Atkins schema | Fas 1 - Torsdag .

2014-07-31 @ 23:15:00 Atkins dieten Kommentarer (1)
 
Frukost
 
2 st ägg ½ tsk peppar
2 msk schallottenlök
0,6 dl champinjoner
1 msk creme fraische
 
 
 
Lunch
 
200 gram fisk
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl kokosmjölk
3 dl bambuskott
1,2 dl broccoli
 2,4 dl isbergssallad
 
Middag
 
1 st skinksteks bit
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl zucchini
2 st stekta ägg
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,8
 
 
Dagen har varit god, men denna tröttheten jag har upplevt idag har gjort mig sådär brutalt hungrig och allmänt "low". Men klarat mig igenom dagen haha. Snart dags och krama om kudden och hoppas på och få sova inatt och inte rulla runt i sängen av sömlöshet.
 
 

Besök hos L&L ♥

2014-07-31 @ 21:44:16 Bilder Kommentarer (0)

Idag blev det äntligen av lite girly time med L. Hon har flyttat den senaste månaden och jag har haft fullt upp med mitt liv så kaffe&tjöt har fått vara på is. Lite tråkigt att jag hade sovit nästan intill noll under natten - och trots massor av kaffe så var jag sömnig som aldrig förr? Men mysigt var det och vilken fin lägenhet de har fått. Denna kvinnan förtjänar guld i sitt liv efter allt hon har gått igenom - nu har hon en vacker familj och en ljus framtid. Jag är så glad och få vara en del av den. Kärlek till dig sweetie.
 
I övrigt har man kört BodyPump idag, gick inte kanske så bra som jag ville - men ökade vikterna iaf? Alltid ngt. Bara tröttheten som har tagit över, plus vart på språng sedan morgonen. Men nu får jag se till och hoppa in i duschen, var hungrig som aldrig förr - så dt fick prioriteras. Tjing!
 
 
Dagens trötta Charlie.
 

Atkins schema | Fas 1 - Onsdag .

2014-07-30 @ 21:11:39 Atkins dieten Kommentarer (3)
 
Frukost
 
2 st ägg
½ tsk peppar
1,2 dl salladslök
0,6 dl stekt paprika
1,2 dl spenat
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
100 gram mozzarella
2,4 dl spenat
2,4 dl romansallad
 
 
Middag
 
1 st skinkstek kotlett
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
3 dl bambuskott
1,2 dl gurka
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,2
 
 
En helt okej dag med maten, sådär lagom. Det köttet från Lidl (middagen) är grymt god - nam.
 
Morgondagen skall man spendera med L och hennes goding. Tjejsnack, kaffe och Atkinslunch - som vanligt. Catch up en aning, längtar. Men nu skall jag mysa ner mig i sängen. Tackar för denna dagen, trots at Wayne fick ett bryt. Suck.
 
 
 

Honestly, I'm awesome .

2014-07-30 @ 19:25:35 Träning & kost Kommentarer (2)

När man vågar göra sina drömmar till verklighet, det är då man vågar och känna lycka. Jag är inte samma person som jag var förr ett år sedan, jag kan se en framtid, jag känner glädje. Efter varje motgång vågar jag ta mig upp för och kriga hårdare. Jag vågar ge mig själv en klapp på axeln när jag gör mig själv stolt. Jag får ej glömma hur långt jag har kommit.

Plus i kanten är att dagens DanceStep pass gick succé haha.Atkins schema | Fas 1 - Tisdag .

2014-07-29 @ 20:40:37 Atkins dieten Kommentarer (2)
 
 
Frukost
 
2 st ägg
½ tsk cayennepeppar
1,2 dl zucchini
0,6 dl champinjoner
0,6 dl stekt lök
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1,2 dl kokosmjölk
3 dl bambuskott
2,4 dl isbergssallad
 1,2 dl gurka
 
 
Middag
 
1 st skinkfläsk stek
½ tsk cayennepeppar
1 tomat
50 gram fetaost
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,8
 

Ja .. planen var och påbörja det nya schemat igår, saker kom emellan - tisdag är den nya måndagen? Kosten och kunna ta bilder med denna kameran på maten går sådär, sorry for the bad pics. Men maten under dagen har varit god och handen på hjärtat dt var länge sedan jag skötte mig och följde schemat, så dt känns fanemig skönt!
 
Eftermiddagen spenderade jag med och tvätta, kul när man glömmer av att man har bokat den? Haha ja, inget hann och torka så fått boka tvätt imorgon igen - enbart för och torktumla? Minnesluckor kmr med åldern, eller alkoholkonsumtionen den senaste tiden haha. Drog iväg efteråt på danceaerobic på Sats, vilket succé pass! Danceaerobic möter Zumba liksom. Älskar't. Lite bökigt i början för min del, vad är änna nytt - men sen så! Bra avslut på denna dagen.
 
 
Men nu skall man fortsätta och glo ner film, lilleman kmr hem om en stund (busat med morfar hela dagen) och jag hoppas på sovmorgon imorgon - vaknat innan sju i två dgr nu haha. Mina ögon skriker "ge miiiiiig booootooooox". Nattis!

 

PT med Lise | Vecka ett av sex . Fokus thai träning .


Nu har man sex hårda veckor framför sig med Lise, idag var det första passet. Brutalt säger jag bara & genomsvettig blev man. Lite annorlunda pt från pilates som vi har kört innan, men jävlar vad awesome. Senaste tiden så har jag matat på med saker i mitt liv som är utanför min comfort zone, detta är en av sådana saker. Men med pepp från Lise gick det, of course liksom. Uppvärmning vad 1000 m rodd och sen var dt stång, TRX och pinne. Tungt! Jag och "gymmet" är faktiskt ej bff, men jag kan nu se en framtid mellan oss haha. Vi är helt enkelt på G, så nästa dejt blir nästa torsdag.
 
Du är en fantastisk PT Lise, man känner sig ALLTID på topp efter ett träningspass med dig!  ♥

 

Träning | 21:a juli till 25:e juli .

