Din kärlek är det vackraste jag vet ♥

2014-03-31 @ 21:26:24 Baby W 4-5 år Kommentarer (2)

Dagens underbara konversationer med lilleman
 
"Mamma jag vill ta bild på dig!"
"Nej, inte idag Wayne - mamma känner sig inte så fin idag"
"Men du är fin mamma! Du är alltid fin"
 
 
"Titta Wayne, ser du det stora huset där? Där bodde mammas kompis förut så jag har vart där inne"
"Wow, jag skall följa med dig dit en dag"
"Nej, det går inte mammas kompis bor inte kvar där och vi är inte kompisar mera"
"Ahaa .. Okej. Men jag kan vara din kompis istället? Vill du vara min kompis?"
 
Chucky har sina underbara stunder  ♥
 
 

En extremt tråkig (men nödvändig) söndag ?

2014-03-30 @ 20:36:40 Baby W 4-5 år Kommentarer (6)
 

Idag har det vart en otrolig seg söndag. Känts som man har haft husarrest egentligen. Det enda man har gjort är och ha städat lägenheten och tog även tag i berget av tvätt, super kul. Sådär manisk beteende möter "hej jag är på ett as dåligt humör"? Suck .. Spec jobbigt att dt har vart en så fin dag idag också? Men nu är det rent och allt är tvättat, dessa dagar måste finnas också.
 
Däremellan gjorde jag och lilleman storkok. Kycklingfilé, morötter, matlagningsgrädde och jordnötter. 16 portioner - lär lätt räcka ett tag.
 
L och T kom förbi nu på kvällen och man fick snacka lite tjejsnack, kärlek. Lyfte ens humör en aning. Imorgon är det back to life. Fas 1 skall påbörjas, förra schemat, och träning är tillbaks på schemat. Nu blir dt fokus på dt, ist på det andra som har vart dt senaste. Babysteps ..
 
 
Men skall fixa kvällsmat till lilleman och sen försöka varva ner?
 
Säger nattis redan nu .
 
 

En glimt av sommaren .

2014-03-29 @ 19:03:21 Baby W 4-5 år Kommentarer (4)
 
Vi började denna lördagen med och fylla kylskåpet, dvs storhandla. Då var dt över för denna ggn och äntligen gick man plus på budgeten ist för minus, yeey. Insåg att vädret är ju helt fantastiskt idag? Som om sommaren bara dök upp från ingenstans? Fantastisk känsla.

Efter vi fick handlingen avklarad kom O på den briljanta idén om och åka till Askim. Så där var vi, i solen och värmen - och lukten av havet. Solstrålarna får en och känna sig levande igen. Sitta utan jacka i ett linne och bara njuta av stunden. Lilleman och 0 körde en fotbolls "match" sen blev det lite thai boxning - detta avrundades med risifrutti. Helt succé. Brlijant spontan idé, en underbar lördags eftermiddag.

Kan inte värmen stanna?
 

" Huvudet högt, ryggen rak. Vi tar oss up dit vi ska - fuck vad någon säger. Världen räcker inte till - kronan jag bär räcker inte till. Jag vill, jag kan, jag lovar, jag klarar annat - det här ska jag ordna. Och hungern är återupplivad .. Ge mig hammaren, för det här är spikat. Länge leve vi. "

2014-03-28 @ 22:00:00 Bilder Kommentarer (4)
 
 Bästa förmiddagen med älskade JD ♥
 What would life be without some weird Disney touch?
 
 
 
Dagens feelgood låt - Älskar't, på re-play.
 
 

Resan till fjäderkungens rike - en film om döden & veckan som flög förbi ?

2014-03-28 @ 19:42:17 Baby W 4-5 år Kommentarer (2)
 

Idag efter dagis så stod det bio på schemat för oss - resan till fjäderkungens rike. Wayne har pratat om den filmen sedan han såg trailern. Svensk producerad, så nej den fanns ej i engelska? Men har man genomlidit det en ggn så varför inte ytterligare en ggn? Filmen var inte alls som jag hade tänkt mig? Kan hända att Cartoon Network har gjort att jag har tappat hoppet om alla barnfilmer, haha who knows. Filmen handlade helt enkelt om döden och om och vilja vrida tillbaks tiden - inbakad i en saga. Inte direkt lik ngn annan barnfilm jag har sett. Wayne gav nog den bästa förklaringen på den - "Mamma, det där var en fin film." Kunde ej ha förklarat det bättre. En fin film, med en sorlig underton.

En vecka har gått sen man bloggade ordentligt egentligen? Beror mest på tidsbrist - fokus på annat. Samt ngt oinspirerad - också mest pga tidsbristen. I lördags var planen och köra promenad (och säkert tusen andra planer haha) med O. Slutade med att ngn orkan kom till Göteborg och gå i slottskogen blev inte sådär mysigt som jag hade föreställt mig det - mer iskallt & det rann tårar av kylan? Slutade med att man tog en öl med O hemma hos honom och drog sedan hem. Var nog sjuk i två dgr efter det? Sjuk och sjuk, mer snuvig? Skinnjacka den dagen var ej det mest genomtänkta från mitt håll.
 
I söndags fick jag ett flipp och gick all-in för och storstäda hemma, hela lägenheten - på knappt 90 min. Ibland är mina tvångstankar succé I tell you. Blev fyra påsar med skit, passade även på och rensa bland lillemans leksaker då han ej var hemma. Man vill ju ej vara sadist och göra det framför honom haha. Insåg mot slutet när jag skulle ut på balkongen för och hämta en sak att det är ngt som rör sig? Helt plötsligt fladdrar ngt emot mig, jag höll ärligt på och dö av en hjärtinfarkt? Inser då att det är en jävla duva? Helt övertygad att den vill flyga in i min lägenhet så drar jag fort som fan igen balkongdörren med en puls på 200. När jag väl hämtar andan (seriöst vem blir rädd för en fågel?) så kollar jag ut på balkongen igen, var överygad om att jag hade skrämt fågeln till döds också för den delen - så inser jag att det är fan ett fågelbo med ÄGG under min bänk? Det har på fullaste allvar flyttat in en duva på min balkong och byggt sig själv en lyxvilla (boet är stort!) och fått för sig och skapa en familj. På min balkong. Snälla säg - vad är oddsen? Har seriöst ringt runt hela veckan till allt och alla som jag kunde tänka skulle kunna hjälpa mig. Familjebostäder, No more, Anticimex och Göteborgs miljöförvaltning - ingen vill hjälpa mig med detta. Det alla har sagt gemensamt är att jag skall ta bort boet därifrån och krossa äggen. Här är det konstiga. Jag kan ej döda en duvas ungar. Men jag kan inte låta de vara där ute? Hej flygande smittor. Jag vågar inte ens gå ut där - den duvan ger mig dödsblickar, tror den förstår vad jag planerar och göra. Typiskt nog är mamma och Sammy på semester - så de kan ej hjälpa mig med detta. What to do? Detta är toppen av toppen på i-lands problem, jag vet.
 
Om man inte har planerat mord på duvor och gått igenom orkaner så har promenader vart lite veckans grej. Har ej tränat alls under veckan, bra med paus ibland. Så vart fokus på det, spec med tanke på att Wayne skall röra sig ngt mer med tanke på hans besök på bvc. I måndags tror jag vi tog en runda på minst 5 km? Vissa appar sa 8 km? Sjukt oteknisk, tro dt eller ej. Men rikigt mysigt. Hamnade på en sjö som ligger brevid mig, därifrån ville Wayne verkligen ej gå från. Satt och kastade kottar i sjön och kramades. Wayne - "Mamma detta var jätte mysigt, vi stannar och kramas mera!". Gossiga unge. Tisdagen bestod också av promenad - med L på förmiddagen och med JD på eftermiddagen. Den på eftermiddagen blev ej lika lång med tanke på vilken runda jag och L tog - mina fötter grät på fullaste allvar. Att det ej blev en långpromenad uppskattades inte av lilleman.
 
