Helgen ♥

2015-08-31 @ 22:15:00 Baby W 6-7 år Kommentarer (0)
 
Fredagen slutade med att fröken här gjorde ingenting, tre timmars träning satte sina spår och man däckade av innan nio. Låt oss säga en väldigt missnöjd kille hade man brevid sig som inte fick sin promenad eller basketmatch. Lördagen firades dock med kalas, min första riktiga plåtning faktiskt. Känner mig stolt och nöjd, fått väldigt fin feedback på detta - kanske kan detta vara starten på något? Hoppas. På lördags kvällen blev man bjuden hem till Disney på finmiddag. Low carb style all the way. Tror JD är den bästa kocken ever, jag och lillen tog för oss som vi aldrig sett mat innan haha. På det fick man massor av gott och dricka och härliga konversationer, bara massor av kärlek när man är där. Väldigt fin avslut på lördagen  ♥
 
Igår var man på cirkus med mamma&Wayne. Så himla mysigt, det lilla barnet inom mig kom till liv. Lilleman fick av oss en stjärngrej som blinkade, jag använde den nog mest haha. Nostalgi. Massor av roliga tricks och vackra djur. Filmat en del, får visas när det finns tid för det. Helt enkelt en underbar söndag. Man kan önska att denna måndagen kunde ha varit lika underbar som helgen, men icke. Strul med pengar, tröttheten och stressen har tagit över, dubbelpass i tvättstugan (I wish att dt var gymmet, men det fick utebli idag) och massor och göra inför morgondagens praktik start men gjort nada? Disken önskar man och ba slänga genom fönstret. Helt enkelt en sådan dag.
 
 
 

I lördags firade man Linus 4års dag ♥

2015-08-31 @ 18:42:16 Fotografi Kommentarer (2)

Jag fick äran och agera fotograf åt familjen Westberger Manninger
Kärlek till Er
 
 

Träning | 11:e augusti till 30:e augusti

2015-08-30 @ 14:10:00 Träning & kost Kommentarer (0)
11:e till 14:e augusti
 
Tisdag
55 min Zumba
 
Fredag
Dubbelt upp med Sammy. 90 min, fokus rygg, biceps & triceps
 
 
22:a augusti
 
Lördag
Dubbelt upp med Sammy. 2 timmar gymmet, fokus rygg, axlar & triceps 
 
 
 25:e augusti till 30:e augusti
 
Tisdag
55 min StreetDance
 
Onsdag
55 min Box
 
Torsdag
55 min DanceAerobic
 
Fredag
Dubbelt upp med Sammy. 90 min gymmet, fokus bröst & axlar. 30 min box med Ove 
55 min DanceAerobic
 
Lördag
Dubbelt upp med Sammy. 1 timma gymmet, fokus ben & vader. 30 min cykel
 
 
 Konsten och klämma in hela augusti träningen i ett inlägg? Veckan som det var Göteborgskalaset, ja du vad hände där? Tappade motivationen helt och gjorde en halv vecka? Kände att jag behövde paus och bara göra annat. Istället blev det bus med Wayne, häng med kompisar och öl plus vin. Så får det vara ibland. Veckan efter det kom ens kvinnliga förbannelse och fosterställning blev den veckans position, klämde dock in två pass mot alla odds. Denna veckan har det vart fullt ös medvetslös och det har faktiskt kännt super bra. Även om motivationen har försökt och fly så har jag tvingat mig till Sats. Mycket kondition och det känns väldigt bra, skall hålla detta nu. I have to. Slog personbästa i bänkpress med Sammy, en etta på 45 kg - känner mig väldigt stolt. Eyes on the prize! Dansat mycket också denna veckan, fått in alla snurrar och keografi. Älskart! Kommande vecka är planen sex pass, fick ju in otroliga åtta denna veckan - är ikapp med träningen, finally! Måndagen skall börja med Bodycombat, livrädd men bara och köra. 
 
