Träning | 22:a september till 28:e september .

2014-09-28 @ 23:15:00 Träning & kost Kommentarer (2)
 
Måndag
55 min Zumba
+ step hemma
 
Tisdag
15 min crosstrainingmaskinen
30 min FLX
+ Step, hemma
 
Onsdag
55 min BodyPump
55 min DanceStep
55 min Yoga
 
 
Torsdag
55 min BodyBalance
55 min Yogalates
55 min Pilatesboll
+ Step, hemma
 
Lördag
75 min Yoga
55 min Kettlebells
+ 15 min crosstraining maskinen
 
Söndag
55 min DanceAerobic
55 min BodyPump
+ Step, hemma
 
 
Baaaaaaaaam femton pass. Trodde fan ej jag skulle lyckas där ett tag med mitt mål haha. Avbokat, bokat om och ja .. däckat av haha. Skulle kört box i tisdags, va sugen på DanceStep - instruktören dök aldrig upp? Ja .. besviken blev man och tränings schemat var bökigt och få ihop efter det haha, så blir dt ibland.
 
Denna träningsvärken jag har upplevt denna veckan är nog från helvetet haha. Fredag blev vilodag då jag ärligt var så slut så jag visste ej vad jag hette och skulle bara "vila ögonen" .. japp blev krasch-däcka-och-dö ist haha. Dessa pass idag ville jag banga på sen jag vaknade men tog mig i kraven efter dagens storhandling och gjorde det - DRÄNKT och så nööööjd. Känner redan träningsvärken nu? Hejja hejja insida lår, går helt konstigt haha.
 
Testade på en ny klass denna veckan - Kettlebells. Exakt som dt låter egentligen, ett pass med kettlebells som fokus. Riktigt riktigt bra pass, måste lätt testa på igen! Denna veckan är planen och få ihop fjorton pass på sex dagar - då man skall på dop på söndag. Så min beast-psykos-mode fortsätter haha. Tills jag stupar?
 
Eat-train-sleep-repeat. Änna mitt liv i ett nötskal just nu, fokus ligger på det och allt annat som är igång i livet just nu. Ibland får det vara så. Morgondagen erbjuder träning och sanering av lägenheten, ligger lite back där haha.
 
God natt godingar!
 
 

Liseberg 2014 ♥


Som vår tradition är blev Lisberg av i år också - en twist var att utöver morfar så fick man med Disney paret, JD&A. Succé och lilleman var gladast i stan! Vi tänkte vi skulle vara smarta och gå sista veckan innan stägning - liksom inget folk tänkte man? Oj så fel vi hade, det var fullsmockat? Köerna var evighetslånga och om jag skall vara ärlig så stod vi mest i kö under hela vår visit haha.
 
Jag hade planer på och åka ngn vuxenattraktion - men icke sa nicke. Dels att jag hade ingen lust och stå i en timma i kö för Helix och dels för att jag insåg även att små tekoppar skrämde skiten ur mig hahaha. Flumeride blev av iår med, helt mot min vilja - men dt var tre mot en. Tro mig bild togs på min rädsla haha, alla skrattade på min bekostnad. Bilden kmr upp i dgrna, även en filmsnutt när jag åker en barnversion av höjdskräcken (där jag tappar dt helt haha).
 
Men vi fick kramas med kaninerna, med vi menar jag mig själv haha. Lilleman och company fick avnjuta plättar. Morfar fick klaga på som vanligt. Som avslutning på den fina dagen tappade lilleman det som vanligt mot slutet för han ville åka mer? Haha vi hade varit där i bra många timmar och dt började bli kyligt så det var bara och dra hemåt oavsett önskemål.
 
En väldigt mysig lördag på Liseberg ♥
 
 

This is why your nickname is Chucky - lilleman i sitt essä haha
 
 

You understand my crazy .

2014-09-27 @ 08:37:48 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

Konsten och kunna vara så trött att man tappar det haha.

