Träning | 25:e augusti till 28:e augusti .

2014-08-31 @ 21:50:33 Träning & kost Kommentarer (1)
 
Måndag
55 min Shape
55 min BodyCombat
 
Tisdag
45 min olika övningar med pilatesboll
55 min DanceAerobic
 
Onsdag
55 min DanceStep
55 min Yoga
 
Torsdag
55 min Hot Vinyasa Flow
55 min Yogalates
 
 
I måndags gick träningen i motvind, att jag aldrig lär mig att vin förstör mig helt totalt? Suck. Övningarna med pilatesbollarna kunde ha vart lite mer fokuserade men så blir dt ibland, avslutade dagen med ett grymt danspass. Onsdagen var magisk, torsdagen likaså. Måste dock gå fler ggr på den hot klassen innan jag skapar ngn uppfattning om den haha.
 
Planen var ju inte direkt och sluta träna efter torsdagen men förkylningen kom som en käftsmäll. Vet ej riktigt när jag blir frisk och i sin tur när jag kan träna igen? Avbokat alla pass fram till tisdag, håller tummarna för onsdag! Min favorit instruktör på DanceStepen kmr tillbaka från semestern och vill ej missa det! Spec ej den underbara yogan efteråt också. Håller tummarna för mig själv. 
 
 

.. och bara sådär kom hösten ?

2014-08-31 @ 18:26:57 Baby W 5-6 år Kommentarer (1)

Lilleman har fått en hel ny höst garderob det senaste, tänkte att han kunde agera lite modell idag - är så sjukt uttråkad av och vara förkyld? Snyggast i stan är han. Dagens mission var månadens storhandling, något jag inte alls var pepp på efter jag och min säng har varit oskiljbara på två dgr? Men nöden har ingen lag, trots att mamma och Sammy faktiskt erbjöd sig och handla åt mig - japp, där vann tvångstankarna haha.
 
Handlingen gick ändå smidigt och relativt snabbt, trots att allt gick i slowmotion för min del - tror jag fick feber igen? Undrar ärligt när detta kmr gå över? Bara sovit, nyst, hostat för liv och död och glott på på tok för mkt filmer. Lilleman valde och vara med familjen ist för mig idag, I don't blame him. Jag har det super roligt här med min hög av hushållspapper och konstanta nysningar. Yes, smart av mig och köpa ett extra paket idag.
 
Skall la springa ner till tvättstugan och kanske boka en tid i dgrna? För inte ngn träning imorgon för min del iaf .. Känner att jag måste göra ngt som gör livet ngt värt och leva just nu - haha dramatsiskt eller vad? Borde sanera lägenheten, med betoning på borde - helt plötsligt blir jag handlingsförlamad och nyser en kvart på raken. Tror jag har kommit på det, är allergisk mot och städa? Jag och vara komiker vid feber fungerar sådär, bjuder på det.
 
Nu skall jag krama sängen igen och umgås med min nya bff - hushållspappret. Mer filmer, sí sí. Om ngn har tips på bra film. Helst skräckis eller action, tipsa gärna! Tjing!
 

 

En film i en klass för sig .

2014-08-30 @ 20:47:09 Film tips Kommentarer (2)

Otroligt gripande, helt enkelt ett måste.

http://www.swefilmer.com/the-normal-heart-2014/the-normal-heart-2014-video_7f2d5a9b0.htmlFilm i mängder. .

2014-08-30 @ 15:52:24 Allmänt Kommentarer (0)

Kan inte andas ordentligt. Mår inte direkt bättre idag? Ser ut som om det ej blir träning alls de närmaste dgrna, frågan är när kmr jag lämna sängen? Tills dess är jag och swefilmer bästa vänner haha.
The beauty of death .

2014-08-29 @ 19:35:56 Bilder Kommentarer (3)

Jag tror aldrig jag kmr kunna förklara för ngn den känslan av och vandra runt på en kyrkogård. Känna stillsamheten, höra tystnaden och bara vara i nuet. Det är som en känsla av lycka, en känsla av uppskattning gentemot livet - ett ställe och tänka, ett ställe och rensa tankarna på.

Jag önskar det hade blivit mer bilder, kyrkogården i Redbergsplatsen är fantastisk, men över natten blev jag super sjuk från ingenstans? Så feber tog tyvärr över. Är mest nöjd med kvinnan som sitter på gravstenen, ngt med henne var så vackert - bara titta på henne kände jag massor av känslor som öste över mig. En symbol för livet kanske, en längtan - den eviga väntan. Vacker.
 
Jag mår inget bra alls, utöver febern så hostar man snart upp sina inre organ och bröstkorgen känns som om ngn har skärt den öppen? Nyser och känner mig allmänt döende. Måste man påpeka att jag bailade på träningen idag? Är optimistisk att jag mår bättre tills imorgon, kör en coctail av medicin sen igår kväll. Wish me luck, för just nu tycker jag en aningen synd om mig själv.
 
