Årets bästa svenska film

2015-12-29 @ 22:45:30 Film tips Kommentarer (0)

En historia om längtan efter kärleken och dess konsekvenser. Om att känna sig som man inte tillhör, att livet är inte tillräckligt.

Sitter i tårar, så fin.En lördag med Kazandra .

2015-12-29 @ 14:13:00 Bilder Kommentarer (0)

Så i lördags kom Kazandra och det slutade med att vi hade en heldag ihop. Dagen börjades på Sats där vi båda var ganska vilsna i danceaerobic keografin, dock var hon inte lika vilsen som jag - stod som ett frågetecken då och då haha. Svettiga drog vi vidare till mig, planen var att jag skulle bjuda på lunch men fröken här glömde totalt bort det när man började fixa till sig. Sorry ännu en ggn hjärtat. Fröken K fick dock mat ändå, är inte en sadist - inte på heltid iaf haha. Blev en fotorunda för oss, i svalen haha - man måste improvisera när man vill fota men det är bäcksvart ute. Bra lampor i svalen tydligen, who knew? Vi drog efteråt på andra lång, lätt mitt favorit område i Göteborg.
 

Körde två krogar. Kingshead & Ölriket. Så himla mysigt och helt annorlunda för hur en lördag brukar se ut för mig. Sen att de hade reagge musik i bakgrunden toppade mitt humör helt. Mat, öl & vin. Vem kan klaga? Plus att man såg jävligt fab ut var inte helt fel. Har lyckats handla en del på Monki rean innan jul. Baskern med flor 60 kr och gråa tröjan 300 kr. Så fint. Den röda jackan köpte man för ett tag sedan, också på monki, för drygt en hundring. Så det hela blev lite sådär franskt haha.
 
Är inte helt oskyldig nu i mellandagarna heller. Råkade banga yogan igår för och köra en runda på HM's rea inne i stan. Så snygga saker fyndade man. Älskar't. Pengarna rök en aning, men vad gör det om hundra år?
 
 

Träning | 21:a december till 27:e december

2015-12-28 @ 14:58:51 Träning & kost Kommentarer (0)
 
Måndag
60 min BodyPump
60 min BodyCombat
 
Onsdag
60 min Cykel intervall
 
Lördag 
60 min DanceAerobic
 
Söndag
2 timmar Box 
 
 
 Hardcore vecka med träningen, fyfan impad av mig själv. Bara tuffa pass, minus dansen kanske - den va jag en aning vilse med haha. Träningen rullar på åt rätt håll och de märks att kroppen är mer van nu. Motivationen är på topp, pulsen på max och svett överallt. Träna under jul har inte varit ett problem alls, bara noga planering. Konsten kan diskuteras men inte helt katastrofalt iallafall. 
 
 
 
Måndagen har startat med sovmorgon och sedan med lego. Jag insåg hur mkt jag hatar lego, har noll tålamod för det .. Men ta-da fint va? Haha. Skall börja tagga kvällens yoga pass och klaga under tiden på att den jävla snön föll ändå. 
 
 

Jag är allt eller inget - är arrogant. Fuck you fingret. Det blåser kallt, stått i vinden men vem vill stanna kvar?

2015-12-27 @ 21:14:57 Ms Charlie Kommentarer (0)
 
"Jag är 13 procent från lycka
jag är läpparna i en selfie
längtan efter förändring men vägrar ändra min självbild
 jag är kärleken i en porrfilm
 
det enda jag vet om någonting är att jag inte vet någonting
 
vi trodde vi var dem enda men väntar alla på samma besked
om att allt kan hända
men allt är alltid det samma
fritidsgården är stängd och kommer fortsätta va det
barn leker med vapen, vi skyller allting på staten
kastar kläder i tv, hoppas att någon ser det
 
när allting kommer omkring vill jag bara vara någonting
jag ville så jävla hårt så jag blev galen och pling
jag är pengar som inte finns där
jag är problemet som bara vill väl
 
jag är sanningen ingen säger och det är fan ingen ironi
jag lever ju som jag lär men det är en gammal filosofi
jag kan gå, hur långt som helst, bara för att vinna tid
jag är nyårslöftet som glömdes på väg mot mitt nya liv
drömmen som invaggades, sönder och misshandlades
 
det enda jag vet om någonting är att jag inte vet någonting .."
 
 

Det är ju trots allt lördag .

2015-12-26 @ 20:34:57 Bilder Kommentarer (2)
Julafton 2015 ♥

2015-12-25 @ 12:41:37 Bilder Kommentarer (0)
 
 

Julafton hos familjen .

