Var det någon som sa vilovecka?

2014-06-30 @ 18:33:38 Träning & kost Kommentarer (1)

.. ja för det höll ju länge haha? 

Starta veckan med ett bodycombat pass är succé - ba rann svett!

Älskar't! Tack L för ett fantastiskt pass med massor av härlig energi.22nd Jump Street .

2014-06-30 @ 12:34:20 Bilder Kommentarer (1)

Gårdagen spenderades med träningsvärk&storhandling ihop med Disney paret. Fick ett infall på kvällen och det fick bli bio med mamma, barnleeeeedig. Såg 22nd Jump Street, den bjöd på en del garv - sådär dålig humor som man bara älskar! Dagens planer finns inte, jag skall bara försöka landa. Njuta av och vara barnledig. Detta med och städa hemma känns inte så lockande just nu haha.
 
Nu - se klart sista tillgängliga avsnittet av "Orange is the new Black". Så bra, så bra.
 
 

SÅÅÅ STOOOLT ÄLSKLING !!

2014-06-29 @ 16:42:53 Bilder Kommentarer (0)

You made it! Framtiden är ljus! Jag älskar dig.

Träning | 19:e juni till 28:e juni .

2014-06-28 @ 21:10:30 Träning & kost Kommentarer (0)
 Torsdag (förra veckan)
Ca 45 min Bodycombat teknikträning på Sats
 
Söndag (förra veckan)
55 min Zumba
 
Måndag
BodyCombat hemma
 
Onsdag
45 min DanceStep
+ BodyCombat hemma
 
Torsdag
55 min BodyBalance
55 min DanceAerobic
+ BodyCombat hemma
 
Fredag
Aerobic/dans cirka 3 timmar
 
Lördag
Aerobic/dans cirka 3-4  timmar
 
 
 
Ja, lite konstig vecka med träning? Som egentligen sträcker sig på två veckor? Orka förklara hur jag resonerar haha. Träningen har gått grymt bra, något i motvind pga min fot och min hjärna (suck?). Men dt har bara varit tuta och köra. Helgen har vart intensiv, men en jävla upplevelse. Skall ta en vilovecka kommande vecka, andas och även låta foten bli bra - svullen igen? Inga planer alls denna helgen, underbart. Barnledig på det hela, ännu bättre. Målet? Sova haha. Nu skall jag fortsätta mitt marathon med "Orange is the new black".
 
 
HAHAHA denna bjuder jag på, ta denna med en nypa salt!
 
 

En fredag . När hjärnan ej sammarbetar med kroppen ?

2014-06-27 @ 19:30:52 Baby W 5-6 år Kommentarer (1)
Bilder älskade P tog på Waynes kalas.

Sicken start på helgen. Kaos idag. Så himla synd hur jag låter en negativ grej påverka alla andra dussintals positiva grejer? Handlar det om att jag har för höga krav på mig själv? Eller handlar dt helt enkelt om att jag är slut. Kanske handlar dt om att jag gillar och jämföra mig själv med hur saker och ting fungerade innan op? Vet knappt bak och fram just nu, och jag har egentligen inget och vara ledsen eller stressad över. 10 000 timmar Charlie, that is what it takes - ändå går dt inte in i skallen, lättare och vara envis antar jag. Om jag ger upp? Absolut inte, men blir frustrerad - på mig själv.
 
Så nu får jag göra det jag skall göra. Skapa en väg som jag vill färdas på. Lyda mitt motto - finns det vilja finns det väg? Och imorgon så skall jag vakna med ett bättre humör, snällare mot mig själv - och massa jävlar anamma. Punkt.
 
Min extra familj ute på balkongen haha.

Ms P ♥

2014-06-26 @ 14:15:00 Model pics Kommentarer (1)

Nu har man ju verkligen fattat tycke för detta, lär lätt bli en ggn till i framtiden!
 
 

Konsten och kunna terrorisera sitt barn .

2014-06-26 @ 09:18:00 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

Dag nr två som Wayne får falla offer för systemkameran haha. Måste ärligt prova mig fram - synd att just nu är det bara "auto" och "svartvit" som man kör. Tålamod. Inser också att bilderna blir inte alls lika bra kvalite som de är på datorn? Vet ngn varför? Hade på hög kvalité, så lagt den tillbaka på normal? Är det de?
 
Iaf, Wayne fick ju en del saker på sitt kalas - gårdagens tröja fick han från älskade L. Denna outfiten är från VillerValla. mamma fick infall igen haha - snygging eller vad? Mamma köpte även Timberland sandaler till lillen, förklarat för dagis att jag kmr få en blodpropp om de försvinner - som vanligt skratta de åt dt då de vet att jag menar allvar haha, får alltid panik när saker försvinner.
 
Gårdagen spenderades med massa träning egentligen. Tror jag körde nästan fyra timmar hemma och sen avslutade man dagen med DanceStep på den "nya" Sats anläggningen i Masthugget. Där jag "råkade" ramla av brädan haha, Ni vet när man intalar sig själv "ramla inte, ramla inte, ramla INTE!" - ja då ramlar man. På tok för mkt keografi under dagen igår haha, tappade det. Var vädligt avancerad keografi plus att instruktören stod åt samma håll som vi vilket just igår gjorde att min hjärna fattade nada, suck. Kmr ej ge upp, skall lära mig dancestep om dt e d sista jag gör haha. Var kung på dt en ggn i tiden - mitt nya mission, sådeså! Var så färdig igår att jag däckade vid tio? Tro mig ville sova direkt när jag kom hem, vilket var åtta haha.
 
Idag har jag för mkt och göra igen, känner hur paniken kryper på en - undrar hur mkt man skall lyckas med och få in under en och samma dag? Och har hur mkt träning som helst idag också, foten är ju tillbaka till "kaos-mode" efter igår. Men det är bara och sätta ett leende på läpparna. Imorgon blir man barnledig, men helgen innebär fullt ös medvetslös ändå - t den nivån att man undrar om man överlever haha. Men ser framemot dt, skräckförtjusning som vanligt.
 
Men nu får jag sätta fart om jag ej vill dö av stress senare? Later.

 

Konsten och kunna känna sig bakis efter ett barnkalas?

2014-06-25 @ 08:39:00 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

Oh herregud vad jag har ont i huvudet idag, känns som man var ute och festa igår? Ärligt ba skriker i mitt huvud och ögonen stängs av sig själva. Men finns ej mkt och göra åt saken då jag har en del och stå i idag, plus träning. Yes bara och tuta och köra, tjing!
 
 
 

"Jag må han leva" i en snevriden filmning.

