Atkins | Fas 1 | Tisdag .

2013-04-30 @ 22:02:00 Atkins dieten Kommentarer (2)
 
Frukost
 
1 stor kopp kaffe
3 ägg
½ tsk peppar
1,2 dl salladslök
0,6 dl purjolök
1,2 dl isbergssallad
 
 
Lunch
 
200 gram fisk
½ tsk cayennepeppar
1,2 dl aubergine
1,2 dl zucchini
100 gram mozarella
1 tomat
 
 
Middag
 
1/3 pkt fläsk yttrefilé
½ tsk peppar
1,2 dl spenat
2,4 dl gurka
2 msk rå lök
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,8
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 1 stor kopp thé
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1591
 
 
En god dag, indeed. Är medveten om att lunchen är en repris, men så jävla god! Love!
 
 
Dagen i övrigt har varit ngt bättre än igår.
 
Dimpade ner filmer från lovefilm, så morgonen spenderades med ocg glo ner Sherlock Holmes 2. Nice.
 
På eftermiddagen körde man ett crosstrainings pass - första sedan innan op. My gawd, jag dog? Höll ju på och trilla ihop ett tag. Jag lyckades lyfta stången och allt? Fasat för dt? Även om nästan alla övningar gjorde att jag kännde att buken skulle öppna sig så puschade jag på som fan. Så nöjd. Like sex, honestly! Lär ju ha träningsvärk imorgon, lätt!
 
Kvällen har spenderats med lilleman och filmen "Trassel". Så bra, rekommenderas.
 
Men nu hade jag tänkt och streama lite Biggest Loser Sverige och inte däcka av mot min vilja, som jag gjorde igår haha.
 
Nattis!
 
 

23:e april VS 30:e april | Efter bilder .

 
23:e april. 21 veckor efter op.
 
23:e april. 22 veckor efter op.
 
 
Japp mitt flipp i helgen syns klart och tydligt - midjan har försvunnit igen (och magen blivit stor) och ist har en massa fett bildats. Enkel matematik.
 
Däremot verkar dt ej hänt ngt i profil. Antar att spegeln ljuger för mig. För jag tycker jag ser gigantisk ut på sidan - men bilderna verkar säga att jag ej gör dt? Hatar när dt blir såhär, vem visar sanningen?
 
Dag 2 på det nya schemat, so far so good. Tror ärligt jag ej skall väga mig på söndag. Kanske att jag väger och filmar dt men tror ej jag orkar se ngn stor siffra igen, helt ärligt? Tänker på när jag har skött mig så har jag gått upp - vad lär den visa efter mitt flipp i helgen? 85 kg?
 
Får se .. Mitt mål är och komma under 75 kg denna månaden. Jag måste det.
 
..

Atkins | Fas 1 | Måndag .

2013-04-29 @ 20:42:28 Atkins dieten Kommentarer (2)
 
Frukost
 
1 stor kopp kaffe
2 st ägg
0,6 dl champinjoner
1,2 dl paprika ostekt
½ tsk cayennepeppar
2 msk färskost
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk curry
3 dl bambuskott
2 msk creme fraische
2,4 dl romansallad
2,4 dl isbergssallad
 
 
Middag
 
1/3 pkt fläsk yttrefilé
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl broccoli
2,4 dl blomkål
1 tomat
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,5
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 25 cl energydryck light.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1636
 
 
En bra start på veckan - rent kostmässigt då. Gillar't att dt var färskost till äggen ist för majonnäs. Nam-nam.
 
Sen kan jag säga med handen på hjärtat att detta e verkligen det enda som jag har stoppat in i min käft idag.
 
 
I övrigt har mitt dåliga humör hållt i sig hela dagen. Vart ngt psykosad. Stört mig på alla människor i min närhet för den delen också. De som hostade, de som andades högt - de som skulle ha läppstift PÅ TRÄNINGEN. Har haft ett behov av och mörda ngn idag, är dock medveten om att det är olagligt. Så hållt bara käft,höjt volymen på radion och räknat till tio långsamt.
 
Kännt mig som en fet padda hela dagen, vad är änna nytt? Gick träningen bra? NEJ. Kmr till klassen får reda på att det e inte alls StreetDance utan det är DanceAerobic. Med en instruktör som jag ej kört med på nästan två år- i kombo med min fetto känsla. Jag gick efter 45 min, jag fattade verkligen nada utav keografin - till den nivån att jag skämdes. Kan ju poängtera att jag var ej den enda som gick!
 
Nu är jag hemma. Nu är dagen snart över. Skall snart sova. Thank the lord for that.
 
 

Warning this BITCH bites today .

2013-04-29 @ 09:37:00 Ms Charlie Kommentarer (6)
Armband - Senaste bagageloppis fynd .
 
 
Denna måndagen ser ut och bli skit. Yes. Säkert för att jag har en negativ inställning, men men .. Känner mig som en ballong och lika stor som en elefant - lite överinformation är att jag får ej byxorna stängda. Det ni!
 
Kan bero på att jag har en stressmage - kan bero på att jag åt som en gris igår. Vet ej vad dt e med magen, bränner igen - e dt verkligen magsår? Får mig och må illa iaf och känna mig ngt darrig. Göra sig själv sjuk är sjukt underhållande.
 
Tror jag har feber i kombo med sömnbrist - och på det hela så har jag en otrolig bad hair day. Sådär "allt är bajs, punkt slut" flipp.
 
Bra att kameran är bra på och ljuga, för verkligheten ser inte alls ut såhär. Lixom 3-4 bilder av 30 som blir bra - alla andra bilder ser man ut som om man har gått loss på kortison hela natten.
 
Jag försöker få mig själv och må bättre, honestly. Har 3 tröjor på mig och 100 den strumpbyxor under byxorna - på det rött läppstift? Lager på lager är awesome när man känner sig gigantisk. Och det röda läpstiftet tar bort fokus från mina svullna ögon som roade sig hela kvällen igår med och gråta. Sen om mina patetiska försök till och pigga upp mig sj funkar - ja, dt är en annan femma.
 
Dag 1 utan cigg. Typ dt enda som gjort att jag ej hoppat framför bussen, kanske glömt och nämna mitt återfall på cigaretter? Men hey vrf inte chansa och sluta med det, och bli ytterligare mental och bete mig som en galen pitbull som går igenom klimateriet. Är för snål för och vara rökare - och kroppen mår inget bra. Ibland bryr jag mig om mig själv, ganska så förvånad själv att jag gör dt.
 