Har lyckats fixa till mig en praktikplats på DHL, så från och med tisdag och september ut så skall man fokusera på hur det är med jobb och rutiner. Plus att man kommer kunna få köra truck och öva på det, samt lite annat hoppas jag. Ser verkligen framemot detta, livet börjar vända
 
 
 
 

Göteborgs Finest @ Liseberg

2015-08-27 @ 18:45:00 Videoklipp Kommentarer (0)
 
I fredags på Liseberg med Moa&Company. Helt succé.
Fick se Medina Live, stort!
 
 

Auschwitz-Birkenau. Nigdy nie zapomnimy

2015-08-26 @ 12:37:00 Auschwitz-Birkenau Kommentarer (4)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att man hade varit nästan tre timmar i Auschwitz var det dags och ta en buss till Birkenau. Jag var helt slut både psykiskt och fysiskt och när jag väl kom fram till Birkenau togs luften ifrån mig helt, går nog inte och förstå hur stort det är. Det känns som det aldrig tar slut? Hela stället luktade sött och sorgen fanns i luften. Man fick se stället där tyskarna försökte spränga bort bevisen. Man fick se hur människorna fick sova innan de skulle möta döden på det mest brutala sättet man kan tänka sig. En otrolig svår upplevelse, en som jag lär aldrig någonsin glömma.
 
 
 
 

En lördag i Maidas ära på Park Lane ♥

2015-08-24 @ 16:20:00 Party party Kommentarer (0)
 

Vi är normala. Promise.

2015-08-24 @ 12:15:00 Polen 2015 Kommentarer (0)
 
Hemresa från Polen, lite underhållning i bilen. Bjuder på det haha.
 
 

Göteborgs kulturkalas .

2015-08-23 @ 20:56:29 Videoklipp Kommentarer (0)
 
Förra veckan på kulturkalaset. Första delen var första dagen på kalaset, cirkus lekar med Nate. Sista delen var sista dagen på kalaset - karneval och afrikansk sång. Myspys ♥

It's gonna be EPIC

2015-08-22 @ 21:30:19 Bilder Kommentarer (0)" .. I don't just wish you rain, beloved - I wish you the beauty of storms .."

2015-08-22 @ 19:20:00 Ms Charlie Kommentarer (0)

 

En fin fredag med underbara vänner ♥

2015-08-22 @ 15:10:40 Bilder Kommentarer (0)
 

Vilken härlig dag man hade igår. Kan tilläggas barnledig. Körde en fotorunda inne i Botaniska med underbara JD, så hon får all cred för alla fina bilder på mig. Lite ironi hur jag ville typ ha alla bilder i svartvitt men ville åka just dit för och köra färg med tanke på alla blommor? Jag i ett nötskal haha. Därefter tog vi en promenad till Linne där godingen bjöd på frozen yoghurt, hälsosam eller inte kan diskuteras men god. Jag är en sadist ibland så tvingade JD och promenera vidare till Brunnsparken efteråt, trots att hon hade världens träningsvärk. Älskar dig fina, moauahaha.
 
Mot kvällen drog man till Moa för en drink eller två, med en goding inkl, och efteråt var det iväg till Liseberg för Göteborgs Finest event. Ladron, Big City Records och MEDINA. Så himla kul. Grymma svenska hiphop artister. Helt enkelt en underbar kväll. Man var änna duktig igår och bangade på utekväll då man visste Sammy skulle döda en på gymmet dagen efter. Så nu mår jag illa pga träning och inte bakrus hehe. Måste börja fixa mig. Maida fyller år och det skall röjas till max med hela gänget.
 
 

 

"The full moon is calling, the fever is high, and the wicked wind whispers and moans"

2015-08-21 @ 16:58:00 Ms Charlie Kommentarer (0)

 

Auschwitz - Nigdy nie zapomnimy

2015-08-20 @ 13:19:00 Auschwitz-Birkenau Kommentarer (1)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Att besöka denna platsen där hemska ohumana mord begicks - det går egentligen inte ens sätta i ord. Jag har nog aldrig gråtit så mkt i mitt liv, bara och redigera dessa bilder gjorde att tårarna rann nedanför kinderna igen. Man känner verkligen hur liten man är som människa. Man börjar ifrågesätta mänskligheten, värst av allt är att man kan börja se tecken i dagens tid på detta hemska hatet. Alla måste dit, alla måste bevittna detta - vi skall aldrig glömma det som hände!
 
