Friskt och äta på donken klockan fem på morgonen ?

2014-04-26 @ 05:14:59 Baby W 4-5 år Kommentarer (7)

.. men lillen verkade sugen på Happy Meal från ingenstans? Kan bero på att man fick en Spider-Man leksak med.

Finns inga ord för hur trött jag är just nu - känner mig arg haha. Fryser till max också. Är i Halmstad nu, destination Trelleborg. Sen båt t Tyskland och vidare mot Polen! Längtar.Träning | 21:a april till 25:e april .

2014-04-25 @ 17:21:05 Träning & kost Kommentarer (3)
 
Måndag
55 min BodyPump
+ BC hemma
 
Tisdag
45 min Transformer
55 min Zumba
+ BC hemma
 
Onsdag
55 min BodyPump
55 min SatsPowerStep
+ BC hemma
 
Torsdag
55 min DanceAerobic
 
Fredag
45 min Transformer
+ BC på Sats
 
 
This week I became a BEAST. Fyfan vilken bra träningsvecka - applåderar för min insats denna veckan. Musklerna har skrikit och jag har knappt kunnat röra mig pga träningsvärk men har puschat kroppen förbi gränser jag ej trodde fanns? FULL FOKUS! Vart så himla peppande och ha med Sammy på tre av veckans pass, bäst och träna med folk som är lika frälsta med träningen som en själv. BodyCombaten hemma har gått väldigt bra också, tekniken kunde dock ha vart snyggare om dt hade vart fysiskt möjligt denna veckan (aj?).
 
Dagens Transformer pass var dock nog ej världens bästa? Fick min mens för tidigt, suck. Så illamående och allt gav jag mig fan in på och ej baila på dagens träning. Men det gick som det gick med tanke på måendet, sen kanske dt ej är världens bästa grej och höra andra personers åsikter när man är halvt emotinal och precis innan träning. Men så är det! Gonna brush it off.
 
Efter passet blev det en jävla massa tränings tjöt med Sammy, vadå älskar´t och prata sönder om det? Han bjöd även på en kopp kaffe, succé. Hämtade lilleman tidigare från dagis idag och sen dess har jag packat - typ klar nu? Så nu är det la bara och ta det lungt fram tills att mamma&Sammy hämtar upp oss ikv. Funderar på och dygna? Känns lika bra då man ska ändå iväg från Marklands 03.00?
 
Vi får se? Nu är det dags för en kopp thé och klappa sig själv på sin onda mage HAHA.
 
 
 
 

Fake it to you make it

2014-04-24 @ 20:00:52 Träning & kost Kommentarer (1)

Can't dance for shit, men släppte spärren och gav allt på DanceAerobicen.

"I will make sweat my best accesory. I will make progress not excuses."Härliga låtar som får en och bli glad ♥

2014-04-24 @ 18:34:00 Youtube Kommentarer (0)
 
Jag dör varje ggn Iyanya dansar - en äkta man kan röra sin kropp så haha
 
 

Ctrl + Alt + Delete

2014-04-24 @ 15:28:59 Ms Charlie Kommentarer (0)

Nej .. denna dagen började sådär alltså? Man vakna upp med ett helt fel humör .. Kom knappt iväg till skolan - sådär riva-ut-garderoben moment igen? Slutgiltiga outfiten blev inget bra, teddybjörn syndrom. Japp, hittar på ord igen.Tur att läraren var sen idag, för jag var knappast i tid. Ville ej vara själv idag - så mamma fick offra sin mojo idag haha. Skolan gick åt skogen idag - märkte hur jag släckte lärarnas hopp om att jag är ett underbarn eller ngt? Det är en sådan dag bara. Höll på och somna på varje lektion och fokus fanns inte med på världskartan helt enkelt.
 
Är hemma nu och lyssnar på youtube, har bytt om till träningskläder. Skall peppa mig själv för och dra iväg mot Sats och dansa lite, kanske kan dansa av mig dagens humör också? Åker imorgon (natten mellan fredag och lördag) till Polen och har fortf ej packat? Löser la dt imorgon? Kan inte ens tänka klart just nu .. Trött.
 
 

Lång rast mellan lektionerna .

2014-04-24 @ 11:25:00 Bilder Kommentarer (0)
 
Så rasten spenderas i sällskap med mamma, över en kopp kaffe.
 
 

Obsession? It's called DEDICATION .

2014-04-23 @ 12:32:33 Träning & kost Kommentarer (0)

Bodycombat hemma - check
BodyPump - check
Ikväll - SatsPowerStep 

(Befinner mig för tillfället i min träningsbubbla haha)Feel the animal inside trying to escape with every rep. Be primal, raw and free in your workouts and you shall become that BEAST .

2014-04-22 @ 12:58:27 Träning & kost Kommentarer (6)

Dagens Transformer pass - We FUCKING claimed the throneEn hurtig annandag påsk?

2014-04-21 @ 18:46:00 Bilder Kommentarer (2)

Gud vad man har hållt igång sen morgonen idag?
 
Vaknade halv åtta - pigg&glad (inte ens ironisk nu). Väckte lilleman, som verkade ej dela denna glädjen likadant, och fixade ordning frukost till honom. Sen var det ner snabbt till bussen och iväg mot Sats Torpavallen. Inte en enda människa ute på morgonen? Haha Wayne va fascinerad av dt faktum att vi var ensamma.
 
