♥ En kväll med massa filosofi i kombo med promenad .

2013-11-30 @ 23:50:00 Bilder Kommentarer (0)
 
 
För mig är du kärlek, för mig är du ljuset, för mig är du livsglädje. För mig är du allt. Jag kmr alltid stå bakom dig. Jag kmr skratta när du skrattar, jag kmr gråta när du gråter - och jag kmr hålla dig i handen när du behöver mig. Jag älskar dig, nu&föralltid .
 
 
 
 
 

♥ - Red lipstick, rose petals, heartbreak - what's love without tragedy ? I'm prepared to die in the moment, cause even forever ain't forever .

2013-11-30 @ 20:30:00 Ms Charlie Kommentarer (5)
Poncho liknande sak, som är dubbelsidig btw - Inköpt nu under Polen resan på River Island
360 kr
 
 

Act like a lady - Think like a boss

2013-11-30 @ 18:15:00 Fynd Kommentarer (2)
 
 
T-shirt (herrmodell) - HM (Inköpt i Polen - 80 kr)
Leopard leggings - Inköpta i Polen, 80 kr
 
 

Szczecin 2013 ♥ | Del 6, söndag - Trött&ledsam morgon, evighetsresa genom Tyskland för och sätta sig sedan på evighetsbåten och en Charlie som svajjade med sitt humör som en szicofren individ.

2013-11-30 @ 15:41:00 Polen 2013 Kommentarer (4)
 

När jag väl vaknade på söndagen så kände jag mig inte utvilad för fem öre .. Men dt var bara och resa sig upp och börja fixa sig och lilleman, äta frukost och packa det sista. Stämningen i luften var ledsam. Man märkte på morfar att han var ledsen och ville ej vi skulle åka. Han lekte och busade med Wayne för fullt och ville övertala Honom och stanna. Wayne förklarade sådär överpedagogiskt för Honom att han bor i Sverige. Sötnows ♥
 
 
Vi tog vår standard bild på familjen, för andra ggn iår - för första ggn inomhus ♥.
 
 
 
Vi vinkade av morfar och det blev en del tårar, alltid ledsamt och åka iväg från ngn man älskar. Önskar ibland att han kunde bo här, eller iaf närmare? När vi väl satte oss i bilen så började Wayne tugga på massa direkt, hej Polen syndrom? Och jag var bara sådär allmänt uttråkad och började ta bilder. Vi stannade för att tanka och söta mamma köpte Nestea Light och Monster Low-carb, kan ni förstå den abstinensen jag har efter den energydrickan efter Polen? Överkonsumerade där som fan dt haha.
 
 
 
Sedan skulle man köra genom halva Tyskland för och komma fram till färjan .. På ngt vänster så råkade vi alla tre (Wayne däckade) prata bort avfarten så vi började åka mot Berlin? Helt kasst skyltat så dt tog oss en bra tid och fatta att vi hade åkt helt fel. Sådär över 50 km fel? Helt i panik lyckades vi hitta ngn avfart och var tvugna och vända. Ett tag trodde vi alla att vi ej skulle hinna med båten? Roligaste var att d enda jag tänkte på då var att jag ej skulle isf hinna med PT duo:n med Lise haha. Men vi kom fram, typ 40 min innan avgång. Då skulle man på denna jävla båten som jag hatar, finns ju inget och gö där? Och dubbad tysk TV går min gräns va? Och inte kan man sova direkt när man har lilleman? Så som vanligt turades vi om för och underhålla Wayne. Mest mamma och Sammy, de lekte spårvagn och varva det med och ha detta matsydromet? Jag var nöjd när jag fick en stor kopp kaffe med sukretter i och fick läsa lite polska tidningar - ja internet var ju nere haha. Men när jag väl hade gjort dt så slog tröttheten in för min del och jag omvandlades till ngn bitter jävla fitta? Kände bara att jag ville komma hem. Var så trött när vi satte oss i bilen i Trelleborg men Wayne ville ej somna och jag satte på musiken på högsta (INTERNEEEEEEET!!) och kollade igenom 120 olästa blogginlägg. Sen var dt roliga slut haha. Kom hem runt elva, jag packade upp allt direkt och Wayne la sig ej förens halv ett? Jag kanske la mig halv tre? Illa. OM dt var svårt och vakna den måndagen .. och Ni vet alla hur den måndagen började för min del!
 
Sista delen med Polen resan kmr upp imorgon. Shoppingen Ni ännu ej har sett haha. Blev ju en del?
 
 
 
Men nu skall jag fixa mig tror jag? Skall möta upp älskade Li stan vid fem tiden. Barnledig idag så får la passa på och ej bara sega hemma? Tvätten är klar, thank you Jesus. Allt blev tvättar, trots att smutstvätten kom halva vägen upp till taket? Dock blev la ej allt torrt? Men helt okej denna ggn. Är ngt så galet trött idag, sov ändå 8 timmar i sträck? Wayne väckte mig halv nio imorse och dt var galet mörkt ute så jag var helt övertygad om att dt var natt. Och första han säger till mig när jag är helt död - "Mamma jag skall bajsa jag säger till när jag är färdig!". Jag tänkte helt ärligt köra min standard grej på Honom - "Que? No hablo sueco!". Hahaha. Men men .. så är dt, you gotta do what you gotta do.
 
Later
 
 

Fröken Charlie & Disney JD härjar i Göteborg på en fredag .

2013-11-29 @ 22:22:13 Bilder Kommentarer (6)

Herregud vilken rolig och flummit förmiddag jag och min partner-in-crime hade.
 
Körde saluhallen, en tur i parken vid kungsport/domkyrkan, massa "modell" bilder där JD agerade fotograf och avslutade det hela på ett femtio-tals inspirerat Café med dubbel kaffe för min del.
 
Kan säga med handen på hjärtat att sedan den jäveln flyttade ner har jag upptäckt en massa nya saker med kära Göteborg? Men NEJ gumman det betyder ej att jag vill DÖ här haha. Men seriöst? Som alla mysiga caféer vi lyckas hitta och att tydligen så finns det ngt Håkan Hellström träd? Hahah.
 
Dagens diskussioner var sådär halv-seriösa, smida ondskefulla planer, tracka ner Charlie, intala sig själv att man ej tror på Disneyfilmer och på allt detta en gnutta ironi samt massa negativitet. Precis som vi älskar och ha det! Kära barn du driver mig till vansinne men du gör livet så mkt roligare.
 
♥♥♥
 
 
 
 

Träning | 25:e november till 30:e november .

2013-11-29 @ 19:34:00 Träning & kost Kommentarer (5)
Måndag
45 min PT Duo med Lise
 
Tisdag
55 min BodyPump
30 min Grit Plyo
15 min crosstraining maskinen
 
Onsdag
55 min BodyBalance
 
Torsdag
55 min DanceAerobic
 
Fredag
55 min Zumba
 
 
En perfekt träningsvecka!! INDEED!! Varierat med pilates/yoga, dans och lite styrka.
 
PT tiden i måndags bestod av mest av rullen plus lite boll, men det var tillräckligt för mig och svettas like fuck med tanke på en halv vecka i Polen haha.
 
Dubbelpasset i tisdags tog död på mig, hej träningsvärk sen dess? Så otränad på den fronten, så bokat BodyPumpen kommande vecka - mer styrka åt fröken!
 
BodyBalance klassen gick som sagt sådär pga incidenten, plus en träningsvärk från helvetet som gjorde att alla övningar gjorde ONT. Ja, jag hade strechat dåligt .. lr inget alls egentligen - förlåt Lise!
 
DanceAerobicen igår kände jag mig lite lost på? Var så jävla länge sen jag var på dt passet kom jag på? Men vägrade ge mig så fick ändå ut ett flås och massa svett! Mer sådant framöver också! Måste variera min träning.
 
Men kvällens Zumba. Oh my GOD! Den var så himla bra och så jävla rolig! Paula hade med en instruktör som kmr från Finland - säger bara GOD DAMN vad han kunde röra sig. Shit de movsen och hur han shake-a asset - inte undra på hur svettig man blev haha! Tråkiga är att Paula skall på semester nu så det dröjer innan det blir Zumba med henne igen, hoppas tiden går fort! Ville ärligt inte att Zumban skulle ta slut idag, även om jag höll på och dö. SVETTIG!
 
Btw vi kan nog konstatera att dansskorna från Nike är inte helt super bekväma? Ska testa nästa ggn med strumpor på.
 
 
 
 
Passade på och ta massa bilder från idag.
LOVE ZUMBA!
 
 
http://blogg.paulamendesdance.com/
Checka in Paulas blogg!
 
 

Szczecin 2013 ♥ | Del 5, lördag - Bakis till den nivån att det var jobbigt och leva, mysig promenad på kyrkogården (sådär halv vinglandes?), en attack från Jehovas Vittnen och gå på The Hunger Games 2 premiären helt själv?

2013-11-29 @ 15:38:00 Polen 2013 Kommentarer (1)
 
 
Ja .. när jag vaknade på lördag morgon efter sådär 3 timmars sömn så ville jag dö? Ärligt .. Gjorde frukost och åt dt - minns dt knappt? Hade tydligen ätit kyckling mitt på natten också? Fick jag reda på senare under dagen haha. Men iaf däckade av en stund efter dt och när jag väl vaknade så tror jag dt tog x antal timmar och vakna upp ur min koma - och ärligt TVINGA mig själv ut haha. Lovade mig själv och ta en runda på kyrkogården, dt är ju en av de största i Europa. Dock blev turen ej så långvarig, men väldigt mysig indeed. Synd att man tog snea bilder annars hade man bjudit på en massa mer fina bilder - så otroligt vackert där!
 
Planen var ju och dra ner mot hamnen (som ligger max en kvart gångpromenad från morfar) och ta sig en polsk öl - men ärligt klarade mig knappt hem? Och detta med o laga mat tog 8000 ggr längre tid än vad det brukar haha. Till slut lyckades jag iaf ta mig in mot stan för och möta upp mamma och Sammy.
 
Men .. men! På vägen dit stalkade två kvinnor ner mig. Misstänkte att de ville prata relgion, lixom bara en sådan känsla? Men ville ej vara oartig och kunde knappt prata så lyssnade på vad de hade och säga .. Man får la visa respekt? De började prata om moral, bibeln, Gud och frälsningen. Seriöst orkar knappt höra sådant i obakis tillstånd - detta var bara pain. En väldigt lång historia kort - de försökte konvertera mig till och bli Jehovas. Jag sa "Jag är katolik. Jag har fått barn utanför ett äktenskap, utan en man vid min sida .." - ja ni fattar? Nepp inget. Jag skulle tydligen hitta deras Gud ändå .. Kom ej loss? Ville dö (mest pga att jag var bakis och kunde ej stå still haha) - så till slut drog jag dt tyngsta kortet "Jag brukar ha förhållande med kvinnor". Då tackade för sig sa att de hoppas att jag finner Gud i mitt hjärta i framtiden när jag är "redo" och gick. FUNKAR VARJE GGN!

Blev en runda inne i stan med mamma och Sammy men den var jobbigt och inte så långvarig? Planen var och se The Hunger Games Catching Fire ihop med de. Dock var de ej så sugna på det så det slutade med att man drog till bion själv, som var smockad! Bra film indeed och vaknade till ngt under filmens ggn. Längtar tills trean kmr!

När man väl kom hem satt man och lagade matlåda för hela söndagen, fram tills halv tolv? Mindre motiverad men men? Sen pratade man med morfar tills man däckade av sådär mitt i samtalet haha. Men men nu måste jag ärligt till dagis för och hinna med till Zumban. FUCK ME ÄR SÅ SEN!
 
 

- bombs go off when I enter the building .

2013-11-29 @ 10:59:50 Ms Charlie Kommentarer (2)♥ Livet är en komedi för den som tänker, en tragedi för den som känner .

2013-11-29 @ 08:57:00 Ms Charlie Kommentarer (2)
Tröja med hjärta - HM (Inköpt på senaste rundan på kommersen, typ 15 kr?)
 
Jag var helt slutkörd igår .. Tror jag däckade av strax efter tio? Radion slutade fungera på iPhonen (sover med musik i öronen, billigare än sömntabletter haha) - och trots att jag då hörde den jävla grannen så var jag så slut så jag somnade ändå. Ovanligt?
 
Vaknade tidigt idag för och slippa stressa för en ggns skull denna veckan. Så började kika på Kick-ass 2 och kört ett kaffe race. Skall strax iväg och lämna Chucky, iväg på en grej - sen möta upp JD i stan. Dagens planer med henne är enkla. Göra I-lands problem t de största problemen i världen, diskutera Disney filmer till den nivån där jag vill begå självmord och få med Mr Nikon i förmiddagen - med JD som fotograf och moi som "den-som-alltid-jobbar-sig-med-de-jävla-bilderna". Ikv är dt Zumba med Paula Mendez som står på schemat, yeey!
 
Står inför ett litet dilemma nu till helgen. Mamma vill åka till Polen. Flyga - är egentligen livrädd för flygplan. Jag vill så gärna följa med då jag vill bort härifrån .. igen - ja! Dels så får jag ej tag på den personen jag måste få tag på dels så vet jag ej om jag skall låta mina tvångstankar vinna eller inte? Måste egentligen handla mat (ingen mat hemma plus nytt schema på måndag), tvätta (typ inga byxor snart till lilleman och inga linnen samt underkläder SNART till mig?) plus att lghten ser ut som en bordell a la knark smugglings hak? What to do? Vad hade Ni gjort?
 
 

Nu kör vi lite DanceAerobic! Passar på och testar de nya dansskorna från Nike.

2013-11-28 @ 17:33:52 Träning & kost Kommentarer (3)Szczecin 2013 ♥ | Del 4, fredag - Party like a rockstar @ Senso Nightclub .