2014-06-24 @ 23:00:00 Waynes 5 års kalas Kommentarer (0)
 
Jag känner att jag har sjungit för mkt de senaste dgrna haha. Söta C filmade fel, glömde säga till henne och ej vrida kameran - men dt funkar, man får ist vrida huvudet haha.
 
Kärlek till Er och goodnight, är helt färdig efter idag haha ♥.
 
 

Du är så vacker älskling .

2014-06-24 @ 21:36:00 Waynes 5 års kalas Kommentarer (1)
 

Jag älskar dig ♥ .
 
 

Waynes födelsedags kalas ♥

2014-06-24 @ 20:10:00 Waynes 5 års kalas Kommentarer (0)

Jag vaknade med tuppen idag, dvs 06.20. Ville bara dra över täcket och somna om, kunde ej somna igår? Så blir det ibland. Det var bara upp och in i köket och börja hacka grönsaker och börja fixa iordning inför kalaset, självklart var man sådär osmidig som vanligt och råkade väcka Wayne haha. Han var super facinerad av det faktum att jag hade tappat dt helt och pyntat iordning, och helt festsugen och tog på sig sin party hatt direkt - typ sju på morgonen? Föreslog att vi skulle göra tårtan ihop, gjort med kärlek? Haha bjuder på dt, tydligen väldigt uppskattad idag?
 

Hur otroligt stilig var inte Wayne idag? Sanerad och allt haha. Han fick låna min fluga idag, tänk vad jag kan hitta när jag rensar lägenheten? Så otroligt vacker, min fina kille.
 

Jag fixade upp mig lite extra idag, snygga familjen - och väldigt matchande.
 

Det bjöds på mat, där jag köpte helt fel creme fraische och det slutade med att dt blev soppa ist för bolognese haha. Plus att gästerna fick vänta en halvtimma för Atkins freaket man är glömde man av och koka pasta till alla andra?
 

Mamma&Sammy var de enda som kom i tid idag haha, så blir dt ibland. Det var party mode för Waynes del.
 
 
 
Härliga gänget, kärlek till Er alla. Tyvärr kom alla ej med på bild då jag och fröken Nikon inte är så himla bekanta med varandra - kanske borde ha använt herr Nikon idag? Suck, sämst på och klura ut denna kameran - och som sagt noll tålamod!
 
 
 
Det bjöds på tårta, chips&glass - tror ni barnen fick sockerchock deluxe eller haha? Blev ju födelsedags sång i Waynes ära, filmade det - så när man orkar laddar man upp det på Youtube.
 

Enligt vår årliga tradition så blev det ett besök hos mormor, enligt Waynes önskemål - jag ville bara lägga mig ner och sova efter kalaset. Typ barnskrik ekandes i huvudet haha. Försökte ta fina bilder på de två men kameran och jag hade officiellt sagt upp vår relation vid detta laget, suck.
 
 

Älskade L var en självklar favorit idag, tror lilleman har saknat henne lika mkt som jag har gjort. Hon skulle vara med på allt idag, inkl bild? Händer väldigt sällan, helt underbart. Den kärleken jag har för denna kvinnan, älskar dig.
 
 

En sjukt stolt mamma, i hela fem år har man haft dig goding. Vi har haft våra med och motgångar - men inget jag utan dig. Är så glad att du fick en så fin dag, kocham cie skarbie.
 
 
Och där var alla bilder från kalaset, inte alls så många som jag önskade? Dels pga att jag var en vandrande stress zombie (hittade precis på dt, yes) och dels att jag fick psykos på kameran idag. Förstår mig inte på den, känner mig ba besviken just nu. Måste sätta mig ner och verkligen försöka klura ut den - annars kmr den flyga genom balkongen - eller lämnas tillbaka, vilket som kmr först haha. Men nu skall man ladda upp massa ego pics på Chucky, han var så himla fab idag.
 
Tack Ni alla godingar som var med idag och firade Waynes födelsedag, ni är underbara hela bunten. Kärlek!
 
 

Chucky på sin femårs dag ♥

2014-06-23 @ 19:41:33 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

Vilken jävla karusell dag? Haha började ju som sagt morgonen med och sjunga för Wayne (lätt en karriär på den fronten haha) sen var det off mot ÖB, Ica Maxi och avslutade med Lidl. Genomsvettig och sönderstressad tog jag mig igenom det - och nu är allt inhandlat inför morgondagens födelsedagskalas för Wayne. Däremellan stressa jag av en annan anledning (sen undrar man varför man har magkatarr haha) men dt löste sig - mail är en fantastisk uppfinning haha. Körde combaten hemma idag, mest teknikträning - men vad bra dt gick. Skadefri so far haha. Insåg ngnstans mellan hysterin att jag inte har hunnit köpa ngt till Wayne? Så i brist på fantasi fick han följa med - tre butiker sedan bestämde han sig och ha spider-man lego? Och en motorcykel (sådan liten). Verkade nöjd? Skum haha.
 
Fick världens bästa nyheter idag, känner att framtiden är en grej och se framemot. Allt är så ljust och jag är så tacksam, men mest av allt är jag så jävla stolt över mig själv. Sådeså! Och grädden på moset så är dt sommarlov från skolan, så-jävla-awesome. Men nu får jag börja med den saken jag skulle börja med innan jag råkade fastna här? Kanske fixa middag till oss om man ändå är igång? Lång och rolig dag imorgon, yeey.
 
 

Supermorsan jag är (typ not) så satt man och byggde denna åt lilleman, tusen-tre-miljoner-bitar. Borde få ett nobelpris för detta? Eller en mugg där dt står "världens bästa mamma" - vilket som kmr först? Noll tålamod för detta egentligen, men en ggn per år får man la offra sig? Haha.
 
 

Grattis Wayne 5 år!

2014-06-23 @ 08:15:00 Baby W 5-6 år Kommentarer (1)
 
 
Idag är det fem år sedan du kom in i mitt liv. Fem år sedan då allt ändrades. Fem år sedan du ändrade min syn på livet och på kärlek. Utan dig känner jag mig inte hel, du är min bättre halva. För dig går jag genom eld och vatten. Även om du gör mig flintis så skulle jag ej kunna existera utan dig, du är mitt hjärta och ljuset i mitt lv. Det är alltid du och jag älskling och mamma kommer älska dig t den dagen jag tar mitt sista andetag. Du är mitt allt, grattis på födelsedagen misiu.
 
 
Väckte Wayne med födelsedags sång imorse. Tondöv like fuck e man, borde satsa på idol haha. Lillen är helt trött och mest intresserad av när folket kmr till hans kalas, sötnows.
 
 

.. och ännu en vecka har bara svischat förbi?

