If you are having a bad day .

2015-07-26 @ 16:27:59 Bilder Kommentarer (0)

.. så går man och kollar på Magic Mike XXL, dansande halv nakna män är ALDRIG fel hihi,

Film, film, film.

2015-07-19 @ 22:15:38 Film tips Kommentarer (0)

Något och roa er med medans jag e borta, speciellt du JD HAHA. Träning | 14:e juli till 18:e juli

2015-07-19 @ 15:25:00 Träning & kost Kommentarer (1)

Tisdag
Dubbelt med Sammy. Fokus ben, rumpa, vader
60 min Zumba
 
Onsdag
Dubbelt upp med Sammy. Fokus bröst&axlar inkl cykling
55 min SatsPowerStep
 
Torsdag
55 min Shape
 
Fredag
Dubbelt upp med Sammy. Fokus rygg&biceps
55 min Yogalates
 
Lördag
Dubbelt upp med Sammy. Fokus mage&triceps
 
 
 12 pass på en vecka efter och ha haft ett såkallat uppehåll i tre veckor är inte illa. Härligt och ha haft Sammy som inspo i gymmet och Jenny som inspo med gruppklasser. Drar iväg till Polen ikväll och som sagt skall man träna där också, skall lägga in mer konditionspass - både med Sammy & med olika pass. Spännande. Känns bra och vara tillbaka och det har inte tagit emot så mkt som jag trodde det skulle göra faktiskt. Skulle ha blivit ett pass idag men stressen/ångesten inför resan och allt som skall göras tog över helt. Vilket underbar unge man har som hjälper sin mamma när hon bara ramlar ihop av en mental breakdown. Men enough. Bra start med träningen och ser fram emot BEAST MODE i Polen, men nu får man fixa det sista innan man dör i hjärtinfarkt.
 
 

Happy Birthday to me?

2015-07-18 @ 20:01:00 Baby W 6-7 år Kommentarer (1)

Idag blir man sjutton år, igen. Ungefär sen den åldern jag började få åldersnoja så har bara bestämt mig och alltid fylla sjutton igen haha. Födelsedagsfirande är la inget direkt för mig. Iår krockar det med Polen resan, orka va bakis hela vägen dit. Så dagen i ära fick börja med gymmet ihop med Sammy - mage & triceps. Sen var det tvätt och ngnstans efter det kollapsade man mentalt. Så mkt och göra och så lite ork. Tyvärr får det bli vilodag imorgon, helt mot min vilja - men min såkallade födelsedagsångest har gjort att jag har inte ens packat eller städat inför resan. Yeey me. Vill ba sova, men smuttar på mousserad vin mamma köpte. Tack, behövdes. Utöver det har jag inget vettigt och säga? Börjar bli grym på och fotografera, även om det bara är Wayne som är min modell - han är ju trots allt sjukt vacker. Ngn som har lust och leka modell for fun?
 
 

This one made me cry .

2015-07-17 @ 22:01:05 Film tips Kommentarer (0)It's friday darlings .

2015-07-17 @ 15:20:00 Baby W 6-7 år Kommentarer (1)
 
Jag hänger inte riktigt med i dagarna när jag inte har skola eller måsten, totalt lost. Enda som har kretsat runt min hjärna denna veckan är träning&kost haha. Kan knappt sova pga det, illa. Morgonen började med dubbelpass med Sammy på Sats - fokus rygg & biceps. Fick en ögongodis framför mig så råka tappa fokuset tills Sammy sa till haha. Lejonkungen i dess vackraste form. Så mkt vackert folk så lite tid? Tufft pass och blev smått illamående efteråt. Dock är det Yogalates som står på schemat ikväll, skojar inte med mitt fokus just nu haha. Fyller tydligen år imorgon? Missat det helt om jag skall vara ärlig. Skall tydligen åka till Polen på söndag också, missat det halvt också. Kan erkänna att första ggn ever har jag bestämt mig och träna under semestern i Polen - vägrar tappa flowet jag har nu. INGA MER URSÄKTER! Skall komma ikapp med alla pass och skall komma tillbaka till min form, som är FYI inte rund haha. Jag skall få konditionen tillbaka så SKALL jag klara av min Safe utbildning, sådeså. Eye of a tiger? Bästa jag kunde komma på, tänk låten haha.
 
Kärlek till Er.
 