Jag har inget vettigt och säga alls såhär på morgonkvisten. Har en sådan dag där jag måste sprida negativ energi runt om mig och hoppas på och dra ner ngn i samma svarta hål, känns lite ensamt menar jag. Inte ok, men idag får dt vara så.
 
 

Träning | 22:a april till 28:e april .

2013-04-28 @ 21:45:39 Träning & kost Kommentarer (1)
Måndag
55 min Box
 
Tisdag
15 min crosstrainingmaskinen
30 min Organic Bodywork
 
Fredag
55 min DanceAerobic
 
Söndag
45 min Soma Move
 
 
Detta har vart sämsta veckan på länge .. På alla sätt och vis. Tyvärr inkluderades träning i den delen också.
 
Skulle kört StreetDance i måndags. Long story short, Wayne fick psykbryt och det fick bli ett nödfalls pass i Eriksberg. Box borde ha vart awesome med tanke på allt men instruktören var inget vidare, hon jag boxades med var ingen jag matchade med - och på det hela spökade mitt magsår (eller vad dt nu fan är).
 
DanceAerobic klassen i fredags innehöll en ny koreografi och jag var redan i obalans innan (mentalt pga en grej) - så det gick la sådär?
 
Enda klasserna jag är nöjd med är Organic Bodywork i tisdags o dagens Soma move. Organic Bodywork klassen visade sig vara i den varma salen (som HotMojo) och jag hade kört crosstrainingsmaskinen innan klassen - piss svettig!! Se videon nedan för och se vad Organic Bodywork är.
 
Men det är nya tag imorgon! Kickar igång maj månad med att köra fem pass per vecka. Om jag har lust och psykopat träna igen för och ej se ut som en fet flodhäst? Oui oui!! 
 
Sorligt vad jag såg idag när jag såg mig själv i spegeln, detta är inte jag? Borde ej ha opererat mig innan jag hade löst all skit jag har inom mig. Lätt och vara effterklok. 
 
Imorgon börjar jag på det nya Fas 1 schemat, japp en vecka tidigare! Tack vare att man kunde storhandla i lördags. Så får se morgondagen som en helt ny start. Nu får jag fan ta och koncentrera mig!! Sen är jag osäker om jag verkligen vill väga mig på söndag, om en vecka. Iaf bilder på kosten kmr och komma upp varje dag, veckan ut.
 
jag vet inte riktigt hur jag skall återhämta mig efter denna veckan .. Och dagen idag gjorde ej saken bättre. Jag måste nog acceptera att jag har mina demoner inom mig och att jag är ensam på denna värld. Det är okej, jag skall ej spela offer. För det är säkert allt mitt fel ändå, tror jag har en tendens o locka alla problem på en ggn till mig, makes sense?
 
Även om bloggen har vart opersonlig länge så lär den vara ännu mer opersonlig nu framöver. Jag måste hitta en stabil grund och stå på, utan att ngn skall jobba sig på mig.
 
 
 
 

-

2013-04-27 @ 10:39:00 Ms Charlie Kommentarer (4)
 
Kort "skinnjacka" med franslar - BikBok (Inköpt på mellandagsrean)
Linne - Carlings (Inköpt förra helgen på bagage loppis)
 

Nu skall man strax iväg och storhandla - hela family, undra hur dt kmr o gå?
 
Sen är det iväg mot Marklandsgatan för och träffa mamma och Sammy.
 
.. and that's pretty much it for today?
 
 

I'm really trying to have a killer instinct .

2013-04-26 @ 15:36:00 Ms Charlie Kommentarer (3)
Kavaj med "skinn" armar - Inköpt i Polen.
 
Don't fall apart honey, everything is going to be okay.
You can get thru this ..
 
 

Kan denna dagen bli värre?

2013-04-24 @ 15:37:00 Allmänt Kommentarer (9)

Fick världens samtal idag.

Vilka äckliga människor det finns på denna jord ..

Denna dagen är en skit jävla dag!! Har lust och dö ..


- Fuck it and move on .

2013-04-24 @ 09:26:00 Ms Charlie Kommentarer (6)
Riven tröja - Monki (Inköpt nu på rean)
 
 
Okej .. inte världens bästa start på dagen idag känner jag (pga vägningen). Men .. Jag är faktiskt inte förvånad över att det blev ett plus igen. Jag har skött mig med maten och kört dunder på gymmet - men som sagt it doesn't matter anymore! Nästa vägning blir nästkommande söndag, dvs den 5:e maj.
 
Jag skall se till att detta ej fuckar mig. Det är bara och köra på. Jag har en rejäl svacka antar jag? Jag lär ta mig ur den också. Men har en känsla av att dt kmr ta tid bara. Ha tålamod Charlie, tålamod!
 
..
 
 

Det fortsätter uppåt (!!)

2013-04-24 @ 07:19:00 Atkins dieten Kommentarer (1)

77,3 kg

Vilket jävla skämt ..
 


Inspired by Shaun the Sheep .

2013-04-23 @ 13:47:00 Ms Charlie Kommentarer (2)
 
Tjock tröja (a la får päls?) - Monki (Inköpt under deras 50 procent kampanj förra veckan)
Vind jacka i fake skinn (oversize och 3/4 dels armar) - Monki (Inköpt under deras 50 procent kampanj förra veckan)
 
 
Denna förmiddagen gick ej enligt planerna .. En grej jag skulle gå på blev avbokad i sista sek - helt onödig stress på morgonen?
 
Så jag skulle åka till stan efter att jag lämnade Chucky på dagis men då fick hoppa av efter en hållplats då det slog mig att mitt busskort hade gått ut - och olycksfågeln jag är skulle kontrollanterna gå på nästa hållplats, tro mig. Så det blev en liten promenad tillbaka .. Skönt ändå, men dt skulle kunna inte ha blåsit?
 
Drog in till stan för och köpa Loka Choklad (nam nam, prova om ni ej har gjort dt!) som jag har blivit kär i - och otroligt nog lyckades jag bli filmad för ngt morgongäng? TV alltså.. Vettefan vilket, hörde ej vad han sa haha. De frågade bland annat om jag kan sjunga - hahahaha totalt tondöv e jag! Så svaret blev of course nej. Undra om det klippet finns ngnstans och hitta? Jag gjorde bort mig, så kul och se haha. Ngn som har FB som orkar kolla upp dt?
 
Efter det blev det en tripp till körskolan (gick hur bra som helst) och sen tog jag en kopp kaffe hos mormor och snackade skit. Så mysigt, idag hade hon en bra dag!
 
