Billigaste nyårs outfiten någonsin?

2013-12-31 @ 20:00:00 Ms Charlie Kommentarer (4)
 
 
Leggings - Weekday (Inköpta på rean för 50 kr)
Volang tröja - Monki (Inköpt på rean för 40 kr)
 
 

Gott nytt år alla mina älskade monster ♥

2013-12-31 @ 17:20:41 Baby W 4-5 år Kommentarer (1)

Stiliga familjen eller vad? Strax gäller Bollebygd! Tror ärligt vin kan lösa denna hemska mensvärken?
 
 

Atkins | Fas 1 - Måndag .

2013-12-30 @ 21:17:00 Atkins dieten Kommentarer (2)
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
2 st ägg
½ tsk peppar
0,6 dl champinjoner
1,2 dl spenat
1,2 dl gurka
 
 
Lunch
 
200 gram fisk
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl blomkål
1,2 dl purjolök
0,6 dl stekt paprika
2,4 dl romansallad
 
 
 
Middag
 
100 gram fisk
½ tsk curry
1,2 dl kokosmjölk
3 dl bambuskott
1,2 dl isbergssallad
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,8
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1099
 
 
Välkommen fas 1 säger jag bara .. Tror det kmr ta tid innan smaklökarna vänjer sig med detta. Äta ägg igen känns .. ja, speciellt? Haha. Lunchen var iaf dunder.
 
Mattiderna idag har vart sådär, rutiner falerar utan dagis? Vem försöker jag lura de har falerat ett tag nu haha. Sen har man la kännt av hungern idag? Nog lite chock för kroppen och gå från 50 nk till 20 nk. Men dag 1 utan HÄ och nu jävlar skall jag slå mitt förra rekord på nästan 2 månader.
 
 
Gjorde absolut ingenting på förmiddagen. Fastnade helt på bloggen och 2013 års bilder haha. Blev verkligen en upplevelse? Vad som egentligen har hänt och inte - börjar man bli gammal att man ej kmr ihåg? Haha. Lär nog göra ngt sådant kommande år också - blir mer och fylla kan man ju säga. Positiva jag! Japp, jag är seriös! Har ett väldigt spännande år framför mig, även om dt just nu ger mig magsår. Jag och vara dramaqueen.
 
Combaten stod bokad ikv (körde helt utan smink idag, tror man kanske skrämde ngra idag?). Går på toa med Wayne innan passet, inser att jag har nog fått tant röd på besök - men låtsas som ingenting och går iväg till passet. Hahah jag höll på och dö. Typ svimfärdig? Men tog mig igenom det. Måste fan få ett grepp om den nya keografin, BodyCombat 58 - ärligt jag övertänker ..
 
Men nu har man gjort allt man skall göra för dagen .. Kanske borde gå loss på disken? Men håller på och laddar ner en sak - ngn som är nyfiken på vad? Haha inte film nej. Så måste vänta tills det är klart och sen utforska dt. Funderar på om jag skall roa mig med Youtube under tiden?
 
Imorgon skall man fira nyår i Bollebygd med mamma och company. Mig spelar dt ingen roll, kmr finnas alkohol så jag är nöjd. Sen kör jag ngra vita månder, promise.
 
Nattis!
 
 

Mitt 2013 - i ord och bilder .

2013-12-30 @ 15:41:00 Bilder Kommentarer (2)
 
I januari hade det gått typ 1 månad efter op, nästan 2. Var helt off med kroppen och med huvudet. Började dock äntligen klä mig i vanliga kläder, dvs ej mjukis? En jävla massa stress som ledde till ångest - som i sin tur gjorde att jag fick återfall på hetsätning till max. Dgrna spenderades mest med L&F - museum besök och annat mysigt. Eller på rean med Chucky. Träffade C från bloggen för första ggn (vi hade pratat i två - tre år?) och festade loss i kära Lidköping - jag fick min dos av a trip thru memory lane. Träffade även den andra C på bloggen första ggn, där jag fick bekräftat att hon var ngn verklig (haha don't ask). Köpte även min första systemkamera, älskade Nikon.
 
 
I februari gick jag igenom en rättegång som hade hållt på i ett år - den kom äntligen till sitt slut. Tro dt elr ej så var dt bra att dt blev som dt blev, mer än så behöver vi ej säga. Gick även på mitt första återbesök med Peter på Art Clinic. Dgrna fortsatte och fyllas med museum och massa annat, spenderade en del tid med familjen. Minns att min abstinens för träning hade börjat kicka igång som fan och vi drog till Sats och hälsade på. Sen är annars hela februari ett stort suddigt moln? Vet att mamma köpte iPad till mig, som en tidigt födelsedags present.
 
 
I mars började jag dra igång ordentligt med träningen, fick total panik när jag insåg hur mkt jag hade gått upp efter op. Fick i samma veva återfall på cigaretter, smart? Åkte för första ggn till Gdansk, super spontant från ingenstans? Under denna tiden var mina tvångstankar som värst - så var impad att jag följde ens med. Super roligt var dt. I slutet av mars åkte vi också till sczeczzin. Under denna månaden fick jag reda på att min kapsellbildning skulle ej släppa av sig själv, re-op blev bokad. På F's födelsedag gick jag och Wayne igenom världens bråk om hans napp - sen dess har det vart napp förbud! Så över en dag blev ungen nappfri. Sålde på kommersen, insåg att det var sista ggn skulle göra dt någonsin igen. Köpte mina älskade JC skor haha.
 
 
I april avnjöts vår Polen resa - tyvärr i massa snö som kom från ingenstans? Skaffade glasögon i Polen som jag började använda sådär påriktigt? När vi kom hem från resan fick jag världens hemskaste nyheter som gjorde att jag brakade loss inombords - men dt visade sig i efterhand vara det bästa som hade hänt? Låt oss säga att två relationer fick läka. 
 
 
I maj maj blev jag och L helt sålda på träningen, vi hade en utmaning som vi skulle hålla till Köpenhamn (som alla nu vet att dt en gick så bra med haha?). Började må ngt bättre mentalt så började ta mig ut mer och göra mer med mina vänner. Började fatta KBT ngt mer. Gick på älskade H's födelsedag som var helt awesome, och den kvällen upptäckte jag Calor. Dansade med en brud tills de stängde. Mama you are still on my mind haha. Älskade marknaden i Majorna. En sak som hände som gungade igång min värld ur koman jag befann mig i? Annars var dt mycket aktiviteter med lilleman och massa besök på Ikea - då mamma och Sammy höll på och renovera hemma. Runt denna tiden blev Wayne blöjfri?
 
 
I juni vaknade mitt självförtroende till liv, började dejta. Gick från Disney vision till bitches come and go mode haha. Träningen började verkligen ge resultat! Älskade Wayne blev hela fyra år, stora älsklingen! Gick på min första hemma fest (i Kungälv) på flera år - lätt bästa minnet från detta året egentligen? Fick reda på att Chucky är pollen allergiker som sina föräldrst, stackare.
 
 
I början av juli kom morfar. Jag flippade över med träningen helt? Tre pass om dagen och lät ingen komma emellan haha. Gick på en av de bästa dejterna i mitt liv, som fucka min game helt haha. Drog till Köpenhamn som vanligt med älskade L. Blev mycket unna sig i form av "vanlig" mat, glass och bakelser - toppat med alkohol. Upptäckte club below - dansade till gryningen och dansade sönder mina skor (påriktigt). Dagen efter kurerade jag mig med vin haha. Efter Köpenhamn hamnade jag i en liten bubbla. Blev 24 år, fick världens finaste present - PT timma av Lise. 
 
 
Hela augusti befann jag mig i en härlig bubbla. Fuckade min träning, Wayne var mer eller mindre hela tiden hos morfar, träffade knappt ngn haha. Just då kändes dt väldigt värt. Fina middagar, restauranger, alkohol o mängder, massa kärlek, mys till film och resa till Sthlm. Började dock röka och snusa lika a crazy person? Började här få problem med mina blödningar. Andra saker som man gjorde var PT träning med Lise, hon gav mig sex veckor med henne. Underbara kvinna. 
 
 
I september berättade jag en sak till mamma som har tyngt mitt hjärta under ngt år - dt var början till en fin vänskap. Tyvärr håller inte allt för evigt. Söta JD bjöd mig på lunch när hon kom till Gbg, hade ej sett henne på 1 år - kläckte ur sig iden om att hon skulle flytta till Gbg. Var på Liseberg med Chucky och morfar. Var på två stycken barnkalas, varav ena var mer eller mindre en afrikansk fest. Så bra kväll - dock så himla pinsam senare på kvällen (lyckades bli barnledig). Hade en "liten familj", som började smula sönder. Fick besked om cellförändringar i underlivet. Stress inför re-op, som gick i slutändan dunder? Slutade röka och snusa pga op, tror ärligt att jag blev helt efterbliven denna månaden. Fick reda på min högsta vikt på år - 82 kg. Min och Lises 6 veckors utmaning tog slut. Låt oss säga en jobbig månad fylld med massa saker? Haha gjorde storkok med Wayne som höll tills förra veckan? Tror ni ungen hatade mig till slut eller vad? Haha.
 
 
I oktober fuckades allt som jade med bubblan och göra. Jag fick mitt hjärta krossat helt enkelt, får änna skylla mig själv. Råkade sätta min och L's relation i lågor. Gick in i väggen helt, hade hållt på ett tag innan. Blev iväg tvingad på en Gdansk resa som jag egentligen ej ville åka med på med tanke på omständigheterna? Efter jag fick mitt lilla psykbryt både privat och på bloggen så reste jag mig upp igen. Började fika och umgås med vänner igen. Hade paus från träningen pga operationen. Blödningarna började avta, konstigt sammanträffande va? JD flyttade ner till Gbg - sådär super lägligt haha, vi började köra william&vin race kanske lite väl mkt? Nu hade alkoholen flödat i mitt liv cirka två månader plus, riktigt illa. Började granska mig själv och ingick en pakt med L - låt oss kalla den april haha. Morfar åkte hem.
 
 
I november hade jag lugnat ner mig helt. Vi åkte lite halvspontant till Polen, bästa Polen resan någonsin. Fick rensat skallen och fick en fin kontakt med morfar, ngt jag borde ha haft fokus på under sommaren. En dröm jag drömde fick mig och ta tag i mitt liv, i mina verkliga drömmar. Tog detta med körkortet på allvar, igen. Började härja loss med JD i Göteborg, denna ggn med kaffe och ej vin. Fick sex veckor PT av Lise - ihop med JD. Mycket filosofi och en helt ny inställning skapades. Fri från hetsätningar.  Bestämde mig för och börja med komvux till vår.
 
 
Nu i december har dt varit svajigt. Lärde mig så otroligt mycket under de sex veckorna med PT duo utmaningen, så sorligt att dt är över nu. Klarade av pike och grodan, samt bra försök till handstående. Träningen har vart igång igen denna månaden. Spikat de sista spikarna nu med mina planer - nu är dt bara tuta och köra. Jag skall fixa detta! Bråk som har gjort att jag tappade det helt med mig själv - återfall på cigg och HÄ. Suck. Hjärnan har gått på högvarv med allt möjligt denna månaden - kan vi skylla på att det är just december? Och att jag begravde vissa saker - som tydligen gillar och gräva upp sig själva. Insåg att ord är tomma, från allas mun mer eller mindre? Min älskade brorson blev hela nio år - och hans underbara mamma fick en son ngra veckor efter det. Grattis igen hjärtat.
 
 
Så där har Ni hela mitt år i en summering, tagit mig ngra timmar haha. Bilderna är ngt suddiga, vettefan varför? Kul och kika bakåt och inse hur mkt som egentligen har hänt iår? Helt galet. Som vanligt bitter sweet memories. Men ska ärligt ej klaga. Allt som har inträffat iår trodde jag aldrig skulle göra - crazy crazy.
 