2014-07-28 @ 22:50:00 Träning & kost Kommentarer (1)
 
Måndag
55 min BodyPump
 
Tisdag
15 min crosstraining maskinen
75 min Box
 
Onsdag
55 min DanceStep
 
Torsdag
 55 min DanceStep
+ bc hemma
 
Fredag
 55 min BodyCombat
+ bc hemma
 
 
Japp dessa uppdateringar är alltid sena, haha fullt upp med livet? Förra veckan gick träningen helt jävla underbart,   I'm back on track! Måndagens BodyPump satte lätt tonen för veckan - mina ben var officiellt döda hela veckan. Insåg att alla pass jag har bokat har vart fokus på ben, så ja .. man ville ju dö där ett tag haha. Var inte ens träningsvärk, det var ngt från en annan planet? 
 
Blev riktigt impad av P som på fullaste allvar kräktes under Box passet och ba hoppade in och körde vidare? Trodde sådant var fan en myt, awesome. Dancestepen gick succé, så tråkigt att dt var sista torsdagen - så nu blir dt bara ett dancestep pass i veckan framöver. 
 
Denna veckan blir sista veckan som jag kör "normalt", dvs sex pass i veckan - ska köra dubbelpass nu augusti ut. Får passa på när morfar är här och passa på och leva ut mitt beroende haha. Imorgon skall man köra dubbelt upp, morgonen kmr börjas med PT ihop med Lise. Lord have mercy, är rädd för vad hon har planserat haha.
 
Veckan har börjart succé och tog äntligen tag i en grej som jag har haft hängandes över mig i ngra månader - nu är dt spikat och det är no turning back från detta. Det värsta som kan hända är att man misslyckas, men då är det bara och hoppa upp på sadeln igen!
 
Nu - krama kudden
 
 
 
Min lilla motivationsklump som var med och körde Combaten hemma i fredags. Du är min lille hjälte misiu, så duktig! 
 
 
 

En epic kväll med Disney&company ♥

2014-07-27 @ 13:42:59 Party party Kommentarer (0)

Oh herregud kvällen igår var helt fantastisk! JD&A skulle gottgöra mig med att de ej kunde komma på min födelsedagsfest - och de satsade stort och gick all in. Jag klämnde mig in i min pinup klänning - den matchen var inte lätt och den synen var inte vacker, but I did it haha. Skall man bli bjuden på fin middag får man änna anstränga sig!
 
Efter många om moment så bestämde vi oss för och dra till Manana, dock var det kö in på 90 min? Så vad gjorde vi? Drog till PC som ligger precis brevid och beställde drinkar, shottar och öl. Awesome. Efteråt drog vi tillbaka upp och fick sätta oss i baren, där fick man äntligen sin efterlängtade mojito som man har suktat efter i x antal år haha. Gick loss på tapas helt, fyfan vad gott dt var! Vågade pröva både bläckfiskringar och musslor - vi kanske kan konstatera att Atkins flög ut genom fönstret igår för min del? Så blir dt ibland! Till det lyckade vi till dt med en flaska rosé. Last night we were high-rollers. Älskar't. Enda minus med restaurangen var all väntetid, väntade över en timma på tapas, annars var dt succé.
 
Efteråt bestämde vi oss och dra tillbaka till PC, mer drinkar och shottar. Mötte upp Sammy&mamma och där tappade men dt helt. Så jävla roligt, bjöds på garv & tequila (så jävla nasty haha). Mamma&Sammy drog vidare medans vi andra bestämde oss för och dra hemmåt. Helt jävla underbar kväll, tack mina älsklingar ♥ - kärlek till Er. Bästa presenten ever.
 
 

Födelsedags firande, i efterskott .

2014-07-26 @ 19:42:17 Bilder Kommentarer (0)

En kväll med söta JD&A! Här skall det firas min födelsedag i efterskott. Just nu är det PC och drinkar som gäller och snart blir det tapas på Manana - detta kmr bli succé!En fredagskväll med familjen, på Cicero .

2014-07-26 @ 14:30:00 Bilder Kommentarer (0)

Vin, öl & tapas - det e det nya. Pizza för grabbarna.

 

Jag fick agera fotograf åt Lise idag ♥

2014-07-24 @ 21:18:00 Bilder Kommentarer (2)

Vaknade med tuppen idag och mötte upp underbara Lise på Sats Landala. Jag fick leka fotograf för en dag och plåta hennes pilatesövningar. Detta med och ta bilder inomhus (som ej e svartvita) kan jag ej riktigt behärska än - men fick ändå till ngra bra. Men shit visst är denna kvinnan helt otrolig? Vilka saker hon kan göra med sin kropp - och dt sjukaste av allt är att hon kan lära vem som helst och göra såhär. Låt oss kalla det magi? Hon lyckades pikea med dt rakaste ngnsin idag - jag fick leka PT och peppa "YES YOU CAN DO IT!" (älskar't).
 
Vi varvade detta med massa tjöt&skratt - precis så man vill spendera sin förmiddag. Men nu skall jag fortsätta och svettas (tar aldrig slut idag haha) och bänka mig framför de sista True Blood avsnitten. Tjing!
 
 

Konsten och kunna drunkna i sitt egna svett?

2014-07-24 @ 19:56:14 Träning & kost Kommentarer (1)

Inte nog med att man svettas idag enbart av och andas, man kör combat hemma (lägenheten är bastu haha) och avrundar dagen med ett svettigt dancestep pass! Är man träningsnarkoman så är man - sweat is my best accesory, blink blink.
Kärleken för dancestep är obeskrivlig <3

2014-07-23 @ 19:31:51 Träning & kost Kommentarer (0)

Vilket glädjerus jag har nu efter passet, I'm at the top of the world right now!
Fas 1 schema | juli/augusti .

