Everybody dies, but not everybody lives

2011-05-31 @ 20:43:44 Youtube Kommentarer (1) 


Dag 2 . Tisdag

2011-05-31 @ 18:15:06 Allmänt Kommentarer (2)
Idag skulle man övningsköra med mamma men dt blev inget av. Istället drog vi oss till IKEA och åkte galet vilse och hamnade i Kungälv haha. Inte så uppskattat av mamma då jag e en kass gps hahah. Men blev en del shopping. Allt gick på nästan 1300 kr. Men och slippa ångesten kan jag iaf säga att jag har nu nästan köpt allt jag behöver till den nya lägenheten. Köpte handdukar, gardinstänger, lampor - ah u name it. Det enda som behövs nu är min lampa från Chili. Bordet från Chili, om jag ej hittar den på blocket - i rätt version. Samt panelgardiner. Vill ha svarta, gråa eller röda? Vilka e finast? Funderar starkt på röda, ville kolla mer idag på det men blev så stressigt. Men resten av sakerna får man vänta med och köpa. Har så jag klarar mig. Måste betala av min bäddsoffa. Fan kan ej betala ngra räkningar idag då alla har ej dragits än .. Vill betala in så mkt jag kan till soffan.. Irritations grej javisst!

Budade idag på ett par blåa panelgardiner med olika djur på till Wayne för 69 kr. Hoppas dt e inte ett misstag haha aldrig egentligen köpt ngt på Tradera?

Ringde din El idag, var rädd att jag skulle vara där utan el. Postade iväg idag adressändring till skatteverket. Kass jag e den var ej ens svår och fylla i och de kan ej göra en adressändring innan de får brevet .. och jag flyttar imorgon? Fan får skylla mig sj. Men nu är det iaf skickat. Löste det med försäkringskassan också .. SKÖNT!

Ringde städerskan, hon kmr klockan 7 imorgon bitti. Skönt och slippa städa sj. Flyttgubbarna ringde idag, fick panik då jag ej fick tag på de igår. De ska komma klockan 10. Massa lådor och påsar och har en del saker och skruva/borra ner. Blöö. Frågade om de kunde lösa dt då ingen kan ställa upp o dt skulle tydligen ej vara ngra problem .. Stress?

Har ej fått såld mer möbler så ngra saker kmr ryka ner i soprummet. Men fick såld en hel del iaf så är nöjd. Frågan är om jag ska slänga skiten idag, eller imorgon bittig?

Mamma ska komma och hämta Wayne idag. Så blir barnledig imorgon. Vet ej hur jag hade fixat det utan henne. Ska fan vakna 5 och börja fixa iordning det sista. Ingen ide idag. Men känner sådan jävla stress fyfan. Men kmr antagligen tycka dt e skönt imorgon när jag får mina nycklar och lämnar dessa. En ny start känner jag, lämnar det gamla bakom mig. Men visst kör hjärnan en nostalgi tripp, alla minnen under dessa 3 år man har bott här. Lär ju göra en videoblogg imorgon? Filma sista studen hahah. Skilsmässa med lgheten hahha.

Imorgon skall man ta atkins bilden innan 6 på morgonen haha känns weird men då kmr det vara en sak mindre . Dock ångest. Syns ej längre på samma sätt.

Fick mail idag från aftonbladet, nojjig som jag e trodde jag att de hade glömt mig haha. Så skickade lite före bilder. Ska skicka senaste Atkins månads bilden till de imorgon också. Wohoo :)

Men men nu är det dax .. Hämtat bomnycklarna. Allt är mer eller mindre klart med packningen. Wayne ska bli hämtad. Allt som kan inhandlas har inhandlats. Tomorrow is the d-day.

Men men ska nog gosa lite med Wayne och sedan laga mat och sen är det House kl 9. Efter dt om jag klarar av det ska jag försöka sova. LÅÅÅÅÅÅÅNG dag imorgon och jag ska FAN PACKA UPP ALLT OCH GÖRA ALLT IORDNING! :P Hahhaha


1 dag till flytten
1 dag till Atkins bilden
2 dagar till mätning
5 dagar till vägning

Ångest!


Dag 1 . Måndag

2011-05-30 @ 20:36:13 Allmänt Kommentarer (14)
Idag fick man övningsköra med mamma. Skönt med nya vägar här kring angered. Dock blev jag så jävla säker på mig sj och min körning att jag glömde kolla åt ena hållet o höll på o krocka med en lastbil haha. Läskigt. Men dt med och tvärnita som man fick lära sig sist på körskolan kom väldigt bra t hands idag. I övrigt var dt awesome.

Vi lämnade massa påsar till Second hand affären. Palla sälja på kommersen. Dock var den nere vid Willys stängd så dt fick bli den i Bellevue. Skönt och få dt gjort!

Skulle ha köpt ett bord idag som jag har spanat in i Chili, kostar ca 1000 kr, och hittade ett likadant på blocket för 200 kr. Åkte dit helt glad, tvingade mamma och allt. Visade sig vara 3 ggr så stort samt högt. Fan va ledsen man blev .. men men bara o leta vidare? Lär annars köpa dt på Chili dock ej nu .. måste ha råd med allt annat först.

Blev ju iaf en shopping tur på rusta. Blev ingen grå ryamatta men dt blev en grå enkel matta, ljus. Helt fin för 599 kr. Köpte två vit svarta små rektangelformade ryamattor för 249 kr (båda) samt en enkel svartvit matta till köket för 69 kr. Köpte även små handdukar på Jysk för 6 kr st. Helt skönt och veta att snart e allt inhandlat t lägenheten.

Det ni har undrat! Hur gick intervjun? Det gick awesome! Stackarn fick dock inte en syl i vädret hahah. Tyckte synd om henne. Tror vi pratade i över en timma. Helt gossig. Bad om före bilder samt att en fotograf skulle höras av i veckan för och ta lite bilder till artikeln. Hon skulle ha mailat mig men inget mail än, hoppas dt kmr snart! Kan inte skicka ngra bilder annars. De har satt ett datum för artikeln, sen e frågan om jag hörde rätt, den 20e juni. Tror det kmr vara i en bilaga till Aftonbladet. Hur spännande som helst och en helt fantastisk chans! Kanske kan man inspirera andra? Kanske blir Atkins mer uppmärksammad? Känns iaf helt surralistiskt. En sak var rolig som hon sa och dt var att hon skulle lägga till som sysselsättning "bloggare" haha dt var lite awesome. Men men väntar på mailet bara!

Hade Bodycombat idag. Shet första delen var jag helt lost. Borta i tankarna. Sedan kom jag på mig sj och kämpade på. Yes svettet droppade igen - just how I want it! Nöjd. Dock messa min pt idag och sa att han ej kunde fredag så dt får bli lördag morgon "Last chance workout". Lite stressigt med kalaset och allt men kan ej missa dt fan. Hoppas mamma ställer upp.


Imorgon är det dax och fixa alla pappren till försäkringskassan samt skatteverket. Helt sent ute. Glömde ringa elbolaget, illa om man ej får el? Tror jag har ngt papper från arbetsförmedlingen också. Måste kika på dt? Ska försöka övertala mamma och komma och kanske övningsköra. Liten plan för och kunna åka till IKEA och köpa in det sista? Sen så kmr mamma förhoppningsvis mot kvällen med S (hennes kille) och hjälper mig o skruva ut vissa saker samt tar Wayne över natten för sedan är det dax för flytten på onsdag morgon. Hoppas också alla räkningar kan dras imorgon så man kan betala av en del av soffan?

Sedan funderar man på om man skall till Magic system concerten på lördag. Känns dock dumt och be mamma och passa Wayne denna helgen också. Blir ingen alkohol för mig då dt e dagen innan vägningen. Sen e frågan om man har råd?? Fan måste tänka på dt .. Lär ju egentligen dröja år innan de kmr igen?

Men men nu ska man äta klart sen är det CSI :)

2 dar till flytten
2 dar till ny atkins bild
3 dar till mätning
6 dgr till vägning


Pirrigt!

2011-05-29 @ 22:24:33 Allmänt Kommentarer (22)
(Ofta man använder dt ordet nuförtiden haha)

Veckan som kmr:

Måndag - Intervju med Aftonbladet. Övningsköra med mamma. Lämna kläder och saker till Second Hand. Shoppa på rusta? BodyCombat pass. Ringa elbolaget?
Tisdag - Fixa papper på försäkringskassan samt skatteverket. Fixa det sista inför flytten. Barnledig från kvällen? Betala de sista räkningarna.
Onsdag - Ny Atkins foto. Flyttdax!
Torsdag - Packa upp hela dagen? Dax för mätning.
Fredag - Pt tid i Frölunda + 45 min efter pt schema - MAXXXA INFÖR VÄGNINGEN!
Lördag - Födelsedags kalas med söta K
Söndag - DAX FÖR VÄGNING!! BodyCombat pass efter ..

Jävla lång och jobbig vecka kmr dt bli. Flytten ja. Men vägningen? OMG orkar inte ens. Känner mig smalare, ser smalare ut - spec i ansiktet. Men tror ej dt har hänt ngt. Strlkarna i kommersen va annorlunda. Strlk 40, L - fick ej på mig S o strlk 28? Ja jag vet olika strlkar men öndå .. O har jag gått upp så hade jag gått upp under denna tiden men gått ner nu, makes sense? Men men går jag upp så blir dt 2 veckor intensiv fas 1 o träning 5 eller 6 ggr i veckan. Har jag gått ner men ej ner till 65,0 kg så fortsätter jag som vanligt o väger mig den 17e juli. Som sagt väger jag ej då 65,0 kg så blir nästa vägning 17e september och fram t dess kmr man kö fas 1 och träning 5 ggr i veckan. Japp har back up för allt .. men dt tar fortf ej bort bajs ångesten. Jaja, kmr la säkert ett till sådant depp inlägg med ångest haha.


Låda efter låda efter .. påse? Allt skulle packas!

2011-05-29 @ 21:42:16 Bilder Kommentarer (2)
Efter kommersen var dt bara packning som gällde. Mamma sa att lådorna skulle räcka men jaaaa man hade så jävla mkt mer kläder än vad man trodde! Alla flyttlådor som syns på bilden (då syns inte alla alla) är enbart kläder i haha. Men nu har man packat, rensat och fixat iordning allt. Nu måste man bara borra ner saker samt fixa tidningspapper och fixa sina tallrikar och sånt. Sen är dt klart! Fatta att dt är om 3 dar man flyttar! Helt galet. Ångesten har iaf minskat. Spec efter 2 dgrs packande! Thnx sweetie hade ej klarat dt utan dig ;)! 


Igår


Idag - Går knappt och komma ut!


