18:e december | Negativa och ledsna jag .

 
Tre veckor efter operationen .
 
 

Ett psykbryt, en oerhört kort visit på Rööhska samt massa gratis mat på ICA Focus .

2013-01-31 @ 19:31:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (3)
 
.. så har vår eftermiddag sett ut. I en enkel förklaring ..
 
Hämtade Wayne på dagis och planen var och åka till sjöfarts museet. Kmr ner till hållplaten, då säger Wayne att vi skall åka sjuan - förklarar att elvan är den enda vagnen som åker dit (sjuan hade precis åkt också).
 
Han blir skit grinig och sur och jag frågar om vi skall åka hem ist? Nej i stor tjut och så börjar han bitas - wtf? Vi går på vagnen då börjar han panik gråta och skriker att han vill ha sin napp. Jag hade glömt nappen på dagis (trodde jag, men kmr till dt). Och säger att om han vill ha nappen får vi gå hem och då blir dt inget museeum (dt var 90 min kvar tills museet stängde och det tar minst 30 min dit från oss). Tro mig gick all-in för och vara super pedagogisk och lugn.
 
Han panik skriker/gråter - alla kollar och jag försöker lugna ner honom utan resultat. Så hållplatsen efter bärde jag av Honom från vagnen. Ngnstans däremellan ville jag ge upp helt. Han skrek napp, jag försökte förklara att då får vi gå hem. Han skrek museeum då försökte jag förklara att han får lugna ner sig. Till slut skrek jag också.
 
Sen kommer vagnen. Han fortsätter och skriker napp - jag tror jag var en sek ifrån en blodpropp. Tittar i fickan och jag inser att jag har nappen i fickan. Tidig alzheimers javisst. Så ger Honom nappen och han blir skit sur på mig och tror jag har ljugit. Inte ett knyst sa vi till varandra fram till stan. Jag var helt kallsvettig haha.
 
Inser att vi kmr inte alls hinna till sjöfartsmuseet så bestämmer att det får bli en snabbis till Rööhska ist, tur att lilleman tyckte dt var helt ok för hade ej orkat ett till psykbryt! Var där max 40 min sen stängde de. Wayne ägnade sig som vanligt åt Ipad:en och läste en bok "när dt var kö till Ipad:en". Själv så satt jag och pillade och hade mig med kameran.
 
Fina bilder blev det allt? Spec den när Wayne sitter med Ipad:en - typ suddigt runt om. Får ju fjärilar i magen av denna kameran haha.
 
Iaf .. När vi går därifrån och jag bestämmer att vi skall dra till ICA Focus innan vi går hem - ja då trollar Wayne fram en till napp från sin overall. Känndes vårat tjafs meningslöst? Ja.
 
Älskar ICA Focus och klart skall man alltid avnjuta god gratis mat - lillen var nöjd och belåten!
 
Jag är ganska så slut just nu känner jag. Och såhär ser ens liv ut när man har barn. På gott och ont.
 
 

En fråga?

Alla är med på noterna att bild och video angående bukplastik och bröstoperationen är upplagda i efterhand?

Nu publicerar jag bilder och vlogs från när jag var 3 veckor post op.


Idag är det 9 veckor och 2 dgr sedan operation ..

 


12:e december VS 18:e december . | Efter bilder .

12:e december. 2 veckor och 1 dag efter op.
 
18:e december. 3 veckor efter op.
 
 
Nu hade infektionen börjat avta sakta men säkert, antibiotikan gjorde sitt!
 
Här började även min normala kroppsform komma tillbaka, dock pushade jag min matgräns hela tiden med och överäta ngt.
 
Denna veckan började jag äta LCHF glass till max och varva det med små hetsätningar. Dumma mig då detta var första ggn jag började se normal ut igen. Jag menar visst e dt skillnad mellan bilderna?
 
Här började jag med bröstband för att det infekterade bröstet skulle lägga sig.
 
 

Testar lite med kameran ?

2013-01-29 @ 17:22:35 Baby W 3-4 år Kommentarer (6)
 
 
 
 
 
Den sista bilden tog jag i total becksvart mörker - wow. Är impad!
 
 

När man känner sig dels snygg men dels gigantisk?

2013-01-29 @ 17:02:14 Ms Charlie Kommentarer (2)
 
Kofta - Inköpt på kommersen för ett tag sedan .
 
 
Jag har en liten konstig dag idag .. Igår fick jag den brillianta idén och pröva mina vanliga byxor (igen) och fick inte ens på mig skiten över låren. Wtf? Lixom sköter mig och allt?

En del av mig börjar undra om dt kan vara så att allt jag meckade med under helgen gjorde sitt? Och att jag hade ngt jag gjorde igår som stressade upp mig? Svullnar alltid av stress .. och fysiskt ansträgning just nu. Så vrf prövar jag byxor?? Skall sluta helt med det nu. Finito!
 
Klädde upp mig till max idag, för och boosta mitt humör - hjälpte dels men en del av mig kunde ej skaka bort "flodhäst" känslan. Måste seriöst lära mig och acceptera hur jag ser ut just nu ..
 
I övrigt har man meckat och haft sig med sin nya älskling sen igår, dock är dessa bilder tagna med den andra kameran - då jag ej riktigt förstod mig på självutlösaren haha. So far so good, är sjukt impad!
 
Men nu skall man iaf börja tvätta rent Waynes barnvagn för och sedan lägga upp på blocket. Ej använt barnvagn på över ett år, minst? Så ingen idé att de bara skall ligga där? Borde bli av med fler saker o fota o ha mig men orkar man? Haha.
 
Later!
 
 

14:e december | Om infektionen, kosten och små framsteg .

 
2 ½ vecka post op .
 
 

I've been a naughty naughty naughty girl!

2013-01-28 @ 20:57:58 Bilder Kommentarer (2)

Denna skönheten fick följa med mig hem idag. Efter ett års av suktande.

Jag är kär, Indeed I am!


Vår eftermiddag ..

2013-01-28 @ 17:18:14 Baby W 3-4 år Kommentarer (2)
 
.. har bestått av och lagat mat ihop. Storkok!
 
Nu var dt ett tag sedan jag fixade bra mat till lilleman pga att man har varit handikappad sen op - men nu orkar man så då var dt bara och köra!
 
Lillen verkade inte lika pigg på och laga maten tillsammans med mig idag som vanligt? Sen verkade han inte alls hungrig? Han åt ej mkt på dagis heller?

Ngt gnällig med små humörsvägningar - kanske är han fortf dålig? Hmm .. vettefan?
 
Jaja .. JAG tycker dt var mysigt iaf haha. La en stor röd lök i grytan, ngn ny grönsak för Wayne. 21 portioner blev det också. Awesome.
 
 

12:e december 2012 | Infektion!

 
2 veckor och 1 dag efter op.
 
Åkte på en infektion som började i vänstra bröstet. Så lite tjöt kring det!
 
 

Känsliga tittare varnas! | Snitten - Två veckor och en dag efter operation .

 
 
 
Ser Ni vilken skillnad från vecka 1 vs vecka 2? Helt galet vad snygga snitt! Trots infektion!
 
Här hade infektionen brutit ut ordentligt. Man kanske ser på denna bilden att vänstra bröstet är större än det högra? Markeringen under bröstet är där infektionen hade startat (skulle hålla koll på dt).
 
Även i mitten av snittet i buken (venusberget typ) började attackeras av infektionen så skulle hålla koll på det.
 
Denna dagen tog även sköterskan bort stygnen från naveln - kännde faktiskt inte dt alls?
 
Från och med denna dagen började jag lufta morgon och kväll (en timma) för och se till att det skulle läka bättre. Skulle också byta kompressorer på navel, venusberg och bröst morgon och kväll. Jävla meck men dt gjorde underverk!
 