2014-07-23 @ 12:11:06 Atkins dieten Kommentarer (0)
Måndag
 
Frukost - 2 ägg (1,2) + ½ tsk peppar (0,4) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 50 gram fetaost (2) + 1 tomat (2,5)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl gurka (2) + 2 msk rå lök (1,5) + 1,2 dl ostekt paprika (2,9) + 1 msk creme fraische (0,3)  + 0,6 dl purjolök (1,7)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl blomkål (1,8) + 1 msk creme fraische (0,2) + 0,6 dl salladslök (1,2) + 1,2 dl romansallad (0,4)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 21 - varav 16,3 är från grönsaker
 
 
Tisdag
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + 1,2 dl zucchini (1,5) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 0,6 dl stekt lök (4,3) + ½ tsk cayennepeppar (0,3)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 3 dl bambuskott (3) + 2,4 dl isbergssallad (0,2) + 1,2 dl kokosmjölk (1,9) + 1,2 dl gurka (1)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1 tomat (2,5) + 50 gram fetaost (2)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 21 - varav 14,8 är från grönsaker
 
 
Onsdag
 
Frukost -  2 st ägg (1,2) + 1,2 dl salladslök (2,4) + 0,6 dl stekt paprika (1,9) + 1,2 dl spenat (2,2) + ½ tsk peppar (0,4)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl spenat (4,4) + 100 gram mozzarella (2) + 2,4 dl romansallad (0,8)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 3 dl bambuskott (3) + 1,2 dl gurka (1) + 1 msk creme fraische (0,3)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,4 - varav 15,7 är från grönsaker
 
 
Torsdag
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + ½ tsk peppar (0,4) + 2 msk schallottenlök (3,1) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 1 msk creme fraische (0,3)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 3 dl bambuskott (3) + 1,2 dl broccoli (1,7) + 2,4 dl kokosmjölk (3,8) + 2,4 dl isbergssallad (0,2)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl zucchini (3) + 2 st stekta ägg (1,2)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 21 - varav 13,3 är från grönsaker
 
 
Fredag
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2 msk schallottenlök (3,1) + 1,2 dl zucchini (1,5)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 1,2 dl zucchini (1,5) + 100 gram fetaost (4) + 1,2 dl gurka (1) + 1 msk creme fraische (0,3)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1,2 dl spenat (2,2) + 1 tomat (2,5) + 1 msk creme fraische (0,2)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,8  - varav 14,1 är från grönsaker
 
 
Lördag
 
Frukost - 2 st ägg (1,2) + 0,6 dl champinjoner (2,3) + 1,2 dl gurka (1) + ½ tsk cayennepeppar (0,3)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 2,4 dl isbergssallad (0,2) + 2 kokta ägg (1,2) + 0,6 dl salladslök (1,2) + 2 msk schallottenlök (3,1) + 1,2 dl ostekt paprika (2,9)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk peppar (0,4) + 1,2 dl zucchini (1,5) + 100 gram mozarella (2) + 1 tomat (2,5)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,1  - varav 14,7 är från grönsaker
 
 
Söndag
 
Frukost - 3 st ägg (1,8) + 1,2 dl stekt purjolök (3,4) + 1 msk creme frasiche (0,2)
 
Lunch - Protein av eget val + ½ tsk curry (0,5) + 2,4 dl broccoli (3,4) + 2 msk rå lök (1,5) + 1,2 dl isbergssallad (0,1) + 1,2 dl romansallad (0,4)
 
Middag - Protein av eget val + ½ tsk cayennepeppar (0,3) + 1,2 dl brysselkål (3,6) + 0,6 dl stekt lök (4,3) + 1 msk creme fraische (0,3) + 1,2 dl gurka (1)
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,8  - varav 17,7 är från grönsaker
 
 
 
Nu har man segat sig på tok för mkt med och göra detta schemat. Tro mig dt märks, tappar alltid kosten kaotiskt då. Plus att dt har vart så jävla mkt nu dt senaste med livet runt om, men så är dt ibland. Detta schemat börjar jag med på måndag - fram tills dess improviserar jag med den maten jag har hemma haha.
 
Lagt till två ostar, kokosmjölk och tagit bort majonnäs - omväxling eller hur var det? Som vanligt bjuds det på bilder för de som önskar och se. Förhoppningsvis blir de succé med tanke på ny kamera, men betvivlar dt haha.
 
Dagens planer? Skall ta tag i berget av disk? Levt på maten från min födelsedagskalas så ej behövt laga ngt = disken ba växer haha. Kan knappt röra mig idag, fan t den gränsen att dt är jobbigt och gå på toa - kmr ju fan ej upp haha? Men idag blir dt dancestep, sådeså! Ska ta tag i en annan grej jag borde tagit tag i för veckor sedan (egentligen månader, vem försöker jag lura?) men nu skall jag fortsätta och dricka kaffe i denna värmen - ba rinner svett? Hatar sommaren ibland haha.
 
Ha en kanonfin dag sötnowsar!
 
 

OH YES SIR!

2014-07-22 @ 20:47:04 Träning & kost Kommentarer (0)

Var fan orolig hur jag skulle ta mig igenom dagens dubbelpass, men uppvärmning på crosstraining maskinen gjorde sitt! Sen var det bara tuta och köra, kan ju ej faila när P är med haha. Ironiskt nog gick passet så mkt bättre än förra veckan, fick ut slag och sparkar.

Ngn energikick fick man efteråt, man kunde helt plötsligt röra sig - sen hur man kmr må imorgon är en annan femma haha. Grymt jobbat gumman och tack för ett awesome pass! När man tar vara på de bra stunderna .

2014-07-22 @ 16:00:00 Bilder Kommentarer (0)
 
Jag&Chucky unnade oss lite glass i denna tropiska värmen vi har i kära Göteborg idag? Jag ville sen bara dra hemåt för den träningsvärken jag har efter gårdagens pass är inte och leka med - framsida lår gör så ont att jag kan ej gå normalt, men Wayne hade andra planer. Han ville dra till babi, and off we went. Haltandes haha.
 