2014-06-22 @ 19:52:00 Bilder Kommentarer (1)
 
Ja, här har det ekat? Men vi lever. Midsommar fick utebli iår för vår del, var tvungen och ha fokus på annat och ingen var hemma i Göteborg? Inte ens mamma&sammy. Jag missade helt det faktum att det var midsommar firande nedanför oss, var ju lappar om det över hela svalen? Haha jag och befinna mig i en annan värld, i ett nötskal. Träningen har ej funnits egentligen denna veckan? Stukad fot, magkatarr och på det hela mensvärk? Suck, haft dunder abstinens - typ fungerar ej utan träning haha? 
 
Combaten baten i torsdags gick succé, helt underbart när folk tar en under ens vingar - de tror bara på en, kärlek. Idag blev det Zumba. Fått helt flipp med dans märker jag. Gick så bra, trots att foten ej var med idag och magen har upplevt bättre dgr. Kommande vecka blir dt fullt ös med träning igen, jag och ha mellanläge eller hur var det? Haha. Nu får jag se till och ej skada mig själv mer, otursfågel till max.
 
Imorgon startar jag jag veckan med en del måsten, bodycombat teknik träning (hemma) och handla inför Waynes kalas på tisdag. En busy måndag. Imorgon fyller lillen fem år, fatta hur snabbt tiden går? Min bebis blir hela fem år, helt surrealistiskt? Men nu skall jag varva ner lite - glo vidare på min nya besatthet, "Orange is the new black".
 
Nattis godingar! 
 
 

Sådär i obalans, just having a bad day .

2014-06-19 @ 15:13:32 Bilder Kommentarer (1)

Känner mig ngt i obalans idag, vaknade liksom på ett fundersamt humör. Finner inte riktigt orsaken till detta, tror detta med och ha magkatarr non-stop sen lördag börjar påverka min hjärna. Medicinen är nu inköpt, thank you Jesus. Drog en sväng förbi mormor för kaffe och lite test med kameran. Insåg att jag får fan ej ihop det, vet ju ej vad jag håller på med? Som sagt, just a bad day. Men fick ett gott garv med mormor, hon hade iaf en bättre dag än igår.
 
Har lindat in min fot och skall dra iväg mot torpa för och köra lite teknik träning på combaten, kanske är det de som fattas i mitt liv just nu? Träning? Blir veckans första pass? Tror jag har råkat göra mig själv ngt beroende av dessa träningskickar, alla hormoner som följer med som en bonus. Är dock lite nervös inför dagens pass, blir one-on-one - utanför min comfort zone. Måste fortsätta och puscha mig själv, detta är guld. Har verkligen inte lust och grubbla vidare på mer saker idag - för just nu är det mer tankeverksamhet i kontoret än vad det har vart på länge. Blir trött. Imorgon skall jag ta tag i viktiga saker, saker som inte skall glida mig ur händerna - saker jag gör med skräckförtjusning. Men nu får jag däremot börja röra på mig. Adjöken.
 
 
 

Konsten och kunna förstå sig på sin nya systemkamera?

2014-06-18 @ 14:26:40 Baby W 4-5 år Kommentarer (1)
 

Innan lilleman la sig igår så svullnade hans egna öga upp, han och hålla fingrarna borta går ibland sådär? Så när jag väckte honom imorse så kunde stackaren ej öppna ena ögat alls? Quasimodo grej like last year, suck - dvs en pollenchock. Vill ej erkänna detta men hans andra hälft hade rätt när han sa att jag borde ha köpt ut ögondropparna och ha de hemma ifall ngt sådant här skulle inträffa? Suck ..
 
Så det var bara och ringa dagis och förklara läget, apoteket blev vårt mission ist. Wayne försökte lugna ner mig med och säga att han mår bra, medans han fortf ej kunde få upp ena ögat haha - sötnows. Efter ögondropparna mådde han direkt mkt bättre men tyckte lite synd om sig själv och frågad om glass. Glass blev det - och kycklingspett plus monster low-carb till mig, på lejontrappan i solen. Mys.
 
Jag passade på och testa den nya kameran medan vi väntade på mamma, Wayne ville gärna agera modell. Har insett att jag tagit mig lite vatten över huvudet med den haha. Lär ta tid och lära sig alla dens funktioner och vad som funkar i vilka lägen. Enda minus so far är att det verkar ej som man kan ha blixt vid svartvita bilder? Någon som vet varför? Väldigt nöjd med bilderna over-all, men vet att de kan bli bättre. Bara och lära sig som sagt.
 
Jag och lilleman fick munchies på Atkinsbar, jag glömde helt av IGEN och köpa magkatarrs medicin (aj&suck) - sen drog vi till mormor. Tyvärr hade hon ingen bra dag alls, så visiten blev kort. Kom hem för en stund sen och hållt på och fixa order på en födelsedags tårta till lilleman. Fick svar från ett företag att de ville ha 800 kr för en tårta, seriöst? Gjord av guld eller? Förklarade för Wayne att det är på tok för dyrt och hans svar blev "okej mamma ingen fara om tårtan kostar för mkt pengar, vi kan köpa en annan tårta som inte kostar så mkt pengar. Jag är inte arg på dig". Sötnows, så himla underbar ibland.
 
Så det är detta man har typ hållt igång med denna förmiddagen, inte alls ngt enligt planerna - men så blir dt ibland. Har också skickat iväg "inbjudningar" till Waynes kalas, helt back med allt detta? Så himla fullt upp med allt och Waynes födelsedag krockar med allt - men det får bara lösa sig helt enkelt. Men nu får man rensa datorn, ngt man borde ha gjort för två år sedan haha? Sen invänta älskade JD. Tjing!
 
 

Besök hos vår vackra babi ♥

2014-06-17 @ 18:50:00 Bilder Kommentarer (2)

Denna dagen idag haha. En awesome dag. Trots att jag har magkatarr till max (suck sedan lördag? Får panik, och nej man "råkade" glömma köpa medicin) så haltade man iväg mot stan imorse för och möta mamma (min fot är kaos, har ngn "gangsta walk" på gång - swaaag?) och morgonens mission var nyinvigningen på el-giganten. Jag har letat kamera sen ett halvår tillbaka. Blev ju såld för systemkameror sen jag köpte min kompakta för drygt ett år sedan. Så kollat maniskt i alla reklamtidningar jag fått varje ggn de dimpat ner i brevlådan. Igår såg jag den .. min kamera .. Haha, it was love at first sight.
 
