GOTT NYTT ÅR FRÅN OSS TILL ER

2014-12-31 @ 20:57:00 Bilder Kommentarer (0)
 
2014 var ett bra år för mig och jag hoppas 2015 blir ännu bättre 
 
 
 
 

2014 . Del ett .

2014-12-31 @ 18:14:00 Bilder Kommentarer (1)
 
Januari 
 
Januari började ganska dåligt för mig, av diverse anledningar. Mkt drama. Fokus denna månaden var på träning inför bodycombat utbildningen, som jag tyvärr inte blev godkänd på. Men vilken helg jag hade och vilken upplevelse, många fina nya vänner. Fokus denna månaden var tydligen massor av fika, mest med JD och J - jag och vara inne i mina perioder? Tatuerade mig äntligen efter många om och men.
 
 
Februari 
 
Fokuset låg på träning, mest bodycombat. Safe utbildningen startade, del ett och två. Intensiva veckor på safe men så mkt man fick lära sig, en awesome upplevelse. Här blev det även lite mer kaos privat, men det visade ha sina fördelar om man säger så. Mina och JD's dejter fortsatte till max.
 
 
Mars 
 
Började lyckan vända. Blev godkänd på grundutbildningen på bodycombaten. Klarade av safe provet på första försöket. La mkt fokus på och göra saker med lilleman då jag var ganska frånvarande månaderna innan, promenader blev fokus. Träningen var som vanligt i fullt ös, tränade mkt med älskade lawrencia. Nu kombinerade jag och JD våra dejtar med café och långpromenader med bilder i fokus. Började på komvux.
 
 
April 
 
Träningen fortsatte fullt ös medvetslös, likaså dejterna med JD haha. Denna månaden la jag mkt fokus på familjen då allt började klarna upp runt om i livet. En ganska mysig månad om man bortser från att jag insåg att jag hatade min ena lärare och han började ge mig magsår. Fotointresset började växa för och kunna slappna av något mer. Insåg att jag behövde lite extra stöd med vissa saker, bästa beslutet i mitt liv. Första grillningarna påbörjades.
 
 
Maj
 
Polen resa, minus utgång iår då Sammy blev riktigt sjuk. Mysig resa som fick bli fokus på och glo på alla filmer på bio med Wayne och hetsa på rea. Häromkring började jag tappa karaktären för maten, träningen fortsatte dock med sitt fulla fokus. Lawrencia hade man som pepp som kunde puscha en med träningen. Dejterna blev oftare med älskade L och hela den Goa familjen. Detta med och grilla tappade man helt under denna månaden. Hille hade sin EPIC födelsedags fest som slutade med att jag tappa min iPhone. Hade min första kvartals utbildning på bodycombaten. Marknaden i Majorna hölls, så man hade längtat! Dock slutade det med andra graders brännskador haha. Wayne började träna med mig hemma och puschade min motivation med bodycombaten. JD fick bli min lunch kompis på skolan då jag insåg att det är ett gökbo haha. Gjorde misstaget och skaffade Facebook haha
 
 
Juni 
 
Wayne blev hela fem år, mammas stora kille. Jag hade världens bästa utekväll på calor med mina töser och lyckades få ner C till Göteborg. Träffade även underbara J denna kvällen, en vänskap som kmr hålla livet ut. Jag och Lise umgicks mycket under denna tiden, där jag blev tvingad till ställen som askims badet haha - brännskador fick man igen, denna ggn på vaderna. Jag gav mer eller mindre upp om skolan denna månaden, plus många besök hos diverse läkare. Började dock sköta mig med kosten, innan det gick nedför igen haha. Älskade L blev utbildad PT. Jag var första ggn på Pride i Göteborg på år. Hade min första photoshoot med P i centrala Göteborg. Del tre av safe utbildningen ägde rum och jag fick uppleva en massa, både psykiskt och fysiskt. Man fick lära känna underbart folk under de veckorna. 
 
 
 

Jul på Liseberg 2014 .

