen super bra siffror, imorse katastrofala. Av ingen anledning. Ja, jag kan väl börja medge att dt kanske är muskler?! Annars fattar jag inte det alls. Jävla biceps har man fått igen iaf, typ som i sommras - SWEET!

Sen kunde sötnowsen ej haka på idag, då blev motivationen på minus. Mötte upp mamma i stan och fastnade där. Blev typ sen till träningen, ville använda det som en ursäkt. Men icke sa nicke! Ett litet pepp monster i hjärnan sa ifrån och jag tvingade mig sj och lida igenom 2 pass. Vilket det var väl värt nu i efterhand!

Fin fina siffror, men kunde som sagt ha varit snäppet bättre. Men är väldigt väldigt nöjd, spec med tanke på att motivationen idag excisterade knappt. Blev typ 400 kcal per pass, sweet!


Dagens dubbelpass:

30 min löpbandet -
Gå snabbt i 10 min, 1 min springa och 2 min gå i 10 min, och de sista 10 min 2 min springa 1 min gå.
55 min SatsPowerStep
15 min på crosstraining maskinen

= 1 timma 40 min


Högsta puls - 195
Genomsnitts puls - 156
Totalt brända kalorier - 802


Over all har veckans träning vart OK. Ej tip top. Tror jag saknar combaten haha. Så inbokad på måndag, sí! Blir kvälls pass hela nästa vecka då lilleman har varit super duktig på mini sats och jag gillar o träna på kvällarna mer. Blivit lite små trött på alla dubbelpass känner jag så för och ej tappa motivationen helt får man köra enkla ett tag. Samt lite nya klasser så det ej blir samma hela tiden :)


Nästa veckas träning:

Måndag
02 januari              17:30 55 min              BODYCOMBAT

Tisdag 03 januari              18:00 45 min              SH'BAM

Onsdag 04 januari              17:30 55 min              SatsPowerStep

Torsdag 05 januari              17:00 55 min              CrossTraining


Men nu skall man glo vidare på super size vs super skinny, sen biggest loser och till slut blir det ngt program på kanal 5 om en matmissbrukare - klockan 8!

          


Onsdag | I just wanna make you sweat!

2011-12-28 @ 20:35:00 Träning & kost Kommentarer (5)

Idag har hjärnan ätits av mina demoner så och dra iväg till gymmet var awesome, spec när underbara S hakade på!

Konditionen är väl ej tiptop. Mest beror det på dessa 2-3 cigg per dag som man har rökt senaste veckorna. Blöö på mig! Sen bajsångesten på det hela. Men trots det så rann det bara svett idag från alla håll o hörn. Genom blöt! Droppade svett från nästippen igen haha. Don't get it!

Ne men riktigt jävla gött pass var det och har världens feel good känsla i hela kroppen just nu. Kunde dock ha gett mer känner jag, men har en ny chans imorgon då det står dubbelpass på schemat - men söta S!


Dagens pass, SatsPowerStep 55 min

Högsta puls - 193
Genomsnittpuls - 153
Totalt förbrännda kalorier - 405

 
 Nu är det dax för min underbara kasein/protein shake - mums!

Nattis!


Yes .

2011-12-27 @ 20:56:39 Allmänt Kommentarer (4)
It's time to move on.


Tisdag | Give me air!

2011-12-27 @ 20:51:52 Träning & kost Kommentarer (0)

Efter nästan en veckas uppehåll från träningen och julafton där emellan - shit höll på och dö idag.

Inte egentligen för att dt var jobbigt, jo lite, men mest för att SATS har en tendens och glömma av AC:n i spinning salen. Höll på och tuppa av där en stund och öppnade dörren bakom mig.

Söta S hakade på, super kul! Dock var passet i övrigt inte en av de bästa. Var ngn ny instruktör och han var ngt så sjukt enformig. Först en kvart sitta ner, en kvart stå upp osv osv. Sedan nedvarvning i över 10 min - what's the point?!

Men svettigt blev det iaf. Droppade fan ner från näsan. Sen om det berodde på passet eller syrebristen är en annan femma haha. Men hey skall ej klaga, helt ok siffror.


Dagens pass, SpinningPulse 55 min

Högsta puls - 177
Genomsnittpuls - 147
Totalt förbrännda kalorier - 346


Imorgon står det SatsPowerStep på schemat! Förhoppningsvis med S!


I övrigt mötte man upp mamma en stund i stan och köpte 2 st bhn på rean, som ärligt har gjorts av gud. Känns inte att man ens har bh på sig haha. Sen att det gick emot mina principer o köpa bh för 129 kr är en annan femma haha.

 (Nu skall man försöka och lugna ner sig då Wayne först fick psykos på vagnen till stan och sedan fick han psykos efter S och hennes tös gick av. Leker ängel framför andra o blir lill satan när "ingen ser". GAAAH!)


Mellandagsrea!

2011-12-26 @ 19:48:43 Fynd Kommentarer (3)


Inköpt idag på shock. Så mkt mkt finare IRL! Hellbunny! So inlove and happy! Halva priset så 600 kr och söta mamma betalade halva! Sen fick man chansen och tjöta med hon döds snygga bruden. Haha oh jag och göra bort mig när jag blir nervös!
Sen drog man förbi Bikbok i hopp om att en svart "kimono" liknande grej var på rea och dt var den! I sista sekunden hittade jag den bakom kassan, i xs! Sweet! 200 kr! (Den är öppen framme med franslar hela vägen, fick ej till ngn bra bild på den.)
Så årets budget för rean - totalt 500 kr! Och nu är jag nöjd :) Inget behov av ngt mer. Ville ha en poncho liknande grej på Monki men den var ej på rean, väntar tills slut rean i januari haha.

Svängde förbi älskade weekday, hittade ett par cheap monday jeans (sådana kommunist jeans som mamma och sammy brukar kalla de) för hundra spänn men minsta strlken var 27 och de var STORA som in i helvete. Jävligt synd!


 Men nu skall man snart bänka sig framför tvn för private practice. Inga pepp program då alla jävla jul fucking program går på tv ist. Blöö!


Haha what the *bliip* is that?!

2011-12-26 @ 13:06:52 Baby W 2-3 år Kommentarer (0)

Haha man skulle visst låta skiten jäsa och pensla sedan de med ägg. Hahahaha, wayne tycks gilla de iaf.
De blev som en blandning mellan bröd och skorpor. Haha plus poäng för ett patetiskt försök?

Ne nu skall man fixa iordning sig och käka lunch sedan, tror jag tar en sväng förbi stan med lillen och träffar mamma en stund. Lixom inga planer idag alls egentligen.

(Wayne sitter fortf o mumsar i sig de sk lussebullarna som han kallar för köttbullar och bogos - hans egna ord för bröd)


Patetiskt försök till julbakande?

2011-12-26 @ 12:12:01 Baby W 2-3 år Kommentarer (0)

Haha. Ingen julkänsla what so ever i år men tänker på lille chuckys del, så med tanke på att det är inget dagis idag bestämde jag mig att vi skulle försöka ge oss in på och baka lussebullar. Sådär juligt, right? Dock ..

1. Jag har aldrig bakat lussebullar
2. Jag har inte bakat på över 2 ½ år ngnting alls
3. Wayne är 2 ½ år och förstår ej hur man bakar
4. Ingen av oss tycks fatta HUR man skall baka lussebullar heller för den delen hahaMen ..