Ser verkligen fram emot detta året. Detta skall bli mitt bästa år. Så mycket saker som är planerade! 
 
 

Skylar Grey - Words ♥

2013-12-29 @ 22:00:00 Youtube Kommentarer (2)
 
So many questions
But I'm talking to myself
I know that you can't hear me any more
Not anymore
So much to tell you
And most of all goodbye
But I know that you can't hear me any more

It's so loud inside my head
With words that I should have said
And as I drown in my regrets
I can't take back the words I never said

Took your advice and did the opposite
Just being young and stupid
I  haven't been all that you could've hoped for
But if you'd held on a little longer ..
 
The longer I stand here
The louder the silence
I know that you're gone but sometimes I swear that I hear
Your voice when the wind blows
So I talk to  the shadows

I can't take back the words I never said
 
 

Today I almost killed myself ?

2013-12-29 @ 19:20:00 Baby W 4-5 år Kommentarer (4)
 
 
Ja, mammas&sammys bil är inne på service .. jag hade ingen mat (spec ej för fas 1) och allt annat som behövs hade lyckats och ta slut .. Ja, hur löser man det? Man handlar SJÄLV med hjälp av kollektivtrafiken och dramaten (och x antal Ikea påsar), som back in the days? Om jag fixade det höggravid och upp för två trappor så borde dta ha vart en dans på rosor? Mnjaa ..
 
Direkt efter frukosten begav vi oss ut. Jag&Wayne - mitt hjärta var uppe i 200 då jag tänkte att Wayne skulle vara psykos, men det gick ju hur smidigt som helst? Han satt i kundvagnen under hela Willys visiten och hjälpte till och lägga in - till slut hade jag lyckats begrava honom i mat och fick knappt ut honom. Haha, woops? Jag körde helt utan smink idag - vagel i ögat av stress så är typ blind på ena ögat haha (bjuder på dt!).
 
Sen hade jag kanske ej tänkt efter ordentligt med tanke på att Wayne ej kan bära ngt åt mig? Så där lekte jag hulken med en dramaten som säkert vägde över 50 kg (på hjul eller inte så känns dt!) och två Ikea påsar på ryggen. Samtidigt som jag skulle se till att Wayne ej skulle bli påkörd och dö, hade fan vart jobbigt alltså. Så blåste ungen med att han kunde "hjälpa mig" och dra dramaten - vilket blev bara tyngre då han hängde på den. Men han blev iaf ej påkörd!
 
Skippade ICA (asså ni skall bara veta vilka affär rutiner jag har haha) och drog direkt till Netto. Fas 1 likamed ägg - då är Netto billigast med det. Succé blev det då jag lyckades hitta 15-pack ägg för 15 kr. Drar med mig all skit plus Wayne till hållplatsen. Sätter båda påsarna på bänken. Sen från ingenstans så ramlar den ena påsen - SJÄLVKLART den med äggen i. Wayne dör av garv, bokstavligen han fick ej luft? Jag står där och svär och känner mig på jävla bristningsgränsen? Jag hade gjort världens klipp änna haha. Sen frågar han mig - "Mamma varför är du ledsen?" Svarar att jag råkade ta sönder äggen, hans svar blev "Men mamma dt e ingen fara, vi köper nya!". Hahaha 1 - e man gjord av pengar? 2 - släpa allt tillbaka till Netto för och köpa ägg IGEN? Inte ens om ngn hade betalat mig haha. Ryggen höll på och gå av. Ärligt ibland är jag barnet utav oss två?
 
Så ett vagnbyte senare var vi på väg hem. Folk stirrade som fan och undrade vad jag höll på med, mitt i kaoset höll jag på och glömma av Wayne - super morsan änna. Tog mig ärligt knappt hem. Trodde jag skulle dö. Vafan? Hur lyckades man med detta när han var bebis och man hade barnvagn också? Man kan ju tro att jag gick på tjack den tiden haha (egen humor). Sen var det dags för lunch - sen iväg till Lidl. Där gick dt smidigare, inte lika mkt varor denna ggn. Då drog man iväg till Ica Maxi nära mig och köpte tre Atkins bars (hade en kupong där man fick en gratis, ngn som e förvånad?) och lilleman fick en - ren lycka för hans del. Passade på och köpa dagens orgasm också - Monster Low Carb.
 
Blev nästan 200 kr över denna ggn, trots en budget på 200 kr mindre (igen). Yeey me och yeey fas 1. Efter allt detta så tog jag mig fan på och storstäda hemma. Är helt jävla slut just nu. Ryggen är typ Ringaren i Notredam och är halv bäng på all rengöringsmedel .. Typ döda mig? Ser dubbelt, skulle kunna lägga mig ner och dö just nu. Lilleman härjar för fullt här hemma nu, överskotts energi eller vad? Räknar dgrna till dagis haha. Nej, men handen på hjärtat - han var guldvärd idag. Ibland så lyssnar han och sköter sig änna!

Men nu skall jag fortsätta med min långsamma död haha.
 

Storhandling på gång!

2013-12-29 @ 13:02:15 Baby W 4-5 år Kommentarer (4)

Bara jag & lilleman - like back in the days


Träning | 23:e december till 28:e december .

2013-12-28 @ 16:20:38 Träning & kost Kommentarer (6)
Måndag
55 min BodyPump
45 min Transformer
 
Fredag
55 min viPr
 
Lördag
55 min Cykel
 
 
En kort träningsvecka men en intensiv sådan! Har gett 110% på varje pass denna veckan.
 
Brutalast var lätt måndagen. Tog ut mig like crazy på BodyPumpen, fick sedan den briljanta iden om och köra Transformer på kvällen ist för cykling. Jag var helt död i kroppen, och hade det ej vart för en go tjej jag körde ihop med som puschade mig hade jag nog bara fallit ihop och dött - haha jag överdriver inte ens.
 
ViPrn igår var succé och dagens cykelpass gick amazing! Höll på och kräkas under passets ggn (känts som jag har gjort d varje ggn under denna veckan haha) men gav ej upp och fortsatte. Bara droppade. Awesomeness! 
 
Så ja, mkt mkt nöjd med denna veckan. Kosten har dock gått mindre bra (vägning kommande vecka, promise) och typ egentligen allt annat i livet. Men så är det, välkommen t karusellen - ibland glömmer man av och ta åkpillren .. 
 
Idag hade jag och Chucky planer, de ändrades tyvärr .. Jag däckade av efter träningen i en timma? Helt otroligt? Men är fan inne på dag två utan sömn? Funderar på om jag skall ta en promenad med honom, hans önskemål innan jag somnade haha. Men måste fixa disken och soporna först, sådant roligt som inte kmr och göras av sig själv! 
 
 
 
 Från dagens lyckade cykelpass.
Denna veckan har jag varit min egna inspiration.
 
 

Sömnbrist deluxe

2013-12-28 @ 09:45:05 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)

Men är på väg mot Sats för och köra ett cykelpass!
Shopping på mellandagsrean

2013-12-27 @ 22:48:51 Fynd Kommentarer (2)
 
Skjorta - Carlings 
175 kr
 
2 linnen & 2 leggings till träningen - Stadium
50 kr/st
 
 
Kunde ej motstå och svänga förbi Stadium idag innan träningen och ta-da jag hittade as billiga plagg. Nu inväntar jag halva rea priset för och köpa mer, jag i ett nötskal!
 
Medan jag höll på och DÖ på viPrn såg jag från salen att Carlings hade rea - så dit sprang man efter passets slut och hittade denna underbara skjortan. Jag och mina döskallar, kan aldrig få nog?
 
 

Detta hysteriska film tittande?

2013-12-27 @ 18:02:37 Allmänt Kommentarer (1)

Så himla braAnnandag jul ♥

2013-12-26 @ 21:40:11 Bilder Kommentarer (1)

Idag blev det en tripp till L&K - så fick man se bebisen för första ggn. Känner mig så kass att bebben e över en vecka och jag hade fortf ej sett honom? Men nu blev dt äntligen av - undrar ibland vad jag är upptagen med på dgrna haha?
 
Blev kaffe, pepsimax & massa skitsnack - det varvades med en bebis som tyckte om och små gnälla. Haha tur att man har ngn form av modersinstinkter kvar då jag lyckades få söte L och somna x antal ggr. Detta är ungefär dt närmaste jag kmr komma en bebis - min livmoder är stängd på den fronten, oh yes.
 
Som vanligt flög tiden på tok för snabbt förbi. Längtar tills vi ses igen. Min lilla extra familj, love you guys ♥
 

Tell me where love goes when it's gone. Tell me where hearts go when they go wrong. Suddenly someone is no one?

2013-12-26 @ 14:03:00 Ms Charlie Kommentarer (5)
T-shirt (Missing. Have you seen this unicorn? If you have, you are probably high) - Weekday (Inköpt nu på rean för 75 kr)
Leggings - Weekday (Inköpta nu på rean för 45 kr)
Skor - Svea (Julklapp från mamma och Sammy)
 
 

Hello Kitty pussel mysteriet löste sig till slut!

2013-12-25 @ 22:15:24 Baby W 4-5 år Kommentarer (1)Vår julafton 2013 ♥

2013-12-25 @ 21:02:20 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)
 
Vilken härlig julafton man hade med familjen, jag var så äckligt negativ inställd iår på julen (som vanligt) men på ngt sätt så lyckades man vända det. Thank God för päron congac haha.
 
Innan man drog till mamma så tog man en sväng förbi mormor för och dricka kaffe och tjöta. Mys.
 
Hemma hos mamma bjöds det på massa mat - köttbullar&prinskorv. Nam. Tomten kom med massa presenter iår, till mig också? Helt förvånad? Fick Amarulla cremé (den plus päron congac, sweet Jesus - sooo good), Svea skor (iiihh, så fina) och eltandborste. Söta O hade köpt tvål också, dt behövdes! Lilleman fick det piratskeppet, som han har kramat mig för hela dagen haha. Lego, leksaks mobil, gossedjur, barnböcker och Hello Kitty pussel - som han och mamma försöker pussla ihop nu haha (verkar vara världens mission?).
 
Hela kvällen var riktigt mysig och jag avslutade den med och tjöta ner C på skype - samtidigt som man åt mackor (Lchf, of course) med julskinka och min drink kombo haha. Tro dt eller ej mår jag dunder idag.
 
Gjorde nyss teoriprovet, gick helt ok - känner mig verkligen duktig idag? Skall glo nu på mission impossible på tv. Imorgon skall man iväg till älskade L som fick bebis förra veckan ♥.
 
God natt älsklingar .
 
 

Fas 1 schema .

