Lek på gården .

2013-05-31 @ 21:37:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (0)
 
 

En tripp till netto som tog NÄSTAN 3 timmar .

2013-05-31 @ 17:38:59 Baby W 3-4 år Kommentarer (0)
 
Ja, detta med och "bara åka till Netto och köpa ägg och ngt mer" - ja, dt var inte så bara. Tog fan forever.
 
Missa vagnen, väntade hur länge som helst på nästa. Missade vagnen tillbaka, väntade hur länge som helst på nästa igen. Och så jävla mkt folk överallt så varje hållplats tog en kvart och komma förbi haha.
 
Men men nu är allt köpt! Dock ingen romansallad, men dt löser sig .
 
Lilleman var så duktig så han fick sin favvo glass - Hello Kitty of course. Dock förlorade han allt efter det haha. Skitungen skulle börja dampa loss och klämma och ha sig på den - försökte förklara pedagogisk varför man ej skall göra så. Ja, vad hände? Ett typiskt "I TOLD YOU SO-MOMENT". Så han åt den smälta glassen från pappret. Bra .. Suck ..

Jaja .. nu hade jag tänkt och göra ngt annorlunda .. Hör och häpna (!), skall gå ut på gården med lilleman så han kan leka av sig lite. Jag menar så fint väder som dt e ute idag skulle jag känna mig som en hemsk mamma om jag skulle tvinga Honom och vara inne.
 
Så off we go!
 
 

[ En rubrik som är klyschig med en underton av något viktigt och känslomässigt . ]

2013-05-31 @ 14:06:00 Ms Charlie Kommentarer (2)
Byxor - MTFWSS Weekday (Inköpta på marknaden i majorna förra veckan)
 

Gud vad man har varit flitig denna förmiddagen!
 
 
Mamsen kom och hämtade upp mig efter jag droppade av lilleman och vi åkte mot Willys och ICA Maxi för och storhandla för månaden. Varje månad samma trauma haha.
 
Var ngt stressigare idag än vad det brukar vara då mamma hämta mig strax efter nio och hon skulle börja jobba halv ett. Men det gick bra ändå!
 
Haha kom på mig själv idag hur det finns positiva sidor från mina små tvångstankar. Va först på Willys såg paprika för 44,90:- . Köpte ej. På ICA Maxi kostade paprikan 49,90:-. Köpte inte det där heller. Efter mamma droppade av mig hemma så tog jag en promenad till Lidl och (köpte det som fattades) där kostade paprikan 34,90:- , så japp där köpte man den haha. Tro mig en femma här och där slutar med en hundring till slut!
 
Hittade även halal slaktad kycklingfilé (2 kg) i en butik brevid Lidl för bara 80 kr! Kostar 100 kr (också 2 kg) på Lidl. Så fick 6 kg för 240 kr och sparade 60 spänn. Haha my kind of forplay.
 
Tror Ni man har svettats ngt i denna värmen med och dra dramaten upp och ner? Inte för att jag direkt klagar egentligen så, fan dunder väder!
 
Men nu har man precis avnjutit sin lunch och skall strax hämta upp lilleman och han får följa med mig till Netto för och köpa ägg och lite annat. Finns ingen Netto direkt nära oss så får åka till Masthugget - elvan åker hela vägen, bra dt.
 
Sen är man färdig handlad för denna månaden! Lyckats PRECIS hålla budgeten denna månaden. Så jävla bra.
 
 
Jaja men nu får man la försöka röra på sig, om jag är skit duktig så kanske jag hinner diska innan jag går?
 
 

Känsliga tittare varnas! | Snitten - Tjugosex veckor och två dagar efter operation .

 
Fin fina snitt :)
 
Visst ser boobsen fina ut ? Dvs snitten. 2 veckor nu utan och ha tejpat brösten. Känts så jävla bra.
 
Om två veckor skall jag sluta tejpa helt - överallt. Fyfan vad jag längtar!
 
 
Dagens planer är absolut inga. 2 st DVD dimpade ner i brevlådan från lovefilm.se så skall glo ner de filmerna på eftermiddagen/kvällen. Hade tänkt och streama ngn film nu på förmiddagen också? Men måste ladda Ipaden (har mitt internet via den) först. Har inget bättre för mig idag .. har tvätten vid elva. Och har huvudvärk just nu. And that's that.
 
Jaja snart kmr mamma för och tillgodse sitt Wayne behov med och ta Honom till dagis. Själv funderar man på och lägga sig .. en sådär pyttestund? Eller?
 
 

Nam-nam

2013-05-30 @ 08:02:00 Träning & kost Kommentarer (0)

Guten morgen!

 


-

2013-05-29 @ 16:55:00 Ms Charlie Kommentarer (1)
 
 

I would DO me today .

2013-05-29 @ 13:52:00 Ms Charlie Kommentarer (3)
Skor - Jeffrey Campbell Lita Spike (Inköpta på Henry Kole under rean i november)
 
 
Jag är super knäpp och konstig ibland.
 
Jag är sugen på korv. Hade lust och se snygg ut.

Så jag bestämde och fixa till mig och skall strax dra mot Lidl för och köpa korv - i denna outfiten.
 
.. för och sedan hämta Chucky och gå hem igen.
 
Haha.
 
 

Tisdagen den 28:e maj .

2013-05-28 @ 22:36:00 Bilder Kommentarer (1)
 
Ja, hur har denna tisdagen spenderats?
 
Morgonen började med sista kroppskännedomen i grupp. Thank God att det var sista ggn. Inte för att det är ngt fel med människorna i själva gruppen, utan det har mer med mig och göra. Sitta i 90 min och göra massa andnings och kropps övningar med massa folk känns waaaay utanför min komfort zon kan vi ju lungt säga.
 
Dock e jag glad OCH stolt över mig själv att jag har dykit upp på alla sessioner förutom en. Yeey me. Babysteps? Fick iaf thumbs up från hon som håller i gruppen. Denna ggn gick det ngt bättre då jag kännde mig ej lika stissig dock mådde man kalas illa och fick en pollen allergi shock till max. Känndes som en sådär kombo? De sista 10 min skall man ha tyst meditation gick förbi i ngt snabbare tempo - dock kopplades hjärnan ej ur. Men hey när gör den det egentligen?

Efter sessionens slut så sitter man alltid ner och pratar om hur man inviduellt upplevde det och det var en tjej där idag som sa ngt som "made my day". Hon nämnde att det är inte alla som förstår i ens omgivning vad man går igenom med sig själv och att när man dyker upp där (och liknande ställen) så vet man att man är inte ensam om och må som man gör och känna som man gör. Att det finns "vanliga" människor som har likadana problem - på så sätt känner man sig iaf inte ensammast i världen, och jag kännde mig ngt mer normal än vanligt. Att ngn annan känner likadant som en själv kan vara svårt och förstå ibland. Jag får ju för mig ibland att jag e den enda i världen med alla konstiga problem. Typ problem som sitter i huvudet? Och idag, med hennes ord, kännde jag att det var inte fallet - det finns andra. En zon där ingen dömer en. Sweet. Dock är grupp inget som jag vill fortsätta med. Kanske inte riktigt där än, kanske inte riktigt min grej? Hmm ..
 
På eftermiddagen blev det en tripp mot Frölunda för och möta upp älskade L och dricka kaffe och äta god mat - och som vanligt massa skitsnack. Som plus i kanten fick Wayne leka med sin kusin en stund. Känns awesome och kunna ha vänner som man vet att oavsett hur lite eller mkt man ses alternativ hör av sig till så är ens relation exakt likadan - som ingen tid går förbi och man vet exakt vart man har varandra. Sådana vänner är guldvärda. Som man kan prata om allt med utan och bli dömd eller tjatad på. Har inte många sådana vänner, och de jag har är guldvärda för mig. Även om jag inte är sj duktig på och påpeka det för de. Men hoppas att alla de som vet - känner sig träffade.
 
I övrigt har man haft en katastrof dag i skallen. Egentligen sen igår? Har inte vart en lung stund där uppe alls. Bara en massa skrik i en orkan fart. Om man är trött? Ouí. Jag tror det har med mensen och göra? Jag väljer och skylla på den iaf. Kännt mig sådär halvt bipolär och haft ADHD damp på det (nej jag har ingen diagnos men ibland börjar man ta mig fan undra?). Sjukt jävla tröttsamt. När man är i grund och botten medveten om allt som händer i ens liv styr man själv och det senaste året har man fått en jävla självinsikt, så undrar man om man är pantad eller om man blev tappad som barn. Det är som och gå in i en byggnad som brinner och man tror att man kommer komma oskadd ut om man sätter sig mitt i elden och somnar. Så säger en röst att man kanske inte gör det, vad skadar det och testa det? Chansa! Sen vet man att man antagligen kmr dö eller få 95 procent brännskador över kroppen.
 