 
 

I have an addiction to movies, I guess?

2015-08-19 @ 22:04:24 Film tips Kommentarer (0)

Johan Falk filmerna var verkligen i sitt essä, nog bästa säsongen någonsin, så himla tråkigt att det är slut!Filmen nedan är som Magic Mike - gone black. Mums! 
Första riktiga skoldagen för min cooling .

2015-08-19 @ 17:16:21 Baby W 6-7 år Kommentarer (0)
 

Skolstart för mammas stora kille ♥

2015-08-18 @ 17:30:00 Baby W 6-7 år Kommentarer (0)
 
Idag var det upprop inför skolstarten, Wayne ville självklart göra sig fin med och klä sig i sin poliströja. Vet inte riktigt vart tiden har flygit förbi? Helt plötsligt har Wayne börjat förskoleklassen? Kommande år börjar han i ettan? Vad hände där? Wayne var jätte glad och väntat på och börja skolan hela sommaren. Han kom in i gänget direkt och fick träffa många av sina gamla kompisar. Som en symbol inför skolstarten så släppte alla elever från alla klasser en ballong i luften med sina namn på, se video nedan. Faktiskt en väldigt fin gest. Imorgon blir första riktiga skoldagen, kommer bli spännande vad Wayne kmr ha och säga om den. Min lilla bebis som börjar bli en stor pojke ♥.
 
 
 
 

Veckan som förgylldes tack vare vänner&familj .

2015-08-18 @ 12:52:12 Bilder Kommentarer (0)

Veckan som var spenderades mest på kulturkalaset. Mat, öl och hysteri. Hade en allmänt dålig vecka så var härligt och få umgås med vänner och ta lite paus från träningen. Blev ett dopp plus grill för oss, sådär en fredag. Övrig tid spenderades med och köra basket. Det som var bäst var mitt uppdrag som polisvolontär. Plus i kanten var att man fick gå med två super goa killar som hade samma humor som en själv, succé.
 
Fick ett väldigt infall igår och rensade halva min garderob och halva Waynes. Grannen fick hjälpa till en aning och lilleman var så duktig och hjälpte mig med tvätten bland annat, duktiga killen. Grannen skulle skänka alla påsar med kläder till välgörenhet, en god gärning lyckas man få in ibland! Idag är fokus och sanera lägenheten, usch så dålig med det. Ont i ländryggen idag, men bara och rycka upp sig. Nu väntar en ny vecka med nya möjligheter och nya äventyr.
 
Kärlek till Er alla .
 
 

En söndag med en vän, mysigt.

2015-08-16 @ 20:26:09 Bilder Kommentarer (0)En glass i hamnen. Underbart härligt väder

2015-08-16 @ 18:04:21 Bilder Kommentarer (0)Första uppdraget som polisvolontär .

2015-08-15 @ 22:31:04 Ms Charlie Kommentarer (0)

Så himla roligt, pirrigt i magen.

Sen att man fick njuta av fika bak i en polisbil var inte alls fel haha.Kulturkalaset i Göteborg ♥ . Dag 2

2015-08-12 @ 22:16:44 Baby W 6-7 år Kommentarer (1)

Fröken här har gått på säkert alla barnaktiviteter man kan gå under dessa två dgr. Är fan helt slut i skallen efter alla barnskrik haha. Dagen var ändå mysig och när man fick sätta sig ner och ta en bärs och gjorde sitt. Tack godingar för en fin dag.
 
 

Selfie

2015-08-12 @ 20:23:01 Ms Charlie Kommentarer (0)

Jag hjärta min retro kjol .Kulturkalaset i Göteborg ♥

2015-08-11 @ 22:14:01 Baby W 6-7 år Kommentarer (1)

Idag blev man tvingad av Chong och dra iväg på äventyr med barnen, dt var ju trots allt ganska trevligt. Trots att det fanns tusentals barn haha. Var på ngn cirkus grejs och barnen fick leka, fröken här försökte gå på lina. Ja, för det gick ju bra - eller inte? Fick ingen tummen upp av Chong men fick ett "du var duktig ändå" av mannen haha. Wayne&Nate blev bästa vänner och kärleken mellan de var uber gullig. Avslutade med och äta polsk mat, nam-nam. Så planen är och dra dit imorgon också? Lord have mercy, men vad gör man inte för barnen?
 