2013-12-25 @ 19:10:06 Atkins dieten Kommentarer (2)
Måndag
 
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + ½ tsk peppar (0,4) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 1,2 dl spenat (2,2) + 1,2 dl gurka (1)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl blomkål (1,8) + 1,2 dl purjolök (3,4) + 0,6 dl stekt paprika (1,9) + 2,4 dl romansallad (0,8)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 3 dl bambuskott (3) + 1,2 dl kokosmjölk (1,9) + 1,2 dl isbergssallad (0,1)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,8 - Varav 16,5 är från grönsaker
 
 
 
Tisdag
 
 
Frukost - 3 ägg (1,8) + ½ tsk peppar (0,4) + 0,6 dl stekt lök (4,3) + 50 gram ost (1)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl broccoli (3,4) + 1,2 dl champinjoner (4,6) + 2,4 dl isbergssallad (0,2)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1,2 dl isbergssallad (0,1) + 1,2 dl romansallad (0,4) + 1,2 dl gurka (1) + 2 msk rå lök (1,5) + 50 gram ost (1)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,3 - Varav 15,4 är från grönsaker
 
 
 
Onsdag
 
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 0,6 dl stekt paprika (1,9) + 0,6 dl purjolök (1,7)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 2,4 dl kokosmjölk (3,8) + 1,2 dl salladslök (2,4) + 3 dl bambuskott (3) + 1 tomat (2,5)
 
Middag -  Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 1,2 dl zucchini (1,5) + 2 msk rå lök (1,5)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,7 - Varav 14,5 är från grönsaker
 
 
 
Torsdag
 
 
Frukost - 3 st ägg (1,8) + ½ tsk peppar (0,4) + 1,2 dl zucchini (1,5) + 0,6 dl stekt lök (4,3) + 1,2 dl isbergssallad (0,1)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 100 gram mozarella (2) + 1,2 dl gurka (1) + 1 tomat (2,5) + 2 msk rå lök (1,5)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,4) + 1,2 dl salladslök (2,4) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 1,2 dl romansallad (0,4)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,9 - Varav 16 är från grönsaker
 
 
 
Fredag
 
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) +½ tsk peppar (0,4) + 2 msk schallottenlök (3,1) + 1,2 dl spenat (2,2) + 1,2 dl ostekt paprika (2,9)
 
Lunch - Protein av eget val +  ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl blomkål (1,8) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 2,4 dl romansallad (0,8)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 1,2 dl aubergine (2) + 0,6 dl purjolök (1,7) + 1,2 dl gurka (1)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,1 - Varav 17,8 är från grönsaker
 
 
 
Lördag
 
 
Frukost - 3 st ägg (1,8) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 100 gram ost (2) + ½ tsk cayennepeppar (0,3)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 2,4 dl broccoli (3,4) + 3 dl bambuskott (3) + 1,2 dl isbergssallad (0,1) + 2 msk rå lök (1,5)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 2 msk schallottenlök (3,1) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 1,2 dl isbergssallad (0,1)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,8 - Varav 15,8 är från grönsaker
 
 
Söndag
 
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 0,6 dl stekt lök (4,3) + 0,6 dl salladslök (1,2)
 
Lunch -  Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl broccoli (3,4) + 2,4 dl blomkål (1,8) + 1,2 dl ostekt paprika (2,9)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 100 gram mozarella (2) + 1 tomat (2,5) + 2 msk rå lök (1,5)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,7 - Varav 17,6 är från grönsaker
 
 
 
Nu har det stått stilla ett bra jävla tag med vikten - och står dt ej stilla så går dt uppåt. Då är det dags och gå back to basic. Älskade fas 1. Pratade med L om fas 1 och hon fick mig och inse att jag aldrig gav fas 1 en ärlig chans efter op - så nu kör vi.
 
Kampen mot vikten har varit svår, spec den efter sommarens äventyr .. Men får ej ge upp - får se till och kämpa på alla sätt jag kan. Börjar med detta schemat på måndag. Och håller den punkt t pricka t nästa månad.
 
 
Jaja .. Gårdagen var faktiskt helt underbar. Mr Alkohol gör allt underbart? Haha, illa. Bilder lär komma upp ikv, då jag på ngt vänster glömde systemkameran hos mamma igår? Hon är på väg hit.
 
Idag har man vart lite duktig och tagit tag i berget av tvätt, berget av disk och plockat iordning saker som har legat huller om buller. Sen massa film .. indeed .. med Chucky också! Har han ej hjälpt till hemma idag har han suttit (och sitter nu också) och leker med sitt nya piratskepp han fick från mig och familjen i julklapp. Gladast i stan.
 
Men nu skall jag glo ner en film. Ikv lär jag gå loss på teori testet. Hata, hata, hata.
 
Later!
 
 

Tomten hörde min önskan iår haha

2013-12-24 @ 19:00:32 Allmänt Kommentarer (2)Chucky kör en power-nap innan mat ska ätas i mängder och tomten skall komma på besök?

2013-12-24 @ 17:52:04 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)

Att däcka av och lyssna på hard trance låtar, ja .. Sådan mor sådan son ?So this is Christmas?

2013-12-24 @ 17:30:00 Ms Charlie Kommentarer (2)
 
Stickad tröja - Senaste kommersen fyndet (20 kr)
 
 

Vi önskar Er alla en riktigt God Jul ♥

2013-12-24 @ 15:35:17 Baby W 4-5 år Kommentarer (2)

Massor av kärlek från oss ♥
 
 

HAHAHHA tror jag dog en aning, av hysterisk skratt anfall ?

2013-12-24 @ 13:45:16 Film tips Kommentarer (1)

Så min egna lilla weirda humor inbakat med massa av mina favorit skådisar. Träning | 16:e december till 22:a december .

2013-12-22 @ 21:48:13 Träning & kost Kommentarer (9)
 
Måndag
45 min SomaMove
 
Tisdag
30 min Grit Plyo
15 min Crosstraining maskinen
55 min BodyCombat
 
Onsdag
55 min Shape
 
Fredag
45 min PT Duo med Lise
45 min Pilates och yoga övningar med JD 
55 min Yoga
 
Söndag
45 min Cykel
55 min PilatesBoll
55 min BodyBalance
 
 
Okej en snurrig träningsvecka? Avbokat klasser och bokat om, bangat på träning två ggr? Skulle egentligen ha kört morgon yogan i måndags - avbokade då man fick sk förhinder på kv vilket gjorde att man la sig två, skulle isf upp vid fem? Ångrar det nu i efterhand? Spec med tanke att jag kmr ej köra klassen förens i mitten av januari - imorgon finns den ej med på schemat. 
 
I tisdags skulle man bara köra ett pass, men älskade L som man skulle träffa fick bebis. Uttråkad som jag är körde jag dubbelt - avbokade också viPrn för och köra Combaten. Väljer combaten alltid - lätt! Finns ej så många pass nu som matchar med mini sats. Grym träningsdag kan jag ju säga!
 
Körde shapen i onsdags - minns ej sist jag körde den? Kändes så bra! Fattar ej varför jag ej bokar den klassen oftare?
 
I torsdags skulle man ha kört HotMojo - bangade helt. Va en galen bitter tant den dagen? Ist blev det trippelpass i fredags. Började med PT Duo, som var awesome! Körde sen med JD - det passet var halv flummigt, inte helt nöjd. Halva yoga klassen kände jag mig bitter så dt gick la sådär?
 
Och ja .. Det skulle ha blivit Transformer igår, men var helt slut på alla sätt och vis. Noll motivation? Som sagt vet ej vad mitt problem har vart denna veckan? Så idag gav jag mig fan in på och köra trippelt! Inga ursäkter eller ngt! Och såååå bra har det gått idag. Dog på cyklingen, gick dock en tio min innan för och hinna och gå till den vita salen - Pilatesboll var på schemat, of course med Lise <3. Det var ett tungt pass hon hade fixat ihop (med dunder musik - hiphop och 80-tals låtar. ÄLSKAR'T). Så man kan lungt säga att jag var död efteråt. Fick komplimanger på min pike - grym teknik och rak rygg, det ni!
 
Och helt otroligt så drog jag till BodyBalance ikv, så himla bra pass med en av mina favvo instruktörer. Roliga jag hade tydligen ej fått nog av bollen för dagen så körde lite pike både före och efter klassen. Illa! Efter klassen fastna jag i en härlig diskussion med instruktören, låt oss säga om framtiden. Sen stängde Sats? Så ja .. Jag hann ej duscha? Men så värt! Dock stackars folk som fick sitta bredvid mig på vagnen haha.
 
Så man ska la ej klaga? 10 pass på en vecka, trots svajande motivation? Är over-all nöjd med veckan ändå? Blev btw ingen vägning idag då kosten har gått åt helvete denna veckan .. Återfall igen .. suck, blir trött på mig själv? 
 
 
Men annars har man haft en väldigt bra dag idag. Utöver träningen (och shopping?) har msn städat lägenheten, blev ej av i måndags. Handlat mat till fas 2 för sista ggn, nytt fas 1 schema ska göras på onsdag. 
 
Nu ska jag glo ner film. Försöka sova sen. Imorgon dubbelt upp, sen ingen träning förens fredag - viva la jultid - eller inte?
 
 
 

Spontan shopping efter dubbelpass ?

2013-12-22 @ 13:38:59 Fynd Kommentarer (2)

Där rök de julklapps pengarna!
Älskar Weekday <3Julstress i Göteborg, shopping på MTWTFSS Weekday & Monki - och en Charlie som bangade på träning ?

2013-12-21 @ 21:02:00 Fynd Kommentarer (8)
 
Vilken dag. Vaknade helt kalas trött, på den nivån att jag ville bara dö. Jag och sömnen har ej funkat på ett bra tag nu känner jag .. Lär bli galen snart pga det?
 
Barnledig så passade på och dra till kommersen med stora förhoppningar om och kunna köpa alla julklappar - ibland e man ju sådär äckligt ekonomisk? Men nej fail helt och hållet. Fanns nada? Inget för barn alls? Hittade en tjock tröja till moi för en tjuga - and that's it? Lär ha den på julafton, så bild kmr upp då? Folk ville ha galna priser idag också? Typ 350 kr för en kappa? 300 kr för en väska? Ärligt? Fan rea inne i stan?
 
Så till slut gav jag upp och drog mot stan. Köpte ett piratskepp till Wayne. Fick kriga med en kvinna (nästan) om den då hon insåg det var den sista jag höll - "Ska du ha den eller .. ?" Hahaha folk blir ngt tokiga under julen? Var ju fullsmockat i stan? Men men .. Alla andra julklappar gjordes också - dvs in på Swedbank appen och överföra pengar, smidigt och bra! Sjukt omotiverad med jul iår, sådär mer än vanligt. Men en sak mindre nu och tänka på!
 
Blev en ganska så spontan shoppingrunda för min del idag? Hamnade på mina två favorit affärer - MTWTFSS Weekday & Monki. Där gjordes en del fynd! Dagens ego utgifter - En femhundra lapp. Score! Skulle dra sedan mot Eriksberg för och köra Transformer idag men hade varken motivationen eller den fysiska delen idag på plus sidan? Vettefan vad det är med mig denna veckan? Jag, banga på träning såhär? Shame .. Så bokat in tre pass imorgon, lite halvt i panik? Inga ursäkter imorgon. Punkt.
 
Och denna lördagen kmr och spenderas som vanligt framför iPaden och är jag smart nu så går jag och lägger mig tidigt idag? Är ju i total matkoma efter min middag ..
 
 
MTWTFSS Weekday
 
Monki
 

Lördags mys?

2013-12-21 @ 19:29:14 Bilder Kommentarer (2)

Vegetariska hamburgare och julmust - nam! 

Vecka 6. Pike från "delfinen".

 
Litet video bevis på min pike från postionen "delfinen". Jävligt grymt för och ha precis lärt mig det!
 
Woop-fucking-woop.
 
 
 

PT Duo med Lise | Vecka 6 (plus träning med JD efteråt) .


Idag var det sista ggn på vår 6 veckors PT Duo utmaning - blandade känslor indeed!
 
Dessa sex veckor har egentligen bara svichat förbi? När vi startade denna utmaningen kan jag med handen på hjärtat erkänna att det kändes ngt komplicerat. Dela Lise OCH träning med ngn? Haha ensambarnet jag är förstod jag ej alls hur det skulle gå till? Men efter ett tag blev vi allt mer sammansvetsade och vi hittade flödet i vår träning ihop och my gush vilka resultat både jag och JD har fått? På bara sex veckor? GALET!
 
 Jag var väldigt osäker på min kropp när vi drog igång, visste ej vart jag var på den fronten efter både re-op och sommarens syndande - plus viktuppgång. Men har man en grym PT som Lise så trollar hon med sitt magiska spö och får en och tro att man klarar av allt. Och indeed att man gör! Jag sätter verkligen själv stop för vad jag kan egentligen göra - dessa sex veckor har ju motbevisat mina tankar rakt av. JAG KAN! Nothing is impossible.