2014-12-31 @ 15:08:33 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

Jag och mamma har planerat och dra till jul på Liseberg ärligt hela december månad, oftast har vädret varit en orsakade faktor varför det inte har blivit av. Tur i oturen kanske då man faktiskt fick uppleva snö och massa annat myspys igår (halvt ironisk). Var där över tre timmar, lilleman var i himmlen med sin mormor som han sög ut pengar på iform av och åka alla karuseller som fanns? Vi smarta familjen kom på i EFTERHAND att man faktiskt kunde ha köpt sådant åkband? Jag och Sammy klagade på kylan och jag själv kom till en punkt att jag inte kände min kropp från midjan neråt haha. Men visst var det mysigt? Lite besviken på mig själv att jag valde och ta med den kompakta systemkameran = kassa bilder. Inga bilder på min mamma då hon blundar ALLTID haha. Well, well, well. Men visst såg Sammy mysig ut igår? Hans nya nick igår var "mys-sammy". Jag har tappat det haha. Svände förbi Tyrolen igår för och möta upp en gammal vän E, år och dagar sedan vi sågs? Mysigt. Lilleman fick en glass, där fick hon hans kärlek - bara så haha.
 
Idag är det tydligen nyårsafton? Funderar på om jag skall ha en vilodag eller om jag skall steppa lite hemma? Får suga på den karamellen lite till. På kvällen skall vi iaf bege oss mot Marklands för och fira in det nya året. Finmiddag och rubbet. 2014 har varit ett väldigt bra år för mig trots alla små knasiga saker. Jag har tagit mig utanför min comfortzone på ett sätt jag ej trodde var möjligt. Så många nya upplevelser, vänner och allt annat. Så om man bortser dessa senaste två månaderna så har det vart awesome och jag ser framemot vad det nya året har och erbjuda mig.
 
 

Köpet på Liseberg igår blev dessa snusar med smak? 100 kr för allt, kap!
 
 

Back on track .

2014-12-30 @ 14:05:28 Träning & kost Kommentarer (0)

Istället för och sätta fokus på allt som har gått fel senaste tiden så sätter jag fokus på träningen igen. BEAST MODE! Blivit nästan tre timmars träning per dag nu, 15 pass e målet för veckan. BOOOOM! Jullov = massor av film .

2014-12-26 @ 14:29:00 Film tips Kommentarer (0)
Yes .

2014-12-26 @ 04:50:05 Allmänt Kommentarer (0)

MOTHERFUCKING PREACH 
Word.Tomtenissen Wayne .

2014-12-25 @ 19:51:50 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

Wayne vägrade tomtedräkten igår men idag var den högst poppis!
 
Sa till Wayne - "Titta nu ser du ut som jultomten!".
Wayne - "Nej mamma jag är en tomtenisse". Haha jaja! Gullunge.
 

.. and then he went undercover - as Santa Claus.
Haha väljer och tro att han leker polis och inte "tjuv".
 
 

Sådär lite halv spontant föreslog mamma att vi skulle gå på bio med Wayne - Pingvinerna från Madagaskar hade premiär. Ganska bra film, bättre än vad jag trodde - dock måste jag se om den i engelskt tal. Haha bara för att. Sen folket som var på på bio idag .. ja, det var en femma. Ungar som skrek, föräldrar som var bittra och 30 plussare som skrattade helt psykopatiskt. Men det var väldigt mysigt och spendera denna juldagen ihop med Wayne&mamma.
 
Nu blir det filmläge deluxe!
 
 

Lite mys på juldagen

2014-12-25 @ 16:33:00 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)
 
Pingvinerna från Madagaskar
 
 

Julafton med familjen 2014

2014-12-25 @ 14:01:00 Bilder Kommentarer (0)
 
Blir ganska få bilder från julafton iår? Julafton var jätte mysig, blev en vit sådan - precis som de skall vara? God mat, massor av julmust, vi alla hade klätt upp oss för en ggns skull och jag&Sammy gick loss på PS och körde tekken 6 och GTA. Wayne var överlycklig för alla presenter han fick. Av tomten of course haha. Jag fick en selfie-stick och stekpanna, glädje. Båda sakerna var jag i stort behov av haha.
 
Är ganska trött idag, vart det hela veckan? Man skall dock överraska lilleman med och gå på bio - Madagaskar pingvinerna har premiär. Jag, mamma och lilleman - detta kan gå hursomhelst haha. Imorgon är träningen tillbaks på schemat, kan dock fortf ej röra mig av träningsvärk haha. Älskar´t.
 