Min dag avslutades med att jag nästan dog på Zumban, seriöst fick inte ner andningsfrekvensen haha. Men var så himla roligt & på köpet fick man en nyfunnen vän.
 
 
 

Galen rea på Beyond Retro i Arkaden

2015-08-11 @ 14:47:03 Baby W 6-7 år Kommentarer (0)

Blev en jeansjacka till lilleman och en kjol plus glittriga skor till mig - 220kr!Sista dagarna i Polen innan avresa, del 2 . | Sommar i Polen med familjen, 2015 .

2015-08-10 @ 18:44:20 Polen 2015 Kommentarer (0)

Detta inlägget kommer upp en aning senare än planerat, som det kanske märks så har man vandrat runt i dimman hela helgen haha. Måste erkänna att det var otroligt skönt och få vara barnledig, spec efter Polen. Hänga med mina boys denna helgen var succé, trots att vissa inte alltid förstår sin plats haha. Iaf, sista dagen i Polen körde jag, Wayne och morfar en promenad vid hamnen. Morfar verkade lite nere den dagen så han var bara med en stund, slutade med att jag och lilleman satte oss på en restaurang och njöt av det fina värdret. Där efter passade man på och hinna med bio och massa. Dagen efter det var det väldigt jobbigt farväl man gav till morfar. Trots att man bråkar och vissa dgr hatar man varandra så vill man kanske inte alltid skilja sig åt. En av de få gångerna jag grät så mkt. Båt resan hem var från helvetet pga Wayne så det slutade med att jag somnade i kabinen, lyx. Nu har man varit hemma i en vecka, faktiskt skönt på ett sätt Snart börjar livet påriktigt igen för vår del och då kommer rutinerna tillbaka till denna familjen, känns som det behövs för min del.
 
 
 

Söndag i goda vänners sällskap

2015-08-09 @ 17:27:41 Bilder Kommentarer (0)


Glutenfri pizza och filosofi med Disney... plötsligt hamnade man på La Sombrita?

2015-08-08 @ 22:11:24 Bilder Kommentarer (0)

& nu hamnade man på Marklandsgatan och kör loss med härligt sällskap? Återställare

2015-08-08 @ 16:37:17 Bilder Kommentarer (0)

Hade en episk utekväll med mina boys på RioRio igår kväll.


Träning | 5:e augusti till 7:e augusti

2015-08-07 @ 21:30:00 Träning & kost Kommentarer (2)
 
Onsdag
55 min SatsPowerStep
 
Torsdag
Dubbelt upp med Sammy. 1 timma 15 min gymmet, fokus bröst och triceps. 15 min crosstraining maskinen
55 min BodyBalance
 
Fredag
Dubbelt upp med Sammy. 90 min, fokus ben.
55 min DanceAerobic
 
 
Av någon anledning har träningen känts ngt i motvind. Sen meckat om pass och dgr hundra ggr, livet kommer emellan ibland. Varit väldigt bra pass, don't get me wrong. Men lite reality check med min fysik. God damn .. bara fortsätta kriga. Små mål på resans gång, typ ha på mig mina kläder igen haha? Skall sprida ut min träning kommande vecka, vet att dt e sådär och klämma in allt på en och samma gång. Sju pass denna veckan dock, så väldigt godkänt. Är helt slut i kroppen ..
 
 

Sista dagarna i Polen innan avresa, del 1 . | Sommar i Polen med familjen, 2015 .