Körde bodypump, taggad till max - svetten rann&musklerna skrek. Precis så skall man starta en morgon. Tog tåget in till stan, detta gjorde att jag fick massa pluspoäng av lilleman då han verkade vara i sjunde himlen - ja, för att vi åkte tåg haha. Som grädden på moset tog vi bussen sen hem, vilket jag fick en puss för. Klandrar ej honom, spårvagnstrafiken till mig just nu finner jag ej ord för?
 
Väl hemma var dt bara och peppa sig själv mentalt och dra igång med och köra bodycombat, faktiskt första ggn lilleman är hemma? Nervöst och han verkade vilja haka på. Satte sig vid sängen och tittade medans han sa "jag skall visa dig mamma sen hur man gör combat okej?". Sen drog man igång och han stirrade medans jag tog mina pauser mellan låtarna "vad duktig du är mamma ..", med en blick av total förvånad. Haha seriously? Have a little faith darling .. Det verkade som om jag råkade knäcka hans ego en aning då han valde och baila och köra med haha - blev en lekpaus för hans del medans jag höll på och drunkna i mitt egna svett och mummlade till honom "snälla Wayne, tystnad. Måste ha fokus".
 
In i duschen och på med lotion. Hoppade in i mina standard baggy mjukis och min kärring mössa (note-to-myself köp en ny sådan i Polen) - och det var dags för en promenad för mig och Chucky. Fick dock en nojja på thé och insåg att den enda thésorten jag har hemma är grönthé a la örtthé. Nej tack? Så iväg till Hemköp och från Kortedala började vår promenad. Till kyrkogården i Kviberg och sen mot Utby. Däremellan fick jag höra allt möjligt från lilleman om Daidalos&Spiderman - varvandes med alla serier från skit kanalen Cartoon Network. När det känns som det är 30 grader plus ute och av ngn dum anledning tog på sig obekväma skor - så är dessa konversationer de sista du vill höra haha. Just sayin'.
 
Vi tog oss nästan hela vägen tillbaks till mig innan mamma ringde och fick ett infall att hon skulle ta Wayne till sin vännina. Så de kom och hämtade upp honom. Jag fick skjuts en hållplats sen fick jag GÅ hem (inkörningsförbud) - tro Ni man var bitter eller? Just de två hållplatserna är det bara backe upp, sådär med en 40 % lutning. I Sahara värme. Med bultande vader och blödande tår (inte riktigt men känslan?). Men jag tog mig hem, höll på och dö av vätskebrist. Genomsvettig blev man för den delen också?
 
Sen man kom hem har man blivit inspirerad av sin kärring mössa och druckit thé - i onormala mängder. I kombo med film, kriminalare. Kärring varning, indeed. Jag kan knappt gå? Men har tvätt inbokat och snart är det dags för runda nr två. Sen skall jag leka trollkarl och säga "simsa-la-bim" till disken och hoppas den försvinner? Tror ni det kmr funka?
 
Avslutar inlägget med ett sms från en vän som beskrev det hela klockrent idag - " Du är ju som en duracell kanin på crack? ". Haha klockrent, indeed. Jag i ett nötskal.
 
 

Good morning .

2014-04-21 @ 08:39:08 Baby W 4-5 år Kommentarer (1)

Ja, gårdagens enda vettiga var storstädningen hemma. Våra planer blev ändrade och dt hela slutade med att man visste ej vad man skulle hitta på? Drog till Ikea och käkade, and that was it? Skulle ha blivit långpromenad men lilleman tappade dt när jag föreslog att vi kunde lämna kvar hans sparkcykel. Suck. Jag drog och köpte snus, själv och räknandes till hundra. Till slut ville han dra ut en stund, på sina villkor (vilket igår var tydligen utan Sammy), och där satt jag under ett träd och kände allergin till max. Blodsprängda ögon. Man kan ju lungt säga att jag däckade när jag kom hem. Och vettigare än så blev ej dagen?
 
Skall strax iväg till Torpavallen med lilleman och köra Bodypump, sen hem och köra bodycombat. Dagens planer? Står mellan långpromenad och besök hos babi? Har tvätt iaf ikv. Jaja ..
 
 

Pollen allergi till max och en Wayne som är grinig för hela slanten ?

2014-04-20 @ 18:49:47 Ms Charlie Kommentarer (2)Rekommenderas

2014-04-20 @ 17:30:45 Allmänt Kommentarer (0)- inspired by Lil' Wayne .

2014-04-20 @ 15:43:36 Ms Charlie Kommentarer (1)
 

Låt oss kalla detta för en kombo av vårstädning möter en full byggare Bob?

2014-04-20 @ 10:46:00 Bilder Kommentarer (1)
 
Jag älskar mina tvångstanke infall ibland. Rensa ut hela Waynes garderob och be lillen pröva plagg för plagg, detta är ngt jag borde ha gjort för länge sedan? Säkert två påsar med för små kläder? Waynes garderob och byrå har vart SPRÄNGD FYLLDA med kläder så allt har mer eller mindre rasat samman, varför köpa nytt när man kan leka byggare Bob och tejpa ihop allt med silvertejp? Ser ärligt ut som kom och hjälp mig och dö - men dt håller alla lådor på plats och dt är la dt som är poängen?
 