Mormor hade en riktigt bra dag idag, ville få med henne ut på balkongen då man kokades om man satt inne - och bara sådär gick hon med på det? Helt utan tvång? Till och med att personalen var impade, de var så söta att de fixade vattenmelon till oss alla - mormor åt till och med. Det är stort. Hon var glad och pratsam, dock förvirrad då och då vem jag var - men inget som vi inte kunde skratta bort haha.
 
Sådana här dagar med mormor är allt mer sällsynta, gäller och ta vara på dessa. Var sjukt mysigt. Visade henne alla bilder från bloggen (som vanligt) och som vanligt råkade hon somna mitt i det haha. Planen är nu och få ner en sen lunch och sen dra iväg på ett dubbelpass, box - hej hej jag kmr dö? P skall vara med, får vi se om hon är redo för fight haha.
 
En underbar förmiddag
 

Kvällspromenad med L ♥

2014-07-21 @ 22:11:00 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

Dagen:
 
BodyPump - Check
Wayne slår nästan ihjäl sig på sparkcykeln - Check
Promenad i kombo med positiva framtidsplaner - Check
Infall och tracka Wayne med bilder - Check
 
Nu - Mer True Blood avsnitt haha

 

Träning | 14:e juli till 17:e juli .

2014-07-21 @ 15:03:48 Träning & kost Kommentarer (0)
Måndag
55 min Zumba
 
Tisdag
15 min crosstraining maskinen
75 min Box
 
Onsdag
55 min DanceStep
 
Torsdag
 55 min DanceStep
 
 
Detta skulle ha kommit upp förra veckan men hade så sjukt mycket och göra och på det hela planera min födelsedag? Haha. Fick in ett pass mindre än vad planen var, men så blir det ibland - ett extra pass denna veckan? Varje pass har gått succé, träningsvärken efter förra veckans träning håller fortf i sig? Kan fortf ej röra mig normalt haha. Idag skall jag starta veckan med bodypump och imorgon skall jag ge mig in på samma brutala Box pass, lär dö haha.
 
Denna veckan har startat så bra för min del, I'm so happy. Ha en fantastisk start på veckan godingar! Kärlek till Er!
 
 

Omfg .

2014-07-21 @ 11:28:20 Allmänt Kommentarer (1)
I FUCKING MADE IT!!!25 års fest .

2014-07-20 @ 15:07:59 Party party Kommentarer (0)
 

Igår firade man sin första födelsedag på fyra år. Bara de närmaste. Fick massa fina presenter, blev så glad. Klockrent av L och köpa de sakerna ovanför, hon vet precis vad som får mig och bli glad! Fick massa blommor, så gossigt. Fick världens finaste armband av Lise (som hon själv har gjort) och 6 PT timmar med henne - lyckan är enorm. Tack alla godingar för allt, men mest av allt tack att ni kom. Kärlek till Er.
 
 

Jag gick lite all in igår för och göra middag. Förrätt blev fylld paprika (köttfärs och fetaost) och till middag blev dt kycklingfilé med champinjoner och mozzarella - får änna tacka kockarna för hjälpen haha (känn er träffade). Till det serverades grönsaker och annat gott. På det hela blev dt mkt gott och dricka, dock öppnade man aldrig vinet man köpte? Haha glömde det helt?
 
Of course skulle det testas på massa yoga övningar när Lise är med, haha vågade knappt göra dt jag gör på bilderna - but I did! Handstående blev det också, of course. Sen bjöd jag på ett nedvarvningspass i ett onyktert tillstånd - hur dt gick är en annan femma haha. Kvällen bjöd på massa goda garv, diskussioner om ens yngre dar, kramar och man fick uppleva massa vackra ord om en själv. Haha bästa med födelsedagen, shit man blev helt till sig. Som sagt kärlek till Er.
 
 

Blev tyvärr inte så många bilder som jag önskade och på det hela råkade jag dränka Nikon J1 i amarula creme? Så den är officiellt död, suck på mig själv. Ngn som vet hur man kan väcka den till liv?
 
Utgången blev ej som planerad då calor var stängt? WHAT THE FUCK? Slutade med Avenyn, kaos I tell you. Hände saker som ej borde kunna ske. Jag promenerade i skogen. Japp, sådana saker som man behåller för sig själv haha - image eller hur var dt? Men nu skall jag slänga mig ner i sängen och glo på True Blood, vet knappt vad jag heter idag haha. Tur att Wayne kmr hem ikväll och inte nu.
 
 
 

Fest ikväll !!

2014-07-19 @ 23:10:41 Allmänt Kommentarer (2)

Födelsedag .

2014-07-18 @ 22:07:00 Bilder Kommentarer (1)
 
Idag har man spenderat sin födelsedag med och sanera lägenheten inför morgondagen, bara och dammsuga samt moppa imorgon när man vaknar. Handlade mat & alkohol inför imorgon, där brann de pengarna upp haha. Morfar fick haka på vår tripp idag, i brist på annat. Jag har glott ner nästan en hel säsong av "True blood", pinsamt haha. Snart skall man krama kudden, längtar tills imorgon. iiih! Nattis.
 
 
Wayne blev tvingad och sjunga för mig idag haha.
 
 

'cuz today is my birthday .

2014-07-18 @ 10:17:25 Allmänt Kommentarer (1)
Ännu ett år har passerat och jag fyller sjutton år igen haha. Dagen skall spenderas med och sanera lägenheten och handla allt inför morgondagens födelsedagsfest. Ej firat min födelsedag på fyra år så de kmr bli succé!

När man får en "nära-döden-upplevelse" på ett box pass?

2014-07-15 @ 21:00:01 Träning & kost Kommentarer (1)

Idag var man nära på och tuppa av under dagens box pass (75 min plus 15 min crosstraining maskinen innan) och kräkas - började nästan gråta haha.