 

En kopp kaffe hos mormor ♥

2014-08-28 @ 15:40:21 Bilder Kommentarer (2)

Med tunga steg tog jag mig till mormor idag, var på tok för länge sedan jag var där. Sist jag var och besökte henne hade hon någon av de värsta dgrna på länge. Hon pratade om döden, hur hon inte vill leva - och ja, lite på den vägen var det. Jag förstår att när man blir gammal så tänker man mkt på sådant och att huvudet inte alltid är med heller, men kunde ej rå för och bryta samman helt efter det. Jag bryr mig om min älskade mormor, hade jag kunnat få en önskan hade jag önskat att hon hade blivit frisk och levt för evigt .. men verkligheten är annorlunda.
 
Men en kopp kaffe blev det och visa bilder från bloggen, där hon blev riktigt impad av bilder på henne själv - hon är ju vacker, men ej fått henne och förstå detta haha. Hon såg verkligen ut och må så mkt bättre och var på ett dunder humör idag, kunde dock ej rå för och sitta på nålar. Men dt får bli ett besök till snart, nog med Wayne? Hon saknar honom, och han henne.
 
Drog direkt sedan mot Sats Masthugget, skulle testa på en ny yoga klass. Hot Vanyasana Flow (stavning?) - yoga i 30 graders värme i ngt snabbare tempo. Faktiskt helt okej klass, måste nog gå på den flera ggr för och försöka få in alla rörelser. Det blev iaf svettigt och avslappnande. Skall strax dra iväg mot Torpavallen för och köra den nya releasen av Yogalates, spännande.
 
Mer intressant än såhär blir det ej för denna dagen. Kärlek till Er.
 
 

45 min DanceStep & 55 min Yoga, en perfekt onsdagkväll .

2014-08-27 @ 20:51:50 Träning & kost Kommentarer (0)

In every person's there are unknown struggle only they know about, fears they've tried to overcome but still harbor, disappointments and sorrow they bear. The last thing any of us wants, or needs, is to be judged by others who don't know our stories, in part or at all.  

I'm feeling awesome.JD, jag & pilatesbollen .

2014-08-26 @ 16:03:30 Träning & kost Kommentarer (1)

Idag blev det lite övningar med pilatesbollen på Kungsgatan. Skulle klura ut vissa övningar, vissa gick bra andra gick mindre bra haha. Fick iaf upp pulsen och svetten rann. Lite slower tempo idag, behövs det med. Ganska så trött idag, va en lång dag i skolan känner jag. Skall strax iväg och köra ett DanceAerobic pass, succé.
 
Tjing!
 
 

Dagens mind-set.

2014-08-26 @ 12:09:07 Allmänt Kommentarer (0)

Jag vägrar ge upp bara för att backen är brantare än vad jag trodde. Årets motto är det samma - ramlar jag så är det bara och resa sig upp igen och kriga hårdare.Lite vardagslyx?

2014-08-25 @ 22:20:04 Fynd Kommentarer (1)

Hittade denna godingen på Carlings idag, I'm inlove. Kostade 1000 kr från början, prisnedsänkt till 200 kr - ett presentkort senare och man fick denna för en hundring! 

Är inte detta bästa fyndet? Awesome.Såhär startar man en vecka, fullt ös?

2014-08-25 @ 19:11:31 Träning & kost Kommentarer (0)

Psykosen fortsätter! Dubbelpass avklarat. 55 min Shape med mamma imorse & 55 min BodyCombat nu ikv med Disney paret. Nu skall jag hem och ligga i fosterställning haha.
Mammas stora kille!

2014-08-25 @ 16:02:18 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

122 cm & 30,9 kg
Växer så det knakar! En lördagskväll med negativa klubben .

2014-08-25 @ 07:51:45 Party party Kommentarer (0)

Epic fail I tell you, epic fail ..
 
 

Träning | 18:e augusti till 23:e augusti .

2014-08-24 @ 17:24:00 Träning & kost Kommentarer (1)
Måndag
55 min BodyCombat
 
Tisdag
55 min DanceAerobic
 
Onsdag
55 min BodyCombat
 
Lördag
55 min Step
90 min (egentligen nästan två timmar) Box
 
 
 Måndagen var nära på och döda mig, aldrig vart så död i kroppen efteråt haha. Igår var det succé med trippelpasset, kan ärligt ej röra mina armar idag? Blåmärken för den delen också haha. Två dagars vila gjorde mig ngt tokig - men denna veckan är planen och hålla dubbelt varje dag. YES. Bestålde en Step bräda hem förra veckan så lär börja lite med det hemma, dock ej denna veckan. Full fokus, mitt liv i ett nötskal just nu. Allt har med träning och göra. Investerade i nya skor i veckan, lätta som fjädrar - ÄLSKAR'T!  

Tränings lördag på Sats Kungsgatan & Sats Kompassen .

2014-08-23 @ 17:14:56 Träning & kost Kommentarer (1)

Fyfan vilket awesome event Sats gjorde denna lördagen! Dagen började med Step ihop med mamma, så jag saknat det passet med den instruktören. Efteråt insåg jag att jag kör lite fas 2/3 haha, Sats bjöd på frukost/lunch och massa annat gott. NAM! 