Wayne tyckte det var kul och mysigt och göra ngt tillsammans, sen om lussebullarna ser inte ens i närheten utav och se ut som lussebullar är en annan femma haha.De till höger är mina och de till vänster är Waynes. Som sagt rena mästerverken haha.

Nu har jag ingen blekaste aning hur länge de skall vara i ugnen eller på vilken värme, kör på känsla haha.
Men nu får man titta till de och kolla hur det går, sedan får vi se om vi får godkännt av Wayne på lussebullarna. Nej jag skall ej smaka haha.

Later!


Vecka 51. Vikt och kost

2011-12-25 @ 12:35:09 Atkins dieten Kommentarer (6)
Söndagen den 18:e december

Vikt - 62,5 kg (minus 0,3 kg sen dagen innan)
Tid - 11.23

- 5,2 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - 1 matsked creme freisch = 1 nettokolhydrat = ist för 2,4 dl gurka = 1,2 dl. Ingen gräslök hemma - ist 1 tsk majonnäs. 1 ½ liter julmust light = helgens dos. 2 st Whey 100 protein drinkar, före och efter tränigen.

40 min gymmet + 60 min bodycombat
- Högsta puls 195
- Genomsnittliga puls 161
- Total kaloriförbränning 904 kalorier


Måndagen den 19:e december

Vikt - 63,4 kg (plus 0,9 kg sen dagen innan)
Tid - 08.05

- 4,3 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - 3 bars = Veckans dos = 15 nettokolhydrater. Därför ingen paprika, vattenkastanjer, fetaost och champinjoner. Ingen gräslök hemma, och nettokolhydrater över = 2 tsk majonnäs. Mer kinakål till middag. 1 night pro kasein/protein drink efter träningen. Gick över dagen med 2,5 nettokolhydrater.

BodyCombat, 55 min.
- Högsta puls 177
- Genomsnitts puls 155
- Totalt förbrännda kalorier 451


Tisdagen den 20:e december

Vikt - 63,4 kg
Tid - 08.11

+ 0,9 kg sen vägningen i söndags
- 4,3 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - 1 Atkins drink = 3 nettokolhydrater = ingen schallotenlök. Gick över dagen innan med 2,5 nettokolhydrater pga night pro kasein/protein drinken samt en till för dagens träning = 5 nettokolhydrater totalt, därför ingen stekt lök och ½ tsk peppar till lunch ist för 1. 2 x 33 cl pepsimax.

40 min gymmet + satscorepulse 60 min
Högsta puls - 175
Genomsnitts puls - 137
Totalt brända kalorier - 558


Onsdagen den 21:a december

Vikt - 63,5 kg (plus 0,1 kg sen dagen innan)
Tid - 08.25

+ 1 kg sen vägningen i söndags
- 4,2 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober


Kost - Ingen kinakål, hade ej dt hemma. Ingen gurka och rädisor pga night pro kasein protein drink efter träningen. ½ tsk cayennepeppar ist för 1 = nk över = 2 tsk majonnäs. 2 l cola light = veckans dos. 3 x 33 cl pepsimax.

55 min SatsPowerStep
Högsta puls - 190
Genomsnittspuls - 153
Totalt förbrända kalorier - 428


Torsdagen den 22:a december

Vikt - 63,3 kg (minus 0,2 kg sen dagen innan)
Tid - 08.32

+ 0,8 kg sen vägningen i söndags
- 4,4 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - 1 Atkins dryck = 3 nettokolhydrater, därför ingen tomat eller gurka. Ist för ½ tsk cayennepeppar till frukosen = 1 tsk majonnäs. Kokade äggen till frukost ist för och steka de. Ist för ½ tsk cayennepeppar till middag,½ tsk peppar (hade ej cayenne hemma). 33 cl pepsimax. 0,5 l mer utan socker.


Fredagen den 23:e december

Vikt - 62,8 kg (minus 0,5 kg sen dagen innan)
Tid - 08.12

+ 0,3 kg sen vägningen i söndags
- 4,9 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - Ist för cayennepeppar under dagen, svartpeppar (hade ej cayenne hemma). Ingen cayenne till frukost, hade ej det, ist ett extra ägg. 0,5 l julmust light. 0,5 l sprite zero. 


Lördagen den 24:e december

Vikt - 62,7 kg (minus 0,1 kg sen dagen innan)
Tid - 09.18

+ 0,2 kg sen vägningen i söndags
- 5 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - Halva protein intaget till luncgen helt till middagen, dvs tvärtom (pga julafton). Ist för vitkål = 3 matskedar creme freisch = samma nettokolhydrater. Tar bort 1 tsk peppar till middagen, ist 2 extra ägg + 1 tsk majonnäs. 1,5 l julmust light = helgens dos. 4 st stora glas julmust light.


Söndagen den 25:e december

Vikt - 63,1 kg (plus 0,4 kg sen dagen innan)
Tid - 12.23

+ 0,6 sen vägningen i söndags
- 4,6  kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - ca 0,6 dl spenat ist för 1,2 dl (tog slut). Nettokolhydrater över = 2 tsk majonnäs till frukost. Ist för 2,4 dl gurka, 1,2 dl och 1 matsked cremefreische.


I veckans dagliga intag ingår också - Kaffe, Saft


Summering:

What the fuck hände mellan söndagen och måndagen? Gjorde världens grymmaste dubbelpass och lägger på mig 0,9 kg? Fan vad det fuckade bara allt.

Impad att jag ej gick upp ngt efter barsen i måndags, spec med tanke på att jag gick över dagen med 2,5 nettokolhydrater.

Denna veckan har man tränat bra - men tycks ej ha gett ngt resultat what so ever? Fattar ej det?

I övrigt har man märkt att man lagt till mer majonnäs än vanligt. Ja, jag har haft ett jävla sug denna veckan. Igen. Blir så när skallen snurrar på högvarv.

Sen var det ju julafton igår. Det gick la helt ok med maten. Dock ångrar jag de extra köttbullarna som slank ner och extra prinskorven. Jaja alla säger man skall unna sig men nää .. Lixom ej värd ett plus. Fjärde pluset under resans gång. Plus 0,6 kg. Blöö.

Men men life goes on. Får man ta sig tillbaka till 62,5 kg tills nästa vecka. Vilket betyder att jag INTE kmr klara av mitt mål under 61 kg tills 15 januari. DET suger. Såvidare man ej får ngt mirakel men det betvivlar jag.

Platå?!?!

Plus 0,6 kg sedan förra söndagen

Minus sedan starten av denna utmaningen den 16:e oktober - 4,6 kg

3 veckor kvar - ca 2,5 kg kvar!

Målet tills nästa söndag är minus 0,6 dvs - 62,5 kg


Det är ngnting med julafton ..

2011-12-24 @ 23:25:29 Ms Charlie Kommentarer (1).. som får en och bli nedstämd.