Ska fortsätta min mani med och gå loss på och storstäda hemma och ignorera det faktum att Wayne frågar mig varje sek vad vi skall gö idag. TJING!
 
 

Full rulle på påskafton!

2014-04-19 @ 22:30:00 Baby W 4-5 år Kommentarer (1)

 
Oj vilken familjedag vi har haft idag? Non-stop från morgon till kväll?
 
Dagen började med att Wayne klev upp vid halv nio. Fixade iordning oss och jag satt och övertalade mig själv och fullfölja min plan och gå till simhallen - lyckades övertala Sammy&mamma och följa med. Wayne var helt glad och frågade i flera timmar "ska vi till simhalla?" - tydligen en ordlek av "simhallen" och "Valhalla" haha. Kännt mig ngt mindre i dgrna så dagens upplevelse och byta om till shorts och bikini top var ej lika dramatisk.
 
Innan vi gick in kom jag på att Wayne ville ha simglasögon, en tanke min mamma hade planterat i hans huvud. Så 40 kr för det verkade dt vara värt, varför kvinnan visade två par EXAKT likadana till mig med 50 kronors skillnad förstår jag fortf inte än.Ombytta och klara blev det dags för "simskola a la Charlie" för lillemans del. Vilket är helt enkelt jag som leker militär mot Wayne och försöker få honom och förstå att han kan om han vill - insåg idag att ungen litar NOLL på mig haha, känns sådär?

Efter drygt 40 min gick vi tillbaka till omklädningsrummet för lunch, ungefär i samma veva kom Sammy&mamma. Så när lillen var mätt och belåten var det rond två för hans del i bassängen. Mamma hade köpt en badring, of course med Spiderman på - vilket gjorde helt magiskt att Wayne förstod hur man skulle simma och plaskade runt där utan hjälp (Mamma sa ju att den har magiska krafter, suck vrf kan man ej vara själv lika pedagogisk? Jag = bara gööööör dt! Haha).
 
Under hela den tiden försökte jag få Wayne och titta under vattnet - vad var annars poängen med simglasögonen? Men nej, han dök med en tredje del av fejset och hans svar (i panik) efter dt blev "nej jag vill inte en gång till mamma" - och så var dt med det. Sammy utmanade mig och dyka under vattnet, ngt jag ej gjort på år, så drog på mig de och gav mig in på det. Haha flera års av uppehåll och stor rökning däremellan har gjort sitt. Lungkapacitet = noll. Men vägrade ge upp och frågade Wayne snällt om jag kunde låna simglasögonen och drog till den djupa bassängen. Haha låt oss säga att dt var ej en vacker syn, blev fan rädd för djupet och fick ngn form av astma attack? Haha kände mig liten. Men simmade runt vanligt (bonus träning) och insåg hur mkt jag saknar simningen, brukade alltid vara min grej - spec simma under vattnet. Nej får väl gå med på JD's förslag med detta och simma när hon kmr tillbaka?
 
Idag ville inte Wayne bubbla i jaccuzin denna ggn heller, men med mamma där så fick hon simma vidare med Wayne och jag fick avnjuta tysnad i bubblande varm vatten - awesome. När jag blev klar och skulle hämta Wayne för och duscha och dra .. ja, då skulle han simma vidare? Roligt, då innan de kom ville han hem? Så vi var där sammanlagt tre timmar, minst två av de var i vattnet? Sjukt roligt om du frågar mig. Att jag fick basta var pricket på i:et också. Sen kom mamma på den briljanta idén och grilla, när bangar jag på det?
 
Sagt och gjort drog vi mot Willys och köpte engångs grill och allt som behövdes och sen satte vi oss på Marklands och mumsade för fullt, goooott. Succé väder för den delen också. Grillningen avslutades med att Wayne var tvungen och gå på toa och släpade med mamma, jag och Sammy fick sköta städningen. Fick ett infall och fixa mitt hår och ögonbryn, därav bilden - bjuder på dt! Mkt nöjd men längtar till och klippa mig i Polen, vettefan vad detta är för frisyr jag har nu?
 
Man kan ju tro att dagen skulle sluta där? Men då kom lilleman på att han har en cykel hemma hos sin mormor och tvingade upp henne i vinden för och hämta den. Efter jag hade haft min "girly-time" (på bekostnad på allas tid) så drog man på en långpromenad till Sammys bror och hans son - Wayne cyklandes dit. Svettig och halvgrinig så var han villig och spela fotboll för hela slanten. Jag insåg (inte för att jag inte visste) att jag suger på fotboll, missade bollen konstant och sparkade ut halva gräsmattan haha. Men jag försökte - och lyckades få bildbevis på dt!
 
När klockan började ticka så tog vi promenad tillbaka, Wayne cyklandes igen. Med lite hjälp av Sammy&mormor, stackaren var ju helt färdig. I bilen på väg hem så sa han "jag skall sova när jag kmr hem". Haha inte ofta ngt sådant kmr ur hans mun? Så kanske lite sådär halvgrinig mot slutet och tårar kom av ingen anledning - så han däckade helt när han kom hem. Lovar Er känns som om ngn dog och gjorde mig till supermorsa idag. En riktigt händelserik och mysig heldag med lilleman i fokus.
 