Kunna äntligen klara av en pike, med rätt teknik? Wow det var bara en drömtanke? Och klara av det på sex veckor? Ja .. helt ärligt jag trodde jag blåste mig själv med och tänka att jag skulle kunna fixa det? Fake it to you make it - but this time I FUCKING DID IT! Klättra på väggar, försöka göra handstående, göra grodan - linjer, uthållighet .. Allt allt allt. Jag fixade det! Har Lise och tacka allt för. För att hon aldrig ger upp, för att hon puschar alltid förbi alla gränser man har - för att hon tror på en rakt av. Det jag har lärt mig på dessa sex veckor, de sex veckorna innan detta och egentligen alla andra timmar utöver det med henne - ja .. det trodde jag inte i min vildaste fantasi att jag skulle kunna göra. En PT är guldvärd. En människa som Lise .. It's a blessing from heaven.
 
Sen skall vi inte ens gå in på JD, hur grym hon har varit. Sanningen gumman .. Jag trodde ej du hade det inom dig, men fyfan vad stolt jag är över dig. Jag är glad att jag delade denna upplevelsen med dig. Är så glad att jag fick se hur du kan utvecklas och att trots ditt falerande RMI så har du inte gett upp. Du är så jävla grym, jag hoppas att du kan förstå det? Sen hoppas jag innerligt att denna frälsningen vi har upplevt kmr och fortsätta trots att Lise ej kmr vara med - vi skall bli akrobater änna haha. Of course med en negativ touch?
 
Utöver allt detta med träningen så har jag fått en vän för livet. Älskade Lise. Var för lite mer än ett år sedan som jag gick första ggn på Lises klass. Om jag ej minns det helt fel var det pilatesbolls klassen? Hade aldrig nog sett en sådan boll innan, men detta med och testa nya saker på Sats fick mig och vilja utforska det. Minns att jag var så osäker under det passet, fattade nada vad jag höll på med? På det hela hade jag fruktansvärt ont i magen. Men jag försökte så gott jag kunde, sa till henne att jag aldrig gjort ngt sådant innan - bara för och egentligen säga "Hey, I suck - just so you know!". Minns att efter klassen så pratade vi och jag frågade vad hon tyckte - hon sa då att hon var förvånad över att jag aldrig hade gjort ngt sådant innan, att jag var bra? Blev så glad. Under passets gång fick man uppleva hennes härliga lugnande stämma och underbara aura - mot slutet av passet så hade min magont försvunnit helt. Minns att detta var precis innan morfar skulle åka hem, vilket betydde att jag ej kunde köra klassen igen med henne. Stalkern jag är så försökte jag boka in mig på så många klasser med henne som möjligt, där dt fanns barnpassning. Jag hade blivit frälst av pilates, jag av alla människor?
 
Ngnstans däremellan kanske en normal människa borde sluta stalka ngn så? Men vem har sagt att jag är normal haha? Älskade hennes klasser, så att så fort morfar kom tillbaka började jag köra med henne igen. Minns att jag såg att hon hade två klasser efter varandra, träningsgalningen jag är ville jag då köra båda - men kunde ej klura ut hur man skulle ta sig från Torpavallen till Kungsgatan på knappt en timma? Frågade henne om hon hade bil - svaret var nej haha. Så envisa jäveln man är så frågade jag henne nästa klass hur hon tar sig fram och hur hon hinner? Ja .. spårvagn blev svaret? Haha. Och där började allt .. Jag insåg hur rolig Lise är, vi delade samma humor - allt. Detta var på min födelsedag. Sen fick jag världens finaste present - en PT timma med henne. Hon berättade för hela klassen om min viktnedgång och fick alla och applådera och gratta mig på min födelsedag. Blev helt rörd. Detta betydde så mkt för mig, spec med tanke på min viktuppgång. Sen minns jag när hon skrev världens finaste inlägg om mig på sin blogg - och hon erbjöd mig sex veckor PT med henne. Jag grät. Som ett barn. Fanns inget stopp, tyvärr fick hon falla offer för detta nedsammanbrottet haha.
 
Att en människa kan berika ens liv såhär mkt med och bara vara sig själv? Att ngn kan säga att man är en inspiration? Att ngn kan ta sig tiden och erbjuda hjälp? Känner mig ej värd dt ibland .. Verkligen det finaste ngn har gjort .. Och på allt detta har jag fått en vän för livet. Ngn jag har släppt in i mitt liv och på djupet av mig själv. Jag trodde ej människor som Lise fanns kvar på denna värld. Tack för att du finns <3. Och jag tror jag sätter en punkt här innan jag låter helt psyko? Hahaha.

 
Kanske en kort summering av dagens pass ist för massa kärleksförklaringar?
 
Idag försökte jag göra ett handstående från dörren. Helt ok första försök om du frågar mig. Men trångt! Detta skall fixas, punkt slut. För det går! Det vet jag nu. Körde från väggen idag och vågade smått släppa taget om dt andra benet - ingen succé men ett steg åt rätt riktning!
 
Dagens fokus var mest pike, idag var den högsta piken jag har klarat av ngnsin. Är så stolt över mig själv. Lärde mig pike från "delfin" (från huvudet dvs) positionen idag, hello ser ni raka ryggen plus hur högt jag kmr? Jag är awesome, bjuder på den självsäkerheten idag.
 
 
För jag menar titta själva? Första bilden var min pike i början - andra bilden är från idag. Är inte det dramatisk skillnad så går jag fan till skatteverket och ändrar mitt namn till Bengt. Punkt!
 
 
 
Som sagt blev det även ett pass efter PT tiden ihop med JD. Skulle egentligen vart i swn vita salen men yoga instruktören behövde ha den - så det var bara ut i gymmet och köra. Blev kanske ngt halvflummigt pass, med jag som var helt slut och en JD som älskar sin iPhone? Haha. Men en bra sak var att jag vågade ta upp ett ben i luften, under en pike från "delfin" postionen. I'm awesome, sen om det är rätt teknik eller inte - ja, det får Lise avgöra haha.

Så efter tre pass idag (blev ju yoga med JD efter allt haha) känner jag mig ganska mör i kroppen - har inget annat på schemat idag. Bara massa vila. Imorgon skall man iväg till kommersen och stan för och lösa allt som har med julklappar och göra. Ett stressmoment mindre i sitt liv. Imorgon på eftermiddagen är det Transformer i Eriksberg som står på schemat.
 
Kärlek till Er alla <3
 

Min fredags förmiddag på Sats

2013-12-20 @ 12:56:59 Träning & kost Kommentarer (4)

45 min PT Duo - Check!
45 min träning med JD - Check!

Nu - 55 min yoga Vissa dgr skall man bara glo på film ihop och mysa .

2013-12-19 @ 18:59:19 Baby W 4-5 år Kommentarer (3)

Inget annat står på schemat idag ..Dagens mående ?

2013-12-19 @ 15:47:34 Allmänt Kommentarer (3)
En dejt med JD & en fröken Charlie som fortf är labil ?

2013-12-18 @ 15:41:06 Bilder Kommentarer (10)

Idag blev det jakt efter ett mysigt café i Linne ihop med JD - vi failade på den punkten. Satte oss på gamla "Café Moster", tror jag dt hette iaf förut - låt oss säga att det nya stället där var inte lika mysigt som dt gamla?
 
Skulle blivit en promenad in till stan, men då fick dt för sig och regna? Suck .. Jag som kände för och bara promenera idag? Släppte taget av vissa saker idag, i kombo med psykotisk trance musik och lögner. Känns bättre, full fokus fram. Känner mig fortf sådär oinspirerad med allt, tror dt har med och göra att dt vart ngt för mkt av allt den senaste tiden. Mina glädjefulla planer är dt ingen rubbning på dock, de tutar på i samma fart. Liksom bara allt annat som faller samman?
Nu på kvällen skall man köra Shape. Förhoppningsvis med JD då jag tog hennes hörlurar som gisslan, obs inte alls med meningen. Haha .. kanske lite? Imorgon skall jag iväg på studiebesök på Komvux, moi skall nämligen ta tag i skolan till våren. Ett av många steg i rätt riktning. Spännande.
 
Men nu skall jag försöka göra ngt vettigt innan det är dags och dra mot Torpavallen?
 
 
Btw blev det lite impuls shopping på HM för min del idag.
Denna godingen har man suktat efter ett tag!
 
Prissänkt från 1299:- till 300:- , fynd eller vad?
 
 

I got ice in my veins, blood in my eyes . Hate in my heart, love in my mind . You keep the sunshine, save me the rain . I work and forever try, but I'm cursed so never mind . And it's worse but better times seem further and beyond .

2013-12-18 @ 09:27:39 Ms Charlie Kommentarer (5)
 
Jeans jacka - Carlings (Inköpt på rean för ngn vecka sedan)
 
- 'Cause all this bullshit, it made me strong motherfucker .
 
 

Lördag, kvällen som blev en flopp ?

2013-12-16 @ 21:37:07 Party party Kommentarer (5)
Måndag - En trött fröken Charlie som startar veckan med Soma Move på Sats.

2013-12-16 @ 13:32:51 Träning & kost Kommentarer (4)Dagens underhållning

2013-12-15 @ 20:23:12 Film tips Kommentarer (1)

Så himla bra .Träning | 10:e december till 15:e december .

2013-12-15 @ 18:27:26 Träning & kost Kommentarer (1)
 
 
Tisdag
45 min Transformer
 
Onsdag
55 min Yoga
 
Torsdag
60 min PT Duo med Lise
 
Fredag
55 min Yoga
 
Lördag
60 min Pilates, yoga övningar samt boxning
60 min gymmet med fokus på ben, arm och lite mage
 
 
En en väldigt bra träningsvecka, igen! 
 
6 pass denna veckan med tanke på att jag körde ett pass när jag hade mensen förra veckan, som sagt jag och mitt lilla system i ett nötskal. 
 
Och kicka igång veckan med transformer va helt dunder. Ej kört den klassen på ngra månader så kan ju lungt påstå att jag kunde ej röra mig halva veckan.
 
PT timman var som sagt en av de bästa timmarna vi har haft ihop - så vart mkt fokus på allt som har med yoga samt pilates och göra denna veckan. Ex igår var planen ej och köra yoga, men mitt sug för dt gjorde att dt blev så ändå haha.
 
Efter gårdagens pass med älskade L kan jag ju medge att mina armar och lår lider idag haha, självklart på ett bra sätt! Planen var och köra ett DanceAerobic pass idag, men valde och skippa det då jag ändå har kört mina 6 pass som jag skulle. 
 
Kommande vecka blir dt lite mera än 7 pass då veckan efter dt är dt jul och allt sådant - dvs Sverige stänger ner! Så måste få in ngra extra då jag antagligen ej kmr kunna träna så mkt den veckan - dagis är också stängt på detta? 
 
 
Planen idag idag var och städa, ej orkat så gör dt imorgon. Skulle ha tagit en fika med J men hon fick förhinder. Så japp från och ha massa och göra till nada? Thank God för filmer. Gårdagens utekväll var en ren katastrof .. Synd! Skall nog lägga mig ngt tidigare då man skall köra morgon yogan på Sats och kanske Soman sen vid tolv?
 
 

Yes we are guilty, we just KILLED our workout! Två timmar av härlig psykos.