Jag anser mig själv vara en smart tjej, jag vet ej varför jag målar upp en bimbo bild av mig själv och mitt liv? För jag menar när man vet att vissa saker är idiotiska och MAN ÄR MEDVETEN om de så tar man sig ur det. Eller? Eller varför fortsätter man och köra mot rött ljus? Är det för att smärtan är den enda bekanta känslan man har? Känns den som hemma? Ibland så undrar jag om all hjälp jag får om den verkligen hjälper mig? För så fort jag får ett dilemma presenterat för mig i mitt liv så tappar jag ändå all sund förnuft? Så fort ngn putter så faller man? Och trots att jag vet bättre så springer jag in i den jävla brinnande byggnaden. Så säg mig. Om man är medveten om att ngt man gör är idiotisk och sen kmr dt antagligen och smälla upp i ens ansikte (på ett eller annat sätt) - vad skyller man på då? Vädret? För jag menar man kan ju ej leka dum och säga att man inte visste att eld var farligt? Ibland så tror jag att och vara en dum blondin hade vart så mkt lättare. Om man bara hade vart en i mängden. Som man vore som alla andra robotar. Som ens största problem var att killen/tjejen ej ringde upp en efter en natt av passion (haha). Om man skall välja en röd tröja eller en blå tröja. Härliga problem egentligen. Ej haft sådana på år haha. Tycker dt e värre och ha problem som kräver så mkt ansträgning och lösa - problem som sitter i skallen. Problem du ej kan operera bort eller medicinera bort. Jag tror stenhårt på att man skapar sin egna lycka men sjukt jävla jobbigt när man motarbetar sig själv och ej fattar efter så många år att man ej skall vara sin egna värsta fiende. Jag tror jag e bara knäpp, and thats that. Jag hoppas en vacker dag att jag kmr skratta åt alla mina små kottar i mitt huvud. Så sitter man där i Jamaica med sina trummor och chillar. Haha. 
 
What the FUCK pratar jag ens om? Ärligt? Jag fuckar mig själv ibland. Välkommen to the wonders of Charlies brain. Hope you enjoyd the ride. Kassera allt jag skrev. Mer jag som tänker högt - eller ah skriver i detta fallet. Men en dag som idag bjuder jag på det, och som sagt jag skyller på mensen. Och mitt panik lyssnande på "Marina and the diamonds - How to be a heartbreaker". Jävla låt som gått på repeat. Don't ask why - I have no fucking idea, or do I? Haha ne vet inte .. Jävla Glee ..
 
Nu slutar jag skriva. Innan jag ballar ur .. mer än vad jag har gjort dvs haha.
 
 
 
 

Rule number one, is that you gotta have fun . But baby when you're done, you gotta be the first to run . Rule number two, just don't get attached to somebody you could lose. Rule number three, wear your heart on your cheek. But never on your sleeve, unless you wanna taste defeat . This is how to be a heartbreaker .

2013-05-28 @ 13:37:00 Ms Charlie Kommentarer (2)
Sjal - HM (Inköpt på rean i Polen, i våras)
 
 

Två nya bars.

2013-05-28 @ 09:39:24 Träning & kost Kommentarer (1)

Idag provade man nutrillettes nya stevia bar. Har ej ätit deras produkter på år då jag insåg att deras bars innehåller både socker OCH glukossirap. Big no no för min del dvs. Men denna stevia baren innehåller inget sådant! Dock upptäckte jag att deras stevia bar med blåbär smak innehöll socker, synd .

En sådan bar innehåller 6 nettokolhydrater, vilket är lite väl mycket om du frågar mig. Smaken var helt ok? Dock blir eftersmaken ganska så mjölkig? Men over-all en helt ok bar, dock kostade 2 st barer 40 kr, mina Atkins bars är billigare OCH godare.

Testade även LCHF's bar. Blåbär. 2,5 nettokolhydrater per bar. Helt ok i smaken med typ joghurt överdrag? Dock var den inte så söt som jag ville att den skulle vara . Men helt ok - kanske lite för dyr? Över 20 kr för 60 gram? Imorgon skall jag testa deras andra bar - ngn choklad crisp?


14:e maj VS 28:e maj | Efter bilder .

14:e maj. 24 veckor efter op.
 
28:e maj. 26 veckor efter op.
 
 
Okej jag ser större ut på dessa bilder pga min mens för jag har ta mig fan INTE blivit fetare (trots att midjan verkar ha försvunnit på dagens bilder, igen?)
 
 
Inget och haka upp sig på .. Skall hoppa in i duschen och sen fixa frukost.
 
Regnar just nu? Skall bli sol har de lovat? Hope so.
 
 

Bloody monday with an urge to freak the fuck out .

2013-05-27 @ 17:38:00 Bilder Kommentarer (0)
 
Var nyss hos mormor med Wayne. Mest i brist på annat men också för att lilleman ej har sett henne på ett bra tag. Shame on me!

Det blev en kort visit då jag fick från fucking tomma intet fick min mens imorse - hej ont i magen och mår illa. En hel jävla vecka för tidigt. Har då haft mens 2 ggr nu under maj månad. Vafaaaan ..?!?!
 
Änna fått planera om hela min vecka, både träning och vägning uteblir denna vecken. Hur jag har mått idag? Jag har knappt gått utanför toaletten sen förmiddagen, sådär awesome. Mitt humör är som en galen psykopat mördare där det blir bara värre för varje minut som glider förbi. Inte kanske helt pga mensen men majoriteten av den anledningen.
 
Jag däckade av på förmiddagen dels pga smärtan och dels pga mina pills och hade jättegärna krupit ihop i fosterställning nu och nannat. Men sen slår verkligheten till och jag inser att den lyxen har jag ej .. suck ..
 
Jag tycker denna dagen kan gå ngt snabbare förbi? Så kan den vara över. Så jag kan sova.
 
Jag måste seriöst gå tillbaka mot badrummet. Tror jag skall ta med kudden och övernatta där. Kanske tycker Chucky att det är okej? Eller?
 
Kill me ..
 
 

Hello Kitty i all ära!

2013-05-27 @ 09:12:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (4)

En super glad lilleman nu på morgonkvisten då jag fixa iordning hans Hello Kitty påslakan set.

Väl investerade 40 kr, don't you agree ?

 

 
 

26/5 - Megaloppisen i Majorna ♥

2013-05-26 @ 21:33:00 Fynd Kommentarer (4)
 
Fyfan vad jag har räknat ner dagarna till denna marknaden!
 
En ggn per år går alla i Göteborg lika crazy för secondhand fynda som jag haha.
 
Förra året var en succé och kan lätt säga att detta året var det också! Som ett extra plus lyckades jag vara barnfri iår, yeey.
 

 

Jag misstänker starkt att lilleman hade det så mkt trevligare idag med annat sällskap, än vad han skulle ha haft med mig idag. Sötis. Denna bilden fick man mms:ad mitt i mitt shopping hysteri.

 

Så nu tänker jag göra så som jag brukade göra back in the days, spamma loss med outfiter från dagens fynd shopping!

 

Tröja i bohemisk stuk och franslar  - 60 kr.
 
Jag blev på riktigt kär när jag såg denna, jag skulle ha den punkt slut. Prutade ner från 75 kr.
 
Tröja från Zara - 20 kr
 
Nej man kan ej få för många "bohemiska" tröjor. Denna hade fan en prislapp kvar där det stod 499 kr? Nej jag prutade inte här haha.
 
Sommar klänning från HM - 20 kr.
 
Detta var dagens första köp (fynd). Klänningen går ner strax ovanför knäna. Sjukaste är att detta är en strlk 34? Weird. Skulle ha köpt en liknande på Tara för ngn dag sedan för 400 spänn - kan ju lätt säga tur att jag ej gjorde det. Denna va så mkt finare för och inte tala om billigare - så nej jag prutade inte här heller (duktiga jag).
 
 
Retro, vintage klänning - 20 kr.
 
Denna skrek mitt namn. Jag älskar sådana här vintage saker och det blir lixom lag på och köpa sådant på marknader haha. Sen är det ett plus att den har armar som döljer mitt häng. Så mkt finare IRL kan jag säga! Undra hur mkt kvinnan ville ha från början? Prutade pinsamt mkt minns jag iaf haha. Var också ngn prislapp från Myrorna och där stod det 195 kr.
 
Jumpsuit från MTWFSS Weekday - 30 kr
 
Så himla snygg och bekväm. Får dock inte till en bra bild alls? Så mkt snyggare IRL, men som sagt allt från Weekday i kombo med min smak är sådär fulsnygg haha. Och priset diskuterades ner då det finns ett pyttehål där bak - men inget kära mamsen inte kan fixa.
 
Byxor från MTWFSS Weekday - 20 kr
 
Lång och vida i awesome material. Men kameran ville inte alls vara med mig. Jag blev helt kär i dessa när jag upptäckte de av en slump så de skulle bara med hem, kosta vad dt kostar vill - tur var att kvinnan bara ville ha en 20:a haha.
 
Harems byxor - 10 kr
 
Harems byxor kan man ej ha för många av. Sådana byxor är på riktigt gjorda av Gud. Lyckades snacka ner dessa till 10 spänn då de har ett hål på sidan - nu får mamma en del och göra framöver med och sy haha.
 
"Väst" i schiffong material från Monki - 40 kr
 
Oh denna är så vacker! Lång är den, typ till vaderna? Fick ner den från femtio - dock var hon inte alls nöjd med att jag skulle få ner priset haha. Lever fan för och pruta! Så jävla kul menar jag.
 
Knitted vest från Carlings - 20 kr
 
Denna är skit snygg med franslar hela vägen. Där framme knyter man den vid brösten. Jag orkade ej jobba mig till en bra bild - men jag menar alla vet hur en sådan här sommar väst ser ut right? Schnööög iaf.
 
Kofta från MTWFSS Weekday Vintage - 30 kr.
 