Ms Charlie | Julafton 2011

2011-12-24 @ 23:21:11 Ms Charlie Kommentarer (1)Julafton 2011

2011-12-24 @ 23:14:08 Bilder Kommentarer (6)


Ja, julafton gick ej enligt planerna och vi kom iväg ganska sent till mamma. Så jag och lilleman passade på och ta bilder. Han ville ta bilder när han var "tomten". Godingen hittade på sina egna poser.Min Atkins vänliga julmat, slank dock ner en köttbulle och prinskorv till. Ångest? Sí. Haha räknar med ett plus imorgon. Länge sen man drack så mkt julmust för den delen också haha. Men men!Ja, som sagt inget gick enligt planerna och jag ville fixa mitt hår, punkt slut. Så julmiddagen fick avnjutas såhär haha. Bjuder på denna!
Älskade mormor <3


Familjen <3 En ggn om året e vi alla samlade. Förutom älskade morfar då.Mamma och Sammy. Kaoset har Wayne orsakat efter present öppning o smått damp anfall haha.
Kocham cie, tack för en underbar kväll och för alla fina presenter.
Mama i misu <3
Kramkalas!


Tack för en underbar kväll, all god mat och julmust i mängder och för alla fina saker! Kocham was <3


Ngn var tröttis?

2011-12-24 @ 13:43:49 Baby W 2-3 år Kommentarer (0)

Var och diskade och allt var knäpptyst, förutom tvn som var på högsta volym, och då hittade man Wayne såhär .... sussandes för fullt! Sötis!

Nu skall man äta lunchen sen är det dax och dra sig mot mamma och fira julafton med familjen.


God jul!

2011-12-24 @ 10:18:15 Allmänt Kommentarer (2)

Önskar Charlie & Wayne till Er alla godingar!


Min älskling <3

2011-12-23 @ 07:31:51 Wayne Kommentarer (1)

Idag är Wayne exakt två och ett halvt år - stora killen!

Men du är och kmr alltid vara mammas lilla bebis

Kocham cie serce moje .


Komplimanger mottages gärna!

2011-12-22 @ 19:42:48 Allmänt Kommentarer (2)

Idag storhandlade man grönsaker i rymdtorget, tog den lilla bussen dit som tar 3 ggr så lång tid som vagnen - men stannar precis utanför butiken. Kallt, halt och is precis överallt - då passar bussen perfekt!

Efter man hade tagit typ 3 rundor med bussen med samma busschaufför skulle han of course börja tjöta. Buss chaufförer i Bergsjön lixom. Började påpeka att jag såg bra ut och fin hårfärg och ansikte .. ja sådär höll han på ett tag. Slängde ur mig då att jag hade gått ner 61,5 kg på 26 månader - han höll på och svänga av vägen. Han började då ställa massa frågor hur och så. Sedan frågade han mig om jag har kvar samma "hjärtavän" som jag hade från starten (trodde ärligt bara min mamma använde det ordet, dvs om jag är tillsammans med ngn) och jag brast i garv och sa till Honom att jag har varit själv läääänge, typ hela tiden. Han blev förvånad och frågade mig hur det kommer sig då jag kan få vem jag vill ha med tanke på hur jag ser ut. Skrattade ännu mer. Satte ett leende på mina läppar iaf, hur sant eller inte det är kvittar.

Sen kom det på 2 tanter på bussen och han berättade direkt för de om min viktnedgång. Hon ena va så impad så hon fick nästan svårt o andas o helt paff att jag ej hade gjort gbp op.

Så i drygt tio min fick jag massa komplimanger och mitt ego boostat. Väl behövt. Made my day!


I övrigt har man lagat mat i drygt två timmar, till sig själv och till lilleman. Denna ggn blev det fisk med morötter, purjolök,matlagningsgrädde och curry till det. Väl uppskattat av lillen!

Men nu skall jag fortsätta med min underbara tv kväll. Men först beställning på bars på gymgrossisten, då de har 24 st 50 procent proteinbars kokos för 349 kr!


Onsdag | When you feel your heart beat, you can feel that you are alive.

2011-12-21 @ 21:23:19 Träning & kost Kommentarer (0)

Idag började dagen bra. Fick en super söt kommentar av en läsare, som gjorde helt ärligt min dag. Har levt på den kommentaren. Så whoever you are "J" - Tack, verkligen tack. Fick mig en kraftig tankeställare och första dagen på en vecka som jag ej har haft damp ångest. Skönt.

I övrigt mötte man upp H och hennes sötis, de skall så gifta sig om Wayne ej får för sig o bli lagd åt ett annat håll. Super mysigt, dock var det kortvarigt då jag köpte en rund fot pall hem från chili, skall ha den ist för bordet jag har haft (som Wayne för övrigt har förstört helt) och insåg att strlk M var för litet. Jävla mission men en bekant till mig lånade en sådan kärra. Haha. Jag i högklackat och släpandes på världens största fotpall. Jävla mission som sagt, men det gick! Var en julklapp från mormor. Och of course skall man till Chili butiken om man skall köpa fotpall. Love it!

Sedan blev det kvällsträning igen, sweet! Wayne va lite ledsen när jag gick men tydligen gick dt över på en min. Duktiga killen. Körde satspowerstep. Roliga jag glömmer alltid av vad det är för slags pass, detta var en kombo av aerobics och bodypump - har kört dt innan bara glömt av det helt. Jävlar i mig vilket grymt pass det var, helt impad. Så nu är det mitt favvo pass efter bodycombat of course ;). Fin fina siffror och den slog nästan bodycombaten!


Dagens träning:

55 min SatsPowerStep

Högsta puls - 190
Genomsnittspuls - 153
Totalt förbrända kalorier - 428


Väldigt nöjd med träningen denna veckan :)

Så nu blir det som sagt ingen mer träning innan jul, men så fort Sverige börjar rulla igen så springer jag till gymmet! Woop woop!


Nästa veckas träning:

  Tisdag 27 december        17:30 55 min        CyclingPulse         


Onsdag 28 december        17:30 55 min        SatsPowerStep
Torsdag 29 december        12:00 55 min        SatsPowerStep + 45 min gymmetNu tackar jag för mig och säger godnatt!

                   


Wayne in OnePiece

2011-12-20 @ 18:38:47 Baby W 2-3 år Kommentarer (2)

När man kom hem idag märkte man att mamma hade kommit förbi och lämnat av julklappar till Wayne. Denna söta onepiece kopian och en super snygg overall!

Hur söt är han inte i den? Nu matchar jag och lillen totalt haha.

Vad hade vi gjort utan dig mamma? TACK!


Mammas hjälpreda <3

2011-12-20 @ 18:32:45 Baby W 2-3 år Kommentarer (1)
Barnbidraget = storhandla så kylskåpet ej ekar.

Självklart skulle lilleman hjälpa till och dra allt själv, duktiga killen!


Tisdag | Why do they play Adele songs everywhere? Seriously?

2011-12-20 @ 17:39:20 Träning & kost Kommentarer (0)

Ja, trots mitt fuckade humör så gick jag och körde dubbelpass på Sats. Ut med all ilska, frustration och dåligt humör.

Jävligt gött var det!


Dagens dubbelpass bestod av:

15 min på crosstrainern
25 min gymmet med fokus på armar, axlar och mage
60 min SatsCorePulse (drog över med fem min)

Totalt = 1 timma 40 min

 Högsta puls - 175
Genomsnitts puls - 137
Totalt brända kalorier - 558


Lite annorlunda med core pulse passet. Mkt fokus på balans och uthållighet. Blev en del svett iaf, dock gick pulsen ej upp så högt. Men tror jag brännde av ca 300 kalorier under det passet, så inte så illa egentligen. Skönt med omväxling!