2013-12-14 @ 18:38:21 Träning & kost Kommentarer (8)
 
 
Dagens plan var gymmet med L, a la L style - i en timma? Haha sen tappade vi båda dt och dt slutade med två timmars svett! Sådär otippat (eller kanske inte?) fick jag ett infall på och köra pilates/yoga övningar, leka lite PT jag med haha. Ville ju hallo sjklart dela med mig av dt jag har lärt mig, med tanke på att L går en PT utbildning så visste jag att hon borde fatta tekniken ganska så omgående - and indeed she did! Så jävla grym, hon fick mer eller mindre in direkt alla övningar. Gissa vad? She looooved it! Så pass att hon ville testa på dt igen tills nästa ggn. Frälsning på G?
 
Vi körde även en del boxning, där jag fick ur mig en del frustration haha. Sen körde man massa fokus på teknik, båda jag och L är ju helt inne i den karusellen. Så ngt som skulle vara i 15 min slutade med nästan i 1 timma? Körde handstands också, hon klara det galant ju! Så awesome. Jag känner ändå ngt wow att jag ej var rädd och bli lyft denna ggn! Teknik och allt e ju kalas fel och håller emot med benet på spegeln (fan allt blir ju baklänges i huvudet när man är upp och ner?) men jag lyckades hålla mig uppe utan hjälp. Framsteg, tänker ej ge upp detta! Oh no sir.
Så efter att uppvärmningen blev en timma så blev det fokus på gymmet, mest ben (tog fan 50 kg i benpress idag woop woop) och armar idag. Ngt mage? Så jävla awesome och ha med L som säger exakt hur tekniken skall vara och att hon sa att dt e en viss skillnad från förra ggn, yeey. Liksom hör Lises röst i mitt huvud också - märker egentligen hur mkt pilates/yoga som hon har lärt mig hjälper mig. Tänker hela tiden rak rygg och raka linjer. Visst falerar dt här och där men mkt bättre nu än bara ngra månader sedan. L ska vi bara applådera för allt hon har lärt sig och hur mkt hennes kropp har förändrats, my Godess haha.
 
Vi fick ngra stalkers på gymmet som följde efter en, scary - eller så kanske de ville kolla vad fan vi höll på med me tanke på kameran? Haha. Who knows?När vi insåg att lite mer än två timmar hade gått fick vi tacka för oss, men tro mig ingen av oss ville sluta - haha hade nog kunnat köra hela dagen? Jag avslutade med och visa L min pose från väggen som jag är total förälskad i - hennes reaktion var att hon tycker det ser så vackert ut och som jag alltid kunnat göra så. Så söt! Helt galet att detta e egentligen andra ggn jag gör det? Och 2 PT timmar sedan vågade jag knappt ha benen mot väggen utan Lises hjälp? Crazy I tell you, allt sitter verkligen i skallen. Jag kan puscha förbi alla mina gränser!
 
Detta vände lätt mitt bittra-hej-jag-har-dippat-i-en-jävla-vecka till max.Kännde glädjen direkt när jag såg henne och efter passet (som kunde upplevas utan tvångstankar) så var det bara pure fucking happiness! Sen som en extra glitter dos i ens liv var han killen i receptionen på Sats Kompassen som en ubergullig ängel! Blev sen lunch hemma hos mig (en väääldigt sen sådan). Mys. Verkligen en hel dag med L, hur lyxigt är inte det? Sen att hon var så på med bilder idag, wow - sådant gillas gumman. Meeeeeeer sånt! Längtaaaar tills nästa ggn!
 
Men nu skall jag fortsätta och lyssna sönder på Youtube och fixa iordning mig inför kvällen. Idag skall jag&JD och hennes peeps härja runt i Göteborg. Plus vin vin vin. Watch out. Vem vet kanske man träffar på ngn härifrån? Don't be a stranger isf ;) ..
 
Love, from Ms Charlie ♥ .
 
 

Veckans viktresultat .

2013-12-14 @ 10:46:05 Träning & kost Kommentarer (3)
Idag visar vågen 79,2 kg
 
Söndagen den 1:a december visade den 79,6 kg
 
Resultat - minus 0,4 kg på 1 vecka och 5 dgr
 
 
Kanske inte mkt och hurra för kan man tro men helt ärligt är jag nöjd ändå. Fick tyvärr ett återfall i dgrna på HÄ. Får försöka och ej gräva ner mig för dt - va två månader fri från det och trots återfallet e dt fortf minus! Going strong, start over!
 
Sakta sakta sakta .… men säkert?

Ska byta om till träningskläder nu och strax är det dags och hit the gym with my love.
 
Auf widersechen!
 
 

- Fredagen den trettonde .

2013-12-13 @ 19:36:00 Bilder Kommentarer (4)

Haft en konstig dag idag, en konstig vecka - allt på gott och ont. Känner att jag har magsår efter denna dagen, samtidigt som vissa saker gör mig helt glad men nervös? Känner mig väldigt kluven med allt. Humöret e svajigt och känns som jag går en balansgång. Kännts stabilt ett bra tag så dt får ej börja smula igen, inga ord eller handlingar skall rubba mig. Dt är det jag säger, men dt jag känner är en annan femma. Ingen har sagt att livet är lätt, ingen har sagt att livet är en dans på rosor? Jag måste härda ut, I'll promise it's gonna be better soon - hold on.
 
Dagens positiva var yogan (ganska officiellt, jag älskar mina yoga skor från Nike), kännde att jag behövde den timman för och varva ner kroppen - trots att huvudet var på högvarv. Denna off knappen brukar inte alltid fungera? Jag och lilleman tog en runda till mormor. Massa kaffe och visade hela november på bloggen för henne, så många bilder att jag har ont i kroppen av och ha hållt paddan och snurrig i huvudet - tur att glasögonen är på idag, annars hade jag la haft ont i huvudet också (dvs mer än vad jag har nu?).
 
Imorgon bittig skall jag köra gymmet med L, hon skall se till att jag skall dö på Sats. Kärlek eller vad? Mot kvällen imorgon planeras en utgång. Min plan är och klä mig propert och bli enbart salongsberusad. Haha yeah right? Som sagt dt e planen, sen kan planer alltid ändras? Har hela helgen för en ggns skull planerad, av ngn konstig anledning brukar jag ej ha dt när jag är barnledig? Alla planer samlas liksom på de helgerna Chucky är hemma. Mitt liv - baklänges som vanligt.
 
Denna fredagen skall spenderas som varenda en annan dag - framför ipaden. Dock funderar jag på om jag skall plåga mig själv med och se Sean Banans film? Typ ta en för laget för lillemans skull? Ja, vad gör man inte för sitt barn? Trots att jag lär snart ha tre hårstrån kvar och en blodpropp som kmr smälla av närsom.
 
Sorry jag verkar ha ba tappat dt idag och hela veckan egentligen? Det är inte dåligt .. det bara är ..? Kaos?
 
 

Vecka 5. Första handstående ever med hjälp av Lise - LIVRÄDD!

 
Hahhaa jag förklarade för Lise hur folket dansar på Youtube (ex mina nigerian music vids), alltså från grodan upp till handstående och sen shakear de asset - ja, då skulle det helt plötsligt testas.
 
HAHAHHA denna videon får tas med en nypa salt, men fick känna på hur d e och va upp och ner plus gav ett litet shake HAHAH. En vacker dag så! Du är ju underbar Lise ♥.
 
Tack älskade JD ♥ för att du filmade, trots att du dog av garv haha.
 
 

PT Duo med Lise | Vecka 5 .


Jag&JD kom för en ggns skull väldigt tidigt till Sats Kungsgatan, så vi bestämde oss för och köra en "uppvärmning" innan Lise kom. Så jag testade och köra mot väggen igen, väldigt bestämd och ta upp det ena benet som jag ej klarade av förra veckan - och med lite instruktioner från JD ta-fucking-da! Så jävla awesome, kanske inte helt felfri i tekniken men är så stolt över mig själv. Så sen var dt JD's tur och leka spiderman på väggen - och se så bra det gick! Nu jävlar gumman skall vi lära oss allt sådant här och gå över alla mentala spärrar vi har!
 
Sen kom Lise och både jag&JD hade kört ngt slut på oss själva, jag svettades fan som en tok? Och vi hade inte ens kört igång påriktigt? Haha illa. Så idag bestod dagens PT timma av massa gott och blandat, en av övningarna var denna yoga positionen på huvudet. Heter den kanske grodan? Vettefan. JD&jag var så himla inne och göra den, så mot slutet klarade vi den av så jävla snyggt! Utan hjälp! Båda två fattade på sådär 10 minuter helt magiskt, illa att vi börjar bli så synkade! Haha. Blev även försök till handstående för min del, med hjälp av Lise. Haha filmade det, så jävla bäst - kmr posta den ikv så fort jag laddar upp den på Youtube. Och säger bara - BJUDER PÅ DEN!


Detta var lätt en av de roligaste och bästa PT timmarna vi alla tre haft ihop. Vi var grymma och vågade puscha förbi alla gränser. Vi snackade "massa tjejsnack" & JD dog av garv när Lise skulle hjälpa mig till hanstående. Blev inga bollövningar idag men helt ärligt e jag lite för tänd i väggen just nu haha, så mig gjorde dt inget! Längtar redan till nästa PT tid, som sorligt nog kmr vara den sista.
 
♥ Tre grymmaste brudarna i stan.
 
 
Nu skall jag mecka med videon sen är det dags för och mecka med tvätten och sätta Wayne i arbete med det haha.
 
Later honeys
 
 

God morgon

2013-12-12 @ 09:45:15 Baby W 4-5 år Kommentarer (2)iiiih, jag fick till det för första ggn!

2013-12-11 @ 15:54:58 Bilder Kommentarer (2)Orgasm, I tell you .

2013-12-10 @ 23:45:00 Youtube Kommentarer (2)
 
 
Käääärlek, psykooooos .
 
 

♥ Min älskade brorson fyllde 9 år idag, hurra hurra!

2013-12-10 @ 23:00:00 Bilder Kommentarer (1)
 
Stilige K fyllde hela nio år idag, fatta hur snabbt tiden går? Minns det som igår när jag var hos L och han kröp runt i soffan i blöja? Och smittade mig med en av de värsta (än idag) vinterkräksjuka jag har upplevt i hela mitt liv haha. Nu är han nio år, så himla artig och gossig - och helt tokig som mig. Runs in the family änna!
 
Jag och Wayne kom ngt för sent idag, detta med och komma sent börja bli en dålig ovana jag har utvecklat? Inte bra? Men söta L väntade in oss så vi fick vara med från starten med tårta och sjunga "jag må han leva". Wayne satt på nålar inför och bara hugga in tårta och när den väl serverades så aktiverade han sitt "dammsugar-mode" - tårta&kakor skulle ner för liv och död. Tror han är en hamster egentligen? Typ lagrar mat haha?
 
Mycket mysig födelsedag och sådär lagom med barn - när dt blev för mkt körde jag autopilot-OCD-nu-städar-vi-mode haha. Sen jubla amatör fotografen inom mig när alla verkligen ville att jag skulle ta bilder, iiiiih! T.o.m K ville det? Får ju typ aldrig ta bilder på honom eller med honom för den delen? Så ja .. vi kanske båda tappade det med och flumma sönder oss, helt awesome.
 
När alla hade dragit hem råkade jag fastna i skvaller konversation med L så var ej hemma förens nu efter tio haha, men så värt! Längtar till vår fika kommande vecka gumman - då skall dt pratas som gamla tanter förstår du!
 
Mkt trevlig kväll
 
 
 
 
Haha btw denna skönheten hittade jag dumpad vid svalen brevid mig. Den ropade mitt namn, vackra saker får inte vara hemlösa. Så dumpster-divern jag egentligen är så skulle den följa med mig hem - men som vanligt gör jag ej smutsjobbet själv så fick vänta tills alla människor var borta och skickade iväg Wayne för och hämta den haha. Duktiga assistenten! Jag menar herregud en sådan här kostar över 500 kr i butik? Eller mer? Är inte säker på om den matchar tapeterna, men den är fin. Don't you agree?