Annars har man övriga dgr suttit med boken i näsan och utvecklat sömnbrist på det hela? Haha, tro mig mer intressant än såhär har dt egentligen ej varit. Imorse vaknade man med smärta (that time again .. suck) kvart i sex - och dt fanns ingen chans och somna om. Så i panik ont gjorde man sig iordning för dagen. Drog till mormor strax innan åtta och hjälpte henne med hennes morgonrutin, hon var så tacksam. Jag passade på och dra i mig mitt morgonkaffe där, det var en omöjlig grej imorse när man vaknade haha. Visade henne de få bilderna på bloggen och sen drog jag hemåt. Dejt med JD stod på schemat idag. Hur skall jag klara mig utan henne i en hel månad snart förstår jag inte alls? Suck, att man måste fastna för människor och bli helt emo haha. Vi drog till Stigbergstorget och fikade, åkte där det fanns vatten (haha vid vagnhallen majorna, ingen blekaste aning vad dt stället heter?), tog tusentals bilder (som kmr of course komma upp senare ikv), promenad och avslutades med LCHF glass (snickersglass för JD's del) i solen. Snacka om att det har vart kanonväder idag i kära Göteborg? Däremellan fick jag världens bästa nyheter - ibland så fan händer det! Jag körde min happy-dance över hela Masthugget - bjuder på dt Göööteborg.
 
Så avslutar denna dagen med ett leende. Haft en perfekt dag. En bra vecka. Och kvällen skall avslutas med varma mackor & dokumentärer, samt massa mys med mitt monster. Ha en dunder fredag mina monster ♥
 
 

JAG GJORDE DET PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET!!!

2014-03-28 @ 13:42:00 Ms Charlie Kommentarer (1)

Jag är så JÄVLA FUCKING gryyymSåhär känner jag mig just nu ..

2014-03-25 @ 21:28:30 Ms Charlie Kommentarer (3)

.. efter och ha suttit med näsan i boken halva dagen.

Min look i ngn dag till ?Långpromenad - det är det nya .

2014-03-25 @ 14:24:00 Bilder Kommentarer (3)

9000 steg, hej ont i fötterna .
 
 

"Dear Monday. Thanks for having the word 'mon' in you. That's french for 'mine', in case you weren't aware. Monday, it makes me think of you more as 'my day', and frankly that sounds like a much more promising start of the week"

2014-03-24 @ 20:35:20 Baby W 4-5 år Kommentarer (3)

Mor&son tid
 
 

Bästa filmen på länge .

2014-03-22 @ 21:37:32 Film tips Kommentarer (10)
Denna filmen fick mig och tok garva, fundera och gråta en aning.

Se den!


Träning | 17:e mars till 22:a mars .

2014-03-22 @ 13:28:00 Träning & kost Kommentarer (0)
 
Måndag
BodyCombat träning hemma
 
Tisdag
55 min BodyCombat
+ BodyCombat träning hemma
 
Onsdag
55 min SatsPowerStep
 
Torsdag
55 min DanceAerobic
 
Fredag
55 min SatsPowerStep
+ BodyCombat träning hemma
 
Lördag
BodyCombat träning hemma
 
 
Vilken bra träningsvecka. Bodycombaten hemma har gått så mkt bättre nu, spec efter min lilla paus. Det behövs verkligen, måste förstå det. Även om jag ej vart pepp varje ggn jag har kört dt hemma så har jag ba ryckt upp mig och virat runt bandet och kört. I'm not a quitter!
 
Lagt mer fokus på aerobics pass denna veckan, mina vader e officiellt döda? Nice. Enda passet som gick sådär var la DanceAerobic, keografin blev för mkt för min hjärna och kom av mig x antal ggr - men kämpade på! Så nu blir det vila resten av helgen. Faktiskt hela nästa vecka också? Har en sak som kräver mitt fulla fokus. Blir skönt och vila kroppen lite också. Försöker lära mig och hitta balans med träningen, som många kanske fattar så har jag en lätt tendens och överträna. Blir så när man tycker dt e roligt och vill fördriva tiden på ett bra sätt som lugnar ner en. Perhaps weird but true.
 
Men nu har man segat tillräckligt. Skall fixa iordning mig och stalka ner O. Auf widersechen!
 
 

En summering av min fredag ?

2014-03-21 @ 21:59:39 Bilder Kommentarer (0)

Morgonmys med min älskade Chucky
 
 
Kaffe, massa tjöt och tvångsfotografering hos mormor
 

Långpromenad, "rensa luften" och tonårs minnen med älskade L
 
Haft en bra fredag idag. Lite spontana infall trots OCD planering, dt ni! Började morgonen med och krama ihjäl lilleman, han åkte iväg till sin andra hälft idag. Lite roligt hur ett - jag längtar tills jag blir barnledig, men får en otrolig saknad (ibland) efter honom typ omgående? Två - de helgerna jag ej har honom har jag helt plötsligt inga planer alls? Bestämde imorse att vi skulle se den nya Barbie filmen ihop (döda mig) när han kmr hem. Sen la han till att jag ej fick berätta det för hans kompisar HAHA.
 
Efter jag lämnade Chucky på dagis insåg jag att jag hade tid över - så dt fick bli en tripp till mormor. Sådär en överraskning som alltid, hon blev så glad och se mig. Planerar jag och dyka upp så kmr alltid ngt emellan? Konstigt. Vi satt och tjötade en bra stund, hon åt sin frukost och jag avnjöt min stora kopp med kaffe. Sen tvinga jag henne och ta massa bilder, haha hon är så van nu så hon säger knappt emot längre. Som alla andra i min omgivning. Tid med Charlie = bild med Nikon. Bara så!
 
Sen drog man hem körde Bodycombat hemma, genomsvettig. Meckade med vissa saker, glodde ner film - känndes som man hade hundra timmar över? Vid fyra blev det ett PowerStep pass på Sats, succé. Satte mig i bastun efteråt och bara njöt av och ej ha en tid och passa. Vardagslyx om du frågar mig. Planen sedan var och åka hem och glo ner dokumentärer, men från ingenstans ringde L och ville mötas upp. Inte varje dag det händer - lycka. Blev en promenad (har lite överenergi idag?) och en massa snack - allt mellan himmel och jord. Så otroligt mysigt och en del garv i kombo med filosofi. Shit, she made my day <3.
 
Så trots allt så har man haft en fin fredag. Planen imorgon är och försöka kidnappa O, känner mig sjukt sällskapssjuk denna helgen av ngn anledning? Dock kmr man börja dagen med och köra ett bc pass hemma.
 
 
Men nu - dokumentär. Ha en super fin fredag!
 
 

" to jest pościg, za szczęściem, które za każdą spokojną chwilę nam każe płacić bólem .. "

2014-03-20 @ 21:45:00 Ms Charlie Kommentarer (5)

Skinjacka med nitar - Ragged Priest, 1500 kr (Inköpt på Tara, på rean - för 1 år sedan?)
 
 

Snurre-li-snurr med J

2014-03-20 @ 18:57:04 Träning & kost Kommentarer (1)

.. danceaerobicen idag var som en vilsen Bambi på hal is för min del. Men svettigt!

(Ny tröja från stronger.se)Lunch på O'learys .

2014-03-20 @ 15:36:25 Bilder Kommentarer (0)

Det har varit ngra dgr nu där man har kört lite i 110, fullt upp indeed! Då får det eka här? Provux startade i måndags och första info-mötet var i tisdags. Planen var och bara sitta och sköta mitt och gå hem? Men en underbar tjej satt sig brevid mig och det slutade med att man drog skämt halva den timman under "lektionen". MVG barnet inom mig skulle stila sig en aning (hej ingen annan tog chansen haha?) och som A sa så lär jag bli hatad för det, awesome. Vi tjötade en del efter klassens slut och insåg att vi har samma bakgrund, härligt och möta på nytt folk som man kan relatera till. Börjar se detta med skolan som en positiv grej nu faktiskt, så nästa vecka när det drar igång är man inte lika nervös.
 
Annars i övrigt har man tränat på och bonkat in massa i skallen, lite samma veva just nu på allt. Idag efter min sk "lektion" mötte man upp JD&A och oväntat blev man bjuden på fin lunch? Helt matkoma efteråt nu, nam-nam! (och som alla fattar körde man ej brödet på bilden, haha den fick A avnjuta ist). Så nu har man bytt om till träningskläder, ikv står det DanceAerobic på schemat - dags och gay-a loss!
 