 

Äntligen klar!

2013-01-27 @ 14:56:00 Allmänt Kommentarer (1)

Hållit på och sanera lägenheten sedan halv tio .. Fyfan är helt jävla slut!

Sprayat, gnuggat, tvättat, torkat, slängt, dammsugit och moppat! Kanske ngt bäng på alla rengöringsmedel?

Duktiga jag slängde t.o.m all skit jag hade samlat på mig på balkongen. Sen att jag fick bära all skit själv till grovsoprummet är en annan femma.

Men nu är det skinande rent och luktar underbart! Fyfan vad jag är nöjd.

Igår storhandlade man med O, så det traumat är klart också! Kanske inte världens mest intressanta helg men fått så mycket gjort så är så glad så.

Så nu skall jag ta mig en kopp kaffe, sätta på en film och bara ta det lugnt och njuta av ensamheten innan Chucky återvänder haha.

Adios!


Myskväll för hela slanten!

2013-01-26 @ 18:17:00 Bilder Kommentarer (3)


10:e december VS 12:e december . | Efter bilder .

10:e december. 1 vecka och 6 dgr efter op.
 
12:e december. 2 veckor och 1 dag efter op.
 
 
Inte lång tid mellan alla bilder i början, jag vet. Det beror på att varje ggn jag skulle duscha så var jag ju tvungen och ta av gördeln och då passade jag på och ta bild. Tog aldrig av gördeln själv i början eller duschade själv.
 
Detta var samma morgon som jag gick på min andra återkontroll på Art Clinic. Hade haft ont i bröstet sedan fredagen (v innan) och dt var som värst under helgen (bilden är tagen på en onsdag).
 
Som man ser på bilderna (om man tittar noga) så är hela vänstra sidan av mig svullen - helt osymmetrisk var man. Detta berodde på en infektion som började i vänstra bröstet.
 
Vänstra bröstet började sakta vandra uppåt men alla missade dta, inkl jag själv.
 
Fick man en mini utskällning att man väntade så länge? Sí! Haha. Dumma mig! 
 
Så en antibiotika kur påbörjades denna dagen, som varade i ca 14 dar. Även att man började med och äta a-fil och sådan skit i hopp om att dt skulle bli bättre (veckan ut).
 
 

När man ändå är igång ..

2013-01-25 @ 20:22:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (1)

Så kan man sanera Chucky också haha .

 


Ibland är man jävligt duktig!

2013-01-25 @ 19:20:22 Allmänt Kommentarer (2)

Fick ett flipp idag när lilleman somnade ..

Började titta i städ skrubben vad jag egentligen hade och inte - visade sig att jag hade allt jag skrev upp på inköps listan, och lite till haha!

Sen började jag slänga och sortera kvitton - dt gick över till alla tusen papper jag hade från 2011. Resultatet blev 2 påsar med massa skit som skulle direkt slängas i soporna. Plus att nu fick massa saker plats och inget är huller om buller längre.

När jag ändå var igång så sorterade jag alla påsar för kunde knappt öppna den dörren utan att allt välde ut - nu fick jag t.o.m in fotpallen där och glassmaskien. Oh så nöjd!

När jag ändå väl var igång drog jag igång med och sortera kläder och rensa - både mina och Waynes. Resultatet blev en gigantisk Ikea påse som väller mer eller mindre över.

Är sjukt förvånad över hur många par byxor jag har! Jeans enbart är säkert nära 40 st? Haha galet! Men nu ser man vad man har iallafall och lillemans byrå går och öppna.

Passade på och rensa bland underkläderna och gjorde mig av med NÄSTAN alla "Bridget Jones" trosor haha. Och tur att man är mer eller mindre en hoarder och slänger inte saker - detta resulterade att man helt plötsligt har fyra stycken Bh till dessa "nya boobs". Sparar pengar, oui oui!

Imorgon skall man storhandla mat hem och på söndag är planen och SANERA lägenheten då jag har ej städat ordentligt sedan veckan innan operation. Nu känner jag att jag ej har lika ont så då är det bara och köra! Skall be grannen på söndag och hjälpa mig och slänga massa skit jag har på balkongen till grov soprummet (av ngn anledning har jag ej nyckeln?).

Planen är nästa vecka och sälja Waynes barnvagnar och lite annat på blocket - få in lite cash är aldrig fel!

Så japp såhär har man spenderat dagen! Betalat räkningar också - varför känner man sig alltid som en broke ass bitch efteråt haha? Var på en promenad med lilleman - Fyfan vad skönt! Chucky mår nämligen bättre!

Så ja, mer spec än såhär blir ej min helg! Men sådant behövs och göra och känns ju dunder efteråt.


6:e december VS 10:e december | Efter bilder .

6:e december . 1 vecka  och 2 dgr efter op.
 
10:e december . 1 vecka och 6 dgr efter op.
 
 
Bilderna togs 2 dgr innan andra återbesöket på Art Clinic.
 
Hade haft fruktansvärt ont i vänstra bröstet under helgen som var (bilderna togs på en måndag) men jag envisades om att allt var okej (infektionen hade tagit fart!). Man kanske ser lite på bilderna att vänster sida av mig är mer svullen än vad högra är?
 
Kunde fortf ej gå helt rakt (utan gördel) men denna panik smärtan i ryggen började avta - tack vare den extra midjegördeln.
 
 

Lördagen den 8:e december .

 
 Ca 1 ½ v post op .
 
 

6:e december | 1 v och 2 dgr efter op. Första lång promenaden och lite annat .

 
 

Sjukstugan . Igen .

2013-01-23 @ 10:25:41 Baby W 3-4 år Kommentarer (6)

Lilleman fick feber i söndags och blivit förkyld på köpet. Så inlåsta hemma sen dess!

Så fort det verkar bli bättre, blir det sämre igen?

Stackarn har typ bara sovit under dessa dgr.


30:e november VS 6:e december . | Efter bilder .

30:e november 2012. 3 dgr efter op.
 
6:e december 2012. 1 vecka och 2 dgr efter op.
 
 
Här var jag inne på dag 4 på Atkins.
 
Kunde fortfarande ej stå riktigt rakt (kunde egentligen inte göra dt utan gördel i typ 2 veckor).
 
Svullnaden i magen hade lagt sig ngt.
 
Detta var dagen innan jag började ha ont i vänstra bröstet, som sedan visade sig vara en infektion.
 
 

4:e december 2012 | En vecka efter operation och första återkontrollen på Art Clinic .

 
Första återkontrollen på Art Clinic, en vecka efter op.
 
Lite tjöt kring det och annat.
 
Ser ngt mer mänsklig ut på denna vlogen haha - och ja ibland har jag glasögon!
 
 

Känsliga tittare varnas! | Snitten - En vecka efter operation .

 
Här är bilderna sköterskan tog på kliniken. Detta var på 1 vecka post op kontrollen. Dvs den 4:e december.
 
Första ggn man tog bort alla plåster och dylikt, var helt svimfärdig och mådde ej prima alls och mot slutet var jag helt kallsvettig (ångest).
 
Hade (och har) världens bästa sköterska som tog dt i min fart och stressade ej.
 
Kan säga helt ärligt för och vara en vecka efter operation tyckte jag (och tycker fortf) att snitten var super fina och inte alls så brutala som jag hade inbillat mig.
 
 

Bio tajm .

2013-01-19 @ 19:05:23 Baby W 3-4 år Kommentarer (1)
 
Idag var det dax för bio med lilleman och vi fick sällskap! Mys.
 
Filmen sög, men det var bara och härda ut.
 