Jag trodde jag visste mitt max, efter detta passet kan jag konstatera att jag ej visste! Skakar like crazy och vill bara ligga i fosterställning just nu haha.

Älskar't! Måste se när han instruktören har nästa pass - pain is only weakness leaving the body!
En vacker film .

2014-07-15 @ 14:46:56 Film tips Kommentarer (0)Starta veckan med Zumba .

2014-07-14 @ 21:01:25 Träning & kost Kommentarer (2)

Konsten och köra Zumba bakis? Haha impad av mig själv - trots att jag knappt kunde höger från vänster idag. Svettig som faen blev man.

Måste tillägga att människor som sprider positivitet är det bästa som finns, it made my day!EATING LIKE A BOSS .

2014-07-14 @ 17:45:00 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

Så.himla.klockren.bild
Älskar't
 
 

En söndag på La Sombrita .

2014-07-14 @ 11:34:52 Bilder Kommentarer (2)

Gud vad trevligt man hade dt igår, en helt annorlunda söndag? Blev två stycken tapas för min del - ärligt det godaste jag ätit på år? Vi lyckades beställa fyra flaskor vin plus öl, haha så typiskt oss. Underbar service, härlig stämmning, god mat med härligt sällskap - kan man önska ngt mer en regnig söndag? Så himla mysigt, bästa kvällen. Dagens planer är Zumba, och handen på hjärtat är dt succé att dt ej e förens halv åtta haha.

 

Askimsbadet med familjen , del två .

2014-07-13 @ 11:34:48 Baby W 5-6 år Kommentarer (1)
 
Oh herregud vad jag insåg att jag tog på tok för många bilder? Haha hellre dt en för få kanske? Blev iaf väldigt fina, trots att Waynes badbyxor hade en tendens och ramla av hela tiden. Wayne busade på med mormor samtidigt som han försökte kasta sand på mig? Suck haha. Lilleman verkade ha the time of his life, så ja det blev en runda till för honom efter maten.
 

Första ggn som man grillade utan Sammy på .. ja, Gud vet när? Haha jag trodde det skulle gå bra, men dt slutade med att korvarna brann? Så blir dt när man grillar med mig haha. Mamma är rolig också - hon tar med sig två små pkt? När vi är tre vuxna OCH Wayne? Wayne åt typ allt haha, jag gnällde för att jag var fortf hungrig.
 
 

Strax innan sex bestämde vi att vi skulle dra, vinden kom? Jag och Wayne stod i kön till toan i säkert 20 min? De var så smarta där på Askimsbadet och stängde av hälften av toaletterna? Men men nöden har ingen lag? Tur att Wayne kunde hålla sig .. Hungrig som jag var, med en huvudvärk från helvetet, så drog vi på ett infall jag hade - kycklingspett och LCHF glass på Hemköp i Masthugget. Wayne fick sina körsbär och han och min mamma tappade det med och göra de till örhängen? Sötnowsar.
 
En väldigt mysig dag, synd att jag alltid skall ha huvudvärk på sådana mysiga dagar? Dagens planer? Ingen blekaste aning. Måste fixa lite grejer och sen STÄDA på det hela, känns inte så lockande just nu. Försöker bjuda in mig själv på tapas och öl (på Linné?) med mamma och Sammy, får änna smida på den planen lite till haha.
 
Hoppas Ni alla får en kanon söndag!
 

Askimsbadet med familjen .

2014-07-12 @ 21:43:38 Baby W 5-6 år Kommentarer (1)
 

Morgonen började creepy för min del? Fick för mig att Wayne satt på golvet brevid min säng, men tänkte att han borde la ha väckt mig? Så somnade om - sen ringde klockan? Han började prata med mig direkt "ska jag hämta telefonen mamma?". Haha livrädd blev man? Frågade honom hur länge han hade suttit där, hans svar: "Vet inte, men har du sovit gott?". Sötnows, men creepy haha.
 
Efter man hade gjort allt man skulle så drog vi iväg mot Marklands för och möta upp familjen, tog sin lilla stund? Jävla ombyggnad. Målet var Askim, helt mot min vilja om du frågar mig. Sola? Nej. Bada? Nej. Haha så vad ska man göra där? Men mamma mutade mig med grill så japp off I went. Kanske skall man vara pedagogisk och säga att man gick för sitt barns skull? Haha yeeaa ..
 
 
Skämt åsido Wayne älskar och bada. Så han näckade direkt och bytte om till sina nya badbyxor från Panos. Sen var dt full rulle ner till stranden. Fyfan vad vattnet var kallt? Tycktes dock ej påverka Wayne alls. Halva Göteborg hade tydligen samma planer som vi idag - fullsmockat?
 

Bildbevis på att jag gick in? Supermorsa. Iskallt. Fyfan? Wayne ville slänga ngt på mig för och retas vilket slutade i att han vurpade ner i vattnet - blev ett heldopp trots allt haha. Efter dt fanns dt inte riktigt stop på honom, det skulle "simmas a la Wayne style". Han var så glad, bubben. Jag passade på och fota till max? Som vanligt? Blev ärligt så mkt bilder att jag sparar den andra halvan till imorgon? Solsting eller huvudvärk som spökar just nu, dead.
 
 
Må erkänna att dt var en mysig dag, trots epic fail med grillningen - Sammy, vafan vi fixar ej detta utan dig haha?
 
Men nu skall jag köra ngra avsnitt av "True Blood", my new obsession?
 
 

Träning | 7:e juli till 12:e juli .

2014-07-12 @ 14:09:00 Träning & kost Kommentarer (0)
Måndag
Bodycombat hemma
 
Onsdag
55 min DanceStep
 
Torsdag
55 min DanceStep
 
Fredag
Bodycombat hemma
 
Lördag
Bodycombat hemma
 
 
Thank you Jesus att detta var den sista korta träningsveckan, blir påriktigt ngt knäpp utan träning? Alla happy hormoner saknas haha. Helt beroende? Men i övrigt har träningen gått succé denna veckan, genomsvettig efter varje pass. Dancestepen, som alla fattar, har gått helt awesome - så glad.
 