Later darlings ♥
 
 

BVC besök

2014-03-18 @ 08:49:23 Baby W 4-5 år Kommentarer (3)

118,5 cm
29,1 kg

Stora killen" Look into my eyes, It’s where my demons hide . Don’t get too close, It’s dark inside . "

2014-03-17 @ 20:00:00 Ms Charlie Kommentarer (3)
 
Jacka - River Island, 600 kr (Inköpt på rean i Polen, i november?)
Tröja i spets - Inköpt i helgen på Kommersen, 10 kr
Halsband - Inköpt i helgen på Kommersen, 5 kr
 
 

Leka frisör, start på ProVux och huvudvärk ?

2014-03-17 @ 17:18:49 Bilder Kommentarer (1)

Leka frisör imorse med JD gick dunder. Se vilken fin färg man fick? Två pkt gick åt haha, så konstigt då jag ej ens har tjockt hår? Stod med JD's slingor i fan en halvtimma och drog fram hårstråna, jag och tålamod? Förutom att dt blev ngn tjock slinga här och där verkade hon ändå nöjd? Se där, vi kanske borde öppna en salong - haha eller inte?
 
Direkt efteråt var det dags för mig och närvara vid uppropet på ProVux. En obehaglig deja-vu känsla av gymnasiet? Sen verkade som hälften av de som närvarade ville ej vara där - som sagt, exakt som det var på gymnasiet. Imorgon skall man dit igen. Har huvudvärk efter all info .. Fixa till sig för ngn timma kändes så himla meningslöst, but I felt fab. Imorgon är det träningskläder på - sådeså! Ska kriga imorgon med dagis för och ändra Waynes tider, då ordinarie personal var ej där nu .. Suck?
 
Körde bc hemma idag och ist för träning nu på em så blir det tvätt. Imorgon blir dt bc hemma, på Sats, femtio ärenden (nästan) och en tripp till skolan. Lång dag imorgon, ger mig själv ännu mer huvudvärk just nu haha. Så skall nog sluta skriva och göra saker av värde så man ej hamnar efter med ngt.
 
Adjöken.
 
 

Lite girly-twirly time med JD

2014-03-17 @ 12:02:41 Bilder Kommentarer (0)

.. så hoppas man att vänskapen överlever om slutresultatet blir helt galet?Långpromenad med Chucky&JD .

2014-03-16 @ 22:15:00 Bilder Kommentarer (1)
 
8 hållplatser, genom skogen och förbi kyrkogården - perfekt söndag med de bästa ♥ .
 
 

Träning | 10:e mars till 13:e mars .

2014-03-16 @ 19:46:30 Träning & kost Kommentarer (3)
 
Måndag
55 min Yin-Yang
 
Tisdag
55 min BodyPump
45 min gymmet med L
55 min BodyCombat
 
Onsdag
45 min gymmet med L
55 min BodyBalance
 
Torsdag
55 min SatsPowerStep
45 min gymmet med L
 
 
8 bra pass på en vecka, mkt nöjd med träningen denna veckan och det har kännts av till max i kroppen - precis som det skall vara. Gymmet med L har vart dunder, har saknat gymmet om jag skall vara helt ärlig - har dock noll koll när jag kör själv drf blir det ej av. Jag har märkt att jag kan ej skjuta undan mina bodymind klasser för helt ärligt har jag mått så mkt bättre i kroppen denna veckan än veckorna innan då jag uteslutit de.
 
Kommande vecka blir det ngra pass på Sats samt träning hemma, back to combat. Vet ej riktigt hur allt kmr se ut då jag vet ej hur mitt schema på ProVux kmr och se ut förens imorgon? Sjukt jobbigt och ej kunna planera haha.
 
Skulle egentligen ha blivit ett Zumba pass idag men en långpromenad med Chucky och JD lockade mer - så blivit lite lång paus från träningen? Kanske behövdes då dessa pass gjorde man på fyra dagar?
 
Men nu skall jag fortsätta med lite andra saker och börja ställa in mig mentalt på skolstarten imorgon.
 
Wish me luck.
 
 

" So I close my eyes, hum a single note and silently count to ten - blanking my mind "

2014-03-15 @ 23:23:53 Ms Charlie Kommentarer (1)Lördags shopping på Kommersen, lunch på Ikea & psykbryt åt båda hållen.

2014-03-15 @ 19:05:00 Bilder Kommentarer (1)
 
 

Blev en tripp imorse till Kommersen, var dock ej helt smärtfritt och ta sig dit? Ngt jävla spårarbete igen- Vilket gjorde när sjuan kom till Gamlestaden skulle den åka via Redbergsplatsen, Scandinavium och vidare mot Tynnered? Jahopp? Gick till andra hållplatsen och skulle ta nian. Ja .. märkte då att den och alla andra vagnar gick bara till Polhemsplatsen? Går av där sedan, står kvar som en idiot .. Ingen vagn mot Masthugget? Frågar till slut en som jobbar på Västtrafik, hon promenerade omkring där - hon förklarar då att man får GÅ IN TILL Centralstationen. Så japp .. Jag och lilleman promenerar i sick-sack (pga bygget va alla normala vägar avstängda) i orkan storm och springer till nian. Kaos, total jävla kaos. Gissa vem som tog bussen hem ist för och gå igenom samma trauma?
 
Var ej så många som sålde idag på Kommersen men blev en del fynd ändå - som tröjan och halsbandet ovan. 10 kr för tröjan och 5 kr för halsbandet, lär vara min outfit för Komvux starten (heter tydligen ProVux fick jag lära mig) på måndag. Man måste la göra gott första intryck, right? Hittade även ett svart basic linne för en femma och en halsduk från Monki (som jag har på mig på bilderna ovan) för en tjuga. Hittade as fina hängslebyxor i herrmodell - insåg dock att 34/34 är något för stort för mig? Sådär 2-3 strlkar? Haha hjärnan och ögonen har inget samarbete med verkligheten? Verkligen synd då de var snygga, men så är det.
 
Planen efteråt var och dra till Ikea, droppade dock förbi Hemköp först och köpte mellanmål till lilleman och mixa-egen sallad till mig och mamma.Kommersen var Wayne hur duktig som helst, men när vi kom fram till Ikea, efter maten - ja, då sprack det för hans del? Han skulle leka på "smålandet", sen skulle han inte det, han skulle spela ngt spel de har precis utanför, sen skulle han följa med in i varuhuset - sen ville han ingenting. Detta varvade han med panik tårar, "dumma dig" och "maaaaaaaaaammaaaaaaaaaaa" på högsta volym. Suck. Jag höll på och tappa det. Alltid, alltid såhär när det är just vi TRE? Tur att mamma har mer tålamod än mig för jag var fan beredd på och bara dra och fly landet, dramaqueen javisst. Så låt oss säga att vi båda tappade det idag.
 
Men nu är vi hemma. Jag är super seg i skallen idag - beror det på vädret? Känner mig frusen för den delen också av detta blås vädret idag? Skall fixa iordning middag till mig och monstret sen blir dt dokumentär för hela slanten. Skall nog kolla klart filmen "mama" - dock inser jag att jag har sett för många parodier på denna så dt gör det hela svårt och ta den på allvar haha.
 
Ha en dunder kväll och håll i hatten!
 
 

Don't try to be a hero - not everybody wants to be saved .

2014-03-15 @ 10:14:27 Ms Charlie Kommentarer (2)
 
Dagens planer
 
Kommersen
Family-time
 
- bad combo?
 
 

Cmentarz - piękna cisza .

2014-03-14 @ 21:45:00 Ms Charlie Kommentarer (0)
 
Väska - BikBok, 99 kr (Inköpt under mellandagsrean)
 

Fredags dejt med JD .

2014-03-14 @ 18:47:05 Bilder Kommentarer (1)
 
 
Trots att man kände sig klumpig som en flodhäst idag så var solen framme och sken på för fullt. Efter många om moment hamnade vi helt plötsligt på kyrkogården i majorna (?!). Helt underbart och promenera runt i kyrkogårdar, man får sådan frid inombords - behövdes idag. Efter en stund insåg vi dock att det ej var så varmt som vi intalade oss själva så vi avslutade vår mysiga dejt med mixa egen sallad på Willys - där de hade fått för sig och servera fram frusna grönsaker? Men gott ändå!
 
Resten av dagen har man gjort nada, känner mig helt febrig? Blir nog en tidig kväll för mig, tröttis. 
 

Gårdagen, i bilder.