I sista sekunden fick jag ett ryck och väckte J och bad honom och joina mig på 90 min box (som blev nästan två timmar, energi på högnivå!). Det skulle sparkas och ha det och jag tog ut mig till max, stackars J var nära på och dö. Haha Älskar't! Även här åts det en del, smoothies&protein glass bland annat. Nu känner man sig lagom go och mör - samt mätt och belåten. Skall börja städa lägenheten nu inför ikv. Ser ut som det blir lite fest ikv, Woop Woop.The best medicine in life is laughter .

2014-08-22 @ 20:33:20 Bilder Kommentarer (1)
 
Idag var det dags för skola igen, kom försent - ville fixa till mig för en ggns skull, så ja detta med och göra sig mänsklig tog sin tid haha. Hade en "håltimma" på nästan tre timmar. Spenderade den med och plugga, glo film och knäppa massa selfies, bjuuuuuuuder på det - hade tyvärr ingen som kunde agera fotograf idag haha.
 

Idag blev det bestämt att efter skolan skulle man möta upp underbara D, ej sett min galna polack på år. Saknaden har varit enorm. Båda snåla som fan så valde vi och promenera ist för och fika haha - självklart skulle jag släpa med honom t kyrkogården, uppskattat? Njaa .. Men fröken Charlie får alltid igenom sin vilja. Älskar den kyrkogården, så otroligt vacker - så himla tråkigt att vädret ej var på min sida? Ville ju ej sluta regna? Får ärligt dra dit ngn dag igen?
 

Massor av timmar med och snacka skit om allt mellan himmel och jord, var ju år sedan vi sågs? Kan erkänna att FB har som sagt sina bra sidor haha. Promenad i regn, konstiga äventyr och skratt till tårarna föll. Älskar't. Känner denna killen sen jag var barn, så mkt kärlek för honom så det är inte sant. Mysigaste fredagen på länge. Och hur awesome är man inte när man tvingar ngn till foto och säger: "Le fint nu!" - så får man detta awesome smile haha. Awesome.
 
Men nu skall jag njuta vidare av tystnaden, lilleman är hos sin andra hälft. Skall tagga inför morgondagens träningsevent på Sats. Step & Box (90 min) - woop woop! Fått med mamma på stepen tydligen, detta blir spännande? Längtar, har abstinens efter två vilodagar haha. Verkar som det nalkas utgång imorgon? Vad hände med vita veckor? Haha karaktär när det kmr till vin = noll-komma-noll.
 
 

Hur spenderar man en vilodag?

2014-08-21 @ 19:33:42 Fynd Kommentarer (1)
 
.. med shopping of course. För och lindra träningsabstinensen haha.
 
 

Bodycombat seems to always be the answer!

2014-08-20 @ 20:34:46 Träning & kost Kommentarer (1)

Jag har upplevt bättre dagar än denna dagen - motivationen och träna idag fanns inte riktigt där idag - men fyfan vad glad jag är att jag tvingade mig själv och dra iväg ändå. Var lite otrogen mot Sats och körde på Nordic Wellness, man kan ej direkt tacka nej till och köra med underbara M. Grym instruktör (som poängtera att jag var grym haha) och blev så himla svettig att jag på fullaste allvar halkade på mitt svett mitt i en frontkick. Haha I'm okay! Var bara och köra vidare haha.
När man inser att man behöver en paus?

2014-08-20 @ 16:51:10 Allmänt Kommentarer (1)

På väg ut, tittar ner - och ser detta? Alltså jag har tappat det haha, hjärnan är officiellt ur funktion!


Try and fail - but never fail to try .

2014-08-19 @ 13:17:08 Träning & kost Kommentarer (0)

 

Träning | 11:e augusti till 17:e augusti .

2014-08-17 @ 23:00:00 Träning & kost Kommentarer (1)
Måndag
55 min Yoga
55 min BodyBalance
 
Tisdag
55 min DanceAerobic
+ bc hemma
 
Onsdag
55 min BodyPump
55 min Yoga
+ bc hemma
 
Torsdag
45 min Heat
+ bc hemma
 
Fredag
1 timma PT med Lise
55 min BodyCombat
+ bc hemma
 
Söndag
55 min PilatesBoll
1 timma gymmet med Sammy
 

Oj vilket jävla flow jag har haft denna veckan med träningen?? Vart ärligt på topp. Dubbelpasset i måndags kanske ej verkar ansträngande, men fyfan bara droppade från mig? Och dagen efter hade jag träningsvärk precis ÖVERALLT! Hejja yoga? I tisdags skulle det ha blivit ett dubbelpass men kroppen sa ifrån och så fick det vara, skönt och ba få dansa massa och dansa av sig alla sina bekymmer?
 
I onsdags kom tant röd en vecka för tidigt, vilket betyder vila - min kropp säger alltid ifrån. Men jag har vart så jävla ON så att det var bara och köra, för Bodypumpen skulle börja haha. Yogan på kvällen var magisk, precis vad jag behövde. Instruktören som har den är magisk, dock gravid så blir inte så många pass kvar innan hon tar paus. Bu-hu. Och alla andra dgr efter dt har verkligen vart brutala, gjort liksom så många inlägg om det så alla fattar vid det här laget va haha?
 