Så ser lghten ut. Han mannen kom och hämtade soffan så dt är madrasser till mig o lilleman som gäller haha. Fan va löffigt!

MAn hittade massa skojjsiga saker när man rensade. Bilder på Wayne när han var bebis. Konstiga kort från sk vänner som gick ner i papperskorgen, kärleks förklaringar haha. Men hittade mitt truck kort! Awesome. Hittade också en sån sak som gör att man kan ha ipoden på armen när man tränar - SÅ JAG HAR LETAT!!

Men ne .. nu är jag cp trött .. ska ta mig en paus sen nanna.

Helt underbart att man var barnledig, hur skönt som helst och så snabbt allt gick! Tack mamma och S (mammas kille).Spend money like it means nothing?

2011-05-29 @ 21:29:03 Bilder Kommentarer (3)

Lång klänning från HM <3. Strlk 38, en aning lång o stor men helt underbar!


Monki. Strlk M/L - Kort pösig tröja


Gina Tricot. Strlk L - LOVE IT!


Monki. Strlk M. Kapri shorts


Fjäder örhängen, blev ju totalt inspirerad av K ;)


Accescoar hängare (?) Vettefan vad det heter. Men velat ha en sådan bra länge då allt ska trassla ihop sig, örhängen o sånt.

Gissa priset? Allt 120 kr!"Tina turner" klänning från Top shop, no size, dock kort men hehe show 'em legs? 30 kr


Monki. Strlk XS/S - 15 krFin byxor gråa från Filipa K. Strlk S - dock för små!


Mörka Filipa K jeans, strlk 28 - Dock för små. Helt konstiga strlkar?

Båda - 40 krFina stora örhängen - 10 krAs cola midje höga shorts med nitar. Bilden ger de ej ngn rättvisa. Dock strlk 40, lite stora .. Länge sen man hade ngt i strlk 40! 15 kr (!)Super söt kofta, strlk M, Matthew Williamson for HM - 15 kr


Tretorn jacka. Vatten ressistent och allt. Som ny! Ca strlk S - 100 kr (!) Söta mamma köpte den


Dagens fynd! Kappa från Marc Jacobs, ORGINAL!! Ca strlk S - 100 kr!! Fatta att dt e typ gratis?!


Svarta jeans från Gina tricot, rivna hela framsidan (tråkigt att dt ej syns verkligen skit snygga! Önskade jag skulle hitta sådana och baaam där var de!). Strlk 26, dock för små :(


Helt ny kort jacka från Gina Tricot, med prislapp o allt, nypris 299 kr). Strlk 34 o den passade perfekt!

Båda 30 kr!Hängsle shorts, helt nya med prislapp, från InWear strlk 36 - HUR SÖTA E INTE DE?!


Beiga capri byxor från Killah, helt nya med prislapp, strlk 27 - hehe lite för stora t.o.m ;)

Båda för 50 kr!


Killah Jeans, till knäna, helt nya med prislappen på! Strlk 28 - 30 kr!


Kort kofta från HM Diveded. Strlk 36. Den har dock ngra gula fläckar o jag hoppas VERKLIGEN de släpper för den e super söt! 5 kr


Dagens andra stora fynd! G - Star Raw byxor. Strlk 30. För endast, håll i er - 40 kr!!


Från ruth mfl, strlk S eller XS minns ej - dock för tajt vid brösten - 5 kr


Super snygg jacka med fuskpäls nästan längs hela ryggen, kortare modell - bara 40 kr (!) Lyckades pruta från 100 kr haha


En väggklocka till Waynes rum med nytt batteri och allt - 17 kr


En ryggsäck till lilleman men att man kan hålla vid honom med hjälp av snöret. Man vet aldrig med Wayne, spec ute i trafiken - 15 kr


Titta vad man hittade! En gaypride flagga! Kanske man ska ha med den om jag och Wayne skall till paraden i kommande söndag? 15 kr - Söta mamma köpte den till mig


Köpte även:
Sko hylla, svart, för bara 40 kr!
En bok med ord och bilder till Wayne 5 kr.
Polarn och pyret röda gummistövlar till Wayne för 10 kr!
Ett ställ till badrummet för och ha sina saker, på hjul, blå - för otroliga 20 kr!
4 st svarta ramar för 10 kr.


Allt blev strax under 700 kr. Herregud ångest eller vad??! Men köpte mkt bra saker. Både t hem och t Wayne. Jag menar G star Raw, Marc Jacobs, Tretorn?? Hur mkt hade inte enbart dt gått i affären??

Men vad tycks?

Tack så mkt t C och hennes söta vän som hjälpte mig hela vägen hem med allt detta! Ni är underbara!


Blir ingen kommersen på ngra månader. Spec nu när man har packat har man insett hur mkt kläder man egentligen har. My gush! Och sen ska alla pengar på lghten!


I love you babyboy <3

2011-05-27 @ 20:12:29 Baby W 18-24 mån Kommentarer (4)


(Imorse, på G t dagis ..)


Shop until u drop?

2011-05-27 @ 19:40:26 Allmänt Kommentarer (3)
Idag kom mamma till kära Hjällbo och jag fick övningsköra till Angered C. Gick helt awesome. Stannade dock på vägen på Jysk. Snacka om att man ballade ur haha. Köpte 2 fibertäcken, 50 kr st - en till Wayne och till ngn gäst (?). 3 fiberkuddar, 50 kr st. Ett tjockare fibertäcke till mig, 145 kr. 3 st påslakanset, 2 rödrosa och 1 blått till Wayne. 2 st kökstabletter i typ bambupinnar haha, 5 kr st. 10 pack galgar för 25 kr - köpte 4 st sådana, hon glömde räkna med 1 så fick den gratis. 2 st röda siden kuddar och 2 svarta siden kuddar t soffan, 70 kr st. 2 st svarta korgar med siden material inuti, 25 kr st. Sedan köpte man en bäddmadrass, ngn cm för stor men ändå, för bara 500 kr - sparade fan 400 kr (då den billigaste på IKEA kostar 900 kr.  Ja en del fynd blev det! :) Super glad och nöjd! Efter dagis drog man till Netto och köpte en "bean bag" eller "fat boy" påse. Ja en stor kudde med frön i och sitta på :) en röd sådan. Va ba tvungen o ha en sådan. Den va lite smutsig så på ngt vänster lyckades jag pruta ner den med en 50 lapp, så 150 kr! SOM HITTAT! Nu e dt inte mkt man behöver INNAN flytten. Matta hade kanske vart bra? Eller ska man säga mattor :P? De här pengarna från soc är awesome och duktiga jag låter allt gå ENBART t saker t den nya lägenheten. Sedan fick man borden sålda t C, en sak mindre o tänka på!

Men iaf .. Bilkörningen gick awesome, ny väg och allt - men gick super bra och jag tyckte dt var roligt och var ej rädd och köra. Ser ljust ut detta!

Besökte kära mormor idag också, hon e äntligen hemma, och hon ser ut o må bättre. Längtar t jag kmr bo närmare henne. Kmr va awesome. Haft så svårt o umgås med henne sen hon har blivit sjuk. Men nu är hon hemma och då är dt inte samma ångest.

Imorgon är det äntligen dax för kommersen. Blir nog inget sådant framöver. Ska lägga allt på lägenheten. Börjar fan se fram emot o flytta - sedär! Men men 2 har bangat, 3 personer kvar och trakassera och haka på - ANNARS MER TILL MIG! Haha.

Imorgon ska mamma hämta Wayne på kommersen och sen får man vara barnledig fram till söndag kväll. Ska börja packa och rensa och ha mig. Börjar ju närma sig!

Hann fan ej gå till varken försäkringskassan eller skatteverket idag, får bli prio 1 på måndag!

Sedan måste man tillägga att man har världens träningsvärk efter o ha kört dubbel pt schema och piloxning dagen efter. Piloxning är inte riktigt min grej, en sk kombination av boxning o pilates - enligt mig e dt ingen boxning whats so ever .. Typ mer aerobics dance med pilates. Ingen träning för o gå ner i vikt, enligt mig, men tror den e super bra när man vill forma sin kropp för det känndes fan i musklerna!!

Btw Afotnbladet ringde idag. Intervjun kommer äga rum på måndag förmiddag! SPÄNNANDE! Hur glad som helst. Och ja det ska tydligen bli bilder. My gawd! Happy!

Men men ska nog diska och laga en sen middag .. Sen ba nanna. Galet trött!


From a dear friend

2011-05-27 @ 19:13:35 Allmänt Kommentarer (0)

"Livet är hårt och det kommer alltid att vara en utmaning. Man får hinder på vägen som verkar omöjliga att klättra över men något som alltid finns kvar är hoppet. Alla har vi olika rum i våra liv och när man har tittat in i dom så kanske man inte kan acceptera dom. Men man har ett val. Man behöver inte öppna dom dörrarna. Man kan glädjas åt dom rum som är bra och förhoppningsvis övervinner det positiva det negativa. Kram"

Tack för vårt samtal <3


GOSSI GOOOOOOOOOOSSSSSS

2011-05-25 @ 22:34:11 Ms Charlie Kommentarer (13)
HUR SÖT ÄR INTE DEN?
Så jääääävla varm och gossig.
Sen ser man ut som en Teddybjörn, I love it!


Dagarna som har gått ..

2011-05-25 @ 19:04:32 Allmänt Kommentarer (6)
I måndags var mamma med mig på körskolan. Haha fick en del kärring stop, prestations ångest ggr tusen? Hade en annorlunda upplevelse den lektionen. Vi testade och göra halkan (risk tvåan). Typ han körde bilen i över 70 km/h och sedan skulle jag styra och han skulle tvär nita och slida. Fyfan höll på och kräkas!! Blundade i början hahaha. Sedan var dt min tur och köra, kom upp t 30-40 km/h och tvär nitade. Läskigt, men nu när jag tänker efter as kul haha. Har bokat in halkan också, ngn ggn i mitten av augusti. Kmr gå på ca 1800 kr. Blöö! Men skönt och få det gjort. Efter jag har flyttat skall jag fokusera mig järnet på teorin. MÅSTE TA KÖRKORTET INNAN ÅRETS SLUT!! Körskole läraren tycker att jag har lärt mig mkt och spec om man jämför med dag ett. Han är helt underbar, fattar så jävla mkt och han förklarar så bra. "Tills du känner brummet Charlie" - och efter dt fattade jag kopplingen bara sådär! Awesome. Nästa körlektion är veckan efter inflyttningen.