Värst var resan hem då all spårvagnstrafik kollapsa och jag och Wayne var tvungna och ta oss in till svingeln för och sedan ta bussen - så ja .. dt kanske tog 2 timmar och ta sig hem?

Jag trodde jag skulle dö av köldskador och Wayne bara darrade .. SVIN JÄVLA KALLT!
 
 
Men nu skall vi båda äta sen middag och jag skall smutta på varm kopp kaffe, fryser fortf!
 
Sen blir dt och glo på Ice Age med lillen och gossa.
 
<3
 
 

3:e december 2012 | 6 dgr efter op . Allmänt - jag och vara över ärlig haha.

 
OBS LÅNG VLOG!
 
 
Dag 1 på Atkins. Kost och bukplastik tjöt.
 
Dagen innan återkontrollen på Art Clinic.
 
Ångest kring kroppen och tankar kring dt.
 
 
Lite väl över ärlig vlog haha. Kul att man ej minns att man spelade in detta.
 
Obs att jag hade skitsvårt och andas i början därför låter jag helt anfådd i mina vlogs haha.
 
(som vanligt stör Wayne mig mitt i haha)
 
 

Se sicken stilig kille man har. Min älskade Chucky <3

2013-01-19 @ 11:02:18 Baby W 3-4 år Kommentarer (1)
 
Såg denna cardigan på Lindex igår och kunde inte låta bli och köpa denna till lilleman - visst blev han en riktig snygging i den?
 
 

Ms Shop-o-holic . Sí, I'm addicted .

2013-01-19 @ 10:38:00 Ms Charlie Kommentarer (3)
Hängsle byxor - Zara (Inköpta på kommersen för ngra veckor sedan)
 
 
Oh Gud vad skönt det känns och kunna ha på sig byxor! Dessa fick jag på mig för ngra dgr sedan, i strlk S också (!), och när jag köpte de fattades det seriöst 20 cm plus. Allt går åt rätt håll! Så japp ville fixa till mig lite extra idag.
 
Idag skall man även på bio med Chucky och en vän via bloggen och hennes dotter. Roligt! Wayne har studsat sen jag visade biobiljetterna igår och ville lägga sig och sova sju för att när han vaknar skulle vi gå till bio sa han. Haha sötnows!
 
Jaja. Senaste dgrna har spenderats på Lindex, jävla dunder rea de har! Köpt en del nya underkläder - planen är och ha de när jag blir helt läkt för alla jag har nu är över naveln haha. Typ som på bridget jones filmen, så nu får man lära sig och ha normala och snygga underkläder haha. Över info? Blev iaf en ny BH också till mina "nya" boobs. Känndes jävligt weird! Sen ja .. kanske ett och annat pyjamas set har följt med hem.
 
Btw fick en kommentar i natt om att jag skulle tydligen överföra mina "sk ätstörningar" på min son .. Gud vart skall man ens börja med och svara på en sådan kommentar? För dt första så vill jag ej äta pasta, potatis och dylikt av den enkla anledningen att min kropp är mer eller mindre "allergisk" mot sådan kost och jag svullnar totalt - mår jag bra av och gå upp i vikt? Nej? Svårt och förstå eller? Är planen och aldrig äta sådan mat igen? Nej? Men det skall gå i min takt och enligt Atkinsboken. Sen har dt inget och göra med min son? Han äter precis allt och älskar allt. Han är medveten om att jag äter annan slags mat och brukar säga "det där är mammas mat och detta är min mat". Chucky väger 23-24 kg så tror knappast han har ngt problem på så sätt. Så och sitta och moralpredika över en skärm, spec när man ej ens kan med och lämna info om sig själv, så kan man hålla sina idiotiska åsikter för sig själv. Du vet inte ett skit hur det är med kosten hemma hos oss. For your information så älskar Wayne bröd och pasta, makes you happy now? Blir så trött på människor ibland, spec när de skall lägga näsan i blöt.
 
Jaja nu skall jag ej pesta ner atmosfären mera! Skall fixa till Chucky sen skall vi dra iväg till Lindex innan bion .. Hittat en skit snygg jacka. Bad bad bad bad Charlie.
 
<3
 
 

30:e november 2012 | Första ggn utan gördel, upplevelsen kring dt och annat.

 
3 dgr efter operation.
 
Om hur det var första ggn jag skulle ta av gördeln och ångesten kring dt.
 
Var tvungen och äta vanlig husmanskost i 6 dgr - sitter och beklagar mig över dt haha.
 
Lite allmänt om hur jag hade det då.
 
Wayne klättrade på tv:n därav mitt mini flipp på Honom.
 
 

Our day today <3

2013-01-17 @ 20:53:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (6)
 
 
 
Oj vilken mysig dag vi har haft!
 
Vi åkte hemifrån vid elva och kom hem vid halv åtta - verkligen en hel dag haha.
 
Efter alla ärenden satte vi oss äntligen på tåget - en kalas glad Wayne var resultatet.
 
Drog runt i Kungsmässan - fanns typ inget folk? Så var sjukt skönt och bara gå runt själva och ej stressa. Wayne tiggde till sig en Spiderman mössa samt bälte - halva rea priset på Lindex!
 
Jag gick in på JC och hittade en massa snygga saker och när jag väl bestämde mig för - fuck it nu köper jag de, då de var halva reapriset .. Ja vad händer då? Där dt stod halva rea priset stod en PYTTE TEXT att röd prislapp gäller. Pinsamt, men då blev dt på tok för dyrt så jag tackade och gick därifrån helt röd i fejset. Vafan man kan ju ej luras så? Lindex hade ju också halva rea priset, dvs halva på dt röda priset!? WTF!!? Jävla mindfuck. Jaja ej göra så mkt åt men jävligt synd.
 
Mot slutet blev dt lite fika paus för mig och lilleman, dt var uppskattat. Nöjde mig med sockerfritt godis och lillen fick mumsa på sin gigantiska bulle som han valde själv.
 
Drog in till stan efter kungsmässan för att Tara hade rea på Jeffrey Campbell skor, Lita Spikes med öppen tå - ja .. då var 40 så jävla litet. Nee .. sådan otur, en del av mig dog haha. Men som sagt lika bra! Var fan svårt överhuvudtaget och vara där inne - men klarade mig utan och köpa ngt!
 
Efter det drog vi en snabbis till Sats. Wayne har borrat hål i min hjärna att vi skall dit - stackarn har ju abstinens haha. Så idag fick han busa till dt lite och jag fick tjöta lite med personalen. Oh härliga svettiga människor man såg haha. Me miss!
 
Trots att mina fötter dunkade vid dt här laget blev dt en promenad från Sats till Avenyn för och gå en snabbis till Lidl, trots att jag har en precis där jag bor. Som sagt galet rastlös!
 
Visst blev dt en del trots idag och gnäll men over-all en underbar kille, riktigt mysigt.
 
Nu skall jag bädda ner mig i sängen och gossa in mig med Chucky - än har vi ej tröttnat helt på varandra haha.
 
Haha Waynes fake pose - "Mamma jag är arg!". Sötnows!
 
 

29:e november 2012 | Tiden på sjukhuset och första dygnet hemma .

 
Här hade jag jävligt ont .. väldigt ofixad - varning! Haha
 
Videon handlar om hur det var efter operationen och hur första dygnet hemma gick
 
2 dgr efter op är videon inspelad
 
 

Myror i brallan.com

2013-01-17 @ 10:39:00 Ms Charlie Kommentarer (1)
 
(Stickad sak på huvudet, vad heter den? Haha? Från Glitter, present från mamma)
 
 
Idag har man tagit "ledigt" från dagis. Idag skall jag och Mr Chucky ha en hel dag med varandra - planen är och ej mörda varandra innan dagen är slut haha.
 