Nu får jag börja fixa iaf iordning mig. Kärlek t Er alla.
 
 

JD om min "julstämning"

2014-12-25 @ 01:55:21 Allmänt Kommentarer (1)


Jag väljer själv och tro på att jag är Grinchen, men kan hålla med att jag gått lite mer all-in iår haha.


God jul från oss till Er

2014-12-24 @ 21:18:00 Bilder Kommentarer (0)Snacka om och rivstarta denna veckan?

2014-12-22 @ 20:07:20 Träning & kost Kommentarer (0)

Ja, imorse vaknade man fortf dålig - men inga ursäkter skall användas denna veckan sådeså! Det var bara och ta sitt ass till Sats Eriksberg där Sammy väntade. Han är ärligt min motivation, allt han gör i gymmet är ärligt ren magi? Linjerna, styrkan, viljan - ja allt. Vi körde sammanlagt kanske en timma och en kvart i gymmet. Lite blandat av allt - ben, axlar, triceps och jag fick steppa lite också (abstinens). Sammy fick impa med sina romerska ringar, inte alls avis haha. *Host, host* PT utbildning?!
 
Däremellan körde vi 30 min cykling pass också, båda var på bristningsgränsen. Älskar´t. Så när vi lämnade Sats var jag död och illamående haha. Skulle egentligen handla julklappar idag men vi fastnade i trafiken? Löser sig imorgon, orka stressa haha. Nu på kvällen körde jag DanceAerobic. Det tog emot lite med keografin men så himla roligt, saknat det som fan. Imorgon blir det dubbelpass på förmiddagen och kvällen kmr bestå av mani sanering av lägenheten. Sen är det tydligen julafton och allt? Känns inte alls som det, skönt att december rullar mot sitt slut haha.
 
Men nu skall jag krypa ner i sängen, nattis!

 

En vinkväll fick avsluta denna jobbiga veckan ♥

2014-12-21 @ 22:01:38 Party party Kommentarer (0)
 
Ja, denna veckan har inte varit en av de bästa veckorna. Motivationen för träningen kom ej tillbaka, vad händer? Haft mkt i tankarna så stalkat S hela veckan för och kunna vända mitt humör haha, kärlek till dig goding. Fick beskedet att jag ej blev godkänd på min licensfilmning, så ja ett dygn var man helt kaos. Provet i skolan gick kaos, minns ej sist jag gissade fram mig så mkt på någonting? På allt detta så har det vart så sjukt mkt drama från onödigt folk. That's life va?
 
Så när underbara S föreslog vin så var jag all-in. Löste till och med barnvakt? Fatta den lyxen. Mår som jag förtjänar idag, velat mellan och må illa och må kanon haha. Vin verkar ej va min grej längre - börjar man bli gammal? Kvällen bestod av vin, skratt och dans. Helt succé och precis vad jag behövde ♥.
 
Morgondagen skall börja med ett dubbelpass ihop med Sammy, kanske bör köpa julklappar till Wayne (?) och avslutas med ett dans pass på Sats. Orka ursäkta sig, gäller bara och rycka upp sig!
 
 

Helgens filmer .

2014-12-21 @ 21:36:39 Film tips Kommentarer (0)An awesome time .

2014-12-21 @ 00:02:31 Allmänt Kommentarer (0)Vinkväll med underbara S

2014-12-20 @ 21:56:52 Bilder Kommentarer (0)Kvälls samtal med L

2014-12-19 @ 22:14:32 Allmänt Kommentarer (0)
Jag - Jag skall laga kyckling till personen, afrikaner like the chicken

L - Pesonen är la colombian? 

Jag - Shh, don't fuck it up


Hahahahahhahaha jag dör ..Tredje gången gillt .

2014-12-16 @ 15:40:25 Träning & kost Kommentarer (0)

Lite fel med keografin, lite "hitta-på-egna-ord-på-svenska", svett och nerver. Men vilken energi och vilken glädje jag fick från varenda en av Er. Tack Ni alla som har varit med mig på denna resans gång. Nu gäller det och hålla i tummar och tår!
 