Denna provade jag 311 ggr innan jag bestämde mig för och ha den. Alltså som sagt jag är en sucker för retro saker. Mamma tyckte den var skit ful men jag älskar det fulsnygga haha. Det är typ 10 kg material haha. Var med prislapp som stod 400 kr från, tror kvinnan ville ha runt 60 spänn från början? En kvart (seriöst ja) senare fick jag den för 30 spänn, yes jag är awesome.
 
Jacka/tröja - 40 spänn
 
Så sjukt snygg, of course retro. Sådär skinndetaljer på den. Får fan ej till en bra bild på den dock? Och kärring jäveln ville ej ner i pris alls haha, men den fick följa med hem ändå!
 
Vintage "hatt" - 30 kr
 
Omg, omg, omg. Detta måste ju fan vara dagens fynd? Se så vacker! Förra året hittade jag en sådan på bagageloppisen men köpte aldrig den och när jag ville göra det så hade ngn jävel redan köpt den. Så när jag såg denna idag var det fan ingen snack om saken. Hon ville ha 40 eller 50 spänn (minns ej?) och syndromet som jag har var jag illa tvungen och pruta - men kan ju lätt säga att jag hade gett henne en hel hundring om hon så fan ville. I'm in love! <3
 
Hållare till kamera - 40 kr
 
Allvarligt? Wow. Dagens andra stora fynd. Ett sådant stativ som du kan justera hur du vill och på vad du vill (träd också haha). Det bästa är att den passar till både systemkameran OCH digitalkameran. Dessa ligger ju fan runt 300 spänn? Ville köpa denna för ngn månad sedan - tur att man ej gjorde det? Jag prutade ner från 50, varför vet jag ej för jag hade fan gett en hundring och jag började studsa runt och blev nojjig att ngn skulle hinna köpa den innan mig hahahha. Jag är knäpp.
 
Vinterkängor till Wayne - 20 kr
 
Jag hittade faktiskt inget idag till Wayne. Allt som var fint var för litet? Men dessa kunde jag ej motstå och köpa - vinterskor! Helt galet att han ville endast ha en tjuga för de? (Pruta ej, var helt paff). De är t.o.m fodrade på insidan, hela vägen! Så nu e det problemet löst när vintern kommer igen haha. Wayne tyckte om dessa och sa "wow mamma vad coola de e, tack". Sweet.
 
Kjol i "läder" från HM - 30 kr
 
Denna är en strlk 38:a, dock ganska liten? Så ja kanske enda saken som jag inte riktigt får på mig hundra just nu - men inte för jag direkt vill ha en kjol på mig till dessa lår man har just nu haha. Men alltid velat ha denna så kunde ej motstå! En av de sista sakerna man köpte innan hemgång, lyckades dra ner priset med 10 spänn också. Woop woop.
 
 
Totalt för dagens shopping - 430 kr
Dvs 2 st fulla påsar.

Det kallar jag la fan för och fynda eller?!
 
Blev även ett påslakan set till lilleman med Hello Kitty (vem var överlycklig? haha) som mamma köpte till lilleman (40 spänn eller ngt sådant) och en splitterny framåtvänd bilbarnstol till Chucky för 300 spänn - CRAZY!
 
 
Fan efter denna dagen så är man helt slutkörd. As varmt idag och idioten som jag är så tog jag kilklackar på mig och säger bara AJ! Från 11 till 16 promenera man runt som en galning. Blev fan bränd idag också? Nacken och boobsen haha. Men ne fan seriöst. Helt slut. Skall glo ner mina serier nu, har suttit på tok för länge framför denna burken.
 
Nighty night! <3
 
 

Happy mothers day ♥

2013-05-26 @ 20:54:00 Bilder Kommentarer (0)
 
Jag älskar dig mamma .
 
 

Me, this sunday .

2013-05-26 @ 19:49:33 Ms Charlie Kommentarer (0)
Bouistier (heter dt så?) - BikBok (Inköpt på mellandagsrean)
 
 
Ja, kanske en lite väl vågad outfit idag? Skyller på det underbara härliga vädret.
 
 

Första delmålet - CHECK!

2013-05-26 @ 08:44:00 Atkins dieten Kommentarer (4)
Idag visade vågen 74,7 kg!
 
Det är minus 0,4 kg sen förra lördagen. Så med tanke på utekvällen är jag super nöjd - gått ner "dubbelt" så mkt än vad jag planerade.
 
Så mitt första mål och komma under 75 kg är nådd OCH innan månadens slut. YEEEY!
 
Så nu är mitt andra delmål och komma till den lägsta vikten jag är medveten om efter op - och det är under 73 kg. Hade vart awesome och kunna göra det tills mitten av juni - alternativ innan junis slut. Tredje delmålet är då och komma under 70 kg. Dröm målet är och göra det innan junis slut, men kanske är det för mkt och hoppas på? Annars lätt innan Köpenhamns resan iaf - åker i slutet av juli.
 
Dennna kommande veckan är sista veckan med fem pass/vecka. Sen är det fullt ös medvetslös med 1 pass/dag och en "check" vägning varje onsdag, med söndag fortfarande som den slutgiltiga.
 
 
 

Vår lördag ♥ Pasta Bolognese på Ikea, grönsaker på Ica Maxi och bad-time i Marklands .

2013-05-25 @ 22:19:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (1)
 
 Wayne lekte doktor med mormor, sen tar han stetoskopet och säger att han skall lyssna på mitt hjärta.
 
Jag - "Mamma är helt död på insidan, så du vet"
Wayne - "Jag vet"
 
 

- A bohemian look .

2013-05-25 @ 21:22:44 Ms Charlie Kommentarer (1)
Harems byxor - Inköpta under weekends resan till Gdansk
 
 
Kvällens planer:
Titta på filmen "Public enemies" och kalas däcka efteråt.
 
 

Träning | 21:a maj till 25:e maj .

2013-05-25 @ 14:08:00 Träning & kost Kommentarer (1)
Tisdag
30 min 30-20-10
30 ABsolution
 
Onsdag
55 min HotMojo
55 min Afro
 
Torsdag
55 min Yogalates
 
Lördag
45 min Zumba
 
 
 
Ännu en dunder träningsvecka - ihop med L (förutom spinningen som vanligt haha). Vi är så jävla bra. Så härligt när man peppar varandra med träningen (och kosten).
 
Bäst var lätt onsdagen (trots att jag hade världens sämsta humör) - var genomblöt hela dagen haha.
 
Btw är 30-20-10 är en ny 30 min klass som Sats har. Betyder helt enkelt att 30 sek kör man i normalt tempo. 20 sekunder mellan nivå och de sista 10 kör man max - sådär tabatha grej på cykel? Kmr lätt göra den klassen igen. Dock var jag inte lika impad av ABsolution? Känndes bara weird? Fattade inte övningarna. Vet ej om de kanske berodde på instruktör? Har iaf bokat den igen, fast med en annan instruktör - längre fram.
 
Yoga inspirerade klasserna fortsätter jag och köra och gilla mer och mer varje ggn. Kan på fullaste allvar ta benen bakom mitt huvud och ha mitt underliv mer eller mindre i min mun haha. Vackert? Mnjaaa .. men grymt.
 
Jävla mission var dt och få till dagens Zumba klass. L kmr och skjutsar mig och Chucky med bilen - kmr fram och mini-sats är fullt! Som tur var så kom man in efter tio min - därav tio min kortare Zumba, men helt ok med 45 min if you ask me! Ansträngde mig extra idag kan man lungt säga. Awesome pass för man var helt på G haha - hade lätt kunnat göra 2 till sådana pass (minst).
 
Men nog om allt detta. Skall börja fixa iordning mig för och åka till Marklands. Ätit, duschat och fixat iordning mat för dagen so far! Fuck måste diska innan också haha.
 
..
 
 
 

You are the most beautiful thing I've ever seen - but you drive me fucking mental, just so you know . ♥

2013-05-25 @ 10:32:36 Baby W 3-4 år Kommentarer (2)
 
Gud vilket fint väder det ser ut och vara idag? Hoppas man har rätt om det - och hoppas appen stämmer att det skall nästan vara 20 grader idag?
 
Fick då planera om lillemans outfit idag och ta på Honom harems byxor som man köpte under mellandagsrean. Nice, right? Skall joina Honom i den stilen idag, skall änna vara lika som bär haha.
 
Gårdagen spenderades med och SANERA lägenheten. Seriöst så har ngt dykt upp (eller snarare jag har ej haft lust?) varje söndag när jag skall städa. Så igår trotsade man sin lilla OCD och städade. Så fint och fräscht nu - tog mig dock forever och bli klar! Mamma köpte en rya matta till mig för ngra veckor sedan (röd!) och äntligen la jag fram den, blev så fint!
 
Jag har hostat ut mina lungor och snorat ihjäl mig i ngra dgr nu .. En kombo av allergi, små förkylning och möjligtvis rökhosta? (Dag 2 utan cigg). Men .. men! Det hindrar ej mig från och köra en Zumba klass med älskade L om en timma. Så fucking nice.
 
Imorgon är det nämligen vägning som gäller! Om jag är orolig denna veckan? Faktiskt. Tänker mest på utgången förra veckan och att den kvällen blev det en del protein på natten typ? Men veckan har gått dunder - både kostmässigt och träningsmässigt. Så ja, jag har gjort allt jag kan göra! Handen på hjärtat.
 