Men nu har jag druckit min kopp thé och skall bara lägga mig i sängen och andas innan det är dags och tacka helt för denna dagen, nattis
 
 

Långfredag med familjen .

2014-04-18 @ 21:30:16 Baby W 4-5 år Kommentarer (6)

Sådär spontant blev det en tripp till Ikea (what's new?) för och äta, sen en sväng förbi Freeport. Blev kär i en nike t-shirt - jag och quotes. Love it. Avslutade dagen med mixa egen sallad, nam nam. Lilleman var helt överlycklig av all uppmärksamhet från mormor och Sammy idag haha. En mysig dag, indeed.
 
 

Glad påsk på er godingar ♥

2014-04-18 @ 15:53:14 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)
 
Haha världens slöaste dag so far? Kan bero på att man blev upptvingad ur sängen av Chucky innan åtta? Har massa saker och ta tag i men har lyckats övertala mig själv och inte göra ngt? Så glott på fim och hört Wayne gnällt i bakgrunden - "Så är dagis OCH Sats stängt idag?!". På repeat, helt missnöjd haha.

Mamma ringde vid halv tolv och föreslog vi skulle hitta på ngt - hennes "snart" betyder alltid minst fyra timmar. Men nu är de på väg - vad dagens planer blir? Ingen blekaste aning men lilleman verkar nöjd över dt faktum att vi ej skall vara hemma? Jag skall låtsas att jag ligger kvar i sängen och sover - för dt är exakt där jag är in my mind haha.
 
Ha en dunder fredag!
 
 

I ♥ movies .

2014-04-18 @ 10:39:41 Film tips Kommentarer (1)
Träning | 14:e april till 17:e april .

2014-04-17 @ 21:12:00 Träning & kost Kommentarer (1)
 
Måndag
55 min DanceStep
55 min BodyCombat
 
Tisdag
55 min BodyCombat
 
Onsdag
55 min HotMojo
55 min Yoga
 
Torsdag
55 min Yogalates
 
 
En perfekt träningsvecka! Kort men intensiv - en blandning av kondition och bodymind pass. Har verkligen gett 110% på varje pass, känner mig awesome. Nu blir det vila fram tills måndag sen är planen och klämma in nio pass på fem dar. Vi åker nämligen till Polen kommande lördag, yeey. Så får klämma in halva den veckan kommande vecka. Blir mer fokus på styrka kommande vecka, plus bc hemma (igen).
 
Men nu ska jag glo serier och lägga mig senare - inget dagis imorgon haha.
Nattis!
 
 

Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder?

2014-04-17 @ 17:17:47 Baby W 4-5 år Kommentarer (1)

Det är iskallt, regnar och på det hela en orkan - men vad gör inte vi två för och gå till sats? Vi är båda tokiga haha.

Inga ursäkter!"Ugly face day" & intensiv dag i skolan

2014-04-17 @ 16:00:51 Ms Charlie Kommentarer (1)
Sjal - Bagageloppisen (för ngn helg sen), 10 kr
 
Gårdagen spenderades med och sick-sacka fram och tillbaka genom hela Göteborg, suck. Byggarbetet gjorde att man var tvungen och byta vagn/buss fyra ggr per destination, allvarligt? Var helt slut igår av stress, plus två pass på det? Idag vaknade man av sig själv så påbörjade dagen i lugn och ro (att jag har vart vaken sen efter fem är en annan sak dock) och drog iväg mot skolan. Med en ugly face day haha, känner mig pluffsig? Nog ovan och ha släppt hår? Dagen i skolan har vart intensiv - roligt hur man ej gör ngt första veckorna sen ska helt plötsligt massa uppsatser göras? Helt lost idag också för den delen, sa till läraren att vi skulle till Stadsmuseet ngn dag i utbildningssyfte - han tyckte ej om idén. Efter en halvtimma kom jag på att jag menade Stadsbibloteket, haha hade uppfattat att jag sa bibliotek och inte museeum? Bjuder på dt.
 
Älskade L kom till skolan idag och jag fick spendera håltimman med massa skitsnack över lunch med henne, succé. Nu regnar dt och jag känner mig ännu mer trött än vad jag gjorde imorse? Men ska byta om, käka och sen dra mot Sats Torpavallen för och köra Yogalates med Lise.
 
 

En stilig Wayne & en seg tisdag för min del?

2014-04-15 @ 12:44:31 Baby W 4-5 år Kommentarer (5)

Oh Wayne var så stilig imorse, så otroligt vacker - att han är en del av mig förvånas jag över varje dag. Min sötnows. You are a blessing.
 
Men innan jag flamsar förbi helt pga min sömnbrist .. Har en otroligt seg fm. Bara glott på serier och film - minns ej sist jag hade en sådanhär dag? Vaderna pulserar efter gårdagen och jag håller på och slumrar till hela tiden. Ikväll blir det Bodycombat på Sats - gäller och börja ladda nu. Måste lära mig och varva ner, inte alltid lätt.
 