2015-12-24 @ 20:50:52 Bilder Kommentarer (0)

Fick ett kamera stativ av tomten, helt oväntat, gladast i stan.  


Tomten kom på besök till oss

2015-12-23 @ 23:13:51 Bilder Kommentarer (0)

Dvs fröken här som tippade på tårna för och inte väcka lilleman. Han lär få en chock när han vaknar haha.It's a good day today .

2015-12-22 @ 12:17:54 Ms Charlie Kommentarer (0)

Idag blev beslut fattade inför kommande år, härliga 2016. Fick klartecken och ansöka in till komvux för och läsa in några ämnen, då blir man behörig för och kunna ansöka in till sjuksköterska programmet för och sedan specialisera sig inom ambulans. Allt annat på livsfronten verkar rulla åt samma positiva front. Kunde inte vara lyckligare. Bra avslut på ett jobbigt år.
Träning | 16:e december till 20:e december

2015-12-20 @ 19:39:18 Träning & kost Kommentarer (0)
Onsdag
60 min Box
 
Fredag
2 timmar och 15 min BodyCombat
 
Lördag 
60 min Zumba
 
Söndag
90 min Yoga
 
 
 
I början av veckan vart motivationen bortblåst, kosten flög ur fönstret plus mensvärk på det. På något vänster när jag tvingade mig själv och gå på boxen i onsdags och då vände allt. Tror det är en av mina bättre träningsveckor, bra fördelat, all in och haft en träningsvärk från helvetet. Kunde inte somna igår natt pga det haha. Tro mig dagens yoga var en blessing from above. 
 

Polisvolontär uppdrag med de bästa på Frölunda Torg .

2015-12-19 @ 20:17:03 Bilder Kommentarer (0)Kärleken för Bodycombat vaknade till liv, som Fenix ur askan

2015-12-18 @ 20:22:39 Träning & kost Kommentarer (0)

Ångesten låg på topp innan starten. Vad hade man gett sig in på!? Marathon bc på en fredag? Men när man väl drog igång och fick energi av alla bekanta plus deltagarna var det bara och tuta och köra. Tekniken satt perfekt, favoritlåtarna kom och man sjöng med, svetten bara droppade ner på golvet - hej höll på och snubbla i pölen. Gav inte upp utan skrek till extra när orken inte fanns. Panda looken med ens mascara rockade man. Hatet för combaten omvandlades till kärlek. Vilken energi i Nordic Wellness Majorna, instruktörerna och underbara Linda. En perfekt fredag och energi nivån i kroppen är på topp, härliga happy hormoner. 2 timmar och en kvart, I did good!
Fina mormor på julbordet, 2015 ♥

2015-12-16 @ 12:41:00 Bilder Kommentarer (1)
 
 
Mormor hade världens finaste dag igår och hade det så mysigt med oss på julbordet på hennes äldreboende. Hon åt till och med, vilket hon i början sa att hon vägrade. Drack julmust ur vinglas, like a boss. Tomten kom på besök, lilleman fick en godispåse. Vi köpte till mormor en fin blomma i en vas (se bild i förra inlägg) och hon blev så glad för den. Wayne sa att han hade den bästa kvällen och mormor var helt slut när vi gick därifrån. Myspys på högnivå ♥
 
 

Julbord med vår älskade babi

2015-12-15 @ 17:11:17 Bilder Kommentarer (0)Lilleman kommer få världens bästa julafton .

2015-12-12 @ 23:32:42 Wayne Kommentarer (0)

Tror jag fånga in någon julkänsla idag. Suttit och packat in dessa under kvällen, helt imponerad av mig själv. Kan knappt vänta till julafton och se Waynes reaktion. Iiiiiiih! Julshopping på Ullared

2015-12-12 @ 20:18:19 Bilder Kommentarer (0)


Haft lite tur med cash och julen är på väg så varför inte lyxa till det för lilleman iår? Köpte massor av grejer t honom, allt man köpte var till honom. Han lär dö av glädje, synd att man inte lär få cred för detta utan tomten haha. Som plus i kanten fick man med Disney gänget på gekås tortyren. Träning | 8:e december till 11:e december

2015-12-11 @ 19:59:18 Träning & kost Kommentarer (0)
Tisdag
60 min BodyPump 
75 min Yoga
 
Onsdag
45 min Cykling
30 min Core
60 min DanceStep
 
Fredag 
60 min SatsPowerStep
60 min Box
 
 
 
 Vilken vecka man har haft. Motivationen med träningen var nere i noll men med pepp & monster har det gått hur bra som helst, denna ggn vann inte stressen. Fråga mig inte ens hur jag har fått ihop passen, förmiddag och kväll typ haha. Gett verkligen hundra procent, bara runnit svett varje pass. Detta med och puscha sig själv förbi gränserna var fokus denna veckan. Ex dagens dubbla, fyfan minns ej sist jag tog ut mig så. Tyckte förra lördagens dubbla var kaos, typ ingenting i jämförelse med dagens. Sista spurten på boxen var jag nästan i tårar, mascaran hade bara runnit av och blev utsmetad t den gränsen att jag säg ut som en panda, spydde ärligt i min mun och har bara darrat och mått illa sen dess haha. Fysiken är inte som den en ggn var men det betyder inte att jag skall ge efter för ångesten. I did good this week. Skall njuta av min barnlediga helg med sömn och julklapps handling.
 