I övrigt skall man dra idag till mammsen och Sammy - de har Wayne abstinens till max. Och jag är smått osynlig hahaha - Gud nu låter man som fem år. Men men .. imorgon är det marknaden i Majorna - över HELA MAJORNA! Förhoppningsvis ställer en viss kotte upp och passar Wayne så jag kan balla loss och fynda - yes it turns me on haha.
 
Arrivederci!<3
 
 

Är ngn tröttis efter och ha vaknat tidigt idag?

2013-05-23 @ 17:22:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (3)

Nu skall man få av Honom från vagnen .

Haha wish me luck!

 


Be your own best friend .

2013-05-23 @ 16:46:00 Ms Charlie Kommentarer (1)
Poncho/jacka - Lindex (Inköpt på mellandagsrean. Fick ej till ngn bra bild, den är lång utan armar?)
 
 
Haft en dag fylld med läkarbesök - Gaah!
 
Kunde ej lösa det med Wayne idag så han fick följa med till läkaren imorse. Imorse betyder kl 8 prick, i stan. Jag vaknade kvart i sex efter och ha somnat runt tre? Var man trött? Ouí ouí!
 
Skulle svälja en sådan kamera ner i magen - gastroskopi (stavning) undersökning eller ngt sådant? Men ah dt blev ej av kan vi lungt säga. Kräk reflex till max. Så fick boka om tiden och han skall knarka ner mig nästa ggn ist. Sweet haha.
 
Så efter dt läkarbesöket fick man lämna av Chucky på dagis - Stackarn höll på och däcka i vagnen. Jag drog sen hem och däckade av i sängen drygt en timma, hade nog aldrig orkat med dagen annars?
 
Sen var dt off till ett annat läkarbesök och just nu sitter man och mumsar i sig sin middag och skall strax iväg till Sats för och köra ett Yogalates pass ihop med L. Så man längtar!
 
Förutom att jag känner mig sådär ful idag så har min dag varit helt dunder. Sådär freedom känsla.
 
Men nu skall jag mumsa vidare på maten, adjöken!
 
 

Klockrent

2013-05-22 @ 23:55:54 Bilder Kommentarer (0)


Ett grymt Hot Mojo pass ihop med älsklingen <3

2013-05-22 @ 12:55:00 Träning & kost Kommentarer (4)

På kvällen blir det Afro .

Sweeeet!!

 


Atkins schema | Fas 2, steg 2 .

2013-05-20 @ 12:34:00 Atkins dieten Kommentarer (5)
Måndag
 
Frukost - 3 kokta ägg (1,8) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2 st tsk majonnäs (0,8) + 1,2 dl salladslök (2,4) + 0,6 dl purjolök (1,7) + 2,4 dl ostekt paprika (5,8)
 
Lunch - Protein av eget val + 1,2 dl aubergine (2) + 2,4 dl zucchini (3) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 100 gram mozarella (2) + 2,4 dl romansallad (0,8) + + ½ tsk cayennepeppar (0,3)
 
Middag -  Protein av eget val + 1,2 dl spenat (2,2) + 0,6 dl stekt lök (4,3) + 1,2 dl isbergssallad (0,1) + 1,2 dl gurka (1) + ½ tsk cayennepeppar (0,3)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 31,1 - varav 25,6 är från grönsaker
 
 
Tisdag
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + 100 gram gouda ost (2) + 1,2 dl purjolök (3,4) + 1,2 dl champinjoner (4,6) + 1,2 dl isbergssallad (0,1) + ½ tsk peppar (0,4)
 
Lunch - Protein av eget val + 3 dl bambuskott (3) + 1,2 dl stekt lök (8,6) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 1 msk creme fraische (0,3) + 2,4 dl isbergssallad (0,2) + 1,2 dl romansallad (0,4)  + ½ tsk cayennepeppar (0,3)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3)  + 2,4 dl blomkål (1,8) + 1 msk creme fraische (0,2) (dvs i blomkålen) + 2,4 dl isbergssallad (0,2) + 1,2 dl gurka (1)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 30,3 - varav 25,6 är från grönsaker
 
 
Onsdag
 
Frukost - 1 burk tonfisk + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl salladslök (4,8) + 2 tsk majonnäs (0,8) + 2,4 dl gurka (2) + 2 kokta ägg (1,2)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 100 gram mozarella (2) + 2,4 dl spenat (4,4) + 1,2 dl romansallad (0,4) + 1,8 dl stekt paprika (5,7)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2 tomater (5) + 2 msk rå lök (1,5) + 2,4 dl gurka (2)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 30,8  - varav 25,8 är från grönsaker
 
 
Torsdag
 
Frukost - 2 ägg (1,2) + 1,2 dl spenat (2,2) + 0,6 dl stekt lök (4,3) + 1,2 dl gurka (1) + 1 msk creme fraische (0,3) + ½ tsk peppar (0,4)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 1 msk sojasås (0,9) + 2,4 dl kokosmjölk (3,8) + 0,6 dl vattenkastanjer (3,5) + 0,6 dl stekt lök (4,3) + 0,6 dl stekt paprika (1,9) + 1,2 dl gurka (1) + 1,2 dl isbergssallad (0,1)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 1,2 dl broccoli (1,7) + 3 dl bambuskott (3) + 1,2 dl romansallad (0,4)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 31 - varav 23,4 är från grönsaker
 
 
Fredag
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 4 msk schallotenlök (6,2) + 1,2 dl isbergssallad (0,1) + ½ tsk cayennepeppar (0,3)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 3 dl bambuskott (3) + 2 tomat (5) + 2,4 dl gurka (2) + 1 msk creme fraische (0,3)
 
Middag - Protein av eget val + 1,2 dl brysselkål (3,6) + 0,6 dl stekt lök (4,3) + 1 msk creme fraische (0,2) + 2,4 dl romansallad (0,8) + ½ tsk cayennepeppar (0,3)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 30,1 - varav 27,3 är från grönsaker
 
 
Lördag
 
Frukost - 3 st ägg (1,8) + ½ tsk peppar (0,4) + 1,2 dl stekt lök (8,6) + 2,4 dl zucchini (3) + 1 msk creme fraische (0,3)
 
Lunch - Protein av eget val + 2,4 dl aubergine (4) + ½ tsk peppar (0,4) + 2 tomater (5) + 0,6 dl champinjoner (2,3)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl rödkål (2,2) + 2,4 dl gurka (2)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 30,3 - varav 27,1 är från grönsaker
 
 
Söndag
 
Frukost - 4 ägg (2,4) + 1,2 dl salladslök (2,4) + 50 gram gouda ost (1) + ½ tsk peppar (0,4) + 1,2 dl romansallad (0,4)
 
Lunch - Protein av eget val + 6 st sparris (2,4) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) +  0,6 dl champinjoner (2,3) + 0,6 dl stekt lök (4,3) + 2,4 dl gurka (2)
 
Middag -  Protein av eget val + 1,2 dl kokosmjölk (1,9) + ½ tsk curry (0,5) + 1,2 dl purjolök (3,4) + 1,2 dl stekt paprika (3,8) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 1,2 dl romansallad (0,4)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 30,2 - varav 23,7 är från grönsaker
 
 
Fyfan vad jag är bäst! Jag fixade 2 st fas 2 scheman på bara ngra timmar! Yeeey.
 
Kan hända att vissa saker är upprepade - blivit lite potatismos i skallen haha.
 
Detta schemat skall jag börja med 17:e juni till 30:e juni. Så ngn ggn innan dt kmr dt och komma upp 2 st nya fas 2 scheman - steg 3 (30 nk) och steg 4 (35 nk).
 
Nu skall jag fixa iordning inför tvätten idag. Har ett berg av smutstvätt hemma. Fuck, orka? Men ingen kmr och göra dt åt mig. Sen får man la hoppa in i duschen och fräscha upp sig - nej ej hunnit då jag suttit maniskt framför datorn med Atkinsboken i näsan haha.
 
Skall också försöka hinna äta och handla mat innan man hämtar lilleman från dagis.
 
Men nu skall jag dansa lite och sjunga till Youtube. Japp, ibland är man mobbad haha.
 
 

Atkins schema | Fas 2, steg 1 .