Skall svänga förbi videobutiken och lämna lite filmer som jag och O hyrde förra veckan, sen är det off till Marklands och vattna blommorna hos mamma - hoppas de ej har dött då jag inte alls har varit så duktig på och dyka upp där haha. I'm sorry.
 
Enligt Wayne skall Pippi hänga med på våran dag här, undra vem som kmr och släpa den gigantiska dockan sedan? Moí. Orka orka orka.
 
Planen är iaf och dra till Kungsbacka, ta en tur till Kungsmässan. Skall bli kul, länge sedan jag var där. Plus att Wayne älskar och åka tåg (det tar ju en stund och komma fram dit?) och har studsat i sängen sedan han vaknade idag när jag nämnde att vi skulle göra dt. Sista dagen på regionen runt kortet som mamma gav mig så får änna passa på. Därav alla flipp och åka runt hela värstra götalands län haha.
 
Men nu kallar plikten med en blöja som luktar som en rosendoftande blomma!
 
 
Pss! Kmr och komma upp videosar i ngra dgr nu framöver här på bloggen. Typ dgrna efter op och så.
 
 

27:e november 2012 | Ngra timmar efter operation .

 
På Art Clinic. Ngt snurrig?
 
 

ZzzZZzz

2013-01-16 @ 08:41:00 Ms Charlie Kommentarer (1)
Mössa - HM (present från mamma)
 
 
Gårdagen blev ej som jag hade tänkt mig? Ändrade planer i sista sek på förmiddagen, men hann och handla mat hem iaf!

Återbesöket hos Art Clinic gick bra. Alla mina nojjor om massiv viktuppgång satt tydligen bara i min skalle - eller så hann jag och gå ner igen? Sköterskan var impad över hur fina mina ärr var - brukar nog inte se så bra ut efter så kort tid kan jag säga! Bild kmr sjklart komma upp framöver. Behöver inte lufta längre heller - luftade morgon och kväll innan då jag hade infektion (mer om dt framöver också, promise to give ya'll a full update haha).
 
Råkade stöta på min läkare, han skulle precis in på op, men tog sig tiden och ta en titt på mig. Han sa ej så mkt så allt verkade la okej förutom att han satt och funderade på om jag hade fått en kapsellbildning i det bröstet jag hade infektion i för ngra veckor sedan .. mindre kul! Men skulle avvakta och se. Men nu har jag bröstbandet bara på natten, jävligt gött.
 
Tripp till rööshka blev av igår. Dock bad combo med tre ungar som triggade igång varandra och en bitter tant som ej fått kärlek dt senaste. Skrika på biblotek skulle man göra enligt Wayne. Ne .. mitt goda humör kasserades totalt. Jaja .. så kan dt bli ibland!
 
Vaknade kvart i sex av mig själv imorse, klar vaken och skit jävla hungrig. Ingen idé och nanna om så steg upp. Starta morgonen med bars och kaffe är awesome. Skall iväg till dagis om en stund och sen är dt off till Alingsås. Skall möta upp en vän där som jag lärt känna via bloggen. Mysigt! Efter det är det hem och tvätta som gäller - och mer intressant än så blir dt ej idag haha.
 
En video kmr och komma upp mot eftermiddagen på bloggen! Måste säga tack till Er alla som har tagit sig tiden och skrivit så fina kommentarer. Blir ju helt till mig. Detta stödet från mina läsare har jag saknat, ni är guldvärda!
 
 

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS! | 27:e november 2012 . Operations dagen | Läkarens före bilder och mina före bilder samt efter bilder. | The naked truth .

 
Jag opererades på Art Clinic i Göteborg.
 
Hade två läkare. Dr. Peter Zachrisson och Dr. Per Windh. Operationen tog strax över 3 timmar.
 
Det jag gjorde var stor bukplastik. Alltså tog de bort överskottshuden, förflyttade min navel (min egna), sydde ihop bukmusklerna (som hade "gått sönder" pga graviditeten). Gjorde även ett bröstlyft plus förflyttning av bröstvårta och vårtgård. Bröstinlägg är av märke "Natrelle". 335 gram styck. Natrelle är implantat som man aldrig behöver byta ut (sjklart om dt skulle uppstå en komplikation). Blev även fettsugning vid midjan.
 
Överskottshuden vägde: 621 gram
De tog bort hud från brösten. Höger 36 gram, Vänster 25 gram
Lipo (fettsugning): 300 ml
 
Innan operationen pga stressen kickades mina hetsätningar igång ggr tusen tyvärr. Söndagen innan op (hade op på en tisdag) visade vågen 64,8 kg. På operations dagen visade den 67-68 kg. Hur mkt den visar nu har jag ingen blekaste aning! Fick veta innan jag åkte hem att jag vägde mer efter op än innan och att jag kmr vara svullen omkring 12 veckor - så vrf skall jag stressa med det?
 
Tisdag till söndag den veckan var jag tvungen och äta vanlig svensk husmanskost, vilket gjorde att jag bara kännde hur stor jag blev - trots att portionerna var kontrollerade av mamma. Veckan efter dt blev jag tvungen och äta a-fil och a-joghurt med bakteriekultur. Så flög min kost ut genom fönstret? Sí.
 
När jag väl kom igång med Atkins igen började allt rulla åt rätt håll .. fram tills att mamma åkte och jag ballade ur igen - dock med Atkins mat som vanligt. Men nu är det dag 9 utan hetsätningar!
 
Hur har jag mått? Hur har det gått? Kmr och lägga upp massa videos där jag förklarar hur jag mådde och kännde dgrna och veckorna efter op. Dock kan jag säga redan nu att detta var den värsta smärtan en människa kan uppleva - trodde jag skulle dö. Åkte på en infektion efter två veckor, nu har den släppt men dt är fortf ej helt bra.
 
Men en av de värsta sakerna som jag ej har varit beredd på - den mentala biten. My gawd.
 
Idag är det 7 veckor post op.
 
 
27:e november. Morgonen innan op.
 
30:e november. 3 dgr efter op.
 
 

Fullsmockad dag!

2013-01-15 @ 09:05:53 Ms Charlie Kommentarer (0)
 
Vaknade med tuppen idag, lika bra - hatar och stressa på morgonen.

Wayne däckade av igår vid halv sju och ta mig fan så sov han genom hela natten? Han vaknade idag strax innan åtta. Helt galet. Ngn var tröttis?
 
Skall iväg iaf nu på förmiddagen på massa olika ärenden, varav den ena är återkontroll på kliniken. På eftermiddagen skall man möta upp L och company och dra till biblioteket på Rööshka. Sweet.
 
Borde egentligen handla hem lite mat? Uhm tror ej jag hinner ..
 
Idag är dt sju veckor sedan op. Så ikväll kmr jag och publicera lite förebilder samt de första efterbilderna jag tog. Kan ju redan nu varna känsliga kottar!
 
Jämförde precis förra veckans efterbilder med dagens - oh yes jag är på rätt spår igen!! Dag 9 utan hetsätningar, yeey me. Beach 2013 here I come haha - eller ngt?
 
 
Midjehöga byxor från Weekday - Inköpta på mellandags rean (så mkt snyggare IRL kameran ville verkligen ej få in en bra bild haha)
 
 

Den 27:e november 2012 gjorde jag en stor bukplastik + bröstlyft med implantat .

 
 
 
 

Igår var jag 17 år igen .

2013-01-13 @ 22:28:00 Party party Kommentarer (2)
Oj oj oj. Sicken jävla kväll man hade igår haha, helt oplanerat faktiskt!
 
Planen var och åka upp till Lidköping för och träffa underbara C och smutta lite på wiskey i sällskap med hennes vänner.
 