Drog in dit och kikade sådär maniskt och utan tålamod. Pratade säkert med tre säljare innan jag bestämde mig och gick in och ut ur butiken flera ggr, googlade priser, borrade hål i mammas hjärna om råd (trots att hon ej ens förstår vitsen med systemkamera haha). Till slut bestämde jag mig, jag skall ha den - och jag skall få en bra deal, trots att en av säljarna vägrade gå med på att jag skulle pruta haha. Men alla som känner mig vet att jag måste få den tillfredställningen. Pruta, punkt. Så lyckades få helårsförsäkring gratis när jag valde och köpa till minneskort och väska. Mkt mkt mkt nöjd, vem sa att man ej kan pruta i butik? Hade det ej vart kampanj erbjudande hade jag stått där i två timmar och jobbat mig, men ah mamma hade ej dt tålamodet och jag var på tok för ivrig av alla fjärilar i magen haha.
 
Som ett barn på julafton, nästan så att min magkatarr gick över haha. Sprängde hela min budget för sommaren men dt får dt fan vara värt! Foto är min terapi liksom. Nu skall jag bara klura ut hur den fungerar? Så nej bilderna ovan är ej tagna med den nya Nikon. Liksom darrar när jag rör den, helt i extas haha - illa va? Men nu jävlar skall man terra alla i sin omgivning med denna! Leka fotograf är ju det roligaste som finns, can't knappt kontrollera mig själv just nu. Japp, jag har tappat dt. Ärligt glömt av och äta till och med, kanske dags för middag snart? Köpte btw Philips hörlurar (sådana stora) för 49 kr, tack mamma!
 
Men nog om kameran, iaf för en liten stund haha. Efter jag hämtade lilleman från dagis drog vi till min mormor. Ej sett henne på ett tag nu, gick ej så bra sist. Men hon verkade mer på topp idag och jag visade henne bilder från halva maj fram tills idag, hej ont i ryggen? Sen tracka man henne med massa bilder, whats new änna? En av vårdpersonalen var så himla söt så hon gav Wayne korv med bröd - där var hans lycka för dagen haha. Mkt mysigt och jag passade på och dricka mina första koppar med kaffe sen typ söndag? Gott, får dock se hur magen kmr må nu på kv av det?
 
Men nu skall jag läsa vidare på instruktionerna på älskade nya Nikon haha, trots att jag egentligen borde göra annat? Men det får jag ta imorgon, sådeså. Kärlek på högnivå just nu. Bilder kommer komma upp så fort jag har klurat ut allt, dt kan ta tid haha. Ha en fin kväll godingar!
 
Nikon D5200 ♥
 

Made by P ♥

2014-06-17 @ 16:00:00 Model pics Kommentarer (1)

 

Min nya älskliiiiiing <3

2014-06-17 @ 12:56:18 Allmänt Kommentarer (2)

Så kär, så glad. Min, min, min.

En måndag i smärta .

2014-06-16 @ 22:16:57 Baby W 4-5 år Kommentarer (2)

Min fot ser inte normal ut. Som en tennisboll som sticker ut - jag har dock använt ett annat uttryck under dagen haha. Det blir liksom inte bättre? På det hela har jag haft magkatarr sen fyra inatt? Har ärligt tyckt synd om mig själv idag haha. Imorse lyckades man släpa sig själv till Lidl med Chucky för och panta burkar (saft beroende javisst) och sen hämtade jag ut morfars brev - som tur var brann ej upp (förbutiken brann den natten brevet kom fram, suck). Sen var dt raksträcka hem, höll på och tuppa av? Köpte en Atkinsbar på ICA, japp så mkt tyckte jag synd om mig själv haha. När man väl kom hem så kollapsade jag i sängen? Sov i två timmar? Med Wayne som lekte på högsta volym? Vet ej om dt var pga smärtan eller all självmedicinering jag har kört idag.
 
Varken foten eller magen är så mkt bättre. Lilleman var ej nöjd att jag bangade på Sats idag. Tur i oturen kom P och hennes söte pojk förbi nu på kvällen och de två gick loss på och busa här hemma. Bara sådär glömde han av Sats haha. P fick gå igenom kläderna som jag rensade och tog med sig en del, blev så glad att hon blev så glad för de. Sen om jag var ett trevligt sällskap idag vettefan? Men nu skall jag slänga ner mig själv i sängen och strax krama kudden. Är så kaffe sugen så hoppas och må bättre i magen imorgon, hade man druckit kaffe idag hade det ärligt varit självmordsförsök haha?
 
God natt
 
 

Träning | 9:e juni till 15:e juni .

2014-06-16 @ 19:09:00 Träning & kost Kommentarer (0)
 Måndag
55 min DanceAerobic
+ Bodycombat hemma
 
Tisdag
55 min BodyCombat
+ Bodycombat hemma
 
Onsdag
55 min BodyCombat
 
Torsdag
BodyCombat hemma
 
Fredag
55 min BodyJam
+ BodyCombat hemma
 
Lördag
Aerobic/dans cirka 3-4 timmar 
 
Lördag
Aerobic/dans cirka 3-4 timmar 
 
 
Oh herregud vilken träningsvecka? Blev drygt en veckas träning extra? Beror på hur man räknar det dock haha. Gick in denna veckan skadefri och med full fokus samt energi. Varje pass har man kört till failure, spec Combaten på Sats. Brutal om man jämför med de tidigare realesen. Insåg även förra veckan att BodyJam är inte min grej, konstigt nog? Helgens träning var brutal, vad man lyckas få kroppen och göra bara hjärnan är med på det? Så sjukt stolt över mig själv. 
 
Jag har bränt mig igen som sagt - kylbalsam är min nya bff haha. Igår så dansade jag nog för mkt med känsla så jag råkade vurpa på min egna fot och det resulterade i att jag stukade foten - men i den sekunden var dt bara och bita ihop och köra. Helgens träning gick trots magkatarr, idag skall vi dock ej gå in på hur min mage mår. Men jag fixade det, jag måste tro på mig själv. På mina drömmar, mina mål - jag har människor i min närhet som stöttar och tror på mig. Jag är så tacksam för det.
 
Denna veckan blir dt typ ingen träning alls? Skall köra lite teknik träning och kanske zumba, Zumban får jag dock se hur det blir. Måste vila också, samt att jag har en del och göra. Träningen framöver kmr bli lite upp och ner och får köra på känsla, stora planer. Men nu får dt bli dags för middag? Snart kmr P och hennes goding.
 
 

 

Min helg .

2014-06-15 @ 17:59:06 Träning & kost Kommentarer (2)Pics from FB .

2014-06-14 @ 07:46:52 Bilder Kommentarer (1)

Så nervös just nu så det finns inte hahha.En fartfylld dag som avslutades med finbesök .