2014-03-14 @ 10:10:09 Bilder Kommentarer (1)
 
Körde dubbelt upp igår på fm, höll på och dö - vart helt succé! Efter träningen var planen och träffa L och company men stackaren har blivit sjuk så det blev inget och VÄLDIGT otippat (och matchande) smsade JD mig när jag var på väg hem - så ja, hon blev kidnappad haha. Vi hämtade upp lilleman och drog på en promenad, mysigt. Sen fick jag infall på LCHF glass så jag och lilleman drog till Masthugget, illa! Var sjukt trött igår hela dagen? Så slocknade helt mot kvällen/natten.
 
Mamma hämtade nyss upp lilleman och tog honom till dagis. Kunde ej ha vart mer matchande då jag stod i 45 min i maniskt beteende och drog ut hela min garderob, "jag har inget och ha på mig"-syndromet dök upp idag. Suck, en sådan dag när inget känns fint på en? Men nu är dt avklarat iaf och skall in mot stan för och köra en dejt med älskade JD.
 
Ha en dunder dag honeys.
 
 

@ the gym with L - det är det nya .

2014-03-12 @ 22:21:22 Träning & kost Kommentarer (2)
 
 
Idag blev det dag två på gymmet med älskade L - jag inväntade med en träningsvärk från helvetet som gjorde att motivationen var på noll. Sen föreslog hon boxning som uppvärmning, haha den jäveln vet hur man kickar igång mig. Then it was on! Hon dödade mina armar och axlar idag. Kände att m. pectoralis major var ngt döende på det hela. Awesome feeling så klagar ej! Imorgon blir det dags för ben, sen lär jag rullas ut på rullstol från Sats haha.
 
Btw, snygg t-shirt va? Haha just sayin'!
 
Körde Bodybalance nu på kvällen, succé I tell you - precis vad jag behövde. Men nu ska man glo vidare på Chicago fire, sen dokumentär!
 
Nattis .
 
 

Kaffe, skratt&tjöt hos mormor.

2014-03-12 @ 15:58:00 Bilder Kommentarer (0)

Satt i ngra timmar hos mormor idag och uppdaterade henne med det "senaste i livet". Visade även henne bilder från januari fram tills idag. Vi hade det så mysigt idag, hon var på ett bra humör och härlig humor - "Oj .. nu kom jag helt off-topic va? Snacka om och förvirra sig själv .. Haha fortsätt!". Härligt när man kan bjuda på sig själv och inte göra allt ledsamt som har med livets gång och göra. Som vamligt skojade personalen till det med mig - "Hej Charlie, skall du råna oss på kaffe och sukretter som vanligt?" Haha, gratis är gott!
 
 
Du betyder så mkt för mig&du har en del av mitt hjärta, kocham cie ♥
 
 

I love you ♥

2014-03-12 @ 09:49:41 Baby W 4-5 år Kommentarer (3)
 
Sov under hela natten idag, finally! Dock la man sig sent igår då TV4 Fakta sände den ena dokumentären efter den andra haha. Vaknade klockan sju av mig själv - reste mig upp, la mig direkt ner när jag insåg vilken TRÄNINGSVÄRK jag har. Lord have mercy. Körde ju ett Bodycombat pass igår kväll, gick sisådär då jag kände att jag hade ont precis överallt och fick fan ej ut slagen alls?
 
Skall strax lämna lilleman på dagis och sen dra mot mormor. Kaffe, tjöt & visa bilder på bloggen. Efter det är det dags för ett pass på gymmet med L. Lillemans rodnad på kinderna kvarstår, börjar bli lite orolig? Han påstår att han ej har ont eller att det klias. La benpathen (stavning?) nu efter vi duschade och förhoppningsvis blir det bättre, annars misstänker jag att jag åker in med Honom till vårdcentralen. Undra om det ej är en pollen grej redan nu? Han har ätit äpple i två dgr och vet själv att jag kan få allergi av det när dt är pollensäsong? Hmm .. återstår och se?
 
 

Solsken, värme&dubbelpass .

2014-03-11 @ 14:12:16 Träning & kost Kommentarer (0)
 
Dagen har börjat bra, förmiddagen bestod som rubriken lyder - solsken, värme och dubbelpass. Så himla härligt nu när solen kikar fram och man känner att vinterjacka börjar bli för varm för och ha på sig. Hoppas snart kunna köra skinnjacka! Frågan är dock om man får på sig den haha, den dagen den sorgen right?
Körde Bodypump först, ökade vikterna med 1-2,5 kg och märkte en skillnad - slutet av passet darrade varje muskel. Nice, som sagt borde träna upp min styrka - är långt ifrån och vara i form? Sedan blev det 45 min ute i gymmet med L, lite kort men succé ändå. Imorgon skall vi köra igen på fm, fokus fokus!
 
Hämtade lilleman en hel timma tidigare från dagis idag - tänkte att det kan va bra och fixa det man skall göra innan Bodycombat passet ikv, så när man kan komma hem kan man bara ta det lungt och stressa ner. Skall fixa iordning nu en väldigt sen lunch till moi och glo serier, ny fas man är inne i nu förstår ni.
 
Hoppas ni får en dunder dag :)
 
 

Den elfte mars, 2014 .

2014-03-11 @ 09:43:00 Baby W 4-5 år Kommentarer (3)
 
Vaknade som en klocka idag - prick halv åtta, trots att jag hade satt larmet åtta? Lilleman sov med mig inatt, som en stock? Såg verkligen skönt ut, spec med tanke på att jag inte kunde somna alls utan bara vred mig halva natten? Men man skall ej klaga, första morgonen på säkert över en vecka som jag ej vaknar och mår illa? Huvudvärken känns dock som betong över min panna, men så är det.

Med tanke på att man vaknade ngt tidigare idag så har man sysselsatt sig? Klippte lillemans hår och sanerade honom - passade på och klä upp honom lite också, stilige charmören! Dock har han fått små utslag runt kinderna? Undra från vad? La salva på, hoppas det går över? Annars är det ganska matchat att vi har BVC tid nu den 18:e.
 
Skall strax iväg mot Sats för och köra Bodypump och förhoppningsvis ett brutalt pass ute i gymmet med L. Blandade känslor kring det haha, men kmr bli kul. Jag hoppas hon glömmer av sin plan om löpbandet, men känner jag henne rätt så vet hon via telepati att jag skriver denna meningen nu HAHA. Ikväll skall jag även iväg mot Torpa och köra BodyCombat. Så ganska bra att man än så länge mår relativt bra?
 
♥♥♥
 
 

Atkins | Fas 1 - Lördag .

2014-03-10 @ 20:30:37 Atkins dieten Kommentarer (3)
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
2 ägg
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl zucchini
0,6 dl gurka
1 msk cremé fraische
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
tsk cayennepeppar
3 dl bambuskott
0,6 dl purjolök
2,4 dl ostekt paprika
 
 
Middag
 
4 st kyckling innerfilé
½ tsk cayennepeppar
1 msk créme fraische
2,4 dl blomkål
1 tomat
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen - 21
 
Övrigt: Saft utan socker. Kaffe. 2 st sockerfria halstabletter.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen -
 
 
Helt okej dag, blev lördags schemat då jag ej åt enligt schemat i lördags haha. Illamåendet släppte efter yin-yang passet så middagen kunde avnjutas iaf. Over-all vet jag ej om detta har vart mitt bästa schema? Kan dock bero på mitt mående som har gjort att jag ej kunnat äta? Ej lagt upp kcal innehållet sen typ torsdag, appen kraschade sen har jag ej orkat. Ngn som är intresserad ens av det? Hojta till så lägger jag in det. Annars kmr nästa schema upp om ngn vecka.
 
Idag har det varit en hektisk dag, massa och göra. Blev ingen "vila ut" då jag sov helt katastrof inatt och 2/3 delar av dagen har jag mått illa, men som sagt bättre nu. Känner dock att huvudvärken dunkar på. Skall bara varva ner nu på kvällen och kramas lite med Chucky. Imorgon blir det lite fullt ös medvetslös - tre pass inplanerade?
 
 

Atkins | Fas 1 - Söndag .

2014-03-09 @ 22:00:00 Atkins dieten Kommentarer (2)
 
 
Frukost
 
3 ägg
½ tsk peppar
1,2 dl stekt paprika
0,6 dl stekt lök
1,2 dl isbergssallad
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1 msk créme fraische
3 dl bambuskott
2,4 dl gurka
 
 
Middag
 
4 kyckling innerfilé
½ tsk cayennepeppar
1,2 dl zucchini
1 tomat
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen - 20,3
 
Övrigt: Saft utan socker. 0,5 L monster low carb. Sockerfritt tuggummi.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen -
 
 
Okej ingen höjdardag? Kan bero på mitt illamående (suck, mkt snack om det nu va?). Frukosten var det enda som made sense idag. Imorgon kmr lördags schemat komma upp.
 