Kärlek till Er.
 
 

Bra filmer .

2014-12-16 @ 11:55:00 Film tips Kommentarer (0)
Julbord hos mormor. Torsdagen den 11:e december 2014

2014-12-15 @ 10:15:00 Videoklipp Kommentarer (0)
 
Efter ngra dagars nervsammanbrott på Youtube fick jag äntligen upp detta haha. Så underbart vackra röster, vilken oväntad underhållning. Kan lyssna på detta på replay, älskart!
 
 

Träningen de senaste tre veckorna - i ett och samma inlägg?

2014-12-14 @ 23:33:48 Träning & kost Kommentarer (0)
Vecka 48, 25:e till 30:e november

Tisdag
Step, hemma
 
Onsdag
55 min DanceStep
+ Step, hemma
 
Fredag
60 min DanceStep a la Charlie (eget pass)
 
Söndag
55 min DanceAerobic


Vecka 49, 1:a december

Måndag
55 min BodyCombat
 

Vecka 50, 13:e december till 14:e december
 
Lördag
90 min Bodycombat, hemma
 
Söndag
90 min Bodycombat, hemma 


Ja lite rörigt va? Såhär har min träning sett ut de senaste tre veckorna. Kaos. Första veckan var då jag höll mitt första egna step pass. Jag tror kroppen la av pga stress för jag spydde ärligt efteråt på DanceStepen? Så vågade ej direkt träna mer efter det. Kände mig inte direkt på topp. Som tur var levererade jag på passet jag instruerade i haha.

Veckan efter det var planen och köra beastmode men kvinnliga besvär satte stop för det och det slutade med att man låg i fosterställning i sängen och mådde illa? Försökte verkligen få in pass hemma, men det sket sig så kolossalt..

Ja denna veckan hade jag faktiskt inga ursäkter .. Men vet ni vad jag saknade? Motivation. Liksom ej lagt prio på träning alls. Säkert av stress av allt som pågår runt omkring men också av den anledningen att jag skall ha min bodycombat licens filmning imorgon. Började klura ihop planen på måndagen, sen försvann hjärnan ngnstans på vägen efter det haha. Så låt oss säga att jag har panik tränat nu i två dagar? 

Passet är imorgon, är ganska taggad. Känner mig säker och har lyckats få ihop ett härligt gäng. Detta är min sista chans så make it or brake it. Pratat med mig själv de senaste två dgrna när jag har tränat, låter weird right? Men det jag har failat på har varit just coachning. Glömt av och säga höger och vänster samt riktning. Jag känner ändå hopp! Känts bra nu dessa två dgr.

Morgonen blir fullt ös. Skall jaga kamera på Sats, dubbelkolla vilka som skall komma, öva hemma på bc och coachning samt lösa barnvakt. Full rulle. Men denna veckan skall jag ej ursäkta mig med träningen. Jag blir ärligt deprimerad utan träningen. Ironiskt nog går kosten alltid åt helvete då .. Suck på mig. Bara börja om och om två veckor får man ta smällen med vågen. Punkt, slutdiskuterat.

Men nu är det väl ändå dags och krama kudden eller? Känner mig helt speedad fortf haha. God natt godingar, kärlek till er alla. Underbara K har blivit hela sex år ♥ Hipp hipp hurra till godingen .

2014-12-14 @ 22:36:44 Baby W 5-6 år Kommentarer (1)

Idag skulle underbara K ha kalas i sin ära. Sex år har redan swischat förbi? Minns när jag var gravid med Wayne runt femte månaden och jag myste massor med honom på min babyshower.
 
Vi var ett härligt gäng plus massa små monster som var höga på socker och uppmärksamhet. Faktiskt ett väldigt trevligt sätt och spendera sin söndag. Tur att man maxxade på energydrycker, e fortf speedad haha.
 