...
 
 

Feel the love for bodycombat and let the hate motivate you .

2014-04-14 @ 19:27:46 Träning & kost Kommentarer (1)

Vilket psykos pass man hade ihop med U!! Nog länge sen man tog ut sig såhär på ett bc pass? Så himla härligt och köra med ngn som känner samma kärlek samt hat som en själv - en som är totalt frälst.

Hon var min motivation och inspiration idag - jävlar vad hon puscha mig förbi mina gränser idag. På ngt vänster övertalade hon mig och stå längst fram också? Det ni!

Så nu är jag på väg hem haltandes, I kid you not! ÄLSKAR'T!!
En måndag där neutralbalansen kom till räddning ?

2014-04-14 @ 15:43:02 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)

Kunde ej somna igår - tusen tankar i huvudet. Så imorse när klockan ringde så fick jag knappt upp ögonen, ville bara klicka på snooze och somna om - tur att jag hittade ej mobilen direkt och var tvungen och resa mig upp och leta efter den haha.
 
Hade kroppskännedomen idag och både före och efter den var jag på ett över filosofiskt state of mind. Grubbla på en massa är lite utav min grej, tyvärr. Så när man väl kom fram till Sats var min motivation och träna på noll. Men ny keografi och dt blev fokus på och lägga tankarna på stegen och ej på annat, succé. Mkt nöjd trots att man kunde knappt andas, misstänker att dt är pollenallergi?
 
På väg ut därifrån mötte man upp en från sitt "bc gäng" som jag ej sett sedan vi alla var samlade i januari - slutade med att man tjötade i en halvtimma haha. Om vad? Bodycombat of course haha. På ngt vänster så kom hon på den briljanta idén och köra bc ikv med mig på Sats. Sagt och gjort - ringde Sats och fixade in henne på ett gratis pass. Är man awesome så är man.
 
Kännde att detta var precis vad jag behövde idag - motivation&RMI med en gnutta av Bodycombat love/hate. Ibland är neutralbalansen en bra sak, haha och ja det är bara ngt jag förstår och har hittat på - är sådär konstig ibland. Men skall strax hämta Chucky och sen dra iväg mot Sats.
 
Tjing!
 
 

Träning | 7:e april till 13:e april .

2014-04-13 @ 21:30:00 Träning & kost Kommentarer (3)
 
Måndag
55 min DanceStep
BodyCombat träning hemma
 
Tisdag
45 min Transformer
BodyCombat träning hemma
 
Onsdag
BodyCombat träning hemma
 
Fredag
55 min BodyBalance
+ BodyCombat träning hemma
 
Söndag
55 min BodyCombat
 
 
Denna veckan har träningen gått i motvind - dvs pga hosta i kombo av en förkylning? Så jävla segt, men visst har dt gått? Skall ej klaga är ändå nöjd, men hade man vart helt frisk så hade det gått bättre? 
 
Dagens bc pass gick bra, mest pga instruktören som peppa mig. Trots att dt blir paus från bc träning hemma nu kommande vecka så har jag bokar in bc pass på Sats, haha att man orkar? Blir för övrigt en kort men intensiv träningsvecka (påsk strular till det) - drar igång måndagen med dubbelpass. 
 
Men nu tackar man för idag och för veckan, nattis! 
 
 
 

Dagens quote .

2014-04-13 @ 17:47:55 Bilder Kommentarer (0)
13:e april, söndag .

2014-04-13 @ 14:44:25 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)
 
Hela Västtrafik tycks ha kollapsat här jag bor, suck? Tur att jag kom på och kolla upp det innan vi skulle dra - så det får bli buss in till stan idag. Går den som den skall blir man på tok för tidig till combaten, men hellre dt än sen?
 
Morgonen har man spenderat med och städa här hemma och Wayne avslutade det hela med och moppa hela lägenheten. Succé, behövdes. Är sjukt trött idag med? Hoppas träningen kan pigga till mig, trots att motivationen är låg just nu.
 
 

Tripp till IKEA i sista minuten & lördagsgodis på ICA Maxi .

2014-04-12 @ 20:04:00 Bilder Kommentarer (2)
 
Första halvan av dagen spenderade man i "pause-mode", suck. Så i brist på annat blev det ett samtal till Sammy&mamma - Ikea fick bli destinationen. Mätta och belåtna drog man efteråt för och handla lite mat på Ica Maxi, mamma hade en kupong för 500 gram gratis godis - så ja .. Tre mot en? Wayne fick dvs en liten påse, majoriteten vann. Själv fick jag då LCHF glass, så skall ej säga ngt haha.
 
Idag har man vart brutalt trött under hela dagen, haft stress mage, förkyld - och på det hela världens träningsvärk i magen efter gårdagens träning. Skall göra absolut nada nu, lär gossa in mig i kudden tidigt idag. Imorgon ska man köra BodyCombat på Sats. Hoppas Ni får en dunder lördag. Kärlek till Er
 
 

12:e april, lördag .

2014-04-12 @ 13:22:00 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)
 
När vi var hos L&company i torsdags fick vi massa kläder till lilleman, så snällt tack! Så han får agera modell närmaste dgrna framöver haha - och dt vill han så gärna. Mitt vackra monster ♥.