Men nu skall jag fortsätta min barnlediga kväll, fiiiiiiilm.
 
Nattis <3

 

Träning | 3:e mars till 9:e mars .

2014-03-09 @ 19:44:18 Träning & kost Kommentarer (0)
 
Måndag
55 min BodyCombat
+ egen träning hemma, fokus bodycombat
 
Tisdag
55 min BodyCombat
+ egen träning hemma, fokus bodycombat
 
Fredag
55 min Yin-Yang
 
Söndag
75 min Yoga
 
 
Denna veckan har jag nog dödat mig med träningen, bokstavligen dödat mig - och ej på ett bra sätt faktiskt. Tror det e drf jag kanske har vart sjuk halva veckan? Men mest säkert pga stress.
 
Avbokat och bokat om min träning like a crazy, helt olikt mig. Kmr denna veckan och ta paus från bodycombaten, blir ba ett sådant pass - och ingen hemmaträning. Kmr köra med L på gymmet också, yeey.
 
Så japp, sex pass denna veckan - fråga mig ej hur jag räknar haha. Då hemmaträningen i måndags tog runt två timmar och i tisdags fem timmar haha.
 
Testade yin-yang för första ggn. Intressant indeed, ville dö när hon sa " nu kör vi bodycombat" (love/hate just nu), men helt klart ett awesome koncept - kör det imorgon med. Idag gav jag mig in på och köra yoga. Höll på och dö, ont ont ont. Kmr bli mer bodymind klasser nu i veckan - orka va såhär stel?
 
Men skall käka en sen middag, kanske hoppa in i duschen först? Råkat dock fastna i ett roligt samtal med L haha.
 
 

En BodyCombat inspirerad lilleman?

2014-03-09 @ 15:39:55 Baby W 4-5 år Kommentarer (2)
 
Haha visst är lilleman söt med sina bc moves? Sen att han gör dt hela bättre än vad jag gör är en annan femma haha. Monkey see monkey do fasen e ibland awesome.
 
Annars mår man ngt bättre idag, men fortfarande snurrig i skallen. Sen fredags har dt ärligt kännts som världens hemskaste baksmälla? Vet fortf ej vad det är med mig? Har trots allt städat hemma och hunnit ikapp med saker jag missat pga de senaste dgrna, yeey me. Skulle blivit bodycombat för min del idag och zumba, men inser att jag hade antagligen kollapsat på Sats. Vågar ej ta den risken idag om jag skall vara ärlig. Men ändå lust och träna - så kom fram till och köra yoga 75 min. Långt pass, hoppas RMI skall fyllas på till max då haha.

Mamma är på väg och skall hämta lilleman så de får sin quality time, och jag får uppleva lyxen och bli skjutsad till träningen. Win-win. Verkar som lilleman skall sova där inatt, vilket skulle förhoppningsvis betyda sovmorgon för mig imorgon? Men .. nu ska jag se till och fixa det sista innan det är dags och dra.


God natt <3

2014-03-08 @ 23:22:53 Baby W 4-5 år Kommentarer (1)

Dags och sova, inatt sover lillen med mig.Kärlek ♥ .

2014-03-08 @ 21:19:52 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)

Idag hade jag och Chucky vår heldag nr 2, mot alla odds. Hela dagen tog det emot, värst var nog första halvan? Började med Donken - lillen blev överlycklig för sin leksak och jag smuttade på min cola. Han doppade äpple i ketchup? Igår var dt morötter i ketchup? Kan väl inte vara gott? Haha.
 
Jag insåg efter en stund att jag lär ej kunna äta enligt schemat idag, magen har ba vridit sig. Men för och ej kollapsa köpte jag stevia bars (så ja, inget Atkins inlägg kmr komma upp idag) och drog till Stadsmuseet. Blev kvar där i över två timmar? Snurrig till max ansträngde jag mig ändå för och vara närvarande. Vi kollade alla utställningar, jag skrämde honom med lejonhuvuden i marken och väggarna (haha bäst är jag) och jag läste till och med en saga för honom (jag vet, förtjänar applåder). Sen läste lilleman för mig och resten av tiden sprang han runt och busade i lekrummet som finns där. Till slut insåg jag att nu är det nog, började få dubbelseende av min yrsel. Så mutade honom med gårdagens godis (hans matrutiner senaste två dygnen har flugit genom fönstret, ja ..) och vi satte oss på lejontrappan. Behövde luft. Vi sa ej så mkt till varandra där, sådär super mysigt var dt och solen sken.
 
Planen var och dra hem sedan men från ingenstans föreslår lilleman att vi skall ta en promenad. Helt ställd blev jag och trots att jag hade ont i fötterna (projekt gå in de nya Dr Martens fortsätter!) så tog vi en promenad till masthugget. Älskar´t. Insåg där att lilleman får äta ngt och även jag (trots noll matlust) så köpte indrigenser till en mandelpannkaka. Satte oss på vagnen hem och mumsade på det hemma. Nöjd lilleman och en mindre illamående mamma? Vet inte riktigt vad felet är med mig? Men imorgon tillbaka till schemat, lördagen lär jag lägga då upp på måndag?
 
Blev även en liten kvällspromenad med lilleman, behövdes. Indeed en bra dag. Trots att jag fortf ej är tip-top. Planen är ju egentligen och köra dubbelt imorgon, men dt lär jag LÄTT avboka om jag mår såhär? Men men .. nu skall jag glo snart ner dokumentär mord - vem förvånas?
 
Nattis .
 
 

Just nu, lejontrappan .

2014-03-08 @ 15:50:15 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)

Njuter av nuet.. oj oj här var det snurrigt ?

2014-03-08 @ 12:14:24 Baby W 4-5 år Kommentarer (2)
 
Ja, vi kan ju konstatera att mitt illamående ej blev bättre igår natt. Slutade med att man spydde och däckade sittandes på sängen med tvn på hösta volym? Är som ett stort frågetecken just nu. Fattar ej vad dt är med mig? Vaknade imorse helt snurrig och just nu fortsätter karusellen i huvudet på mig .. Matlusten är noll också, vrider sig i magen på mig bara tanken av mat, åt min frukost i 45 min? Tror jag har haft en jobbig vecka och min kropp har då en tendens och säga ifrån? Eller?

Nu har jag ej tid och va sjuk, eller lust för den delen? Lovade Wayne igår att vi skulle hitta på ngt idag och sedan jag vaknade idag har jag velat med vad vi skall göra? Tänkte Plikta men känner att jag orkar ej sitta på en bänk och höra alla barn i Göteborg skrika. Tänkte valhalla, men insåg att de stänger tre idag? Orka stressa? Sen hade jag säkert råkat drunkna idag, typ i den lilla barnbassängen haha. Som sagt snurrigt i skallen. Så museeum får det bli! För och ej åka halva Gbg så kom jag fram till nu att det får bli Stadsmuseet. Hade vart roligt med sällskap men alla verkar vara upptagna idag, fröken lonley. Kanske drar förbi donken, Wayne vill ha den andra leksaken från filmen vi såg? Själv är jag sugen på en iskall cola? We will see. Har iaf lyckats och fixa iordning mig - till och med tagit på mig jeans, hör och häpna. Skulle gärna vilja lägga mig och sova, men insett att det snurrar värre i skallen på mig då? Usch hatar och må dåligt, liksom man blir som ett barn och vill ha en kram och att ngn säger dt kmr bli bra haha. Lite så faktiskt.
 
Men får börja röra på oss innan min kropp bestämmer sig för och ge upp helt?

 

Atkins | Fas 1 - Fredag .

2014-03-07 @ 23:28:41 Atkins dieten Kommentarer (1)
 
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
2 ägg
½ tsk peppar
1,2 dl purjolök
0,6 dl stekt lök
1 msk créme fraische
 
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk peppar
2,4 dl zucchini
0,6 dl champinjoner
1,2 dl romansallad
 
 
 
Middag
 
4 st kyckling innerfileér
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl broccoli
1,2 dl isbergssallad
2 msk rå lök
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen - 21
 
Övrigt: Saft utan socker. 0,5 L monster low carb. 33 cl cola zero. Ca 0,25 l sprite zero.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen -
 
 
Okej vet ej om det beror på mitt illamående idag men maten har ej vart ngn höjdare alls?
 