Har precis ätit klart lunchen, skall strax hämta lilleman. Ikväll skall man testa en ny klass på Sats Eriksberg - Organic Bodyworkout? Eller ngt sådant, intressant iaf.
 
Btw sorry att det ekar här lite. Känner att jag inte har ngt vettigt och skriva. Bara massa konstiga tankar som samlar ihop sig på en hög i skallen och sen exploderar. Blöö, ngn weird fas i skallen som jag går igenom tror jag. It will pass .. Kanske får jag ryck ngn dag och skriver allt jag tycker och tänker ..?
 
.. but that's all for today .
 
 

13:e april VS 23:e april | Efter bilder .

 
16:e april. 20 veckor efter op.
 
23:e april. 21 veckor efter op.
 
 
Kanske lite skillnad i midjan och magen? Bara kanske? Eller sitter dt i min skalle?
 
Help me out here guys ..
 
Imorgon är det vägning. En och en halv vecka sedan vågen visade 76,7 kg - undra vad den visar imorgon?
 
Wish me änna good fucking luck ..
 
 
Nu skall jag göra mig sj mänsklig med smink och kläder - tjingeling !
 
 

Min måndags förmiddag .

2013-04-22 @ 13:29:31 Film tips Kommentarer (6)
 
Tror jag går igenom ngn "romantisk" fas. 
 
So weird .. men så bra filmer .
 
 

Träning | 17:e april till 20:e april .

2013-04-20 @ 19:37:00 Träning & kost Kommentarer (8)
 
Onsdag
55 min CyklingPulse
 
Torsdag
15 min Crosstraining maskinen
30 min Grit Plyo
60 min DanceAerobic
 
Lördag
55 min Hot Mojo
 
 
Veckans träning? SVETT, SVETT OCH MER SVETT! Fyfan har bara droppat svett från mig denna veckan. Byxor, tröja - ja allt, dt har vart pisseblött varje ggn. Love it.
 
Vet inte riktigt vad som hände uppe i skallen denna veckan? Japp, jag kraschade mentalt efter vägningen och dess fina siffra .. men .. men (!) Har inte hetsätit och har fan satsar 120 procent på varje pass. Helt impad av mig själv.
 
Dog på cyklingen i onsdags - va med en favvo instruktör som jag ej sett sen innan op. Han la till ngn ggn under passets gång - " Hur känns det Charlie och vara tillbaka?!" och smilade. Fan vad dt peppade mig. Så japp död efter klassen. Somnade i bastun haha. Vet inte alls vrf jag har fasat för spinningen? Blir mer sådant framöver!
 
Bäst var det oplanerade dubbelpasset i torsdags (skulle egentligen ha kört Aerobic på måndagen men dt blev ej av pga magsår). Var ju helt död på kvällen och hann knappt stänga av tvn innan jag däckade haha.
 
Dagens pass gick bra. Dock inte så bra som jag hade önskat att det gjorde. Jag lät lite av mina tankar och känslor styra mig. Men fuck it. För min "dagsform" gjorde jag bra ifrån mig. Haha ngt instruktörer på Sats alltid tjötar om - "Träna utifrån din dagsform!"
 
Btw testade jag denna veckan nytt protein pulvet från gymgrossistens egna märke "Star Nutrition" Whey 80 Pistage. Faktiskt väldigt god? Sådär tjockare konsistens, man tror att man har lagt mjölk i? Nam!
 
Nästa vecka blir dt sista veckan som jag kör fyra pass i veckan. Sen satsar jag på fem pass i veckan maj ut.
 
Vägning på onsdag!
 
 
 
I övrigt har jag haft en tråkig lördag. Typ sådär meningslös? Och nu skall jag fortsätta den med och streama film på lovefilm.se. What else to do?
 
 

Älskade mormor ♥

2013-04-19 @ 19:41:00 Bilder Kommentarer (2)
 
 

- Blah blah .

2013-04-19 @ 12:09:00 Ms Charlie Kommentarer (1)
Cardigan (herr modell) - Inköpt på rean i Polen .
 
 

Känsliga tittare varnas! | Snitten - Tjugo veckor och tre dagar efter operation .

 
Snitten i buken är ju ärligt helt borta? Så så snyggt!
 
Naveln ser man knappt nu att de har flyttats om och hela paketet?
 
Brösten är fruktansvärt allergiska mot tejpen. Aj. Snitten ser fina ut, dock är de snitten under bröstet ngt tjockare - kanske för jag jämför med buken? Wayne vaknade medans jag fotade så blev ltie stressad av alla hans frågor så blev tyvärr ingen bra bild underifrån haha. Next time!
 
Men nu skall jag fixa iordning mig för och påbörja denna fredagen.
 
 

Guten morgen .

2013-04-18 @ 09:28:00 Bilder Kommentarer (3)
 
Skit väder och regnar till max idag - sätter ju tonen på dagen kan man ju lungt säga .. Suck ..
 
Skall strax iväg till dagis och lämna Chucky, sen körskolan .
 
Idag står det dubbelpass på schemat, första nu på förmiddagen och andra på kvällen.
 
.. och det är ungefär hela min torsdag ?
 
 

Good night . Sleep tight - don't let the bed bugs bite . ♥

2013-04-17 @ 21:35:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (2)
 
 
 

Atkins schema | Fas 1 .

2013-04-17 @ 18:07:00 Atkins dieten Kommentarer (1)
Måndag
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + 1,2 dl paprika ostekt (2,9)  + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 2 msk färskost (0,8) + ½ tsk cayennepeppar (0,3)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 3 dl bambuskott (3) + 2 msk creme fraische (0,5) + 2,4 dl romansallad (0,8) + 2,4 dl isbergssallad (0,2)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl broccoli (3,4) + 2,4 dl blomkål (1,8) + 1 tomat (2,5)
 
Summa nettokolhydrater för dagen - 20,5 . Varav 16,9 är från grönsaker
 
 
Tisdag
 
Frukost - 3 ägg (1,8) + ½ tsk peppar (0,4) + 1,2 dl salladslök (2,4) + 0,6 dl purjolök (1,7) + 1,2 dl isbergssallad (0,1)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1,2 dl aubergine (2) + 1,2 dl zucchini (1,5) + 100 gram mozarella (2) + 1 tomat (2,5)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 1,2 dl spenat (2,2) + 2,4 dl gurka (2) + 2 msk rå lök (1,5)
 