Fick mitt paket från gymgrossisten idag också. Mörk choklad utan socker a la LCHF och adipokill piller, blev tipsad via en blogg om de. Hoppas på att de är bra och ger mig denna sista pushen. För dessa ört tabletter från Polen är worthless piece of shit. Haha, är jag bitter idag eller?

(Btw Night pro, wild strawberry - MUMS!)

Imorgon skall det svettas igen, fjärde dagen i rad! Sweet. Sen blir det inte träning förens Sverige har vaknat up ur sin jul koma.


Men nu skall man gå och fixa middag till sig, snart börjar mina pepp program!


When shit falls apart

2011-12-20 @ 17:23:38 Ms Charlie Kommentarer (1)
 Gud denna dagen har inte varit riktigt bra.

Det hela började egentligen inatt. Vaknade inatt av att en granne gick runt på gården och skrek saker om invandrare. Bad henne till slut och vara tyst och gå hem, då klockan var halv två (!). Kanske ej smartaste draget då hon flippade ur ännu mer. Så bittra jag ringde polisen. Pratade med världens trevligaste polisman som skickade en bil direkt, då menar jag direkt de var framme inom fem min. Tydligen så hade de varit och pratat med samma kvinna under kvällen. Sen är det ngt med mig och poliser. Kom en kvinnlig polis. Hihi. Ne nu skall jag sluta. Back to my bad day.

Gick till arbetsförmedlingen idag. Arbetsförmedlingen är skit, worthless piece of shit. Jag sa till henne att jag vill ej jobba heltid då jag märkte att det inte var hälsosamt för Wayne. Ja vet ni vad kärringen gör då? Sänker mitt bidrag ytterligare. Fan vad sweet. Så långt kmr man med sanningen folks! Så jävla ironiskt hur samhället hjälper knarkare men sätter bara käppar i hjulet för en ensamstående småbarns förälder? Vad är logiken i det, tell me?

Sen slängde jag ur mig att jag skulle antagligen behöva börja strippa för medelårsmän för och få in pengar. Hennes seriösa svar var att det angår ej de hur jag väljer och få in pengar. Oh my G-O-D. Jag höll på och smälla av, ärligt.

Sen är det ett par andra grejer som har fuckat mitt humör idag men skitsamma. Skall sitta och glo på mina pepp program och imorgon är det en ny jävla smärtsam dag.


Att älskas utav dig är det vackraste för mig .

2011-12-20 @ 16:59:06 Baby W 2-3 år Kommentarer (11)


Kocham cie moj misu <3


Måndag | Have a killer instinct and go psycho with it!

2011-12-19 @ 20:47:49 Träning & kost Kommentarer (0)

Härliga måndag. Härliga bodycombaten. Härliga personalen på minisats. Härliga gullunge som ville stanna och leka på minisats, igen.

Mindre härligt - magont. Tror jag har fått magsår, eller magkatarr. Eller ngt bakslag av barsen idag. Kanske stress? Bara vart helt cp svullen och haft världens smärtor i magen. MEN det hindrade mig ej och gå till träningen idag. Försökte ge allt ändå, och hej mådde mkt bättre efter!


Så dagens härliga måndag avslutades med ett kvällspass
BodyCombat, 55 min.

- Högsta puls 177
- Genomsnitts puls 155
- Totalt förbrännda kalorier 451

Fina siffror trots magbesvär!

 
 
Bästa medicinen mot stress och heartache är träning! Så imorgon kör man ett dubbelpass på SATS efter arbetsförmedlingen. 45 min gymmet plus SatsCorePulse pass.

Sweet.


Nu skall man försöka lägga lilleman, sen blir det dax för CSI och smutta på sin night pro kreatin/protein drink (ny smak, intressant!) :)


Söndag | Train until you throw up!

2011-12-18 @ 20:38:56 Träning & kost Kommentarer (4)

Är exakt vad jag gjorde idag. Spydde lite i min mun under combaten. Illa. Trodde jag skulle svimma. Men det är så det skall vara när man ger allt man har! Så jävla gött o ej stressa med träning, otroligt glad att mamma kunde ta Wayne i ngra timmar. Helt underbar söndag!


Dagens träning, dubbelpass.

Första passet, 40 min  

- 20 min på löpbandet. Första 10 min - gå två min, springa en min. Sista tio min - gå en min, springa två min.

- 20 min i gymmet. Axlar, armar, rumpa och lår.

Andra passet, bodycombat 60 min (drog över 5 min)

Totalt = 1 timma 40 min

- Högsta puls 195
- Genomsnittliga puls 161
- Total kaloriförbränning 904 kalorier


Se vilka fina siffror! Skitnöjd med dagens träning! Verkligen.

Imorgon är det bodycombat på schemat igen som gäller! Kvällspass. Då hoppas man att Wayne kmr vilja stanna på minisats som han har gjort det senaste nu.

Nu skall jag försöka och underhålla mig sj i 2 timmar, i väntan på "The walking dead".

Imorgon - bars med kaffe, can't wait!


Vecka 50. Vikt och kost

2011-12-18 @ 11:55:13 Atkins dieten Kommentarer (2)
Söndagen den 11:e december

MENS

Kost -  2 st små köttbitar till äggröran på morgonen. Ist för ½ tsk peppar till middag = 1 tsk majonnäs till frukost. 4 x 33 cl pepsimax. 2 x 0,5 l mer utan socker. 1 och ½ glas julmust light.


Måndagen den 12:e december

MENS

Kost - 3 bars, veckans dos = 10,4 nettokolhydrater. Därför ingen fetaost, rädisor, vattenkastanjer och minus 1 tsk peppar till lunchen. 2 st protein drinkar whey 100 före och efter träningen.

- Bodycombat 55 min
- Högsta puls 180
- Genomsnittliga puls 156
- Totalt förbrännda kalorier 471


Tisdagen den 13:e december

Vikt - 63,3 kg
Tid - 08.34

+ 0,5 kg sen vägningen i söndagen den 4:e
- 4,4 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - 1 Atkins drink = 1,3 nettokolhydrater = ist för 1,2 dl spenat = 0,6 dl. 


Onsdagen den 14:e december

Vikt - 63,5 kg (plus 0,2 kg sen dagen innan)
Tid - 08.31

+ 0,7 kg sen vägningen i söndagen den 4:e
- 4,2 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober


Kost - Istället för rädisor, då jag ej hade det hemma - 1 extra ägg till frukost. Nettokolhydrater över = 1 matsked creme freisch. 


Torsdagen den 15:e december

Vikt - 63,2 kg (minus 0,3 kg sen dagen innan)
Tid - 08.32

+ 0,4 kg sen vägningen i söndagen den 4:e
- 4,5 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - Inget av kosten. 2 st protein drinkar Whey 100 före och efter träningen.

- Sats Streetdance 55 min
- Högsta puls 137
- Genomsnittliga puls 120
- Totalt förbrännda kalorier 207


Fredagen den 16:e december

Vikt - 63,5 kg (plus 0,3 kg sen dagen innan)
Tid - 08.21

+ 0,7 kg sen vägningen i söndagen den 4:e
- 4,2 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - Inget av kosten.