Dagens planer - trippelpass&Liseberg med Disney människorna.


Den nya kärring mössan 2.0

2014-09-26 @ 11:09:11 Allmänt Kommentarer (0)

Senaste infallet, från Espirit.Älskar't!

Livet just nu rullar på i rätt riktning, trots att det är i full storm.Kvällshumor när den är i sitt essä.

2014-09-24 @ 22:21:12 Allmänt Kommentarer (1)

Så himla egen humor, bjuder detta.

En seriös konversation om tårtor, typ haha.
Träning | 9:e september till 21:a september .

2014-09-22 @ 21:56:00 Träning & kost Kommentarer (1)
 
 
 
Tisdag, den nioende september
45 min Yoga
 
Onsdag, den 10:e september
Step, hemma
 
Söndag, den 14:e september 
55 min BodyCombat
+ extra bc efter klassen
 
Måndag
55 min Yoga
55 min Box
 
Tisdag
55 min BodyCombat
+ Step, hemma
 
Onsdag
55 min BodyPump
+ Step, hemma
 
Torsdag
55 min Yogalates
55 min Pilatesboll
 
Fredag
45 min Yoga Fire&Soul
55 min Yoga
 
Söndag
55 min Pilatesboll
 
 
Ja, träningen har varit lite huller om buller? Det ena har avlöst det andra. Förs blev man tok förkyld, sen blev lilleman krasslig och sen mens. Så blir dt ibland. Därav två veckor i ett och samma inlägg. Förra veckan var första veckan man körde all-in igen. Gud vad kroppen reagerade i smärta, i form av träningsvärk haha. Men trots allt har det gått mkt bättre än vad jag trodde. Testade en ny klass i fredag - Yoga Fire&Soul, påminde mig om Ying Yang Yoga. Dvs halva passet en snabb del och den andra halva en lugn del. Yogan efter det passet däremot var ingen höjdare, suck.
 
Börjat köra Step hemma nu, awesome. Jag och Youtube är bff's just nu. Planen är och köra 15 pass denna veckan, jag bangade på och köra dubbelt igår då jag var helt slut efter Sthlm resan, insåg det efter pilatesbollen som var vinglig haha. Lyssnade på kroppen!Hör och häpna folks haha.
 
Men nu skall jag strax krama kudden, har haft en riktigt fin helg och en awesome start på veckan. Avslutade min Kroppskännedom idag och fick en realitycheck hur långt jag har kommit med mitt liv och mig själv de senaste två åren. Heja mig.
 
Nattis godingar, kärlek till Er.
 
 

Jag dansade in den nya veckan, Zumba style .

2014-09-22 @ 20:44:49 Träning & kost Kommentarer (0)

Så himla awesome .En underbar lördag i Stockholm ♥

2014-09-22 @ 09:16:20 Bilder Kommentarer (1)
 

Bärs i Gamlastan blev lördagens höjdpunkt, lätt.
 

.. Och då säger vi adjö till vackra Stockholm, för denna ggn .

2014-09-20 @ 16:47:22 Ms Charlie Kommentarer (0)This is life .

2014-09-20 @ 11:53:05 Allmänt Kommentarer (0)

Skratt och öl. Inne på rond två.


Stockholm i mitt hjärta .

2014-09-20 @ 10:54:18 Bilder Kommentarer (0)

Här spenderar vi vår lördag. 

.. dgrna bara rusar förbi ?

2014-09-17 @ 14:49:00 Baby W 5-6 år Kommentarer (3)
 

Fullt ös medvetlös är det för min del. Skolan har dt vart full fokus på. Träningen har dragit igång i full fart, varit på gott och ont? Snacka om att kroppen måste vänja sig tillbaka haha, träningsvärk överallt - men härligt och vara igång igen. Haft en mysig start på veckan, bland annat besökte man mormor igår - hur mysigt som helst. Wayne är inne i ngn gossig period nu, faktiskt väldigt mysigt - kramar behöver vi alla ibland.
 