Tog ledigt igår, behövdes. Idag var det dubbelpass som gällde, ihop med Sammy som sagt. Insåg verkligen att jag och bollen måste bli bffs igen - för min balans var ej och leka med idag haha och jag fick inte alls de linjerna jag ville ha. Så blir dt ibland. Märkte dock att pike satt kvar ngnstans i bakhuvudet, så passade på och testa pike från "delfinen" och lyckades då jätte lätt ta upp ett av benen från bollen. Fick då en idé som jag testade efter klassens slut. Pike från delfinen och upp i huvudstående, ngt jag ej lyckats få till innan - och bara sådär kom jag upp OCH höll mig uppe? Fatta den glädjen?? Skrek ba "Liseeeeeeee titta!!". Hahhah kände mig som Wayne. Herregud det blev en awesome happy dance efteråt. Så mot slutet av mitt och Sammys pass ville jag köra en split, yes inspo by Lise - och bara sådär fixade jag det. Så veckans motivation är jag själv och bilderna ovan. Jag kmr leva på detta läääääääänge, mitt ego är på topp. BAAAAM. Ärligt jag är ju awesome?
 
Denna veckan skall jag ta det lite lugnare med träningen, mindre pass. Veckan efter det blir målet 14 per vecka. Lär hålla det september ut? Om kroppen tillåter. Känner mig så glad, får sådan energi och resultaten är awesome. Är liksom på G? Men nu är det nog dags och sova, imorgon är det en stor dag för mig. Allt jag kan säga är - håll tummarna för mig!
 
 

Gymmet med Sammy - Fokus på biceps, axlar och triceps .

2014-08-17 @ 21:15:00 Träning & kost Kommentarer (0)
 
No words needs to be said? Haha men alla som känner mig förstår att jag måste klämma in ngra meningar trots allt. Körde dubbelt upp med Sammy idag, först pilatesboll (brutalt&vingligt) och sedan avslutade vi med gymmet. Jag tror jag har aldrig känt sådan "brännande känsla" i mina armar, allt darrade på mig - och Gud vilka "uglyface" bilder man fick på sig själv. Vissa bjuder jag på, andra behåller jag för mig själv. Ett awesome pass indeed, men vem är förvånad med ngn som är så awesome som Sammy? Kungen över gymmet haha.
 

Både jag och Sammy blev inspirerade av Lises pass idag så som avslut körde vi lite huvudstående? För jag fick misann till det för första ggn i mitt liv idag? Hur fan lyckades man? Lyckades även göra en split, bild kmr senare ikv haha. Så nu har jag och Sammy bestämt att nästa mål är piké + handstående, sådeså!
 
Beast mode - ON!
 
 
 

Jag älskar dig mitt lilla monster .

2014-08-17 @ 09:15:00 Baby W 5-6 år Kommentarer (1)
 
 

Kulturkalaset med familjen ♥

2014-08-16 @ 20:51:05 Bilder Kommentarer (1)

Idag var det bestämt att det skulle vara vilodag. Kände att jag behövde umgås lite med familjen, bara vart fokus på mig själv de senaste veckorna haha. Passade på och utforka Kulturkalaset här i Göteborg, utöver den goda polska maten (ooooooh saknar Polen till max), så fanns dt la inget direkt och hurra för? Men gott var det, vi alla åt som om vi aldrig sett mat innan haha. Snacka om att Wayne befann sig i hilmen.
 
Blev promenad från Brunnsparken till Avenyn, i hopp om och testa på eller se ngt roligt som man kan göra? Men icke. Ngnstans längs vägen så tappade Wayne humöret ngt och det slutade med att vi drog mot Heden för och checka in en Sats klass som var där ute. Trots massiv träningsvärk så kännde jag abstinensen och ångrade kraftigt att jag bangade på det, fick en inbjudan via FB.
 
Väldigt mysig dag oavsett, trots att den fick avrundas tidigare. Ngn som märker att jag har ansträngt mig med och ta bilder i färg haha? Skall glo lite film sen tagga inför morgondagen, dubbelpass med Sammy som gäller på förmiddagen, yeeeeees. Kärlek till Er alla
 
 

PT med Lise | Vecka tre av sex . Fokus thai träning .


Ojoj vilket pass man hade med Lise idag, var ärligt rädd innan start - med all rätt haha. Vi körde burpees med bänk, TRX banden, dips (enligt bilden), skivstång från sida till sida, planka och massa övningar där jag var tvungen och "hitta styrkan i magen". Genomsvettig! Efter halva passet förstod jag precis vad hon försökte få mig och förstå i början. Mkt mkt stolt över mig själv idag.
 
Avslutade med och försöka ge mig in på ringarna, haha råkade nämna det - så dt var bara och gör´t. Fick faktiskt upp benet direkt och vågade försöka och ta upp dt andra, dunkade rakt ner i golvet. MEN jag vågade haha. Räknas! Blev även lite piké med bollen och ngra patetiska försök från mitt håll till handstående. Underbara Lise hjälpte mig upp och där var jag upp och ner och livrädd HAHA.
 
Skall strax boka in pass nr fyra med henne för kommande vecka, yeey. Drog som sagt direkt efteråt mot Kompassen och har precis blivit klar med combaten hemma nu. Har ärligt bara svettats idag haha? Men nyduschad nu och helt mör i kroppen, score. Var på skolan under förmiddagen och det gick faktiskt bra, trots strul med schemat haha. Känner att denna fredagen har varit perfekt. Jag insåg ngn ggn idag under dagen att jag är faktiskt lycklig, jag gillar dit mitt liv är på väg - åt rätt håll.
 