Började denna lördagen med sovmorgon - vilken lyx. Hör lilleman säga god morgon, kikar på klockan med ett öga öppet, och inser att den är halv elva? Vet att jag vaknade som en klocka 07.20 men lyckades somna om - tur dt. Kunde lätt ha sovit idag två, tre timmar till men lika bra och påbörja dagen. Vi är klara nu och jag sitter och funderar på vad dagens planer egentligen blir? Vi får se vad dagen har och erbjuda ..
 
Later ♥.
 
 

Dagar man får för sig att man bor på Sats & ett härligt BodyBalance pass med Lise .

2014-04-11 @ 15:21:47 Träning & kost Kommentarer (1)


Haha ja som Ni kan se så känner mig jag väldigt hemma på Sats, lägger alltid ut mina saker runt om mig - bjuder på det! Inväntade på att passet med Lise skulle börja och som vanligt var jag på tok för tidig. Så fikade med Atkins bars och kaffe som Sats bjöd på - med musik på högsta volym i hörlurarna.

Känslan nu efter passet med Lise är fantastiskt, helt avslappnad - skulle kunna somna just nu? Sugit åt mig hennes härliga aura och sitter just nu ute i solen och njuter av värmen som har vart saknad.

Måste börja röra mig mot dagis men tar fem min för mig själv först. Ha en dunder fredag darlings!
10:e april, torsdag .

2014-04-10 @ 21:44:00 Bilder Kommentarer (0)

Vara vaken sen halv sex har gjort sitt med mitt huvud idag? Saker har gått långsamt nu på kvällen i skallen haha. Sen har det vart full rulle sen morgonen idag?
 
Var på skolan idag och tro det eller ej blev upplevelsen mkt bättre idag än mot förra veckan. Var fler människor som dök upp och fler som engagerade sig - väckte tävlingsmänniskan inom mig till liv haha. Höra meningen "Kan ngn annan än Charlie svaret på detta?" fick MVG barnet inom mig och jubla. Sen fick jag ganska officiellt det som nickname idag - "MVG barnet". Succé.
 
Efter skolan blev det en tripp till L och Company. Lill L har blivit så stor sen sist, Gud vad tiden går snabbt? Försökte få honom och le, men han stirrade mest fundersamt på mig - haha I don't blame him. Jag och L satt och tjötade en massa skit om allt möjligt över flera koppar kaffe, kärlek. Kusinerna fick spela spel för hela slanten, vädret idag var inte direkt ngn höjdare? Iskallt?
 
Nu ser jag något dubbelt och skulle kunna somna på tangentbordet .. Imorgon är det dags för träning igen, som tur är känns halsen så mkt bättre idag. God natt. ZzzZzz.
 
 

Feel it comin' in the air, hear the screams from everywhere. I'm addicted to the thrill, it's a dangerous love affair. Life's a game but it's not fair. So I keep doin' my own thing, walkin' tall against the rain - Victory's within the mile.

2014-04-10 @ 15:41:36 Ms Charlie Kommentarer (2)
Halsband - Babageloppis, 15 kr.
 
A lot of selfies ?
 
 

@ Gökboet

2014-04-10 @ 08:41:00 Bilder Kommentarer (0)
 
Gud giv mig styrka haha
 
 

9:e april, onsdag .

2014-04-09 @ 21:00:00 Baby W 4-5 år Kommentarer (3)
 
Vaknade imorse officiellt förkyld. Hostade på högsta volym. Borde egentligen ej kört bc idag om jag skall vara ärlig men tog mig igenom det ändå - har faktiskt vilodag imorgon. Hoppas man mår bättre tills fredag? Vart så illa med hostan idag att jag köpte Strepsils (en billigare variant av de egentligen), köper aldrig sådant - knaprat det som godis under dagen. Utan ngt resultat, suck? Aptiten har ej vart med heller för den delen ..

Hade massa planer för dagen - helt plötsligt sprack alla planer? Bestämde mig och ej vara hemma och sysselös oavsett, då jag garanterat hade däckat, så packade ihop saker för och dra till Valhalla med lilleman. Jag i bikini top plus shorts kändes ej som en dunder idé men dt vara bara och köra. Idag var jag för första ggn med Wayne i den stora barnbassängen, tvingade honom och simma i en halvtimma. Han vill aldrig vara där då vattnet skrämmer slag på honom vissa dgr? Blandade känslor från lillemans håll men han verkade ha det helt underbart. Dock ville han ej bubbla i jacuzzin med mig, men jag satte mig där själv och mådde som en kung haha. På väg hem slockanade Chucky helt, sötnows. Hade det faktiskt väldigt trevligt idag trots detta med och ej vilja blotta sig offentligt haha.
 
När man kom hem så orkade man ej göra ngt - men älskade L ringde och det slutade med att man lagade mat, diskade, plockade undan och allt sådant skoj. Vissa samtal kan göra succé, autopiloten kopplas på. Imorgon är det tillbaka till Gökboet, dvs skolan. Har egentligen lite saker jag skall läsa igenom tills imorgon, typ läxa (?), men känner att jag ej orkar göra det just nu .. Dubbelseende och kan ej andas genom näsan? Får bli på spårvagnen imorgon på väg dit.
 