2013-11-28 @ 15:32:00 Polen 2013 Kommentarer (2)
 
 
OBS BJUDER PÅ DESSA BILDER (dålig kvalité pga att de e tagna med digitalkameran)
 
 

På fredag kväll körde jag och Sammy en förfest på hans och mammas hotell. Mamma fixade sig som vanligt å vi passade på och dricka, först till kvarn änna! Haha. Vodka redbull is the shit, of course light! Hade värkdens problem med mina ögon hela den dagen, såg sådär halv knarkad ut? Och nej detta berodde ej på spriten haha, men d blev värre efter d? Mamma satt och snacka "clear eyes" hela dagen/kvällen/natten. Hahah.
 
 
 
Pratar bilderna sitt tydliga språk? Haha illa. Mamma sa väldigt bestämt (då hon var nykter) att både jag och Sammy skulle ej dricka mer - och wiiips hade hon beställt helrör och ansträngt sig för och fixa redbull LIGHT, dt är schäääärlek på hög nivå ♥. Jag tror jag tog en drink sen gick jag och dansade och raggade kompisar som ville också dansa. Offer japp japp. Och däremellan jagade jag en norsk afrikan från Zimbuawe (hur lyckas man?) som hade konstiga planer så man fick dra detta kortet "Jag är med min mamma" - den blicken var priceless I TELL YOU! Hann också försöka vända en kvinna till the dark side - som tur var tog hon ej illa vid sig. Japp kort och gott är dt farligt och festa med mig HAHHAHA - men ganska roligt då jag bjuder på mig sj jävligt mkt!
 
 
Efter jag mer eller mindre blev blind mot natten/gryningen (röda ögon plus vodka - mnjaa?) så bestämde jag mig för och dra hemåt - sådär vid halv fem? Smarta jag skulle tacka nej till taxi pengar från mamma? I hopp om att hon skulle anstränga sig mer och säga "men jooooo ta de", njaa blev ej så hahah. Så tog av mig skorna och vinglade hem. Helt imponerad av mig sj. Spec när jag ej kunde klura ut hur man öppnar porten hos morfar? För allas info så klarade jag knappt av det nykter - typ 18 nycklar på ett lås? Hej välkommen till Jepordy?? Men en riktigt rolig kväll var det, trots att jag ej umgicks med ngn mer än fem min? Och dansade på scenen som om jag vore ngn jävla kändis haha. Så bäst e man. Dagen efter .. ja, den var ej och leka med haha. Låt oss säga att dt ej blev mkt gjort den lördagen! Och Sammy, förlåt men om du frågar ngt om dessa bilder lär jag dra: "Que? No se. Hablo solo espanol!". HAHAHA.
 
 
Men nu skall jag fixa middag åt lilleman, sen åt moi och sen dra mot Sats för lite DanceAerbobic. Förhoppningsvis botar det denna psykopatiska träningsvärk jag har i låren haha. AJ!
 
♥♥♥
 
 

Szczecin 2013 ♥ | Del 3, fredag - Shopping i gryningen på HM, bio med Wayne i en tom biosalong, frisörbesök i en bil för lilleman och ett psykotisk nedsammanbrott för och avrunda dagen?

2013-11-27 @ 22:24:50 Polen 2013 Kommentarer (6)

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var Wayne och morfar oskiljbara. De busade och hade sig och Wayne ville ej lämna morfars sida. Nu efter Polen är dt de enda han pratar om "vi ska åka t dziadzia snart med båten till Polen". Sötnows.
 
 

Jag och Chucky passade på och ta lite bilder innan jag sprang iväg till ett shopping centrum och skulle fynda massa - på HM av alla ställen? Haha älskaaar HM i Polen.
 
 

Jag var nära på och komma försent till min och lillemans planerade biobesök - ja, pga shopping hysterin haha. Men lyckades ta mig fram och vi tittade på "Det regnar köttbullar 2". Filmen var helt ok, massa fina färger? Uppskattad av lilleman iaf, tror mest uppskattat var chipsen haha? Sen var vi helt ENSAMMA på bion, inte en enda kotte? Snacka om att det kändes som LYX! Lilleman försökte övertala mig att folket kmr "sen" haha.
 
 
 
 Efter bion skulle vi köra del två på vår heldag ihop nämligen ett frisör besök (och åka spårvagn dit var nog bäst för Wayne. Han är inne i ngn spårvagns fas?). Lilleman har vägrat låta min mamma klippa Honom ett tag nu - och helt ärligt började han se ngt ovårdad ut? Körde sin homeless look lite väl mkt? Haha. Så jag lyckades hitta en frisörsalong för barn! Och utan familjen dragandes hoppades jag på succé!
 
 

Jag fasade för att Wayne skulle få ngt flipp och vägra klippa sig men dt gick hur bra som helst! Det var sjukt fint på salongen och de hade verkligen barnanpassat den. Lillen fick välja mellan en bil, en motorcykel och en vanlig stol - of course tog han den röda bilen, alltid hans favvo. Märkte på lilleman att han var nervös inför klippningen, han får denna halv komiska smilet (som jag också får när jag är nervös, shit vi e nog släkt trots allt haha) men han sa inte ngnting och satt still och lät henne klippa Honom. Jag var så stolt! Och personalen där blev helt sålda på Honom! Och ja .. jag kanske överdrev med bilder? Dt värsta e att jag nog har tio bilder till? Vafan hans första frisör besök? 60 kr! Synd att dt ej finns ngt liknande här i Gbg? För dt priset då of course ..
 
 
 
Såhär stilig blev lilleman efter sin klippning. Bad de och spraya hans hår. Såååå cool! Han skulle sjklart ej ha mössa efter detta haha.
 
 
 
Bara för att lilleman var så duktig så valde jag och fortsätta vår heldag ihop - i form av glass! Nöjd kille. Ja .. man kan ju lungt påstå att Waynes matrutiner var helt off denna dagen - och egentligen alla andra dgr när vi var i Polen?
 
 

Klockan tickade iväg och jag hade inte ens ätit lunch (klockan var typ sex? Ni vill inte ens veta när jag åt min middag, illa riktigt illa!) så vi började dra oss hemåt till morfar. På vägen mot vagnen ser jag en orkidé i papperskorgen (okej inga kommentarer på dt, jag vet jag är weird haha) och den var helt ny och fin? Varför slänger man en sådan blomma? Ja, men iaf .. Jag kunde ej låta den bara vara där? Så lilleman fick ta en för laget och hämta den, haha varför skall man göra smutsjobbet sj när man har sin lilla assistent? (Nu lär ngn flippa för den kommentaren?). Så han hämtade blomman och vi gav den till morfar - som btw blev skit glad. SCORE!
 
 
Så kan ju säga att dagen med Wayne var helt otroligt mysig. Bara jag och han. Behövs sådana stunder ibland - bort från alla vardagliga saker. Sen är dt la en annan femma att när vi mötte upp resten av gruppen så skulle han få sig ngn hej-jag-har-damp-och-skall-gnälla-skrika-sparka-gapa-gråta-på-allt-och-alla-medans-jag-släpar-mig-själv-på-golvet-framför-folk-inne-i-butiken. Så japp, jag tappade det. Bad mistake och möta familjen tillsammans med Wayne. För och skrika på Wayne efter en sådan fin dag (där han var hur snäll och lydig som helst?) .. ja dt var ba ledsamt. Mitt i sin psykos så fucka han "svansen" jag hade på väskan och då fick man bara tårar i ögonen .. SUCK!
 
Planen var att jag, mamma och Sammy skulle ut den kvällen och jag kan ju säga med handen på hjärtat att jag ej alls var sugen på det efter bråket med Wayne? Men andades och utgången blev av och Gud vad roligt det var! Så glad att jag ej bangade. Bilder på dt kmr upp imorgon. Haha tro mig bjuder på de! Helt mot Sammys vilja för den delen. Att folk aldrig lär sig - är man med mig är kameran en del av mig, man fastnar på bild vare sig man vill eller inte! SÅDESÅ!
 
Men nu skall jag nog börja göra mig redo och däcka? Skall bara ringa ett samtal. Har en träningsvärk från helvetet och misstänker att den kmr vara värre imorgon? Men men .. Nattis honeys ♥ .
 
 

Psykotisk nedsammanbrott innan BodyBalance passet ?

2013-11-27 @ 20:04:33 Träning & kost Kommentarer (7)

Möter upp JD i Bellevue och vi skall ta bussen ihop mot Sats Torpavallen .. 5 min kvar tills den kmr ..

5 min går och helt plötsligt försvinner bussen helt från tablån? POOFF BORTA! Psykos panik tar fart och vi väntar och väntar. Ringer C i panik och frågar om hon kan hämta oss och leker mänsklig GPS.

Ja .. Då får bussen för sig och komma? 20 min efter sin tid? Och stackars C var tvungen och vända tillbaka med bilen.

Resultat? Typ var där 2 min innan klassen skulle börja och ba slängde in Wayne i mini-sats och sprang mot salen. Super stressad och en puls på 200.

Så ja .. Klassen gick la ej dunder för min del då jag planerade mord på Vässtrafik. Förlåt C ännu en ggn!Min förmiddag ♥ Promenad i kombo med Powerking, JD agerar modellfotograf, lunch på Saluhallen & kaffe på McDonalds - däremellan en massa livsfilosofi .

2013-11-27 @ 15:25:00 Fynd Kommentarer (0)
 
Jacka från River Island - Inköpt nu i Polen, på rean för 700 kr
Iphone skal med hjärta på plus iphone vantar - Inköpta nu i Polen på HM för 80 kr
 
 
Glöm inte?
 
 

Just nu - Lunch på Saluhallen med JD

2013-11-27 @ 12:38:31 Bilder Kommentarer (1)| Black and white & colors |

2013-11-27 @ 09:55:15 Ms Charlie Kommentarer (0)
Blus med rosett - HM (Senaste kommersen fyndet, typ 15 kr?)
 
Denna morgonen har man hunnit och överdriva sin kaffe konsumtion, sett till att lilleman har ätit & fixat iordning sig utan att ett tredje världskrig har brutit ut och betalat räkningarna. Yeey me.
 
Vågen visar helt ok siffror med tanke på Polen resan. Kännde för och fixa till mig idag, skall även ta på mig en av mina nya jackor från Polen. Skall iväg strax mot stan för och härja med JD - vem vet man kanske bjuder på en bildbomb sen? Varav en bild på hur jackan ser ut?
 
Men allt kan ej vara perfekt denna morgonen - är hur sen som helst till dagis haha. Får kanske ringa de och säga detta? Well well, goodbye for now!
 
 

Szczecin 2013 ♥ | Del 2, torsdag - Massa mys, massa shopping och biobesök.

2013-11-26 @ 20:30:00 Polen 2013 Kommentarer (4)
 
Jag och morfar pratade mer denna ggn än när han var i Sverige under sommaren, väldigt mysigt. Ja .. man kan ju lätt säga att jag hade skeva prioriteringar under sommaren som var!
 
 

När man väl fixade iordning sig för och skrämma ngn till döds så drog man ut på en shopping runda. Helt själv och under HELA dagen. Fan jag är sjukt galen duktig på och göra mig av med pengar? Jävligt illa haha.
 
 
 
Gick över hela Szczecin i torsdags för och hitta ett paraply till Wayne. Fanns fan ingenstans? Köpte ett i våras till honom på Netto med "cars" på, tyvärr gick den sönder. Faktiskt pga vädret och ej pga Wayne, ja man blir ju helt häpen! Men iaf till slut hittade jag ett och då var det Hello Kitty som skitungen tycker om. Dock fick jag ej den reaktionen jag trodde jag skulle få? "Oh fin Kitty mamma, men ska du inte köpa de bilarna?". Haha va ska man göra? Man kan ej trolla som Wayne har fått för sig att man kan. Fanns ju ej? Men mot kv uppskattades den allt mer och mer. Ej regnat än men får se om han blir nöjd och använda den då?
 
 
 
Mitt stora lass under Polen resan (utöver kalvkorv och kaffe) var dessa energidrycker från Monster (Low-carb). Kostade typ mellan 8-10 kr burken - PSYKOS! Kärlek!
 
 

Familjen ♥ Inte alltid så gulligt som dt framstår i bilderna. Wayne förvandlades till en demon så fort hela familjen var samlad. ATTENTION WHORE! Jag höll på och tappa det stup i kvarten så försökte vara mest sj haha = mindre stress.
 
 
 
 På kvällarna skulle det ÄTAS! Och på morgonen, under dagen och vid varje tillfälle man fick tag på. Jag tror ärligt Wayne har plussat en del efter Polen resan haha. Alla rutiner flög åt helvete ut genom fönstret för hans del och helt ärligt så orkade jag ej låta tvångstankarna styra det (plus BVC's röst i mitt huvud) - men kan ju lätt säga att de två senaste dgrna har d vart KÄMPIGT och få Wayne och äta som vanligt ..
 
 
 
På kvällen gick jag, mamma och Sammy på bio. Jag skulle of course ha en stor kopp kaffe med haha. Sen att jag skulle spilla skiten över hela min tröja för att jag e retard ibland e en annan femma haha. Tur att morfar hade tvättmaskin hemma! Vi såg "The counselor" som var total jävla värdelös? Hade förväntat mig så mkt av den filmen och den levde ej alls upp t det? Inte ens i närheten? Fattar fortf inte alls vad den gick ut på eller själva handlingen? BIG NO!
 
 
 
Annars har man gjort nada nu på eftermiddagen. Lite svajjande humör idag känner jag. Saknar Polen ännu mer när jag kollar igenom dessa bilder .. Imorgon är det vägning som står på schemat (döda mig!) och förhoppningsvis en dejt med L - som kanske blir längre då kroppskännedomen blev avbokad?
 
♥♥♥
 
 

Atkins | Fas 2 .