Finns inte så mkt och säga egentligen. Är en aningens trött med tempot jag har nu, men dt lär lugna ner sig snart - måste bara komma in i flow:et. Skall iväg ikväll på en föreläsning, super spännande - hoppas dt blir givande. På lördag skall man åka iväg till Stockholm, längtar! Hoppas ni alla godingar har dt bra - kram på er!
 
 

Release på BodyCombat 61 .

2014-09-16 @ 20:56:21 Träning & kost Kommentarer (1)

Vilket härligt bc pass man hade nu på kvällen - köra med en combat outfit tog fram krigaren inom mig helt! Nästan så att jag blev sådär tänd på mig själv när jag såg mig i spegeln haha.

L levererade som vanligt, vilken energi! Som bonus fick man massa härlig energi idag. Älskar när folk sprider glädje! Today was a good day.Charmen i och vara spontan .

2014-09-16 @ 14:14:08 Allmänt Kommentarer (0)

En mysig lunch efter lektionen, vardagslyx som förgyller tillvaron.


När människor inspirerar och sprider glädje .

2014-09-14 @ 19:38:00 Träning & kost Kommentarer (1)

Jag tog mig utanför min comfort zone idag och jag gjorde det bra!

Brutalt combat pass med underbara L, jag ska lägga mig ner och dö haha.


Du är den vackraste ♥

2014-09-13 @ 22:30:00 Baby W 5-6 år Kommentarer (1)

Min bebis har blivit en stor kille ♥
 
 

En lördag .

2014-09-13 @ 20:45:16 Bilder Kommentarer (1)
 

Ekat lite här på bloggen. Av den enkla anledningen att livet har ej bjudit på ngt intressant. Träningen fick utebli, that time of the month. Glott bara på serier haha - Chicago PD (check) och nu är det Chicago Fire som gäller, nörd. Lilleman blev lite dålig i fredags så vi fick vara hemma, insåg senare mot kvällen att hans tand håller på och lossnar? Så därav denna halv febern antar jag. Nasty, växer en tand precis bakom haha - är det vanligt att man tappar tänderna fick fem års åldern? Känns som han nyss fick tänderna haha, stora killen. Nu har man lovat att "tandfen" kmr och lämnar en peng när den faller ut haha.
 
Dagen idag har varit awesome. Minus att lilleman försökte väcka mig klockan sex imorse? Icke sa nicke, han fick mysa motvilligt med mig fram tills kvart i tio haha. Pedagogiskt eller inte, dt e frågan. Sen drog vi iväg mot bagageloppis, heaven för min del! Blev massor av fynd, bilder kmr komma upp imorgon kväll då jag ej orkade hämta sakerna från mamma idag haha. Även morfar fyndade för en ggns skull och lilleman plockade på sig som vanligt massa krims-krams, inkl Hello Kitty såpbubblor. Senare drog vi iväg till "Dance for Love" på järntorget, mot Rasism var det. Inte så stort som jag trodde det skulle vara och lilleman var inte impad för fem öre. Men han fick tracka T med och blåsa såpbubblor. Efteråt blev det en snabb visit till stan där lilleman fick glass av sin mormor, lyckligast i stan haha.
 
Denna lördagen har inte så mkt per och erbjuda. Imorgon är det ett Bodycombat pass som väntar mig, med en twist kan man la tillägga? Ha en kanon kväll godingar!
 
 
 
 
Kan ju tillägga att man har shoppat lite under veckan, som blev dagens outfit.
 

Skor - Dr Martens, rea på Nilsons skor - 499 kr
Jeansjacka - Carlings. Prisnedsänkt från 599 kr till 149 kr
 
 

You are my love Chucky .

