Förra veckan hände det ..

2014-10-31 @ 11:58:16 Wayne Kommentarer (0)

Från ingenstans klurade Wayne ut hur man skriver sitt namn. Nu kan han skriva "Hanna" & "Sammy" också. Riktigt stolt över min stora smarta kille. 


That akward moment when ..

2014-10-30 @ 19:42:37 Baby W 4-5 år Kommentarer (0)

.. när till och med Wayne har klurat ut ringarna och inte du. Suck haha.


När dagis är stängt kan man roa sig med film .

2014-10-28 @ 17:03:21 Film tips Kommentarer (0)

Imorse blev det ngn gullig Tom&Jerry film med lilleman. 

Nu - off och bränna lite kcal på Sats! En spontan & mysig lördagskväll ♥

2014-10-27 @ 20:17:59 Bilder Kommentarer (0)
 
Sådär spontant blev jag och Chucky bjudna på finmiddag i lördags hemma hos Disneyparet. Så himla mysigt. När tackar jag nej till kött&vin haha. Waynes svar till varför han skulle med var - "Så blir jag inte orolig när du går själv. Jag räddar dig om det kmr busar". Sötnows.

Kvällen avslutades med godsaker och Ninja Turtles filmen innan det var dags och krama kudden, super mysigt. Sådanahär kvällar behövs! Liksom en andra dejt med JD på en vecka, vardagslyx. Så himla gulligt av de att de köpte en present till lilleman som han har lekt med nonstop sen den kvällen - of course spiderman.
 
Igår hade man en mysig söndag också, tacos middag. Det händer typ aldrig haha, lilleman var i extas. Jag passade på och njuta av studen. Haft en väldigt mysig helg faktiskt. Måndagen började succé och avslutades med ett DanceAerobic pass. Dagis var dock stängt idag, ingen aning varför? Hoppas på att dt e öppet imorgon annars blir det kaos för min del.
 
Men men nu skall jag glo ner serier, nörden man är haha. Är så trött.

 

Träning | 20:e oktober till 25:e oktober .

2014-10-27 @ 12:48:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
Måndag
55 min Yoga
55 min StreetDance
 
Tisdag
45 min Yoga
55 min StreetDance
 
Onsdag
55 min DanceStep
+ Step hemma
 
Torsdag
55 min Zumba
 
Fredag
55 min DanceAerobic
55 min Yoga
+ step hemma
 
Lördag
55 min StreetDance
 
Förra veckans träning landade på tio pass, succé. Med stukad fot och allt, men körde bara dans och yoga enbart pga det faktum. Kan dock erkänna att det har varit den roligaste träningsveckan på länge? Fått verkligen in detta med och förstå alla åttor, snurrar och vändningar. Så sjukt impad av mig själv. Spec med tanke på att StreetDance har man inte kört på år, sist man gjorde det var dt bara kaos. så nu har jag fått en ny favorit klass - StreetDance på masthugget, på tisdagar. 
 
Veckans minus var Zumba passet i torsdags, never Ever again. Var ärligt kärring gympa i ngt psykos-mode? Fucking kaos. NEJ. Veckans plus var att Sats Kompassen höll mini-sats extra öppet på lördagen för att jag bad de och göra det via fb, bara Wayne som var där - hahha man kände sig änna speciell!
 
Målet för denna veckan är elva pass, fler Step pass hemma. 
 
 

Veckans vikt .

2014-10-26 @ 10:48:45 Atkins dieten Kommentarer (0)
Vågen landade på 85 kg exakt idag - minus 0,6 kg sen förra veckan.

Inte direkt jätte nöjd men med tanke på att jag har levt på bars denna veckan och hade en vin kväll igår, så har jag inte rätt och klaga haha.

Glad att det går neråt och ej uppåt. Fokus på det. Kärleken för DanceStepen är oslagbar!

2014-10-22 @ 19:37:26 Träning & kost Kommentarer (1)

Haft en helt underbar dag idag, massa positiva händelser helt enkelt. Avslutade nu kvällen med DanceStep, kärlek på högnivå! Ny keografi och några försök senare fick jag in den helt fantastiskt bra.