Kärlek till Er alla och tack P ännu en ggn ♥
 
 

Lucia på dagis & julbord hos babi ♥

2014-12-11 @ 20:40:00 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)


Första ggn på år ställde jag upp för och gå på Lucia på dagis. Vet ej vad folk tror om mig men jag gillar inte jul, eller barn för den delen - så sådant här blir väldigt jobbigt för mig haha. Men berättade för fröknarna häromdagen att jag skulle komma, så när lilleman vaknade imorse så sjöng han genom frukosten hela vägen till dagis att mamma skulle komma på Lucia, sötnows. På något sätt lyckades jag dra med L. Drog lite denna - "din plikt som Gudmor." Sen att den skulle funka, ja det hade jag ej förväntat mig? Blev lite sång, fika och alla sjöng - minus moi haha.
 
På förmiddagen skulle man tvätta. Mjoo .. en tvättmaskin var sönder och torktumlaren verkade ej funka heller, suck? Massor av blöttvätt och inget blev riktigt rent. Har bokat tvätten med tuppen imorgon, innan skolan. Inte peppad men nöden har ingen lag eller hur brukar man säga? Jag har egentligen så sjukt mkt och göra men inget verkar bli av. Har filmning för BodyCombaten på måndag, ej tränat eller övat. Planen är imorgon och dgrna framöver. Har prov i skolan på onsdag, knappt pluggat - försöker ej få panik haha. För på detta har jag fått sömnproblem deluxe. Måste ärligt beställa säng och soffa till helgen?
 
Iallafall, efter dagis drog vi till mormor. Julbord stod på schemat. Ganska bra lösning då hon ej kan ta sig till mamma iår. Hade inga direkt förhoppningar och med mormors tillstånd vågade man ej hoppas direkt. Det var så mkt bättre och mysigare än vad man kunde ha trott. Mormor var i bättre tillstånd än vad man trodde, äldreboendet hade hyrt in tre kvinnor som sjöng som änglar (video kmr upp ikv via Youtube), god julmat där vi alla fick tjocka till oss och grädden på moset var att det serverades vin och baileys. Helt awesome. Mysigt. Tror det e trots allt lite julstämning hos mig iår? Kanske .. lite?
Annars i privatlivet e det något fullt upp. Känns skönt med en barnledig helg. Måste tänka och sova ut känner jag haha. Livet tutar på trots att jag inte är riktigt närvarande .. Men så är det ibland. Allt som skall ske är redan skrivet i stjärnorna. Saker och ting som inte blir som de skall - ja det sker för en mening right? En fantasi jag väljer och tro på. Nattis
 
 

Det är jue fredag .

2014-12-05 @ 22:15:00 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)
 

.. då får man göra sig super söt i sina nya kläder
Kocham cie misiu .
 
 
 
 

Pepparkakor, sådär på en fredag? Snacka om och gå all in med julen?

2014-12-05 @ 20:13:04 Baby W 5-6 år Kommentarer (1)

Jag känner att jag börjar gå snart helt över min egna gräns med och göra julsaker? Pyntat sådär lagom hemma, fixat granen med Wayne, satt och pysslade med julsaker igår på dagis (med det menar jag att jag satt på en stol och bad Waynes fröken och göra det, mer än vad jag någonsin har engagerat mig haha) och idag fick jag ett infall och baka peppakakor med Disney paret. Allvarligt? Lilleman njuter iaf för fullt av detta haha.
 
Men inte fick han ngt gratis, han fick jobba mer eller mindre själv för och fixa pepparkakorna. Jag hade det roligt med och "måla de". Wayne hade ju det kul med och äta de. Vi fick en burk med oss hem, den är inte kvar nu haha. Snacka om konstigt kvällsmat? Så får det vara ibland. Faktiskt ganska mysigt trots allt, det får jag ändå erkänna.
 
I övrigt har man bara legat hemma de senaste dgrna. Mått illa och haft en huvudvärk från helvetet, är fan inne på vecka två som jag känner mig krasslig. Ingen träning, ganska jävla uttråkad? Var i skolan idag, var helt på G och kunde typ allt. Kan bero på att dt var bara jag och två andra pers på lektion idag? Den ena pratar knappt och hon andra fick inte en syl i vädret pga att jag är som jag är. MVG barnet inom mig tog över idag till max haha. Drog en runda inne i stan med JD, Chilli för och vara mer specifik. Är helt inne på och kasta bort hela vardagsrummet. Plan? Säng och soffa. Kanske dags och göra det lite fint hemma? Få en hemma känsla? Kunna sova i en säng och inte i en bäddsoffa? Hade vart awesome men får fundera lite på det och kanske skriva en önskelista till tomten haha?
 