2014-09-09 @ 18:42:34 Baby W 5-6 år Kommentarer (2)

Denna skjortan är en strlk 34? Jag vet ej om det har blivit felmärkt men känns inte som om denna skjortan är för en vuxen människa? Wayne blev iaf super stilig i den. Morfar hämtade lilleman idag på dagis, de två verkar ha abstinens efter varandra haha. Sötnowsar. Har inte haft ngt planerat nu på eftermiddagen, så blir dt ibland - kollat klart alla avsnitt på Preception. Nörd deluxe haha.
 
Imorgon är det dags för skola igen, skall plugga lite nu på kvällen. Imorgon är planen och våga ge sig in på ett dubbelpass - Step&yoga. Favorit onsdagen änna. Men denna dagen har inte så mkt mer och erbjuda. Tjing!
 
 

Första passet på nästan två veckor.

2014-09-09 @ 12:43:29 Träning & kost Kommentarer (1)

Blev intensiv yoga på 45 min, så man svettades haha. Känns ju lite som om man börjar på ruta ett igen. Härligt att man fick sällskap av mamma.


God morgon .

2014-09-09 @ 08:24:34 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

Mysigt och vakna av att lilleman pussar och kramar på en, man får ta vara på dessa stunder. 


Du är mitt ljus i mörkret ♥

2014-09-08 @ 14:56:00 Baby W 4-5 år Kommentarer (1)
 
En ny vecka är igång. Den började jag med och SANERA lägenheten. Vill ej ens erkänna hur lång tid det tog mig, good fuel when you are a bit angry haha. Insåg ngnstans däremellan att jag hade missat helt dt faktum att jag hade en läkartid? Sen missade jag helt detta och sätta på mobilen, två missade samtal från läkaren. Är helt enkelt ej med i matchen idag haha. Men som sagt - det är rent hemma!
 
Dagen har inte så mkt och erbjuda, känner mig bara sömnig. Börjar med träningen imorgon - yoga. Längtar! Insåg att jag antagligen ej skall börja köra dubbelt direkt? Är ju faktiskt inte säker om jag är helt återställd än, men nu har dt gått så lång tid och jag saknar mina happy hormoner och få utlopp för allt via träningen. Enough said. Dagens planer är mys med Chucky, här skall dt ses barnfilmer.
 
.. btw blev det en del fynd igår på marknaden till Chucky, fyra tröjor för fem kr st. Denna är en av de, of course inspo by Cartoon Network (suck) men lilleman blev gladast i stan.
 
 

En underbar söndag ♥

2014-09-07 @ 22:30:00 Bilder Kommentarer (0)

Idag vaknade man bakis och i en dimma. Men mamma hade föreslagit kommersen så då var det bara och fixa till sig och dra iväg. La till lite "fake it until you make it" och fixade till mig - köpte den tröjan på Monki i fredags, dragkedjor på sidan (för 60 kr på rean!). Efteråt drog man in till stan en snabbis och hittade Dr Martens på rean, kärlek! Sådär spontant föreslog mamma middag på Linne med hela familjen. Testade La Cucaracha för första ggn, mums mums säger jag bara! Blev sådan grillbricka med olika spettar - lamm, kyckling, oxfilé och fläskfilé med paprika och magisk aioli sås. Jag dog. Sen beställde vi också var sin tapas, vi gick all in för och äta idag haha. Så himla härlig dag, botade lätt mitt mående. Som plus i kanten kom Wayne hem från sin andra hälft och pussade och myste med mig till max, gossigt ♥.
 
Men nu tackar jag för denna veckan och välkomnar nästa, och denna veckan blir dt träning. Oh yes indeed!
 
 
 
Allt detta för 100 kr, då inkl det en orginal Lee skjorta!
 
 

Hur vackra är inte dessa Dr Martens, välkommen till familjen änna haha. Prisnedsänkt från 1299 kr till 499 kr.
 