Nu har man fått en massa papper igen. Adressändring, försäkringskassan .. ah osv osv. Får nog ta fredag förmiddag och fixa allt det. Jobbigt! ;P

Har skött mig bra med både maten och träningen. I måndags så stod jag nästan längst fram i bodycombaten och dt känndes awesome - nästa ggn allra längst fram?? Idag körde man dubbel pass (2 x 45 min) med pt schemat, dog - ansträngde mig. Blev ej klar med 3 övningar sammanlagt dock. Imorgon är det piloxning sedan är denna veckan klar. Nästa vecka blir dt måndag bodycombat. Kanske dubbelpass på tisdag och fredag är det pt i frölunda som gäller, tyvärr min sista tid. Sedan får man spara ihop pengar till det igen. Innan pt tiden blir dt mätning, den andra juni, 2 dgr efter pt tiden blir dt dax för vägningen! Idag har jag haft en dålig dag så dt blev bars. Dåligt. Men kunde ha vart värre. Men jag kämpar på 1 vecka och 4 dgr - det börjar närma sig!!
 
Till helgen blir man barnledig, förhoppningsvis från fredag kväll till söndag kväll - annars lördag eftermiddag till söndag kväll. Oavsett så blir det jävligt gött! Mamma ska passa lilleman så jag kan börja packa ihop allt. Flytten blir ju på onsdag (om en vecka exakt!!). Fick ledigt från arbetsförmedlingen också nästa vecka, sweet! Då blir dt mindre stress med allt.

På tal om dt e jag förvånad, jag har räknat ut att jag söker minst 6 jobb per vecka och som max tio jobb per vecka i över 2 månader utan ngra vidare resultat. Förutom Sector Alarm, då gick dt ej som man ville. Annars får man ju ba hot från kanske framtida arbetsgivare. Tyvärr kan jag ej säga ngt mer öppet. Ne men tycker dt e trist. Vill jobba heltid eller deltid med ngt nytt eller ngt jag trivs med, har bra CV samt meriter. Men inget tycks hjälpa? Antar dt e pga att man är ensamstående och har barn. Ser ingen annan logisk förklaring på dt??

Ja .. varför jag vart off det senaste är för att jag och Dino har gått skilda vägar, igen. Trodde dt skulle vara annorlunda denna ggn .. men hade fel .. Vart oerhört jobbigt, var vekligen lycklig. Men hey thats life huh? Vart nog jobbigast för Wayne. Varje dag efter dagis har han ropat "Dino" i brevlådan, letat efter Honom när han har kommit in i lägenheten - under sängen ute i balkongen. Sedan har han börjat gråta. Han har vaknat och frågat "Mamma Dino komma? Kommer Dino?" Har ej svarat. Har undvikit och säga Dinos namn. Gör ont i hjärtat och ännu mer när jag vet att min son saknar Honom också. Man glömmer av att även om Wayne är liten så har han känslor och minnen också .. Det är svårt. Men tyvärr får det vara så denna ggn. Jag kan ej ha ett av och på förhållande. För det första klarar ej mitt psyke det och för dt andra blir dt ej hälsosamt för mitt barn. Kan ej va sådan egoist. Sedan hade jag och Dino skadat bara varandra med och umgås. Det funkar ej så. Det är vad min hjärna vet och tycker är bäst, sedan vad hjärtat har och säga och tycka är en helt annan sak. Men tyvärr så måste man sätta hjärtat åt sidan ngn ggn i livet. Fan den enda nackdelen med och ha blogg är att man tar ju inte bara smällen själv utan alla kan ju se på medans man faller samman. Och kanske även döma en på vägen men men, en risk man tar med bloggen.

Lite positiva nyheter. Idag, kunde lixom ej komma lämpligare då Dino var här och hämtade sina saker och det blev lite emotional, så ringde D från Atkins och sa att han hade pratat med Aftonbladet. De har tydligen ngn hälsobilaga, om dt nu ej var expressen haha, och de ville göra en intervju med mig om min viktresa med Atkins!!! AWESOME ELLER VAD?!?!??!? Kanske blir dt bilder också i tidningen och kanske en hel dag som de kmr vara med och ta bilder på mig, käääändis! Ne men tycker dt e nice kanske jag kan inspirera mer folk? Hjälpa ngn och ta det steget? Gött att Atkins börjar växa i Sverige nu, sakta men säkert! Finns ngra sidor om Atkins i tidningen "Hälsa" - GÅ OCH KÖP! Ah längtar iaf t de ringer! Håller tummarna, de var tydligen väldigt intresserade! Hade ej vart fel och få mer läsare till bloggen för och hjälpa till ytterligare? Haft många besök nu dt senaste ibland nästan upp till 70 per dag och allt fler frågar om Atkins, awesome!

Måste också nämna att tidningen "Hälsa" lottar ut 5 st Atkins böcker, var med och tävla och börja ditt nya liv!
http://www.halsa.se/Tavla/Utlottningar/Den-nya-Atkinsmetoden/

Andra bra nyheter är att jag fick min onepice jumpsuit idag, shet ser ut som en teddybjörn hahah! Ne men den e mkt finare IRL vad jag trodde. Ska lätt ha den hela helgen! Bild kmr snart haha. Har ingen bra face dag idag då jag har gråtit i x antal timmar tyvärr.

Men men .. till helgen blir dt kommersen en snabbis, vill köpa ngn present till K. Ngn som vill haka på? Och ja, jag vill shoppa lite för att jag e deppig. Bättre det än och hetsäta eller typ dricka sig full? Eller gråta? RIGHT?!

Sedan måste jag nämna att jag fick nästan 4000 kr till möbler av soc! Så kan betala av lite på min bäddsoffa samt köpa lite möbler till min nya lägenhet är hur happy som helst! Löste en del av mina problem. Har redan köpt 2 tavlor från Chilli och en stor svart spegel därifrån också! En jag alltid velat ha, fan ej haft helkropps spegel sedan jag bodde hos mamma och då var jag 17 år. Sålt också bäddsoffan, 700 kr - as gött. Han ska hämta den till helgen fick 200 kr i förskott. Nu är det bara borden, fotöljen, mattorna och förvarningsmöblerna kvar. C FORTFARANDE SKA DU HA BORDEN?! Haha.

Ne nu ska man dricka lite pepsi max, kedjeröka, tycka synd om sig själv och gosa med Wayne sedan. När man kör en update igen får jag se. Mkt i hjärnan just nu vet ej om jag orkar med det ..

Take care honeys!


Weird .. ?

2011-05-24 @ 20:28:18 Allmänt Kommentarer (7)

Får en framtida arbetsgivare hota en? :s


Sunday

2011-05-22 @ 19:48:27 Ms Charlie Kommentarer (11)


2 veckor kvar till vägningen
Ca 1 ½ vecka kvar till flytten

PIRRIGT!


A rainy sunday

2011-05-22 @ 19:45:34 Bilder Kommentarer (2)


"- Wayne strike a pose!
-Mama foffeeen!"


Första ggn utan långt vitt linne hahaMin vackra mamma med sina älskade syrener haha :) <3Jag ville också ha en bild vid blommorna haha


En nyvaken och kinkig Wayne <3


Wayne sprang runt i regnet i väntan på de som skulle köpa fotpallen - och yes fick den såld!!

C vart fan e du?? SKULLE DU EJ KÖPA BORDEN :P!?


Mamma köpte ankel boots till mig idag AS SNYGGA OCH ÄKTA SKINN! På scorette, kostar egentligen 1099 kr men dt va 20 % rabatt. Hur gulligt o snällt som helst. Haha ja detta är kanske inte äkta Sandy stil men fan velat ha sådana ett tag nu, checkat in de från Acne o nöjer mig väldigt bra med dessa - I'M INLOVE!! :D TACK TACK (Btw de är kol svarta, fick ej till det med blixten)


21/5 .

2011-05-21 @ 23:18:39 Bilder Kommentarer (4)


Fick med kära L till kommersen, helt gossig dag - Snacka om att hon blev frälst och fick en massa fynd!Norskaktig kofta (täcker mina säxiga bristningar), XL - 20 kr


HM Diveded, strlk 36


Leggings från HM, XS (lite stora dock)


TITTA VAD JAG HITTADE!! Jeans jacka från Vero Moda, strlk S

- ALLT (!) 30 kr - Fatta då att dt blev 10 kr st!! Så lämnade tillbaka jeans jackan från Monki - för 300 kr (!) o fick en nästan likadan för en tia haha, jag e awesome - Borde få ngn award!


Oversize onesize tröja. Inget märke jag känner till - 20 krTröja från HM Diveded, strlk 36 - 10 kr (Titta vad mkt man ser mina nyckelben här. Haha love this pic!)


Tröja från Gina Tricot, strlk S - 10 kr


Body tröja från Gina Tricot (nej trodde aldrig jag skulle haka på den trenden haha), strlk S - 8 kr


Tränings byxor från Casall, strlk S - 5 kr (!)Helt ny festklänning från Bikbok (checka in prislappen!), strlk S - 45 kr (!). Lämnade tillbaka min jumpsuit tänkte denna var bättre - good choice?
DAGENS BÄSTA FYND!! Tro mig bilderna gör den ej ens rättvisa. As snygg nästan Gaga inspirerad klänning med ngn grej över ena axeln, med prislapp och allt och checka in ny priset! Från Bikbok, strlk M - dock gränsfall men fram till min födelsedag får jag nog på mig den helt! Gissa priset? 60 kr!!


Hello Kitty sminkväska, eller liten handväska. Typ ny - 20 kr

 
Söta stövlar till lilleman - 5 kr


Dagens fynd till lilleman!! Har tänkt o köpa denna till Waynes kommande rum, kostar 199 kr på IKEA - Fick den för 3 kr!!

Dagens köp = 236 kr, dock betalade söta mamma 110 kr av dt :) Tack! Köpte typ alla saker fram samma kvinna och en sådan riktig jävel med priserna, fick iaf en Friss och company påse haha.
Så här såg dt ut mer eller mindre hela dagen kring marklands samt slottskogen, detta var verkligen 1/4 del av allt folk. Pga gbgvarvet då.

Fan nästa år skall man vara med - ville egentligen i år men vikten har ju ej gått som jag vill.

Men fan dt gick ej o komma fram ngnstans, spec när man har barnvagn! Det tog 1 o ½ timma t frölunda från järntorget o en del byten. Sedan drog jag från Frölunda t Hjällbo och dt tog över 1 o ½ timma för att ngn skulle köpa möblerna men tror du ej han gubbens bitterfitta till fru ville? NEJ. Lixom man sitter o förklarar skicket i detalj och allt e lungt, kämpar sig genom 3 byten och för och höra nej. Hade lixom ej ätit sedan 8 o då var klockan fan halv 4. Trodde jag skulle döda henne, herregud.. Men dt e 2 till som är intreserade så hoppas! 

Men iaf pga hungern köpte man bars. Sista dagen som man äter de, nu är målet att man ska ej äta en enda fram t vägning som är om 2 veckor och 1 dag. ÅNGEST!