 
 

Det har varit jultema hos oss denna torsdagen .

2015-12-10 @ 19:41:00 Baby W 6-7 år Kommentarer (1)
 
Efter att jag rev ner det mesta ur garderoberna för och hitta alla julsaker plus granen - så pyntade vi ihop. Wayne fick stå för designen iår, haha skiljer sig ej så mkt från förra året. Han tyckte det var mysigt. Jag tog en för laget. Sedan gick vi ner till hans skola för och baka pepparkakor & lussebullar. Gjorde faktiskt ngra lussebullar, sen råna man de på kaffe som betalning. De borde ha haft vin, just sayin'.
 
Lilleman verkar ha världens bästa dag, so I'm happy.
 
 

Polisvolontär - Medborgardialog i City

2015-12-10 @ 11:56:32 Bilder Kommentarer (0)


Kasst väder men det gick med lite vilja!


Träning | 30:e november till 5:e december

2015-12-08 @ 10:13:19 Träning & kost Kommentarer (0)
Måndag 
75 min YinYoga
 
Onsdag
60 min Box
 
Lördag
60 min BodyPump
60 min Zumba
 
 
Höll mig frisk men motivationen och vardagslivet höll mig inte helt fokuserad. Missade ett pass och för mkt av och om bokningar. Körde dock all in på varje pass man lyckades få in, känts riktigt ordentligt i kroppen. Har så mkt och tänka på just nu - jobb, komvux, utbildningar och allt annat där emellan. Lider av sömnbrist, trots att jag sover? Jätte konstigt. Denna veckan är lika hetsig som förra. Är på väg in till sats för och köra veckans första pass, inget lite tvång från mig själv och monster inte kan klara av. Tjing! 
 

Mina träningsveckor de senaste, hmm?


Bästa killarna hade sitt födelsedags kalas idag ♥

2015-12-06 @ 21:59:00 Bilder Kommentarer (1)

 

Jultomten hade vägarna förbi polska föreningen idag ..

2015-12-05 @ 22:17:43 Bilder Kommentarer (0)

Facebook har sina fördelar, spec när man upptäcker sådana saker som detta. Jultomten skulle komma på besök nämligen. Det bjöds på sång, teater med finger leksaker och självklart tomten. De som höll i detta var helt underbara, jag visste faktiskt inte att man skulle ta med sig en present så de fixade iordning en till Wayne. Den var fylld med frukt, en tomte och tre kinderägg. Sötnosen sa glatt till mig - detta var exakt vad jag önskade mig mamma! Haha helt underbar. Det hela toppades när de bjöd på polska bakverk, lillen var i himmlen. Gulle hjälpte till och städa efteråt, duktiga killen. Wayne har varit så glad att jag tog honom dit (kramar har getts oändligt), han ville verkligen tillbaka dit ngn ggn. Får hålla ett öga öppet för liknande event för barn, verkade verkligen som personalen ville att vi skulle komma tillbaka dit.
 

Detta var Wayne under hela visiten haha
 
 

Mamma hade samma känsla som jag under dagens Zumba

2015-12-05 @ 12:55:16 Träning & kost Kommentarer (0)

"Fan vad jobbigt, hjäääälp"Tillökning i Sony familjen .

2015-12-02 @ 22:30:49 Bilder Kommentarer (0)

Ett objektiv till Sony för porträtt fotografering. Blir spännande och testa denna. Lär ta en rundtur på fredag på kyrkogården och fota på kalas på söndag

PS fick ett UV filter på köpet, bara för att jag är jobbig av mig hahaBox - där adrenalinet rusar & illamåendet är ett faktum .

2015-12-02 @ 20:23:16 Träning & kost Kommentarer (0)Finaste killen med sina vackra tankar .

2015-12-02 @ 15:22:08 Wayne Kommentarer (0)Tre vägar och gå, påbörja nytt kapitel & samtidigt bibehålla livet och dess vardag .

2015-12-01 @ 11:35:54 Allmänt Kommentarer (0)Design av Tasnim