Summa nettokolhydrater för dagen - 20,8 . Varav 15,9 är från grönsaker
 
 
Onsdag
 
Frukost - 4 st ägg (2,4) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 100 gram ost (2) + 0,6 dl stekt lök (4,3)
 
Mellanmål - 1 burk tonfisk i vatten + 1,2 dl gurka (1)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 1,2 dl rödkål (2) + 2,4 dl romansallad (0,8)
 
Middag - Protein av eget val + 1 tomat (2,5) + 1,2 dl salladslök (2,4) + 2 msk rålök (1,5) + 1 msk creme fraische (0,3) + 1 vitlöksklyfta (0,9)
 
Summa nettokolhydrater för dagen - 20,8 . Varav 14,5 är från grönsaker
 
 
Torsdag
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl spenat (4,4) + 1 msk creme fraische (0,3) + 1,2 dl gurka (1)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 100 gram fetaost (4) + 1 tomat (2,5) + 4 msk rå lök (3) + 1,2 dl gurka (1) + 1 msk cremefraische (0,2)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl blomkål (1,8) + 2,4 dl isbergssallad (0,2)
 
Summa nettokolhydrater för dagen - 20,6 . Varav 13,9 är från grönsaker
 
 
Fredag
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1,2 dl paprika (3,8) + 0,6 dl champinjoner (2,3)
 
Lunch - Protein av eget val +  tsk cayennepeppar (0,3) + 1,2 dl brysselkål (3,6) + 2 msk rå lök (1,5) + 2,4 dl isnergssallad (0,2)
 
Mellanmål - 100 gram ost (2) + 1,2 dl gurka (1) + 1 kokt ägg (0,6)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 3 dl bambuskott (3) + 1 msk creme fraische (0,3) + 2,4 isbergsallad (0,2)
 
Summa nettokolhydrater - 20,8 . Varav 15,6 är från grönsakerna
 
 
Lördag
 
Frukost - 3 st ägg (1,8) +  2 msk schallotenlök (3,1) + 50 gram ost (1) + ½ tsk peppar (0,4)
 
Lunch - Protein av eget val + 2,4 dl broccoli (3,4) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 1 tomat (2,5)
 
Middag - Protein av eget val + 1,2 dl zucchini (1,5) + 1,2 dl ostekt paprika (2,9) + ½ tsk peppar (0,4)
 
Kvällsmat - 1,2 dl gurka (1) + 1 msk färskost (0,4)
 
Summa nettkolhydrater - 21 . Varav 16,7 är från grönsaker
 
 
Söndag
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + 2,4 dl zucchini (3) + 1 msk creme fraische (0,3) + ½ tsk cayennepeppar (0,3)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl aubergine (4) + 2,4 dl gurka (2) + 100 gram mozarella (2)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 0,6 dl vattenkastanjer (3,5) + 3 dl bambuskott (3) + 1 msk creme fraische (0,2) + 1,2 dl isbergssallad (0,1)
 
Summa nettokolhydrater för dagen - 20,4. Varav 15,6 är från grönsaker
 
 
 
Så nu tog mig detta schemat cirka 90 min. Helt fantasilöst och långt ifrån mitt bästa schema.
 
Mest för att jag är opepp just nu - motivation = noll. Men jag måste ändra min kost och vill helst stanna kvar på fas 1 (trots att det verkar ej alls funka av ngn fucking anledning?)
 
Tagit bort majonnäsen, skinkan och nästan tonfisken. Lagt till lite sådant jag brukade ha förr - feta ost och andra ostar. Ngt nytt? Mnjaa .. färskost vid två tillfällen?

Well well .. börjar med detta schemat 6 maj och får hålla maj ut. Sedan funkar inte det så lär jag faktiskt ge fas 2 en chans och se om det hjälper ngt?
 
Från och med maj börjar jag också träna fem pass i veckan samt vägning varje söndag.
 
Nu skall jag nog diska lite och sen fixa middag ..
 
 

Målar time på dagis

2013-04-17 @ 14:15:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (0)


- Skitsnack & kaffe, dvs en perfekt dag ♥ .

2013-04-16 @ 21:50:01 Bilder Kommentarer (3)
 
 

- Avoid the mirrors . Don't look .

2013-04-16 @ 14:06:00 Ms Charlie Kommentarer (3)
Leggings - Gina Tricot (spräckde de förra 3 ggr så köpte tjockare nu och en strlk större .. får se?)
Poncho (heter dt så?) - HM (Inköpt i Polen på rean)
Skor - Inköpta i Polen (Inte alls säker om de är så bekväma om jag skall vara ärlig ..)
 
 
Okej idag har jag ingen bra dag. Inklusive den mentala biten. Att börja dagen med och bråka med lilleman är ingen höjdare heller.
 
Är så svullen överallt efter igår. Känner mig som en padda. Bara jääääääser? Wtf?! Vägning om exakt en vecka - undra vilken underbar siffra som står där då?
 
Skall strax iväg till dagis för och bege mig sen mot Frölunda. Ett besök hos underbara L&K - massa kaffe och skvaller hoppas jag på!
 
And that's that ..
 
 

5 månader efter operation . | Före och efter bilder .

27:e november 2012 - Operations dagen. Läkarens egna förebilder.
 
 
30:e november 2012 - 3 dgr efter operation
 
16:e april. 5 månader efter operation.
 
 
Snart ett halvår sen operation, snart kanske man kan sluta tejpa?
 
Återhämtningen har vart på gott och ont .. fem månader har gått snabbt men så långsamt - makes sense?
 
Jag hade vart gladast i stan - om jag hade haft min normala vikt? Får ej ge upp .. får ej göra dt ..
 
 

9:e april VS 16:e april | Efter bilder .

 
9:e april. 19 veckor efter op.
 
 
16:e april. 20 veckor efter op.
 
Japp ena veckan större och andra veckan mindre - och olika vinklar. Fuck it.
 
Jag har sen söndag kv haft panik ont i magen och jag och toan har vart bff's. Igår drog jag till vårdcentralen - de misstänker magsår. Så skall göra en utredning på dt.
 
Igår kunde jag ej få ner ngn riktig mat alls och levde på bars och LCHF glass. That's it.
 
Nu lyckades jag äta frukost? So far so good?
 
 

Jag är en fet misslyckad kossa .

2013-04-14 @ 09:30:21 Atkins dieten Kommentarer (13)
Vågen visade 76,7 kg.
 
 
Helt fucking otroligt. Jag fattar inget.
 
Jag ger snart upp ..
 