Lördagen den 17:e december

Vikt - 62,8 kg (minus 0,7 kg sen dagen innan)
Tid - 07.42

+- 0 kg sen vägningen i söndagen den 4:e
- 4,9 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - Inget av kosten. Sukretter till två koppar kaffe. 0,5 l julmust light.


Söndagen den 18:e december

Vikt - 62,5 kg (minus 0,3 kg sen dagen innan)
Tid - 11.23

-0,3 kg sen vägningen i söndagen den 4:e
- 5,2 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - 1 matsked creme freisch = 1 nettokolhydrat = ist för 2,4 dl gurka = 1,2 dl. Ingen gräslök hemma - ist 1 tsk majonnäs. 1 ½ liter julmust light = helgens dos. 2 st Whey 100 protein drinkar, före och efter tränigen.

- Dubbelpass. 40 min gym+löpbandet. Bodycombat 1 timma
- Högsta puls 195
- Genomsnittliga puls 161
- Total kaloriförbränning 904 kalorier


I veckans dagliga intag ingår också - Kaffe, Saft (i ngrlunda kontrollerat intag) och sukretter under lördagen.


Summering:

Skött mig väldigt bra denna veckan eller vad? Spec med light dryckerna, kan också bero på att man är pank haha.

Blev chockad över och se viktsiffran i tisdags, hade räknat med på ngt vänster att jag skulle lyckats o ha gått ner trots mens veckan ..

Sen har vikten pendla, då jag antar dt har med stressen och göra som jag har upplevt denna veckan.

Förstår fortf inte varför jag går upp efter jag har tränat? Tror ärligt jag börjar nå ngn platå. Iaf med detta schemat? Aja going strong anyway ..

Ja, jag kom inte ens  i närheten av mina 61,8 kg. Inte ens halvvägs. Men helt ärligt så är jag nöjd ändå. Totalt har jag gått ner 61,5 kg på cirka 26 månader. Ett halvt kg till och jag har på riktigt gått ner halva mig. Kmr bli ett stort moment :). Jag har faktiskt gått ner 5,2 kg på 9 veckor. Det är det mesta jag har gått ner på så "kort" tid, på länge iaf. 

Det enda som stressar mig är att det är en månad kvar till mitt mål för och nå under 61 kg. Sen är det typ 2 kg kvar. Fortsätter jag gå ner 0,5 kg i veckan är det inga problem. Men kan ej få ngra plus nu. Jag menar om jag blir "sen" med och nå målet, kanske en vecka efter, så är det ej världens slut. Men hade varit skönt och verkligen uppnå det man vill för en ggn skull, när man vill det.

Så för och fortfarande vara fokuserad på mitt förra delmål, för o se till o klara av min utmaning, så blir målet och nå det jävla 61,8 kg tills nästa söndag. Dvs minus 0,7 kg. Borde gå right? Måste sköta mig med proteinet på julafton dock. Detta kmr kräva planering hur man skall lösa det haha.

Så duktiga jag har bestämt mig också för ej dricka under nyår. Hur mkt jag än vill dränka mina sorger just nu. Jag vill fortsätta vara fokuserad på min vikt och tror jag kmr må bättre av o se minus än och supa skallen av mig o må bra för en kväll o ha ångest 3 kvällar efter dt, right?

Jaja nu skall man glo vidare på tv med lilleman sen blir det dubbelpass på SATS - Sweeeet!


Minus sedan förra vägningen söndagen den 4:e december - 0,3
kg

Minus sedan starten av denna utmaningen den 16:e oktober
- 5,2 kg

4 veckor kvar - 2 kg kvar!

Målet tills nästa söndag är minus 0,7 dvs - 61,8 kgWhat a day .

2011-12-17 @ 21:15:04 Allmänt Kommentarer (1)

Lååång dag idag.

Sålde på kommersen tillsammans med mamma idag,fick sålt nästan allt jag hade med mig.

Fick träffa en vän man har lärt känna via bloggen, gossigt!

Tjänade 805 kr :) sen sålde jag till Sammys bror tre Ikea påsar med babykläder för 200 kr.

Så blev man 1000 kr rikare. Mnjaa .. Köpte en del smink, snus och mat - så var dt bara strax under 230 kr kvar haha.

That's life.


Nu - Försöka inte ta stekpannan och gå upp t grannen. Då han spelar musik på maxvolym och det irriterar mig ngt så enormt
Sen - Brottskod försvunnen. Ringa störningsjouren eller poppa sömntabletter?
Imorgon - Städning, vägning och dubbelpass på SATS


And that's all for today. Nighty night :)


Torsdag | White people can't dance?

2011-12-15 @ 20:39:01 Träning & kost Kommentarer (3)

Wow går helt utan problem på Minisats med Wayne är skit glad! Mer kvällspass javisst! Happy!

Idag blev det Streetdance 55 min. Hur det gick? Haha blev typ varm men inte svettig, fatta ej keografin - var ngn annan instruktör. Mitt i det hela fick jag springa in t minisats och byta bajsblöja, vilket resultera att jag blev helt lost haha. Men kul o komma iväg iaf :)


Dagens träning blev Sats StreetDance 55 min.

- Högsta puls 137
- Genomsnittliga puls 120
- Totalt förbrännda kalorier 207


Lite skillnad från Bodycombaten right? Men hey hellre 207 brända kalorier än inte brända right? Skall köra ett dubbelpass på Sats på söndag, dvs om mamma ställer upp, då blir det 45 min gymmet och 55 min bodycombat - sweet! Sen upptäckte jag anledningen vrf min pulsklocka inte vill fungera direkt. Bandet man har under bröstet är för stort, jag har den på den minsta. Hihi :)


Nästa veckas träning blir:


  Måndag 19 december                 17:30 55 min                 BODYCOMBAT                   


Tisdag 20 december                 12:00 55 min                 SatsCorePulse               
+ 45 min gymmet


Onsdag 21 december                 17:30 55 min                 SatsPowerStep               Btw så kmr jag sälja på kommersen på lördag, mellan 10-15, så ni som vill passa på och fynda (ellr bara säga hej) - så kom! Nämner ni att ni har läst detta via bloggen så får ni en kraftig rabatt ;)!

 Btw Sammy köpte en glassmaskin till mig på netto som julklapp, helt galet glad! Atkins glass skall göras MUMS!


Suicide attempt gone wrong?

2011-12-14 @ 20:33:02 Bilder Kommentarer (4)

.. ne haha inte riktigt så!
.. dock vandrade tankarna på högvarv, samt sömnbrist, och en kniv i handen - detta blev resultatet.

Har blödit i fingret, då jag cutta av en bit, sedan tolv imorse. Så pass illa att jag gick t läkaren haha.

Så idag sket dt sig med träningen, men imorgon så! Blödande finger o allt! Haha.


Turn my sorrow into tresure gold | Insomnia .

2011-12-13 @ 23:24:16 Filosofi Kommentarer (2)

(Adele is the shit.)