(Jag i ett nötskal och helt OK med det!)
 
 

Dookoła ludzie chcą mnie oceniać, nie widzą serca nie widzą duszy. Nie widzą tego co w mej głowie huczy, co moje usta mówią a co moje odbierają uszy. Nie po to umieramy aby pyłem zostać, ale śmiać się i żyć nie myśleć jaka czeka jutro chłosta.

2013-12-10 @ 16:34:14 Ms Charlie Kommentarer (4)
Jacka - HM (Inköpt i Polen)
 

Dagens transformer pass gick dunder, fyfan svettades av halva mascaran? Had some fuel, just sayin'. Full fokus på tekniken, skall fan lära mig allt som har med teknik och göra sådeså. En bra känsla efteråt, spec när man kunde basta - sen att jag nästan råkade somna är en annan femma. Personalen på Torpavallen gjorde en så himla glad, så gossigt.
 
Denna dagen har tankar snurrat i skallen till full fart, både bra och dåliga. Kan dock ej riktigt fokusera mig ..
Ska nu iväg mot L&K då K fyller år idag. Så tårta för lillemans del och förhoppningsvis hundratals koppar kaffe för min del. Men dags och dra.
 
 
 
 

Så sorglig men så himla bra ♥

2013-12-10 @ 00:03:16 Film tips Kommentarer (8)
Sitter och gråter som ett barn ..

♥ En underbar måndag . Men ett förlorat busskort ?

2013-12-09 @ 21:32:00 Bilder Kommentarer (0)
 
 
Idag hade jag en "slapp" start på veckan. Ingen träning, inga möten, inget inplanerat. Awesome.
 
Först upp blev det en dejt med JD. En promenad i snön mot Haga, där JD hittade världens mysigaste kaffe. Handen på hjärtat det var så mysigt att JAG kände fan julkänsla? Illa? Sen att jag har haft jul låtar på repeat i skallen sen dess är en annan femma. Blev bäng på kaffe (med miljontals sukretter) i kombo med djup livsfilosofi, dt ni!
 
Blev sedan lunch på Saluhallen&matlåda för min del på McDonalds. Ngnstans däremellan tappade jag mitt busskort? Aldrig hänt förut? Jävla fucking otursfågel? Sötnowsen räddade min dag med och ge mig sitt nya, du är guldvärd gumman ♥.
 
Mot eftermiddagen mötte man upp en vän från bloggen och tog en snabbfika innan dt var dags och dra mot dagis och släpa med henne hem. Hon fick uppleva Waynes behov av total uppmärksamhet a la över energi? Mysigt!
 
Utöver detta tog jag första steget till och fullfölja min plan för dt nya året, steg nr 2 kmr göras i veckan. GLÄDJE ♥.
 
 
Men nu skall jag skaka av mig lite allmänna lögner och glo vidare på film, nattis älsklingar.
 
 

Can't kill my vibe - make 'em applause .

2013-12-09 @ 09:35:37 Ms Charlie Kommentarer (1)
Tröja - HM (Inköpt i Polen)
 

Atkins | Fas 2 | Söndag .

2013-12-08 @ 22:05:17 Atkins dieten Kommentarer (3)
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
3 dl joghurt
1,2 dl annanas
½ äpple
 
 
Lunch
 
½ pkt fläskfilé
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
22 st jordnötter
1,2 dl zucchini
0,6 dl champinjoner
0,6 dl bulgur
 
 
 
Middag
 
4 st kyckling innerfilé
½ tsk cayennepeppar
0,6 dl majs
0,6 dl champinjoner
1,2 dl isbergsallad
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 51
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1295
 
 
Nja en sådär avslutning på veckan va? Har vart små portioner hela dagen - spec t skillnad från veckan? Men lunchen .. my oh my - så GOD. Kunde ha ätit den gånger tre haha. Tror detta var första ggn ever jag smakade på bulgur? Gott! Kan ärligt säga att detta var ej en utav mina bästa fas 2 scheman, note-to-myself gör ej scheman när du har ingen inspo!
 
Så detta var det sista schemat på fas 2. Kmr börja på fas 1 nu efter nyår. Planen var och köra fas 2 en månad till, nytt schema då, men med tanke på vikten så hoppar jag ner till fas 1 igen. Back to basic änna. Så antingen 30:e december alternativ 6:e januari, ej bestämt mig än. Schemat för fas 1 kmr upp iaf innan nyår.
 
 
Annars har denna dagen vart helt meningslös. En skit dag. Men fick iaf städat hemma, handlade mat (höll på och dö av all slask och is?) och glott ner massa film. Som sagt meningslös dag. Planen var och dra till mormor men med tanke på vädret och humöret så skippade jag dt. På allt detta har jag vart sjuk hela jävla dagen, skall fortsätta och övermedicinera nu och hoppas på och kunna sova bort detta, så snart skall man krama kudden!Morgondagens planer är två dejter, yeey ngt och se fram emot.
 
Good night .
 
 

Atkins | Fas 2 | Lördag .

2013-12-07 @ 23:45:00 Atkins dieten Kommentarer (2)
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
2 LCHF bröd
smör
50 gram salami
2 dl keso
1,2 dl frysta blåabär
14 st valnötshalvor
 
 
 
Lunch
 
½ pkt fläskfilé
½ tsk peppar
2,4 dl romansallad
1,2 dl isbergssallad
2,4 dl gurka
2 tomater
2 msk rå lök
50 gram ost
44 st jordnötter
1 msk creme fraische
 
 
Middag
 
1/3 dels pkt fläskytterfilé
½ tsk curry
1,2 dl salladslök
1,2 dl stekt paprika
1,2 dl champinjoner
0,6 dl stekt lök
2,4 dl isbergssallad
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 50,3
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. Sockerfritt godis.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 2315
 
 
Praise the Lord! Äntligen en awesome god dag. Frukosten och lunchen var to die for, in till köket och fixa snabbt! Haha.
 
 
Imorgon blir dt ingen vägning pga mens. Utesluter också check-vägningen på onsdag - så update på vikten kmr nästa söndag. Håller tummarna, men what's the point?
 
 
Nattis ♥
 

Jul på Liseberg 2013 .

 
 
Ja som vanligt när man tänker jul på Liseberg tänker man en fin promenad över hela parken, titta sådär på alla fina ljus som är uppsatta, prata meningslösa men vackra konversationer med lillen och känna denna juliga känslan. Ja .. Öum NEJ! Så långt ifrån sanningen?
 
Tror påriktigt nästan hela Göteborg lyckades klämma in sig idag på Liseberg. Aldrig vart med om att det är så mkt folk där? Man kunde knappt gå? Tog oss evigheter och komma in och evigheter till och komma till barn sektionen, mitt i allt skulle Wayne klaga på att han är kissenödig - PRECIS när vi ställde oss i kön. "Mamma jag ska bara dit bort och kissa sen kmr jag". Mitt svar var of course nej, så där fick jag underhålla honom ett bra tag innan toaletten hittades - då Liseberg fick den briljanta idén om och stänga av de i början där när man kmr in .. Suck ..
 
Insåg ganska snabbt att jag hade tagit på mig heeeelt fel kläder för detta. Där fick jag för att jag hade en "jag-känner-mig-ngt-ful-och-svullen-så-jag-klär-upp-mig-till-max-för-och-bedöva-den-känslan". Om jag kände mig sjuk förut så vettefan vad detta är? Sitter med en tjock halsduk (nu hemma liksom?) och smuttar på en rykande kopp the?
 
Men iaf .. det tog oss evigheter och komma fram till ngt. Påriktigt jag höll på och dö. Det var till den nivån att jag nästan greps av panik och ville bara börja gå loss på folk. Helvete. Tur var la att Wayne sa att han var hungrig, då kunde man gå ur folkmassan och sätta sig på en bänk (som var täckt av is och snö) och ta fram matsäcken man hade fixat iordning till honom. Haha dt mumsades under hela visiten, därav alla dessa bilder på Chucky med mat över hela fejset haha. Men ekonomiskt!
 
Blev en del attraktioner och jag var med på hälften. Vet ej varför Wayne inte ville åka själv idag? Mysigt var dt iaf, trots att jag ej kände ngt från naveln ner haha. Ett besök hos kaninerna blev dt. Dock hade dagens kanin ngn konstig aura med sina brudar omkring som tittade fundersamt på en. Okej ärligt nu .. Wayne slog sig på dagis och har ett blåmärke precis under ögat, jag är medveten om hur dt ser ut! Men man skall la fan ej sitta och döma ngn utan och ens känna ngn? Suck ..
 
Till slut kände jag för och ge upp. Kameran ville ej fungera på dt sättet som jag vill, ganska officiellt att universum KRÄVER att jag köper en ny systemkamera (haha, bra logik) - och dt var så kallt så jag började fan snora som ett barn? På allt detta var dt 3000 ungar som skrek, grät och "ville ha ngt" - samtidigt som föräldrarna antingen tappade dt helt eller försökte vara sådär äckligt pedagogiska. Så till slut kom jag på en lösning. "Wayne skall vi gå nu? Vi kan åka och köpa godis?". Hans svar blev "Jaaa! Jag vet bara inte var man går ut?". SCORE, funkar varje ggn.
 
Vi satte oss på en gammal vagn, sådär awesome retro - fick en gammaldags biljett och begav oss mot 4gott där Wayne packade på sin godispåse (idag unnade jag mig faktiskt lite sockerfritt godis) som han skulle på death row imorgon. Men jag sa la ej så mkt emot, med tanke på att jag ville dra från Liseberg. Frågade Honom innan vi drog därifrån om han var arg eller ledsen på mig att vi går, han svarade sådär pedagogiskt "Nej mamma jag är inte ledsen. Inte arg heller, vill du jag skall vara arg på dig?". Hahahah que? Brast i garv.
 
Så .. Kul var dt la? Men stressigt för min del. Borde ha tänkt mer logiskt? Borde ha åkt på en måndag? Men men .. Morgondagens planer är nada. Storstäda, kolla om d finns tvätt tider, glo ner film med Chucky, panta burkar och köpa saft på Lidl och dra på kaffe till mormor. Hoppas på sovmorgon imorgon med, är helt slut i kroppen känner jag .. Tror innerligt jag lär vakna dunder sjuk imorgon - tur att man har ej bokat träning förens tisdag. Kmr vara frisk tills tisdag, punkt!
 
 

When life gives you a hundred reasons to cry - show life that you have a thousand resons to smile .

2013-12-07 @ 15:13:21 Ms Charlie Kommentarer (0)
 
Halsband med rosett och fjädrar - Inköpt i Polen
 
 
Gud .. känner mig sjuk? Huvudet dunkar, halvsnorig och ont i halsen? Vad händer? Vägrar vara sjuk .. Segat mig som fan sen jag vaknade idag (fick dock sovmorgon, yeey), hade panik ont i magen inatt .. ngt bättre nu? Kollade på film med lilleman efter frukosten, kass film men mysigt ändå?
 
Nu är vi båda fixade och dagens mission är jul på Liseberg. Busa&stalka kaniner. Chucky är helt taggad då jag först för en halvtimma kläckte ut mig denna nyheten haha. Hoppas på fina bilder men tror inte dt då solen verkar ha gått ner pga mitt segande? Och nej Mr Nikon är ej bäst i mörkret, tyvärr.
 
Well well, later honeys .
 
 
Plånbok - Inköpt i Gdansk
 
 

Atkins | Fas 2 | Fredag .