Från ingenstans blev man ngt dragen och befann sig på en hemmafest. Kännde mig som sjutton igen haha. Dels pga att dt var nog hundra år sedan jag var på en hemmafest och dels att första ggn jag var i Lidköping var jag 17 år - brought back sweet memories.
 
Det snackades och skrattades en del i kombo med wiskey och kanske ngt för många cigg haha.
 
Till slut blev det utgång, visste ärligt inte att Lidköping hade klubbar - fullsmockat var dt också! Roligaste var att precis innan man skulle in i klubben vurpar jag 360 och fuckar sönder mitt knä. Haha fattar ej hur jag blev insläppt? (Underbara C sydde leggingsen imorse och vad gör jag när jag skall åka hem idag, vurpar ngt på tåget och skon gör ett stort hål i leggingsen.. Gaaah!)

Väl där inne bjöds dt på mer wiskey och vodka och jag ... ja .. jag upptäcker att dt finns en strippstång där! Haha tror knappast dt var en vacker fröjd för ögat haha. Men var dt roligt? Sí.
 
Ngnstans under kvällen, typ mot slutet, förvandlades jag till en moralpredikande tant/snusk gubbe haha. Gud jag borde ej dricka..
 
Helt klart en av de roligaste kvällarna jag har haft på länge! Velat ut och dansa nu ett tag så mkt glad för igår kväll. Sen att jag har mått skit idag är en annan femma, så får dt vara! Tur är att man ej festar så ofta, senaste ggn tror jag att dt var i juni?
 
Tack hjärtat för en dunder dag och kväll! Detta måste vi lätt göra om. Och underbara du som löste detta med bilderna <3
 
Tycker bilderna kan tala för sig själv hur kvällen var, enjoy!
 
 
 
Btw kika in imorgon på bloggen för då kmr jag och släppa en liten bomb. En av anledningarna vrf dt har varit så tyst här.
 
SPÄNNANDE!
 
 

Atkins | Fas 1 | Söndag .

2013-01-13 @ 21:56:00 Atkins dieten Kommentarer (2)
 
Frukost
 
Kokt skinka
2 st ägg
½ tsk peppar
0,6 dl salladslök
0,6 dl paprika
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl spenat
0,6 dl champinjoner
100 gram mozarella
2,4 dl isbergssallad
 
 
Middag
 
250 gram grytköttbitar
½ tsk cayennepeppar
6 st sparrisar
1 tomat
 
 
Kvällsmat
 
Kokt skinka
1 msk creme fraische
0,6 dl gurka
1 stor vitlöksklyfta
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,8
 
Övrigt: Saft utan socker. 0,5 l cola light. 2 liter cola light.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1733
 
 
Nam nam nam, vilken god dag! Vilken bra avslutning på veckan och detta fas 1 schema.
 
Dagens enda minus är tiden mellan varje mål haha. Frukost 12 (fick knappt ner det), lunch vid halv 2, middag 7 och kvällsmaten 8. Jaja blir så när man är bakis ggr tusen.
 
Detta schemat har varit super bra med lagom kalorier och portioner. Är inte panik hungrig längre eller sugen. Underbart!
 
Hoppas ni fick inspiration efter denna veckan! Nytt schema lär komma upp om typ 12-13 veckor haha.
 
 
Ne .. nu skall jag lägga upp bilderna från party kvällen!
 
 

Atkins | Fas 1 | Lördag .

2013-01-13 @ 21:41:50 Atkins dieten Kommentarer (0)
 
Frukost
 
4 st stekta ägg
½ tsk peppar
1 tomat
2 tsk majonnäs
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk curry
2,4 dl kokosmjölk
0,6 dl champinjoner
0,6 dl purjolök
2,4 dl gurka
 
 
Middag
 
250 gram blandfärs
1 stor vitlöksklyfta
2,4 dl brysselkål
1,2 dl isbergssallad
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 21
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 33 cl pepsimax. Wiskey. Vodka.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen  (ej inkluderat för alkoholen, enbart maten) - 2059
 
 
 
Helt ok dag dock var brysselkålen nog en av de äckligaste sakerna jag har smakat. Fyfan! Ngn som har ngt tips om hur man skall få de och smaka bättre? Typ steka de? Vettefan..
 
 

Bästa botet mot en baksmälla? Shopping!

2013-01-13 @ 18:38:00 Fynd Kommentarer (0)
 
Från HM.
 
Prisnedsatt från 1000 kr till 400 kr, score!
 
Mkt mer militärgrön IRL. Fodrad inuti med svart fusk päls, gossigt! Sen kan man ta bort den pälsen och pälskragen så har man helt plötsligt en vår/sommar jacka.
 
Helt dunder jacka, I'm inlove! Det var den sista också. Stod ej att den var nedsatt så var nära på och bara gå, men kliades och frågade. Tur eller vad att jag gjorde dt?
 
 

What a night !

2013-01-13 @ 18:34:59 Ms Charlie Kommentarer (0)
Tröja med franslar - Bikbok (Inköpt på kommersen för ett tag sedan)
 
 
Oh my gawd.. Jag vaknade imorse och fyfan insåg att jag var fortf kalas full. Tror jag blev nykter vid ett. Mådde så dåligt att jag spydde, ej hänt på jääävligt länge efter en fylla haha. Illa!
 
Planen var och smutta Wiskey .. Och resulterade i en förfest med C sen hemmafest hos hennes vänner och sen utgång! En dunder kväll!
 
Tog ju en del bilder igår men på ngt vänster så lyckades C och ta bort de från minneskortet? Haha stackarn har meckat med det sedan morgonen och fick nyss veta att hon har löst det! YEEY! Så en bildbomb kmr och komma senare ikv, det och Atkins kosten.
 
Men nu skall jag göra middag innan Chucky kmr.
 
Hjärnan går långsamt just nu ..
 
 

It's like turning back time .

2013-01-12 @ 13:43:00 Ms Charlie Kommentarer (4)
Skinn väst - Fyndet från kommersen för ngra veckor sedan .
 
 
Idag är man barnledig och idag skall man ta mig fan utnyttja det!
 
Skall upp till en vän jag har lärt känna via bloggen. Destination - Lidköping. Gud vilken tripp längs memory lane! Tillbringade nästan 2 år där under mina yngre dar.
 
Skall bli super mysigt! Det kanske slinker ner en drink eller två också (ja, trots fas 1 haha). Sometimes you gotta live! Så dagens kost kmr och komma upp imorgon.
 
Men nu skall jag strax börja röra på mig. Åker in ngt tidigare då jag är rädd att Västtrafik kollapsar pga snön, som den alltid gör?
 
Ha en dunder lördag, I know I will ..
 
 

Atkins | Fas 1 | Fredag .

2013-01-11 @ 20:18:00 Atkins dieten Kommentarer (1)
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
3 st ägg
½ tsk cayennepeppar
2 msk schallottenlök
0,6 dl purjolök
0,6 dl paprika
100 gram ost
1,2 dl isbergssallad
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
3 dl bambuskott
1 msk creme fraische
3,6 dl isbergssallad
 
 
Middag
 
250 gram grytbitar
½ tsk peppar
1,2 dl aubergine
0,6 dl champinjoner
2 msk rålök
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 21
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 1,5 liter Fanta light. 33 cl pepsi max. 1 pkt á 42 gram sockerfria pastiller.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1758
 
 
En av de bästa dagarna tror jag? So far? Mkt gott och nog första dagen som jag ej känner mig panik hungrig. Så idag har man inte missbrukat kaffe iaf haha.
 
 
Idag gick man runt hela gbg och "fönster shoppade" haha. Åkte t.o.m till Partille i brist på annat. Ja .. okej man kanske inte är så oskyldig - blev ett par pyjamas byxor (ynka 60 kr) och tofflor/strumpor från Gina, kostade bara 29 spänn! Så gossiga.
 