Combaten dessa två dgr har gått lite i motvind. Kan bero på att jag kör på en yta som är 2mx1,5m med solen som gassar på just mot vardagsrummet och dt faktum att dt har vart säkert nära 30 grader ute. En jävla gaskammare? Men dt har bara vart och köra. Lilleman joinade mig igår på de sista låtarna och körde hela passet imorse med mig. Riktigt duktig, och jag behövde verkligen motivationen.
 
Ser fram emot som sagt kommande vecka, iiih. Sen i augusti lär jag öka på träningen igen - morfar är ju här så man får passa på haha. Men nu får jag ärligt börja fixa mig. Dagens planer är Askim och grillning med polackerna. Ha en kanon dag och håll tummarna att jag ej bränner mig igen haha, bara d som fattas nu änna.
 
 

The fault in our stars .

2014-07-11 @ 22:31:06 Bilder Kommentarer (1)
 

Sådär halvspontant blev det bio med underbara P  (fredagsmys) - Wayne fick dra på äventyr med morfar. Win-win.
 
Hade höga förväntningar på filmen, så efter halva filmen kände jag bara "nääee" - men sen kom tårarna. Haha jag har ej gråtit på månader och jag hade säkert tappat dt helt om jag ej hade sminkat mig totalt (bra tänkt, wink wink). Kan ärligt säga att alla i salongen grät. Snyftade till max, en tjej kunde knappt andas. Mitt i allt var jag nära på och brista i garv - har en sådan sjuk tendens och gråta vid begravningar haha.
 
Filmen var riktigt bra och rekommenderas starkt. Jag tog en promenad in mot stan för och möta upp morfar&Wayne - kände tårarna i ögonen och behövde andas. Swag, eller hur var det? En sådan film som får en och tänka "aaaw jag vill också ha sådan kärlek i mitt liv" - sen inser man att det är en film. Just sayin'.
 
Dagen i övrigt och spenderats med näsan i böcker och körde bodycombat imorse - jävlar vilken huvudvärk man fick sen? Köra hemma när dt e 30 grader ute och solen gassar på rakt in i lägenheten? Ja, det är bara och moppa golvet haha. Men men .. nu är dt dags och varva ner lite. Sov sött!

"That's the thing about pain - it demands to be felt."
 

GLÄÄÄÄDJE

2014-07-10 @ 19:36:03 Träning & kost Kommentarer (2)

Ny koreografi och jag naila den på första försöket! Kärleken för DanceStep är väckt till liv! 

Nu jävlar är man mer motiverad än någonsin! Woop fucking woop!Hela familjen samlad ♥ - kto się lubi ten się czubi

2014-07-10 @ 14:49:26 Bilder Kommentarer (0)

 

It makes me feel ALIVE!

2014-07-09 @ 19:34:20 Träning & kost Kommentarer (3)

Blev bokstavligen GENOMSVETTIG på dagens DanceStep pass. Nailade koreografin, awesome! Har fan fortf inte kommit ner i normal andnings frekvens haha. Tog brädan på mellersta läget och vilken jävla skillnad - hej hej nära döden på ett bra sätt.

Detta är precis vad jag behövde idag, alla happy hormoner som medföljer. Imorgon blir det DanceStep igen, iiiih LÄNGTAR!!En kväll med JD ♥

2014-07-09 @ 11:09:30 Bilder Kommentarer (1)

Mina & JD's dejter blir allt glesare mellan varandra - ja, livet kmr helt enkelt emellan och så är dt ibland. Så gårdagens dejt valde man och lyxa till lite. JD stod för köttet - jag för matlagningen haha. Nam-nam säger jag bara. Lilleman blev bortskämd på Lidl som vanligt med massa gott - JD är lika med ngt gott haha. Sen som grädden på moset hade jag fixat fram vitt vin som vi fick avnjuta efter lilleman gick och la sig. Imorse gick JD från mig tyst som en mus, haha märkte knappt att hon hade gått? Däremot hade lilleman vaknat direkt efter och sa "mamma jag har letat efter henne överallt, men hon är borta?". Haha sötnows.
 
 

Vi kollade på denna filmen igår, en film om Tsunamin i Thailand. Riktigt bra, rekommenderas!
 
Men nu skall jag glo ner en film, sätta näsan i boken sen och avsluta dagen med ett DanceStep pass. Woop woop. Ha en underbar dag godingar!
 
 

Det polska köket .

2014-07-08 @ 16:29:00 Baby W 5-6 år Kommentarer (2)
 
Idag var det bestämt att månadens storkok skulle göras, fast denna ggn blev det med morfar. Lilleman var helt överlycklig. Som ett polskt kök, men ingen polsk rätt haha. Blev blandfärs, majs, körsbärstomater, krossade tomater och cremé fraische. Blev lite inspirerad av Waynes mat på hans födelsedag haha? 28 portioner, succé. Wayne älskade det, då han ärligt åt upp sin portion på fem min?
 
Nu har man diskat klart och haft sig, gjort dt man skulle göra - dock hoppade jag combaten idag, får bli en annan dag? Lilleman och morfar är iväg och busar nu, trots regn som kmr av och på? Skall börja fixa iordning mig, underbara JD kmr ikväll och vi skall ha "tjejkväll". Sweet.

 

Nasz kochany dziadzia ♥

2014-07-06 @ 21:13:21 Bilder Kommentarer (3)
 

"Vi kmr snart" betydde idag visst fyra timmar haha. Wayne började bli otålig och frågade vart dziadzia är. Men vilken kärlek när han kom, vad jag själv har insett att jag har saknat honom. Bjöds på kaka och kaffe - där morfar sa gång på gång att han ej kan äta kakor egentligen pga hans kolesterol värde. Yeah right haha, denna människan knaprar kakor konstant?
 