2013-05-20 @ 11:16:00 Atkins dieten Kommentarer (0)
Måndag
 
Frukost - 3 st ägg (1,8) + ½ tsk peppar (0,4) + 2 tomater (5) + 2 msk färskost (0,8)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 1,2 dl vattenkastanjer (7) + 1,2 dl stekt paprika (3,8) + 2,4 dl romansallad (0,8)
 
Middag -Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 50 gram feta ost (2) + 1,2 dl spenat (2,2) + 1,2 dl gurka (1)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 25,7 - varav 19,8 är från grönsaker
 
 
Tisdag
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + ½ tsk peppar (0,4) + 2,4 dl zucchini (3) + 50 gram fetaost (2)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 3 dl bambuskott (3) + 0,6 dl stekt lök (4,3) + 2,4 dl isbergssallad (0,2) + 1 tomat (2,5)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl aubergine (4) + 0,6 dl stekt lök (4,3) + 1,2 dl isbergssallad (0,1)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 25,8 - varav 21,4 är från grönsaker
 
 
Onsdag
 
Frukost - 3 kokta ägg (1,8) + 100 gram gouda ost (2) + 1,2 dl gurka (1)
 
Lunch -Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl blomkål (1,8) + 1,8 dl purjolök (5,1) + 2,4 dl isbergssallad (0,2) + 1,2 dl gurka (1)
 
Middag -Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1,2 dl brysselkål (3,6) + + 0,6 dl stekt lök (4,3) + 1,2 dl ostekt paprika (2,9)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 26,1 - varav 19,9 är från grönsaker
 
 
Torsdag
 
Frukost - 4 st ägg (2,4) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1,8 dl stekt paprika (5,7)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2 tomater (5) + 100 gram fetaost (4) + 0,6 dl champinjoner (2,3)  + 1,2 dl romansallad (0,4)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 2,4 dl zucchini (3) + 2,4 dl gurka (2)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 25,8 - varav 18,4 är från grönsaker
 
 
Fredag
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + ½ tsk peppar (0,4) + 0,6 dl salladslök (1,2) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 0,6 dl stekt lök (4,3) + 1,2 dl gurka (1)
 
Lunch - Protein av eget val + 2,4 dl spenat (4,4) + 1,2 dl stekt paprika (3,8) + 2,4 dl isbergssallad (0,2) + ½ tsk cayennepeppar (0,3)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 6 st sparrisar (2,4) + 2 msk rå lök (1,5)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 25,6 - varav 23,5 är från grönsaker
 
 
Lördag
 
Frukost - 2 ägg (1,2) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1,2 dl purjolök (3,4) + 2 msk schallottenlök (3,1) + 1 msk färskost (0,4)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 3,6 dl broccoli (5,1) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 2,4 dl romansallad (0,8) + 2,4 dl gurka (2)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 3 dl bambuskott (3) + 1 tomat (2,5) + 1 msk sojasås (0,9)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 25,9 - varav 22,2 är från grönsaker
 
 
Söndag
 
Frukost - 3 st ägg (1,8) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 100 gram gouda ost (2) + 1,2 dl isbergssallad (0,1)
 
Lunch - Protein av eget val + 0,6 dl vattenkastanjer (3,5) + 1,2 dl salladslök (2,4) + 1,2 dl stekt paprika (3,8) + 0,6 dl stekt lök (4,3) + 1,2 dl isbergssallad (0,1) + 2,4 dl romansallad (0,8) + ½ tsk cayennepeppar (0,3)
 
Middag - Protein av eget val +½ tsk peppar (0,4) + 1,2 dl isbergssallad (0,1) + 2 kokta ägg (1,2) + 1,2 dl ostekt paprika (2,9) + 2 msk rå lök (1,5)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 25,5 - varav 19,5 är från grönsaker
 
 
Okej duktiga jag gjorde denna på en timma (lite drygt?). Har verkligen försökt och ha lite mer fantasi men tror skallen är fortf kvar på dansgolvet hahaha.
 
Som man kan se blir detta ett fas 2 schema (steg 1) och det betyder att man ökar nettokolhydraterna per dag (5 nk/dag i detta fallet). Jag har valt att detta schemat skall ej innehålla ngn creme fraische eller dylikt - enbart ostar. Får se vad kroppen tycker om det?

Detta schemat skall man börja med 3 juni till 16 juni, sen börjar jag på fas 2 steg 2. Dvs mer feta produkter - så kmr lägga tillbaka lite majonnäs, kokosmjölk och lite annat skojj. Kmr då också öka till 30 nettokolhydrater per dag. Som sagt fullt ös medvetslös!
 
Så planen för dagen är och fixa detta fas 2 steg 2 schema. Hade vart awesome om man hade hunnit dt innan man hämtar Chucky? Man kan ju alltid drömma haha.
 
Later!
 
 

Bästa bästa kvällen ever .

2013-05-19 @ 12:04:09 Party party Kommentarer (3)
Omg jag minns ej sist jag hade så roligt som jag hade igår.
 
Kvällen började hos the birthday girl H. Som efter 92 samtal äntligen svarade i telefon - jag och J fick ju panik då vi ej visste vart H bor. Väl där så dracks det gin med sprite zero (helt Atkins skadad e man) och tjötade med en bunt härliga människor.
 
Sen var det off mot stan och till Vasastan. Ngnstanns däremellan började J må mindre bra så kvällen fick sluta tidigare för henne. Själv sa man adjöken till H och alla godingar och drog för och möta upp älskade L. Vi skulle dra vidare till ngn klubb - vad klubben heter har jag inte ngn blekaste aning om än idag haha. Calor? Caldor? Haha who the fuck knows. Men kan ju säga att jag dog och kom till himlen hahaha.
 
Så jävla snygga människor på klubben. Felt like a kid in a Candy shop. På det världens bästa musik, kom ju fan P Square låtar? Dock kan jag la säga att det var en fucking bastu där inne, jag har fan nog aldrig svettats så mkt i hela mitt liv. Alltså det bara droppade - tror ej jag såg normal ut mot slutet haha. Men skall jag vara helt ärlig så spelade dt inte ngn roll. Fick dansa och grinda haha. Skall se d som ett plus att jag säkert svettades ut alla kcal för spriten - utan ens och överdriva.
 
Mot kvällens slut (för hör och häpna, man stannade tills de STÄNGDE) så kom på fullaste allvar en as snygg tjej fram till en och låt oss säga dansade väldigt barnförbjudet, väldigt länge. Inte klagade jag!
 
Helt otrolig kväll med awesome människor och en bra fylla. Tror dock jag e fortf full. Men helt ok, löser sig under dagen haha. Mitt stora mål är och försöka och storstäda lägenheten idag. Just nu känns det dock omöjligt haha.
 
Här kmr mina berömda bildbombningar från the awesome night:
 
 
 

Tonight the party is on . Fuck yeah .

2013-05-18 @ 18:50:00 Ms Charlie Kommentarer (0)
Klänning - Monki (senaste fyndet från bagageloppisen)
 
Vart vaken sedan sju.
 
Hunnit väga mig, träna, åka till mamma för och fixa håret (klippa, färga) och göra ögonbryn (fastna i trafiken!!!) och rusa hem för och fixa iordning mig.
 
Älskade J stressar mig till max. Dags och rusa! Måste packa ner Gin och cigg - och viktigaste av allt är la kameran.
 
Ha en dunder kväll! Själv hoppas man på ragg, drinkar, skratt och en massa dans.
 
 

Träning | 13:e maj till 18:e maj .

2013-05-18 @ 11:43:28 Träning & kost Kommentarer (0)
 
Måndag
55 min Aerobic
 
Onsdag
55 min Box
 
Torsdag
45 min Transformer
55 min Cykling
 
Lördag
30 min Grit Plyo
15 min crosstraining maskinen
 
 
My gush my gush vilken bra träningsvecka. Haft med mig L på alla pass förutom spinningen denna veckan - vi är helt peppade inför Köpenhamn om 10 veckor!
 
Äntligen fick man köra Aerobic i måndags och jag gay-a loss totalt, fan snurrade ur salen - trodde jag skulle dö haha.
 
Dubbelpasset i torsdags resulterade i en jävla svettig och död Charlie - som däckade efter tio i sängen. ILLA haha.
 
Och dagens pass var ju helt fucking amazing. Älskar och träna skit tidigt! Bara rann!
 
Och är sååå sååå glad för mitt minus, lixom nästan 1 kg på en vecka? Yeey me.
 
 
Skall strax äta lunch och sen är det off till marklands för och fixa hår och ögonbryn hos mamsen. Denna helgen är man barnledig och ikv står det utgång på schemat. Söta H firar sin födelsedag. Skall bli så jävla nice, sett framemot detta i ngn vecka nu!
 
Men nu får man börja röra på sig innan tiden springer iväg - Auf Widersechen!
 
 

DOING THE HAPPY DANCE!!

2013-05-18 @ 07:45:00 Atkins dieten Kommentarer (4)

75,1 kg visa vågen idag !!

Minus 0,9 kg sen förra veckan !!

Bara 0,2 kg tills mitt första delmål !!

Detta skall firas med ett morgon pass ihop med L .

 


En visit på Valhalla badet .

2013-05-17 @ 20:33:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (1)
 
Blev en tripp till Valhalla badet med älskade underbara L. Dock gick inte allt som planerat?
 
Vi kmr fram till Sats (man måste gå via de för och komma in till Valhalla) så får L ej komma in) för tydligen så skall det finnas ngn jävla osynlig dörr som gör att hon kan ej komma till den avdelningen där barnen skall simma? Dummaste jag hört. Kvinnan på Sats (som säkert var praktikant) skulle poängtera tydligt att detta var strängt förbjudet?
 
Give me a fucking break! Jag menar vi var ej där för och motions simma? Vi var där för pojkens skull? Tänk om jag och L skulle vara ett par? Eller om det hade varit ngn som hade barnets pappa med sig, skulle de bli nekade och gå in som en familj??! Skall man behöva betala när det fan ingår i Sats kortet? Och jag försökte förklara för personalen på Valhalla att pojken ville att både jag och skulle vara med och bada med honom - noll förståelse.
 
Till slut lyckades man övertala de om att hon kan få sitta på läktaren och TITTA på. Gud förbjude om hon skulle springa in till omklädningsrummet (misstänker att det fanns väggar av guld där?) eller doppa sin lil tå i bassängen. Detta fuckade helt klart mitt humör och gjorde lilleman förvirrad som frågade vart L hade tagit vägen. Han la till att om hon ej får vara där så får vi åka hem, sötnos.
 