Ser fram emot morgondagen (can't wait!), men ikv skall jag gossa med Chucky.
 
 

Atkins | Fas 1 | Torsdag .

2013-01-10 @ 20:42:50 Atkins dieten Kommentarer (4)
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
1 burk tonfisk i vatten
½ tsk cayennepeppar
2 tsk majonnäs
0,6 dl salladslök
0,6 dl purjolök
1,2 dl gurka
1,2 dl isbergssallad
 
 
Lunch
 
200 gram fisk
½ tsk cayennepeppar
1 msk sojasås
1,2 dl kokosmjölk
0,6 dl vatttenkastanjer
1,2 dl isbergsallad
1,2 dl romansallad
 
 
Middag
 
250 gram blandfärs
1 stor vitlöksklyfta
2,4 dl zucchini
2 msk creme fraische
1 tomat
 
 
Kvällsmat
 
2 st kokta ägg
1 tsk majonnäs
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,7
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 7 glas cola light. 2 glas pepsi max.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 2037
 
 
God dag, som vanligt änna. Men egentligen var man brutal hungrig fram tills middagen. Gick in i sista sek på Lidl och köpte blandfärs, därav också den höga kcal siffran för dagen.
 
 
Dagen har varit super mysig. Blev lunch med underbara O och kollade på film efteråt och missbrukade kaffe och cola light haha. Mot kvällen blev det middag hos underbara L med mer kaffe och pepsi max. Så fick lillen busa också lite.
 
Dagens enda minus är att dt är fan sviiiiiiiin kallt idag och från ingenstans började det snöa igen? WHAT THE FUCK?!
 
Jaja ..
 
 

Today is going to be a good day .

2013-01-10 @ 08:37:00 Ms Charlie Kommentarer (0)
Jeans väst - Monki (Inköpt på kommersen för ngn vecka sedan)
 
 
Idag är jag trött - kanske syns?
Men idag kmr dt bli en bra dag, sådeså!
 
Nu - fixa lilleman till dagis.
 
 

Atkins | Fas 1 | Onsdag .

2013-01-09 @ 19:41:00 Atkins dieten Kommentarer (2)
 
Frukost
 
1 stor kopp kaffe
2 st ägg
½ tsk peppar
0,6 dl stekt lök
0,6 dl champinjoner
0,6 dl stekt paprika
 
 
Lunch
 
200 gram fisk
½ tsk cayennepeppar
1,2 dl rödkål
1,2 dl vitkål
1,2 dl romansallad
 
 
Mellanmål
 
Kokt skinka
1,2 dl ostekt paprika
 
 
Middag
 
½ kycklingfilé
½ tsk peppar
2 msk rålök
1,2 dl gurka
1,2 dl romansallad
1 msk creme fraische
 
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,9
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 33 cl pepsi max. 1 stor kopp kaffe med sukretter.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1247
 
 
God dag, men känner mig super hungrig? Kan bero på att jag har misskött mig med kosten länge och nu har dt vart punkt till pricka i tre dgr? Vettefan.
 
Godast var frukosten, minns ej sist jag hade lök i äggröra? NAM!
 
 
Nu skall jag dricka vidare på min saft haha, auf widersechen!
 
 

Atkins | Fas 1 | Tisdag .

2013-01-08 @ 20:31:07 Atkins dieten Kommentarer (1)
 
Frukost
 
1 stor kopp kaffe
3 st kokta ägg
½ tsk cayennepeppar
2 tsk majonnäs
0,6 dl salladslök
2,4 dl gurka
 
 
Mellanmål
 
100 gram ost
1 hårdkokt ägg
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk peppar
1,2 dl aubergine
1,2 dl zucchini
1 msk schallottenlök
2,4 dl isbergssallad
 
 
Middag
 
100 gram fisk
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl blomkål
1,8 dl ostekt paprika
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,9
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen -1497
 
 
Dagen har varit helt okej. Vart ngt hungrigare idag än vad jag var igår dock? Godast var faktiskt middagen, förvånade mig till max. Lär göra fan ngn ggn blomkålspuré - fattar ej vrf jag skjuter upp de planerna?
 
Thank God att det finns kaffe och saft - överkonsumerat dt idag haha. BUT GOING STRONG!
 
 
Nej nu skall jag hoppa in i duschen och sen fortsätta och missbruka saft och glo ner mina serier.
 
Natti natt darlings!
 
 

Rööhska museet .

2013-01-08 @ 19:53:29 Baby W 3-4 år Kommentarer (0)
 
Lite myror i brallan hade jag idag så det fick bli en utflykt till Rööhska oavsett vare sig lilleman ville eller inte, tur var att han ville!
 
Till min stora förvåning var deras barn sektion helt amazing. Typ bibliotek/lekrum. Aldrig sett ngt liknande. Ipad, pyssel hörna, leksaker och massa böcker. Jag blev riktigt impad och gissa om lilleman blev glad?! Haha han bara sprang runt och ville leka med ALLT.
 
Så nej .. vi hann aldrig in i själva museet haha. Var där nog i en timma och (hör och häpna!) vi pysslade ihop och läste böcker ihop. Först läste jag till Wayne och sedan läste han för mig, haha sötnows. Skulle gärna ha stannat där längre men magen var ej min bästa vän idag. Så blev en promenad till Brunnsparken för och sedan åka hem.
 
LÄTT att vi skall gå dit igen, hur har jag kunnat missa detta? Typ heaven för ungar! Sen vill jag gärna se vad själva museet har och erbjuda då dt slog mig att jag aldrig har varit där?
 
Ne .. nu får jag äta min allt för sena middag!
 
Se så fint jag pysslade! Hahahahaha
 
 

Haha såhär är dt och ha barn.

2013-01-07 @ 21:19:25 Youtube Kommentarer (3)
 
Hahaha så jävla klockren!
 
Såg denna igår (The Back-up Plan). Fan vad jag garva.
 
Ja, kanske lite egen humor.
 
 

Atkins | Fas 1 | Måndag .

2013-01-07 @ 21:12:08 Atkins dieten Kommentarer (4)
 
Frukost
 
1 stor kopp kaffe
1 burk tonfisk
½ tsk cayennepeppar
2 tsk majonnäs
0,6 dl purjolök
2 st kokta ägg
2 tomater
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl broccoli
3 dl bambuskott
1 msk sojasås
1,2 dl romansallad
 
 
Middag
 
1/3 dels pkt fläskytterfilé
½ tsk peppar
½ advokado
2,4 dl isbergssallad
2 msk creme fraische
 
 
Kvällsmat
 
Kokt skinka
1,2 dl gurka
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,4
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 2 liter cola light.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1636
 
 
Första dagen på ren fas 1 och första dagen på detta nya schemat. Mkt nöjd må jag säga! Haft bra x antal timmar mellan varje måltid och har kännt av att jag har haft en jämn och bra blodsockernivå. Så inget sug efter ngt!
 
Sojasås har jag ej haft i mat sedan jag tjockade till mig under gravideten, nam nam gav verkligen maten en push! Avokadon håller jag fortf på och vänja mig med, men smakade helt ok!
 
 
Annars blev dagen inte alls som jag planerade den. Visade sig att alla museum i Gbg var stängda idag? Tråkigt men ist blev det god middag med underbart sällskap och massa kaffe, mys! Lillen fick busa med sin bff också - så dagen blev lyckad trots allt!
 
Funderar på om man skall dra till Rööshka museet imorgon? Dagis börjar imorgon så får se om lilleman kmr och orka. That reminds me - måste få Honom i säng nu!
 
Nattis!
 
 

Mandelmjöl i all ära!