2013-12-06 @ 22:09:28 Atkins dieten Kommentarer (2)
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
4 dl joghurt
1 msk kakao
1 litet färskt fikon
 
 
 
Lunch
 
4 st LCHF bröd
100 gram ost
100 gram salami
0,6 dl lök
½ tsk cayennepeppar
2 msk färskost
 
 
 
Middag
 
1/3 dels pkt fläskytterfilé
½ tsk cayennepeppar
1 morot
2,4 dl zucchini
1,2 dl romansallad
1,2 dl isbergssallad
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 50,8
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 1,5 liter julmust light.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 2014
 
 
 
Okej first thing first - färska fikon är fan NASTY! Usch .. aldrig aldrig mer. Hur kan dt skilja sig så mkt från torkade? Lunchen var helt underbar, som back in the days - detta var standard mat då haha. Middagen var helt underbar med. Tror morot är en av de sakerna jag kmr sakna mest från fas 2.
 
Annars har jag gjort inget idag. Pluggat teori - över 70 procent rätt på de 2 försöken. Skulle dratt till mormor idag men ej kännt mig direkt super glad så valde och skippa dt. Skall glo ner ngn film och sen nanna, känner mig typ sjuk? Poppa pills, oui oui. Om vädret tillåter imorgon så skall jag och lilleman ha en egen dag på Liseberg. Han ska leka och busa, jag skall stalka ner kaninerna - win win.
 
Godnatt ♥
 
 
Idag blev jeans jackan från Carlings inköpt - fin va?

Tack mamma <3PT Duo med Lise | Vecka 4 .

 
 
Jag vaknade upp imorse med världens sämsta humör - låt oss säga en jobbig jävla natt. Inte skulle morgonen utvecklas bättre av att jag och Wayne startade ett tredje världskrig ihop. RMI räckte inte till alls idag - plus jag mensmonster? På väg ner till dagis höll jag på och vurpa på backen ner, hej välkommen vinter och med all dess skit. Men men .. dt hindrade mig ej från och ta mig mot Sats Kungsgatan för och köra PT Duo. Dock helt förvånad över att Västtrafik ej hade kollapsat?
 
Var inte direkt positivt inställd. Men på väg in till salen fick man ett hej från en riktig goding haha - Helloooow. Hejade på gänget och sen var dt bara och köra igång vår timma. Roligaste var nog när Lise startade med och säga till mig "Ja, Charlie idag skall vi göra en pike från väggen", sen började hon klättra på väggen och ha sig. "Och nu skall du göra likdant, dt fixar du!". Öööh que? Hahah tänkte det här kmr ej gå bra, liksom mer eller mindre göra handstående? Livrädd och super flummig började jag försöka ge mig in på och leka spiderman, med betoning på livrädd haha. Efter ett tag släppte jag rädslan och dt gick helt galant! Kan ju säga att innan timman var slut var jag helt ostressad med detta? Tänka sig vad Lise kan tuta in en i huvudet att man kan göra? Stå mot en vägg och sedan klättra ner för och ha benen utsträckta - nästa steg blir och ta upp ett av benen i luften? Vem vet en vacker dag kanske man kan bli lika duktig som Lise och köra handstående? Hade vart succé.

Så ja .. man kan lungt säga att dagens fokus var PIKE. Efter och ha gossat med väggen ett tag gav jag mig in på och testa pike på bollen - och ta-fucking-da så fattade jag dt helt plötsligt bättre? Och kom hur högt upp som helst idag? Med RÄTT teknik? Tror ibland Lise har ngn magisk stav som hon trollar med och är säkert Gud egentligen? Kännde mig otroligt vacker idag på alla övningar, sådär graciös som hon brukar säga att man skall känna sig. Så fort jag slutade lyssna på huvudet så vågade jag utmana min kropp - What doesn't challange you doesn't change you. Right? Så sjukt stolt över mig själv idag. Plus i kanten var ju att JD (som är verkligen officiellt min personliga fotograf) tog massa bilder idag för och dokumentera detta. Yeey, me happy.
 
Körde även ngn yoga position när jag väl hade mitt självförtoende på topp - stå på huvudet? Haha gick bättre än vad jag trodde, of course med hjälp av Lise. Nästa ggn ska jag fixa dt helt själv, sådeså! Tills nästa ggn har jag också lovat henne och SHUT THE FUCK UP. Fan kan ju alltid sluta prata haha - typ som min vlog 24/7 haha. Jag skall fixa dt löftet, promise haha.
 
JD hade lite ont i armen idag så hennes fokus var mest stretch och ngra bollövningar idag. Sen agera fotograf haha. Sorry gumman, men tack! ♥ Tro mig hela denna PT timmen vände mitt humör. Tills dt krascha sen av andra anledningar. Sådant är livet, älskar berg och dal banor. Eller inte. Men men!
 
 
 
 Tänkte jämföra video på pike för och se om Ni tycker det e skillnad?
Vecka 1, pike.
 
 
Vecka 4, pike

 

Bjuder också på en jämförelse från dagens pass, fokus väggen haha. I början och mot slutet.

Detta var typ de första försöken och stå rakt med benen från väggen .. Mkt "jag kan inte, jag kmr dö, vill inte - MAMMA!!" (Ja, tyvärr lite på den nivån haha)

 

 
Detta var mot slutet .. bara kickade in i huvudet hur man skulle göra? Lär mig egentligen snabbt. Om jag släpper på saker i huvudet. I'm awesome, men dt e liksom t den nivån att man ej alltid fattar dt sj? Nästa ggn upp med benet! Indeed.
 
 

♥ Men nu är dt dax för middag. Ikv blir dt update på kosten. Later!

 

 http://nutraelite.se/author/korsedahl/

http://jdingbg.blogg.se

 


Mitt monster blir inspirerad av pilatesbollen .

2013-12-06 @ 19:00:00 Baby W 4-5 år Kommentarer (4)

"Jag kan träna som dig mamma!"
 
 

Träning | 2:a december till 6:e december .

2013-12-06 @ 17:32:21 Träning & kost Kommentarer (5)
Måndag
55 min BodyCombat
 
Tisdag
55 min BodyCombat
 
Fredag
60 min PT Duo med Lise
 
 
En awesome jävla träningsvecka. Trots att dt blev bara tre pass denna veckan, pga mens, så är jag så jävla nöjd! Har verkligen gett 110% på varje pass.
 
Hela veckan har dt egentligen vart fokus på en sak - TEKNIK! Och försökt och övervinna dessa demoner med att jag ej kan - JAG KAN! Det tycker jag gjorde ganska bra idag på PT duo timman. Blev massa klättra på väggarna (bokstavligen) och snygga pike's! Mer om dt i ett eget inlägg ikv.
 
 
Litet smakprov från dagens PT Duo timma, kmr postas ikv.
 

Svar på den s.k "frågestunden" och Ms Charlie som tappar dt och blir flummig?

2013-12-06 @ 09:00:00 Videoklipp Kommentarer (6)
 
Tas med en nypa salt - får för mig ibland att jag e as känd eller ngt haha?
Kalas svullen i fejset? Skyller på mensen!
 
Enjoy.
 
 

Atkins | Fas 2 | Torsdag .

2013-12-05 @ 23:07:00 Atkins dieten Kommentarer (0)
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
2 st LCHF mackor
smör
50 gram ost
0,6 dl ostekt paprika
1 dl joghurt
24 st hasselnötter
 
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1,2 dl majs
1 morot
½ sötpotatis bakad
 
 
 
Middag
 
1/3 dels pkt fläskytterfilé
½ tsk peppar
1 msk creme fraische
2,4 dl zucchini
1,2 dl aubergine
1,2 dl gurka
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 50,7
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 25 cl energydryck light. 2 st sockerfria tuggummin.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1839
 
 
God dag idag. Frukosten och lunchen var succé. Middagen var la normal? Kan ärligt säga att sötpotatisen till detta var mkt godare? Hmm!
 
Fixade dt med vlogen, lär ej posta idag. Så tidsinställer den till imorgon bitti - enjoy och ta med en nypa salt. Ibland tappar jag dt, varnar er redan nu!
 
♥ Nattis .
 
 

♥ En busig eftermiddag&pepparkaks bakning . Sen kom snön från ingenstans ?

2013-12-05 @ 21:50:00 Bilder Kommentarer (3)
 
 
Sicken mysig eftermiddag man har haft, så värt och uppleva en nära döden upplevelse med stormen för och ta sig t C&company. Fruktansvärt väder idag och iskallt?
 
Blev en del pepparkaksbakning idag a la barn style - så ja .. hälften åts upp? Haha Wayne var i himlen idag? Helt nöjd. Resten av tiden busades dt för fullt, sen blev man sura på varandra - sen utvecklade man minnesluckor så man blev vänner två sek senare haha.
 
Mammorna satt ju och drack kaffe och tjötade, precis som det skall vara. Helt lyx att vi fick skjuts hem med bilen? Snöstorm ute? Öööh vart kom dt ifrån? Kom knappt hem från parkeringen pga den jävla snöstormen. Nej hata snö! Wayne reaktion - "Mamma jag gillar snö - titta! Imorgon kan man göra en boll av snö". Helvete. Får la plocka fram overallen imorgon?
 
 
Men men ska mecka ihop ett inlägg med dagens kost och sen klura ut hur jag skall posta min vlog? Ärligt ser ut som en boll i fejset? Helt svullen, skyller på mensen. Och inte mina plus kg haha.
 
 
 

I pray that love don't strike twice ♥

2013-12-05 @ 12:22:21 Ms Charlie Kommentarer (1)
Örhängen med fjädrar - Inköpta nu under Polen resan
 
Nu - In till stan möta upp JD
Sen - Baka pepparkakor med Chucky &Company
Ikväll - En vlog? Med fröken Charlie?
 
 

Atkins | Fas 2 | Onsdag .

2013-12-04 @ 22:31:53 Atkins dieten Kommentarer (3)
 
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
4 dl joghurt
9 st cashew nötter
7 st valnötshalvor
½ äpple
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
2,4 dl blomkål
0,6 dl majs
0,6 dl stekt paprika
2,4 dl gurka
 
 
Middag
 
2 färska hamburgare
½ tsk peppar
1,2 dl romansallad
1,2 dl isbergssallad
2 msk rå lök
1 tomat
2 dl keso
12 st hasselnötter
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 51
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 1,5 liter julmust light. 1 Monster Low-Carb. Sockerfritt godis. 0,5 l pepsi max.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 2053
 
 
Första dagen som det har vart en god dag. Kanske inget halleluja moment, men indeed god!
 
 
Annars har magen ej vart nådig idag. Jag borde ba flytta in till badrummet? Typ döda mig? Helt kall svettig. Kollade på Monsters university med lilleman, lillkillen dog av garv. Gjorde teori provet två ggr idag - still retard! Jag skall glo ner ngn film nu. Imorgon skall vi iväg och baka på em! Det var ngt nytt? Adjöken!
 
 

Ändrade planer ?

2013-12-04 @ 16:26:04 Baby W 4-5 år Kommentarer (5)
 
 
Ja, imorse kom tant röd på besök, egentligen exakt när den skulle - bara jag som blandade ihop datumen i mitt huvud. Jaja .. fick de senaste dgrnas psykbryt förklarat, blev ingen vägning imorse pga detta (ett stressmoment mindre) och ingen träning idag eller kommande dgrna. Lär dock ändå köra PT på fredag?
Ist spenderades denna förmiddagen och övningsköra helt retard, umgås med JD och drickan pepsi max och dylikt som man aldrig sett vätska i sitt liv - för och runda av fm med och hålla på och dö av smärta.
 
Denna dagen händer dt tyvärr ej mkt mer än såhär. MÅSTE MÅSTE plugga teori - det har man ej gjort sen veckan innan Polen? Skärpning! Sen om jag har lust kanske kolla på ngn film med lilleman?
 
Adjöken.
 
 

Dagens .

2013-12-04 @ 11:40:17 Allmänt Kommentarer (0)

HAHAHAHA
DörAtkins | Fas 2 | Tisdag .