Ska upp halv sex så lika bra och börja sakta men säkert och mysa in sig i kudden - med Greys Anatomy i TVn.
 
Nattis
 
 

8:e april, tisdag .

2014-04-08 @ 19:26:07 Baby W 4-5 år Kommentarer (3)
(Visst är Wayne söt i sina andra par nya byxor?)
 
 
Dag två på veckan och jag inser imorse att jag egentligen är förkyld? Eller ngt åt det hållet? Men bet ihop och körde medicin. När jag väl kom fram till Sats så kände jag mig ej super pepp på och köra ett pass men gav allt ändå - hej höll på och avlida. Succé. Men man märker att man ej har kört Transformer på ett tag, var la ej direkt på topp.
 
Efter passet mådde jag super illa, hostade och var allmänt snurrig. Vet ej om det berodde på passet eller bara kroppen som allmänt sa ifrån? Tog mig knappt in till stan? Insåg att jag kanske var tvungen och äta? Vad är det med mig och glömma måltider? Köpte en mixa egen sallad, men fick knappt ner det? Mådde illa. När man väl kom hem ville jag bara slockna men lyckades övertala mig själv och köra combaten - fråga mig ej ens hur jag tog mig igenom det? Kanske ej världens bästa pass men utifrån dagens mående är jag nöjd med det.

Jag&Wayne hade planer idag, dock blev de avbokade på förmiddagen - och helt ärligt så kändes dt ganska okej med tanke på omständigheterna. Regnat ute sedan morgonen så promenad för mig och lillemans uteblev. Känner mig lite kass att vi ej har gjort ngt idag men är helt slut? Kollade klart filmen "The lone survivour" med Mark Wahlberg, grät som ett litet barn mot slutet. Lite denna "äsch denna filmen var la inte så bra? Vänta lite .. Vad hände?" - och sen kom tårarna haha. Planen var och kolla på Tingeling och piratfen med Wayne efteråt men swefilmer.se slutade mer eller mindre och fungera? Tråkigt, får bli en annan dag?
 
Nu vill jag jätte gärna krama kudden, dock kmr biggest loser snart - jag och fylla på min motivations bubbla. Är det dock värt det idag? Nej, dags för medicin - jag har inte tid eller lust och vara sjuk, sådeså!
 
 

Verklighetsbaserad film .

2014-04-08 @ 18:06:56 Film tips Kommentarer (1)

Är inget stort fan av krigsfilmer men denna fick tårarna och rinna ..

Ett måste och seEtt brutalt Transformer pass

2014-04-08 @ 12:55:54 Träning & kost Kommentarer (1)God morgon .

2014-04-08 @ 08:11:11 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)

Vaknade med en frukstansvär halsont idag? Sen är det på fullaste allvar översvämmning ute?
 
Men morgonen har oavsett vad startat bra - massa mys med lill monstret
 
 

Mój poniedziałek ?

2014-04-07 @ 20:13:00 Baby W 4-5 år Kommentarer (3)
 
Oj vilken måndag? Känts som det har rymts två dagar under denna dagen?
 
Bodycombaten blev av, genomsvettig - säger bara aj! Denna träningsvärk man får i vader och armar av bc .. fruktansvärt - but I just gotta push thru. Efteråt glodde man en kort stund på film och sedan var det dags och röra sig mot Sats Landala. DanceStepen gick så mkt bättre idag än förra veckan, gick helt all in för dt - astma besvär javisst? Så himla gulligt av instruktören som tog min "kritik" förra veckan om för få snurrar under passet - idag blev det fler snurrar. Twiiiirl darling, love it.

Precis innan passet fick man sms från Lise, så efter passet var dt raka vägen till henne. Så himla längesen man såg henne, typ livet har kommit emellan? Snackade en massa över två koppar kaffe, mys. Hjälpte även till och leka flyttgubbe - gratis träning ser jag det som haha. Kanske blir dt en dejt till på onsdag?
 
Sen att jag "råkade" glömma och äta idag på elva timmar kändes sådär? Så vinglade från dagis hem och fixade iordning mat. Var sådär hungrig (hej två timmars träning däremellan också? Rekommenderas ej!) så att maten smakade inget gott ändå - hade lust och vräka i mig en tårta ist, som tur var gjorde jag ej det haha.
 
Något omotiverad drog jag efteråt till mormor med Wayne, hade lovat honom och gå dit så kom ej undan haha. Mormor verkade ngt stissig idag och förvirrad, men hej vi alla har våra bra och dåliga dgr? Visade henne de få bilderna som hon har missat sen sist och drack kaffe. Lilleman var glad och se henne och hon var glad och se honom - minns ej sist de såg varandra? Jag och mitt minne, tur att bloggen finns. Btw de två och deras kommunikation? Chucky pratar ju polska, dock ngt otydligt och med en rolig brytning - men mormor tycks aldrig förstå honom alt höra honom oavsett? Haha slutar alltid med att de två höjer rösten för att den ene eller den andre skall förstå - vilket slutar i att jag blir anställd som tolk. Suck. Mysigt var dt iaf, trots allt.