Måste bara säga att det var världens gulligaste västtrafiks medarbetare som hjälpte mig och komma på en full knökad buss med barnvagnen och ba putte undan allt folk - guldvärd! U made my day!


Dagens outfit


Nu ska man gå och lägga sig, vart en vääääldigt lång dag.
Nattis mina monster
!


September - Kärlekens tunga | When feelings turns into music.

2011-05-21 @ 21:58:16 Allmänt Kommentarer (0)
Jag hörde trummorna på stan,
dom sa att du lämnat mig.
Jag hörde vad demonerna sa,
det är slut och ingen kan hjälpa dig.
Jag trodde jag sett det mesta,
det här var inte vad jag väntat mig.

Låt mig höra kärlekens tunga,
säg att du älskar mig.
Kärlekens tunga, kärlekens tunga,
aldrig skall jag glömma dig.

Tala till mig.

Jag hör alla steg i trappen.
Men inga går till min dörr.


Åh Jag älskar dig mer än du nånsin kommer att få veta. Lycka till med allt, men du kommer att få leta.


Veronica Maggio - Jag kommer (remix)

2011-05-20 @ 22:05:37 Videoklipp Kommentarer (8)


Wayne är så söt och sjunger med i refrängen!
"Jag kmr, jag kmr *nynnar* .. dääär *nynnar* jag kmr, jag kmr *nynnar* .. kääär"
Sen kmr jag, tondöva jäveln, och förstör allt haha

<3


Vad roligt!

2011-05-20 @ 18:30:21 Baby W 18-24 mån Kommentarer (1)


 Wayne och jag är bjudna till söta K's födelsedag
på lek och buslandet den 4/1 :)


Monki VS Hennes&Mauritz

2011-05-20 @ 17:17:07 Bilder Kommentarer (1)


Kort jeans jacka - kostade röv (mnja 300 kr) från Monki


Jumpsuit, lr byxdress - Whatever (typ shorts med tröja som sitter tillsammans) för 149 kr från HM


Så vad ska jag lämna tillbaka? Vad är finast? Blev lite dyrt känner jag. Eller? Ska jag behålla, båda?

ÅNGEST!

Skall till kommersen imorgon med L o då har jag en budget på 150 kr - kanske hittar jag ngt likadant där?

Ja jag är deppig, låt mig shoppa ;P!


Shopping på MONKI

2011-05-20 @ 17:06:47 Bilder Kommentarer (0)

Grå lång klänning, strlk S - 60 kr


Svart kort kavaj, strlk XS - 113 kr . As cool, längre framme o kortare bak. Det ser ut som armarna är delade o sedan skrynkliga vid handlederna. Me like. Söta mamma la till en 50 lapp!


Fin byxor a la turkish pants, strlk M (fast xs och dt fastnade i vaderna o ingen S men dessa e bra) - 80 kr

Ja jag fick ett infall idag ja .. Kunde ha köpt hela butiken haha. Iaf inte på kredit, fick ju ett kreditkort i posten häromdagen på många tusen kr - men ska klippa dt ..

BTW gör bilderna tyvärr ej rättvisa åt plaggen!


TACK TACK TACK TACK!

2011-05-19 @ 22:54:03 Allmänt Kommentarer (3)


 http://bonthrons.blogg.se/

 Denna underbara tjej fixade min bakgrund med en bild på mig och lilleman som hänger med trots att man scrollar ner, hur coolt är inte det?

------->

Tack så mkt, verkligen!


Dagens outfits ;P

2011-05-19 @ 20:48:20 Bilder Kommentarer (2)

Haha älskade Wayne, han är som en svamp - skulle också posa som mamma, hur sött är inte det?? Ny lång klänning som jag fick från morfar som tidig födelsedagspresent.
Från HM

 Jobbigt läge idag när man fick mens precis innan passet, så ingen träning denna veckan .. blöö ..


Ryck upp dig Charlie!

2011-05-19 @ 10:25:36 Allmänt Kommentarer (1)
Today I did good!

Råkade somna om många ggr när kl ringde då lilleman skulle t dagis. Vaknade kl 9 av att familjebostäder ringde. Så tyvärr blev dt inget dagis. Va helt bajs trött .. vettefan vad dt e med mig ..

Men idag tog jag tag i saker jag har undvikit.

Ringde försäkringskassan - Bad om en blankett för nytt bostadsbidrag
Ringde adressändring - Blev bara 195 kr för att de ska skicka posten t den nya adressen, samt att man får en blankett som man ska fylla i till skatteverket
Familjebostäder ringde - Jag kan hämta bom nyckeln i samband med att jag hämtar ut mina hemnycklar
Ringde hjällbobostaden - Kan hämta bomnycklarna dagen innan flytten
Dagis flytten - Fyllt i alla papper nu. Ska fixa kuvert och sen är det klart
Förlyttning av el - Flyttade elnätet, gbgenergi, och de ska skicka med en lapp med din el också så man kan fixa dt med
Städ - Fixade fram hennes nr igen då alla mina kontakter raderades

Har jag glömt ngt??

Så nu har mamma fixat ngra flyttlådor men behöver nog fler och hon gav mig precis nr till flyttfirman och funderar på och ringa och fråga de har ngra. Kostar 10 kr st lixom .. Mamma är så söt och ska ta Wayne hela helgen precis innan flytten så kmr kunna packa ner allt i lugn och ro. Har ju ingen hjälp med det längre, så helt awesome att jag iaf kan göra dt utan Wayne.


Blocket försäljningen går ok. Gå stolen, skötbordet och sedan sålde jag alla 4 lådor med kläder t H, mammas killes bror - SKÖNT! Möblerna går ej alls bra. Ska nog sänka priserna ytterligare nästa vecka annars får man la börja ringa stadsmissionen?


Idag är det träning som gäller, blir ba 3 ggr denna veckan då jag har vart sjuk, och nästa vecka är det fullt ös igen! Onsdagen innan CycklingPulsen ska man köra PT schema 40 min :)

Torsdag 2011-05-19 17:30-18:25 SATS Kompassen StreetDance    
Fredag 2011-05-20 12:00-12:55 SATS Kungsgatan (Gbg) DanceAerobic    
Lördag 2011-05-21 16:00-16:55 SATS Kompassen Event - Outdoor    
Måndag 2011-05-23 17:30-18:25 SATS Kompassen BodyCombat    
Onsdag 2011-05-25 12:00-12:55 SATS Kompassen CyclingPulse    
Torsdag 2011-05-26 16:30-17:25 SATS Kompassen Piloxing


Idag är det äntligen torsdag!
20.00 Jobbcoachen/du blir vad du äter - får se vad som faller mig i smaken
21.00 Criminal Minds
22.00 Criminal Minds Supsepct Behaviour

NEEEEERD!


Nu är det dax för kaffe och gash! Adios!


Nordman - Som livet och döden | Bästa låten <3

2011-05-18 @ 18:07:24 Youtube Kommentarer (2)

Inget var kvar och jag kände mig klar
beredd att få ge mig av till slut
bara bort från den dröm som jag hade för mig själv
och jag trodde jag delade med dig 

Jag ser dig springa emot mig på fältet
och det är svårt att förstå att du en gång var min
och blev våra öden som livet och döden
då skall jag gå så att du kan stanna kvar,
och leva igen 

Lätt mot min kropp med din mun mot min hals
så bar jag dig hela vägen hem
jag var trött, men du sov och din hud var ännu varm
efter lekar du aldrig lekt förut 

Orkar jag vänta när himlen begär mig
skall jag bli kvar där i kylan när allt kan bli mitt!
så ta det du saknar, min kropp eller vilja
jag kan ge bort hela livet för en dag
om himlen blir min 

Visst kan jag blekna i skuggan av ett liv
jag blev bara bländad av det jag såg
bilden är fastbränd, min längtan var så stark
och var det ett lån är jag fattig nu 

Fördes du bort för ett löfte du gav
så blek när du såg mig komma fram
han förstod vad han såg när du vred dig ur hans grepp
och jag visste att sanningen var nu 

Om jag har fel nu, så går du ifrån mig
om jag har rätt skall jag slåss för en lögn som var din
förneka mig aldrig med tystnad och rädsla
vad har vi kvar om vi gömmer det vi vet
då finns ingen ting

Sverige <3 | Flipp på musik, javisst!

2011-05-18 @ 18:03:44 Youtube Kommentarer (0)
ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!!


It's mine ..

2011-05-18 @ 11:58:49 Bilder Kommentarer (4) In 12 days
How cute isn't it?!


Mitt lidande har gått mot sitt slut ..

2011-05-18 @ 10:37:34 Allmänt Kommentarer (1)
Suttit o bitit av mig fingrarna nästan, då naglarna är ej kvar. Haft svårt och äta och sova. Ångest.

Allt pga att jag ej visste hur det skulle bli med Sector Alarm jobbet. Allt jag behövde i mitt liv skulle kunna fixa sig på ett ögonblick, blev mkt och ta in.

Han skulle ha hört av sig måndag o framöver o min lur la ju ner i måndags så jag har fått låna mammas (fint med och ha 3 nr i sin telefonbok haha) - trodde jag hade missat hans samtal. Men nu ringde han. Gav besked.

Svaret blev Nej tack, inte just nu. En kort stund låtsades jag att han sa Ja.

Motiveringen var den som vi pratade om sist. Jag har en underbar personlighet, utrsrålning, karisma och är väldigt målmedveten och skulle ha varit perfekt för jobbet om jag hade mer erfarenhet och gå på ..

Dock la han till att han vill varken stänga eller öppna ngn dörr och att han skulle se hur det skulle bli mot sommaren, så vem vet kanske blir det en chans? Vill verkligen vara en del av den familjen, så jag hade lätt sagt Ja om chansen skulle komma senare i framtiden.

Oavsett så har dt varit en bra upplevelse som gjorde mkt för mig. Även om dt ej gick bra denna ggn. Jag kom längre än vad jag trodde och han är ju hur go som helst.

Så anyway, back on square one - but it's ok! Really.


Polen, ett år emellan .

2011-05-18 @ 10:28:19 Bilder Kommentarer (0)

Översta bilden - Polen 2010
Nedersta bilden - Polen 2011

Minus 15 kg o ny hårfärg

Skillnad?

Haha glömde nämna att när jag var i Polen så kvinnan som är granne med morfar, råka ju sjklart komma in på att jag hade loosat ca 55 kg och hon ena rös o fick tårar i ögonen - medans hon andra slänger ur sig "Ah var dt du den feta? Herregud när jag såg dig jag tänkte vem fan är det? Världens fetaste tjej. Bra att du bantade för du var verkligen FET - är du verkligen samma person?". Hon malde på hur länge som helst, var lite för många fet o stor i hennes meningar. Men man ska se det som en komplimang, a la Polen style. Jag antog hon menade när jag var gravid som hon såg mig, men sedan nämnde hon att jag gick runt med barnvagnen o då var det 2010 - då e dt en skillnad på ca 15 kg? Men har märkt sj att den största skillnaden är inte då det var minus 40 kg på ett halvår utan när det blev minus 15 kg på 11 månader - galet egentligen right?