2013-11-26 @ 17:00:52 Atkins dieten Kommentarer (2)
Måndag
 
 
Frukost - 3 dl kvarg (20) + 1 dl joghurt (3,6) + 1 msk kakao (1,2) + 0,6 dl riven kokos (1,3) + 1,2 dl annanas (8,7)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 3 dl bambuskott (3) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 0,6 dl stekt lök (4,3) + 2,4 dl gurka (2) + 1 msk creme fraische (0,3)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 1,2 dl romansallad (0,4) + 1 tomat (2,5) + 1 msk creme fraische (0,3)
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 50,8 - Varav 14,5 är från grönsaker
 
 
 
Tisdag
 
 
Frukost - 3 LCHF mackor (9) + 2 msk färskost (0,8) + 0,6 dl gurka (0,5)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + ½ sötpotatis bakad (12,1) + 2,4 dl brysselkål (7,2) + 1,2 dl stekt paprika (3,8) + 1 msk creme fraische (0,3) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 1,2 dl gurka (1)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 2,4 dl broccoli (3,4) + 1,2 dl stekt lök (8,6) + 1,2 dl romansallad (0,4)
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 50,1 - Varav 26,7 är från grönsaker
 
 
 
Onsdag
 
 
Frukost - 4 dl joghurt (14,4) + 9 st cashew nötter (4,4) + 14 st valnötshalvor (3) + 1 liten persika (7,2)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl blomkål (1,8) + 0,6 dl majs (6,3) +  1 msk creme fraische (0,3) + 0,6 dl stekt paprika (1,9) + 2,4 dl gurka (2)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 2 dl keso (4) + 2 msk rå lök (1,5) + 1,2 dl romansallad (0,4) + 1,2 dl isbergssallad (0,1) + 1 tomat (2,5) + 12 st hasselnötter (0,5)
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 51 - Varav 16,5 är från grönsaker
 
 
 
Torsdag
 
 
Frukost - 2 st LCHF mackor (6) + smör + 50 gram ost (1) + 0,6 dl ostekt paprika (1,5) + 1 dl joghurt (3,6) + 24 st hasselnötter (1)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1,2 dl majs (12,6) + 1 morot (5,6) +  ½ sötpotatis bakad (12,1)
 
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 2,4 dl zucchini (3) + 1,2 dl aubergine (2) + 1,2 dl gurka (1) + 1 msk creme fraische (0,3)
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 50,7 - Varav 25,7 är från grönsaker
 
 
 
Fredag
 
 
Frukost - 4 dl joghurt (14,4) + 1 msk kakao (1,2) + 1 litet färskt fikon (6,4)
 
Lunch - 4 st LCHF bröd (12) + skinka + 100 gram ost (2) + 0,6 dl lök (4,3) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2 msk färskost (0,8) - In i ugnen.
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1 morot (5,6) + 2,4 dl zucchini (3) + 1,2 dl romansallad (0,4) + 1,2 dl isbergssallad (0,1)
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 50,8 - Varav 13,4 är från grönsaker
 
 
 
Lördag
 
 
Frukost - 2 LCHF bröd (6) + smör + skinka + 2 dl keso (4) + 1,2 dl frysta blåabär (7,4) + 14 st valnötshalvor (3)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 2,4 dl romansallad (0,8) + 1,2 dl isbergssallad (0,1) + 2,4 dl gurka (2) + 2 tomater (5) + 2 msk rå lök (1,5) + 50 gram ost (1) + 1 msk creme fraische (0,3) + 44 st jordnötter (3)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 1,2 dl salladslök (2,4) + 1,2 dl stekt paprika (3,8) + 1,2 dl champinjoner (4,6) + 2,4 dl isbergssallad (0,2) + 0,6 dl stekt lök (4,3)
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 50,3 - Varav 24,7 är från grönsaker
 
 
 
Söndag
 
 
Frukost - 3 dl joghurt (10,8) + 1,2 dl annanas (8,7) +  ½ äpple (8,7)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1,2 dl zucchini (1,5) + 1 msk creme fraische (0,3) + 22 st jordnötter (1,5) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 0,6 dl bulgur (6,4)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 0,6 dl majs (6,3) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 1,2 dl isbergsallad (0,1)
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 51 - Varav 12,5 är från grönsaker
 
 
 
Så nu var dt klart! Börjar med denna på måndag - så dt är storhandling som gäller till helgen!
 
Har typ noll inspo idag .. ja, undra varför? Men gjort så gott jag kan. Tagit bort pannkakorna helt. Och sojabönor och allt sådant. La till bulgur på söndag, testa ngt nytt ändå?
 
Insåg också att jag har räknat nettokolhydraterna fel för kvarg. Räknade 1 dl som 100 gram men d stämmer ej så japp 3 dl (1 pkt från lidl) innehåller hela 20 nk, så jag tror jag bara lyckades klämma in det en dag? Jaja ..
 
Men nu skall jag glo ner ngt och sen mecka med Polen bilderna?
 
Later!
 
 

Art Clinic | Stor bukplastik + bröst op (lyft plus implantat) samt fettsugning | 1 år senare .


Ja .. detta är sanningen .. ett år senare efter op och detta året har vart nog en av de värsta åren i mitt liv .. Allt från att jag blev sjuk efter op till att jag har lagt på mig cirka 18 kg. Kan säga med handen på hjärtat att jag borde ha väntat med operationen .. Hade för bråttom med och göra den, jag trodde den skulle göra mig lyckligare? Nej .. Visst min läkare säger att jag skall se det från den ljusa sidan med att jag ej har mitt häng och jag har bröst .. mnjaa? Hade nog hellre vägt dt jag vägde och haft gördel på mig?
 
Enda som jag e nöjd med är snitten och mina bröst. Men egentligen inget annat. Kroppen fungerar inte alls på samma sätt som innan op och jag har fan fått t.o.m en annan form på kroppen? På op dagen vägde jag 68 kg då jag fick ett flipp med mina hetsätningar - ångest inför op. Efter op vägde jag som minst (så vitt jag vet) runt 72 kg. Sen har dt bara pendlat. I våras var dt som mest nästan 78 kg, lyckades ta mig ner till 73 kg sen tog dt stopp. Sen nu under sommaren hamnade jag i någonslags "sambofälla" och plussade som mest nästan till 82 kg - på loppet av mindre än 3 månader. Och nu har vågen pendlat mellan 78-80 kg. Jag får panik. Detta är inte jag. Jag t.o.m avböjde Art Clinics erbjudande om och ta 1 år post-op bilder, jag skäms fan?
 
Finns egentligen ej så mkt jag kan göra - kan ej vrida tillbaka tiden hur mkt jag än vill dt? Jag får kriga vidare. Jag har ej hetsätit på flera veckor, jag börjar köra fokus på träning. Jag har hoppet kvar - trots att dt svajjar som fan. Jag får ej ge upp. Jag måste hitta tillbaka till mig sj - för som sagt detta är inte jag. Bara och titta på dessa bilder gör att jag får tårar i ögonen .. What the fuck happend? Jag får skylla mig själv. Mkt är pga mina hetsätningar och min oförmåga och gå ner lika snabbt efter op. Alla blödningar. För mkt "unna sig" - för min dl med bars, protein och alkohol. Ja, allt .. Detta är min sanning. Livet blir inte alltid bättre för alla efter sådana här operationer. Och dt är inte många i Sverige som delar med sig av denna sidan av operationerna - drf har jag valt och vara offentlig med mina .. Så kanske ngn annan där ute befinner sig i samma situation och då skall den personen veta att han/hon är inte ensamma!
 
 

Första bilden är jag november 2012 - vägde 62-63 kg
Andra bilden är jag igår, dvs november  2013 - Cirka 80 kg
 
Så sorligt .. så sorligt ..
 
Fortsätta och kriga?
 
 

Nu kör vi! Dubbelt upp! Ut med all frustration&ilska.

2013-11-26 @ 11:01:04 Träning & kost Kommentarer (2)

M.I.A - Y.A.L.ASzczecin 2013 ♥ | Del 1, onsdag - Missbruka kaffe klockan 2 på natten, däcka av precis ÖVERALLT och avsluta dagen med shopping i zombie tillstånd.

2013-11-25 @ 21:45:00 Polen 2013 Kommentarer (0)

Ja .. såhär såg det ut när vi skulle väcka Wayne halv tre på natten? Stackaren hade sovit i typ 2 timmar, om ens det .. Jag satt och drack kaffe för och se till att jag klarade av och resa mig upp, haha hade suttit och glott på film nästan tre timmar för mig själv? Men iaf .. lilleman vaknade inte alls så Sammy fick bära ner Honom till bilen, tur att han är stark då 26 kg i dövikt är ej och leka med haha.
 
 

 
Lilleman sov i ngra timmar i bilen och tro fan att jag däckade helt av jag med. Öppen mun och allt haha. Sen när han väl vaknade så var han så snäll så, helt förvånad? Så ja, han fick köra sina Hello Kitty spel på iPaden - helt i extas haha.
 
 
 
När klockan blev efter sju var jag så hungrig att jag kunde börja tugga på mig själv haha - så passade på och avnjuta mina LCHF mackor i bilen. Nam-nam.
 
 
 
På båten, som är från helvetet (känns som dt tar år innan man kmr fram), så turades vi alla om och underhålla Wayne. Jag och Sammy däckade av i omgångar dock så mamma fick dra dt tunga lasset haha. Sorry! Ärligt hur kan man däcka av på väskor på en soffa? D-Ö-D!
 
 
 
Hela familjen led av en "vi-är-så-uttråkade-och-det-finns-inget-och-göra-så-vi-kan-la-äta-vid-varje-tillfälle-vi-får?" syndrom. Haha lilleman var helt nöjd med det. Yo don't say? Jag passade på och dra ner ngra korvar .. haha att jag aldrig lär mig?
 
 
 
Här i spelrummet tillbringade Wayne majoriteten av tiden. Undra va det var som var så himla roligt med det? Spec med tanke på att vi aldrig la i pengar i dessa bilar? Bra att barn har fantasi haha.
 
 

Snacka om att jag fick till bilden riktigt fint på Wayne här, don't you agree? En av dessa tusentals försök och underhålla Wayne haha.
 
 
 
 
När jag väl hade vaknat upp ur min koma så tänkte jag att jag får också ta en för laget och underhålla Wayne. Så blev en del bus och hör och häpna (!) jag målade med Wayne. Gissa vilken nalle som jag målade? Haha Ms Charlie satsar på och bli nästa Picasso hahah (egen humor).
 
 
 
 
Jag passade på och ta massa bilder på Wayne, i brist på annat. Sicken schnööögginnnng!
 
 
 
Mitt koffeinmissbruk fortsatte i hopp om och vakna i skallen - kaffe drickandet fortsatte under hela dagen skall ni veta!
 
 
 
Sen skulle man köra evighets resan genom Tyskland till Polen. Även här däckade hela buten (förutom Sammy då of course haha) - kändes ju som om man skulle dö annars av sömnbrist?

 
 
Fina morfar ♥ . Var så glad och se Honom igen, ej kännts dtsamma sedan han åkte. Saknaden har vart stor!
 
 
 
 Självklart skulle Wayne leka med morfar direkt när vi kom fram - "kör bilen dziadzia!". Bill&Bull - haha helt oskiljbara.

 
 
Jag passade på och dra en runda på stan (var dock tvungen och göra mig sj ngt mänsklig först) och brände de första pengarna, i kombo med mer kaffe såklart!

 
Har en del bilder från resan denna ggn så tänkte dela upp inläggen så man ej spammar sönder bloggen. Resan dit gick ju så mkt bättre än vad jag trodde den skulle gå. Man vet liksom aldrig med en fyraåring som behöver stimulans till max? Men Chucky var så duktig så! Jag menar tro mig, blev en del gnäll och skrik men så får dt vara. Jag fattar ärligt ej hur jag orkade ta mig ut på stan efter den evighets resan? Haha helt död. Men awesome med lite me-time i form av shopping och Wayne fick busa med morfar. Win-win änna!
 
Annars idag har man ej gjort ngt spec? Gynekolog besöket blev av. Jag fick total psykos panik och grät, tror jag fick en blackout också? Hade aldrig fixat det utan älskade L ♥ - tack hjärtat! Nu är dt iaf över. Biopsi tagen. Bara och invänta resultatet och ta dt därifrån? Så nu skall jag förneka allt som har med detta och göra fram tills att brevet dimpar ner i brevlådan. Japp!
 
 
Skall försöka lägga mig tidigare idag (kmr dö av sömnbrist annars, påriktigt?) för måste upp ngt tidigare imorgon då dt är dagis fotografering klockan 9 som gäller, får ju fixa till skitungen en aning? Nattis
 
 
BTW STÄLL FRÅGOR UNDER MIN LILLA FRÅGESTUND! Inte många frågor som har trillat in?
 
 

PT Duo med Lise | Vecka 3 .
Sömbrist, total kaos imorse, stressad och sen. Så började som sagt min morgon. Alltid skönt och sätta fokus på ngt annat än sin damp ångest man har ibland - dvs på TRÄNING! Starta veckan ihop med JD och Lise är ju dunder.
 
Så trots ens mini-semester och syndande gick träningen helt över förväntan. Körde mkt rullen idag - Triggerpoint, för Er som tränar på Sats vet vad jag menar då va? Är ju helt död i kroppen efter Polen, så mkt som man promenerade där är helt galet haha. Mina fötter är fortf kalas svullna! Så ja .. rullen var dunder.
 
Imorgon kör man dubbelt upp på morgonen och på kv blir dt och mecka ihop ett nytt Atkins schema.
 
 

Har ju tappat dt helt när dt kmr till pilates och yoga haha - FRÄLST. Det första man köpte i Polen var liksom dessa saker? Bollen kostade ta mig fan bara 100 kr (inkl pump!), pilatesbandet ca 30 kr och mattan 90 kr. Ärligt helt galet billigt? Ska pumpa upp pilates bollen i dgrna. Sen blev jag helt psykotisk när jag hittade yoga skorna från Nike. Gissa priset?? 600 kr! Fan halva priset om man jämför med Sverige! Så fick de som en julklapp av mamsen, TACK <3! Testade de idag och det känndes sjukt bra, måste bara klura ut detta med snöringen? Sen till detta får man ju egentligen ett till par skor? Som används till dans, så på torsdag smäller det! Skall testa de på DanceAerobic klassen.
 