 

Vi firade söta C igår - hela fyra år har man blivit, stora tjejen ♥

2014-09-07 @ 19:44:00 Bilder Kommentarer (0)

Igår stod barnkalas på schemat, i C's ära. Helt sjukt hur snabbt tiden har gått - bara sådär vips så blev hon fyra år? H gick all in med och fira detta. Grillspett, tårta, fiskedamm och härligt folk - stora som små. H levererade som vanligt. Så otroligt mysigt och så himla kul, synd att lilleman ej kunde vara med. Som plus i kanten blev det vin efteråt. Denna svagheten man har haha, dt har man fått betala för idag kan man säga.
 
Som vanligt gumman - epic. Allt du gör blir guld. Älskar Er ♥
 
 
 

Tre bra filmer .

2014-09-05 @ 21:40:41 Film tips Kommentarer (1)

Barnledig & noll planer, typiskt eller vad? Roar mig med serier - just nu är det Perception&Chicago PD som gäller.Plikta - helt plötsligt blev man supermorsa?

2014-09-04 @ 20:05:42 Baby W 5-6 år Kommentarer (3)

Så dagens planer var Plikta - aka "Satans näste" haha. Har ej varit där med Wayne på ganska länge (ja .. undra varför haha) så drog med morfar som sällskap. Försökte ragga med mig folk via FB, utan lycka? Don't blame 'em. Men när man ändå var där så var det lika bra och gå all-in? Så gungade Wayne, snurrade på massa saker och hade mig. Pluspoäng indeed. Efter två timmar kände jag att jag började frysa till max, är nog fortf sjuk?
 
Mysigt var det. Imorgon är man barnledig så tror dt var extra uppskattat av lillen. Men nu skall jag leka kärring och dricka lite thé. Nattis folk.
 
 

Lill-lördag ♥

2014-09-03 @ 19:46:41 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

Jag är sådär panik uttråkad nu när jag är förkyld och inte kan träna? Känner att det är ett perfekt tillfälle och faktiskt umgås med Wayne. Så fick infall idag på och gå på bio, överraskade honom med det - tror Ni han blev överlycklig eller? Filmen blev självklart "Flygplan 2", den har han tjatat om sen trailern kom ut - tyvärr fanns den ej i engelskt tal haha. Filmen var varken bra eller dålig, höll på dock och somna haha. Lilleman tyckte den var "jätte jätte rolig och bra!" - så det är la det som räknas?
 
En väldigt mysig dag ihop med mitt lilla monster. Funderar på om man kanske skall dra till plikta imorgon? Släpa med morfar också, vare sig han vill eller inte haha. Men nu tackar jag för idag, adjöken. Kärlek till Er.
 
 

@ school .

2014-09-03 @ 12:33:03 Ms Charlie Kommentarer (2)

"Jacka" - Från marknaden i Majorna .

En tisdagsförmiddag med familjen ♥

2014-09-02 @ 19:52:00 Baby W 5-6 år Kommentarer (2)

Jag är fortfarande sjuk, hostan var på topp imorse - så sjukanmälde mig från skolan. Mår dock bättre nu mot kvällen, så finns ingen ursäkt och ej dra dit imorgon haha. Dock får träningen utebli imorgon med, suck - planen är och förhoppningsvis vara igång på torsdag? Håller tummarna!
 
Tänkte att jag får för en ggns skull göra ngt med familjen och inte vara i min egna bubbla. Tur att man har en djurgård precis nedanför sig, lyckligast i stan var Wayne. Som bonus fick vi sällskap av L, kärlek. Efter och ha varit där i x antal timmar tog vi en runda till mormor. Hon var så glad och se oss alla. Faktiskt en väldigt mysig dag, minus att jag luktar bondgård haha.
 
Nu - en väldigt sen middag.
 
 
Dagens Wayne citat:
 
"Mamma .. Ellerhur att en kille kan pussa en kille och en tjej kan pussa en tjej!"
 
Jag dog en aning, så stolt.
 
 

Just sayin' ..

2014-09-01 @ 20:27:24 Allmänt Kommentarer (2)Design av Tasnim