Not gonna cry for you, you never see me again ..

2011-05-17 @ 12:03:43 Youtube Kommentarer (8)


 Genom alla tider så funkar denna låten bäst i dessa sammanhang ?


Music will heal you from the inside out .

2011-05-17 @ 11:53:46 Youtube Kommentarer (4)

   

Vissa låtar får mig o tänka på senso club och andra på bra minnen.

Over and out - en snorig Sandy

 


En måndag på IKEA

2011-05-16 @ 22:08:36 Baby W 18-24 mån Kommentarer (4)


Gudmor spoilade Wayne med massa gott, syndigt!
Jag fick en inflyttnings present - En tvättkorg, då min behöver ha en begravning
Sen kmr jag och L bli grannar samtidigt
- Så YES dt kmr vara stalker varning på mig!


Middag hos mammsen <3

2011-05-15 @ 22:42:08 Baby W 18-24 mån Kommentarer (6)


Dagens outfit - Söndags fin

2011-05-15 @ 22:16:01 Ms Charlie Kommentarer (3)
Gammalt & Nytt

Röd jacka, United colors of bennetton - 30 kr kommersen
Midje höga byxor, Monki - 35 kr kommersen
Svart tanktop, BikBok - 129 kr NY
Grå tröja, Zoul från MQ - ca 7 kr kommersen
Halsband, Phillip Russel från Polen - ca 40 kr NY
Gråa skinn skor, Ecco - 500 kr NY

Awesome eller vad ;)?


BodyCombat <3

2011-05-15 @ 21:58:51 Ms Charlie Kommentarer (2)
Bjuder på dessa! (och ja, jag ba råkade ha med mig kameran haha)

Satt och checkade in body combat vids på youtube i ngn timma innan passet + min frustration över vissa ting

Det resulterade i:

- att jag höll på och avlida efter tio minuter. Röd som en tomat, flåsande (jävla cigg) och det ba droppade svett från hela mig. Varför är man så smart och duschar håret innan man tränar?? Hela blev ju dränkt i svett (fräscht jag vet). Haha fan vad jag puschade mig sj idag och fan va kul det blev! Fan aldrig svettats så mkt, höll på o kräkas ngra ggr också - då vet man att man gör det bra haha!

Funderar lätt på om jag ska stå längre fram, om ej längst fram, på mitt body combat pass imorgon? LÄNGTAR IAF!


Some good news

2011-05-15 @ 12:48:58 Allmänt Kommentarer (6)

Mormor kmr hem på tisdag och ska ha hemtjänst.

(Kmr det ej funka, kmr dt då bli äldreboende ..)

Man får tänka positivt!


PT Schema

2011-05-15 @ 08:43:03 Youtube Kommentarer (8)


Jobbigaste pt schema hittills! Den till vänster blir onsdagens träning.
Idag bodycombat!

Såååååååååå nära!

2011-05-15 @ 00:39:32 Allmänt Kommentarer (4)
Men nära skjuter ingen en hare? Haha eller blev det helt fel nu?

En tredje plats i Eurovision, dt var länge sen! Personligen tycker jag låter suger. Men Saade va ju lite gossig med sin engelska haha. Vi borde va nöjda oavsett.

Röstade på Ungern, men den kom fan ingenvart!

Well well .. Dax o nanna, meckat med bloggen under tiden. Fixat översättning samt antal besökare. Kan ju påpeka att jag brukar ha mellan 40-50 besökare per dag när jag e aktiv och ej 2 haha.

Good night honeys!


When the darkness takes over ..

2011-05-14 @ 22:38:13 Bilder Kommentarer (1)
Jag har haft världens kassaste vecka psykiskt.

Har haft en sådan jävla ångest över allt man kan ha ångest över. Ångest över flytten. Måste göra tusen saker o jag bara skjuter upp på det. Måste ansöka om dagis, flytta elen, göra adressändring, ringa skatteverket osv osv. Så jävla mkt utgifter innebär detta med flytten, nya möbler, betalning av städ samt flytthjälp. Blöö kmr lixom aldrig ha pengar över. Meck med blocket annonser och inga köpare och jag MÅSTE bli av med skiten. DAMP!!

Haft ångest detta med vikten. Känns som det står stilla och vet ej vad jag skall göra längre och tanken av och kanske ha gått upp gör mig psyko till tusen. Ångesten har påverkat min tröning och min längtan till och träna, har verkligen vart mot min vilja, men viljan kom tillbaka efter streetdancen och är glad för det! Så imorgon har man combaten oavsett vad och bokat hela nästa vecka. Igår var det dock en bra dag. Gick ju i shortsen och såg mig sj i spegeln utan o förvränga den - såg skit snygg ut. Idag gick jag också med shortsen, och lyssna på detta - utan gördel! Visst magen hängde lite över, skinnet då, men hade en större tröja så dt syntes ej - och gissa vad? Hade ej ångest pga dt! Vet att jag har ångest pga att jag har unnat mig samt att jag skall väga o mäta mig snart ..

Haft ångest med och få svar på Sector alarm, oavsett om dt e bra eller inte. Lixom dt går runt i cirklar. Typ får jag det så får jag mer fasta rutiner, mer regelbundna måltider, bättre inkomst, slipper soc, gör ngt nytt och kan utvecklas inom det, får mer ett socialt normalt liv och skulle kunna få igenom mitt lån till OP. Men dt som jag då tänker negativt är att jag kmr ej ha tid och va social annars med människor jag håller kära, kmr va trött, prestations ångest och ångest inför och misslyckas, kmr ej hinna träna då det är bara barnpassning tills 7 o jag skulle va vid dagis vid 6 vilket skulle innebära att hela helgen skulle gå åt o träna  annars skulle vikten ba totalt stanna, skulle ej hinna o övningsköra med mamma och då skulle detta med körkortet skjutas upp igen, hur skulle det bli med plugget till hösten? Skulle jag ej få jobbet så är jag på ruta ett och måste söka vidare och känna mig som allt jag har gjort innan har inte betytt ett skit o ha ångest över och ej göra ngt med mitt liv, känna mig som en low-life, ej få lån och fortfarande leva på soc som en fucking parasit med pengar som jag ej klarar mig på. Det enda positiva skulle vara att jag skulle kunna ta mitt körkort, träna och fokusera mig på min vikt och dylikt .. Har ångest över att jag ej ville ha det andra jobbet, som sagt vill ej nämna så mkt i bloggen men låt oss säga att människor som har ett missbruk som bryr sig ej om ngt plus jag funkar ej på en arbetsplats, sorry! Då har jag haft ångest över att jag har sett mig högre än de, inte alls så jag menade egentligen - hörde ej ba hemma där. Sen har jag haft ångest då jag har kännt att jag kanske ba ursäktade mig för att jag har vart arbetslös så länge att jag vet ej längre hur det går och vara arbetande igen. Fick ju min ångest tillbaka på allt detta .. blöö ..

Ej haft mkt pengar har ba fuckat de med hjälp av bars, dumma mig lixom. Fått pengar på annat håll och dt har ba skapat ångest då dt har blivit en skum situation, tror jag skippar dt ärligt.

Rökningen går upp o ner. Rökte ej på två hela dygn trodde jag skulle mörda ngn. Idag hade jag en shitty day, eller kanske fortfarande har, så dt blev ett paket. Men känner mig kass vet att jag mår bättre utan cigg. Har märkt att jag har svårt o andas när jag röker, träningen blir bajs, plånboken e ledsen och jag stinker bajs. Men ändå tar man lixom cigg så fort man har en ursäkt. Hela jag är ba blöö .. Ja allt detta låter knas jag vet, välkommen till min hjärna ..

På det hela har jag fått Dino och känna sig betydelselös. Inte meningen. Jag trodde jag gjorde rätt denna ggn o ta avstånd för och undvika bråk då jag spyr galla på första bästa personen när jag är ledsen, ja jag är weird. Men nej fucka upp det med. Men men tiden får avgöra om det går och reparera. I'm sorry baby, I love you!

Och ja för Er som undrar jag ska ha mens. Cp humör och cp sötsug..


Så då tyckte jag att för mina sista kr innan jag skulle bara rasa samman shoppa en aning, trots att jag egentligen behövde köpa mat - men dumma jag som vanligt men hey kmr barnbidrag om 6 dar så??

Kära kommersen, vad jag har saknat dig! Var där halv 3 så verkligen sista minutrarna, inget som var planerat mer impuls.

Iaf, dagens fynd:


Monki. Bruna capri chinos - Strlk S


Gina Tricot. Tshirt med ngn txt - Strlk XS


Zoul från MQ. Genomskinlig spets 3/4 dels tröja - Strlk M. Helt Awesome med tanke på att den tänker mina bristningar!


Gina Tricot. Älskade långa tanks tops - Strlk XS. Fan bara denna kostar ju 99 i affären!


Zoul från MQ. Svart acka eller tröja? XS - Lite liten, kan ej knäppa den. Sen undrar man om det e menat att den skall vara en kort modell eller inte. Skitsnygg oavsett!


Dödskalle pin. Typ och sätta på jackan eller på en tröja - verkligen skitsnygg, bilden ger den ej rättvisa! Högst upp ser dt ut som ett fonarinna märke, men tror ej dt e de. Men love it!

Gissa vad?? Allt detta för ... WAIT FOR IT!! - 40 kr! Snacka om att dt lönar sig o gå dit sista minutrarna. Fan kan ba tänka mig vilka fina kläder de hade i början! Super nöjd. De hade as snygga jeans med alla strlk 25 o så långt vet jag att jag ej har den strlk, men dt e min dröm strlk ..


Zoul, från MQ. Jeans shorts (bilden ger de ej rättvisa) - Strlk 34 och fick på mig de ostressat utan gördel snacka om att dt satte ett leende på mina läppar! GISSA PRISET??! 5 kr! Fan sådana går ju på 300 kr minst! Med tanke på att dt säkert var vanliga jeans från början och de kmr från MQ kan ni ju räkna ut hur mkt dt egentligen hade gått på i affären ..