2014-06-13 @ 22:39:18 Bilder Kommentarer (0)

Oj vilken dag det har varit? Har hunnit med saker jag ej trodde var möjliga och hinna under en och samma dag? Fick ett ryck imorse och började bokstavligen SLÄNGA ut allt från mina garderober. Ngra psykoser senare (och jag ramlandes över all skit flera ggr haha) fick jag ordning på allt. Tömde säkert en tredjedel av min garderob? Det var fanemig på tiden då senaste året har man kört "kläm-in-kläderna-och-stäng-dörren-snabbt-som-fan-innan-allt-rasar" tricket. Mkt nöjd. Som sagt de som vill ha får hojta till!
 
Däremellan körde man combat hemma trots omotivation pga min NYA brännskada - jag och kylbalsam har idag utvecklat en fin relation haha. Min nya bästis. Väldigt lyckat med tanke på vad som skall ske till helgen, just work thru the pain? Hann och städa hela lägenheten idag samtidigt som jag torkade all tvätt från igår och vek in allt fin utan våld - yeey. Fixade däremellan matlåda inför imorgon. Sen var dt off mot Sats Torpavallen för och köra BodyJam med N som instruktör. Som bambi på hal is möter en full uggla. Seriöst. Haha inte min grej alls, går liksom ej in i mitt huvud. Men gav dt en chans! Sen fick man ju en timma med härlig energi från N.
 
Sådär halvspontant kom älskade H förbi med sin söta dotter. Plan - boooomba med mat a la Atkins style. Matkoma deluxe just nu. Detta varvades med H's awesome citat och liknelse med en gnutta av förorts humor på högsta volym. Vissa människor lyckas och måla en jävla regnbåge i ens liv, denna tjejen är lätt en av de. Söta C verkade gilla sin auntie idag - jag mutade med klubba, sådant går alltid hem haha. Har typ ett stash hemma med det, är en sjukt bra pedagogisk mamma haha. Iaf mellan mat och skratt fick H gräva lite bland alla plagg och hon fick med sig en del, mindre här hemma och ett leende på hennes läppar - win-win.
 
Men nu måste jag verkligen varva ner .. Denna helgen lär bli min död. Det lär eka här haha. Wish me luck. Nattis!
 

 

Någon som behöver kläder ? GRATIS .

2014-06-13 @ 11:23:28 Allmänt Kommentarer (3)

Allt möjligt och i alla möjliga storlekar, hojta till isåfall?

Japp, fick ett infall och rensa garderoberna ..

En förmiddag på Askimsbadet .

2014-06-12 @ 19:36:49 Bilder Kommentarer (1)

Detta med och sola är inte min grej alls, solen hatar mig och jag hatar den. Vara rödhårig är awesome, eller inte? Men man tackar inte nej till en förmiddag med Lise! So off we went. Blev massa snack, allt från träning till knasigheter. Ni vet när man har det så roligt att man glömmer av både kameran och alla sociala medier och helt plötsligt har det gått flera timmar? Lite vår grej har jag märkt haha. Tror ni jag brände mig? Yes. Sa på skämt till Lise att jag kmr säkert ha bränt vaderna, och yes nu svider de like a motherfucker - suck är den perfekta beskrivningen haha. Tur att man har 4000 olika krämer nu sen förra brännskadan.
 
Körde enbart Bodycombat efter dagis idag (ihop med en skuttandes Chucky) trots att jag ärligt ej ville - kroppen har avlidit sen två dgr med combat 60 - I kid you not. Men det är bara och gör't! Håller på med tvätten, hur mkt som helst? Måste äta middag strax, vart hungrig like a crazy person idag? Vet ej vad det är med mig? Skulle kunna äta en häst, typ levande? Seriöst. Men ist fick dt bli kycklingspett på Hemköp haha - nam nam!
 
Men dags och röra sig ner mot tvätten igen, ikv kanske dt blir ett glas rött? Oj, sådär på en torsdag? Haha. Ha en god kväll godingar!
 
 

Bodycombat 60 kmr bli min död haha

2014-06-11 @ 19:59:54 Träning & kost Kommentarer (0)

BRUTALT PASS med underbara instruktörer på Sats Eriksberg .När timmarna bara flyger förbi ♥

2014-06-11 @ 17:12:23 Bilder Kommentarer (1)
 

Idag blev det lite halvspontant en tripp till älskade Lise. Som vanligt flög bara timmarna förbi mellan alla härliga konversationer, klockrena interna citat och massa skratt. Kärlek ♥. Jag glömde såpass mkt av tiden att jag insåg att jag lär ej hinna äta nu innan kvällens bodycombat pass? Nödlösning = korv plus caseinpulver haha.
 
Men måste börja röra på mig, hurry hurry!
 
 

Konsten och kunna tappa det helt, succé.

2014-06-10 @ 15:46:40 Ms Charlie Kommentarer (2)

Herregud vilken värme idag? Är det varmare idag än igår eller är dt bara att jag är mer "påklädd" idag? Höll på och dö av värmeslag i skolan? De tror verkligen inte på aircondition märkte jag, suck. Skolan gick helt okej. Sista lektionen fick man möta sina boys-in-crime och det hela slutade med allt annat än och fokusera på studier haha. Vi typ tappade det helt? Jag och bete mig som en man haha. Påfyllning av energi, indeed!
 
Men nu skall jag fixa iordning middag och morgondagens lunch (dejt med Lise, yeey) och sen är det iväg till Sats för och köra hårt! Yeey. Hoppas jag ej dör av värmeslag idag haha. Buh-bye.
 
 

Gårdagen, med underbara P ♥

2014-06-10 @ 09:28:10 Model pics Kommentarer (4)

Älskar när jag får mina infall och gå utanför min comfortzone, igår var en sådan dag? Underbara P hade skrivit på sin FB förra veckan att hon hade ett litet fotoprojekt på G - infallet blev och bestämma en dejt med henne och agera modell (haha). Tro det eller ej är jag inte superbekväm med kameran i mitt fejs haha. Pulsen var på 200 igår, spec med tanke på min vågade outfit? Bjuder på det Göteborg, man fick ju en del blickar igår!
 
Of course togs det massa mer bilder, sitter på nålar för och få alla. Så jävla fab, så duktig kära P är. Hon fick mig och slappna av till slut, sedär! Så den människan jag är skall jag jaga henne tills jag får de, haha är en sjukt jobbig individ ibland - I KNOW! Var så himla mysigt och "catch up" med henne igår, it had been to long.
 