Glädje
Fikadejt med JD, som gamla goa tider ♥

2014-10-21 @ 19:50:00 Bilder Kommentarer (0)

Jag är så fruktansvärt trött idag, vart trött länge nu känner jag haha. Sömnen verkar strula igen, hoppas innerligt att detta bara är tillfälligt - för jag blir ärligt knäpp. Började dagen med 45 min yoga, precis vad jag behövde. Sen var det äntligen dags för fika med JD, som vanligt innebär dt en kopp kaffe och jag som borrar hål i hennes hjärna med meningslösa konversationer. Inte får JD en syl i vädret heller, icke! Haha, mkt mysigt och det behövdes. Btw visst har man snygga leggings, tack Lise ♥.
 
Livet rullar på som vanligt. Med stress och allt vad livet tillför. Tjing!
 
 

Saknaden är stor ♥

2014-10-21 @ 16:40:47 Bilder Kommentarer (0)
 
Morfar åkte natten mellan lördag och söndag. Känns så sjukt ledsamt och ensamt. Inte minst nog för Wayne, stackaren bröt samman helt när mamma&han släppte av oss hemma i lördags. Han pratar om honom non-stop. Lilleman och morfar är verkligen bästisar, kärleken mellan de syns så tydligt - speciellt på dessa bilder.
Längtar till våren då vi kan träffa vår dziadzia igen
 
 

Sanningen om vikten den senaste tiden ..

2014-10-19 @ 14:16:33 Atkins dieten Kommentarer (3)
85,6 kg landade vågen på idag

Det är den hemska sanningen. Vems fel? Mitt egna. Jag har slarvat med kosten något så in i bänken. Jag har inte kunnat styra mina impulser det senaste på grund av stress. Livet är mer kaotiskt än vad jag skriver ner här, och det är egentligen både på gott och ont. Men det har bara varit mycket. Vikten har pendlat mellan 76 och 82 kg iår men detta är det högsta, på år.

Finns inget mer och göra än och blicka framåt och kanske med och börja blogga om det kmr ge mig mer motivation? 
När man måste våga och chansa. När man måste lita på sig själv och följa hjärtats önskan. Konsten och kunna kriga vidare.

2014-10-18 @ 19:33:21 Allmänt Kommentarer (0)

Nu får dt bära eller brista .. Igen! Jag har inte riktigt hängt med i svängarna denna veckan?

2014-10-17 @ 16:38:46 Bilder Kommentarer (0)

Ja .. vad skall man säga om denna veckan? Den har egentligen varit totalt meningslös om du frågar mig. Stukningen var så mkt värre än vad jag trodde och insåg ganska snabbt att träningen kmr inte bli alls av, typ nada. Vilket kanske har påverkat mitt humör? Dels uttråkad, dels trött pga smärtan och bara sådär allmänt frustrerad haha. Skolan är la dt enda vettiga man har gjort denna veckan?
 
Onsdagen var en trevlig dag fylld med vänner. Umgicks med B hemma hos mig och tjötade skit och drack kaffe, drog iväg till Lise efteråt och hade det mysigt och varvade kvällen med ett spontant fikabesök med J. Var helt färdig efter den dagen, haltade med swag runt halva Göteborg haha. Så egentligen allt jag borde ha gjort denna veckan, har jag inte gjort - jag har lagt fokus där jag verkligen inte skall lägga fokus haha. Man är la ändå mänsklig?
 
Enda positiva är la att foten börjar bli bättre nu, imorgon har jag en stor grej som sker som jag har enorm ångest för .. men har ingen chans och banga på det - fake it until you make it. En sak till som man kmr få överstökad. Känner mig dock lite on the edge och är halv bitter och bara allmänt arg haha. RMI, eller hur var det?
 
Men enough is enough. Var hos mormor och visade lite bilder över en kopp kaffe, som vanligt - sen dimpade resten av familjen in haha. Morfar åker natten mellan lördag och söndag och känner mig helt ärligt jätte nere pågrund av det .. men sådant e livet?
 
Btw sorry för dessa halvtaskiga bilder, liksom kameran och jag denna veckan har inte haft ngn harmoni haha.
 

 

Träning | 6:e oktober till 8:e oktober .

2014-10-13 @ 20:23:56 Träning & kost Kommentarer (0)
 
Måndag
55 min DanceAerobic
55 min Box
 
Tisdag
55 min DanceStep
+ Step, hemma
 
Onsdag
55 min DanceStep
+ Step, hemma
 
 En ganska kort träningsvecka? Inte direkt planen men tant röd kom tidigare och som vanligt knockade den mig hårt, körde onsdagen trots allt men torsdagen sa det stopp. Planen var och köra igår men smarta jag stukade som sagt min fot. Over-all var förra veckans träning bra. Step gick dunder, både hemma och på sats - happy! Danceaerobicen gick så himla mkt bättre än vad jag trodde, trots alla snurrar och vändningar. Var änna impad av mig själv haha.
 