Titta vad man köpte till Wayne? "Häst-på-pinne"? Alltid velat köpa en sådan till Wayne då han har älskat de så långt jag kan minnas. Och ja alltid rosa sådana, så denna va awesome! Den låter t.o.m som en häst så fort man skakar den! Tur att man kan stänga av den hahah. En kvinna hjälpte mig o pruta, goding! Fick den för 10 kr - klipp eller vad?? Det fanns en hårklämma på hästen och efter Wayne hade bubblat av glädje upptäckte han den och ville ha den i håret - den är rosa - han hade på sig den hela vägen till mamma. Haha Wayne e ba awesome!

Lite plåster på såren? Ah kanske .. bättre än inget!


Sitter o sneglar på Eurovison, har sett fram emot dt hela veckan men ah haft knas dag .. Men alla bidragen är mer eller mindre pinsamma. Tråkiga. Eller ba wtf?? Rysslands och våran är läskigt lika varandra. Grekland ör ba pinsam - rapp, ärligt?? Irlands var en besvikelse - trodde den skulle vara bättre! Tror det var ungerns, ngn kvinna i blått som liknar en blandning mellan en man och celine dion - DEN ÄR AWESOME. Lite sådär party schlager me like. Tror jag kmr rösta på den, men dt e ju ngra bidrag kvar så vi får se!

Ne nu ska jag ta ett glas (ellr ah hela flaskan vem försöker jag lura?) påskmust och en cigg o glo vidare på Eurovision och kanske nörda mig lite på qx o bloggen.

(I really need a hug ..)En trött sötis efter dagis (igår)


RYCK

2011-05-13 @ 21:56:21 Allmänt Kommentarer (4)

Halva dagen = Awesome
Andra halvan = Kom och hjälp mig och dö?

Så jävla bored ..

Fick ryck och la upp 5 annonser på blocket. 3 av de är på Waynes gamla kläder, 1 på Wayne gamla babysaker och sista var på borden som jag vill få bort innan flytten .. Har gått så jävla segt denna ggn ..

Kan inte pengarna ba rulla in? Haha

Dagen blir alltså inte bättre .. Ska nog nanna och hoppas att dt blir fint väder imorgon. Har pms eller nått åt det hållet ..


BLÖÖ! Nattis ..


Dagens outfit

2011-05-13 @ 08:51:40 Ms Charlie Kommentarer (3)
Okej nu har man tagit på sig ngt man aldrig haft på sig innan - Shorts utan leggings, fast med strumpbyxor då of course - Läskigt!

Ny tröja från Gina tricot - Genomskinlig skjort blus (konstigt nog i strlk 42 men ser ej helt överdriven stor ut) 50 kr!

Vad tycks?

 
 
Men men auf widersechen! Dax o lämna lilleman på dagis och dra sedan till arbetsförmedlingen för och sedan dra och dansa loss på DanceAerobic!


WOW - WHAT A FEELING!!

2011-05-12 @ 21:09:52 Allmänt Kommentarer (2)
Hade grymmaste passet idag - StreetDance på SATS!

Jag och keografi funkar ej men detta sa ba klick i hjärnan. Kunde typ 80 procent av alla movesen och blev fan svettig! (Brukar ej bli dt på dans klasserna) DET VAR FÖRSTA GGN FÖR MIN DEL OCKSÅ! Det var som när man dansar hemma sj haha samt med moves från DanceAerobics. Helt grymt bara. Bokat in dt nästa vecka också! Imorgon skall man på DanceAerobic efter arbetsförmedlingen o de movesen jag kunde idag lär jag va grym på imorgon - CAN'T WAIT! Haft mkt ångest nu dt senaste så ej vart så tränings sugen men fan idag blev jag ledsen i ögat när passet var slut! VAFAN!!?? Haha länge sen. Igår var dt cyckling 30 min o pt schema 10 min. Söndag är det BodyCombat som gäller.


BodyCombat och StreetDance i hjärtat <3


En fråga?

2011-05-12 @ 15:26:47 Allmänt Kommentarer (5)

Har någon testat Alli?

Tanken har slagit mig o testa(Don't judge), men läst lite och kan hända att det ej fungerar så bra på Atkins då man äter så mkt fett ..

Biverkningarna verkar lite over the top?

Anyone?


Sommar <3

2011-05-10 @ 18:35:38 Baby W 18-24 mån Kommentarer (6)
 En underbar varm dag. Blev en del promenad med lilleman.


Ångest?

2011-05-09 @ 17:52:31 Atkins dieten Kommentarer (4)Fan idag är det 3 veckor och 6 dgr kvar till vägningen. 3 veckor och 3 dgr till mätning. Jag har bajs ångest.

Allt började med att jag satte på mig ett par chinos idag innan jobbet och de satt as tajt runt magen sist jag hade på mig de i januari satt de lösare. Vet ej om det är pga att jag e svullen efter Polen o grillningen, eller om jag har fått mer lös hud eller om dt beror på att jag ska ha mens inom 10 dgr ..

Jag är rädd att jag har gått upp, det är det värsta som kan hända, då är dt super bra om det skulle t.o.m stå minus 0,1 men inte fan plus!

Jag har redan planerat att jag skall väga mig den 23:e juli. För jag lär ej klara 65,0 kg tills 5 juni - och verkligen ej 59,9 kg. Jag har även planerat att efter den 23:e juli skall jag väga mig den 23:e september (då jag ej räknar heller med och vara nere i delmålet) - då blir det fas ett dvs från 24:e juli fram till 23:e september. Mot all förmodan skulle jag ej väga 65,0 kg då så blir dt fas 1 fram tills 23:e december. Detta är värsta scenariot. Men det finns ett till. Skulle jag gå upp, dvs den 5:e juni står dt plus kmr jag kö stenhårt med fas 1 tills 5:e juli. E dt fortf plus får jag förlänga fas 1 och även träna 5 ggr i veckan. Ändra kosten.

Jag är orolig för jag har haft en gotte dag. Druckit 2 ggr, men räknat nettokolhydrater - men ändå! Ätit mkt korv, både i Polen och hemma i Sverige. Jag är orolig nu när jag har kört enligt den nya Atkins metoden, som är att man kan äta mer mat och mer varierat - kanske min kropp reagerar negativt på det? Äter dock ej lika mkt ost och creme freischen är ej med på min meny, men kokos mjölk? Tränat OK men kanske ej gett mitt allt då tankarna flyger lite iväg, spec nu dt senaste ..

Jag kan klara av ett dåligt minus, e inställd på det - men jag klarar ej av ett plus. Jag gör ej dt. Har sådan damp ångest att jag funderar på och skjuta upp vägningen, men dt kmr gö att jag kmr få bara mer ångest så jag vet ej riktigt vad jag skall göra ..

Vad har hänt med min kropp? Inbillar jag mig eller e jag bara svullen?? Atkins bilden blev ju ej så bra efter Polen resan .. Men får ju ändå på mig alla kläder jag sydde in o vissa e fortf stora, förutom ett par byxor - men de va bara lite lösa innan så

Så nu har jag lagt upp jämförelsebilder sen vägning fram tills idag och Atkins bilder sedan vägningen och fram tills nu - Är jag galen eller har jag gått upp? Snälla var ärliga med mig, behöver verkligen höra sanningen - blir galen snart!4:e april - 11 dar innan Polen resan


2:a maj - Efter Polen


7:e mars, 9 dgr innan vägning


Pratade med Dino idag och även om korv e super gott o dt e sommar så tror jag att jag får skippa det framöver .. kanske ta en och inte två eller tre, kan ju faktiskt äta fläskfile som han sa. Jag tror jag får börja maxa mer på gymmet och på passen och ej göra dt bara för att. Har bokat in 3 pass denna veckan och 1 ggn ska jag kö pt schema. Jag måste börja äta exakt 25 nettokolhydrater per dag, ja jag lär mig aldrig, och inte mindre ena dagen o mer andra dagen .. Om jag börjar seriöst idag kanske dt blir inget plus tills 5:e juni? Eller? Och mätningen gick ju ej bra sist - även om dt ej va ngra plus va dt knappt ngt minus - tänk så blir dt plus denna ggn??

BLÖÖ .. Är jag bara negativ eller är detta verklighet??


Håller tummar och tår!

2011-05-09 @ 16:42:34 Allmänt Kommentarer (0)
Intervjun på Sector Alarm gick super bra! Nu kan man ej gö så mkt mer än och vänta, får svar nästa vecka. Han sa att jag ej har så mkt erfarenhet med detta men att han gillar min personlighet - hoppas dt e tillräckligt. Säljer man bra kan man få ut en lön på mer än 20 000 kr. Hur skönt hade det ej varit? Hade ej behövt förstöra min handled mer och kunnat jobba i en fin arbets miljö. Oh önskar!

Löste sig med det andra jobbet, behöver ej gå dit. Vissa människor är änglar.

Idag ska man ba softa, vart så stressad o dt e galet varmt ute! Helt trött ..

Puss honeys!


..

2011-05-09 @ 08:06:48 Allmänt Kommentarer (3)

Wish me luck!


Ångest ggr tusen?

2011-05-08 @ 20:39:35 Allmänt Kommentarer (0)
Imorgon skall man ha sin andra jobb intervju på Sector Alarm. Ångest eller vad??! Vill verkligen ha jobbet - kan bli en början på en helt annan karriär? Så trött egentligen på lagerjobb ..

Jobbet som jag nämnde att jag fick .. var inte bra - låt oss bara säga så. Vill ej skriva om det öppet. Hoppas dt löser sig?

Skulle vart träning imorgon men dt skiter sig, tror dt iaf .. Vet ej hur dt blir med träningen denna veckan, måste lösa min situation med jobbet först.

Rökningen denna veckan = bajs! För mkt ångest och unnande. BLÖ! Imorgon är det ny vecka och nya tag. Är pank så dt hjälper! Märkte på träningen nu när jag har slutat/dragit ner på det (beror på hur man ser det?) så kan jag göra övningarna bättre, dvs utan o känna att lungorna skall hoppa ur min bröstkorg. Så nej nu får det vara stopp. Luktade ju bättre? Haha

Men men nu har man spammat bloggen tillräckligt med bilder, ska läsa lite om företaget så jag är väl förbered inför imorgon. Har ju redan fixat iordning kläderna haha.

Ska natta Wayne. Sov gott!


Gossigt!

2011-05-08 @ 20:36:29 Bilder Kommentarer (0)


 <3


We look fabolous

2011-05-08 @ 20:17:38 Baby W 18-24 mån Kommentarer (0)
Dop i Norska Kyrkan

2011-05-08 @ 20:15:29 Bilder Kommentarer (0)

H's söta dotter döptes idag. Super fin cermoni. Lyckliga föräldrar och vänner.Söta C, lovar dig finaste tösen jag sett!Super fina cermonin, fick lite nostalgi tripp. (Ja, jag lekte lite paparazzi, men var ej ensam om dt!)
Lilleman blev super tröttis och gossade in sig hos oss, till slut däckade han av i Dinos famn. Men han var så snäll och gnällde ej och väsnades ej - som han visste att på dop ska man vara en super duktig kille - Mamma är så stolt över dig älskling!Sen blev det sång. Underbar norsk låt som H's mamma sjöng! (Har filmat det om du vill ha det gumman?)Stolta föräldrar. Super snygga familjen!
Lite pics på moi och busen - We love the camera!