2013-12-03 @ 22:25:41 Atkins dieten Kommentarer (2)
 
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
3 LCHF mackor
2 msk färskost
0,6 dl gurka
 
 
 
Lunch
 
½ pkt fläskfilé
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
2,4 dl brysselkål
1,2 dl stekt paprika
0,6 dl champinjoner
½ sötpotatis bakad
1,2 dl gurka
 
Middag
 
4 st kyckling innerfilé
½ tsk peppar
2,4 dl broccoli
1,2 dl stekt lök
1,2 dl romansallad
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 50,1
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 2 x 0,5 l Monster Low-carb.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1477


 
Ngt bättre dag men fortf ej så impad? Frukosten var god och middagen också - men lunchen? Vad hände där? Vet ej om det var kombon av allt. men dt var fan jobbigt och ens få ner dt? Första ggn jag åt sötpotatis i mitt liv - och dt smakade precis som dt låter? Typ mjuk potatis doppad i socker, jävligt nasty? Kanske ungsbakade den helt fel? Inte gott iaf ..
 
 
Annars hade man en mysig förmiddag med L. Eftermiddagen började allt och ALLA irriterra mig .. Jag på niktonbrist .. Lust och ba gå loss och jaa .. mörka tankar? Min gräns idag har vart fem mm. Inte bra och puscha fröken och ge ut negativ aura. Orkar typ knappt va mamma idag, så nej orkar ej med andra människor. Men dt gav mig fuel till Bodycombaten, dog. Mår så bra efter. E helt död, lär däcka strax. Lär ej kunna röra mig imorgon, misstänker grov träningsvärk?
 
Morgondagens planer är dubbelpass, ena passet ihop med JD. Skall innan övningsköra med mamma innan dt. Och ja .. träna på kvällen. And that's preatty much it? Jusste .. min check vägning på morgonen - ursäkta tror jag spydde lite i min mun .. Wish me luck!
 

Auf widersechen & godnatt .
 
 

BodyCombat - Helps you imagine to kill someone when you are having bad day .

2013-12-03 @ 20:00:04 Träning & kost Kommentarer (4)

Veckans andra combat pass av tre
"Snart är du en del av familjen"
Min förmiddag, i bilder ♥

2013-12-03 @ 15:34:36 Bilder Kommentarer (1)
 
Panik hets imorse på och hitta Monster Low-carb - score, finns på ICA Supermarket i Roselund. Nu vet fröken det! Två sådana räckte tyvärr inte för och stilla mitt begär?
 
Promenad med L mot gymgrossisten, inköpt ny Whey 80. Ny smak - Mintchoklad. Ny shaker också, sådär ubersöt med döskalle på? Står "feel the rage", love it. Passade på och kramades sådär oväntat med JD på vägen?
 
Lite window-shopping inne i stan. Fastna för en jeans jacka a la Lady Gaga stil på Carlings. Ej råd. Vill ha. Hur skall man lösa detta? I-lands problem, till max. Fixa en sugar-daddy?
 
Jul-hets-race med L. Insåg idag att jag har ingen aning vad jag skall köpa för julklapp till Chucky? Tips mottages mer än gärna! Blir trött bara på tanken egentligen ..
 
Avslutade min förmiddag med och vara med mamma i sådär cirka 15 min på Sats.
 
 
Nu håller jag på och meckar med min lunch, japp Ni läste rätt. Lunch. Bad, really bad. Men men sen ikv BodyCombat - yeey!
 
 

Szukając szczęścia . Zapominamy że nie wszystko złotem co się świeci .

2013-12-03 @ 09:43:50 Ms Charlie Kommentarer (0)
 Leggings - HM (Inköpta i Polen)
Örhängen döskallar a la fjädrar - Inköpta i Polen.
 
 
Tęsknię za Polską
 
 

Atkins | Fas 2 | Måndag .

2013-12-02 @ 20:40:00 Atkins dieten Kommentarer (7)
 
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
3 dl kvarg
dl joghurt
1 msk kakao
0,6 dl riven kokos
1,2 dl ananas
 
 
Lunch
 
½ pkt fläskfilé
½ tsk curry
1 msk creme fraische
3 dl bambuskott
0,6 dl champinjoner
0,6 dl stekt lök
2,4 dl gurka
 
 
Middag
 
200 gram blandfärs
½ tsk peppar
1 msk creme fraische
1,2 dl romansallad
1 tomat
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 50,8
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 2237
 
 
Ingen toppen start med maten på detta schemat? Frukosten var god! Lunchen var ok - men middagen var ej god .. Hoppas på bättre dag imorgon?
 
 
Veckan har inte heller börjat toppen. Morgonen var nice framför "Notebook" helt ensam, sen hämtade man Wayne .. och han har vart kaos sen dess. Typ döda mig?
 
Höll på och dö på BodyCombaten. Smart och röka två pkt igår under dagen - nämligen dag 1 utan cigg idag. Haft ett återfall på dt i cirka 2 ½ vecka . Men nu så, bestämde mig igår .. Ärligt har ju ej råd och röka?
 
Så ja .. mitt humör e ej på topp. Så skall ba lägga Wayne, glo färdigt en film - och hoppas på en ny bättre dag medans jag kramar kudden.
Adjöken .
 
 
 

BodyCombat is always the answer, hell yeah!

2013-12-02 @ 19:09:19 Träning & kost Kommentarer (0)

Jag dog ..
Veckans första BodyCombat pass, av treSzczecin 2013 ♥ | Del 7 - Massa shopping, that always makes a girl smile and forget her sorrow .

2013-12-01 @ 21:54:00 Polen 2013 Kommentarer (12)
Från RiverIsland (www.riverisland.com)
600 kr (på rean)
 
HM
160 kr
 
HM
100 kr
 
HM
140 kr
 
2 örhängen
1 halsband
30 kr/st (på rean)
 
 
All annan shopping har jag visat nu under veckan som har gått! Så nöjd och glad. Visst var allt fint? Orkade ej ta mindre strlk denna ggn. Som jag sa innan, älskar HM i Polen haha. Blev mest M, även S - HM har ju större strlk if you ask me. Utöver detta blev det även lite saker till lilleman - såsom handskar och sådant (från HM också haha) och massa hygienartiklar hem. Slipper köpa hemma i Sverige, score.
 
Kan ju säga med handen på hjärtat att detta var den bästa Polen resan på länge, slog den i våras med hästlängder. Gjorde liksom inget spec egentligen? Var egentligen bara själv mestadels av tiden, men kände att jag behövde det. Sådär miljöombyte och inga måsten, ingenting utan bara och vara. Kunde ägna all min tid åt mig själv, shopping, kaffe, monster low-carb, cigg och långpromenader. Bäst var lätt dagen med Wayne och utgången. Sen var dt så mysigt och hitta tillbaka till morfar, prata med Honom som man brukade back in the days. Mys.
Saknar Polen så otroligt mkt, hela veckan har bloggen vart fylld med inlägg från resan - och dt har gjort att jag inser hur mkt jag vill härifrån. Göteborg har inget och erbjuda för mig. Jag vill iväg. Må kanske vara drömmar nu men en vacker dag i framtiden finns dt en annan stad som väntar på mig, en stad som ej är knuten med massa minnen och massa negativitet.
 
 
 
 
Btw var tvungen och ta en bild på min lyx middag idag, som jag bara sådär meckade ihop. Nam! Längtar och köra en sådan här middag ihop med JD - och vin. Massa massa vin. Äru på? För ärligt dt var d enda som fattades till denna middagen idag, vin. Tur att man ej bor i Polen hade ärligt dragit ner till en monopolbutik haha. Sanningen blev för bortskämd i somras med vin och god mat, smått abstinens efter det nu dt senaste - ENBART efter maten&vinet, I'm such a bad person. I love it.
 
Annars blev storstädningen klar idag! Yeey me. Ser så fint ut hemma, man kan typ andas bättre? Och ej vara rädd och bjuda in folk haha, vrf jag nu skulle få för mig och bjuda hit ngn vet jag ej? Haha. Är barnledig idag så skall la fortsätta mitt youtube race, glo kanske på ngn film (kolla också om det finns nya avsnitt från The Walking Dead) och gnida min saft flaska som en Aladinlampa och hoppas att min önskan kmr i uppfyllelse - En snygg afrikan som kmr och knackar på min dörr med VIN. Hahaha varför är det alltid samma fantasi? Tur att man har självdisciplin!
 
 
Avslutar inlägget med detta ..
 
 
Så sorligt ..
 
 

Storhandling a la MsCharlie&DisneyJD style, sådär en vanlig söndag?

2013-12-01 @ 18:51:00 Bilder Kommentarer (7)
 
 
Ja, då var månadens stressmoment avklarad! Blev 30 kr över, trots att budgeten för mat var 200 kr mindre denna månaden, weii! Skippade Netto också, ibland så vinner ej OCD:n haha - ne .. men behövde inget där?
 
Allitd awesome hur jag&JD får de sjukt tråkigaste sakerna och bli roliga? Och ja .. jag har vart ngt smått flummig idag, övertrött? Mamma köpte lunch till mig, mixa egen sallad - KÄRLEK! Och blev Monster Low-Carb på ICA Maxi. Den drickan är ju to-die-for. Om ngn undrar vad man ska ge mig för julklapp - MONSTER LOW-CARB TACK!
 
Kom la hem sådär strax efter fem? Kommit typ halvvägs med städningen, blir den klar idag har jag gjort allt jag skall göra. Tycker man förtjänar massa klapp på axeln då och vuxenpoäng (Williams lista eller vad JD? Haha minns du? Fuck blev sugen på vin nu?). Men ne nu får jag la fortsätta med storstädningen innan motivationen får för sig och springa iväg. Förhoppningsvis orkar jag göra ett inlägg sen om alla fynd jag gjorde i Polen?
 ♥
 
 

- 'cuz each new day is a blessing from the sky .

2013-12-01 @ 12:31:32 Ms Charlie Kommentarer (1)
Baseball jacka - Inköpt i Polen 260 kr

 

Veckans viktresultat .

2013-12-01 @ 10:34:22 Atkins dieten Kommentarer (4)
Idag visar vågen 79,6 kg
 
I onsdags visade den 80,2 kg

Tisdagen den 19:e november visade den 80,4 kg
 
Söndagen den 17:e november visade den 79,7 kg
 
Resultat - Minus 0,1 kg på 2 veckor 


Ja? Är detta ngt man skall hurra för?

Jag får se dt såhär .. Vågen visade katastrof innan Polen, minus 2 hg efter Polen och om man skall ta söndagen innan Polen så är de minus 1 hg?

Polen bestod av kalvkorv och vodka. Och väldigt konstiga mattider - en ggn åt jag middag kl elva på kvällen? Kanske e d natt t.o.m då haha.

Nya tag kommande vecka. Denna veckan har jag ej hållt mig till schemat alls. Varför? Ej haft mat hemma (enligt schemat) så man har tagit det man har haft kvar.

Kommande vecka har jag mer cardio på träningsschemat - måste måste få in det mer. 3 BodyCombat klasser, woop woop!


Men nu skall jag fortsätta köra mitt kaffe race och fixa iordning mig. Idag skall man storhandla, imorgon gäller ett nytt fas 2 schema! My partner in crime, älskade JD ska följa med idag - och vi ska se till att det blir en rolig upplevelse hahaha. Fan måste ju skriva inköpslista innan också? Japp som en kärring e man! Psst! Vill ni veta en till hemlis? Kmr ha med dramaten (sådan vagn man har mat i) - som en kärring hahah - PROUD!


Hugs and kisses! 


Såhär illa är det haha
Bjuder på denna♥ Dobranoc, słodkich snów .

2013-12-01 @ 00:59:00 Ms Charlie Kommentarer (0)
 
 

Design av Tasnim