2013-01-06 @ 18:06:00 Bilder Kommentarer (6)
 
Idag är det som sagt sista dagen på fas 1 med nötter. Så för och göra av mig med alla "nöt" saker som jag har hemma så har jag trixat fram dagen idag, i matväg dvs.
 
Har lovat Wayne i ngra dgr nu att han skall få mandelpannkaka och det första han sa när han vaknade idag var: "Mamma upp och fixa pannkaka!". Haha så jävla sött. Dock sov jag kanske 3 tim i natt så och mecka ihop mandelpannkakor till oss när jag knappt kunde se ngt var ingen höjdare. Plus att lilleman frågade seriöst var femte sek - "Är du färdig nu?". Haha.
 
Dubbelportion till mig och lilleman blev det, med jordnötssmör - sötnowsen lös upp! Och blev fullträff med Atkins frukost för lillen haha.
 
Fick sedan för mig den briljanta iden och panera kycklingfilén - i mandelmjöl! Fick ngt konstigt sug på det (tror jag saknar mamma haha) och ej ätit dt på över 3 år nu. Trodde ej det skulle gå men ta mig fan att dt höll och smakade fan dunder! Stekte kycklingen på låg temp jävligt länge - och tada brände ej den haha. Nam nam. Testa! Ett bättre alt till ströbröd.
 
Annars har dagen tillbringats i sängen. Vart katastrof trött med tanke på att jag ej kunde somna inatt och kännt mig allmänt krasslig. Tråkigt, men så får dt vara.
 
 
Imorgon är dt måndag, fas 1 drar igång - yeeey! Och eftermiddagen skall spenderas på museeum. Kul!
 
Men ikv skall jag fortsätta och glo ner tvn. Snart börjar Ink Master USA och sen nya avsnitt av Bones. Awesome.
 
Auf widersechen!
 
 

- Disney On Ice .

2013-01-05 @ 22:20:00 Bilder Kommentarer (5)
 
Sicken mysig kväll!
 
Aldrig varit på Disney On Ice innan, men var hooked redan vid Disney (bästa barnfilmerna som gjorts, spec om man jämför med dagens IQ befriade program). Första delen av showen handlade om kärlek - blev en del svarthumor där haha. Andra delen var bättre då den var fylld med mer effekter. Sucker för sådant. Men hela showen var en tripp längs memory lane (flashback till barndomen) - och en stor dos av moral predikan haha (hade glömt av dt helt att Disney är fyllt med sådant).
 
Underbara L hade fixat biljetter så att man satt i VIP sektionen (kanske heter lounge eller ngt sådär tjusigt?) där man satt i sitt egna bås och fick gratis kaffe och kaka - japp jag och lilleman gick all in ! (Kaffe t moi och kaka t honom). Världens lyx känsla!
 
Tycker Wayne var så duktig som ej bad om och få massa leksaker som såldes där. Jag menar 220 spänn för Mickey Mouse docka - allvarligt? Dt var för dt jag handlade mat för idag dt nya schemat. Lillen tittade på de och jag sa att vi kunde köpa frukt ist en annan dag - och då var allt ok (Ja, Wayne är lite weird). Kände mig ngt dum då jag vet hur mkt jag ville ha sådan skit när jag var barn men han verkade ej vara berörd för fem öre?
 
Ne, men en super mysig kväll med underbart sällskap! Barnen var så duktiga så. Dock när man blev lämnad med 3 ungar i en 10 min .. gaaaah! Längsta 10 min i mitt liv, trodde jag skulle kollapsa och dö haha. Jag och barn änna.
 
 
Men nu skall jag försöka och varva ner lite .. sen är dt dax och sova! Imorgon är dt sista dagen på detta gamla schemat så tänkte börja dagen med mandelpannkakor till mig och lilleman. NAM!
 
Nattis!
 
 

One of those days when you feel like a failure ?

2013-01-05 @ 16:31:44 Ms Charlie Kommentarer (1)
Tröja - Monki (Inköpt för ngn vecka sedan på kommersen)
Halsband - Senaste kommersen fyndet
 
 
Dagen har börjat sådär. Och oerhört mkt tjockis känslor har vandrat omkring i skallen.
 
Ngt bra är att jag har iaf handlat klart för dt nya schemat på måndag. Yeey! Att dt sedan gick över 250 kr är en annan femma - fatta att 3 st isbergssallads huvuden kostade mig 45 spänn. Crazy if you ask me!
 
Ne .. nu är dt dax och sudda bort sin sura min och dra iväg på Disney On Ice.
 
Auf widersechen
 
 

Denna fredagen resulterade i ett besök på naturhistoriska museet .

2013-01-04 @ 17:54:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (6)
 
Okej idag fick jag damp och orkade ej sitta hemma mera. Förra veckan var Wayne krasslig och denna veckan jag? NERJOBB!
 
Så dt fick bli ett besök på naturhistoriska museet, mys! Minns det dock mkt större? Haha är la så man ser dt från ett barns ögon?
 
Kul var dt iaf, me like. Synd att Wayne bokstavligen sprang igenom alla sektioner - tror dt var för mkt och titta på? Elefanten var den han gillade mest och dinosaurie skelettet. Blev ej många bilder då alla blev svarta - ngt mörkt där inne och min skit kamera ger då upp (jaaaaaaaaaag vill ha Nikon 1 J2!!).
 
Efter och ha sprungit runt i över en timma, japp lillen fick för sig och gå i racer fart, så var dt dax och säga adjö. Men först stod man i kö i seriöst 20 min - fanns hundratals barnfamiljer där idag och alla skulle visst på toa samtidigt som jag. Ja, jag är agro! Haha.
 
Enda minus idag var att jag hade brutalt ont i magen (har dt fortf) och illamåendet har ej släppt. Blev en promenad från Linneplatsen till Masthuggstorget med lillen, fyfan vad skönt med lite frisk luft! Dock var vi nära på och bli påkörda av en cyklist, jag gick över vägen där jag ej skulle gå så får la änna skylla mig själv - blev han arg? Oh yeah, fick höra en del svordomar.
 
När vi väl kom fram till Hemköp skulle lillen bestämt ha Hello Kitty glassen och jag fick ett sug för LCHF glass (skall avnjutas ikv).
 
Så kort och gott en bra dag.
 
 

Ut på äventyr!

2013-01-04 @ 13:50:08 Baby W 3-4 år Kommentarer (0)

Skall bli en tripp till Naturhistoriska museet nu.


Atkins | Fas 1 schema .

2013-01-03 @ 13:59:26 Atkins dieten Kommentarer (6)
Från och med måndag gäller ren fas 1 i 12 veckor. Så japp, bilder kmr och komma upp!

Fyfan vad skönt! Känns som en nystart! Spec med tanke på att kosten har ej gått bra alls de senaste veckorna .. blöö på mig!
 
Detta schemat var ej så svårt och göra, som sagt jag kan fas 1 i sömnen. Dock mår jag jävligt illa just nu pga mensen. Snurrar i skallen på mig. Ej haft dt på 7 månader så dt känns som all smärta kmr på en ggn. Tror jag kräks snart?
 
Blir btw ingen slutvikt på denna sk utmaningen. Vrf kmr jag och förklara lite längre fram.
 
Men nu är det fokus på fas 1, ny start - och närmare mitt slutmål!
 
Hejja hejja!
 