Sandy candy - Helt uppklädd


Lill Wayne helt stilig i skjorta o slips ;)


Leka!


Sicken buffé! Tyvärr kunde man ej njuta av hela - fast ögonen njöt!


H's mamma fixade korv med bröd till lillen det uppskattades!


MUMS!


Söta H med sin underbara dotter


Charmtroll!Jag och H <3 - Tack verkligen att vi fick komma


Sklart ville Wayne vara med haha söting!


Glader?


Här har vi sötingarna igen!


Vilken fin tårta! Hoppas han som fixade den hör av sig, vill verkligen ha ngt åt det hållet till Waynes 2 års kalas. Letat överallt efter sådana 3D - som jag kallar de hahaSedan skulle det skäras och ätas ..


.. killarna unnade sig lite tårta


Lördagar hos mamma = Grill party!

2011-05-08 @ 19:09:22 Bilder Kommentarer (0)Helt underbar dag med gossigt väder och underbart sällskap
Älskar de korvarna mamma köper - om de hjälper mig inför vägningen? NEJ! Haha


Massören Wayne!

2011-05-06 @ 23:23:47 Videoklipp Kommentarer (1)


Lilleman ville också hjälpa till och massera Dino.
Sådan söt härmapa.
GODING!


(Näe nu går jag o lägger mig. Jävla hemsidor med gratis criminal minds avsnitt, sover typ haha)


Älskade mormor <3

2011-05-06 @ 20:19:23 Videoklipp Kommentarer (0)


 Hur söt är inte min mormor? Och underbara Wayne!
Kocham was tak mocno <3


Dagens ros

2011-05-06 @ 19:52:25 Allmänt Kommentarer (2)

En lastbil med röda rosor går idag till min underbara jobbcoach från socialtjänsten.

Tack för att du lyssnade och att du tog dig tiden och förstå, hade ej fixat dagen utan dig.

Sådana som du ger mig hopp för mänskligheten!


Atkins menyer från Atkins Sverige

2011-05-06 @ 18:58:39 Atkins dieten Kommentarer (1)

Mailat lite med Atkins och söndagen som var hade de en tidningartikel i expressens söndags bilaga (nej tyvärr var man ej med), fick den inscannad och sen skickade han över recept med exakta mått, nettokolhydrater och allt. Delar med mig av det :) - Hur awesome är inte det?


Recept 1


Sotad tonfisk med Cajunkryddning


4 personer


Ingredienser

 • 1 msk söt paprikapulver
 • 1 tsk oregano
 • 1 tsk vitlökspulver
 • 1 tsk lökpulver
 • 1 tsk salt
 • ½ tsk malen spiskummin
 • ½ tsk grovmalen svartpeppar
 • ¼ tsk mald cajennpeppar(frivilligt)
 • 2 msk osaltat smör (rumstempererat)
 • 4 skivor färsk tonfiskfilé (ca 225g styck och 2 -3 cm tjocka)


Gör så här


Heat oven to 400 F. Combine paprika, oregano, garlic powder, onion powder, salt, cumin, pepper, and cayenne pepper on a plate. Rub butter over tuna steaks. Press tuna steaks into spice mixture; gently rub spices onto fish.Heat a large heavy ovenproof skillet (cast iron works great) over high heat for 2 minutes or until skillet smokes. Cook tuna steaks 1 minute on each side. They will make some smoke this is normal. Transfer skillet to oven and roast fish 5 minutes for medium rare doneness.

Värm upp ugnen till 200 C.

Blanda alla kryddor på en tallrik.

Gnid smör på tonfiskfiléerna och vänd i kryddblandningen.

Stek fisken  på hög värme i 1 minut per sida i en stor ugnsfast stekpanna (gjutjärn fungerar bra).

Ställ stekpannan med tonfisken i ugnen i 5 minuter för att fisken skall bli medium rare.


Faser i Atkinsmetoden


 Fas 1,2,3,4


Näringsinformation per portion

 • Nettokolhyrdater: 2 gram
 • Fibrer: 1 gram
 • Protein: 53.5 gram
 • Fett: 9.5 gram
 • Kalorier: 321Recept 2


Rå grönsakspasta med pesto


4 personer


Denna medelhavsinspirerade maträtt skapas med “nudlar” av rå zucchini. Zucchinin mjuknar när den blandas med pesto vilket skapar en ljuvlig pasta som är låg på kolhydrater.


Ingredienser


Pastan


·         2st  mellanstora zucchini, tunt strimlade till ”nudlar”  (ca. 9,5 dl)


Pestosås


·         5 dl färsk basilika (pressa ner i måttet så att det inte blir för luftigt)

·         6 cl extra virgin olivolja

·         3 msk pinjenötter

·         1st stor vitlöksklyfta

·         2 msk färskpressad citronsaft

·         ¾ tsk havssalt (tillsätt efter smak)

·         ½ tsk grovmalen svartpeppar

·         1 st nypa cajennepeppar

·         1 msk hälsojäst (valfritt)

·         1 tsk  urkärnad och finskuren jalapenopeppar (valfritt)


Garnering

·         12 st körsbärstomater, skurna i fyra delar

·         8 st Kalamata oliver, urkärnade och delade

·         4 tsk pinjenötter (frivilligt)


Varianter


Variant 1: Rå grönsakspasta med koriander


·         Följ basreceptet och ersätt basilikan med koriander.


Variant 2: Rå grönsakspasta med valnötspesto

·         Följ basreceptet och ersätt pinjenötterna med naturella eller rostade valnötter.


Variant 3: Rå grönsakspasta med macadamiapesto

·         Följ basreceptet och ersätt pinjenötterna med naturella eller rostade macadamianötter.


Gör så här


1.      Strimla zucchinin i halvcentimeter tjocka strimlor Använd gärna mandolin för att strimla nudlarna.

2.      Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna på medelhög värme tills de blir gyllenbruna.

3.      Blanda basilka, olivolja, pinjenötter, vitlök, citronsaft salt, peppar och om du använder hälsojäst och jalapeno i en mixer. Kör peston tills den blir len. Blanda inte för mycket och tillsätt lite extra olivolja om det blir för tjockt.

4.      Blanda försiktigt zucchininudlarna och peston i en skål. Låt det stå i 10 minuter så att zucchini mjuknar.

5.      Garnera och servera.

Tillagningstid 25 minuter + 10 minuter för marinad


Faser i Atkinsmetoden

 
Fas 2,3,4


Näringsinformation per portion

 • Nettokolhydrater: 7 g
 • Total kolhydrater: 9 g
 • Fibrer: 2 g
 • Protein: 4 g
 • Fett: 21 g
 • Calories: 220Recept 3Oxfilé på salladsbädd med Dijondressing


4 personer


Ingredienser


Dressingen

 • 120 ml extra virgin olivolja
 • 4 msk Dijonsenap
 • 3 msk  rödvinsvinäger
 • 1 st pressad vitlöksklyfta
 • ¾ tsk socker substitut (granulat)
 • ½ tsk basilika
 • ¼ tsk svartpeppar

Salladen

 • 1 msk olivolja
 • 700 gr oxfilé (skuren i 4 skivor)
 • ½ tsk salt
 • ¼ tsk svartpeppar
 • 3 dl blandad sallad
 • Kolhydratfria krutonger (frivilligt))
 •  

Gör så här

Vispa ihop alla ingredienserna till dressingen i en skål tills den är krämig.

Hetta upp oljan på medelhögvärme i en teflonstekpanna. Stek köttskivorna tills de uppnått en temperatur på 60 C eller efter önskemål.


Faser i Atkinsmetoden

 
Fas 1,2,3,4


Näringsinformation per portion

 • Nettokolhydrater : 4.5 gram
 • Fibrer: 1.5 gram
 • Protein: 37 gram
 • Fett: 44.5 gram
 • Kalorier: 567Recept 4


Kycklingsallad


4 personer


Ingredienser

 • 1/3 huvud romansallad (ca 7 dl)
 • 1/3 huvud isberssallad (ca 7 dl)
 • 450 gr kokt kyckling eller kalkonbröst i tärnor
 • 8 skivor bacon (stekt och smulad)
 • 1 st tomat (urkärnad och tärnad)
 • 4 st hackade salladslökar
 • 1 st hackad gul lök
 • 60 ml rodvinsvinäger
 • 1 tsk Dijon senap
 • 120 ml olivolja
 • 1 st stor avocado (skalad och skivad)
 • 170 gr smulad roquefortost
 • 1 st hårdkokt ägg (finhackat)

Gör så här

Blanda salladen i en stor skål tillsammans med kyckling, bacon, tomat och salladslök.

Vispa ihop vinäger och senap i en separat skål. Vispa sakta i olivljan.

Häll 3 / 4 av dressingen över salladen och rör om ordentligt.

Fördela salladen på fyra tallrikar. Strö osten och de hackade äggen över salladen. Lägg på avokadon.

Ringla resterande dressing över tallrikarna och servera.


Faser i Atkinsmetoden


Fas 1,2,3,4


Näringsinformation per portion

 • Nettokolhyrdater : 12 gram
 • Fibrer: 5.5 gram
 • Protein: 47 gram
 • Fett: 57 gram
 • Kalorier: 740Recept 5


Hummersallad


2 personer


Ingredienser


Salladen

 • 350 gr kokt hummer
 • 5 dl tunnt skivad salladsskål 
 • ½ röd paprika skuren i strimlor
 • 4st tunt skivade salladslökar
 • 1 msk rostade sesamfrön

Dessingen

 • 2 tsk risvinäger
 • 2 msk sojasås med låg salthalt
 • 1 msk rapsolja  
 • 1 tsk  sesamolja
 • 1 tsk riven, färsk ingefära


Gör så här

Tärna hummerköttet i tvåcentimeterskuber och skär upp grönsakerna.

Blanda hummer, kål, paprika, salladslök och sesamfrön i en stor skål.

Vispa ihop alla ingredienserna till dressingeni en separat skål och häll över salladen.

Rör om försiktigt och servera.