 
Skall försöka vara positiv och fortsätta och kämpa vidare. Däremellan skall jag intala mig själv att det gör ngn som helst skillnad och att det inte skall stå 80 kg tills nästa ggn.
 
rcjkpcjfkpcjpijcpidjcpijcpifjpicfjpi !!!!!
 
 
 

- Don't give up . Stay strong .

2013-04-13 @ 18:58:00 Ms Charlie Kommentarer (0)
Linne - HM (inköpt i Polen)
 
 
Fotograf - Wayne .
 
 

Träning | 8:e april till 13:e april .

2013-04-13 @ 15:54:00 Träning & kost Kommentarer (1)
 
Måndag
45 min Soma Move
 
Onsdag
55 min Box
 
Fredag
55 min Zumba
 
Lördag
55 min Zumba
 
 
Vilken jävla bra träningsvecka jag har haft. Grymt nöjd.

En ny klass testade man denna veckan, igen - denna ggn blev det Soma Move (se video nedan) och tro dt eller ej så gillade jag den. Yoga i typ snabb fart?
 
Boxen gick så jävla bra i onsdags och kan avslöja att träningsvärken kickade igång torsdag kväll och igår kunde jag knappt röra på mig under dagen haha. AJ! Awesome fucking feeling!
 
Dagens Zumba gjordes ihop med mammsen, fyfan vad dt var kul. Trodde jag skulle få en hjärtinfarkt ett tag där men puschade mig själv lite till då haha. Mkt bättre än Zumban igår då det var mer folk idag.
 
Så kan handen på hjärtat säga att jag har gjort allt jag kan göra inför morgondagens vägning. Det får la stå som det står imorgon. Jag insåg denna veckan att jag skall sluta jämföra mig själv med hur jag var innan op med träningen och hur jag är nu. Jag gör allt jag bara kan nu och jag puschar de gränserna jag har nu. Detta får ta tid - bara jag ej glömmer och puscha mina gränser varje ggn!
 
Så note to my self - Du känner dig smalare och mer slimmad i kroppen. Du har skött dig med kosten. Don't fall apart tomorrow!
 
 
 
 

Bad weather makes you depressed .

2013-04-12 @ 16:44:00 Ms Charlie Kommentarer (7)
T-shirt med döskalle - Inköpt i Polen .
 
 

2013-04-12 @ 14:03:23 Baby W 3-4 år Kommentarer (3)
 
 

Change of plans .

2013-04-11 @ 19:50:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (4)
 
Planen för dagen var att jag och Chucky skulle till Plikta och leka lite .. ja då skulle det börja snöa? Regna? Och bli skit jävla kallt? Från ingenstans? Detta borde ej förvåna mig egentligen ..

Så nej hade ingen lust och leka i regn medans jag skulle kanske få urinvägsinflammation pga kylan. Det fick bli en tripp till Stads museet ist. Uppskattat av lillen iaf!
 
I övrigt har jag haft en konstig dag i skallen - denna dagen kan lika gärna ta slut, typ nu?
 
 
 
Jag älskar dig Chucky - You drive me fucking mental <3
 
 

Mr little Spiderman .

2013-04-11 @ 12:20:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (2)
 
Super matchad Mr herr Wayne Spiderman .
 
 

- Me, today .

2013-04-11 @ 09:14:38 Ms Charlie Kommentarer (3)
"Jacka med skinnarmar" - Inköpt i Polen.
 
 
Idag är jag tröttis, sov så dåligt inatt. Suck!
 
 

Min älskling är tillbaka ♥ (!) .

2013-04-10 @ 20:39:56 Baby W 3-4 år Kommentarer (3)
 
Min älskade Nikon1 J2 återvände hem till mig idag. Nu funkar den! Sådan lycka! Så nu lär det bli massa fina bilder igen haha. Planen är och dra till Plikta imorgon efter dagis med lillen.
 
Idag blev box passet av, fyfan vad bra det gick! Biggest loser i skallen som peppade.
 
Men nu skall jag gossa in mig i sängen. Adjöken.
 
 

Klockrent .

2013-04-10 @ 14:20:00 Träning & kost Kommentarer (3)
 
Blir så pepp av Biggest Loser Sverige , äntligen har den börjat igen .
 
Just love it .
 
 

Jag kan visst!

2013-04-10 @ 11:34:00 Bilder Kommentarer (1)

Resultatet från körskolan .

På första försöket fick jag dessa poäng - förutom "svåraste TK frågorna" då jag fick 45 på första försöket .

I proved my mother wrong today .

 


It's a sunny day .

2013-04-10 @ 09:28:25 Baby W 3-4 år Kommentarer (2)
Tröjan är från HM. Inköpt i Polen på rean, of course. 40 kr.
 
 
Idag verkar det bli en fin och solig dag. Hoppas!
 
Skall strax lämna av lilleman på dagis. Det var hans önskemål efter igår haha. Det och att vi skall till Sats efter dagis. Typ bad sådär snällt hela kvällen igår innan han gick och la sig haha.
 
Så förmiddagen skall jag tillbringa på körskolan, helt mot min vilja haha. Sen hade jag tänkt och dra till Monki och se om jag fortf har 29 på ett bar byxor eller om jag kan få på mig 28 - det är och leka med elden jag vet ..
 
Men ikv är det box som står på schemat. Längtar. Ej fått tag på L än, men kmr fan ej ge mig hahha.
 
<3
 
 

- Film & matlagning .

2013-04-09 @ 22:43:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (6)
 
Idag orkade jag ej ta Chucky till dagis då jag ej hade planer varken på förmiddagen eller eftermiddagen. Vilket nu i efterhand kanske kändes som ett sådär val? Vem var uttråkad och psykosad? Båda?
 
Jag hade också ett hopp om och få sovmorgon. Inte blev jag förvånad att det ej blev av. Halv sju väcker Wayne mig - på ngt vänster lyckas jag få Honom och somna om och sova tills nio. Bättre än inget?
 
Kört helt ärligt ett marathon med filmer idag. Streamade "Sinister" och "En oväntad vänskap" imorse. Kan ju rekommendera båda! "En oväntad vänskap" är en av de bästa filmerna jag sett på länge, made me cry haha. Efter det dimpade det ner 2 st DVD från Lovefilm, sådär super lägligt. Så det blev Ica Age 3 med lillen - första ggn på hela dagen som han SATT ner. Skönt! Sen såg jag "Rampart" - vilket var inget och rekommendera. Sådär att jag satt och kollade när den fan skulle ta slut haha.
 
Man kan lungt säga att jag är slut i skallen efter all film tittande och ser ngt suddigt - trots glasögon!
 