Visiten blev kort med tanke på tiden de valde och dyka upp, men imorgon skall lilleman&morfar busa hela förmiddagen. Jag har några ärenden och göra (dagis är stängt så kunde ej ha vart mer lägligt att morfar är här nu) och skall teknik träna på combaten. Har världens träningsabstinens! Yeey.
 
Men nu får man se till och lägga monstret, skall sen glo ner ngn film (blir säkert dagens tredje? No life) och bara njuta av tystnaden runt om - såvidare ej grannen skall köra tysk techno rave ikväll igen .. Nattis!
 
 

Storstädning & promenad med JD och Chucky.

2014-07-06 @ 18:19:31 Bilder Kommentarer (4)

Ja, ungefär så kan man summera min söndag so far?
 
Vaknade imorse och insåg att jag MÅSTE städa. Ej städat pinsamt nog sen Waynes kalas? Tror jag städade sammanlagt i fyra timmar? Wayne fick ju hjälpa till ngt, trots att han ej ville i en sekund och sen ville det. Suck. Men nu är allt rent, samma visa nästa vecka haha.
 
Sådär otippat drog jag med på JD lite äventyr - Atkinsbars på Ica Supermarket haha. Är bäst med mina infall. Drog på en promenad där jag fick briljanta idén och handla på Lidl innan - så släpade med två liter saft och två liter mjölk? Med Wayne hängandes på min hand, han led av ngn "måste-hålla-mamma-i-handen-syndrom". Sjukt jobbigt när man redan har en väska, sen en påse med massa saker OCH Wayne hängandes på sig.
 
Vi har väntat hela dagen på att morfar&mamma skall komma. De skulle "bara in till stan och kolla skor", det är snart fyra timmar sedan haha? Hoppas de dyker upp, lilleman har pratat om dziadzia hela dagen - och jag har till och med köpt kakor så de kan fikas? Inte för min del dock haha.
 
Adjöken.
 
 

En sådan lördag igen - dock med en huvudvärk som bonus .

2014-07-05 @ 22:01:53 Bilder Kommentarer (2)

Morgonen började nio för vår del idag, yeey sovmorgon - la mig dock ett så egentligen sov man la som vanligt haha? Destinationen var Valhalla badet, dock fick jag uppleva lyxen och kolla på en film ifred innan vi drog. Inte direkt ngn standard det senaste. Vi drog till donken innan där man värmde lillemans matlåda, nog enda ungen i världen som äter hemmalagad mat PÅ donken. A proud moment, trots att dt åts i ofokus.
 
Redan där ngnstans så upptäckte jag att jag hade en huvudvärk från helvetet? Kände mig sådär allmänt kass bara. Såg underbara Paula på Sats och fick ändå knappt fram ett leende? Nog konstaterat här under dagen att dt beror på vädret - jobbigt och bli gammal och uppleva att man är sjukt känslig för väderomväxling? Iaf, Sammy var på plats och det skulle "simmas" och ha sig. Dessa glasögon och snorkel, och allt vad dt heter, undrar verkligen vad dt är för mening och köpa det? Lilleman VÄGRAR dyka haha, suck. Mamma kom som vanligt senare och detta med och simma runt med lilleman fanns inte med på planeringen idag, klandrar ej henne då vattnet var iskallt idag? Körde lite "jag-är-en-skit-rolig-mamma-och-slänger-runt-dig-i-vattnet-och-hoppar-runt-med-dig" i sisådär en halvtimma (kanske mindre haha?) då ingen hade ärligt lust och engagera sig idag - hela bunten led av huvudvärk? Fick Wayne och halvhoppa mot mig ner i vattnet, ungen litar inte på mig alls haha.
 
Blev inget bubblande för mig idag, tiden räckte ej till och orken fanns ej där? Var helt slut, hade säkert drunknat i bubbelpoolen. Drog iväg mot Ica Fokus och köpte korv för hela slanten - destination nr två för dagen var grillning på Marklands. Lyckas alltid bli dt efter simhallen märker jag? Inte för jag klagar, korv&kött - nam nam.
 

Mamma sa som vanligt "kmr om 20 min" och över en timma efter dt var hon inte ens i närheten? Hungriga familjen utan tålamod orkade ej vänta så vi drog igång utan henne, elakt? Underbare O svänge förbi också, mys. Mamma kom dock ganska lagom matchat till när korvarna var färdig grillade a la mästerkocken Sammy. Tro mig blev lite mer mat t mig än vad den där tallriken visar, man får ju passa på. Gott som faen, matkoma deluxe. Sen drog mamma och Wayne på promenad och jag råkade halv fastna på fotbolls VM? Haha jag plus fotboll? Njaaa .. Kände mig dock cool när jag kunde säga att Suarez e han som biter folk på plan (thank you FB) - då fick man vara med i coola klubben haha.
 
Bara för att jag tycker synd om mig själv idag (huvudvärk) så fick jag ett massivt infall på LCHF glass (ja mamma, jag köpte glass - kunde ej säga dt till Wayne fattar du la haha!) - så nu ska jag njuta av den i kombo med polsk film om andra världskriget. Exakt såhär vill jag tillbringa min lördagskväll. Imorgon kmr morfar! Men innan det skall bli kramkalas med honom är planen och sanera lägenheten, Wayne får ju sättas i arbete haha.
 
Sov sött. Kärlek till Er.

 

En heldag med mitt monster - jag passade på och gå loss med kameran?

2014-07-04 @ 22:11:00 Baby W 5-6 år Kommentarer (5)

Morgonen hos oss började med att fröken Charlie fick sovmorgon? Wow. Tror Wayne klampa in i vardagsrummet runt sju (svagt minne av att jag snegla på klockan) och jag sa halv sluddrigt till honom "Tror inte det Wayne. Gå tillbaka till ditt rum och sov, god natt". Haha är en sjukt trevlig person på morgonkvisten, sí sí. Tror han vakna sådär ngra ggr till, men kan ej avgöra om jag drömde eller inte? Hörde att han sjung och sista ggn han steg upp ville jag be honom och gå och lägga sig igen, hans svar "men mamma jag måste kissa". Snegla då på klockan och inser att den är då halv elva? Haha succé med och sova ut. Dock bet detta mig i röva under dagen då lilleman var på grinigt humör - antagligen för att han själv ej passade på och sova?
 