 
Glott dokumentärer i snart 2 timmar. Misstänker att dt kmr fortsätta iaf en timma till? Borde egentligen sova, hej dubbelseende just nu. Skall kolla om TV4 Fakta har ngt bra på. Ringde tele2 idag - man blev ju totalt blåst detta med nedsläckningen?! Så ja .. just nu betalar man för kanaler man redan har gratis? Så pratade med en super trevlig tjej på kundtjänst om och byta ut vissa kanaler. Nio på morgonen, typ nyvaken, irriterrad t den nivån att jag leker komiker och är sådär allmänt "jag" - Frågar henne rakt ut "Har Ni ngra kanaler där de sänder program om hur folk mördar?" Sen blev det tyst. Jag - "Haha jag syftar på dokumentärer, hörde nyss mig själv säga den meningen och hur sjukt det lät. Haha menade inte precis så, men sådana program fascinerar mig. Typ polisutredningar?" Hon började små fnittra (säkert halvt i panik), gav mig ngra alternativ. Sen skulle jag bara gräva vidare min grav och la till "Jag är alltså ingen psykopatisk mördare, så du behöver ej oroa dig. Så du ej missförstår. Haha tror detta samtalet spårar ur snart va? Men seriöst vill ha sådana serier". Hahah detta är kundservice på hög nivå när man orkar med en sådan kund som jag. Slutade med att vi båda gapflabbade. Jag med telefonen på morgonen är inte en bra ide - kan aldrig formulera mig rätt. Jaja, jag i ett nötskal. Men nu har man iaf en dokumentär kanal. Älskar dokumentärer - inte bara om mord haha. Spårar jag ur här också? Skyller på min magont haha.
 
Ne - nu dokumentär om gatugäng i USA. Nattis <3
 
 

Du&jag älskling ♥

2014-03-07 @ 20:53:50 Baby W 4-5 år Kommentarer (1)

Är ganska imponerad av mig själv. Dels att jag har lyckats vända min dag och att det känns som man har gjort hundra saker idag? Vilket man egentligen har haha. Sen är jag imponerad av att jag lyckades överraska Wayne med ett spontant biobesök - he never saw it coming!
 
Beställde biljetterna online - bad honom och ta på sig. Han blev helt ställd och frågade "vart ska vi"? Svarade "stan". Hans svar blev "okej". Haha ungen är med på allt. Väl på väg in till stan fråga han ingenting. När vi väl kom fram till 4gott blev han så häpen och glad att han blev stum och började darra (av lycka om ingen fattade det) - typ tog all godis som han kom åt, ifall jag skulle ändra mig från ingenstans. Haha sötnows. Köpte faktiskt lite sockerfritt godis till moi, bad idea (verkade som en bra sådan just då), då mitt illamående har ba blivit värre efter dt.
 
Iaf efteråt drog vi mot Biopalatset, han fattade fortf ingenting, drog via Saluhallen - gjorde värsta grejen av det hela, är så knas ibland (alltid). Små skrattade inombords av ingen anledning alls medans jag spammade JD på sms haha. Till slut kom vi fram och Wayne fann nog inga ord, det blev succé! Vi kollade på Herr Peabody och Sherman, i svenskt tal (suck). Helt okej film faktiskt, uppskattades av lilleman. Väldigt sådär lärorik med massa historia, tror dt e verkligen ngt bra för de äldre barnen. Bästa delen i filmen var nog när de sa "Sherman, jag måste stoppa dig från och ta på dig själv!!" (lång förklaring kort, de var dubletter av samma människa, de fick ej röra varandra skulle påverka kosmos bla bla) - och jag bara brast i garv. Jag var den enda. Det värsta var att jag kunde ej sluta, så jag fnissa tyst ett bra tag efteråt. HAHAH jag i ett nötskal.
 
Efter bion blev det en tripp till Donken. Happy meal, barndomsminnen eller vad? Lilleman fick välja själv vad han ville ha till den. Till min stora förvåning sa han hamburgare. Sen när vi väl satte oss och jag tog fram allt så blev han helt förstörd över denna hamburgaren - "Men mamma nej ush jag vill inte ha hamburgare. Äckligt. Du kan äta hamburgaren, jag ska inte äta den". Frågade om han ville ha nuggets - svar nej. Så det han ville ha var morötterna och mjölken. A proud mama moment - min hjärntvättning genom åren funkar! Och han köper min omvända psykologi grej haha. Dock tog jag med pommesen, visste han skulle ångra sig. Så den mumsade han på nu när vi kom hem. För en kort sek på donken tänkte jag att jag skulle äta köttet på hamburgaren - tills jag såg konsistensen på köttet. Hej roadkill a la silver färg. Nej tack, avstod.
 
Däremellan började han prata om att han har ont i magen. Sen skulle han bajsa sa han. Jag i panik, nooo. Sen var dt lungt igen, hej hej kan ej bestämma sig. Sen till slut säger han när jag skall köpa snus på Hemköp "Mamma bajs kmr komma nu jag ska räkna tills det kmr". Öööh va?? Idioten jag är svara jag "Kan du vänta tills mamma köper snus så går vi på toa?". Hahaha supermorsa. Ja, jag var illa tvungen och ha min dosa. Drog till Åhlens direkt efteråt medans han "räknade" - stressade mig like fuck! Kmr fram - toaletten kostar. Säger att vi kan gå till en annan - vet alla gratis toaletter i Göteborg (don't ask). Inser dock efter en meter att han gör ngn konstig min och börjar mumla "det kmr snart ..". Värsta förlossning scenariot eller ngt, man blev ju fan panikslagen.  Så japp mot alla mina principer i livet betalade jag för toaletten. Och jag har aldrig sett ngn vara så glad över och få skita. Han var ärligt mer glad över det än ngt annat som hände idag. "Jag mår så bra i magen nu mamma. Tack så mkt att du la pengar i toan. Det var så bra. Du är snäll": Man ba jahopp? Hahhaa. Ungen är bra weird. Helt överinformation, jag vet - men han tacka liksom ej såhär mkt ens för biobesöket? Här fick jag femton kramar och massa jag älskar dig. För ett toabesök som kostade en femma. Intressant?
 
Iaf, innan jag spårar helt ur. Skall försöka klämma in mig min middag, ingen matlust - men what to do? Uppdaterar senare ikv igen antagligen?
 
 

Operation - Överraska lilleman med ett biobesök

2014-03-07 @ 15:52:02 Baby W 4-5 år Kommentarer (1)

Precis varit inne på 4gott, han misstänker nada!Upside down .

2014-03-07 @ 14:48:00 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)
(Igår fick man massa kläder till Wayne av L, så gulligt - Lilleman är helt överlycklig!)
 
Mitt illamående fortsätter .. dock var det ett awesome pass på Sats! Var en blandning av thai-chi möter bodycombat och en touch av aerobics? Med ngn form av yoga på det? Haha visst låter det intressant? Denna kör jag igen på måndag, lätt! Stretchen på passet var dock ej nådig, hej jag heter Charlie och är stel som en pinne? Smärta! Men fick extra hjälp med det av instruktören, dunder. Fick även en kram - vissa dgr behöver man kramar. Dagens enda minus är la att jag egentligen ville ha en yoga klass? Låter dt knas? Liksom huvudet kunde ej koppla ur idag ..
 
Nu är man hemma, precis ätit lunch. Funderar på vad man skall göra med denna fredagen? Har ett smått infall på G med och gå på bio med lilleman. Går en film klockan 16.00 - undra om man hinner dock? Filmen är på svenska, men hör och häpna - idag är dt helt ok och se en dubbad barnfilm? Haha. Nej .. I-lands problem .. Har en kvart på mig och fundera färdigt på detta och komma fram till ett beslut, fram tills dess säger jag NADA till Chucky.

Måste vända på denna dagen känner jag, make it count.
 
 

Recept på och spränga sina planer - 2 dl velande, 250 ml elakhet, 1 kryddmått lögner, 1 tsk paranoia, 1 droppe av tårar - voliá en perfekt fredag?