Där emellan gjorde jag och lilleman storkok ihop, han har tjötat om dt ett tag nu. Denna ggn blev det kyckling innerfilé, zucchini, champinjoner, tomater och matlagningsgrädde. Fick ett helt klart godkänt av lilleman!
 
Skall snart nanna. Imorgon är det boxning på Sats som gäller! Mitt första box pass efter operation, spännande! Hoppas jag får med L haha.
 
Nattis <3
 
Bjuder på en "au-natural" bild på mig och lilleman.
 
 

2:a april VS 9:e april | Efter bilder .

2:a april. 18 veckor efter op.
 
9:e april. 19 veckor efter op.
 
 
Nu är det lite olika vinklar (plus ny kamera) och allt men börjar kännas som det återigen går åt rätt håll, eller?
 
 

Någon som har testat?

2013-04-08 @ 10:24:00 Bilder Kommentarer (11)
 
 
Köpte Bio-Oil i Polen för mina bristningar på magen. Egentligen stör de mig inte lika mkt längre, men vrf inte testa och se om dt fungerar? Kostade bara 70 kr.
 
Ngn som har ngn som helst erfarenhet av denna? Bra som dåliga saker?
 
 
 

A giant cup of coffee and some chocolate, good fucking morning .

2013-04-08 @ 08:59:52 Bilder Kommentarer (0)
 
 
 

Just nu

2013-04-07 @ 22:08:00 Bilder Kommentarer (0)

Äntligen har The Walking Dead börjat igen !

Just nu på kanal elva .

 


You create your own happiness . And that's that!

2013-04-07 @ 15:30:00 Ms Charlie Kommentarer (4)
 
Tröja - HM (inköpt i nu under Polen resan)
 
 
Planen idag var och stor städa lägenheten, ser inte så riktigt fräscht ut? Vaknade sju imorse och åt frukost och insåg att nej det var alldeles för tidigt och påbörja dagen - la mig igen och ta mig fan att jag somnade. Ej gjort ngt sådant på år tror jag haha? Skönt.
 
Magen krånglade imorse som faen men mår betydligt mkt bättre nu mot eftermiddagen. Dock glömde jag mina pills så lär överdosera polsk Ipren strax?
 
Iaf .. planen var verkligen och städa. Kännde mig sådär i både kroppen och skallen dock .. men mamma messade och frågade om vi skulle ses och jag tänkte vrf inte? Vrf skall jag sitta hemma i min ensamhet och bli uppäten av mina tankar? Sen ja .. man borde egentligen städa för ingen kmr och göra det åt mig haha?
 
Som en liten bonus dök älskade L upp och där satt vi och tjötade om bland annat Köpenhamns resan vi skall göra till sommaren. Fyfan vad jag kännde att man fick sig en boost av hennes besök, alla peppande tankar och planer. Alla borde ha en sådan vän i sitt liv, en som förgyller ens liv och gör en glad i själen.
 
Sen fick hon leka lite modell fotograf för mig haha, can't complain there!
 
Så efter många om moment kännde jag mig för och klä upp mig en aning, trots mens och allt - och detta blev resultatet. Fabolous, right? Roliga är att innan op fick jag ej på mig denna jackan och nu 13 kg plus senare sitter den som ett smäck. Weird, jävligt weird ..
 
Sitter hos mamma nu .. skall strax iväg på en promenad med henne. Bättre alternativ än vad jag hade planerat för dagen kan man lungt säga. Och fint väder är det också - får ju sådär vårkänslor?
 
Tjingeling!
 
 
Jacka - Zara (Inköpt på rean för väldigt länge sen, minns ej ens när? Första ggn jag har på mig den iaf.)
 
 

Underbar låt ♥

2013-04-06 @ 23:55:00 Youtube Kommentarer (3)
 
 
På replay .
 
 

Feeling like a red balloon ?

2013-04-06 @ 11:31:00 Ms Charlie Kommentarer (7)
Mjukisbyxor - Inköpta nu under Polen resa 
 
 
La mig halv två igår tror jag? Skulle envisas med och se klart Looper haha - som var btw awesome (!) .
 
Vaknade vid nio imorse - med världens mensvärk. Så mår super illa just nu och känner mig kalas svullen.
 
Så idag är dt på med mina älskade mjukisbyxor från Polen och iväg till Willys, till och börja med, för och storhandla.
 
 
Later .
 
 

Tror Ni man behöver storhandla mat hem eller vad?

2013-04-06 @ 09:09:00 Bilder Kommentarer (2)


Träning | 3:e april till 5:e april .

2013-04-05 @ 23:26:00 Träning & kost Kommentarer (1)
Onsdag
55 min HotMojo
 
Torsdag
55 min Yogalates
 

Okej en kortare träningsvecka än vad jag hade planerat, men idag när jag skulle in på danceaerobic klassen så gick jag på toa och baam! Jag hade fått mens. Tre dgr för tidigt? Galet. Så det var bara och ta sitt pick och pack och springa hem för och hämta visa kortet för och köpa sina mens tabletter. Så idag fick det bli LCHF glass som treat och wienerkorv till lunch, nam-nam.
 
Men är faktiskt nöjd med veckans träning ändå. Testade lite nytt! HotMojo var helt awesome, då är jag ingen yoga människa, en sal som var uppvärmd till 38 graders värme! Svettades som en gris trots att det var bara yoga? Kmr lätt och boka in den igen! 
 
Yogalates är ingen favorit men såg att det var med en favorit instruktör så bokade den ändå och så nöjd att jag gjorde det! Mådde så bra efteråt. Instruktören tyckte jag var skit duktig och enligt henne hade jag kontroll på min kropp. Inget jag upplever själv så det var kul och höra! 
 
Kan ju säga att jag har sovit som ett barn efter dessa klasser haha.
 
Men nu är det vila veckan ut och på måndag drar man igång med träningen igen! Ingen vägning nu på söndag pga mens så ist får dt bli nästa söndag.
 
Nu skall jag ta mig en kopp the och kolla på Looper. Måste nanna egentligen då jag skall upp imorgon och storhandla? Men men kan sova när jag är död?
 
Nattis <3
 
 
 

Fredags mys?

2013-04-05 @ 18:47:00 Bilder Kommentarer (2)

En väldigt annorlunda fredag .

 

 


Känsliga tittare varnas! | Snitten - Arton veckor och tre dagar efter operation .

 
Snitten är som vanligt super fina spec vid buken!
 