Men nu skall jag se till och äta ngt och bara slänga mig i sängen och glo på ngn dokumentär, är verkligen värd dt efter idag haha. Hoppas Ni alla också har en kanon dag!
 
 

Detta är lycka, i dess renaste form .

2014-08-15 @ 18:06:26 Träning & kost Kommentarer (1)

Körde PT med Lise idag på Torpa, sen var det raka vägen till Kompassen för och köra BodyCombat. Idag kom en speciell instruktör från Danmark och bjöd på en pre-view från kommande realesen, nr 61. Helt succé, brutalt. Fick med T också för första ggn på combat. Nu är det raksträcka hem, skall köra lite combat hemma, total psykos.En mysig torsdag ♥

2014-08-15 @ 10:07:00 Bilder Kommentarer (0)

Hade en helt underbar dag igår med söta L och familjen. Kärlek till Er. Dagens planer? Skall strax iväg mot skolan, två lektioner. Måste plugga lite på vagnen nu innan haha. Sen iväg mot Torpa för och köra PT med Lise. Förhoppningsvis hinner jag sen till Bodycombat passet på Kompassen? Avslutar sedan dagen med lite combat hemma, same same every damn day. Hoppas Ni alla får en kanon fredag!
 
 

 

Let the world know that you are happy .

2014-08-14 @ 22:03:10 Ms Charlie Kommentarer (0)

Vilken dunder torsdag man har haft! Vaknade uber trött imorse men dt var bara och dra igång med combaten, måste påpeka att detta var åtta på morgonen haha. Sen fixade man iordning sig för och möta L&company. Byxorna köpte man i helgen i Köpenhamn, på bikbok för 49 DKK. Visst är de snygga? Ser ut som en långklänning, älskar´t. Tröjan är från Monki, köpte den på Megaloppisen i Majorna (kanske för en tjuga?) - de ihop blev helt enkelt succé, kännde mig så fab.
 
På väg till L mötte jag en polsk kvinna som höll mig sällskap under bussturen - vi pratade om polsk mat, haha of course - vad finns det annat och prata om? Mysigt. Väl framme hos L hade man massa timmar av babblande&kaffe - men tiden flög bara förbi som vanligt? Jag passade på och terra henne med och ta hundratals bilder på mig haha, hade ej räknat med att det skulle bli så många som skulle bli bra? Resten lär komma upp imorgon, är helt död efter träningen.
 
Indeed en awesome dag. No drama, just happiness.
 
 

Tränings manin fortsätter!

2014-08-14 @ 19:13:11 Träning & kost Kommentarer (1)

Idag blev man bjuden på en förhandsvisning av Sats nya klass - HEAT. Intervall träning i 38 graders värme. Man var nära på och dö men vilken kick man fick! Tack J för ett dunder pass och t alla godingar som var med och spred härlig energi!
Nästa lördag på Sats, ses vi där?

2014-08-13 @ 21:56:47 Träning & kost Kommentarer (0)

Öppet hus (!!) & träning hela dagen, finns ngt för alla!Jag befinner mig i min träningsbubbla förtillfället!

2014-08-13 @ 10:33:57 Träning & kost Kommentarer (0)Träning | 4:e augusti till 10:e augusti .

2014-08-10 @ 22:30:00 Träning & kost Kommentarer (3)
Måndag
75 min YinYoga
15 min crosstraining maskinen
Tisdag
55 min DanceAerobic
15 min crosstraining maskinen
75 min Box
+ bc hemma
 
Onsdag
45 min DanceStep
55 min Yoga
 
Torsdag
1 timma PT med Lise
55 min Pilates
 
Fredag
55 min Box
+ bc hemma
 
Söndag
55 min Zumba
 
Sedär tolv pass denna veckan, bara sådär. Nu är det fokus på max som gäller. Kännts så jävla bra och börja träna mer och kunna fokusera på dt ist för allt runt omkring. Sådär terapi. Den nya klassen YinYoga var egentligen ingenting för mig, som sagt, men kan ändå ej undvika dt faktum hur rörlig jag var dagen efter haha. Misstänker jag bokar den snart igen? Onsdags träningen gick sådär, hade tankarna på annat håll - får ändå ge mig själv en klapp på axeln att jag ej bangade på träningen helt. Ganska blandade pass denna veckan, älskar variiation - spec med tanke på att man har vart ganska enformig d senaste halvåret.
 
Kommande vecka blir dt egentligen mest fokus på yoga pass, skall försöka bli rörligare. Ngra fler bc pass hemma också? Denna kommande vecka är målet 14 pass, det fixar jag. IT'S ON!
 
 
 Gänget från dagens Zumba, älskar´t!
 