2014-03-07 @ 10:44:28 Baby W 4-5 år Kommentarer (2)
 
 
Tror gårdagen blev för mkt för mig igår. Sen tog neutralbalansen över igen, då spräck dt - alla har vi en gräns. Vaknade med kaos i mitt huvud och illamående till max. Bästa är och starta dagen med och lägga till mer kaos. Kärlek eller vad. Japp, totalt ironisk nu.
 
Efter många om moment insåg jag att jag skippar och lämna Wayne på dagis - han får följa med till Sats och stilla sitt begär haha och jag skall se till och pumpa upp mitt RMI förråd med ett Ying-Yang pass.
 
Har en känsla av att en explosion är nära .. Är så trött på denna skiten .. Suck .. I'm not the bad guy, just sayin'.
 
 

Atkins | Fas 1 - Torsdag .

2014-03-06 @ 22:54:48 Atkins dieten Kommentarer (1)
 
 
Frukost
 
Kaffe
4 st ägg
½ tsk cayennepeppar
1 tomat
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1 msk créme fraische
2,4 dl broccoli
2,4 dl blomkål
0,6 dl champinjoner
 2 msk rå lök
 
 
Middag
 
100 gram fisk
½ tsk cayennepeppar
3 dl bambuskott
1,2 dl romansallad
1 tomat
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen - 21
 
Övrigt: Saft utan socker. Sockerfritt tuggummi. 2 liter cola light. Kaffe, varav en kopp med sukretter i.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen -
 
 
Frukosten och lunchen var to die for, spec lunchen. Middagen dock gick knappt ner. Kan kanske bero på att dt var fisk? Hmm ..
 
Annars är tvätten avklarad, iaf för idag? Lyckades boka in morgontiden, då inget torkade mer än Waynes kläder. Så morgondagens problem haha.
 
Skall ta tag i disken, sen bänka mig framför "gatugängets inre krets" på kanal 10.
 
Nattis darlings.
 
 

Läggdags för lilleman <3

2014-03-06 @ 21:04:52 Baby W 4-5 år Kommentarer (2)En torsdag som jag ej hade föreställt mig?

2014-03-06 @ 19:41:08 Bilder Kommentarer (1)
 
Planen idag var och möta upp L och snacka skit och snylta kaffe med sukretter. Hade svårt och somna igår natt så och vakna idag tog emot .. Första man upplever på morgonen är irritation, suck att man orkar bli påverkad av vissa. Så hela vägen till L var jag som en kokande thé kanna. Drar in till Willys för och bota mitt snus behov. Sätter mig i soffan hos L och myser med hennes lill L (nej jag gillar ej barn men söte L är ju en del av familjen <3) och från ingenstans fick man världens mest oväntade besked. Så där satt jag som en fågelholk och helt tom i skallen, och dt höll i sig typ tills jag skulle hem. Förvirrad, förvånad, glad, lycklig - en kompott av känslor?

Blev en promenad (mer power walk kanske haha?) till Frölunda Torg, tro mig jag behövde frisk luft. Massa snack, mys. Sen dök nästa grej upp och jag ba kännde - vad fan är detta för dag? Haha hela dagen har kännts overklig och meningen "what the fuck?!" har dykt upp en del ggr i skallen under dagens ggn. My gush. Neutral-balansen excisterar, punkt slut haha.
 
Idag blev det ingen träning, hade faktiskt planerat denna vilodagen redan förra veckan. Ist meckar man med BERGET av tvätt som man har hemma. Tur att Wayne verkar tycka att dt är väldigt roligt. Dock blev han ngt knäckt av dt faktum att vi ej skulle Sats idag heller. Haha stackars lillen. Morgondagens planer blir nog en tripp till mormor, träning och ett Bodycombat pass med blivande instruktören M - Längtar! Dock verkar helgens övriga planer strula till sig ordentligt, hoppas det på ngt vänster ändå ändrar sig.
 
Men nu är det dags och köra en tredje runda med tvätt, auf widersechen av en väldigt förvirrad Charlie.
 

Oh, I fucking did it !

2014-03-06 @ 16:33:00 Ms Charlie Kommentarer (3)
 
Phase one, done.
Phase two - starting now.
 
" I can almost taste it now. The dream is closer than ever to becoming a reality"
 
 

Are you kidding me?!

2014-03-06 @ 09:32:39 Ms Charlie Kommentarer (4)
Skjorta - Weekday (herr modell), 113 kr (inköpt på mellandagsrean)

 

Atkins | Fas 1 - Onsdag .

2014-03-05 @ 20:07:36 Atkins dieten Kommentarer (0)
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
3 st ägg
½ tsk cayennepeppar
0,6 dl champinjoner
1,2 dl purjolök
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ peppar
1,2 dl isbergssallad
1,2 dl romansallad
1 tomat
2 msk rå lök
1,2 dl purjolök
1,2 dl gurka
1 msk créme fraische
 
 
Middag
 
4 st kyckling innerfilé
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl blomkål
1,2 dl isbergssallad
2 msk rå lök
 
Summa nettokolhydrater för dagen - 20,7
 
Övrigt: Saft utan socker. 0,5 L monster low carb. Sockerfritt tuggummi. 2 liter cola light. Ca 0,5 l sprite zero. 1 kopp kaffe med sukretter i.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1242

 
Oh så god dag, fylld med lök - nam!
 
Illamåendet har vart på topp hela eftermiddagen, suck. Var nog bra trots allt att jag skippade träningen idag. Känns som hela huvudet bara har snurrat runt? Skall glo ner serier och gossa med Wayne, sen tackar jag för denna dagen.
 
Hoppas Ni alla får en fortsatt mysig lill-lördag.
 
 

Waynes hjärta gick mitt itu när han fick beskedet att mamma ej skulle träna på Sats idag ?

2014-03-05 @ 16:43:29 Baby W 4-5 år Kommentarer (2)

Wayne var på fullaste allvar i tårar och förtvivlan att jag bangade på Sats idag ?

"Men mamma snälla varför ska vi inte till Sats? Jag vill gå! Snälla mamma!"

Haha han har hållt på såhär sedan morgonen? Nu när han fick det bekräftat att det ej blir Sats idag då sprack det? Kunde ej med och se honom så ledsen, stackare, så blev en tripp till Lidl för en plåster-på-såren-munk.

Wayne är väldigt mutningsbar, dock var frågan nu efter munken - "ska vi till Sats imorgon istället mamma?" Haha.

SÖTNOWS <3" Vi har förlorat våran själ, någonstans på färden. Tappat konceptet och fått fel bild av världen. "

2014-03-05 @ 15:55:21 Bilder Kommentarer (1)

En förmiddag med JD som spenderades på ett mysigt café på andra långgatan (tror jag? Jag och adresser änna). En kopp kaffe, soppa och massa skitsnack. Illamåendet tog dock över mot slutet, helt färdig idag.
 
J var tvungen och avboka box idag och känner att med tanke på igår så kanske jag skall köra vila idag? Wayne verkar dock helt förstörd över det faktum att vi ej skall till Sats, stackare jag får skuldkänslor. Kanske dra till Lidl för och köpa ngt gott som plåster på såret?
 
 

The wheel on the bus goes round and round .

2014-03-05 @ 09:55:13 Ms Charlie Kommentarer (1)
Tank top a la basket tröja (?) - Carlings, 150 kr (Inköpt på rean)
 
 

Atkins | Fas 1 - Tisdag .

2014-03-04 @ 21:51:06 Atkins dieten Kommentarer (2)
 
Frukost
 
1 kopp kaffe
2 st ägg
½ tsk peppar
1,2 dl champinjoner
0,6 dl stekt paprika
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
1 msk créme fraische
1,2 dl brysselkål
0,6 dl stekt lök
1,2 dl romansallad
 
 
Middag
 
4 st kycklinginnerfilé
tsk peppar
1,2 dl zucchini
2 st ägg
1,2 dl isbergssallad
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen - 20,2
 
Övrigt: Saft utan socker.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1290
 
 
Önskar jag kunde göra ngn bedömning på maten idag men vart så överfokus på träningen så minns knappt att jag har ätit haha? Kan faktiskt erkänna att planen var inte alls och köra fem timmar imorse. Helt otroligt hur jag tog mig till Sats idag för och köra YTTERLIGARE ett pass. Jag har helt enkelt tappat det idag?
 