Snitten under brösten är ngt mer röda än vad jag är van och se de? Och ngt bredare? Men dock vet jag ej hur de snitten egentligen ser ut då jag är kalas allergisk mot plåstren. Jaja! Blev btw ingen bild på snitten på brösten då jag fan inte fick till en bra bild där man kan se hur snitten egentligen ser ut. Som sagt kan systemkameran bli lagad nu?
 
 
Idag är det fredag och idag står det dubbelpass på schemat - sweet!
 
Fortf en feel good känsla i kroppen efter gårdagens yogalates pass - sov som en bebis inatt haha.
 
Men nu - dagis. Adios!
 
 

Feeling like a new woman .

2013-04-04 @ 19:45:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (1)

Yogalates 55 min med en favvo instruktör - DONE

Mår så jävla bra i kroppen just nu! Helt avslappnad, lugn och stressfri.

Feeling gooooood


- Shopping i Polen .

2013-04-04 @ 17:02:11 Polen 2013 Kommentarer (3)
Vår jacka med "skinn" armar. Typ en Zara kopia? 360 spänn! Prutade ner från 400 kr haha. Awesome att i Polen kan man pruta I BUTIK. Löve it.
 
Kavaj med "skinn" armar. Yes fastnat totalt för detta med skinn imitation på kläder. 300 kr, of course prutade jag på denna med - fick ner den typ 60 spänn haha.
 
Jacka/tröja ? Vad de nu fan heter. Med "skinn" armar haha. Just love it! På rean 160 spänn, får man ALDRIG för dt priset en sådan jacka här!
 
Kilklackar i ÄKTA SKINN - På rean för 300 spänn.
 
Kofta i herrmodell. Är en sucker för herrkläder. På rean för 80 spänn. Sammy köpte likadan - Tvillingar haha.
 
T-shirts är inte riktigt min grej men kunde ej motstå och köpa denna. Helt awesome. 60 spänn (Faktiskt inte rea).
 
Mjukis byxor med Szczecin på. Szczecin är staden morfar bor i Polen, mitt andra hem. Velat ha dessa byxor i ngra år men vet ej vrf jag ej köpt de innan? Gossiga! 190 kr.
 
Poncho? Heter det så? Över skinn jackan eller tröjan? Har en likadan men svart. Hittade denna på rean, som sagt ironiskt nog på HM - för ynka 20 kr!
 
En sjal med franslar. Köpte denna på HM på rean också - också för 20 spänn! Planen är och använda denna som en bolero.
 
Kjol som är längre där bak, har en sådan fast svart haha. På HM. Kunde ej motstå - lixom 40 spänn på rean?
 
Stickad tröja som är "riven" på sidorna - kass bild? Också detta från HM, dock till fullpris. Faktiskt vår kollektionen, dock ej sett denna i Sverige? 200 kr.
 
Såg denna på svenska HM katalogen innan jag åkte och dt blev mitt mission och hitta den haha. Och sista dagen fann jag den! Klockren text tycker jag. 100 kr.
 
 
Utöver allt detta köpte jag en Sony digital kamera (Cyber shot 14 mpx) för bara 500 kr (på rean), ray-ban glasögon för otroliga 1100 kr (komplett of course), BH (från HM för ynka 20 spänn), en del smink och annan kosmetika och saker till lilleman.
 
Mkt mkt nöjd med årets shopping och som vanligt handlar jag mest på HM haha. Jag e konstigt.
 
 

Morgonmys ♥

2013-04-04 @ 10:34:00 Bilder Kommentarer (1)
 
Jag älskar dig .
 
 

Borde vara olagligt och vara så söt som du ?

2013-04-04 @ 09:33:03 Baby W 3-4 år Kommentarer (4)
Tröjan är från HM i Polen - 40 spänn .
 

♥ Wayne - By day and by night .

2013-04-03 @ 21:39:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (2)
 
Denna söta tröjan köpte jag i Polen för 40 spänn på rean. Ironiskt nog på HM haha.
 
Hello kitty pyjamasen varade ej länge .. Lilleman vaknade imorse och ropar - "Mamma jag har kissat på mig". Och där står han - dränkt. Måste seriöst boka tvätt nu i dgrna? Haha.
 
Iaf så idag får denna nya pyamasen och testas. "Mamma det är pippi på tröjan - då måste pippi långstrump följa med och ta bild!".
 
 
 
Saknar min system kamera - den tycks ej vilja bli färdiglagad? Är ganska så nöjd med denna nya Sony digital kameran jag köpte i Polen men när man väl har haft en system kamera så verkar inget komma upp i samma nivå? Haha.
 
Btw gick Hot Mojo awesome (yoga i 38 graders värme) - det bara droppade svett! Gillas!
 
 
Men nu skall jag krama kudden, tröttis.
 
<3
 
 

♥ ♥

2013-04-03 @ 10:12:00 Bilder Kommentarer (6)
 
 

Dagens outfit i solen .

2013-04-03 @ 09:30:00 Ms Charlie Kommentarer (1)
Body - HM (Inköpt för lääänge sen på kommersen)
Bolero - NewYorker (Inköpt på rean nu i Polen)
 
Nu - Lämna Wayne på dagis och springa iväg på en del "möten"
Sen - Hot Mojo på den nya Sats anläggningen i Eriksberg
 
 

Segisar ?

2013-04-02 @ 19:24:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (5)
 
 
Magen för min del har inte riktigt varit med idag heller. Ätit en ggn men druckit ungefär 411 koppar the med Stevia i. Helt ärligt känner jag mig kalas svullen i magen och som jag har gått loss på mat? Jobbig känsla. Skall ändå försöka äta ngt strax .. Imorgon skall jag vara frisk. Sådeså. Skall poppa pills av alla slag mot kvällen för och se till att det går över tills imorgon.
 
Dagen har spenderats framför tvn med och glo ner filmerna från lovefilm.se. Machine Gun Preacher är en film jag kan rekommendera! Försökte och lista ut detta med HDMI från dator till TV - ej gått ngt vidare? Ngn som kan det? Skulle vart awesome och kunna streama till TV:n.
 
I övrigt har jag sanerat Chucky efter Polen resan. Vad han doftar gott nu. Kan ju nämna att lilleman var skit duktig idag och för första ggn ever bajsade han på toan (den riktiga)! Sicken stolt mamma man är! <3 Kanske snart kan man slippa blöjan helt? Vart blöjfri precis hela dagen idag. Förra veckan gick vi ju till Sats utan blöja och det gick hur bra som helst!
 