 
Men nu har man finbesök från JD så skall vara lite social. Kör en update på första delen på Polen resan ikv.
 
Tjing!
 
 

Du är den finaste ängeln. Mitt hjärta kmr alltid och tillhöra dig .

2013-11-25 @ 14:31:44 Bilder Kommentarer (1)Good morning and guess who's back?

2013-11-25 @ 09:47:00 Ms Charlie Kommentarer (4)
 
Kom hem igår efter 23, helt slut! Men haft dt dunder. La mig ej igår förens 02? Skulle packa upp och läsa bloggar, älskade OCD:n har hittat tillbaka haha.
 
Morgonen har börjat kaos, jag fungerade inte alls när jag vaknade? Lilleman sov för länge och jag skulle se till att han fick i sig frukost, duscha och ta på sig kläderna - allt på en marginal på 20 min. Gick det? Knappt! Och börja morgonen med och skrika på varandra är mindre roligt, men vi kramades innan dagis iaf.
 
Jävla I-lands problem också - va tvungen och köpa busskort nu också? Tur att jag kom på det för hade jag fått böter hade jag fan slängt mig framför vagnen, tillbaka till Sverige likamed stressen välkomnas tillbaka! 
 
Så nu sitter jag på vagnen med musik på högsta volym med mina nya rasta skullcandy hörlurar (fina va? 180 kr, en av Polen fynden) och försöker inte dö i en blodpropp .. Är sen till PT Duo, FUCK! 
 
Kmr bjuda på lite bilder ikv! Skall iväg efter pt:n till gynekolog och göra detta såkallade cancer testet, SUCK! Men nu skall jag hålla tummarna att vagnen åker 200 km/h .. Adios!
 
 

Frågestund, any questions ?

2013-11-20 @ 15:15:13 Ms Charlie Kommentarer (4)

Detta inlägget är tidsinställt, just nu när jag skriver detta är klockan kvart över tre på natten och jag tog dagens första kopp kaffe klockan två - that was a first? Vi fick knappt upp lilleman men sjukt nog är vi i tid och på väg ner mot Trelleborg. 

Bloggen lär eka nu i dgrna när jag är i Polen. Paus från allt som har med internet och göra kan behövas, indeed. Så lär bli en update först på måndag, då vet ni det!

Tänkte dock under dessa dgr att Ni kunde ställa lite frågor till fröken? Är det ngt Ni är nyfikna på? Spelar ingen roll vad frågorna handlar om, få saker är privata så att säga haha. Självklart kan man vara anonyma och nej jag vet ej hur man söker up ip adresser - då vet Ni det haha. Tänkte svara på dessa via ett videoinlägg (önskemål från en), förutsatt att det trillar in tillräckligt med frågor dvs?


Men men hoppas Ni har det dunder <3 En underbar film & ett försök till och dygna?

2013-11-20 @ 00:40:34 Bilder Kommentarer (4)


Såg precis färdigt "känn ingen sorg" och dear Lord vad bra den var. Helt sjukt, rekommenderas varmt!

Hela huset sover, förutom jag. Är ärligt inte trött och om typ 90 min skall vi åka iväg - ser ingen mening i och sova då? 

Lilleman däckade för drygt en timma sedan .. efter och ha gråtit i en timma pga att han själv till slut inte visste vad han ville. Detta barnsyndromet? "Jag vill inte sova .. Jag vill leka .. Jag vill vara med mormor och Sammy .. MAMMAAAAAA" - you get the point right? Trött man blir ibland ..

Neeh .. nu skall jag nog dra på en rulle till och hålla mig vaken här i ngra timmar till?

Tre sevärda filmer .

2013-11-19 @ 23:15:20 Film tips Kommentarer (2)

For those rainy days .. theese movies are perfectPT Duo med Lise | Vecka 2 .

 
 
Idag var det dags för vecka två av sex för våran PT utmaning ihop med Lise. Tufft pass där dt bara rann svett för min del ngt så otroligt!
JD var så duktig idag och jag blev helt impad över hur raka och fina linjer hon fick. Balans var inget problem för henne heller, oavsett hur hon försöker vända på dt haha.
 
Körde en uppvärmning med JD innan Lise kom - ärligt jag tog ut mig lite väl mkt haha. Skulle köra fokus på pike förstår ni! Döda mina magmuskler och lår. Men kämpade vidare.
 
Nästa pass blir måndag morgon - sådär lagom död och sliten efter Polen resan haha. RMI!
 
 
 
Första bilden är hur jag gjorde min pike själv .. andra bilden är hur man skall göra en pike (i början iaf) om man skall ha rätt teknik. Hahhaha jaja .. en vacker dag skall jag göra en så "hög" (ännu högre haha) pike med rätt teknik - SÅDESÅ!


Jaja .. nu måste jag fixa middagen för idag (ja, ngt sent - ingen matlust) och för morgondagen. Ge lilleman kvällsmat. Rensa kameran och ladda den. Annars e man packad för Polen resan, åker 03.00 inatt. Sen bara och invänta mamma nu som skall hämta oss!


Träning | 18:e november till 19:e november .

2013-11-19 @ 16:23:00 Träning & kost Kommentarer (0)
 
 
Måndag
55 min Yoga
 
Tisdag
45 min PT Duo med Lise 
45 min Cykel
 
 
Som om sagt en kort träningsvecka denna veckan. Åker till Polen inatt.
 
Blev tre pass denna veckan, och gjorde de två passen förra veckan trots mens så enligt mig sj och mitt knasiga system är detta godkänt haha! 
 
Yogan i måndags var bra, börja morgonen och veckan så är dunder. Lär lätt boka den igen ngn ggn när jag ej har Wayne hemma. 
 
Planen en var och köra Soman idag .. Så blev ej fallet då jag råka göra helt fel med tiden på PT Duon. Så är det ibland! Men dagens pass var bra och tuff, hej svettig. Gav mig all-in på och göra pike idag haha. Tog mig högt upp men fick fail på tekniken av Lise. Gör om - gör rätt, right? Tog lite bilder från idag, kmr upp ikv! 
 
Kommande vecka blir det som sagt blandande klasser. Var skönt och köra spinning idag, ej vart så mkt cardio dt senaste. Dubbelt upp idag = en svettig Charlie. Synd att bastun var sönder på Kungsgatan, fick ej min lilla stund haha.
 

Men nu skall jag packa det sista inför Polen inatt och sen laga mat för hela dagen imorgon .. Ngt stressad? Är inte på topp med mitt humör heller. Jaja ..
 
 
 
 
 

Underbara JD <3

2013-11-19 @ 10:12:17 Bilder Kommentarer (0)

Fröken Charlie grinig - söta JD köper pepsi max. Yeey!

Nu - PT DuoBästa timman på länge!

2013-11-18 @ 18:36:22 Film tips Kommentarer (4)

Ärligt Johan Glans är en av de bästa svenska komikerna ever (och Magnus Betnér of course utöver Honom) fyfan har ba sprutat tårar under denna timman - så jävla bra! Måste ses! 

http://youtu.be/HtN5MbxCTjg - En av hans första (och roligaste) klipp jag såg.Såhär startar man veckan <3

2013-11-18 @ 09:26:07 Träning & kost Kommentarer (5)

55 min yoga klockan 07.15

Kunglig frukost som bestod av LCHF mackor och turkisk yoghurt med fil, på Sats

Härlig varm och lång dusch som avslutades med pilates övningar i bastun

Nu är musiken på högsta volym i iPhonen och tar en promenad mot stan, innan det är dags och dra hemåt 

Känner mig ganska nöjd med livet just nuGod morgon, en tidig morgon .

2013-11-18 @ 06:40:24 Ms Charlie Kommentarer (0)

On my way .. taggad!Atkins | Fas 2, steg 10 | Söndag .

2013-11-17 @ 21:43:00 Atkins dieten Kommentarer (0)
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
2 skivor low carb bröd
smör
50 gram ost
0,6 dl gurka
0,6 dl ostekt paprika
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
1 morot
0,6 dl majs
2,4 dl blomkål
1,2 dl stekt lök
0,6 dl svarta bönor
 
 
Middag
 
100 gram fisk
½ tsk curry
1 msk creme fraische
3 dl bambuskott
0,6 dl salladslök
0,6 dl purjolök
2 st low carb bröd med smör
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 51
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. Ca 1 liter julmust light. 1 pkt sockerfritt tugummi.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1566
 
 
En god avslutning på denna veckan. Gott med bröd, känner mig ngt "normal". Weird I knöw. Portionerna har dock vart ganska små om man jämför med veckan? Btw lunchen kändes som ett härligt barndomsminne. Mormor brukade alltid mata mig med potatismos och majs - blomkålen i kombo med allt annat (plus majs) gjorde att dt smakade typ likadant.
 
Så då var det hela denna veckan och hela fas 2 egentligen? Lär göra ett nytt schema på samma steg och samma nettokolhydrater när jag kmr tillbaka från Polen, typ tisdag e planen? Dvs ej denna då haha. Planen är då och börja på det nya schemat den andra december och köra dt i en månad? Sen får vi se vad jag gör? Detta schemat kmr jag köra två veckor till, blir så med tanke på Polen resan.
 
 
Annars har man haft en seg dag - uttråkad till en knas nivå? Personliga påhopp på Gina Tricot som jag ej ens orkar gå in på .. Fixade iaf håret hos mamma - plus ögonbryn, dt ni! Har ej blivit ngn teori idag .. suck .. men bestämde mig och köra från mamma hem - då är dt la ändå okej? Eller?
 
Men imorgon skall man upp halv sex för och hinna med yogan. Frukosten ser jag fram emot. Kanske man skall dock ta med sig två skivor low-carb bröd utifall att? Jaja .. skall köra vidare på mitt Youtube race - dt är dt nya!
 
 
Så himla bra. Längtar ännu mer t Polen när jag hör denna.
 
Btw heter charlie19892009 på Youtube om ngn vill checka in dt. Typ bor där just nu haha.
ILLA.
 
 

Känsliga tittare varnas! | Snittet, ca sju och en halv vecka efter re-op på vänster bröst .

 
Idag var det dags för tejp byte på snittet, så passade på och ta en bild på det. Blev ganska förvånad över hur fint snittet har blivit? Syns ju ej? Ja det är dt där lilla strecket haha. Blev kass bild dock, kameran ville ej samarbeta?

Nu ser brösten så fina ut om man jämför med innan re-op. De är lika. Äntligen! Nästan ett år och två operationer senare kan jag äntligen känna mig nöjd. Måste ringa Art Clinic och be IGEN om pre-op bilderna - fortf ej fått de? Hade vart nice och se den skillnaden.
 
 
Annars e jag klar här med städningen. Segat mig ngt så enormt idag, ja pga min besatthet med filmtittande haha. Skall iaf iväg nu t mamma och fixa håret, måste en sväng förbi stan dock.
 
Later .
 
 

Movies, movies and more movies .

2013-11-17 @ 14:15:55 Film tips Kommentarer (4)Fröken Charlie i ett nötskal ? (Är detta ngn ny grej och prata om sig sj i tredje person?!)

2013-11-17 @ 12:35:44 Ms Charlie Kommentarer (5)

Jag är så himla konstig ibland när jag får mina infall ..

.. som ex nu - Ringa Sats Landala och önska sig en speciell frukost efter yogan imorgon bitti haha. Skönt att de tyckte dt var helt normalt haha! 

Livet kan vara så mkt roligare när man är knäpp! Veckans viktresultat .

2013-11-17 @ 10:15:59 Atkins dieten Kommentarer (4)
Idag visar vågen 79,7 kg
 
I onsdags visade den 81,1 kg
 
Söndagen den 3:e november visade den 78,3 kg
 
Resultat - plus 1,4 kg på 2 veckor
 
Ja? Min kropp tolkade dessa 1,4 kg baklänges? Skulle vara MINUS Charlie - inte PLUS! Men såhär är dt ibland. Förra veckan under mensen va kosten kaos pga bars plus att jag sov inte ett skit. Nya tag! Är glad att det ej visar över 80 kg iaf som det gjorde i onsdags?
 
Nästa vägning blir innan Polen, dvs på tisdag. 
 

Dagens planer är:
 
Städa hemma, teori om man hinner (?)
&
Dra t mamma och färga håret 
 
 
Men nu skall jag ta en gigantisk kopp kaffe och glo vidare på dokumentären om den svenske porrkungen (typiskt filmval a la Charlie eller vad haha) 

Atkins | Fas 2, steg 10 | Lördag .

2013-11-17 @ 00:05:01 Atkins dieten Kommentarer (8)
 
 
Frukost
 
3 dl joghurt
1 dl kvarg
1 msk kakao
0,6 dl körsbär
24 st hasselnötter
 
 
Lunch
 
200 gram fisk
½ tsk peppar
2,4 dl spenat
1,2 dl stekt paprika
1,2 dl stekta champinjoner
2,4 dl gurka
4 msk rå lök
 
 
 
 Middag
 
2 färska hamburgare
½ tsk peppar
2 dl keso
25 st pistage nötter
2,4 dl romansallad
1,2 dl gurka 
1 tomat
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 50,9
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 1,4 liter julmust light. 2 glas fanta zero. 3 st fishermans friend (sockerfri).
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1769
 
 
Vilken god dag! NAM! Dagens enda "klagomål" är dessa frusna körsbär - ärligt smakar nada?
 
 
Nu kom detta inlägget upp sent då jag kom hem sent haha. Imorgon är dt vägning som står på schemat och jag förväntar mig bajs resultat, för dt var kaos siffror i onsdags. Men så är dt! Bara och kriga vidare.
 
God natt!
 
 
 Jag Ä-L-S-K-A-R Yotube.
 

- En visit i Bollebygd .

2013-11-16 @ 23:47:00 Bilder Kommentarer (0)
 
Idag blev det en visit hos mammas vän ute på landet.
 