I let it fall, my heart,
And as it fell, you rose to claim it,
It was dark and I was over,
Until you kissed my lips and you saved me,
My hands, they were strong, but my knees were far too weak,
To stand in your arms without falling to your feet,

But there's a side to you that I never knew, never knew,
All the things you'd say, they were never true, never true,
And the games you'd play, you would always win, always win,

But I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well, it burned while I cried,
'Cause I heard it screaming out your name, your name,

I set fire to the rain,
And I threw us into the flames,
Well, I felt something die,
'Cause I knew that that was the last time, the last time,

Let it burn.


 (och plåga sig med youtube is awesome.)


Lucia firande!

2011-12-13 @ 20:35:53 Baby W 2-3 år Kommentarer (1)
Blev lite lucia firande på dagis idag - gossigt!
Blev sen, som vanligt, så missade sångstunden - ledsamt!

 


Måndag | BodyCombat <3

2011-12-12 @ 21:26:42 Träning & kost Kommentarer (3)

Jag fick träningsabstinens igår. En helt galen sådan. En vecka utan träning lixom. Så jag bestämde mig för och boka in bodycombaten idag, kväll.

Den har jag ej gått på sedan jag började jobba på Sector Alarm i augusti. Jag har saknat den! GALET MKT! Alltid ett jävla GO på måndagarna.

Var helt övertygad om att Wayne ej skulle stanna på Minisats då han har fått psykbryt de senaste månaderna där, så lixom gett upp dt helt. Därav alla dubbelpassen på morgonen egentligen. Men nej idag skulle det tränas - och volía! DET GICK BRA! Personalen på Minisats var super gulliga och det gick utan problem, men var med Wayne en halvtimma innan. Enda jag hörde i skallen på väg dit var chefen man hade på Sector Alarm "JAG SKALL!". Haha jävla RMI grejen sitter kvar.

Så det hela gick från - hoppas Wayne vill stanna på Minisats så jag kan träna. Till - Wayne SKALL stanna på Minisats och jag SKALL träna. Punkt slut.

Awesome! Hoppas detta betyder att jag kan börja träna kvällar ist. Menar skit kul med alla mina pepp program under kvällarna men samtidigt ännu roligare och faktiskt göra dt man skall - SVETTAS OCH BRÄNNA FETT!!


Så ja, dagens träning blev BodyCombat 55 min.

- Högsta puls 180
- Genomsnittliga puls 156
- Totalt förbrännda kalorier 471


Summering? Skit nöjd! Märkte att jag var lite ringrostig plus ny keografi. Den var la sisådär egentligen - men hey skall ej klaga! Nästan 500 kalorier på under en timma och då hängde jag ej med riktigt. Tänk när man får in movsen?

Summa kalorier för mina tre bars idag = 619. Så jag brände 2 av mina bars idag haha.

Nästa pass blir antingen onsdag morgon, dubbelpass isf, eller om man skall chansa igen och köra onsdag kväll? We will se!

3 pass kvar denna veckan!


Ne nu skall man glo vidare på CSI sen däcka - galet trött! Imorgon skall man kliva på vågen första ggn sen man fick mensen. Ångest? Oh my gush, yes indeed!

Nattis sötisar!


Kalas!

2011-12-11 @ 07:47:16 Bilder Kommentarer (7)
Blev lite kalas igår då min brorson fyllde hela sju år! Super gossigt där Wayne fick en massa gott! Själv fick man super gott kaffe med sukretter och söta L hade köpt julmust light till oss - mums!

Sorry for the bad pics - kameran verkar leva sina sista dgr?Ja, denna veckan har varit lite speciell känslomässigt. Därav den ofrivilliga bloggpausen.

Tapeterna blev klara i måndags och de lämnade lägenheten i fucked up skick, så har städat varje dag sen dess - nu är det bara spisen kvar! Jävla gubbarna fuckade ena mörkläggningsgardinen o borra upp Waynes mörkläggningsgardin fel - vilket har resulterat i att jag har blivit väckt 6 varenda jävla morgon. Vem är trött? Moí.

Var hos läkaren i veckan, då jag har mått sådär, fick reda på att alla mina värden o allt är i toppform. Gud vilken lättnad! Dock nämnde de ngt med röda blodkroppar var höga men att dt kunde bero på mensen - göra om efter mensen är slut?

Äntligen har man köpt sina Dr martens kängor med rosor - THEY ARE MINE NOW!! Fick gratis strumpor på det, på Shock. Awesome. Sen var hon snygga bruden där o hjälpte mig. My gawd. Tycker vi kan faktiskt dejta hahaha. Ja, ibland e jag för mkt!

Igår blev det en tur till kommersen och det resulterade i en massa fynd, som vanligt. Där jag hittade ett par leggings från Weekday med franslar där bak och "budade över" en 13 årig tjej, ja jag är en hemsk person, men de var helt nya och fucking fabolous. Tar bild när jag orkar haha.

Idag skall man nog bara ta dt lungt och kanske träffa mamma en stund? Wayne blir alltid ett monster när vi har hela familjen samlad - jobbigt? Ja.

Ne nu skall man fixa frukost till lillskiten och moí. Sen städa och laga mat för dagen.


Vecka 49. Vikt och kost

2011-12-11 @ 07:21:00 Atkins dieten Kommentarer (0)
(en riktigt mens ätande vecka haha)


Söndagen den 4:e december

Vikt - 62,8 kg 
Tid - 11.08

- 0,9kg sen vägningen i förra söndagen

Kost - 2 st korvar till frukost i äggröran. 1 ½ liter julmust light = helgens dos. 3 x 33 cl pepsimax. Sukretter till 2 koppar kaffe.


Måndagen den 5:e december
Vikt - 62,9 kg (plus 0,1 kg sen dagen innan)
Tid - 07.52

- 4,8 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - 3 bars, veckans dos = 10,4 nettokolhydrater. Därför ingen paprikavattenkastanjer, rädisor och champinjoner = 1 nettkolhydrater över = 1 extra ägg och 1 tsk majonnäs. Ingen gräslöl hemma = ännu en extra tesked majonnäs. Mer kinakål till middag. 0,5 l cola light. 2 x 33 l pepsimax.


Tisdagen den 6:e december

MENS

Kost - Gjorde kokta ägg till frukost ist för stekta. 1 Atkins drink = 1,3 nettokolhydrater = ingen spenat. Nettokolhydrater över = 1 extra ägg plus 1 tsk majonnäs. Istället för ½ tsk peppar blev det ½ tsk cayennepeppar. Ist för ½ tsk cayennepeppar till ngn av målen - 1 tsk majonnäs. 2 (av 6) bars pga mensen = 6,5 nettokolhydrater = ingen schallottenlök eller purjolök. 1,5 liter julmust light = veckans dos. 33 cl cola light. 2 x 0,5 l mer utan socker. 3 x 33 cl pepsimax.


Onsdagen den 7:e december

MENS

Kost - 1 socker fri choklad, räknas som en bar (3 av 6 bars pga mensen) plus 1 Atkins drink (pga mensen en extra för veckan) = 11,3 nettokolhydrater. Därför ingen gurka, fetaost, rädisor och purjolök. Ist för 1,2 dl salladslöl= 0,6 dl ist. Mer kinakål. Ist för escarollsallad blev det isbergsallad = samma nettokolhydrater (såg fel på schemat helt enkelt). 1 extra bar = 3,7 nettokolhydrater = gick över dagen med nettokolhydrater. 1,5 liter julmust light = pga mensen. 2 x 33 cl cola light. 0,5 l mer utan socker.