I lördags var vi och handlade hem det sista till Sverige. Lilleman fick då en del nya pyjamaser - då han mer eller mindre växt ut alla förutom 2 st. En av de var denna söta Hello Kitty, som han faktiskt själv uppmärksammade och valde färg på (alt. var lila). Han blev så glad nu när han fick ha på sig den och skulle pronto matcha det med ett par Hello Kitty strumpor haha - liten fashonista?
 
Ne .. nu börjar snart alla mina serier (nörd) och lilleman är super gossig och pussar på mig så får gossa lite.
 
Nattis!
 
 

26:e mars VS 2:a april | Efter bilder .

26:e mars. 17 veckor efter op.
 
2:a april. 18 veckor efter op.
 
 
Helt ärligt hade jag förväntat mig dunder resultat trots Polen resa?
 
Promenerat varje dag i flera timmar - lixom så mkt att mina fötter svullnade?
 
Skött mig med maten om man bortser från söndagen - gick ngt loss på kalvkorv.
 
Men men oavsett vad .. det syns att jag har blivit fetare? WTF?!
 
Jaja .. vägning på söndag.
 
 

- Polen 2013 .

2013-04-02 @ 11:28:00 Polen 2013 Kommentarer (5)
Och där var vår årliga tripp till Polen över .. Längtar till nästa?
 
Hur var det? Helt underbart! Massa shopping, massa promenader och lite party - hur kan dt bli fel? Enda som var fel med resan var vädret. Dag 2 när vi var där så föll ngn form av snö kaos som höll i sig fram tills dagen vi åkte. Hej vinterland änna. Minns ett år när vi åkte och vi gick i sommarkläder?
 
Helt ärligt så spenderade jag mina dagar mest själv. Av ngn anledning ville jag det - awesome med total tystnad i kombo med shopping?
 
Lilleman och morfar blev buddies direkt! Och gick så långt att Wayne frågade om han kunde gå ut på "äventyr" med morfar utan att jag föreslog dt haha.
 
Som vanligt bjuder jag på en bild bomb från resan! Dock är dt inte alls så många bilder som dt brukar vara då jag tappade lite lusten för bilder med tanke på att kameran blev kvar på reperation. Dock blev dt ngra fler när jag köpte en ny digital kamera.
 
 
Här påbörjades vår resa från Göteborg till Trelleborg. Fick låna en framåtvänd bilbarnstol till lilleman så han åkte som en KUNG hela vägen och gnällde NADA.
 
På den jävla fruktansvärda tråkiga "vi kmr nog aldrig fram" tysklands båten höll Wayne sig sj ganska road. Till slut fastnade han i en spelhall där han körde bilar och motorcycklar. Dock utan och lägga i pengar, han använde sin fantasi? Haha sötnows.
 
Var det så konstigt att detta hände så fort vi satte oss i bilen igen? Haha.
 
Första jag gjorde dagen efter jag kom till Polen var och springa till frisören. Färg plus klippning. Ej klippt mig sedan jag skulle åka till Köpenhamn förra året? Helt awesome att allt gick på under 300 spänn.
 
Efter man fixade håret mötte man upp hela familjen och åkte iväg till tandläkaren. Och dt var inga positiva besked för min del? Mitt cola missbruk har gjort att hela min emalj plus tanden höll på och ryka helt. Typ haft ont och äta och dricka senaste halvåret, typ hej jag gråter gränsen, så hon la på ngt och sa att aldrig mer cola för min del. Över en vecka utan cola light nu! Varje ggn jag tänker på dt så tänker jag på den smärtan hon tandläkaren utsatte mig för haha.
 
Min outfit för första utekvällen. Klänningen är inköpt på Monki på rean - 100 spänn bara.
 
Vilken jävla kväll. Vår favvo klubb Senso var stäng och alla andra var också stängda? Än idag fattar jag inte varför? Så vi hittade EN klubb i hela Szczecin som var öppen och som väntat var ALLA kottar där också. Hej trångt? Kärringen som jag var ville jag dra iväg tidigare för jag ville sova ut (man börjar änna bli gammal) - då jag visste lilleman skulle väcka mig på morgonen. Och indeed he did. Halv åtta. Jag kom i säng vid halv fyra? Halv fem? Minns ej haha.
 
Titta på sömniga Waynie i sin nya keps jag köpte på HM för 10 spänn. Sötis! Han har inte tagit av sig sedan jag köpte den haha.
 
Detta var i fredags. Lilleman är awesome. Hade köpt digital kameran och ville testa den. Ber honom göra en fin pose - och ta-da fick detta.
 
Såhär såg det ut efter det hade slutat snöa efter ngra dgr. Lite jul känsla över det hela haha? ISKALLT!
 
Min outfit för utekvällen i lördags. Klänningen är inköpt på Weekend resan i Gdansk - 120 spänn typ.
 
Lilleman nannade så sött när jag skulle iväg ..
 
Fyfan vad jag var på G denna kvällen. Jag dansade seriöst ensam. Mamma och Sammy var ej så party sugna och dt var typ inget folk på Senso denna kvällen. Jag hade det iaf skit kul haha.
 
Jag kom på att jag ej tog ngra bilder ihop med morfar och Wayne? <3
 
Söndag - sista dagen i Polen. Blev en lång promenad i kylan. Sen bio på kvällen. Flight med Denzel Washington - helt ok?
 
Som vanligt tog vi en sista bild på familjen i Polen <3
 
Resan hem gick mycket snabbare än resan till Polen? Kanske för att jag underhöll mig själv på Ipaden, gratis Wi-Fi ombord - hade bland annat 140 inlägg på bloglovin och läsa haha. Lilleman var inte på bästa humöret denna dagen. Övertrött och super trotsig. Själv kunde jag ej få i mig mat och spenderade min tid på toa. Därav ingen update igår.
 
 
Så där har ni det! Inte lika många pics, men blev en del ändå ..
 
Idag mår jag fortf sådär. Ej ätit ngt än då jag inte riktigt vågar dt - vettefan vad dt e för bakterie jag fått? Men får fixa ngt nu känner jag ..
 
Bilder på shopping i Polen lär komma upp ngn annan dag? Orkar ej just nu. Plus att man suttit här i bra över en timma haha. Skall glo ner filmer från lovefilm.se och kanske testa min HDMI kabel och se om det går och streama film i tvn?
 
Auf widersechen <3
 
 

Snart hemma .

2013-04-01 @ 19:42:16 Ms Charlie Kommentarer (2)
 
 

Design av Tasnim