Blev massa mys med hennes tre gossiga hundar, middag, massa snack, trumpetande (?) och Lena Philipson på hög volym.
 
Och mer vettigt än så har man ej gjort idag, trots att man är barnledig? Haha hade jag själv valt hade jag bett ngn heting knacka på min dörr ikv med vin. Men sådant är livet när det är fullt med massa regler om vad man INTE får (ej ska) göra haha.
 
Nu är Youtube på fullt ös (som hela veckan) sen är dt la ngn film man lär glo ner innan det är dags och krama kudden.
 
 
Ta mig tillbaka till Köpenhamn till Afrikanska klubben, typ nu haha?
Sweet memories <3
 
 
 

Just nu- mys med familjen i Bollebygd .

2013-11-16 @ 18:47:35 Bilder Kommentarer (0)

Sometimes you wake up. Sometimes the fall kills you. And sometimes when you fall - you fly .

2013-11-16 @ 14:27:08 Ms Charlie Kommentarer (8)
 
Harems byxor - Inköpta under Gdansk resan
Vantar - Inköpte under Gdansk resan
Lila tröja - Top Shop (Inköpt förra helgen på kommersen - 5 kr)
Fjäderörhängen - JC (Inköpta förra helgen på kommersen - 10 kr)
 
 

Jag älskar dig mitt lilla monster ♥ .

2013-11-15 @ 23:00:00 Baby W 4-5 år Kommentarer (13)
 

Atkins | Fas 2, steg 10 | Fredag .

2013-11-15 @ 22:30:00 Atkins dieten Kommentarer (2)
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
1 burk tonfisk i vatten
½ tsk cayennepeppar
2 tsk majonnäs
14 st valnötshalvor
1,2 dl salladslök
3 kokta ägg
1,2 dl gurka
 
 
Lunch
 
Dubbelportion mandelpannkakor
1,2 dl riven kokos + 1 msk kakao (OBS I SMETEN DETTA)
1,2 dl frysta hallon
0,6 dl frysta blåabär
 
 
Middag
 
250 gram skinkshnitzel
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
1,2 dl stekt paprika
1,2 dl purjolök
0,6 dl champinjoner
0,6 dl stekt lök
0,6 dl linser
1,2 dl gurka
 
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 51
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe, varav 3 koppar kaffe med sukretter i. 4 glas cola light. 25 cl energydryck light.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 3430
 
 
Lyx dag idag. Allvarligt. Pannkakan kunde ha vart ngt sötare? Haha vet inte varför jag har tyckt dt om pannkakorna hela veckan? Men annars var allt magiskt idag! Dock är jag ngt chockad över kcal intaget? Woops? Jag har svårt och tro att detta stämmer men men? Och ja .. pannkakan är boven i detta haha. Får nog slänga vågen utanför balkongen på söndag?
 
 
Nu gjorde jag föressten teori testet online .. Första försöket - 68 procent. Andra försöket 65 procent .. Ville ge upp här men lite pepp från L via sms så gav jag mig in på ett tredje och sista försök och .. 79 procent!!! YEEY ME!! Fortf ej godkännt (fattades 6 procent) men detta var bäst hittills! Så nu räcker dt för ikv. Funderar på och köra hela söndagen teori .. och verkligen läsa i böckerna? Vilket jag tragiskt nog ej gjort än .. Men men .. Nu skall jag natta lilleman och hoppas teorin om att han skall sova längre imorgon för han la sig super sent idag? Haha Chucky lär vakna sju imorgon bara för att .. ibland tror jag han jävlas med mig haha.
 
Sen glo film, nattis folks!
 
 

Fyfan jag ryser ..

2013-11-15 @ 21:42:23 Youtube Kommentarer (1)
 
Detta var nog det vackraste jag har hört på länge .. man blir ju tårögd ..
 
Så duktig, checka in hennes kanal - http://www.youtube.com/user/lindseystomp?feature=watch
 
 

Fullt ös denna fredagen .

2013-11-15 @ 19:25:00 Bilder Kommentarer (11)
 
 
Denna dagen har vart verkligen fullt ös medvetslös sedan morgonen?
 
Började min morgon med och ringa 3. Jag och mina tvångstankar förstod att jag hade fått en faktura som var för hög. Det löste sig dock och jag bjöd killen på 3 på morgonens garv anfall, fröken Charlie i ett nötskal. När jag ändå väl var igång ringde jag Comviq för och ta reda på fakturan och på ngt vänster lyckades man få sitt abonnemang sänkt med en hundralapp? Wiii! Utan och binda sig, fick nämligen en bekräftelse på detta via mailen (I ain't dumb). Som en plus i kanten fick jag det ytterligare sänkt med en hundralapp i tre månader framöver. Bra start eller vad? Dock blev man sen till dagis? Så är dt!
 
Sen var dt dax för övningskörning med mamma. Fick en briljant idé om och köra från mig till IKEA i Bäckebol. Jävla skit bilist höll på och köra in i mig på motorvägen då han led av fredagssyndromet. Så där körde jag och skrek hora för liv och död, sen bad jag självklart om ursäkt för ordvalet haha. Men vi tog oss fram smidigt. Mamma kunde andas ut att hon ännu en ggn överlevde en biltur med mig. Så blev det välförtjänt cola light och kaffe med sukretter på IKEA, awesome. Känner mig som en hund ibland. Sitt Charlie - DUKTIG HÄR ÄR BELÖNINGEN! Hahaha.
 
Sen hade man som sagt ett awesome yoga pass följt av en härlig dusch och en bastustund efteråt. Mindre kul sen när man kom hem och skulle göra budget för månaden - omg I'm broke as usual haha. Blev sen till dagis, som vanligt också? Supermorsan i farten igen! Men efter man hämtade lilleman drog man till mormor, klunka kaffe och bli paranoid av alla tusentals sukretter haha. Mormor var ngt stissig idag, men vi alla kan ej vara på topp hela tiden right? Hon var dock pigg på och ta bilder, me like.
 
Nu när man kom hem tog man tag i BERGET av disk, gjorde en inköpslista för mat i Polen och ringde morfar för och säga vad som behövs. Illa att man måste köra google translate på vissa matvaror - och polska är liksom mitt modersmål? Vi låtsas att jag aldrig har nämnt detta va? Haha. Så nu är dt count-down på Polen resan! Natten mellan tidag och onsdag åker vi. LÄNGTAR! Shopping, utekväll, biobesök och massa bilder med Herr Nikon. Sweet.
 
Nu skall jag ta fixa middag till mig och lilleman innan dt blir typ natt? Har jag gått och blivit tidsoptimist eller? Illa är dt iaf? För idag måste måste måste jag plugga teori online. Får påriktigt dygna annars. Kan ej ursäkta mig hela tiden med det. Har fortf ej testat min teori och banka boken i skallen? Kanske funkar? Eller?
 
Ne .. halv flumm nu? Trött, javisst!
 
 

Träning | 11:e november till 15:e november .

2013-11-15 @ 16:09:00 Träning & kost Kommentarer (4)
Måndag
45 min PT Duo med Lise
 
Tisdag
55 min Zumba
 
Torsdag
15 min övningar med pilatesbollen
30 min Organic Bodywork 
 
Fredag
55 min Yoga
 
 
Bra bra bra träningsvecka! Är väldigt nöjd.
 
Som sagt PT tiden i måndags kanske inte var så himla mkt träning men får räknas som dt ändå? Nu är sex veckors utmaningen startad och man känner sig taggad! Nästa pass blir på tisdag morgon, längtar! Får se vilka spännande övningar Lise kmr hitta på.
 
Majoriteten av klasserna denna veckan har vart yoga alt pilates inspirerade, mkt pga det Lise egentligen sa - tänk på mig även utanför våra PT tider! Haha, så indeed I did! Vart mkt fokus från mitt håll på linjer och teknik. Känner att det börjar bli bättre! Efter gårdagens pass har jag världens träningsvärk i magen, tog en tid och registrera imorse varför jag hade sådan värk? Så även om jag kände mig osäker på övningarna på bollen igår för att jag var själv så gjorde jag tydligen ngt rätt!
 
Och dagens yoga pass gick helt amazing! Svettades som fan och ba kroppen darrade! Jag kanske inte alltid får in varje rörelse men anstränger mig så mkt jag kan. Ära dina begränsningar! Hade ngn sagt till mig för 1-2 år sedan att yoga och dylikt kan få dig och svettas och du får mer träningsvärk av det än av cardio pass hade jag skrattat de rakt i ansiktet. Haha mycket som kan ändras om man har rätt mind-set va? 
 
Kommande de vecka blir kort vecka med träningen pga Polen resa och alla klasser blir yoga pilates inspirerade haha. Veckan efter Polen kör vi lite blandat, cardio och dans. Som sagt insåg under veckans Zumba hur mkt jag saknar dansklasser.
 
 
 
Men nu är man mätt och belåten från sin syndiga lunch och fröknarna på dagis ringer i panik att jag är sen - woops? Så skall ner och hämta lilleman och dra mot mormor för kaffe, bilder och tjöt! 
 
Adjöken .
 
 

Fika på IKEA .

2013-11-15 @ 12:45:48 Bilder Kommentarer (5)

Nu är det dax för yoga på Sats Kungsgatan Övningsköra med mamma .

2013-11-15 @ 10:54:53 Bilder Kommentarer (3)

Haha vi är så flummiga! Och ja, vi överlevde.

Close your eyes honey and dream of a world filled with joy and color ♥

2013-11-14 @ 23:39:00 Ms Charlie Kommentarer (1)
 
Pyjamas byxor - Kappahl (Inköpta i helgen på kommersen för 15 kr)
 

Time for me to say goodnight .. sleep tight and don't let the bedbugs bite
 
 

Atkins | Fas 2, steg 10 | Torsdag .

2013-11-14 @ 22:30:00 Atkins dieten Kommentarer (1)
 
Frukost
 
Mandelpannkaka
2 dl keso
0,6 dl frysta blåabär
9 st cashew nötter
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk peppar
1 morot
2,4 dl zucchini
0,6 dl stekt lök
4 msk schallottenlök
1,2 dl sojabönor
 
 
Middag
 
250 gram skinkschnitzel
½ tsk peppar
2,4 dl broccoli
3 dl bambuskott
2,4 dl ostekt paprika
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 50,8
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 1,5 l julmust light. Sockerfria halstabletter.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1907

 
Så god dag idag med! Dagens enda minus kanske var att pannkakan hade smakat bättre med steviadroppar i? Annars skall man ej klaga, nam-nam.
 
 
Idag fick man btw sitt efterlängtade kaffe, sådär på tal om inget. Tacka för en underbar mamma <3
 
 

En torsdag fylld med barn, besök på djurgården och tjejsnack över en kopp kaffe och bebis spya .

2013-11-14 @ 21:25:00 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)
 
 
Min dag idag har vart kaos - sådär överfylld med stress? Ingen aning varför egentligen men vart sen med allt. Seg och mer eller mindre blind? Typ såg suddigt och dubbelt hela förmiddagen, glasögon på imorgon?
 
Träningen gick dunder idag dock. Behövdes den me-time. Körde ngra övningar Lise har lärt mig innan Organic Bodywork (30 min yoga klass i värme) och märkte hur annorlunda dt är och köra dt sj och ej ha ngn som rättar till en haha. Nästa ggn måste jag ha en spegel och kunna glo på min egna teknik känner jag?
 
Idag hade vi på eftermiddagen finbesök från C och hennes två söta barn. Blev en tripp till djurgården nedanför mig. Det busades (skrek) och skulle tittas på alla djur. Thank God blev dt ej en så lång stund haha. Sedan drog man till moi för kaffe och massa snack. Man hade ju ett krig med min bäddsoffa i en halvtimma innan de kom idag haha, don't ask. Ngnstans däremellan förvandlades jag till en extra mamma (självmant!) till C's fyra veckors bebis. Fråga inte varför? Haha hela jag luktar bebis just nu, men tänka sig att man har ngra modersinstinkter djupt inom sig själv kvar. Himla mysig dag iaf. Nästa ggn hoppas man på bakning hemma hos de!
 
Annars har teorin ej blivit av heller idag. Ärligt skit dag i form av tid? Är helt slut. Skulle kunna somna på tangentbordet just nu .. Så är dt ibland! Skall glo ner ngt på tvn tror jag, råkat fastna på youtube just nu? Imorgon skall man övningsköra med mamma på morgonen. Efteråt blir dt lägligt nog yoga för och lugna ner sig HAHA.
 
...
 

Vecka 1. Försöker göra en pike .

 
Ett av mina mål med PT Duo i sex veckor nu är och göra en pike.
 
Detta är vad jag klarar av nu, babysteps!
 
Jag SKA klara det!
 
 

Just nu .

2013-11-14 @ 11:38:03 Träning & kost Kommentarer (1)

Skall köra bollen en stund nu innan jag skall in i värmen och köra yoga .

Later !


Atkins | Fas 2, steg 10 | Onsdag .

2013-11-13 @ 22:16:00 Atkins dieten Kommentarer (1)
 
Frukost
 
2 skivor low carb bröd
2 msk färskost
50 gram salami
 
 
Lunch
 
½ pkt fläskfilé
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
2,4 dl blomkål
1,2 dl stekt lök
1,2 dl champinjoner
1,2 dl stekt paprika
 2 tomater
½ potatis, bakad
 
 
Middag
 
1/3 dels pkt fläskytterfilé
½ tsk cayennepeppar
1,2 dl ostekt paprika
1,2 dl romansallad
50 gram ost
14 valnötshalvor
22 st jordnötter
1 msk creme fraische
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 51
 
Övrigt: Saft utan socker. 1 kopp kaffe med sukretter. 3 x 25 cl energydryck light. Fishermans friend halstabletter (sockerfria). Ca 33 cl cola zero. 3 st sockerfria tuggummin.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 2147
 
 
En jävla amazing god dag. Praise the Lord! Så gott. Allt. Finns inget fel idag. Jag mena checka in ba bilderna. DREGGEL hahah.
 