Planen var att jag skulle bara sådär må bra i foten igen, men icke - all RMI räckte ej till. Har istället ägnat hela dagen åt och sanera hemma, aka leka hemmafru. Tvättat, städat, diskat, dammsugit och moppat. Fattar ej hur jag lyckades övertala mig själv. Plus med min fot, well well. Skippar träningen på sats imorgon med men lär köra en eller två timmar combat hemma, you gotta do what you gotta do. Skall linda in foten strax och hoppad det blir ännu bättre tills imorgon.
 
Men nu får man kanske fixa sig en sen middag?
 
 
 
Jag och lilleman i onsdags på väg till Sats, han fick stilla sin abstinens och saknad haha
 
 

Älskade L's 25 års kalas

2014-10-12 @ 15:30:01 Bilder Kommentarer (0)

Helt underbar kväll, dock om ngt för kort om du frågar mig haha. Calore har stängt igen? WHAT THE FUCK? Någon som vet varför? Men istället fick man dansa loss till ngn keografi som L hade byggt ihop? Haha jag och snurra och vrida mig i olika riktningar fungerar sådär, tydligen blev det en del tår jag trampade på - sorry! Allt detta finns filmat, dt stannar där det är - i min mobil haha.
 
Kvällen bjöd på rum&pepsi max samt galna konversationer, helt underbart. Kvällen avslutades dock i att jag snubbla på mig själv (in i en buske kan man tillägga) och kalas stukade foten? Kan knappt gå, rinner tårar - haha alltid skall det vara ngt! Jag som hade tänkt och gå och träna idag, men icke! Hoppas att tills nästa helg så blir foten bra igen, hur dt blir nu med träningen vettefan?
 
Men nu skall jag glo ner ngn värdelös film känner jag och bara ta det lungt innan lilleman kmr hem igen och en ny vecka påbörjas. Puss på er!

 

En film om när livet faller samman, kriget med ens inre demoner och hur kärleken är stark .

2014-10-10 @ 21:09:05 Film tips Kommentarer (0)

Finaste filmen på länge... denna fredagen bjuder fröken på selfies .

2014-10-10 @ 18:40:23 Ms Charlie Kommentarer (2)

Denna fredagen blev bättre än vad jag trodde den skulle bli. På väg till skolan, mitt i paniken, så stötte man på en gammal vän - vilket gjorde att man drogs med in mot stan istället för och dra till skolan för och plugga. Så värt. Provet påbörjades senare och jag fick en smärre panikattack i form av psykosgarv haha - innan dess hade man en diskussion med läraren och transexuella, homosexuella och rasism. Sådär härlig blandning, nog härligaste läraren ever som råkar alltid hamna på ett sidospår - älskar´t.
 
Provet gjordes och jag tvingade honom och rätta det på plats, för så jobbig är jag (Tack underbara P som ville leka fotograf under tiden). And guess what? Jag blev godkänd! Vilken jävla lättnad .. Efteråt var dt raksträcka in till stan för och möta upp J (hade för en ggns skull fixat upp mig och gjort mig mänsklig! Ha! Det ni!) och äta lunch på paprika. Min första målid, på Gud vet hur länge, som jag faktiskt sitter ner och äter i lugn och ro. Lunchen bjöd på historier, mundiaree och massor av skratt. Det behövdes idag. Sen dess har jag bara tagit det lungt, glor på ngn film med Herr Presbrandt. Idag är en sådan dag där jag skulle kunna tänka mig ta ett glas vin och chilla, men har mitt lilla monster hemma nu till helgen. Ist får det bli dokumentärer och saft haha.
 
Hoppas Ni alla godingar får en dunder fredag, ta ett glas vitt i min ära haha.
 
 

Magkatarr deluxe

2014-10-10 @ 10:40:02 Ms Charlie Kommentarer (0)

Har ett prov i historia nu på eftermiddagen, lust och bli påkörd innan dess haha. Men ist e man på väg till skolan och skall plugga like a motherfucker!

Motivationen är att man skall äta lunch efteråt med J.