 

En dag i Köpenhamn ♥

2014-08-10 @ 19:56:49 Bilder Kommentarer (0)

Jag&morfar har ej umgåtts så mkt sedan han kom, så jag&mamma kom på den briljanta idén om att ta en resa till Köpenhamn - bara sådär över dagen. Väldigt mysigt, trots evighetsresande med buss - thank you for Swefilmer haha. Dagen bestod av öl, shopping och promenad i kaos regn. En liten summering. Succé, men regnet kunde man få ha skippat? Därav få bilder, mest i ngn fin kyrka? Duger haha. Förhoppningsvis kan vi boka in en sådan dag till Stockholm innan morfar åker hem?
 
Men nu skall jag ignorera min telefon och skita i det faktum att vissa människor försöker förstöra mitt goda humör. Nattis.

 

Off mot Köpenhamn .

2014-08-09 @ 07:12:51 Bilder Kommentarer (1)Går igenom en action-fas?

2014-08-08 @ 22:31:31 Film tips Kommentarer (0)

Måste krama kudden, ska upp vid fyra? Köpenhamn över dagen med familjen som gäller. Nattis.PT med Lise | Vecka två av sex . Fokus thai träning .


Okej .. Jag visste att dagens PT pass med Lise skulle bli tufft men jag hade fanemig ingen aning om till vilken nivå? Hade tagit med mig träningshandskar, thank you Jesus, och var redo för lite "thai träning". Haha men nej .. Lise hade andra planer. Jag skulle leka cirkus artist! Vet ej hur länge jag skrattade när hon sa att jag skulle hänga upp och ner på ringarna. Hahaha still laughing! Men jag vet att denna kvinnan får mirakel och ske, dt har hon gjort många ggr när dt kmr t mig och min kropp. Om vi snabbspolar fram .. I en timma försökte jag få upp ETT ben i luften. Jag höll på och tappa det helt totalt idag? Så arg & genomsvettig. Men jag gav ej upp! Bilden ovan är bevis, har ju fan blåsor? Haha ej haft sådana händer sen jag jobbade som terminalarbetare.
 
Även om det ej gick som det skulle idag är jag nöjd med min insats - och Lises tålamod haha. Bra tips när man är arg - balans på bollen. Nästa PT tid är på onsdag och då skall jag ha klurat ut detta ngt bättre. Jag vägrar ge upp. Som sagt hon kan skapa mirakel, så jag tvivlar ej en enda sekund på henne. Efteråt körde man pilates klass med henne, brutalt - och såg nog ut som en elefant som vill bli ballerina. Men även där gav jag ej upp. Måste påpeka att innan PT passet värmde jag upp på löpbandet, ej ställt mig på ngt sådant sen innan op? Så yes en dag fylld av saker som är waaaaaaaay utanför min comfort zone. Man måste alltid se de positiva sakerna i varje situation.
 
 
Lise briljerade idag som vanligt med sina cirku-de-solei moves, ärligt det ser helt magiskt ut och som om dt vore världens enklaste grej i världen? En sann inspo dt är vad du är gumman! Blev ej så många bilder idag, jag var upptagen med och vara arg och försöka leka apa på ringarna haha. Dagens plus i kanten var att man fick tjötat med Paula, längtar t Zumba på söndag.
 
Men nu - film. Imorgon - box med P.
 
 

Dagens dubbelpass avklarad!

2014-08-06 @ 20:48:16 Träning & kost Kommentarer (1)

Haft lite av en dålig dag idag, finns inget bättre och göra då än och träna. Tyvärr räckte det ej till med en bra inställning. Dancestep hade ny instruktör = ny koreografi. Japp, jag hade ej direkt fokuset med mig märkte jag. Men om det blev svettigt? Indeed, trots alla fail med snurrar haha.

Efteråt blev det yoga, äntligen fick jag med underbara J. Var skönt med lite stretch, tyvärr ville inte tankarna släppa. Vi har alla sådana dgr och det får vara okej. Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter! Atkins schema | Fas 1 - Söndag .

2014-08-05 @ 22:37:39 Atkins dieten Kommentarer (1)
 
Frukost
 
3 st ägg
½ tsk cayennepeppar
1,2 dl stekt purjolök
1 msk creme frasiche
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl broccoli
2 msk rå lök
1,2 dl isbergssallad
1,2 dl romansallad
 
 
Middag
 
½ kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
1,2 dl brysselkål
0,6 dl stekt lök
1,2 dl gurka
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,9
 
 
Okej söndags dagen på tisdag, haha blev lite upp och ner med tanke på alla spontana infall med kosten. Men där var dt en vecka på fas 1, verkar som ngra blev inspirerade. Jag insåg att jag får damp på kameran när dt kmr till matbilder, vill ha en Nikon J3 NU NU NU. Kan tillägga att utöver detta blev det kycklingspett, man har tränat som en galning idag - haft fullt upp hela dagen?
 
 

Tog äntligen tag i balkongen. Fåglarna har flytt, ngn har dödat varandra - och kvar lämnade de skit och kvistar och Gud vet vad mer? Drog på mig en sjal över näsa och mun - inte direkt så att man har sars masker hemma liggandes? Jag tror det tog mig två timmar och få rent skiten, var genomsvettig när jag var klar? Gratis träning haha. Fick först plocka bort allt sen dammsuga, sen moppa med klorin - och sen mer klorin i form av skrubbande med en disksvamp. Jag blev både bäng och höll på och ulka sönder? Men nu är dt fint. Hejja mig. Ngn som vill anställa mig som städerska, sådär svart HAHA.
 