 
Annars har jag ärligt ej blivit klok på tiden idag? Förmiddagen tickade på tok för långsamt men var fan gick eftermiddagen? Ba sprungit ner och upp som en galning t tvättstugan med Wayne? Och nej allt blev ej torrt, men smarta jag bokade morgonpasset imorgon så allt är kvar nere i tvättstugan. Vi har fått sådant låst system, love it.
 
Så jaa .. Mer än så har man ej gjort idag? Ingen teori. Påriktigt har ej funnits tid. Imorgon. Även om jag ej har tid imorgon egentligen - skall skapa tid. Borde egentligen diska .. med betoning på borde .. Men nu skall jag se till och andas och glo ner ngn svensk kriminalare, igen.
  
Nattis!
 
 

Självutnämnd personal shopper åt JD på Weekday, massa ego bilder på fröken Charlie & lunchfika på Paprika .

2013-11-13 @ 17:07:00 Bilder Kommentarer (5)
 
 
Haft en dunder förmiddag. Ärligt. Trots vägningen, handen på hjärtat dt var ej många minuter som jag grubblade på dt där. Hade ett awesome "KBT-smida planer-framtiden-och allt annat däremellan" samtal med underbara L. Så när man väl skulle ha KBT var man en positiv studstande duracell kanin haha.
 
Sen träffade man underbara JD som ej delade samma positiva anda som jag idag. Men på ngt sätt kompletterar vi varandra eller hur hjärtat? Haha hakar på det tåget en annan dag, promise! Ist blev man en personal shopper åt henne. Dagens mission var jeans byxor. Roligt hur man börjar på en strlk och inser man har TRE strlk mindre, I TOLD YOU SO! Men visst satt jeansen helt awesome på henne?

Efteråt blev det lunch för JD på paprika och själv drack man världens godaste kopp kaffe - som en underbar orgasm i munnen, I KID YOU NOT! Ärligt skulle kunna gifta mig med den kotten som skulle kunna köpa kaffe hem till mig. Så illa är dt haha. Varför vägrar jag köpa det egentligen?
 
Men allt roligt har sitt slut och jag var tvungen och dra mig hemåt för och hämta lilleman. Åt påriktigt världens godaste lunch - sådär koooooooma. Kan ärligt dö nu och känna mig nöjd med livet. Haha jag är lite konstig idag. Nu kör jag ett youtube race här hemma. Klockan sex är dt tvätt till max som gäller. Lilleman skall hjälpa till, lite barnarbete är underbart HAHA.
 
Hittade btw körkortsboken så skall sätta mig ner nu i timmarna med näsan i boken och fatta vad fan dt är jag skall fatta. Om man kanske slår mig med boken i huvudet så kanske trillar all info in sådär magiskt? Eller? Måste iaf göra teori testet online igen idag .. Tror datorn kmr flyga genom fönstret om den står 65 procent igen. D-R-A-M-A Q-U-E-E-N. Indeed & proud.
 
 
Föressten dagens JD citat:
 
 (JD provade byxor på Weekday)
 
JD - Byxorna sitter ju som späck!
Jag - Vad fan betyder det? Tajt?
JD - Kan du inte svenska eller??
 
 
(Inne på paprika och JD sorterar sitt gamla och nya smink)
 
Rött läppstift? (håller sitt gamla) Nej, vissa passar inte alls i rött läppstift. Vissa ser ut som en hora som extraknäcker som en clown.
 
 HAHAHA DÖR!
 
 
But that's all for now
 
 

Fall down seven, stand up eight .

2013-11-13 @ 09:19:00 Ms Charlie Kommentarer (7)
"Pippi tröja" - Inköpt på kommersen i helgen. Typ fem kr?
 
 
Vågen visar helt otroligt höga siffror? Skall försöka tänka positivt då dt e en bit kvar till söndag .. Skall ändra ytterligare på allt framöver. Ngt stämmer liksom ej. Får inte inte inte ge upp.
 
Utöver dt har man haft en bra morgon so far. Snoozade ovanligt nog idag, vakna av att alarmklockan ringde mitt i en dröm och jag blev ngt förvirrad haha. Men avnjöt min frukost (LCHF mackor) framför svensk kriminalare. Awesome. Väckte lilleman, sov som en stock? Så nu är han duschad, påklädd, mätt&belåten - och vi har tid kvar innan vi ska t dagis?
 
Så nu sitter jag lyssnar på youtube, sådär på kanske ngt för hög volym haha.
 
 
 
 
Love this .
 
 

Atkins | Fas 2, steg 10 | Tisdag .

2013-11-12 @ 21:33:00 Atkins dieten Kommentarer (3)
 
Frukost
 
Mandelpannkaka
½ äpple
1 msk mandelsmör
 
 
Lunch
 
½ pkt fläskfilé
½ tsk peppar
2,4 dl aubergine
0,6 dl majs
2 st ägg
2,4 dl isbergssallad
4 msk rå lök
1 tomat
 
 
Middag
 
1/3 dels pkt fläskytterfilé
½ tsk cayennepeppar
0,6 dl stekt lök
1,2 dl stekt purjolök
0,6 dl champinjoner
0,6 dl svarta bönor
1,2 dl romansallad
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 50,6
 
Övrigt: Saft utan socker. 1,4 l julmust light. Kaffe, varav 2 koppar med sukretter i.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 2088
 
 
Mkt bättre dag idag . Frukosten och lunchen var succé (finns faktiskt inget annat ord för dt, tyvärr) - middagen känndes ngt torr? Plus råka bränna den ngt. Multi-taskingen falerar ibland. Duscha och laga mat samtidigt - ja .. dt funkade inte idag haha. Dagens andra minus är mina mattider .. beror på dels noll aptit, dels dålig planering? Jaja .. Imorgon bitti skall man äta low-carb bröd till frukost - oouuhh exciting!
 
 
 Zumban gick verkligen helt dunder idag. Var ej den instruktören enligt schemat (sjuk, buhu!) men blev helt glad när jag insåg att Paula Mendez skulle hoppa in ist. Tack vare henne som jag fortsatte och jobba mig på och gå på Zumba klasser! Hon är helt underbar. Så när klassen var slut droppade man och var på gränsen till och sluta andas - Dramaqueen indeed. Men älskar´t! Måste boka fler dans klasser, så himla roligt.
 
Nu finns dt inte mkt mer och göra av denna tisdagen. Imorgon är dt en del som skall hinnas med - varav ena saken är en jeans jakt ihop med JD haha. Och massa PK (powerking haha). Jusste vägning också .. suck ångest! Morgondagens problem ..
 
Nu skall jag glo ner ngn svensk kriminalare .. Jag och mina perioder i ett nötskal!
 
 
 

PT Duo med Lise | Vecka 1 .Igår blev starten för min och JD's sex veckors utmaning. 6 veckor med Lise som drillseargent! Haha precis som det skall vara. Fått tydliga ORDER om att dt är alkohol förbud som gäller haha. 
 
Igår var det mer en genomgång om rörlighets tester, lite övningar och denna fruktansvära mätningen. Räknar dock ändå detta som ett pass. Så mycket jag grät igår gick jag la ner ett kg i vätska haha.
 
JD var så sjukt duktig igår, är så stolt över henne! Hoppas innerligt att dessa veckor framöver kommer ge henne denna boosten hon behöver - så hon kan se hur jävla awesome hon är.
 
Har en video från passet där jag försöker göra en pike - skall posta den så fort jag får den av Lise! Målet är ju bland annat och göra en riktig pike innan dessa veckor är slut.
 
Så hejja hejja oss! 
 
 
http://nutraelite.se/gick-ner-mer-an-60-kilo/
 
http://jdingbg.blogg.se/
 
 

Strax - Zumba

2013-11-12 @ 17:54:03 Träning & kost Kommentarer (0)

(Vadå älska Sats och deras små härliga citat utanför?)En tisdags förmiddag med L ♥ .

2013-11-12 @ 16:16:00 Bilder Kommentarer (0)
 
Vilket jävla väder det är idag? Jag och L lyckas alltid pricka in de dgrna och ses som dt bara ÖSER ner regn haha. L var ngt sen imorse och jag led av koffeinbrist - så drog t McDonalds och köpte en kopp kaffe. Krisläge, javisst. Kaffe är fan nasty där egentligen haha. Så himla roligt hur man resonerar - Orkar ej köpa nytt bryggkaffe då dt kostar ca 30-35 kr. Men EN kopp kaffe på donken för 10 kr går för sig. Haha so weird .. Men så värt, iaf idag.
 
När L kom så gick vi på jakt efter Timberland kängor. Där stod vi i den orginala Timberland butiken och väntade på att hon i kassan skulle avsluta sitt 15 min långa samtal. Liksom ursäktade ej ens sig trots att vi gick fram och vårt kroppsspråk skrek "HEJ KAN DU HJÄLPA OSS OCH SLUTA FÖR GUDS SKULL PRATA I TELEFON?!". Nope, nada. Som vi ej fanns där. Som om det var 8 miljoner andra kunder i butiken så vem bryr sig om oss? När hon väl la på skulle hon hitta på att den modellen L var ute efter ej fanns. Vi förklarade att de fanns online på diverse hemsidor, nej dt skulle hon köra detektiv arbete på sin iPad för och bevisa oss fel. Öööh? Så dt hela slutade med att hon dumförklara oss i x antal min och för att jag ej skulle tappa dt så tackade vi för oss och gick. 2 butiker sedan hittade vi dessa "finns inte-har aldrig funnits-ni är retard-skorna". Servicen är ju top-notch ibland!
 
Blev en tur inne i stan. Window shopping, för så gör fattigt folk haha. Sitter och funderar på vad man skall köpa till Wayne i julklapp? Jävla hets med det egentligen. Ville köpa en klocka till Wayne (han är inne i en ngn sådan period trots att han ej då kan klockan haha) men smarta mamma skulle köpa en i helgen på kommersen? Hoppas han fuckar den fram tills jul haha. Annars har jag ingen aning vad jag skall köpa till ungen?
 
Sen som en oväntad twist så blev det kaffe på Condecco. Massa tjöt, helt mysigt. Där jag som vanligt råna de på sukretter och sjklart blev jag helt halv paranoid efteråt då jag VET att jag överdoserar. Living life on the EDGE haha. Åt ej min lunch förens för knappt en halvtimma sedan, men så är dt ibland. Ingen direkt matlust idag .. igen .. Men god lunch, matkoma just nu, indeed. Bytt om nu också till träningskläder och skall trotsa vädret ytterligare en ggn till idag för och ta mig till Sats. Zumba står på schemat, med världens hetaste instruktör. Dubbel pepp eller vad haha.
 
 
Men ne .. nu skall jag varva ner lite innan jag drar ..
 
 

Don't waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window .

2013-11-12 @ 09:18:25 Ms Charlie Kommentarer (5)
Tröja med rosett - Inköpt på kommersen i helgen för 5 kr.
 

HAHAHHAHA I love this shit .

2013-11-11 @ 23:59:00 Youtube Kommentarer (0)
 
På riktigt . Jag dör . Och ja, detta är säkert egen humor HAHA .
 
http://www.youtube.com/user/ThisIsACommentary?feature=watch
 
Ni måste se fler klipp . Måste, I tell you .
 
 

"He said he care but no tears in his eyes. And ask me if I'm alright - n****a is you blind?"

2013-11-11 @ 23:25:00 Youtube Kommentarer (0)
 
Klockren , var bara så jävla tvungen . Så jävla skön .
 
 

Atkins | Fas 2, steg 10 | Måndag .

2013-11-11 @ 22:29:39 Atkins dieten Kommentarer (1)
 
Frukost
 
2 dl kvarg
2 dl joghurt
½ äpple
0,6 dl frysta jordgubbar
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk peppar
2,4 dl zuzzhini
0,6 dl champinjoner
0,6 dl svarta bönor
2 dl keso
2 msk rå lök
 
 
Middag
 
1/3 dels pkt fläskytterfilé
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl spenat
1,2 dl isbergssallad
2,4 dl gurka
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 51
 
Övrigt: Saft utan socker. Thé. 1,4 l julmust light. 2 koppar kaffe med sukretter i. Sockerfritt tuggummi.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1592
 
 
En okej dag men om jag skall vara helt ärlig så kändes den ngt oinspirerad? Sen har matlusten vart nere på noll idag .. så är det. Får se vad morgondagen bjuder på, i matväg?
 
Nu skall jag roa mig ngn minut med Youtube sen krama kudden. Har en huvudvärk från helvetet.
 
Nattis ♥
 
 

Vår måndag . I bilder .

2013-11-11 @ 18:53:00 Bilder Kommentarer (3)

 

Suck my cockiness, lick my persuasion, eat my poison - and swallow your pride down .

2013-11-11 @ 17:23:00 Ms Charlie Kommentarer (10)
T-shirt - Cheap Monday (En av fynden från kommersen i helgen, typ för 5 kr?)
 
 
Så vad har man hunnit med denna dagen so far?
 
 
 Började dagen med och nysa påriktigt i 90 min, vem behöver duscha när man kan nysa på sig själv haha?
 
Lyckades ta en vagn imorse som ej hade ström - så där satt man fast i en halvtimma. Tur att L höll en sällskap i telefonen.
 
Pga västtafik kom man 45 min försent till PT Duo med JD.
 
Psykisk melt-down efter jag insåg att jag har plussat i cm. Underbara Lise som gav mig massa kärlek medans tårarna rann ner för kinderna. Sometimes my walls shake, but they shall not fall.
 
Ändrade planer = promenad med Wayne till Kortedala.
 
En oplanerad tripp till mormor för kaffe och massa bilder.
 
 
Är helt slut i skallen. En konstigt dag so far, dt kan man lungt konstatera?
 
 

God morgon .

2013-11-11 @ 08:18:25 Baby W 4-5 år Kommentarer (2)

Nyvaken, nyduschad och dags för frukost innan vi ska bege oss mot dagis.Tre bra filmer och en halv sjuk Charlie .