Vad har man annars gjort? Är tillbaka i min träningsbubbla. Succé. Älskar när folk trampar mig på tårna och jag får ett infall och göra ngt som gynnar mig. Kroppen känns på topp igen, ingen brännskada eller skada överhuvudtaget (peppar, peppar, ta i trä) - så det är fucking beastmode som gäller nu! Körde bc hemma igår, herregud vilken jävla skillnad mot förr förra veckan? På kvällen blev det DanceAerobic på Sats och keografin bara klickade klockrent för mig? Snurr snurr, världens lyckorus! Bestämde mig igår för och vakna tidigare idag och blev precis klar med bc hemma? Var inte alls planen idag och köra det, men känner mig helt på G! Älskar't när jag är i mitt essä - makes me feel alive. Skall strax iväg till skolan, dax och fixa iordning sig - men först en caseindryck, nam-nam. Ikväll - dagens andra pass på Sats!
 
Ha en fantastisk tisdag ♥
 
 

Jag innan combaten - detta är väl mer min look varje dag haha.
 
 

Atkins schema | Fas 1 - Söndag .

2014-06-08 @ 22:15:00 Atkins dieten Kommentarer (2)
 
Frukost
 
4 st ägg
½ tsk cayennepeppar
0,6 dl stekt lök
1 tsk majonnäs
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
2,4 dl blomkål
0,6 dl stekt lök
1,2 dl gurka
 
 
Middag
 
3 st benfria kotletter
½ tsk peppar
1 tomat
1,2 dl gurka
2 msk rå lök
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,5
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 25 cl sprite zero.
 
 
Nam-nam vilken avslutning på veckan. Denna dagen var helt succé, från början till slut. Middagen var bara ren lyx? Tack mamma för kotletterna! Sådär, ytterligare en vecka på fas 1 bjöd man på. Vet ärligt inte när jag kmr göra ett nytt schema? Har så sjukt mkt och göra nu de närmaste veckorna att vi får se om jag lyckas och hålla huvudet under ytan? Denna veckan har bara varit konstig, känns skönt med måndag imorgon - trots att den börjar med tio-tusen-saker-och-göra-innan-dagen-tar-slut. Men hey, morgondagens problem? Nu skall jag varva ner, klockan ringer imorgon på tok för tidigt if you ask me.
 
Nattis.
 
 

Bilder från veckan - som man har lagt upp på fb.
 
 

Träning | 2:a juni till 8:e juni .

2014-06-08 @ 20:20:34 Träning & kost Kommentarer (1)
Måndag
55 min BodyCombat
 
Torsdag
55 min Yogalates
 
Söndag
55 min Zumba
 
 
En kort träningsvecka? Men varje pass har gått bra. Förutom när man höll på och dö på combaten haha, it happens? Dagens Zumba pass var ärligt det bästa passet på länge? Jag gick helt all-in och tror jag hade fortfarande mitt mind-set sedan fredagen på calor. Älskar't! Mamma följde med idag också, yeey ibland behöver man ha med ngn? Nu är man taggad inför kommande veckas träning, fullt ös medvetslös! Haha varför misstänker jag att jag kmr träna för mkt denna veckan?
 
 
 
Dagens Zumba pass, käääärlek.
 
 

Kärlek <3

2014-06-08 @ 15:04:00 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)

"Du är så vacker Wayne, vet du det?"

"Det är du med mamma"Helgens filmer .

2014-06-08 @ 11:43:53 Film tips Kommentarer (1)

Nu - mer film
Sen - zumba på Sats

Atkins schema | Fas 1 - Lördag .

2014-06-07 @ 21:30:00 Atkins dieten Kommentarer (0)
Frukost
 
2 st ägg
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl zucchini
0,6 dl stekt paprika
1,2 dl isbergssallad
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
0,6 dl stekt lök
3 dl bambuskott
1,2 dl purjolök
2,4 dl gurka
 
 
Middag
 
½ kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
2,4 dl blomkål
0,6 dl purjolök
1,2 dl gurka
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 21
 
Övrigt: Saft utan socker. 2 liter cola light.
 
 
Okej .. I got a confession to make .. Tabbade upp kosten inatt haha. Var vrålhungrig när jag kom hem, så dt blev tyvärr "fyllekäk". Så Atkins skadad som man är blev det - kycklingfilé, isbergssallad, lök och majonnäs. Så inte enligt schemat, men kunde ha vart värre? Maten idag har varit god, känts som mkt mat? Skiftat mellan och vara vrålhungrig och proppmät, typ t den nivån att jag mår illa. Heja heja bakis dgr haha.
 
Nu lär dt bli vita veckor fram tills min födelsedag i juli. Vettefan vad har hänt denna månaden med och festa? Inte direkt standard haha. Men haft dt underbart. Lilleman kom hem för ett tag sedan, han hade vart super snäll och verkade ha det helt underbart med mormor&sammy. Jag skall glo vidare på film, typ dt enda jag har gjort idag? Lär glo på ngn dokumentär och sen e dt och krama kudden, helt färdig .. Imorgon skall tydligen mamma haka på Zumban? Kul.
 
Nattis .
 
 

Last night, I looked fab .

2014-06-07 @ 17:18:00 Ms Charlie Kommentarer (1)
 
 
Tröja - River Island. Inköpt på rean i Polen, 150 kr
 
 
 
Vi imorse ♥ , sådär kungligt bakis?
 
 

Best.night.ever ♥

2014-06-07 @ 12:43:25 Party party Kommentarer (0)

Oh herregud vad jag hade det roligt igår, bästa kvällen någonsin? Förfest hos mig a la förorts stil - sen ut på Calor. Världens härligaste gäng och musiken dunkade på. Jag gick in i min egna bubbla på Calor och dansade loss, tappade det helt haha. Sista två timmarna (tror jag?) så dansade man med en kille som var awesome - kändes som Köpenhamn all over again. Jag och C staplade hem av smärta i fötterna haha. Note to myself - sluta ta på dig högklackat när du vet att du skall dansa loss helt haha.
 
Vart vaken i bra många timmar nu, diskat och haft mig. Stackars C som har fått bevittna detta haha. Barnledig tydligen fram tills kvällen? Dagens planer? Nada? Taggar inför morgondagens Zumba pass.
 
Tack för en fantastisk kväll tjajor
 
 

Atkins schema | Fas 1 - Fredag .

2014-06-06 @ 19:45:00 Atkins dieten Kommentarer (0)
 
Frukost
 
2 st ägg
½ tsk cayennepeppar
0,6 dl purjolök
0,6 dl stekt paprika
1 tomat
 
 
Lunch
 
200 gram fisk
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
2,4 dl broccoli
0,6 dl stekt lök
2,4 dl romansallad
 
 
Middag
 
½ kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
2,4 dl blomkål
2 msk rå lök
1,2 dl isbergssallad
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,6
 
Övrigt: Saft utan socker. Öl. Vin.
 