 
På väg in till stan av en ren slump träffade man H&hennes goding. Tur var att jag var på tok för tidig till träningen så blev lite skitsnack innan man skulle dra till Sats. Fick mysa med hennes goding, vet ej vart ifrån denna pedagogiska sidan kom ifrån - Wayne blängde argt på mig HAHA. Köpte tuggummi med fake tatueringar, H lär hata mig när hon skall försöka skrubba bort de - men C blev så glad haha.
 

Körde en halvtimma bodycombat hemma på fm. Skulle iväg och kö dubbelpass sen på kv, men från ingenstans hörde en instruktör på Sats av sig och undrade om jag skulle komma på hennes pass. Självklart kunde man ej tacka nej! Älskar´t. Keografin satt som ett smäck idag och jag blev helt dränkt. Man kännde sig änna som en bakgrunds dansare till Jennifer Lopez - men kan tänka mig att verkligheten ej matchade direkt haha. Efteråt så fick dt bli ett snabbt mellanmål - kycklingspett&monster low carb. Standard. Ville fortf köra box haha, japp tappade dt?
 
 
Så sprang från Kungsgatan till Kompassen och körde direkt en kvart på crosstraining maskinen - vad meningen var och byta tröja förstår jag ej för den var dränkt innan jag kom fram till andra anläggningen HAHA. Fick ngt ryck när box passet började (som var btw 75 min långt?!) och frågade en kille om han ville köra ihop, bara sådär. Föredrar och köra med män ist för kvinnor, såvidare dt ej e sådana mma kvinnor - dock e jag rädd för de haha. Men jag gav fan allt idag och jag höll på och dö? Ville spy mot slutet, påriktigt. Andningen matchade ej hjärtslagen haha, eller ngt? Aldrig druckit så mkt vatten som jag gjorde idag under detta passet. Känslan efteråt var oslagbar. I'm awesome. Vill nog ej erkänna dt men gårdagens Yin Yoga tror jag gjorde sitt? Kännde mig helt rörlig idag? Haha ger dt nog en chans till.
 
 
Så japp där har Ni hela min dag (intresse-klubben-antecknar) - imorgon skall man fortsätta med sin städmani och tvätta. Dagis är öppet imorgon, vart öppet sen måndag tydligen? Men jag har haft lite slapp attityd och ej hållt koll på dgrna haha. Planen är och gå till mormor för en kopp kaffe. Avslutar sedan dagen med DanceStep (ny instruktör= ny keografi. Håll tummarna) och sen Yoga. Yes, succé. Inne i min träningsbubbla igen, älskar´t. Fördelen med och leva själv - I can do what the fuck I want to do haha.
 
Men nu får jag nog varva ner om jag skall komma upp imorgon - känner mig ngt speedad just nu haha. Nattis! 
 
 

Atkins schema | Fas 1 - Måndag .

2014-08-04 @ 21:51:37 Atkins dieten Kommentarer (2)
 
Frukost
 
2 ägg
½ tsk peppar
0,6 dl champinjoner
50 gram fetaost
1 tomat
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl gurka
2 msk rå lök
1,2 dl ostekt paprika
 0,6 dl purjolök
1 msk creme fraische
 
 
Middag
 
½ kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
2,4 dl blomkål
0,6 dl salladslök
1,2 dl romansallad
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 21
 
Nam-nam dag, succé var lunchen! Idag spenderade man TIMMAR med och sanera lägenheten, känns så bra nu haha. Morgondagens planer är och ta tag i balkongen, köpt klorin och allt. Nu skall allt som hade med fåglarna och göra BORT. Testade på en ny klass på Sats idag, Yin Yoga. Inte riktigt min grej? Sådär seg stretch i 75 min - hjärnan började tänka på allt förutom yogan haha. Men lär ge dt ett försök till?
 
Men nu skall man glo ner ett nytt avsnitt av True Blood. Nattis!
 
 

Träning | 29:e juli till 3:e augusti .

2014-08-03 @ 22:15:00 Träning & kost Kommentarer (1)
Tisdag
1 timma PT träning med Lise
55 min DanceAerobic
 
Onsdag
55 min DanceStep
+ bc hemma
 
Torsdag
55 min BodyPump
 
Söndag
55 min Zumba
+ bc hemma
 
 
Tränings schemat har jag ändrat och vridit på ganska mkt denna veckan, ibland får livet och dess nöjen prioriteras? Men fick in mina sex pass och varje pass har gått verkligen succé - dränkt i svett. Känner att träningsfronten har jag med på plussidan, det är mer kosten som inte är lika bra? Idag blev det ej enligt schemat, så inget kmr komma upp ikv. Måndag och söndag kmr upp imorgon och tisdag? Haha, who cares?
 
Kommande vecka skall jag köra dubbelt upp varje dag, minus lördagen - Köpenhamns resa inbokad över dagen med morfar&mamma. Mys. Nu jävlar skall man komma tillbaka i form och detta med alla drinkar måste sluta, vita veckor? Månader kanske?
 