Även när det inte finns tid och kolla på film, så finns det tid ?

2014-10-09 @ 18:33:57 Film tips Kommentarer (0)

.. About last night är en film i en klass för sig, minns knappt sist jag skrattade så mycket.Jag älskar dig massor älskling

2014-10-09 @ 16:49:19 Allmänt Kommentarer (1)

GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG!

Hela 18 år IGEN hahaMin älskade mormor var med i Göteborgs posten igår ♥, på första sidan .

2014-10-07 @ 22:15:00 Allmänt Kommentarer (2)

Mormor blev intervjuad förra veckan av GP, hur stort är inte det? Kanske ej nämt detta på bloggen men för ngra år sedan så fick mormor problem med sitt ben, ett sår som inte ville läka sig och som började ruttna. Vi var helt övertygade om att hon skulle vara tvungen och amputera benet där ett tag. För oavsett hur mkt hemtjänsten hjälpte till och både jag och mamma, plus medicin - så fungerade ingenting?
 
Sen kom räddningen. En underbar läkare, Karin Bergqvist från VC i Rymdtorget. Hon hade en medicin som hon ville låta mormor testa, hon skulle vara den första i Sverige som skulle prova den. Inom loppet av ngra veckor började man se skillnad och inom ngra månader var det bara ett litet ärr kvar. Helt fantastiskt. Vi är så tacksamma för att det finns sådanahär läkare, som vill hjälpa och gör det med glädje.
 
Nu vill Karin få igenom sin världspatent för och kunna få använda denna medicinen inom vården, jag håller tummar och tår att allt går vägen - kan bara tänka mig hur många människor som kan räddas av detta, som min mormor gjorde. Vill ni läsa artikeln finns den här - http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2507330-ny-sarvard-kan-forhindra-amputationer. In och kika vettja.
 
 

Bagageloppis (13:e september) & nya höstskor från Johnny Bulls .

2014-10-07 @ 18:23:00 Fynd Kommentarer (0)
 
Bättre sent än aldrig, eller vad brukar man säga? Fyndade otroligt fina saker på bagageloppisen förra månaden, blev sista rundan också innan de stängde för säsongen - dt har bara ej funnits tid och visa (eller använda) haha. Så, here it goes?
 
 Örgängen (tydligen från Mexico?), stora och långa. Haft de till vänster på flera bilder, älskar de! Alla tre för 25 kr
 
Linne med döskalle, fem kr

Liten väska, ville köpa en sådan i Polen för 200 kr .. Fyndade denna för 25 kr!
 
Långkjol från Zara
Tröja (typ mocca material?) med franslar från Bershka
Skjorta (öppen där bak) från Gina Tricot
 
Allt 40 kr
 

Långt halsband (mkt finare IRL), 10 kr
 
 
Helt nya skor, från Zara - för 25 kr?
 
Utöver dessa saker köpte man en stor halsduk (bild finns på Lisebergs inlägget) för tio kr och klänningen som jag hade på mig på dopet för 40 kr. Om jag prutade? Haha självklart, även om dt var en femma här och där haha. Dock så mkt som man tränar nu är la frågan när man kmr använda allt? Får la först komma ur mitt psykosmode haha.
 
 
 
Förra veckan hade Femmanhuset något som hette "morgonshopping", man fick 20 procent rabatt. Självklart var jag och mamma på plats hahah. Dessa godingar fick följa med hem. Johnny Bulls, fodrade! Hur fab är inte de? I'm inlove, suckat efter dessa ett tag haha.
 
Shopping monstret inom mig jublar haha.
 
 

Flumride på Liseberg .


Dessa bilder blir ju bara fan värre för varje år på mig hahhah. Alla hade det verkligen skit kul på min bekostnad! Och A's kommentar "Charlie man blir inte så blöt". Öhm nej .. okej - man blev dränkt istället haha.
 
Ibland får man väl bjuda på sig själv - kanske lite för mkt?
 
 

Liams dop ♥, söndagen den 5:e oktober .

2014-10-07 @ 11:30:31 Bilder Kommentarer (0)

I söndags var det dop som gällde. Jag fick äran och fotografera detta. Tyvärr mellan stress, dålig belysning och mer stress så blev bilderna inte alls så bra som jag ville ha de, så blir det ibland? Cermonin var väldigt fin och de hade verkligen valt en vacker kyrka. Lill L verkade så himla glad över dt faktum att alla var samlade och skrattade och fnissade igenom hela dopet, sötnows.
 