2013-11-10 @ 17:16:30 Film tips Kommentarer (6)

Vaknade imorse med feber, ont i halsen, frusen till max och nös i flera timmar. Sen dess har jag poppat tabletter och druckit the som en tant. Mår ngt bättre?

Trots att man har vart i dåligt skick har man städat hemma och haft sig. Varvat detta med och glo ner film, typ vart nästan enbart svenska kriminalare idag haha. 

Mamma är på väg hit för och ta ut Chucky på en promenad. Min plan är och fortsätta och försöka bli bättre. Imorgon är det nämligen en ny utmaning som börjar. 6 veckors PT duo. Dvs jag och JD skall köra med Lise. Awesome eller vad? Så Ni förstår motivationen och må bättre tills imorgon?

Imorgon börjar jag även på ett nytt schema, sista steget på fas 2. Of course kmr bilder upp! Blev ingen vägning idag pga mensen, så får bli nästa söndag? Lär dock väga mig på onsdag? Veckan har ju gått bra men blivit en del bars och dylikt pga mensen? Men en månad utan HÄ idag iaf, yeey me.

Men nu skall man glo vidare på film, mer intressant än såhär blir dt tyvärr inte idag?♥ Goodnight .

2013-11-09 @ 23:15:00 Fynd Kommentarer (3)
 
Pyjamas byxor - Lindex
Linne - Gina Tricot
Hoodie - Gina Tricot
 
10 kr/st
 
 

- Min lördag i ord och bilder .

2013-11-09 @ 21:42:00 Bilder Kommentarer (2)
 
Morgonen var som sagt seg. Snooza är ingen grej för mig. D-ö-d. Sen fastna jag framför film. Lillen vaknade sent. Allt blev sent. Så var inte hos mamma förens strax innan elva och planen var och vara på Svenska Mässan klockan elva? Så kan dt bli ibland .. Körde John Legend - All of me på replay i hörlurarna hela vägen dit (..och ja den är på replay nu med). Wayne kan sjunga med den och "The best you ever had", haha illa?
 
 
 
När vi kom fram till Svenska mässan så insåg vi att det var en kö in. Fast detta var inte en normal kö - detta var en KÖ MED STORA BOKSTÄVER. Den slingra in sig lixom in i ICA Fokus och ut igen och ner och .. ja you get the point right? Så efter en stund gav vi upp och begav oss mot Kommersen. Och indeed att det blev en del fynd! Kommersen sviker aldrig. Det hela avslutades med kaffe och matlåda på Kommersens Café, mys! Underbara Sammy satt barnvakt så man fick njuta av lite mor och dotter tid.
 
 

Efter kommersen drog vi mot stan, egentligen enbart för och gå på toaletten då den är fruktansvärt grisig på kommersen. Ja .. som vanligt slutade dt med en rundtur i ngra butiker. Hela min kropp värkte och jag orkade ej röra mig ngnstans - så dt slutade med att man tog ngra ego bilder. Ovanligt va? Haha. Även här ngnstans hörde Sammy av sig då Wayne började bli ngt stissig - dt var kul så länge det varade haha!
 
 
 

När vi väl kom till Marklands så möts vi av två irriterrade killar haha. Det var bara och tänka RMI till max. Hade köpt snigel till Wayne. Från Björnes magasin? Ngn från min generation kanske kmr ihåg det underbara programmet? Detta var innan Bolibompa blev satanist kanalen nr 1, tål den ej haha. 20 kr för ngt som är kult är helt klart värt - och lilleman var i extas och körde ett race ihop med mormor (samtidigt som han gnällde, of course). Jag roade mig själv under tiden med och glo på MTV (supermorsan i knöw) och såg serien Catfish. Vadå hooked? Måste streamas i dgrna!
 
 

Fick en briljant idé om och övningsköra från mamma hem (ca 20 min med bil) och när jag väl satte mig i bilen ångrade jag mig till max haha. Bara öste ner regn, becksvart och jag hade inga glasögon. Men det var bara och köra. Lilleman var helt förvirrad vad jag gjorde bakom ratten, emellanåt sa han "vad duktig du är mamma, du kan!". Hahhaa trodde jag skulle skita på mig, var helt skakig. När vi väl kom fram tackade jag Gud. Överlevde.
 
 

 Blev lite fynd på marknaden. Orkar ej ta bild på varje plagg haha. Sakerna kostade allt från 5 kr till 15 kr. FYND! Köpte även ett iPhone skall med döskalle på för 40 spänn och en stekpanna (!?) för 5 spänn. Blev också 2 pyjamas set. Lär visa upp kläderna i veckan i form av massa ego pics, hallo y'all know me ..
 
 
Så ja .. trots pissväder och ändrade planer så hade man en mysig lördag med familjen.
 
 
 

Mys med Sammy framför Disney filmer .

2013-11-09 @ 11:08:32 Bilder Kommentarer (1)

Ankorna får vänta då dt regnar haha Still couting sheeps ..

2013-11-09 @ 09:54:41 Ms Charlie Kommentarer (1)
Mössa - Inköpt i Gdansk
 
 
Sovit så himla dåligt hela veckan .. vet ej vad dt beror på? Vaknar typ varje timma? Sjukt jobbigt. Idag resultera dt i att jag snoozade när jag väl skulle upp, bad mistake. Galet sen nu!
 
Ska dra mot Marklands nu. Wayne och Sammy skall ha lite grabbtid ihop i form av och mata ankorna i slottskogen. Jag och mamma skall härja på loppis, score.
 
Later .
 
 

.. och undra hur man har lyckats och leva utan John Legends musik i sitt liv innan ? ♥

2013-11-08 @ 23:30:00 Youtube Kommentarer (0)
 
John Legend - You and I (nobody in the world)
 
John Legend - Made to love
 
 
 

♥ Hysterisk kärleksförklaring till min nya mössa i kombo med massa kaffe plus sukretter & inse att bli senil är en del av livets gång och kunna skämta om det tills tårarna sprutar .

2013-11-08 @ 21:33:00 Bilder Kommentarer (8)

Egentligen hade jag ej planerat och besöka mormor idag med lillen, men inga tvångstankar i bakhuvudet idag så fick mig ett litet infall för och dra dit sådär spontant. Självklart skulle Mr Nikon följa med, den har ju vart med vid min sida hela dagen idag och använts flitigt.
 
Så först, enligt rutin, så drog man till köket för och hitta den största koppen hos personalens gömma - för och sedan tömma både kaffemaskinen OCH sukrett förpackningen - sen knacka på mormors dörr. Till min stora förvåning öppnade jag dörren till en super glad mormor som lös upp hela lghten med sitt leende, en härlig aura helt enkelt.
 
Planen var och stanna i en halvtimma eller så - slutade med att man stannade där nästan en och en halvtimma. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag förklarade min nya förälskelse - dagens impulsköp, mössan från Stadium. Mormor förklarade sitt kärleksliv som tonåring samtidigt som hon frågade samma fråga hundra-elva-ggr om mitt kärleksliv - och sedan glömde bort svaret samt sin fråga. Hahaha till slut brast vi båda i garv då dt slog henne att hennes minne hade flugit ut genom fönstret idag och ha samma konversation i en halvtimma var bara sjukt roligt. Älskar när mormor har sådana här underbara dgr. Sådana dgr när mormor känns som mormor alltid har varit.
 
Jag körde vidare på mitt kaffe race och visade henne bilder från bloggen som hon beundrade. Lilleman satt och glodde på Bolibompa och försökte föra en polsk konversation med mormor som knappt hör ngt - vilket gjorde att hon antog han pratade på svenska och försökte prata svenska tillbaka, trots att hon ej kan. Slutade även där att vi alla tre brast i garv då den konversationen ej ledde ngnstans haha.
 
Middagen blev ngt sen för min del idag, men så värt dt. Mer sådana här ljusa dgr med älskade mormor ♥ . Så mysigt, så glad att vi gick dit. Och att jag fick ta massa fina bilder med henne idag, guldvärd! Hon är så vacker.
 
 
Har nu fixat mat för morgondagen och diskat - känner mig ju lyrisk idag så allt gick som en Disney film i HD haha. Does that make sense? Does for me! Så nu skall jag lägga lilleman sen skall jag starta teori provet igen. Skall ej banga på den idag! Sen kan man varva ner med film ..
 
Imorgon skall man iväg med mamma på en GIGANTISK loppis vid (alt i?) Svenska Mässan. Kostar 40 kr i inträde. Så alla second hand freaks (som jag) gå dit imorgon! Öppnar klockan elva! Jag kmr vara där, så sväng förbi vettja haha.
 
Men nu säger jag God natt, trots att jag lär ej krama kudden på ngra timmar iaf.
 
 

Our morning @ Soulstore Coffee & Moments .

2013-11-08 @ 17:19:00 Bilder Kommentarer (2)
 

Imorse vandrade jag och JD in på detta gossiga stället vid järntorget. Jag hittade det förra veckan av en slump och tur att man gjorde det! Sådär härligt rörigt och blandat, dunder gott kaffe och världens bästa musik som strömar ut ur högtalarna. Stämningen är helt underbar, så nu är det officiellt - detta är cafeét. Punkt.
 
Sådär otippat kom en granne till mig vandrandes in på caféet. Han är amerikan så man kan ju lungt påstå att det bjöds på en del garv (iaf för min del haha). Han hade en del konversationer med JD. "Do you like Barry White music? No?! Then you ain't gonna make no babies, cuz' that's some babymakin' music you see!" Och "So you like soul music? No?! (Jag) I like it! (Han) Well I don't even ask cuz' it's like asking if this glas of water is coffe when I know it's water .. I know that you like all that kind of stuff haha." Och "(Jag) Once you go black you never go back, you know? (Han) No .. that's not true, it's not about the skin colour - it's about the person. (Jag och JD stirrar på varandra) (JD) - White. (Jag) Black." Klockrent, höll på och dö av garv.
 
Resten av förmiddagen bestod av promenad och en massa jävla tjöt - plus Stadium haha. Mysigt!
 
Sedan satt man i luren med L på väg till dagis och körde sina stora planer. Brain-storma är awesome. If I belive it, I can achive it - and that's a fact. Denna rätta mentala inställningen är klockren.
 
Men kvällens planer är: Dra till mormor, plugga teori, laga morgondagens mat och avsluta kvällen med och glo ner film? Måste ladda upp ngn film innan antar jag, annars väntar Idol för mig - och det skall INTE upprepas igen.
 
Adjöken.
 
 

Impulsköp !

2013-11-08 @ 13:23:00 Fynd Kommentarer (4)
 
25 kr för mössan på Stadium ."Det finns inget härligare ljus än det som följer becksvart mörker .."

2013-11-08 @ 09:38:00 Ms Charlie Kommentarer (4)
Linne - HM (50 kr på rean)
 

Jag känner för första ggn på flera år hopp. Första ggn på länge känner jag att jag vill göra mig själv lycklig, åstadkomma ngt i mitt liv. Våga ta steg fram och inte vara rädd och möta motgångar, tänka positivt och tro på att jag kan lyckas.
 
Jag har förlorat fem år av mitt liv, min ungdom. Jag har gloriferat gamla minnen, mina yngre dar och mina gamla prestationer. Men nu är dt dags och stänga locket på det förflutna. Det är dags och börja på ett nytt blad i boken och skriva den nya historian, starta ett nytt kapitel.
 
Att jag behövde få mitt hjärta krossat för och vakna upp ur min koma .. ja ? God works in mysterious ways.. He never said it would be easy, only that it would be worth it ..
 
Jag skall slopa alla negativa tankar. Jag skall inte tappa mitt fokus igen. Jag skall våga kliva utanför min komfort zon. Jag skall kunna le utan och knäckas inombords. Jag börjar känna mig levande och jag har inga planer på och ge upp detta nu ..
 
I think I'm happy .. for the first time in a long time ..
 
 

Omg .. this is my song ♥

2013-11-07 @ 23:00:00 Youtube Kommentarer (1)
 
 

PT med Lise och JD som helt plötsligt blev en blogg fotograf .

2013-11-07 @ 19:45:39 Träning & kost Kommentarer (10)

På förmiddagen blev det PT med Lise. JD befann sig redan på Sats i Kungsgatan så vi möttes upp - och bara sådär blev hon anställd som min personliga blogg fotograf (självklart är lönen i form av kärlek, och inte pengar haha).
 
Passet var sjukt bra. Jobbigt och svettigt. Den där ringen och den lilla bollen - ja, låt Er ej luras av hur de ser ut! De är BRUTALA! Min nya kompis är lätt det där "tyget"? Fick benen raka och kändes helt awesome i benen - spec med tanke på min träningsvärk. Får se dock om jag kmr upp imorgon ur sängen efter detta passet o veckans träning haha.
 
http://nutraelite.se/author/korsedahl/ In där - kolla och inspireras!
 

Nu har man precis avnjutit middagen, skall fixa disken strax. Gjorde teoritestet förut föressten .. Ja? 65 procent rätt på första och 70 procent rätt på det andra. Inte godkännt. Nytt försök imorgon.
 
Imorgon skall man även köra en fika dejt med JD ihop med älsklingen Mr Nikon. iiiiiiihhhhhhh! Hoppas den ej dör mer nu! Så japp mer bilder nu framöver, of course!
 
 
 

Träning | 4:e november till 7:e november .

2013-11-07 @ 17:28:00 Träning & kost Kommentarer (0)
 
Måndag
55 min BodyCombat
 
Onsdag
60 min gymmet ihop med L.
 
Torsdag
60 min PT med Lise
 
 
Super vecka med träningen. Är så nöjd med mig själv - massa klapp på axeln!
 
BodyCombaten gick dunder med tanke på uppehållet! Efter jag kmr hem från Polen lär jag boka in många bodycombat pass, ja undra varför? Den får Ni suga på lite till, hint hint.
 