Är sjukt trött idag? Huvudet dunkar och har ett allergi anfall/utbrott/symptom (va fan kallar man det?). Lise har katt, jag och katter funkar aldrig haha - plus att det är pollen i luften och jag vägrar köpa allergi tabletter. Helt ologiskt, jag vet. Men skall försöka och fixa iordning nu en väldigt sen middag till moi och försöka lägga mig tidigare idag? Har en lång förmiddag imorgon som mot kvällen förhoppningsvis avslutas med en playdate med C och company.
 
Nattis darlings
 
 

7:e april, måndag .

2014-04-07 @ 08:10:02 Baby W 4-5 år Kommentarer (4)

Klockan ringde 06.00 för min del idag, gäsp? Vaknade med ont i halsen för den delen också? Suck. Slocknade igår vid tio, sådär sjukt trött? Vädret är inte direkt på topp idag, hallo vad hände med solen och värmen?
 
Lilleman fick ta på sig idag sina nya byxor, snygging! Han blev super glad och de satt som ett smäck! Förklarade nu på dagis att han får ej bli smutsig - är en sådan mamma som ej vill att barn ska bli smutsiga, verkligen aldrig under ngra som helst omstädnigheter haha. Sjukt ologiskt, jag vet.
 
Skall strax motivera mig själv med och börja köra combaten för och dra vidare sen till Sats Landala, just nu känns kudden&täcket som ett mer logiskt alternativ - men dt är la bara och tuta och köra?
 
Auf widersechen .
 
 

Träning | 31:a mars till 6:e april .

2014-04-06 @ 19:06:00 Träning & kost Kommentarer (3)
 
 
Måndag
55 min DanceStep
BodyCombat träning hemma
 
Tisdag
BodyCombat träning hemma
 
Onsdag
55 min Yoga
+ BodyCombat träning hemma
 
Fredag
55 min Box
+ BodyCombat träning hemma
 
Lördag
BodyCombat träning hemma
 
Söndag
BodyCombat träning hemma
 
 
Vilken intensiv träningsvecka? Från noll till hundra? Kan ju säga med handen på hjärtat att förra veckans vila blev inget plus för denna veckan? I måndags mådde jag kasst och hade huvudvärk - som höll sig fram tills onsdag? Thank you sweet Jesus för den magiska yogan. ÄLSKAR'T. 
 
DanceStepen var jag supertaggad på men den levde ej helt upp till mina förväntningar, dels pga annan instruktör och dels pga mig som ej kört dt på över ett år. Men dt är det enda dancestep passet som erbjuds just nu - så bokat det tills imorgon med. Bara och köra! Ska gay-a till det Charlie style imorgon sådeså! Haha.
 
Boxen i fredags blev sådär otippat ihop med J, skit kul. Var dock helt slut i armar och ben efter non-stop combat träning hemma. Lär bli min död? Men var så himla kul och se alla på Sats, saknar folket där. Ej blivit så mycket träning för min del just där, mest hemma nu som sagt. Lilleman är ju otroligt missnöjd med detta, han fick upp hoppet i onsdags att vi skulle börja med Sats varje kväll. Stackare. Försöker boka mer kväll men får inte alltid ihop det? 
 
Kommande vecka blir det mindre combat hemma och mer träning på Sats, dock bara ett pass där lilleman skall med? Han lär bli ledsen, men försökt och fylla ut veckan med och göra annat så han ej tänker på det? Vill verkligen ej överträna och de klasserna jag skall göra har en tendens och bli andra tider än kväll. På tisdag skall man iaf köra på fm med Sammy, transformer - spännande!
 
Vad har man annars pysslat med i veckan? Allt har gått som vanligt i samma veva - plus huvudvärk, träningsvärk och stress? Skolan är i full gång, aka Gökboet (fråga inte ens haha). Så ja .. Ej funnits mkt och uppdatera om? Drog en runda idag i stan med mamma och köpte två par jeansbyxor till Wayne, varav ena är med Angry Bird - han lär kollapsa av lycka? Btw skrev in min mamma på ett modell program för kanal sju, haha intressant om hon kmr med?
 
Ska glo lite på film, snart kmr Chucky. Adjö.
 
 
 

Bagageluckeloppis säsongspremiär, 5/4 .

2014-04-06 @ 13:42:51 Fynd Kommentarer (0)
 
15 kr/st
 
 
10 kr
 
 
10 kr
 
 
120 kr
(skit snygg over-sized jacka från Weekday, bilden ger den ingen rättvisa dock)
 
 
50 kr
 
 
Vadå älska och fynda?
Pruta på priser är lite av min grej haha.
 
 

aimer les films français sur l'amour ♥

2014-04-05 @ 09:06:46 Film tips Kommentarer (2)

En fantastisk film om kärlek, begär, misstag och brustet hjärta

En film som går rakt in i hjärtat, ett mästerverk 

Årets första grillning med de bästa .

2014-04-01 @ 18:53:00 Baby W 4-5 år Kommentarer (9)
 
Jag har haft en nojja för och grilla sen solen började kika fram - och äntligen blev det av idag! Solen hann och gå ner, blåsten kom och jag råkade elda upp vissa korvar, men annars var det succé haha.
 
Korv&skratt - ibland är livet underbart  ♥
 
 

Design av Tasnim