Så en kort visit blev det. Ej många barn och iskallt vatten - och inte för och låta paronoid men kan lova att personalen stirrade på oss under hela tiden.

Det hela avslutades med ett dopp i jacuzzin med lilleman - ah L fick uteslutas annars hade la Gestapo vandrat in med pansarvagn. Mitt i allt stötte man på ett ex, long time no see?
 
Well well. Arg är man. Men var trevligt ändå. Lilleman verkar vara super nöjd! Dt e la dt viktigaste?
 
Btw jag vågade ha på mig enbart en bikini BH och shorts idag, hoppas dt ej allt ser för hemskt ut? Om så - don't comment!
 
 
Nu skall jag fortsätta och glo ner fredagsfilmen på kanal 3.
 
 

- Moi in the summer sun .

2013-05-17 @ 19:15:00 Ms Charlie Kommentarer (0)
 
Vintage väska - Inköpt på kommersen för bra länge sedan.
 
 

Söta Wayne i sin nya basker och gröna outfit .

2013-05-17 @ 17:30:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (1)
 
 

- Tjejsnack, kaffe och långpromenad i sommarvädret .

2013-05-17 @ 15:26:00 Bilder Kommentarer (1)
 
 

2013-05-17 @ 09:25:17 Bilder Kommentarer (1)
 
 

Känsliga tittare varnas! | Snitten - Tjugofyra veckor och två dagar efter operation .

 
Idag var jag på återkontroll på Art Clinic, fick träffa min älskade sköterska F. Alltid så snäll och gossig!
 
Hon var som vanligt helt impad över snitten och påpekade att jag ser smalare ut. Till min stora förvåning sa hon att jag ej behöver tejpa brösten längre, finns två ställen på varje bröst jag skall fortsätta och tejpa dock - de e typ 5-8 cm. Freedom! Känns superkonstigt utan plåstren? Buken behöver jag bara tejpa en månad till.
 
Efter återkontrollen blev det ett Transformer pass med älskade L - gick så fucking bra. We are awesome. Skall om en stund iväg igen till Sats. Spinning! Yes ett dubbelpass idag.
 
Adjöken!
 
 

Chucky hade en sångstund på vagnen idag .

2013-05-15 @ 20:22:01 Videoklipp Kommentarer (3)
 
Detta höll på från Bergsjön till Brunnsparken.
 
Haha så jävla bäst, var tvungen och filma en del!
 
 

Före och efter bilder | De första 6 månaderna .

27:e november 2012. Operationsdagen. Läkarens egna före bilder.
 
30:e november 2012. 3 dgr efter operation.
 
25:e december 2012. 1 månad efter operation.
 
22:a januari 2013. 2 månader efter operation.
 
19:e februari 2013. 3 månader efter operation.
 
 
19:e mars 2013. 4 månader efter operation.
 
 
16:e april. 5 månader efter operation.
 
 
14:e maj. 6 månader efter operation.
 
 
Shit ett helt halvår sedan op? Kan ju inte räknas som "ny opererad" längre haha.
 
Kikat igenom alla dessa bilder i en kvart nu och kan helt ärligt säga att denna bilden (sex månader post op) är den jag ser bäst och smalast ut på. T.o.m slankare än 2 månader efter op, eller? Kanske, bara kanske. Tycker jag hade smal midja där, dock vet jag att magen e plattare nu.
 
Allt funkar så mkt bättre nu. Börjar kännas som jag sakta sakta kmr tillbaka till mig själv. Jag har inte ont längre (använder dock fortf gördel) när jag tränar och jag kan (vågar?) köra pass jag trodde ej var möjliga längre. Nu har det vart ljust för min del med maten och träningen i snart 3 veckor och kunna få ngn belöning för dt är awesome - dvs min viktnedgång i lördags.
 
Operationen har tagit mig hundra steg bakåt med vikten och resan tillbaka har varit oerhört jobbig. Har velat mellan att jag ångrar op till att dt e d bästa jag har gjort. Sen tittar jag tillbaka på ett sådant här inlägg och tänker - shit såg jag verkligen ut så?? (Pre-op alltså)
 
Vikten kmr förhoppningsvis och lösa sig med min nyfunna motivation - och målet inför Köpenhamn. Jag tror först då att jag kan njuta av den kroppen jag har fått. För även om dt e mitt fel att jag har gått upp så mkt sen op så fattar jag att min kropp har samtidigt ballat ur - bad combo? För jag menar hetsätningar är ngt som funnits där hela tiden så dt borde ej ha vart denna skillnaden? Plus att jag väger nästan 80 kg (närmare 80 kg än 70 kg) och jag tittar på bilder från ngra år tillbaka då jag vägde runt dt spåret och kan inte alls tro att dt e samma vikt nu? Ser faktiskt smalare ut nu.
 
Kanske svårt för ngn som ej befinner sig i samma sits hur dt känns. Man "gör sig själv snygg igen" med en op och vill kunna visa upp sig och all slit man har gjort under alla år - och smock så blir man gigantisk ist. Jag menar operationen är min belöning till mig själv för att jag har gått ner i vikt, klart som fan jag vill visa upp min kropp! Dock går dt ej när allt har satt sig på låren och vågen visar plus 14 kg sen november 2012? Jag har tagit ngra steg bakåt med mitt självförtroende igen .. men! Men! Jag skall ej ge upp .. jag skall blicka framåt, för en vacker dag så får jag på mig alla mina fina jeans i strlk 26/27. Jag tror på det.
 
Jag kom på att jag ej nämt mina mål så tydligt nu för framtiden? Behöver ej berätta allt (blir på tok för långt inlägg) men kan berätta första delen?
 
Viktmålet är som sagt och komma under 75 kg, dvs minus 1,1 kg - helst innan maj är slut? Målet efter det är och komma till minsta vikten efter op (som jag är medveten om?) och dt är under 73 kg.
 
Målet med träningen är att fortsätta och köra fem pass i veckan maj ut - sen kicka igång i juni dt hela ordentligt. Planen för juni är och börja med 1 pass per dag de första 2 veckorna, de 2 andra veckorna för månaden och köra 2 pass per dag.
 
Nu går jag all fucking in. I create my own happiness. Orkar ej deppa mer? Det är de första delmålen, tycker de e realtistiska?
 
 
Oj nu blev dt ett längre inlägg än vad jag hade planerat haha. Btw sorry för all spam med mig och mina före- och efter bilder idag.
 
<3
 
 

Why did you pray for the rain to come? Why do you have an urge to fuck yourself over?!

2013-05-14 @ 16:48:00 Ms Charlie Kommentarer (3)
Skor - DinSko (Inköpta för ett tag sedan på kommersen)
 
 Jag har en konstig och dålig dag idag .. mitt patetiska försök imorse var och promenera halva Göteborg i regnet för och skaka av mig dt ..
 
Frågan är om det hjälpte .. ?
 
 

6 månader efter operation . | Före och efter bilder .

27:e november 2012 - Operations dagen. Läkarens egna förebilder.
 
 
30:e november 2012 - 3 dgr efter operation
 
14:e maj. 6 månader efter operation.
 
Äntligen tycker jag att man kan se skillnad. Spec från dag 3 och idag.
 
Nu gäller det och fortsätta och se framåt och behålla fokuseringen!
 
 

7:e maj VS 14:e maj | Efter bilder .

 
7:e maj. 23 veckor efter op.
 
14:e maj. 24 veckor efter op.
 
 
Tycker dt e en tydlig skillnad i midjan?

Nu framöver kmr jag bara och ta bild varannan vecka, mindre stress?
 
Har bokat tid för återkontroll på Art Clinic, på torsdag. Skall höra vad de tycker om snitten och om jag verkligen måste fortsätta och tejpa?
 
 
Jaja! Nu skall jag påbörja dagen med bars och kaffe.
 
 

Today we behaved like we were the two most beautiful creatures the world had ever seen.

2013-05-13 @ 18:31:00 Bilder Kommentarer (2)
 
 
 
Förmiddagen med J (som var halvt oplanerad) kan summeras på följande sätt:
 
- Överkonsumtion av kaffe och pepsi max
- Skratt anfall till den nivån att tårarna rann
- Fick för oss att vi är kandidater till Top Model
 
Som sagt helt fucking awesome .
 
 
" Hästen och Agnieszka"
 
Hahahaha så himla egen humor men kunde ej låta bli och bjuda på denna bilden!
 
 

We're up all night 'til the sun, we're up all night to get some. We're up all night to get lucky .

2013-05-13 @ 15:20:00 Ms Charlie Kommentarer (1)
Linne - Monki (Present)
 
 
If I make an effort I can look fucking fab honey!
 
 

Träning | 6:e maj till 12:e maj .

2013-05-12 @ 20:54:00 Träning & kost Kommentarer (0)
Måndag
55 min DanceAerobic
 
Tisdag
55 min BodyCombat
 
Fredag
55 min ViPr
55 min Cykling
 
Söndag
15 min crosstraining maskinen
30 min Organic Bodywork
 
 
 
Denna veckan gick träningen bra! 3 av 5 pass gjordes ihop med älskade L - hur kan man då klaga? <3
 
Måndagen skulle man egentligen kört StreetDance, men som den senaste tiden så blev den inställd. Suck!
 