 
Gud vilken god dag, nam-nam. Bäst hitills? Nu blir dt dock lite syndande ikväll med öl&vin. Man måste la leva lite ibland haha? C&jag håller på och fixar iordning oss och inväntar gänget. Jag har redan tjuvstartat med min low-carb öl (haha). Ser fram emot en fantastisk kväll! Buh-bye honeys.
 
 

♥ Lil gangsta'

2014-06-06 @ 17:34:54 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)

Denna dagen so far? Virvelvind i slow-mo'. Glott film, facebook mani och inväntat C ♥. Hon kom för ngn timma sedan, yeeeey. Suttit och byggt lego med lillen - ta-da helt plötsligt var alla de tusen bitarna ett tåg? Se där vad man kan skapa om man har tålamod haha.
 
Lillen är matad och sanerad, inväntar nu bara på mamma som skall komma och hämta honom = baaaarnleeeedig. Succé. Ölen skriker redan mitt namn, hör Ni den? Haha that was just weird, I know.
 
Duschat och haft mig, skall börja fixa middag snart. Sen blir dt projekt och se helt jävla fab ut, sådeså! Vid åtta spåret kmr folket. Knappt så jag kan vänta, glääääädje. Calor here we come.
 
Dagens quote (and mind-set) "I lost a few good bitches, met some more bad bitches". Preach.
 
 

Atkins schema | Fas 1 - Torsdag .

2014-06-05 @ 21:42:56 Atkins dieten Kommentarer (3)
 
 
Frukost
 
3 st ägg
½ tsk peppar
1,2 dl champinjoner
1,2 dl gurka
 
 
Lunch
 
200 gram fisk
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
3 dl bambuskott
0,6 dl champinjoner
2,4 dl romansallad
 
 
Middag
 
½ kycklingfilé
½ tsk peppar
1 msk creme fraische
2,4 dl zucchini
1 tomat
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 20,6
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 1 litet pkt sockerfritt tuggummi. Ngra läckerol.
 
 
En god dag idag, nam - dock har dt vart kaos med tiderna mellan måltiderna? Frukost sju. Lunch efter två. Middag halv tio? Suck, så blir dt ibland haha.
 
Yogalatesen var underbar idag, dock var jag nog ej vig på alla övningar haha. Efter passet öste det ner regn? Tur i oturen fick man umgås med Lise, kärlek. Kom ej hem förens strax efter nio?
 
Imorgon är dt Sveriges nationaldag, vilket betyder förhoppningsvis sovmorgon? Sen är det äntligen denna efterlängtade utekvällen - kan knappt sitta still så taggad är man haha.
 
Ha en kanon kväll !
 
 

Kaos dag med ett klockrent besked!

2014-06-05 @ 14:51:56 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)
 
Hela förmiddagen har jag irrat omkring och haft mig med tusen ärenden - hann och fixa håret däremellan iaf haha. Alkohol - check. Imorgon är det utgång - igen, jag vet. L skall iväg till USA så det blir som ett avsked haha, dramatiskt jag vet. Calor is the place. Skall äntligen kunna dance my ass off till some african beats, succé. Helt taggad. Som grädden på moset (säger man så? haha) så lyckades jag få ner älskade C! Hon kmr till Gbg, glääääääääädje. En klump av underbara människor imorgon, can't wait.

Men nu får jag se till och komma ikapp igen med allt innan det är dags och bege sig mot Sats Torpavallen för Yogalates med Lise, succé. Tjing!
 
 

Atkins schema | Fas 1 - Onsdag .

2014-06-04 @ 21:45:00 Atkins dieten Kommentarer (1)
 
Frukost
 
2 ägg
½ peppar
0,6 dl stekt paprika
0,6 dl stekt lök
1 tsk majonnäs
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk peppar
2,4 dl isbergssallad
1,2 dl romansallad
1 tomat
1,2 dl purjolök
2 kokta ägg
 
 
Middag
 
½ kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
2,4 dl blomkål0,6 dl stekt paprika
1,2 dl romansallad
 
Summa nettokolhydrater för dagen: 21
 
Övrigt: Saft utan socker. 3 koppar kaffe med sukretter i.
 
 
Detta med och äta har tyvärr gått lite på autopilot idag? Middagen var dock magisk, impad av mig själv haha.
 
Dagen har kännts lite som en virvelvind? Denna stressen man har bärt inom sig sedan brevet från läkaren dimpade ner - dt bara släppte efter besöket. Känner mig helt slut? Nu gäller dt bara och avvakta och hålla tummarna. Sen att man "råkar" stressa omedvetet kan man ej riktigt kontrollera haha. Eller?
 
Haft en super mysig fm med älskade L. Försökte och gå till mormor med Wayne efter dagis - gick sådär? Hon var tyvärr inte i ngt tip-top mode idag. Så är det ibland ..
 
Lär slockna närsom. Imorgon - projekt-fixa-håret-inför-fredag! Sweet.
 
 

A casual day .

2014-06-04 @ 16:30:00 Ms Charlie Kommentarer (0)
Mjukis byxor - Filippa K, inköpta på marknaden i Majorna (20 kr)
Skor - Din Sko, inköpta på marknaden i Majorna (10 kr)
 
 

För dig slår mitt hjärta ett extra slag ♥

2014-06-04 @ 13:04:55 Bilder Kommentarer (1)

Läkarbesöket var inte lika traumatiskt som jag hade ställt in mig på att det skulle vara - tur att älskade L höll en i handen och var sådär super pedagogisk. Behövs ibland och visa sig sårbar. Sådär otippat blev det ett café besök, mys! En kopp kaffe för moi och det goda ovan för sötnowsen - plus massa snack. Fokus - framtid, lycka, framgång, träning & "kärlek".
 
I'm so blessed to have you in my life. You are an angel from above, jag älskar dig ♥

 

skolfest (?)

2014-06-04 @ 07:17:00 Bilder Kommentarer (0)

Haha jag ger upp och komma ihåg vad det hette det jag var på igår? Skolfest? Fest-skol-avslutning? Avslutning? Bara fest? Haha L sa dt så många ggr och jag fattar fortf inte. Men mysigt var dt. Bjöds på korv&hamburgare - dt fick bara barnen avnjuta medans jag och L inväntade våra Atkins matlådor som väntade på oss hemma haha. Det blev fiskedamm, fika och en del bus - och en Wayne som otroligt nog blev ÄNNU smutsigare än vad han redan var haha. Trots alla tusentals barn (ja, jag överdriver ngt ..) som frågade hundratals frågor (här överdriver jag inte) så var detta sjukt mysigt. Var väldigt gossigt att brorsonen var med på och ta bild, finally.
 