2015-08-07 @ 17:19:00 Polen 2015 Kommentarer (0)

De sista dagarna följde i samma veva. Träning, öl osv. Man hittade en Ben10 klocka till lilleman, gladast i stan?Vi passade på och handla hem till Sverige som vanligt, se kvitto på bilden. Vi är nog sådana hoarders haha. Sista dagarna hade en aning lite bittersweet feeling. Var ledsen och åka hem men samtidigt hade jag för en ggns skull en viss hemlängtan. Jag fick ett avslut i Polen som jag har väntat på länge, kände mig fri - men det sög ut en del energi kan man lungt säga. That's life. Fick en minnesfull utekväll där min födelsedag firades haha. Avslutar inlägget med lite street-art, se nedan. God Bless ♥
 

 

Where I search for peace within .

2015-08-06 @ 15:21:00 Polen 2015 Kommentarer (0)

"When you walk thru the valley, the shadows of the dead, you feel humble. You hear a loud silence that speaks thru your soul and makes your heart feel warm. Every step that you take on the holy ground you can almost see the story of all the beautiful souls. Have they found peace? Will you find peace? Or will the sound in your head destroy all the precious time you have left? Should you feel blessed when you walk near the tombs and see the sun shining thru the trees? Why do I find such peace when death is near, when it is all around me? The birds are singing a song, perhaps a song about love or about sorrow. The path we all travel on isn't easy, but if we make it count it will be worth it. So i light a candle and hope it will bring back the spark, with the silence of the dark."
 
/ Skriven av mig. ©mscharlie.blogg.se
 
 

Porfavor papí, talk spanish to me .

2015-08-05 @ 21:55:00 Youtube Kommentarer (0)
 
 

SatsPowerStep

2015-08-05 @ 18:50:25 Träning & kost Kommentarer (0)

Döden denna onsdag. Bad om och dö under passets gång, haha riktigt illa. Fokus cardio eller hur var det? Gotta work thru the pain! Träning, biobesök, shopping och Kraków . | Sommar i Polen med familjen, 2015 .

2015-08-05 @ 13:54:00 Polen 2015 Kommentarer (1)

Träningen i Polen gick över min förväntan. Insåg dock att polacker inte tror på AirCondition, pauser under gruppträningsklasser och jag var fan bäst i DanceAerobic? Lite annorlunda vardag haha. Kan tillägga att jag körde så slut på mig själv att jag på sista Zumban flög in i en kvinna och ba ramla ihop på golvet, akward haha. Lilleman var så duktig med sin Zumba och ville träna mer pass - men tydligen är Polen som Sverige och tar paus från allt under sommaren, suck. Lilleman var helt inne i det, folk som förbipasserade var impad att en kille dansade loss sådär. Tyvärr e polackerna insnöade i könsroller, dock inte instruktören - hon var awesome. Körde dans med henne också, vilken inspo! 
 
 

Dagarna såg ganska likadana ut om jag skall vara ärlig. Var jag inte på bio med Wayne så var jag på bio själv. Eller shoppade. Tränade. Syndade med öl och massa annat gott, typ polsk mat. Nam-nam. Vi hann och se en del filmer. Jag och lilleman:
 
Takes You Inside the Mind (W głowie się nie mieści)
Ant-man
Pixels
The Minions
Koko Smoko (Tysk produktion - Der kleine Drache Kokosnuss)
 
Verkligen i nummer ordning dessa, den första var succé - me like. Rekommenderas om den finns i Sverige. Väldigt fin film. Vi såg ant-man i dubbad format, trodde ej jag skulle fixa det men det var faktriskt bra. Åldersgräns i Polen är en påhittad grej haha - inkl ju den Pixels. Den bästa var lätt filmen nedan, "Den lilla prinsen", fransk produktion så orginal titel är "Le Petit Prince". Den rekommenderas för både stora som små. Nog en av de finaste filmerna jag har sett, grät som ett barn efteråt. Baserad på ngn barnbok. Jag tolkade den som ett pedagogiskt sätt och förklara döden för barn och känslorna kring det. Måste ses!
 