2 dgr vila känndes lite för länge om jag skall vara ärlig? Och smocka på dubbelpass på fredagen har gjort att jag har knappt kunnat röra mig under helgen - hej träningvärk i lår och armar. Men klagar ej! Var ett dunder dubbelpass och första Vipr klassen sedan innan op.
 
Dagens pass var awesome - rann svett och blev sådär lagom härlig i kroppen.
 
Så nu är dt en ny vecka som väntar - fullt ös medvetslös! Vägning på lördag och hoppas på ett lika fint resultat igen. Får man hoppas?
 
Ha en dunder söndags kväll honeys <3
 
 

Wham bam, Thank you ma'am!

2013-05-11 @ 12:51:20 Atkins dieten Kommentarer (5)
Oh what a glorious morning!
 
Ställde mig på vågen idag - BAAAAAM!
 
76,0 kg! Minus 1,3 kg på 2,5 vecka.
 
Dunder, dunder, dunder! Spec med tanke på mitt flipp två veckor sedan , mens och mitt bars intag denna veckan (pga mensen förra veckan).
 
1,1 kg kvar tills mitt första delmål - under 75 kg!

Nästa vägning - om en vecka (Lördagen den 18:e).
 
 

- Torsdagen den 9:e maj .

2013-05-09 @ 20:02:00 Bilder Kommentarer (4)
 
Röd dag så dagis var stängt idag, och typ allt annat?
 
Så förmiddagen spenderades ihop med L, massa skitsnack och en del kaffe. Barnen fick leka till max med varandra också. Sådär mysigt.
 
På eftermiddagen blev man uphämtad av mamsen för och åka till IKEA - vi har typ vart där non-stop hela månaden haha? Så lilleman fick sina efterlängtade IKEA köttbullar och glass. Sen fick man inhandlat nya kuddar och påslakan set, äntligen! Blev även en matta till köket.
 
Nu på kvällen skall jag göra precis ingenting .. Lilleman har sovit i sitt rum sedan måndag kväll, så han skall snart iväg och sova och jag skall sträcka mig över hela sängen och rulla haha - som jag gjort hela veckan.
 
Imorgon är det dubbelpass som står på schemat, efter två dgrs vila.
 
Jaja!
 
 

I have an urge to flaunt my goodies today, do you mind ?

2013-05-09 @ 11:21:51 Ms Charlie Kommentarer (2)
"Cardigan" - Weekday MTWFSS (Inköpt under mellandagsrean)
Boustier - BikBok (Inköpt under mellandagsrean)
 
 

- Reminiscing about the good old times & talking shit . ♥

2013-05-08 @ 17:15:42 Bilder Kommentarer (1)
 
Förmiddagen har vart dunder, ihop med kära J.
 
Nu skall eftermiddagen spenderas med och glo ner Paranormal Activity 4 och Savages.
 
A good day today.
 
 

Kto się lubi, ten się czubi ♥

2013-05-08 @ 12:33:00 Baby W 3-4 år Kommentarer (3)
 

- The game is on bitches .

2013-05-08 @ 09:16:15 Ms Charlie Kommentarer (3)
Örhängen - Senaste fyndet från bagageloppisen .
 
 
- Sit back and enjoy the ride .
 
 

PAIN IS ONLY WEAKNESS LEAVING YOUR BODY .

2013-05-07 @ 19:36:42 Träning & kost Kommentarer (2)


When you have a bit of sunshine in yor life, don't pray for the rain to come and wash everything away .

2013-05-07 @ 14:20:00 Ms Charlie Kommentarer (1)
 
Jacka med "skinn armar" - Inköpt under semestern i Polen.
 
 
Vilket härligt väder det är idag - kan det ej vara så varje dag nu framöver? Man deppar allvarligt mindre när det är varmt ute haha. Inte för och pesta ner en bra dag men enligt väderprognosen så lär det bli regn hela veckan ut, sådär yeey - eller inte.
 
Har spenderat min förmiddag på balans kroppskännedom. Ja, vad är det? Det är en sak jag har gått på i över ett år där jag försöker hitta tillbaka till mig själv och till min kropp. Acceptera mig själv och min kropp. Våga känna för och kunna klara av närhet med andra. Försöka andas och inte stressa igenom hela mitt liv. Har en tendens och försvinna i skallen pga alla tankar - detta hjälper mig och stanna kvar i kroppen. Vet ej hur jag skall förklara det ytterligare? Lite sådär yoga med hokus pokus saker, i kombo med "ouhm" ljud. I början kändes det dumt och försökte hålla mig för garv men nu ett år senare så har dt gett mig väldigt mkt! Sedär LITE personlig i bloggen, bjuder på dt!
 
Iaf .. idag var dt första ggn som man körde i grupp. 90 väldigt långa min .. Kändes lite jobbigt med alla omkring. Brukar undvika människor till max. Kände att jag hade svårt och koncentrera mig och valde då och då och vandra bort med tankarna. Vi skulle ha en tyst meditation stund i 10 min. My gawd, trodde jag skulle börja studsa. Kännde mig som en unge med ADHD, vilket jag också sa efter klassen. Men får härda ut, bara 3 ggr till! Får försöka ha en open mind kring dt.
 
I övrigt har jag gottat mig med LCHF glass i kombo med LCHF choklad som jag smälte i micron - denna ggn började det ej brinna heller! Haha. Dessa kalorier skall jag sedan på kvällen bränna bort med L på ett efterlängtat BodyCombat pass. Fucking awesome.
 
Men nu skall jag försöka och se klart "Maktens män", då den förra skivan var repad och de skickade en ny, innan jag hämtar Chucky från dagis.
 
 

30:e april VS 7:e maj | Efter bilder .

23:e april. 22 veckor efter op.
 
7:e maj. 23 veckor efter op.
 
 
Inte ngn jätte skillnad .
 
 

Sometimes the world turns ..

2013-05-06 @ 08:53:47 Ms Charlie Kommentarer (4)
 
Kofta i kort modell - HM (Senaste fyndet från bagage loppisen)
 
 
.. and you just have to follow the flow that it creates, and pray .
 
 

Atkins | Fas 1 | Söndag .

2013-05-05 @ 22:40:00 Atkins dieten Kommentarer (1)
 
Frukost
 
2 st ägg
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl zucchini
1 msk creme fraische
 
 
Lunch
 
200 gram fisk
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl aubergine
100 gram mozarella
2,4 dl gurka
 
 
Middag
 
Ca 4 st kyckling innerfilé
½ tsk curry
0,6 dl vattenkastanjer
3 dl bambuskott
1  msk creme fraische
1,2 dl isbergssallad
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,4
 
Övrigt: Saft utan socker. 2 små koppar kaffe med sukretter i. 25 cl energydryck light.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1446
 
 
Så då var dt en vecka på Fas 1. Helt ok avslut av veckan, dock har jag ej haft ngn direkt matlust och ätit galna tider idag.
 
Kmr och göra 2 nya scheman under kommande veckorna - det kmr och bli Fas 2 steg 1 och 2.
 
Sen kmr jag väga mig på lördag ist för söndag. Allt som inte innebär ett plus är godkänt.
 
 
Men nu skall jag streama lite serier jag har missat. Adjöken!
 
 

- Vår söndags eftermiddag på IKEA .

2013-05-05 @ 21:44:00 Bilder Kommentarer (1)
 
 

Atkins | Fas 1 | Lördag .

2013-05-05 @ 15:59:00 Atkins dieten Kommentarer (0)
 
 
Frukost
 
1 stor kopp kaffe
3 st ägg
½ tsk peppar
2 msk schallotenlök
50 gram ost
 
 
Lunch
 
200 gram fisk
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl broccoli
0,6 dl champinjoner
1 tomat
 
 
Middag
 
4 st små kyckling innerfilé
1,2 dl zucchini
1,2 dl ostekt paprika
½ tsk peppar
 
 
Kvällsmat
 
1,2 dl gurka
1 msk färskost
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 21
 
Övrigt: Saft utan socker. Sockerfri halstabletter under dagen. 2 x 25 cl energydryck light.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1355
 
 
Hann ej publicera gårdagens kost igår så det får bli idag.
 
Lunchen var tyvärr ej en av de godaste sakerna - lär ta kyckling till dt nästa ggn ist för fisk!
 
Annars helt ok dag :)
 
Ikv publicerar jag veckans sista dag på fas 1 schemat.
 
 

- Mensvärk & sömnbrist .

2013-05-04 @ 12:40:15 Ms Charlie Kommentarer (3)
"Fårpäls" väst med "läder" band runt - Monki (Inköpt under deras 50 procent kampanj för ngn vecka sedan)
 
 
- Tycker rubriken summerar denna lördag ganska bra ?
 
 

Atkins | Fas 1 | Fredag .

2013-05-03 @ 21:21:52 Atkins dieten Kommentarer (0)
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
2 st ägg
½ tsk cayennepeppar
1,2 dl paprika
0,6 dl champinjoner
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1,2 dl brysselkål
2 msk rå lök
2,4 dl isbergssallad
 
 
Mellanmål
 
100 gram ost
1 kokt ägg
1,2 dl gurka
 
 
Middag
 
100 gram fisk
½ tsk curry
3 dl bambuskott
1 msk creme fraische
2,4 isbergsallad
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,8
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe, varav 2 koppar med sukretter i.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1522
 
 
Till min stora förvåning så var lunchen lätt dt godaste på hela dagen. Frukosten i kombo med mens (typ blir skit-jävla-hungrig under mensen) kändes ngt för liten?
 