Jag & lill L fick bounda lite till över mitt alter ego "galna tanten" - han tycker jag är awesome och sjukt rolig egentligen haha. Lilleman var så himla gossig med honom och ville "passa" honom och gungade barnvagnen. Killen är super pedagogisk mot barn, undra från vem han har fått dt ifrån? Haha not from me. Jag är den som nynnade LL cool J låtar till lill L haha, suck. Däremellan hade jag ngt överenergi, smittade av sig på alla HAHA - att jag fick en energydricka gjorde INTE saken bättre. Typ råka spilla kaffe på L hahaha. Enda minuset var att jag och Wayne ej var hemma förens halv tio? Men hade en riktigt fin eftermiddag. Kärlek till familjen.
 
Nu skall jag nog byta om till mjukisbyxor, lära mig och typ KBT andas (haha) och dra mig in mot läkaren. Skulle ljuga om jag sa att jag ej är panikslagen inför besöket .. Tur och ha med L dit, min andra hälft. Men får la börja röra mig innan jag "råkar missa vagnen & sen råkar jag komma såpass sent att de måste omboka". Haha. Tjing!
 
 

Pocahontas inspirerad outfit ?

2014-06-03 @ 22:38:17 Ms Charlie Kommentarer (2)
Jacka - Inköpt på marknaden i Majorna, 150 kr

.. och ha på sandaler idag när dt regnade var nog inte dt mest genomtänkta från mitt håll? Suck på mig själv. Haft en intensiv dag, knappt så att man har hängt med höhö. Var sjukt mysigt med brorsonen och company, blev massa bilder - dock kmr de upp imorgon. Hjärnan funkar ej just nu. Missa båda Biggest Loser avsnitten, suck.

Nattis ♥
 
 

Atkins schema | Fas 1 - Tisdag .

2014-06-03 @ 12:52:00 Atkins dieten Kommentarer (2)
 
Frukost
 
3 st ägg
½ tsk peppar
1,2 dl gurka
1 msk creme fraische
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk peppar
2,4 dl spenat
0,6 dl stekt lök
2,4 dl gurka
 
 
Middag
 
½ kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
0,6 dl stekt paprika
1,2 dl brysselkål
1,2 dl isbergssallad
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen - 20,7
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 1 litet pkt sockerfritt tuggummi. 2 glas pepsi max. 25 cl redbull light.
 
 
Ja, dagens kost då! Som ej är uppäten än haha? Skall iväg nu på em till min brorson och hans skolavslutning, då var dt bara och göra matlåda. Lär komma hem sent idag.
 
Haft en härlig förmiddag, bestämde mig för och ta en dag ledigt från skolan. Drog till Sats och tjötade med älskade Lise en stund, härlig energi kvinnan sprider - kärlek t dig.
 
Känner mig lite febrig just nu så skall ba slänga ner mig själv i sängen en stund innan jag hämtar lillen. Imorgon har man en läkartid som stressar en ngt smått, sådär panik?
 
 

Atkins schema | Fas 1 - Måndag .

2014-06-02 @ 20:15:55 Atkins dieten Kommentarer (3)
 
Frukost
 
2 st ägg
½ tsk peppar
1,2 dl spenat
1 tsk majonnäs
 
 
Lunch
 
200 fisk
½ tsk cayennepeppar
1 msk creme fraische
3 dl bambuskott
2,4 dl broccoli
1,2 dl romansallad
2 msk rå lök
 
 
Middag
 
½ kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1,2 dl zucchini
0,6 dl stekt lök
1,2 dl gurka
 
Summa nettokolhydrater för dagen - 20,2
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 1 litet pkt sockerfritt tuggummi.
 
 
Succé start på veckan med maten, äntligen skönt med nytt säger jag! Lunchen var to-die-for, matkoma deluxe.
 
Haft en seg måndag iövrigt. Insåg imorse att jag ej hade planerat in ngt? Men efter denna helgen man haft och allt annat däremellan kände jag att dt var skönt och bara andas ut och vara. Huvudvärken har bara dunkat på. Drog iväg nu på kvällen till Sats för och köra Bodycombaten, insåg verkligen att jag fortf är helt död efter lördagspasset haha. Ställde mig längst bak, men i sista sek fick jag ett infall och gå längst fram. Mot slutet kände jag mig helt färdig och mådde illa så slängde in handduken på maglåten, trodde jag skulle påriktigt tuppa av. Så kan det vara ibland! Nu blir dt dock vila fram tills torsdag, tro mig dt behövs - kroppen är helt färdig.
 
Imorgon skall man dra iväg till L&company, brorsonen har skolavslutning - lär bli mysigt, om inte annat massa kaffe, bilder och skitsnack haha. Men nu skall jag mysa in mig i sängen.
 
 

Två stycken succé filmer .

2014-06-02 @ 14:09:11 Film tips Kommentarer (0)
Träning | 26:e maj till 31:e maj .

2014-06-01 @ 22:15:00 Träning & kost Kommentarer (2)
 Måndag
55 min DanceStep
Ca 45 min gymmet med L
 
Tisdag
55 min BodyCombat
+ Bodycombat hemma
 
Onsdag
55 min Yoga
+ Bodycombat hemma
 
Torsdag
Bodycombat hemma
 
Fredag
Bodycombat hemma
 
Lördag
Bodycombat på Sats
 
 
Veckan har gått igen i motvind, denna ggn pga skador? Detta med att jag brände mig har ärligt förstört mitt liv denna veckan? Ej kunnat ta ut mig alls då varje rörelse har gjort så himla ont. Men ej gett upp! Knäna har strulat och haft sig men så är dt - kmr la med åldern haha?
 
Blivit ngra fler pass än vad jag hade räknat med så kommande vecka blir en kort träningsvecka.
 
Men nu är dt nog dags och krama kudden, nattis!
 

Jag in action under BodyCombat, haha bjuder på det!
 
Bilderna är tagna av - http://tashmiras.blogg.se
 
 

HBTQ paraden ♥

2014-06-01 @ 18:38:00 HBTQ paraden 2014 Kommentarer (2)
 
 
En helt fantastisk upplevelse ♥
 
 

utekväll .

2014-06-01 @ 12:17:46 Party party Kommentarer (2)

Fan vad roligt man hade dt igår. Kvällen började hos JD&A där dt bjöds på massa gott - bland annat denna nya baileysen. Succé I tell you. Vi drog in mot stan sedan och mötte upp Sammy&mamma, sådär halvspontant. Destination Bourbon Street, så himla mysigt ställe! Blev bärs&flum där - sen var planen och härja på Avenyn? Men köerna var sjukt långa och ingen delade denna passionen och dansa som jag haha.
 
Var hemma fyra, snooza en timma idag? Så är helt back med tiden haha. En väldigt lyckad kväll! Men nu måste man skynda sig, tjing!
 
 

Design av Tasnim