Imorgon är det en ny vecka, eller hur brukar man säga? Den skall påbörjas med SANERING av lägenheten & avslutas med yoga och crosstraingmaskinen. Awesome. Nattis!
 
 

En sådär spontan kväll på La Sombrita, igen?

2014-08-03 @ 18:44:57 Party party Kommentarer (0)

Jag hade världens sämsta humör igår, undrar varför - ingen blekaste aning? Allt var svart & som sagt kosten FLÖG ut genom fönstret. Från ingenstans bestämde jag och mamma att vi skulle ta en öl ute. La sombrita skulle vara första stället, men vi råkade fastna där? Vin&tapas som vanligt - plus en lyx snurr var Pina Colada, aka "Coco Loco". Fyfan vad den var god, orgasm! Servitrisen på La Sombrita gav oss vatten och la till "varannan vatten", haha de sa detta med ett leende då de kände igen oss sen sist. Efter en timma kom L&K och joinade oss i vår dimma av Coco Loco och flummiga konversationer. Helt enkelt en mysig spontan kväll. Kärringen som man är så valde man sen och dra hemåt, mamma&Sammy valde och dra vidare och festa på Park Lane haha. Lika bra att jag drog hem, för energin idag har varit på topp och både combat hemma samt Zumba har blivit av.
 
Men nu skall jag njuta av ensamheten&tystnaden innan lilleman kmr hem, tjing!
 
 

Atkins schema | Fas 1 - Lördag .

2014-08-03 @ 16:00:00 Atkins dieten Kommentarer (0)
 
Frukost
 
2 st ägg
½ tsk cayennepeppar
0,6 dl champinjoner
1,2 dl gurka
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl isbergssallad
0,6 dl salladslök
2 kokta ägg
2 msk schallottenlök
1,2 dl ostekt paprika
 
 
 
Middag
 
100 gram fisk
½ tsk peppar
1,2 dl zucchini
100 gram mozarella
1 tomat
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,4
 
Visst ser det ut som en god dag? Indeed att dt var. Dock hade jag ngn snetändning i skallen igår vilket resultera att jag efter middagen tappade dt och fuckade schemat. Japp, får faktiskt erkänna mina brister. Blev sockerfriglass och choklad samt kött. Sen drinkar. Haha and on that way it goes. Tyvärr. Ingen e perfekt?
 
 

You are so beautiful darling & you deserve the best .

2014-08-03 @ 13:06:47 Bilder Kommentarer (0)

.. but first let me take a selfie

2014-08-02 @ 21:39:51 Bilder Kommentarer (0)

Vi härjar på Linne .En helt underbar fredag ♥

2014-08-02 @ 12:44:37 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

Sådär halvspontant kom underbara C ner till Göteborg, självklart skulle vi ses och kramas och ha oss. Kärlek. Jag hade som vanligt taggat för och ta bilder, men vad jag ej beredd på att vi båda skulle tappa det helt med och ta massa foton? Så, sedär - en spontan fotorunda sådär på en fredag. Konsten och kunna ta 400 bilder, ja det är en annan femma. Kan handen på hjärtat säga att dessa bilder är fan de finaste hittills man har tagit, ärligt hur vackra är inte de? Vi hjärta leka amatör fotografer, älskar när folk har samma passion som jag ist för och säga "men måste du ta så många bilder?". Ta foton är min terapi, ger mig ro i själen - kunna fånga de stunderna som aldrig kmr komma tillbaka.
 
Dagens planer? Obefintliga än så länge. Sammy hämtade nyss upp Wayne och de skulle iväg till Askim. Jag vaknade ärligt halv elva idag och känner mig inte alls med på banan riktigt än? Får försöka skaka fram ett bättre humör nu den närmaste timman och joina de. Vad annars skall man göra? Men kärlek till Er alla och ha en kanon dag ♥.

 

Atkins schema | Fas 1 - Fredag .

2014-08-01 @ 22:00:00 Atkins dieten Kommentarer (0)
 
Frukost
 
2 st ägg
½ tsk cayennepeppar
2 msk schallottenlök
1,2 dl zucchini
 
 
Lunch
 
200 gram fisk
½ tsk peppar
1 msk creme fraische
0,6 dl champinjoner
1,2 dl zucchini
gram fetaost
1,2 dl gurka
 
 
Middag
 
100 gram fisk
1 msk creme fraische
½ tsk cayennepeppar
1,2 dl spenat
1 tomat
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,8

Oj vilken god dag. Helt succé. Inget negativt och säga alls haha. I övrigt har dagen spenderats med finbesök från C och hennes sötnows. Blev en promenad samt fotorunda - vilken resulterade i nästan 400 bilder haha. Två stycken som e frälsta med kameran änna. Så idag bjöds det på massa selfies här på bloggen, imorgon lär del nr två dyka upp från vår dag. Ser ej ordentligt just nu efter och ha gått igenom alla bilder haha. Skall bara lägga mig i sängen och glo film. En dunder dag, indeed. Kärlek till dig gumman!
 
 

Selfies, made by C .

2014-08-01 @ 19:11:47 Ms Charlie Kommentarer (1)
 
Konsten och kunna få infall och bli fotograferad .
 
 

Design av Tasnim