 
 
Måndag
 
Frukost - 1 burk tonfisk + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2 tsk majonnäs (0,8) + 0,6 dl purjolök (1,7) + 2 st kokta ägg (1,2) + 2 tomater (5)
 
Lunch - Kyckling + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl broccoli (3,4) + 3 dl bambuskott (3) + 1 msk sojasås (0,9) + 1,2 dl romansallad (0,4)
 
Middag - Kött + ½ tsk peppar (0,4) + ½ advokado (1,8) + 2 msk creme fraische (0,5) + 2,4 dl isbergssallad (0,2)
 
Kvällsmat -  Kokt skinka + 1,2 dl gurka (1)
 
Summa nettokolhydrater - 20,4 - Varav 16,5 är från grönsaker
 
 
Tisdag
 
Frukost - 3 st kokta ägg (1,8) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2 tsk majonnäs (0,8) + 2,4 dl gurka (2) + 0,6 dl salladslök (1,2)
 
Mellanmål - 100 gram ost (2) + 1 hårdkokt ägg (0,6)
 
Lunch - Fisk + ½ tsk peppar (0,4) + 1,2 dl aubergine (2) + 1,2 dl zucchini (1,5) + 1 msk schallottenlök (1,6) + 2,4 dl isbergssallad (0,2)
 
Middag - Kött + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl blomkål (1,8) + 1,8 dl ostekt paprika (4,4)
 
Summa nettokolhydrater - 20,9 - Varav 14,7 är från grönsaker
 
 
Onsdag
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + ½ tsk peppar (0,4) + 0,6 dl stekt lök (4,3) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 0,6 dl stekt paprika (1,9)
 
Lunch - Fisk + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1,2 dl rödkål (2) + 1,2 dl vitkål (1,6) + 1,2 dl romansallad (0,4)
 
Mellanmål - Kokt skinka + 1,2 dl ostekt paprika (2,9)
 
Middag - Kött + ½ tsk peppar (0,4) + 1,2 dl romansallad (0,4) + 2 msk rålök (1,5) + 1,2 dl gurka (1) + 1 msk creme fraische (0,3)
 
Summa nettokolhydrater - 20,9 - Varav 18,3 är från grönsaker
 
 
Torsdag
 
Frukost - 1 burk tonfisk + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 0,6 dl salladslök (1,2) + 0,6 dl purjolök (1,7) + 2 tsk majonnäs (0,8) + 1,2 dl gurka (1) + 1,2 dl isbergssallad (0,1)
 
Lunch - Kyckling + 1,2 dl kokosmjölk (1,9) + 1 msk sojasås (0,9) +  0,6 dl vatttenkastanjer (3,5) + 1,2 dl isbergsallad (0,1) + 1,2 dl romansallad (0,4) +  ½ tsk cayennepeppar (0,3)
 
Middag - Fisk + 2,4 dl zucchini (3) + 1 stor vitlöksklyfta (0,9) + 2 msk creme fraische (0,5) + 1 tomat (2,5)
 
Kvällsmat - 2 st kokta ägg (1,2) + 1 tsk majonnäs (0,4)
 
Summa nettokolhydrater - 20,7 - Varav 13,5 är från grönsaker
 
 
Fredag
 
Frukost - 3 st ägg (1,8) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2 msk schallottenlök (3,1) + 0,6 dl purjolök (1,7) + 100 gram ost (2) + 0,6 dl paprika (1,9) + 1,2 dl isbergssallad (0,1)
 
Lunch - Kyckling + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 3 dl bambuskott (3) + 1 msk creme fraische (0,3) + 3,6 dl isbergssallad (0,3)
 
Middag - Fisk + ½ tsk peppar (0,4) + 1,2 dl aubergine (2) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 2 msk rålök (1,5)
 
Summa nettokolhydrater - 21 - Varav 15,9 är från grönsaker
 
 
Lördag
 
Frukost - 4 st stekta ägg (2,4) + 1 tomat (2,5) + 2 tsk majonnäs (0,8) + ½ tsk peppar (0,4)
 
Lunch -  Kyckling + ½ tsk curry (0,5) + 2,4 dl kokosmjölk (3,8) + 0,6 dl champinjoner (2,3) +
 0,6 dl purjolök (1,7) + 2,4 dl gurka (2)
 
Middag - Fisk + 2,4 dl brysselkål (3,6) + 1,2 dl isbergssallad (0,1) + 1 stor vitlöksklyfta (0,9)
 
Summa nettokolhydrater - 21 - Varav 12,2 är från grönsaker
 
 
Söndag
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + ½ tsk peppar (0,4) + 0,6 dl salladslök (1,2) + + 0,6 dl paprika (1,9)
 
Lunch - Fisk + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl spenat (4,4) + 100 gram mozarella (2) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 2,4 dl isbergssallad (0,2)
 
Middag - Kött + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 6 st sparrisar (2,4) + 1 tomat (2,5)
 
Kvällsmat - Kokt skinka + 1 msk creme fraische (0,3) + 0,6 dl gurka (0,5) + 1 stor vitlöksklyfta (0,9)
 
Summa nettokolhydrater - 20,8 - Varav 15,4 är från grönsaker
 
 

That explains why I had the urge to kill someone?

2013-01-02 @ 17:36:31 Baby W 3-4 år Kommentarer (5)
 
Herregud .. hållt på och dö av koffein överdos idag, smarta jag dricker cola light nu.
 
Snorat mig igenom en hel hushållspappers rulle. Tror jag har feber?
 
På köpet dök .. wait for it .. MENSEN upp. Omg? 7 månader senare? Wtf? Jag är svullen på ställen jag aldrig trodde man kunde vara svullen på. Mår illa på köpet och har tappat lite uppfattningen om verkligheten haha. Men detta förklarar mitt psykopatiska humör de senaste dgrna - agro till gråta till hata-hela-världen till katatrof ledsen och allt om igen.
 
Så idag har man tagit sig till Lidl och tillbaka med lilleman och tvätten är igång just nu, helt mot min vilja - men den kmr ej och tvätta sig själv!
 
Jag tycker ngt synd om mig själv just nu .. faktiskt!
 
 

I hope coffe is the cure !

2013-01-02 @ 11:31:09 Bilder Kommentarer (1)

Min nya kaffebryggare har gått på högvarv sen morgonen - nam!

Är så äckligt förkyld att jag vet ej vart jag skall ta vägen.

Nu skall jag fortsätta och dricka kaffe och snyta mig mellan varven haha.


Nyårsafton .

2013-01-01 @ 16:32:00 Bilder Kommentarer (8)
Igår var dt nyårsafton och den spenderades med ett underbart sällskap.
 
Massa god mat, trodde jag skulle spricka! Blev även en del tv-spel - insåg hur mkt jag suger på sådant. Vad hände med vanliga kontroller? Trådlös wii grej, fattade nada haha.
 
Barnen busade på för fullt (och Wayne förälskade sig i F's Ipad) och fick ej Wayne i säng förens vid 4 på natten - han somna en stund vid 2 och vaknade vid 3 och sa att han hade sovit färdigt haha. Så ja, vi sov tills 11. Helt baklänges idag.
 
Huvudet dunkar. Dels pga sömnbrist och dels att lilleman har smittat mig - han var nämligen sjuk i början av förra veckan och tyckte att man skall hosta sin mamma i ansiktet. Insett också att jag är super allergisk mot katter haha. Så snorar på för fullt och kan knappt andas. Känner mig ärligt bakis trots att jag drack inte en enda droppe alkohol, illa!
 
Men mkt mysigt avslut på skit året som var och min dåliga dag vändes till en härlig kväll. Och sjklart tittades dt på fyverkerier vid tolvslaget - där jag skrek like a bitch haha.
 
 
Lite bilder som summerar kvällen:
 
 
 
Fick även en splitterny snygg kaffebryggare av underbara L - tack gumman. Min första ever. Skall lätt testas imorgon - för idag har man druckit waaaaaaay för mkt kaffe för mitt egna bästa haha.
 
Nu skall jag nog kolla på ngn film. Eller ngt. Trött och uttråkad.
 
God fortsättning honeys <3
 
 

Design av Tasnim