De filmerna jag såg var:
 
Magic Mike XXL
Terminator: Genisys
Selfless
The Vatican Tapes
The Gallows
 
Magic Mike var ju helt klart bäst, nej jag vet fortf inte vad den handlar om men en scen med Channing & en svart kille - ouf. Kan ju få en och vakna bara sådär från en depression haha. Alla filmer man såg var faktiskt väldigt bra, minus kanske "The Gallows" - men helt ok tidsfördriv sista dagen. Helt galen med biobesök men biljetterna kostade typ under 30 kr haha. Tycker jag såg för lite filmer ändå, illa va?
 
 

Utöver alla tjejiga saker (naglar och dylikt) so man fick av mamma i födelsedagspresent så fick man en resa till Kraków också. Huvudsyftet för min del var Auschwitz. Ett ställe alla måste åka till, vi skall aldrig glömma det som hände. Kommer göra ett helt inlägg om just den upplevelsen i slutet. Låt oss säga att jag var helt slut mentalt efter det och kunna käka på en polsk bar korv och annat gott i kombo med polsk öl med hallonsaft i behövdes. Jag själv såg inte Kraków så himla mycket, var mest på morgonen när vi käkade frukostbuffé mitt i centrala stan. Trots en tolv timmars tåg resa med ett kommunistiskt tåg sov man som en Kung, kan dock inte tala för stackars Sammy haha. Mamma gick all-in i år och det uppskattar jag, tack ♥.
 
 
Nu är det dags och börja fixa sig veckans första träningspass väntar. Jag lider av ngn ologisk jetlag från Polen, haha makes no sense I know. Skall försöka hinna dra förbi mormor innan och kolla hur det är med henne. Mamma vill tydligen para ihop mig med ngn kille där, hahahha polska mammor i ett nötskal? Lilleman är halvkinkig på mig för att vi inte skall ut och leka trots att vi var ute igår tills nästan nio? Barn logik? Suck haha. Skall ta min sista kopp kaffe med mandelmjölk innan jag påbörjar ngt.
 
 

En heldag i Międzyzdroje | Sommar i Polen med familjen, 2015 .

2015-08-04 @ 15:02:00 Polen 2015 Kommentarer (0)

Som jag sa så var det riktigt varmt i Polen, kändes verkligen som man var utomlands. Jag visste ärligt knappt vad jag skulle ha på mig. Rödhårig = solen och jag är inte vänner. Alla gillar och sola & bada föruutom jag - och morfar då. Men för och ta en för laget följde man med. Jag kunde ligga ner på stranden med min nyköpta stora hatt och njuta av värmen och vågornas ljud. Doppade även benen i havet, men fick självklart allergi utslag till slut. Lilleman njlöt för fullt och hade sig och skrek "detta är friheeeeet", haha sötis. Kan ju konstatera att få bort honom från stranden när solen började gå ner var inte det lättaste ..
 
 

Efter man fick ur Wayne ur havet så körde vi en runda på stan som bjöd på god mat, härlig stämning, tivoli för de små och god öl med hallonsaft i för de stora haha. Tror vi alla var rätt slut efter den dagen. Lite psykbryt från varenda en, men hey så funkar vår familj I guess. Jag var nöjd med min öl och se lilleman kämpa med och hoppa och ha sig, se video nedan haha.
 
 
 
 
 Igår fick vi en överaskning med att älskade Lawe kom på besök medans jag och lilleman lirade basket. Vi fick kackla som hönor, hur hon orkar med mig vet bara Gud. Jag är välsignad och ha dig i mitt liv fortf efter alla dessa år ♥. En vän joinade oss och helt plöstligt hade vi en basketmatch, svettigt & en överlycklig Chucky vars glädje var på topp. Kvällen avslutades med middag, där fröken fick vara kock haha. Skall smutta vidare på mitt kaffe och strax dra ut med Wayne för och köra lite basket även idag.
 
 

Träning | 22:a juli till 31:a juli

2015-08-03 @ 17:48:00 Träning & kost Kommentarer (0)
 
 
Vecka 1 i Polen, åtta pass gjorda.
 
Onsdag
Dubbelt med Sammy. 1 timma och 20 min gymmet. Fokus rygg, biceps och triceps. 40 min cykel.
 
Fredag
Dubbelt med Sammy.  1 timma 40 min gymmet. Fokus ben, bröst och mage. 20 min cykel.
 