Faser i Atkinsmetoden

 
Fas 2,3,4

Näringsinformation per portion

 • Nettokolhydrater : 12 gram
 • Fibrer: 3.5 gram
 • Protein: 40 gram
 • Fett: 12.5 gram
 • Kalorier: 322


Recept 6


Grillad tofu med medelshavssallad


4 personer


Ingredienser


Tofu marinaden

 • 2 msk tamari (äkta japansk sojasås)
 • 1 msk  ml fräskpressad citronsaft
 • 1 msk extra virgin olivolja
 • 1 msk vatten
 • 500 gr fast tofu, väl avrunnen


Medelhavssalladen

 • 4 st kronärtskockshjärtan på burk (avrunnen och hackad )
 • 250 gr urkärnad, avrunna och hackade tomater
 • 250 gr hackad färsk spenat eller arugula
 • 12 st kalamata oliver (kärnade och hackade)
 • 30 gr tärnad röd lök
 • 15 gr kapris
 • 30 gr strimlad basilika (chiffonade)
 • 15 gr färsk krossad oregano eller 1 tsk torkad
 • 5 gr färsk timjan eller ½ tsk torkad


Dressingen

 • 2 msk extra virgin olivolja
 • 1 msk färskpressad citronsaft
 • 1 msk balsamvinäger
 • 1 st mellanstor vitlöksklyfta (pressad)
 • 1 krm havssalt (tillsätt efter smak)
 • 1 krm mald svartpeppar


Garneringen

·         50 gr skalade pistagenötter

Varianter

Variant 1: Grillad Tempeh med medelhavssallad

·         Följ basreceptet och byt ut tofun mot 500 gr tempeh (fermenterad sojaprodukt).

Variant 2: Grillad Portobello med medelhavssallad

·         Följ basreceptet och byt ut tofun mot 4 stora Portobellochampinjoner (avlägsna foten)


Gör så här

1. Starta grillen på hög värme.
2. Blanda marinaden och rör om väl. Skär tofun i skivor och lägg 10 minuter i marinad. Vänd tofun några gånger. Använd fast tofu då den håller ihop bättre på grillen.
3. Skär samtidigt basilikan i långa, tunna strimlor genom att rullas kompakt och skäras med kniv. Detta kallas chiffonade. Blanda basilikan och övriga ingredienser till salladen ordentligt.

4. Gör dressingen i en separat skål genom att vispa samman ingredienserna. Tillsätt sallad och blanda försiktigt.
5. Grilla tofu i ungefär fyra minuter per sida (beror på temperaturen). Vänd försiktigt på tofun några gånger för att säkerställa att den får märken efter grillgallret på båda sidor. Har du ingen grill kan du steka tofuskivorna i ugnen 20 minuter på 190 °C. Stek dem i en gryta tillsammans med marinaden
6. Lägg upp tofuskivorna på en tallrik. Garnera med salladen och toppning och pistagenötter.

Tillagningstid 40 minuter (20 minuter förberedelser + 20 minuter i ugn)


Faser i Atkinsmetoden

 
Fas 2,3,4


Näringsinformation per portion

 • Nettokolhydrater: 7.0 grams
 • Total kolhydrater: 11 grams
 • Fibrer: 4.0 grams
 • Protein: 19.0 grams
 • Fett: 27.0 grams
 • kalorier: 340


Recept 7


Amerikansk omelett med fyllning


4 personer


Ingredienser

 • 8 st stora ägg
 • 0,6 dl vatten
 • 1 krm  salt
 • 1 krm  peppar
 • 4 tsk osaltat smör
 • 2 – 2,5 dl riven cheddarost
 • 1 st hackad paprika (ca 2 dl)
 • 1 st hackad gul lök (ca 1 dl)
 • 2 dl tärnad skinka eller bacon

Gör så här

Hetta upp 1 msk olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.

Stek den hackade paprikan och gula löken tills de blivit mjuka (ca 5 minuter). Tillsätt den tärnade skinkan.

Stek tills alla ingredienser är gyllene (ca 3 minuter).

Använd en fjärdedel av denna fyllning för varje omelett.

Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar i en skål.
Smält 1 tsk av smöret i en stor teflonstekpanna på medelhög värme. Häll i en fjärdedel av äggsmeten och stek i 2-3 minuter tills de är klara.

Strö en fjärdedel av osten över halva omeletten och vik ihop.

Stek de övriga omeletterna

TIPS: Håll de färdiga omeletterna  varma i ugnen på 100 ° C medan du förbereder de återstående.


Faser i Atkinsmetoden

 
Fas 1,2,3,4


Näringsinformation per portion


Nettokolhydrater: 2 gram
total kolhydrater: 2 gram
Fibrer: 0 gram
Protein: 20 gram
Fett: 23 gram
Kalorier: 290
Vad tycker ni? Mer recept på atkins hemsida. http://se.atkins.com/ 
Ska lätt testa dessa ngn dag när jag har tid. YUMMY!


Well I really don't give a shit about you.

2011-05-06 @ 18:07:00 Privata inlägg Kommentarer (0)


 Användarnamnet är "charlie"

http://mscharlie.blogg.se/private


Sicka dagar!?

2011-05-05 @ 16:54:22 Allmänt Kommentarer (3)
Lagt upp annonsen på blocket. En har hört av sig. Hoppas!

Fixat en polsk städerska, awesome slipper jag den stressen då jag måste vara borta redan innan tolv och får nycklarna till den andra lägenheten kl tolv.

Bokat flytt hjälp - ännu en stress mindre.

Fick en ny intervju med sector alarm på måndag! Awesome! Hoppas hoppas vill verkligen ha det!

Idag var man på arbetsintervju i Lövgärdet som typ en vaktmästare. Fick jobbet. Det är praktik i 2 månader och sedan 6 månaders betald lön. Typ 12-13 000 efter skatt. E i shock tillstånd, fick dt direkt. Börjar imorgon kl 9 t halv 3 - 3. Löste det med dagis. Fick ledigt från det på måndagen för den andra intervjun. Sedan skall jag börja kl 7 på tisdag till 4. Måste lösa det med dagis vet ej hur dt kmr gå men vi får se. Kan ej tacka nej heller för soc bidraget skull. Men är glad, tror dt iaf. Ba oväntat .. håll tummarna? Måste laga lunch låda .. gaah ..

Hade pt tid idag, fick ett dubbel schema. Ganska ok pass, men hade mkt på hjärnan o handleden krångla. Körde 30 min spinning efteråt, fick utskällning för jag kom 4 min sent o gick 30 sek tidigare. Blöö! Men tränade sen 20 min övningar från pt tiden. Så e nöjd. Sen hade man combaten i måndags. Skulle vart danceaerobic men blir inget då jag ska jobba. Söndag var ju planen från början med då är det dop hos H som gäller. Så det får räcka för denna veckan. Ska scanna in pt schemat när jag har tid, promise :)

Ne men nu ska man diska, laga mat t mig o älsklingarna och sedan kmr criminal minds, criminal minds suspekt behaviour. Awesome. Sen ska jag avgöra om jag ska kolla på du blir vad du äter eller jobb jägaren haha.


Jag älskar Er.

2011-05-05 @ 16:31:52 Baby W 18-24 mån Kommentarer (1)


 Den senaste veckan har jag vaknat upp brevid dessa godingar, min hjärta fylls med glädje.


STRESS!

2011-05-03 @ 19:08:07 Bilder Kommentarer (3)
Gud allt är ba stress. Fick reda på att jag måste ut 1 juni innan kl 12. Jag ska få nycklarna till den andra lägenheten kl 12, dvs samma dag. Hur ska jag kunna städa lägenheten? Hinna packa ut allt? Bokat flytt hjälp också .. kvart i tolv, får verkligen boka om det där tror jag. Mamma ska ta ledigt från jobbet. Hoppas att Dino fortfarande kan hjälpa till. L ska kolla sitt schema och hur dt blir med S och O vet jag ej .. Ju fler desto bättre. Vill ba det ska vara över! Det sket sig med besiktningen, av ngn anledning så nu blir dt nästa torsdag. Lagt ut en annons på blocket nu .. måste sälja allt som jag ej ska ha. Man måste dela upp i olika kategorier och jag försöker blåsa systemet med och lägga upp bilder med massa saker och priser där ist för i beskrivningen - hoppas dt går! Annars kostar dt för mkt. Fuckat mig sj med pengarna denna månden, fick ju också ca 1000 kr mindre sammanlagt. Blöö . BLÖÖÖÖ!

Jag var uttråkad och klippte mina leggings, sen fucka jag upp de - men det var roligt!Nya kilklack skor! Från schock! På rean. Söta mamma kunde låna ut pengar - som sagt inte ett enda fucking öre.

Skippade träningen idag. Ist blir det pt timme på torsdag plus 45 min i gymmet efter och söndag bodycombat. Men funderar på om jag ska köra piloxningen imorgon i frölunda?

Fan bajs ångest inför vägning o mätning. Orka!

Haft kontakt med Atkins de var med i Expressens söndags bilaga, ska lägga upp det jag fick inscannat samt recept. Awesome. Tyvärr ingen artikel än om moi, men hoppas!

Ne blö ska laga middag nu tror jag och vänta att min älskling skall komma hem från jobbet. Men fram t dess ska jag pussa o krama på Wayne, som är btw världens gossigaste kille!


Atkins 19 månader

2011-05-02 @ 07:54:27 Atkins dieten Kommentarer (5)


18 månader - 4:e April


19 Månader - 2:a Maj

Fan hela 19 månader på Atkins! Fattar ej att det har snart gått 2 år, lätt jag ska göra en ny Atkins video då. Så syns det ngn skillnad? Vart i Polen o gottat mig så förväntar mig inget ..


God natt!

2011-05-01 @ 22:04:56 Bilder Kommentarer (0)

Haft en gossig söndag

Imorgon börjar verkligheten. Övningsköra med mamma. Handla mat med Dino. Träna på SATS.

Imorgon skall min älskling jobba första ggn på sitt nya jobb, super stolt!

Så då får det bli och gå i sängs tidigt. Nattis sötnowsar!


(Bjuder på denna då Dino vaknade tidigt idag och tog bild på oss haha)


Jag vill, jag vill!!

2011-05-01 @ 22:01:48 Bilder Kommentarer (0)Fan missade de sist - VILL GÅ DENNA GGN!!
Måste få tag i L!!


Träning på SATS - Kärlek

2011-05-01 @ 21:54:20 Allmänt Kommentarer (2)

Måndag - Body Combat
Tisdag - Body Combat
Torsdag - Piloxning

Sen får se hur det blir men antingen:

Fredag - Dance Aerobic
eller
Söndag - Body Combat

Sen får man också se om min PT hör av sig med en tid denna veckan då får det blir pt tiden plus 45 i gymmet.

Vart ett tag sen nu men fan gäller o ligga i ba en månad o ngra dgr till både vägning och mätning. Ångest!

 Roligt och träna igen. Tog ju "ledigt" denna veckan pga Polen och ville gosa med älsklingen - och dt var d värt!


Design av Tasnim