Torsdagen den 8:e december

MENS

Kost - 3 dl vispgrädde = 9 nettokolhydrater. 3 matskedar kakao = 3,6 nettokolhydrater = totalt 12,8 nettokolhydrater. Pga mensen. Därför ingen paprika, vattenkastanjer och 1 tomat. Nettokolhydrater över = 2 tsk majonnäs till frukost. Pga att jag gick över dagen med nettokolhydrater dagen innan, inga champinjoner. Ist för 1,2 dl isbegssallad till frukost blev den till lunchen. 2 x 33 cl pepsimax. 33 cl cola light.


Fredagen den 9:e december

MENS

Kost - 3 bars pga mensen (6 av 6 bars för veckan med mens) = 16,7 nettokolhydrater = därför ingen salladslök, tomat, broccoli, mozzarella, paprika, schallottenlök o ist för 1 tsk cayennepeppar under dagen ½. Dubbla protein intag till middag. 1 matsked cremefreische till middagen, gick därför över med 1 nettokolhydrat för dagen. 3 små skivor falukorv. 4 x 33 cl pepsimax.


Lördagen den 10:e december

MENS

Kost - Pga att jag gick över dagen innan med 1 nettkolhydrat = ingen gurka. 1 ½ liter julmust light = helgens dos. 3 x 33 cl pepsimax. 2 x 0,5 l sprite zero. Ca 1 liter (tror inte dock en hel) julmust light.


Söndagen den 11:e december

MENS

Kost - 2 st små köttbitar till äggröran på morgonen. Ist för ½ tsk peppar till middag = 1 tsk majonnäs till frukost.4 x 33 cl pepsimax. 2 x 0,5 l mer utan socker. 1 och ½ glas julmust light.

I veckans dagliga intag ingår också - Kaffe, Saft (i kontrollerat intag) och sukretter under hela veckan.


Summering:

Ja äntligen kom mensen. Mått sisådär men skönt och få det överstökat.

Ja inte så man har skött sig med lightdryckerna denna veckan, suget har varit för starkt. Även denna jävla extra tskeden majonnäs. Men men?

Bars uppdelningen blev helt galet. Skall ha 3 bars en dag sedan vispgräddsdesserten sedan 3 bars till - men men? Blev en extra bar då jag hade en shitty as dag pga en grej jag ej vill dela med mig av. Så då får det vara helt ok.

Gillar ej att jag gick över med nettokolhydraterna i två dgr - men inte mkt och göra nu?

Har vart sjukt lite mat pga alla bars, men tro dt eller ej så har jag skött mig med och ej överäta o dt e jag glad för.

Jag hade exakt likadant avvikande saker från schemat förra ggn jag hade mens o då gick jag ner 0,2 kg enda jag fasar dock för nu är att jag har gått upp. Man vet aldrig med min kropp! Det som skiljer sig denna ggn e att jag ej har tränat ngt denna veckan - förra ggn körde jag ett dubbelpass innan vägningen. Men får la kick-ass i gymmet i kommande vecka?

Så det blir ingen slutgiltig vikt för denna veckan. Målet blir för nästa vecka 61,8 kg och skall försöka göra allt för och nå det - men som sagt har ingen aning vart jag står just nu på vågen. Och nej vägrar väga mig när jag har mensen. Så helt enkelt så nära 61,8 kg jag bara kan tills söndag - och inget plus tack! ;P

Btw varit helt weird o ej väga sig varje dag. Vart skönt på ett sätt, tills helgen kom o mensen börjar avta. Lite panik. Men kmr fortsätta o väga mig varje dag tills jag når under 61 kg. Sen kmr jag ändra dt. Kmr börja anteckna imorgon i min nya hälso kalender - so long a4 papper haha!


5 veckor kvar tills slutet av denna utmaningen! Ca 2 kg kvar (?)
Målet tills nästa söndag är minus 1 kg (från förra söndagen) - dvs 61,8 kg


Söndags shopping <3

2011-12-04 @ 21:45:39 Fynd Kommentarer (27)

Blev en tur till kommersen idag med lilleman.

Köpte tre små bilar till Honom för en kr st och han blev helt överlycklig och satt i vagnen och var snäll - wow!

Drog ngra rundor och hittade julklappar till både mamma och Sammy - så nu är det klart! SKÖNT!

Måste hitta ngt till Wayne, funderar på och dra förbi BR och kolla? Vill köpa en buss till honom med små figurer i. Inte ngn som har en sådan liggandes hemma som vill göra sig av med den mot en peng?

Självklart passade man la på och köpa lite till sig sj trots om planen ej var sådan, dagens fynd:Helt nya Monki lack kilklack - i kartong (!) - 50 kr!


Zara, strlk S - 10 kr
Genomskinlig svart blus med volanger vid brösten typ - syns ej så bra på bilden. Riktigt impad att jag fick på mig den då S på Zara är inget och leka med haha.


Cheap Monday, strlk S - 5 kr
Helt ny med prislappen kvar, galet! Ja jag har en liknande men kunde fan ej motstå - denna har dragkedja? Haha

= Totalt 65 kr - Typ allt är nytt. FYND FYND!


Efter shopping rundan och julklapps handlande så satte jag och lilleman oss ner på Kommersens Café. Han fick en kaka och russin och jag drog i mig 2 underbara koppar kaffe - gossigt!

Sen mötte man upp mamma och mot bättre vetande så drog man till Monki - igen. Köpte en stickad oversize blå kort tröja - KÄRLEK! Så sammanlagt har man sex nya tjock tröjor - i olika modeller. Och en hals väska. Oh I love Monki.

Ne nu skall man sluta babbla och glo vidare på Law and Order - SVU. Snart blir det The walkning dead!

Imorgon - Bars med kaffe. Nam nam.


Vecka 48. Vikt och kost

2011-12-04 @ 11:28:32 Atkins dieten Kommentarer (4)
Söndagen den 27:e november

Vikt - 63,7 kg (minus 0,7 kg sen dagen innan)
Tid - 10.42

+ 0,8 kg sen vägningen i förra söndagen

Kost -  Istället för 2,4 dl gurka = 1,2 dl gurka = 2 tsk majonnäs ist. 2 liter cola light (där jag tog ett glas igår kväll av) = helgens dos. 4 x 33 cl pepsi max. 1 liter julmust light.


Måndagen den 28:e november

Vikt - 63,6 kg (minus 0,1 kg sen dagen innan)
Tid - 07.53

- 4,1 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - 3 bars, veckans dos = 6,4 nettokolhydrater. Därför ingen paprika och champinjoner = nettkolhydrater över = 1 tsk majonnäs. Sukretter till en kopp kaffe.


Tisdagen den 29:e november

Vikt - 63,9 kg (plus 0,3 kg sen dagen innan)
Tid - 08.10

+ 0,2 kg sen vägningen i söndags
- 3,8 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - 1 Atkins drink = 1,3 nettokolhydrater = ist för 2 msk schallottenlök = 1 msk. Nettokolhydrater över = 1 tsk majonnäs. Sukretter till 2 koppar kaffe.