Lördag
Dubbelt med Sammy.  1 timma 45 min gymmet. Fokus axlar, mage och rygg. 15 min cykel.
 
Söndag
55 min Step + mage
55 min Zumba
 
 
 
Vecka 2 i Polen, sex pass gjorda.
 
Måndag
Dubbelt upp med Sammy. 2 timmar. Fokus ben, vader och bröst.
 
Onsdag
55 min Active Dance
55 min Zumba
 
Fredag
Dubbelt upp med Sammy. 90 minuter. Fokus bröst, triceps och biceps.
 
 

Är så sjukt impad av mig själv att jag höll igång träningen under Polen semestern. Just av det faktum att jag aldrig tränar när jag är i Polen, men fick in ett flow veckan innan så fanns ingen anledning och förstöra det? På det hela fick man en pollen chock deluxe nere i Polen, blev halvförkyld och på det mens - men det var bara tuta och köra ändå. Som sagt, är impad av mig själv. Skött mig med kosten, minus ngn panering här och där plus det faktum att jag tappade matlusten och fick en tendens och hoppa över vissa måltider? Allt detta hade inte varit möjligt utan pepp från Sammy, min "PT" och motivation. Pressade mig själv som fan, ex bilden i mitten - från ett benpass haha. No pain, no gain. Fick också inspo och köra dans pass (måste få in cardio och helst skall det vara på ett roligt sätt haha) och det var succe. Kan nämna att lilleman testade Zumba två ggr - and he loved it! Se video nedan (det var hans första ggn), smygfilmade lite haha. Duktiga killen!
 
 
 
 

Sommar i Polen med familjen, 2015 .

2015-08-03 @ 14:20:00 Polen 2015 Kommentarer (1)
Morfar kunde inte komma till Sverige iår - så om Mohammed inte kan komma till berget kommer berget till Mohammed? Många år sedan man var i Polen under sommaren, kan summeras på ett sätt - VARMT! Blev inte lika många foton iår, lusten fanns inte där. Semestern påbörjades inte på det sättet man hade förväntats och en massa annat emellan,but thats life. Blev en resa till Krakow för och besöka Aushwitz, massa träning, shopping, bio besök, god mat, öl med hallonsaft i mängder och promenader i den mängden att fötterna svullnade en storlek (som vanligt).
 

För en ggns skull åkte man till Polen via Polen och inte Tyskland, yeey. Kabin och sömn deluxe. På väg till Szcezin kunde man njuta av Polsk mat till frukost, nam nam.
 
 

Lilleman blev helt överlycklig och se morfar, bästa vänner. Det skulle direkt ut och promeneras och busas. Morfar var faktiskt för en ggns skull väldigt noga med lillemans kost nere i Polen, väldigt impad. Vi försökte övertala morfar de första dgrna att morfar skulle följa med tillbaka till Sverige men förgäves. Wayne var nog grinig under hela semestern av just detta?
 
 

Gjorde ngra försök till och leka gatufotograf i brist på annat haha. Bilden i mitten är där morfar bor, i gamla stan delen. Som är FYI fylld med katter pga en halv galen kattkvinna = allergin var på topp under hela tiden.
 
 

I Polen bejakade jag min femenina sida till max, mest pga mamma då hon fixade allt det som födelsedags presnt till mig (i efterskott). Så gjorde naglarna (hittade acryl), ögonfransarna, pedikyr och ögonbrynen. Illa att man har gått och blivit sådanhär haha. Shh, låt detta bli en hemlis.
 
 
Var hemma strax efter midnatt inatt, tror jag sov till halv tolv - fortf trött men får dra en gräns någonstans? Packat upp här hemma och försökt städa iordning. Matlusten finns inte idag så frukost fick bli kaffe med sojamjölk. Skall hoppa in i duschen nu för och dra och handla mat i Hemköp. Hållt lowcarb i Polen (wow?) och dags och fortsätta med det - vecka fyra nu. Köpte en basketboll till Wayne i Polen för ngra ynka kr så får dra ut sen och lira en match eller två haha. Tjing?
 
 

Design av Tasnim