Denna fredagen har inte så mkt mer och erbjuda. Är ngn förvånad om jag säger att jag skall glo på film? Någon? Inte? Nä haha inte jag heller. Imorgon skall man vara barnledig i ngn timma, yeey. Chucky får umgås med familjen och jag skall köra temafotografering med underbara S. Hoppas bilderna blir bra, då självklart delar man med sig av de här och kanske kan fixa en ny profilbild på facebook? Haha. Kmr bli roligt som fan oavsett.
 
Hoppas Ni alla får en kanonfin fredagskväll. Kärlek till Er.
 
 

Sanering & julstämning under tvång .

2014-12-02 @ 21:35:52 Baby W 5-6 år Kommentarer (1)
 

Dagen har gått i slow-motion sen jag vaknade, that time of the month I guess. Ingen träning så fick passa på och börja städningen efter jag hämtade lilleman på dagis. Fanns motivationen? Icke. S&M hörde av sig och ville komma, japp då fick man lite eld i röva. De kom föbi mitt i min städmani, välbehövligt då jag har låtit min lägenhet förfalla i över tre veckor. Haha sådan periodare, antingen pedant eller kaos slarver. Blev lite tjejsnack medans barnen lekte - dock på var sitt håll? Är så tacksam över och ha mött en sådan fin person, vi liksom bara klickar. Starten på en fin vänskap, kärlek till dig sötnows.
 
Efter Wayne moppade klart golven var det dags och mecka ihop julgranen och allt som skall på den. Tålamodet testades men som tur var så var lillen så inne i det att halva granen fixade han själv haha. Så himla bra att man är ngt av en manisk samlare, man behövde liksom inte köpa ngt iår? Ba granen? För en femtiolapp också? Succé. Wayne var helt i extas när det var klart och sjöng "tip-tap" låten i en halvtimma runt granen, i kombo med "tack mamma för granen". Sötnows, vad gör man inte för sitt barn?
 
Sen lär jag nog tyvärr aldrig matcha lilleman med hans julstämning, fortf Grinchen haha. Men se glädjen i hans ögon gör att dt e värt dt. Sen att han får för sig att man har en julgran för att, and I quote - "Nu kan tomten lämna paket under granen. Jag önskar mig en ipad och en telefon till jul". Haha dream on my love, dream on.
 
Nu är det säng läge deluxe, kanske en film?
 

 

Ännu en intensiv men härlig helg ♥

2014-12-01 @ 20:11:00 Bilder Kommentarer (0)

Var barnledig från torsdag till söndag. Tyvärr tillbringades torsdagen&fredagen i sängen, sjuk deluxe. Inser nu i efterhand att dt var antagligen bara nerverna inför mitt pass i lördags - för på lördagen var jag helt frisk haha.
 
Lever fortf på de positiva kommentarerna från vissa deltagare, känner mig så stolt över mig själv. Från och se mörker till och hitta en mening i livet till och ha panik och framföra en låt på Safe utbildningen till och hålla ett pass på en timma framför 8 personer. Awesome. Nu gäller det och möta sin deadline med BodyCombat, filmning innan 18:e december. Hitta deltagare i december kmr bli ett mission i sig, måste klura ut ett datum?
 
På lördags kvällen drog man iväg till mamma ocg company, N var på besök från Sthlm. Kvällen bestod av vin, cider, god mat, konstiga konversationer, pilatesbolls övningar, 90-tals låtar på Youtube och massor av skratt. Helt underbart. Ingen ville joina mig på en utekväll så var hemma vid tolv, lika bra då man kunde få dansa loss på Sats ist på söndagen. Som sagt en underbar helg.
 
Måndagen har börjat bra, som vanligt trött haha. Träningsvärk deluxe så kvällens combat pass tog emot, men pain is plesure - right? gäller och ha fokus på träningen för förra veckan var dt knappt ngt pga att hela kroppen ba sa ifrån. Men nu får man fan gö middag? Snart skall man nörda sig med serier haha.

 

Design av Tasnim