Gått och skiftat mellan och må super illa och ej vilja äta ngt till panik hungrig och sötsugen - nytt schema innebär inga bars! Jobbigt ..
 
Well well ..
 
 
Spenderat fredag eftermiddag med och övertala en granne och få hennes tvätt tid (hade min först vid fem och hon hade då tiden innan dt) - och hon sa ja! Gulligt if you ask me. Wayne har fått för sig och kissa och bajsa (blöjfri helt och hållet under dagarna) på sig och typ äta med kläderna? Så hade en del tvätt så att säga! Så har på fullaste allvar varit i tvättstugan sen klockan tre, och skall strax ner och hämta sista påsen med kläder (som förhoppningsvis är torr?). Det sjukaste är att ngn tog ut mina torra kläder och satte in de blöta i torktumlaren. Ehm? Thanks? Lite weird  (och creapy) .. undra vem?
 
Annars har man kollat på "Alvin och gänget 3" med Wayne. Nog sämsta filmen ever. Men Wayne vek sig och tyckte den var awesome, är han nöjd så?
 
 
Skall strax natta Chucky, poppa min menstablett, fortsätta och överkonsumera saft och kolla på "Maktens män" med Ryan Gosling och George Clooney i huvudrollen.
 
Nighty night!
 
 

En dokumentär som alla borde se .

2013-05-03 @ 14:02:29 Film tips Kommentarer (2)
 
Dokumentären "Bully" handlar om barn som blir mobbade i skolan. Man får följa de i deras vardag. Man får se vad de blir utsatta för, hur de mår, hur det påverkar familjen.
 
En bra dokumentär som berör, suttit under hela filmen med tårar i ögonen.
 
Att det skall vara såhär egentligen? Att barn tar sitt liv för att de orkar inte mer med mobbarna. Att ingen gör ngnting. Att vuxna människor skall dra repliken "barn är bara barn"? Fruktansvärt.
 
Se den idag.
 
 

Träning | 29:e april till 2:a maj .

2013-05-03 @ 11:26:00 Träning & kost Kommentarer (0)
 
Måndag
45 min DanceAerobic
 
Tisdag
55 min Crosstraining klass
 
Onsdag
55 min SatsPowerStep
 
Torsdag
45 min Transformer
 
 
Ja, det skulle egentligen ha blivit två 30 min klasser idag - men som sagt mensen kom tidigare så det får bli allt för denna veckan. Så kickar vi igång ny träningsvecka på måndag!
 
Är nöjd med och ha fått in 4 klasser. Har verkligen dödat mig själv denna veckan. Helt ärligt är dt dag 1 som jag kan röra på mig ngrlunda snabbare? Sweet.
 
Jag har kännt av träningsvärk på alla ställen som har vart möjliga. Mest har jag kännt av i buken (under naveln) och kan ju erkänna att där har jag aldrig kännt av träningsvärk innan. Lite läskigt? Insåg verkligen att de hade fixat och haft sig där.
 
Är faktiskt sjukt stolt över mig sj att jag har puschat mina gränser denna veckan och vågat gå på klasser jag har fasat och gå på efter op! Veckans enda besvikelse var ju helt klart DanceAerobic klassen i måndags, men shit happens.
 
Kan ju också erkänna att ironiskt nog att idag känner jag mig ganska så smal? Känns som all svullnad jag kännt hela veckan måste ha berott på mensen? Tycker bilderna jag la upp imorse va fina - sådär platt mage och ngt slankare kropp?
 
Blir föressten ingen vägning på söndag, får bli nästkommande söndag (dvs den 12:e) och jag tycker det känns underbart skönt faktiskt. Slipper den stressen. Nu har jag en vecka på mig och verkligen ge allt för och få till en bra siffra på vågen?
 
 
Jaja! Nu skall jag nog streama ngn film.
 
<3
 
 

Känsliga tittare varnas! | Snitten - Tjugotvå veckor och tre dagar efter operation .

 
Oh blev så glad när jag tog bort plåstren nu när jag vaknade - snitten finns ju inte ens kvar? Och de på brösten har blivit ljusare och smalare. Happy!
 
Tror jag skall boka in en återkontroll på Art Clinic efter jag passerar sex månader post op? Känner mig "fri" utan plåstren och hade så gärna velat slippa de. Denna ggn reagerade huden inte lika starkt på plåstren, tur dt.
 
Idag har mina planer fallit samman då jag vaknade utav att Tant Röd kom på besök. Så ingen träning, men fått ändå in fyra pass? Hann matcha min mens tablett bra, så mår la ok - tröttis? Drar nog till mormor och dricker lite kaffe.
 
Wayne sover fortf och funderar på om jag skall väcka honom nu?
 
 

Atkins | Fas 1 | Torsdag .

2013-05-02 @ 19:44:00 Atkins dieten Kommentarer (2)
 
Frukost
 
1 stor kopp kaffe
2 st ägg
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl spenat
1,2 dl gurka
1 msk creme fraische
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk peppar
1 tomat
4 msk rå lök
1,2 dl gurka
100 gram fetaost
1 msk cremefraische
 
 
Middag
 
200 gram blandfärs
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl blomkål
2,4 dl isbergssallad
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,6
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. Thé.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1858
 
 
En fantastisk god dag, nam nam. Bästa dagen denna veckan tror jag? Och ja, jag råka bränna kyckligen haha.
 
 
I övrigt har spenderade jag min förmiddag med och göra NADA. Fyfan träningsvärken var ej nådig idag, kunde inte ens gå och kissa för dt gjorde ont och sätta sig och resa sig haha. Knappt så att jag tog mig till dagis och tillbaka. Illa, jävligt illa.
 
Blev iaf en tripp till stan för och köpa en ny telefon då min vanliga telefon kraschade helt - så en för 200 spänn duger bra.
 
Nu på kvällen körde man ett transformer pass. Gick dunder faktiskt! Bättre än gårdagens träning, dock sådan jävla panik träningsvärk i magen haha. Imorgon blir veckans sista och femte pass. Jag hoppas jag ej avlider? För idag har man på fullaste allvar varit förlamad!
 
 
Nu skall jag tillbringa kvällen med hundra koppar thé och mina serier.
 
<3
 
 

1:a maj .

2013-05-01 @ 22:53:34 Baby W 3-4 år Kommentarer (2)
 
 

Atkins | Fas 1 | Onsdag .

2013-05-01 @ 20:51:00 Atkins dieten Kommentarer (0)
 
Frukost
 
1 stor kopp kaffe
4 st ägg
½ tsk cayennepeppar
0,6 dl stekt lök
100 gram ost
 
 
Mellanmål
 
1 burk tonfisk i vatten
1,2 dl gurka
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk peppar
1,2 dl rödkål
2,4 dl romansallad
 
 
Middag
 
1/3 pkt fläsk yttrefilé
1 vitlöksklyfta
1 tomat
1,2 dl salladslök
2 msk rålök
1 msk creme fraische
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,8
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 33 cl pepsi max. Thé. 2 st sockerfria tugummin.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 2113
 
 
Idag var middagen lätt godast, bästa jag ätit på länge - sådär fräscht? Det höga kcal intaget beror på dels frukosten och dels pga val av protein till middagen.
 
 
Idag har dt vart en lång dag. Vaknade ju sju och begav mig mot plikta vid tio. Så hela dagen spenderades där plus runt om i slottskogen. Riktigt mysigt må jag erkänna! Var lite off idag och kännde mig negativ men då höll man sig på avstånd och tog massa bilder haha - så bildbomb kmr och komma upp ikv!
 
Körde ett powerstep pass ikv. My gawd jag kunde knappt röra mig och ville gråta under hela passet - haha egentligen har jag knappt kunnat röra mig under dagen. Men jag tog mig igenom passet! Dock fasar jag för morgondagens Transformer pass - hur jag jag egentligen tänkte när jag bokade denna veckan haha? Kan fan knappt resa mig upp just nu. Illa (men awesome).
 
Men nu har jag ont i varenda en muskel i kroppen, ont i fötterna, ngt svullen och kalas trött! Men på ett bättre humör.
 
Nattis <3
 
 

- Smile, you have to .

2013-05-01 @ 09:51:00 Ms Charlie Kommentarer (3)
Halsband - Monki (Inköpt för ett tag sedan på rean)
 
 
Igår hann jag knappt stänga av tvn (igen) innan jag däckade. Gjorde fan ont och lägga sig - och idag vakna jag med världens träningsvärk. Känns som benen knappt kan bära mig. Trött så ngt in i bänken. Ikväll kör man powerstepen - det är bara och DO IT!
 
Solen verkar kika fram idag och jag hoppas innerligt dt är så varmt som det känns. Behöver värme känner jag. Dock har jag ingen aning vilken jacka jag skall ha på mig? I-lands problem eller vad? Har på fullaste allvar säkert nästan 40 par jackor haha.
 
Skall strax iväg mot Plikta och möta upp L&F. Ungarna får busa och milfarna får skvallra lite? Hoppas sötnowsen tar med sig kaffe.
 
Jag försöker ha en positiv inställning till dagen trots att jag känner att hjärnan har en del andra planer. Stay strong - your thoughts do not define who you are.
 
 

Design av Tasnim