Onsdagen den 30:e november

Vikt - 63,3 kg (minus 0,6 kg sen dagen innan)
Tid - 08.05

- 0,4 kg sen vägningen i söndags
- 4,4 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober


Kost - Inget av kosten. 2 Whey 100 proteindrinkar, före och efter träningen. 1 ½ liter julmust light = veckans dos.

Dubbelpass på gymmet = 1 timma 40 min
Högsta puls - 179
Genomsnitts puls - 142
Total kalori förbränning - 640


Torsdagen den 1:a december

Vikt - 63,8 kg (plus 0,5 kg sen dagen innan)
Tid - 08.23

+ 0,1 kg sen vägningen i söndags
- 3,9 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - Inget av kosten. 4 x 33 cl pepsi max. 2 x 0,5 l mer utan socker.


Fredagen den 2:a december

Vikt - 63,3 kg (minus 0,5 kg sen dagen innan)
Tid - 08.18

- 0,4 kg sen vägningen i söndags
- 4,4 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - Inget av kosten. Sukretter i två koppar kaffe. 1 33 cl cola light cherry.


Lördagen den 3:e december

Vikt - 62,7 kg (minus 0,6 kg sen dagen innan)
Tid - 09.49

- 1 kg sen vägningen i söndags
- 5 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - 1 tsk extra majonnäs. 2 st Whey 100 protein drinkar, före och efter träningen.

Dubbelpass på gymmet = 1 timma 40 min
Högsta puls - 195
Genomsnitts puls - 159
Total kaloriförbrukning - 902


Söndagen den 4:e december

Vikt - 62,8 kg (plus 0,1 kg sen dagen innan)
Tid - 11.08

- 0,9kg sen vägningen i förra söndagen
- 4,9 kg sen starten med utmaningen den 16:e oktober

Kost - 2 st korvar till frukost i äggröran. 1 ½ liter julmust light = helgens dos. 3 x 33 cl pepsimax. Sukretter till 2 koppar kaffe.


I veckans dagliga intag ingår också - Kaffe, Saft (i kontrollerat intag) och sukretter de dgrna jag har nämnt.


Summering:

Visst har man skött sig bättre denna veckan? Speciellt med light dryckerna och saft.

Ja en tsk majonnäs nästan varje dag men vart så jävla sugen på ngt hela tiden så dt får vara okej!

Minus 0,1 kg mellan söndagen och måndagen är jag fan impad av - first time!

Vad som hände mellan onsdag och torsdag vet jag ej? Gjorde inget fel och tränade dubbelpass? Hade ont i magen den dagen kanske bara svullen? Men löste sig iaf dagen efter.

Dock och lägga på sig plus 0,1 kg mellan igår och idag - makes no sene? Ofta när man tränar dubbelpass o bränner så mkt att man skall gå UPP? Tappar motivationen snart. Nej. Men ändå. Grinig.

Så kort och gott e nöjd med veckan, förutom dagens resultat. Kan mensen komma??? Snart en vecka försenad ..... Aja målet blir 62,3 kg tills nästa vecka om ej skiten dyker upp gör den det blir målet för veckan efter det 61,8 kg.


Minus sedan förra vägningen i söndags - 0,9 kg

Minus sedan starten av denna utmaningen den 16:e oktober
- 4,9 kg

6 veckor kvar - Ca 2 kg kvar!

Målet tills nästa söndag är minus 0,5 dvs - 62,3  kg


Dagens träning - dubbelpass

2011-12-03 @ 20:10:33 Träning & kost Kommentarer (2)

Hade världens grymmaste pass idag. Jävlar i mig vad jag svettades! GENOM BLÖT!! Tråkigt utan S på boxningen men fick boxas med en muskelknutte - en liten omväxling? Trodde jag skulle flyga där ett tag pga hans slag haha.

Dagens dubbelträning bestod av:

30 min löpbandet - Intervaller
- 10 min gå i snabbt tempo
- 10 min, 1 min springa sen 2 min gå och upprepa
- 10 min, 2 min springa sen 1 min gå och upprepa

55 min boxningspass

15 min gymmet
- 30 kg pulldown maskinen, rygg - 3 x 6
- 50 kg ben press - 3 x 6
- 8 kg kettlebells hand swing - 3 x 8
- 7 kgs hantalar biceps curl - 3 x 10

= 1 timma 40 min

Högsta puls - 195
Genomsnitts puls - 159
Total kaloriförbrukning - 902

Grym kaloriförbrukning, grym snittpuls o pekade nästan min högsta puls. Konstigt att man var helt svimfärdig eller? GÖTT ERE!!

Sen drog man förbi Monki med mamma och fick massa tjocktröjor och en väska som man har runt halsen - tidig julklapp. Vem är super glad? MOI!!

Helt enkelt en awesome dag - Sí!

Men nu skall man väl börja sig dra hemåt. Imorgon vägning, spännande!


Undrar en sak?

2011-12-02 @ 19:31:44 Allmänt Kommentarer (2)

När blev det okej och sätta sig på ett Café med sin bebis och dricka vin - på förmiddagen?

Är det jag som är gammaldags och tycker det är fel? Eller?


Atkins 26 månader!

2011-12-02 @ 08:00:33 Atkins dieten Kommentarer (4)


25 månader - den 6:e november


26 månader - den 2:a december

 Lite skillnad må jag säga, eller? Skiljer sig CIRKA 1 ½ kg mellan bilderna. Mens mage dock men aja .. Börjar äntligen se lite mer tränad ut (bilden framifrån)

 Så nu ser Ni lite av min krigszon hemma haha.


8:e mätningen . 2:a december

2011-12-02 @ 07:20:13 Atkins dieten Kommentarer (2)

15:e oktober

Mage (kring navel): 81,5 cm
Höfter: 87 cm
Stuss (rumpa): 88 cm
Under bysten:  78 cm
Höger lår:  53,5 cm
Vänster lår: 52,5 cm
Höger vad: 36 cm
Vänster vad: 37 cm
Höger arm: 27 cm
Vänster arm: 27 cm2:a december

Mage (kring navel): 79 cm (minus 2,5 cm)
Höfter: 84 cm (minus 3 cm)
Stuss (rumpa): 87 cm (minus 1 cm)
Under bysten:  78 cm
Höger lår:  51 cm
(minus 2,5 cm)
Vänster lår: 51 cm (minus 1,5 cm)
Höger vad: 35,5 cm (minus 0,5 cm)
Vänster vad: 36,5 cm (minus 0,5 cm)
Höger arm: 27 cm
Vänster arm: 27 cmTotalt minus på 1 ½ månad = 11,5 cm


Summering = Skit nöjd! Mesta minus jag har fått på ett bra tag! Mest nöjd med att att magen minskar på ngt konstigt vänster?? Trodde ALDRIG DT! Ligger lixom under 80 cm i omkrets - HAPPY! Och nöjd med det stora minuset på höfterna och låren - woop wooop!

Nästa mätning 16:e oktober, dagen efter mitt mål under 61 kg! Spännande!

Men nu skall man fixa iordning sig lite innan tapetgubbarna kmr. Jag och lilleman bor i en krigszon just nu haha.

Puss!


Baby number 6 :)

2011-12-01 @ 19:14:59 Bilder Kommentarer (7)


 <3

Sen fyllde man i txten under vingarna, en dag fylld av och bara känna underbar smärta!


Design av Tasnim