Sista passet idag gjorde ont, varenda en muskel skrek inom min kropp och krampade - haha träna såhär är inget jag rekommenderar! Jag har mina tillfälliga anledningar. Jag gick ej ens hem, jag vaggade - typ som när man e gravid (sida t sida). Haha Wayne förstod inte alls vrf jag ej kunde gå. Döda mig, undra hur jag kmr komma upp ur sängen imorgon? På fm blir dt ingen träning, halvt oplanerat blir dt en fika dejt med JD. Yeey. På kvällen är planen och köra box med J - men frågan är om det blir av?
 
Nu skall jag försöka resa på mig mot sängen - en halvmeter, dt e fan jobbigt just nu haha. Men ger mig själv en klapp på axeln, bära eller brista!
 
 

Psykotiskt beteende?

2014-03-04 @ 16:24:48 Träning & kost Kommentarer (4)

Jag är officiellt koko, fem timmar bodycombat hemma är ej normalt. Haha ännu mer onormalt att man snart skall iväg på ett bodycombat pass på Sats.

Så bjuder på en bild som beskriver min state-of-mind just nu. 

Woop woopAtkins | Fas 1 - Måndag .

2014-03-03 @ 20:54:17 Atkins dieten Kommentarer (5)
 
Frukost
 
2 ägg
½tsk peppar
1,2 dl zucchini
0,6 dl stekt lök
1 msk créme fraische
 
 
Lunch
 
1 kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
3 dl bambuskott
0,6 dl champinjoner
1,2 dl isbergssallad
 
 
Middag
 
½ kycklingfilé
½ tsk cayennepeppar
2,4 dl ostekt paprika
2 msk rå lök
 
 
Summa nettokolhydrater för dagen - 21
 
Övrigt: Saft utan socker. 0,5 L monster low carb. Sockerfritt tuggummi.
 
Kalorier för dagen, enligt Shapemeup appen - 1130
 
 
Succé start på veckan, god mat. Äntligen tillbaka till det normala. Svajja med schemat kan kännas awesome ibland - dock ser dt ej alltid awesome ut på kroppen så att säga. Nu är det fokus!
 
Annars har denna dagen vart som en berg-och-dalbana för min del. Dippen var förmiddagen, tyvärr fick JD uppleva det. Sen vände dt på fm? Haha välkommen till min värld. Körde BodyCombat ikv på Sats, nya realesen - 59. Äntligen ngt nytt - genomsvettig! Love it. Kör det imorgon med haha, ngn som förvånas?
 
 
Men nu skall jag få Chucky i säng och bara glo ner serier. Tröttas i stan är man, nattis!
 
 

En ny vecka .

2014-03-03 @ 09:18:55 Baby W 4-5 år Kommentarer (2)
Lilleman i lördags i sin nya Nike tröja, bra och ha en mormor som skämmer bort en?
 
Ja .. hur har helgen varit? Ej mått bra alls fysiskt? Handlingen gick snabbt och smidigt och inga utbrott från lilleman, yeey. Efteråt blev man sådär oväntat barnledig, lillemans egna förslag och dra med mormor. En kombo av oss tre är aldrig bra då Wayne gillar alltid och testa gränserna haha, plus att efter handlingen mådde jag inget bra så var lika bra och stanna hemma. Fick sällskap av JD hem också, så där var vi sega och illamående och sa som vanligt inte ett knyst t varandra - är dt en ny grej vi lär köra framöver? Haha.
 
Efter att hon drog försökte jag bara vila, illamående och allt annat vackert var på topp. Så slutade med att man skippade bc och körde filmrace på ipaden, varvade detta med inbonkning. När jag vaknade igår så blev allt värre - typ klimateribesvär möter matförgiftning. Kunde knappt ta mig ur sängen, kallsvettades. Efter ngn timma bestämde jag mig och dra mot Lidl med lilleman, frisk luft änna. Hade ej halsduk eller tjocka plagg och dt kändes som det var 30+ ute - frågade lilleman om det var kallt eller varmt och han svarade direkt, halvfrusen, att dt var kallt.
 
När man väl kom hem var planen och städa, köra bc, bonka mina a4 sidor och köra BodyCombat på Sats. Men efter en stund insåg jag att dt lär ej bli av då jag låg under täcket frusen ena sekunden och den andra sekunden svettades jag galet? Efter ngra om moment blev städningen av iaf, där Wayne skulle självklart moppa. Jag var så seg med och städa och han blev frustrerad över att han ej fick moppa och började från ingenstans och halvskrika "Mamma när får jag doppa?? Jag vill doppa nu. Var är doppen?". Där stod jag i smärta och förvirring - vad fan är doppa? Haha. Till slut började han visa dessa mopp rörelser haha då förstod man. Yes, besattheten för moppning är fortf kvar! Haha. Duktiga killen som hjälper sin mamma.
 
Mot kvällen blev det ej direkt bättre med ngt, mer än så behöver man nog ej säga. Bestämde mig för och däcka och tror jag slocknade på två sekunder. Nu när man vaknade så mår man la inte så mkt bättre fysiskt, håller man på och bli sjuk eller? Men livet och dess måsten fortsätter oavsett och visar ingen sympati för ngn, så då är det bara att tuta och köra? JD kmr vid halv elva och skall hjälpa mig och fixa ngt som får mig och vilja dö haha. Planen är också och köra en långpromenad (ska ha JD snart som granne förstår Ni haha), detta är förutsatt att man ej får ett psykotiskt nedsammanbrott. Ikväll blir det BodyCombat på Kompassen, skall försöka och peppa mig själv för dt - starting now.
 
 
Men nu - lämna sötnowsen på dagis.
 
 

Träning | 24:e februari till 28:e februari .

2014-03-02 @ 19:06:00 Träning & kost Kommentarer (1)
 
Måndag
55 min BodyCombat
+ egen träning hemma, fokus bodycombat
 
Tisdag
55 min BodyCombat
 
Onsdag
55 min SatsPowerStep
+ egen träning hemma, fokus bodycombat
 
Torsdag
55 min SatsPowerStep
+ egen träning hemma, fokus bodycombat
 
Fredag
Egen träning hemma, fokus bodycombat
 
 
Denna veckan har träningen egentligen gått från noll (dvs hur dt har sett ut de senaste veckorna innan) till hundra. Har mer eller mindre haft astma anfall varje pass haha. Puschat mig själv och känner mig nöjd, indeed. Ännu bättre att man har haft support från JD varje fm. Skulle egentligen ha kört igår och idag också - men fyfan hela kroppen har kännts döende, så valde och lyssna på den?
 
Kommande vecka blir dt typ likadant, med träningen. Ska se till och ej drunkna mentalt. Nog dt som har vart mest jobbigt, som vanligt. Fokus och RMI, eller hur var det?
 
 

Dagens mission : Storhandla med Wayne som side-kick?

2014-03-01 @ 10:04:45 Bilder Kommentarer (2)
 

Vaknade åtta idag - i smärta och innan larmet gick igång. Ngn minut senare bestämde lilleman sig också för och påbörja denna dagen - kan bero på att jag råka skramla runt i köket letandes efter en kaffekopp, bad idea när man är nyvaken?

Planen var och fixa till sig idag ngt, sådär göra sig sj mer mänsklig. Men den tanken flög bort lika snabbt som den kom. Känner mig bara svullen och trött - så på med min vanliga mössa, älskar den. Kom på att det enda man skall göra är och storhandla nu på fm? Med lilleman, JD och mamma. Haha hela familjen skall plågas för att jag gillar och tillsfredsställa mina tvångstankar en ggn per månad till max. Nej, men seriöst. Kylskåpet ekar? Sådär som vanligt väljer pengarna och komma när lilleman är hemma med mig.
 
Jag och Chucky har ingått en deal, är han snäll och hjälpsam får han tugummi - hans egna idé. Lilleman är super duktig med och hjälpa till med och handla, dock har han en tendens och tappa det när det är för mkt folk som är med - så vi får se? Tre butiker, fyra personer och ngra timmar .. det borde gå right?
 
Måste hinna med bc idag, alla a4 sidor och se till och ej spy där emellan. Mamma föreslog att man kanske skulle dra till ett barnkalas - det vände sig i magen på mig haha (sorry hatar barnkalas) men om dt e fortf aktuellt på em kan hon jätte gärna kidnappa med lilleman, inte ska han lida för att jag ej vill?
 
Men enough is enough. Skall glo klart en film sen är det dags och släpa med sig dramaten mot Willys.
 
 

Design av Tasnim