Senaste ggn jag körde gymmet var nästan exakt ett år sedan, innan op. Iaf med fria vikter. Inte så att man inte velat utan mer att jag ärligt har ingen aning hur eller vad jag skall göra? Typ tappar inspirationen då. Men vilket guldläge att älskade L utbildar sig till PT nu så jag fick mig en liten pre-view. Kan ju luuuungt säga att jag har haft svårt och gå idag - och Ni får samma cencurerade version som mamma fick "ser ju ärligt ut som om jag har fått en PINNE i RUMPAN." Ni som känner mig väl kan ju byta ut vissa ord haha. Ne men seriöst, smärta! Älskar't!
 
Idag blev det äntligen PT med Lise. Typ världens bästa träning med världens bästa människa. Idag fick JD vara med och se hur det går till och agera fotograf haha, så japp kmr komma upp ett helt inlägg om dt ikv. Vi körde med lite andra saker idag, så roligt och prova! Lise har börjat blogga massa om olika redskap inom pilates - så guld och prova de idag! Blev med band samt ring. TUFFT! Men helt fantastisk känsla. http://nutraelite.se/author/korsedahl/ Glöm inte och checka in hennes blogg!
 
Imorgon lär jag ej komma upp ur sängen haha. Träningsvärk deluxe I tell you!
 
Kommande vecka blir har jag planerat in fyra pass. Varav ett är ihop med L och JD, hoppas iaf! Och veckan efter dt blir dt två pass mindre med tanke på att jag körde dessa två sista pass trots mens. Please don't even ask haha, jag och min OCD planering.
 

Övningskörde med mamsen idag. Ute på vägarna, området där jag bor. Första ggn på ett år. Körde ju i helgen på en parkeringsplats? Kan ju säga att dt var hur enkelt som helst? Grejen e den att jag falerar oftast på små regler egentligen .. Och teorin är svår och bonka in i skallen? Så på tal om den skall jag plugga teori online nu. Och imorgon. Och till helgen. FULL FUCKING FOKUS! Har en liten morot förstår Ni, hint hint.
 
Btw fortf ingen som bor i Sthlm som skulle vilja erbjuda boende för mig och Wayne i februari? Haha ja jag är seriös!
 
 

ÄLSKLINGEN ÄR HEMMA IGEN!

2013-11-07 @ 16:21:05 Ms Charlie Kommentarer (1)Just nu - Övningsköra med mamma .

2013-11-07 @ 09:55:26 Bilder Kommentarer (1)The gym - Long time no see .

2013-11-06 @ 13:14:38 Träning & kost Kommentarer (6)NU JÄVLAR !!

2013-11-06 @ 10:54:11 Träning & kost Kommentarer (0)Everybody wants happiness, nobody wants pain - but you can't have a rainbow without a little rain .

2013-11-05 @ 22:45:00 Ms Charlie Kommentarer (0)
Kavaj - Vero Moda (inköpt på rean för ngn vecka sedan).
 

Fyra bilder från denna tisdagen .

2013-11-05 @ 21:26:00 Bilder Kommentarer (0)
 
♥♥♥
 
 
 
Imorse var man på Espresso House och blev bjuden på en kopp kaffe med en vän man har lärt känna via bloggen. Så mysigt! Båda babblade på och glömde helt bort tiden haha. Slog mig idag egentligen hur många fina människor man har lärt känna via bloggen? Mys.

Direkt efter dagis satte man sig på vagnen mot Frölunda där man skulle hälsa på L&K. Blev massa kaffe, och till min stora förvåning hade L köpt nya sukretter - JOY OH JOY! Så där fortsatte babblandet haha. Ärligt ont i käften idag?
 
Ngnstans däremellan fick jag ngn blödning? Med min kropp vet man ej vad det är för ngt längre? Märker vi imorgon? Ej tagit tablett men verkar ändå må bra? Vet ej om jag har ont i magen då hela min kropp befinner sig i koma pga träningsvärk haha. Aj! Plus att jag vaknade varje timma från klockan 1 inatt, nerjobb eller vad? (Helt slut i skallen). Kan iaf påpeka att jag kmr ändå köra mina planerade pass om dt e mens, kör mindre isf den veckan jag åker till Polen.
 
Men men nog med klagandet på dt! Ytterligare en bra sak som hände idag var att jag drog imorse till Elgiganten (beredd på krig) för och ta redo på hur dt går med Herr Nikon och till min stora förvåning så hade de reparerat den och den var på väg tillbaka (gick på garantin!) ! De sa idag eller imorgon lär den komma, och ja inte fick jag den idag? Haha hade märkts isf tro mig! Så HOPPAS INNERLIGT den kmr imorgon. För tappat inspo för bilder totalt utan den - som dt kanske har märkts?
 
Så nu skall jag köra thé och film (och fundera på och poppa pills eller inte?).
Adjöken.
 
 

Just nu .

2013-11-05 @ 11:20:25 Bilder Kommentarer (0)

Kaffe dejt med en vän .Wayne har tatuerat sig .

2013-11-04 @ 22:00:00 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)

Jag fick ett sug idag för sockerfritt tuggummi - för barn . Super morsan jag är tugga jag upp hela pkt innan jag hämtade Wayne från dagis, jag dela med mig? HAHA. Men man fick ju med sådana fake-taueringar, sjklart skulle man "piffa" till Wayne. Hans reaktion var "samma som dig mamma!". Sjukt sött, if you ask me.
 
 
Körde första ggn BodyCombat på .. ja? Sex veckor? Ny keografi och allt men fyfan vad jag gav mitt allt. Jag höll på och tuppa av ngra ggr, ja - men hade en sak i bakhuvudet som motiverade mig och fick mig och köra fokus till hundra. Sweat and pain! Fyfan kan knappt andas idag, sådan träningsvärk i magen från pilatesbollen igår hehe. Kan ju lungt säga att mina armbar kmr ej kunna röra sig imorgon haha. Love the feeling.
 
Men nu - Hug the pillow .
 
 

GLÄDJE

2013-11-04 @ 19:18:36 Träning & kost Kommentarer (1)Jag ÄLSKAR denna filmen <3

2013-11-04 @ 14:36:36 Film tips Kommentarer (1)

Jag tror aldrig jag har sett en mer klockren film, sweet Jesus alla borde se denna! Kärlek!
Ute på promenad .

2013-11-04 @ 11:09:09 Ms Charlie Kommentarer (0)Just nu .

2013-11-03 @ 20:57:25 Bilder Kommentarer (0)Atkins | Fas 2, steg 9 | Söndag .

2013-11-03 @ 19:54:00 Atkins dieten Kommentarer (0)
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
2 dl joghurt
1 dl kvarg
25 st pistagenötter
1 kiwi
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé 
½ tsk cayennepeppar
0,6 dl mandelmjöl + 1 ägg = panering
1,2 dl stekta champinjoner
 2 msk färskost
1,2 dl gurka
2,4 dl romansallad
 
 
Middag
 
200 gram blandfärs
½ tsk cayennepeppar 
1 msk creme fraische
2,4 dl broccoli
2,4 dl blomkål
0,6 dl stekt lök
1,2 dl romansallad
 
 
Summa netokolhydrater för dagen: 46
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 2325
 
 
Inte en av de godaste dgrna på detta schemat? Men helt ok? Frukosten var på tok för liten. Lunchen lyckades jag bränna, haha som alltid. Middagen avnjöts nyss, nam - matkoma deluxe dock haha.
 
Nädta schema dyker upp kommande måndag - sista steget på Fas 2, steg 10.
 
 
Haft en väldigt bra dag idag. Morgonen ihop med Lise på Sats gjorde så himla mycket för mig. Så jag har saknat henne och hennes härliga aura. Saknat Sats, träning - ja allt. I felt like I was home today ..
 
Ständningen hemma gick smärtfritt! Och nu måste jag börja röra på mig - bio med mamma och Sammy som gäller, mys! 
 
 

Träning | 1:a november till 3:e november .

2013-11-03 @ 16:28:43 Träning & kost Kommentarer (0)
 
Fredag
55 min HotMojo
 
Söndag
55 min PilatesBoll
 
 

Nu har träningen börjat igen för min del - HÄRLIGT! Sådan abstinens jag har genomlidit!
 
Dagens pass med Lise gick grymt bra! Svettades som fan och det tog idag. Vissa övningar gick mkt bättre än vad jag trodde - andra inte lika bra. Men sådan härlig känsla efteråt.
 
Nästa vecka är planen och köra tre pass. Varav ena kmr bli med älskade L som utbildar sig till PT. Shit kan knappt hålla mig till onsdag så spännande och se vad hon har lärt sig so far! 
 
 
Men nu är man nästan klar med städningen .. Skall bara dammsuga och moppa golvet, men först en liten paus! Kaffe och film.
 
 

Älskade Lise <3

2013-11-03 @ 13:41:53 Träning & kost Kommentarer (2)

Ett pilatesboll pass och massa babbel med underbara Lise - kan man ha en bättre söndag förmiddag?


http://nutraelite.se/author/korsedahl/


Veckans viktresultat .

2013-11-03 @ 10:15:21 Atkins dieten Kommentarer (1)
Idag visar vågen 78,3 kg

I onsdags visade den 78,9 kg

Förra söndagen visade den 78,9 kg

Resultat - minus 0,6 kg på 1 vecka


Är så nöjd med veckans minus. Med tanke på vin intaget är jag ganska så förvånad? Enligt mitt delmål så är planen och gå ner 1,4 kg tills nästa söndag. En ganska stor siffra men nu står träning med på schemat igen plus  så sköter jag kosten - kanske borde lyckas? RMI! 

Skall strax iväg mot Sats för veckans andra pass - Pilatesboll med Lise. 

Har en del som skall hinnas med under dagen. Later! Atkins | Fas 2, steg 9 | Lördag .

2013-11-02 @ 21:59:00 Atkins dieten Kommentarer (1)
 
 
Frukost
 
2 dl kvarg
1 dl 
0,6 dl körsbär
14 st valnötter
 
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1,2 dl zucchini
1,2 dl aubergine
0,6 dl champinjoner
0,6 dl stekt paprika
1 morot
22 st jordnötter
1,2 dl sojabönor
2,4 dl gurka
 
 
Middag
 
2 st färska hamburgare
½ tsk peppar
100 gram ost
4 msk rå lök
1,2 dl gurka
1,2 dl romansallad
2,4 dl isbergssallad
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 45
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 25 cl energydryck. 1,4 l julmust light.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 2326
 
 
God goooooood dag. Nästan så att denna dagen toppade tisdagen. Lunchen den var lyyyx - MÅSTE PRÖVAS! Och mamma bjöd på hamburgare idag, nom-nom. Mindre bra var la körsbären imorse? Frysta? Sådär alltså, men finns inte färska ngnstans? Ej säsong antar jag. Mindre bra är också kanske dagens kcal, är la lite sådär med tanke på morgonens vägning? Men som sagt har gjort allt jag kan. Veckans enda minus e la dt gigantiska vin intaget i onsdags haha. Håller tummarna iaf!
 
 
I övrigt har jag haft en mysig dag ihop med mamsen. Övningskörningen gick bra idag - helt till min stora förvåning! Körde ju runt som en kung? Mindes allt? Som vanligt sitter allt i mitt huvud på mig. Detta gav mig lätt en boost. Och nu är teori lektioner online inköpta - inga mer ursäkter!
 
Skulle egentligen bli sådär spontant bio idag, dock var alla biljetter till 2 guns utsålda - men imorgon så! Imorgon blir dt även pilatesboll och en dejt med Lise, mys!
 
En rolig grej hände efter jag kom hem nu. HAHAHHAH jag avtrubbad? Jag upphakad? Oh no hahhaha. Vad jag hade fel där på den fronten. Charlie NEJ NEJ NEJ. HAHAHHAHAHA. Dör. Egen humor.
 
Nu film.
 
 

En ananas tröja - det är det nya!

2013-11-02 @ 17:07:28 Fynd Kommentarer (1)Just nu

2013-11-02 @ 15:58:52 Bilder Kommentarer (0)

Jag vill ej dö!
Wish me luck ..HAHHAHAHA SÅ MIN HUMOR (ta detta med en nypa salt ..)

2013-11-02 @ 14:37:28 Allmänt Kommentarer (0)

Atkins | Fas 2, steg 9 | Fredag .

2013-11-01 @ 22:34:01 Atkins dieten Kommentarer (0)

Frukost

1 kopp kaffe
3 dl joghurt
 1 dl kvarg
1,2 dl annanas
5 st paranötter

 
Lunch

200 gram fisk
½ tsk curry
 1 msk creme fraische
3 dl bambuskott
1,2 dl champinjoner
1,2 dl purjolkök
1,2 dl gurka

 
Middag

Ca 150 gram benfri kotlett
½ tsk cayennepeppar
 msk creme fraische
 2,4 dl blomkål
 1,2 dl salladslök
0,6 dl champinjoner
 2,4 dl isbergssallad
 

Summa nettokolhydrater för dagen: 45,7


Övrigt: Saft utan socker. 1 sockerfri halstablett. 1 kopp The. 1,4 l julmust light.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1582


En så god dag, nam! Dock har tiderna på maten idag vart ngt galna - men så är dt ibland! 

Haha Ni borde ha sett mig imorse med annansen .. Jag har påriktigt aldrig skärt i en riktig annans? De kmr la på burk? Haha låt oss säga det var inte mkt annanas kvar när jag var färdig med och styckmörda den.


Körde mitt första träningspass idag på sådär 5-6 veckor sedan? HotMojo. Kan ju lungt påstå att jag har backat ngra steg bak med allt som har med träning o göra. Höll på och tuppa av. Men nu jävlar!! Nästa pass blir på söndag.

Nu ska jag fortsätta och glo ner film, men ist för ngn love film (igen) så får dt bli en action rulle. Enough is enough änna haha.

Nattis <3
KÄRLEK

2013-11-01 @ 16:47:41 Träning & kost Kommentarer (1)Design av Tasnim