 

Sen var det dags för fikamys hos L och familjen. Vilka tårtor de hade gjort SJÄLVA, så fina! Så uppskattade av alla, speciellt Wayne som tog väldigt många portioner i kombo med kanelbullar hahah. Ibland får man väl lyxa till det? L hade ju varit så söt och köpt pepsi max och Atkins bars till mig, min form av lyx! Jag var ganska slut så jag busade med barnen (wow?) ist för och leka vuxen haha.
 
 

Jag hade ingen bra fotodag, men jag såg ändå fab ut - haha hur går dt ihop? Klänningen köpte jag på bagageloppisen för ngra veckor sedan, från Monki för 40 kr. Snygg! Bilder på alla fynden kmr väl upp snart, haha ligger lite back med allt just nu.
 
 
Men nu skall jag fortsätta och göra allt jag måste göra, däremellan skall jag försöka och inte gripas av panik? Tjing!
 
 

Mitt lilla älskade monster .

2014-10-05 @ 21:16:13 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)Träning | 29:e september till 4:e oktober .

2014-10-04 @ 19:16:00 Träning & kost Kommentarer (0)
Måndag
55 min Pilates
 
Tisdag
75 min Box
+ 15 min crosstrainingmaskinen
 
Onsdag
55 min BodyPump
55 min DanceStep
55 min Yoga
+ Step hemma
 
Torsdag
55 min Yogalates
55 min Pilatesboll
+ Step, hemma
 
Fredag
En timma gymmet med Sammy, fokus ben
55 min Box
 
Lördag
55 min PilatesBoll
55 min Zumba
45 min Yoga Fire&Soul
 

Ja .. här är kanske anledningen till varför jag har varit så off i bloggen? Fokus träning. Önska man hade samma fokus på mat som på träningen, men det är en annan historia haha.
 
Även denna veckan nådde jag mitt mål - 14 pass. På sex dagar, fucking awesome? Mixat om schemat som vanligt denna veckan, kunde fan inte ens gå i måndags? Hej insida lår var förlamad? Succé. Så blev ändrat till Pilates, ngt som inte är min starka sida - men fyfan vad bra det gick. Mkt nöjd!
 
Kört två box klasser denna veckan, älskar´t. Fattar ej vrf jag intalar mig själv varje ggn att jag inte vill köra det? Sådan hat/kärlek antar jag haha. Heliga onsdagen var bäst, fick mkt fina komplimanger av instruktören att jag har verkligen gått in för detta med och klura ut brädan. Hade hoppats på att Step hemma hade gått lika bra denna veckan, men icke. Fokuset har bara inte varit med, ny vecka - ny chans?
 
Torsdagen var underbar som vanligt, trots att jag kände mig super trött - inte många sådana torsdagar kvar då morfar åker hem snart. Körde gymmet igår med Sammy (han får lätt stå som motivations bilden denna veckan) och säger bara aj! Bara ben, i mer än en timma. God damn haha. Bäst denna veckan var ändå trippelpasset idag. Gick helt all-in. Jävlar vilken energi jag fick från ingenstans. Lite trist att man stressade imorse innan pilates boll passet (pass nr ett), det resulterade i ganska dålig balans? Men annars så! Succé, indeed.
 
Imorgon är dt vilodag, tro det eller ej. Dop står på schemat. Skall börja trappa ner på träningen nu, sista veckan jag kör dubbelt (dvs 14 pass). Kommande vecka är planen och köra 13 pass, och ja jag förstår att dt e bara ett pass mindre haha. Kmr trappa ner med ett pass per vecka, don't ask haha. Kommande vecka blir det även lite mer träning hemma, step och bodycombat kmr ligga i fokus.
 
Men nu får man väl börja fixa iordning middag, som vanligt en sen sådan? Hoppas Ni alla har haft en fin vecka. Jag hoppas på och få tillbaka blogglusten inom en snar framtid, just nu känns andra saker lite mer prio. Tyvärr.
 
 

Liseberg 2014, Swag eller hur var det nu igen?

 
Jag tappade det helt när jag åkte denna med Wayne. Om ngn undrar så JA det är bara mig man hör haha.
 
I'm getting too old for this shit! Bjuder på det!
 
 

Design av Tasnim