Efter frukost började vi kolla på "Draktränaren", då vi planerat och se tvåan hade jag lust och se ettan? Dock i engelsk tal, men lillemans önskemål var och se tvåan på svenska - så fick offra mig? Godis och läsk, plus en biosalong fullproppad med barn - alla skulle gå och kissa och skrika. Filmen var la helt okej? Wayne var helt överlycklig och se sin älskade "tandlösen".
 
 
 
Efteråt drog vi på en promenad, kännde att jag behövde röra mig. Detta med och köpa sockerfritt godis till mig själv - att jag aldrig lär mig? Får alltid ont i magen haha. Drog till trädgårdsföreningen, awesome nu när jag insett att de ej längre tar betalt för inträde? Jag passade på och göra Wayne till mitt offer framför kameran, nu jävlar skall man klura ut den haha.
 
 

Wayne ville verkligen gå in i tropikhuset, jag fick för mig att det kostade inträde? (Ja, jag är snål haha). Lilleman förklarade pedagogiskt att det gjorde ej dt men att vi kunde iaf kolla - bra idé då jag insåg att det var gratis inträde? Passade på och gå helt loss med kameran i tropisktvärme? Inget sådär super sevärt men lilleman verkade tycka dt var super intressant, sen skulle man vara super tyst enligt honom själv haha?
 

Rundade av dagen med och leka fotograf. Wayne plus ett träd. Väldigt nöjd med dessa bilder faktiskt? Vill inte ens erkänna hur många timmar detta inlägget har tagit mig? Tror jag tog lätt över 200 bilder. Valde de bästa? Plus redigerade de, nu ser de iaf bättre ut här på blogg.se? Kul med lilleman som är så himla sammarbetsvillig. Efter detta var dt raksträcka till donken där Wayne förklarade att han är "jäääätte hungrig" men dt slutade med att han slängde nästan allt? Suck ..
 
 

Så utöver vissa psykbryt från lillemans håll samt gnäll för ingenting så har man haft en mysig dag ihop med Chucky ändå. Jag tror min röv har somnat av och sitta här vid datorn så dags och börja röra på sig? En meter till sängen HAHA. Kanske borde lägga lilleman? Imorgon gäller simhallen för oss, kanske lyckas dra med mamma&sammy? Men that's all for today!
 
Kommentera gärna vad Ni tycker om dessa bilder, hade uppskattat dt!
 
 

Träning | 30:e juni till 3:e juli .

2014-07-03 @ 21:07:00 Träning & kost Kommentarer (0)
 Måndag
45 min Bodycombat
 
Onsdag
45 min DanceStep
 
Torsdag
45 min BodyCombat, teknik träning
 

Japp, jag skulle ha vilovecka - eller hur var det? Haha, träningsabstinensen tog över? Dock får det bli en kort vecka ändå, planen är och köra en kort vecka kommande vecka också. Foten är fortf ej bra, kanske ngt bättre? Funderar på om jag kanske skall uppsöka läkare ändå? Haha, hatar sjukhus. 
 
Men iaf, må erkänna att trots få pass denna veckan har varje pass gått succé. Så jävla nöjd med mig själv. Jag är så otroligt blessed med människor i min omgivning - folk som stöttar, peppar och tror på en. Människor som väljer och sprida glädje och motivation. Allt rullar på åt rätt riktning, jag måste bara tro på mig själv också.
 
Kommande vecka blir det bodycombat och dancestep, får bli ganska enformig träning framöver - eller ah det har det kanske varit ett tag? Haha. Är sjukt trött idag, funderar på och sova tidigare för en ggns skull? Sovmorgon, det är vad man håller tummarna för! Nattis.
 
 
 
 

Kocham cie ♥

2014-07-03 @ 16:00:00 Bilder Kommentarer (0)
 
 

Är sommaren officiellt över?

2014-07-03 @ 10:46:54 Baby W 5-6 år Kommentarer (2)

Vilket jävla skitväder det är idag? Så himla känslig för väderförändringar så huvudet bara dunkar på, men det skall bli en bra dag idag - skall iväg om ngra timmar och köra lite tekikträning på Bodycombat. Yeey.
 
Var en sväng hos mormor, som vanligt visa man henne massa bilder - dock skippa man kaffet denna ggn. Suttit nu framför datorn och redigerat dessa bilder? Lovat mig själv och aldrig göra sådant, fråga ej ens varför? Men antingen e det fel på blogg.se eller fel på kameran men bilderna blir inte lika fina här på bloggen som på datorn - så lekt lite proffs och försökt justera bilderna ngt. Ingen blekaste aning vad jag egentligen har gjort men ser iaf bättre ut. Inte nog med och klura ut kameran, nu skall man klura ut detta programmet? Haha succé.
 
Utöver detta bjuder inte dagen på ngt annat spännande, imorgon blir det bio för mig och Chucky - skall se draktränaren 2, eller "tandlösen" som Wayne själv påstår att det heter. Tjing!
 
 

Känner mig som en KUNG just nu!

2014-07-02 @ 19:10:11 Träning & kost Kommentarer (0)

Idag satte man DanceStepen, FUCK yeah bitchesDen perfekta beskrivningen av Wayne .

2014-07-02 @ 17:24:48 Baby W 5-6 år Kommentarer (1)Film. .

2014-07-01 @ 11:07:16 Film tips Kommentarer (1)

Film, film, film! Dock har det vart ett marathon som sagt det senaste av "orange is the new black" - längtar tills de nya avsnitten! iiiiih! En överraskning var denna svenska filmen "Kärlek deluxe", så himla mysig och gullig film - så sevärd! Design av Tasnim