 

En underbar dag ♥

2015-07-16 @ 22:12:34 Baby W 6-7 år Kommentarer (0)

Vår dag började med att fröken fick sovmorgon, det behövdes kan man lungt säga då jag kände att jag hade blivit påkörd av en lastbil. No pain, no gain - right? Fick ett infall och dra ut med lilleman och köra basket ihop, antar vi är inne på de sista dgrna av sommaren? Sådär halvspontant drog vi iväg till mormor. Blev lätt förvånad när hon gick med och gå ut och sitta i solen? Blev race ner med rullstolen innan hon hann och ändra sig haha. Hon hade världens gossigaste humör idag och var en komiker till max, bara rann tårar från oss båda och Wayne bara stirrade och undrade vad vi höll på med haha. Visade henne som vanligt bilder på bloggen och ngra videos. Hon var så otroligt vacker idag så det fick bli bilder på henne och lilleman. På något sätt verkar det som om det börjar vända med henne, hon mår liksom bättre med sig själv och livet. Är tacksam för det, spec med tanke på vad hon har gått igenom det senaste och det faktum att hon faktiskt är 89 år.
 
Efter den trevliga visiten blev det off mot Sats Eriksberg för och köra Shape. Dagens andra förvåning var att Jenny var där innan mig? Impad. Härligt med motivation just nu. Fokus, fokus, fokus! Passet kändes riktigt bra och svettigt och taggar redan för morgondagens pass med Sammy på fm, skall avsluta på kvällen med yogalates. Både jag och lilleman var hungriga så vi drog till Hemköp och köpte mat från salladsbaren, nyttigt är det som gäller för denna familjen nu. All-fucking-in. Nu skall man strax krama kudden och lillen. Lilleman känner sig ganska mammig idag då han på väg till Sats råkade somna på vagnen och när jag väckte honom började han panikgråta - han drömde att jag dog. Stackarn. Ibland undrar jag vad som pågår i hans huvud. Älskade misiu.
 
 
 

Rund är också en form - men inte länge till!

2015-07-15 @ 19:13:17 Träning & kost Kommentarer (0)

På förmiddagen körde man dubbelt upp med Sammy - gym & cykling på Eriksberg. Nu på kvällen blev det SatsPowerStep med Jenny i Kompassen. Trots att allt gör ont på mig och jag har fått hemska skavsår är det bara och GÖR'T! Inga ursäkter, som sagt .

2015-07-14 @ 19:56:26 Träning & kost Kommentarer (0)

Planen var Hot Mojo i Masthugget, kommer fram och byter om och får reda på att mini-sats är stängt. Återvända hem? Nepp, nödlösning blev Zumba (utan skor FYI) i Erikberg. The challange is ACCEPTED!Hipp hipp hurra Wayne sex år - ja må han leva!

2015-07-14 @ 15:41:00 Waynes 6 års kalas Kommentarer (0)
 
Lite sent ute med denna videon? Men bättre sent än aldrig? Hade verkligen fullt hus och tycker denna videon visar detta haha. Så mkt kärlek, kommer minnas denna fina födelsedagen länge tack vare alla godingar som förgyllde den! ♥ Kärlek t Er.
 
 
 
Här är en bild på den fina tårtan Cakir ♥ gjorde själv, så sjukt duktig! Hör av Er om Ni bor i Gbg och vill ha en tårta till kalas eller dylikt - gott och prisvärt!
 

Nu jävlar!

2015-07-14 @ 12:48:00 Träning & kost Kommentarer (0)
 
Inte kört på tre veckor av diverse anledningar, men nu är det slut med ursäkter! Måste tillbaka till BEASTMODE. Så kommer använda Sammy som inspo framöver, FUCK yeah.
 
Idag blev det dubbelt upp på gymmet - framsida lår, baksida lår, rumpa och vader. Darrar som om man vore Bambi på hal is, se video nedan - jag står STILL. Ikväll blir det Hot Mojo - nu ska det vara blod, svett och tårar framöver! 
 
 
 
 

We had a getaway weekend ♥

2015-07-13 @ 15:17:00 Bilder Kommentarer (0)
 

Lonesome heart ♥

2015-07-12 @ 22:35:00 Ms Charlie Kommentarer (0)

She is the girl with the big heart, the heart who has been torn apart, the heart she is trying to put the pices back togheter again. The melody of the heart might not sound the same as it used to, but it still beats strong. The heart and the mind don't always work in a sync. The mind wanders and questions the excistens. The heart wants to feel warmth eventhough it's cold right now. Can you bring back the melody? The magical sound? The song, where everything just feels like fire. The girl sometimes tells herself it is to late, the death is just around the corner, the darkness and the shadows are always near. Where is the warm embrace? Where is the touch when you feel like everything will be okay? The healing power of the beat and the light. So she wanders in the land in between, smiling. The sadness in her eyes that no one can see, it's not unhappiness - it's just a feeling of lonesomeness.
 
By Charlie .
 
 

Nu ska man njuta av helgen i goda vänners sällskap .

2015-07-10 @ 20:04:01 Ms Charlie Kommentarer (0)

Inget internet eller telefon är planen, need a break .


En kärleksfull lill-lördag ♥

2015-07-09 @ 16:39:01 Bilder Kommentarer (1)

Jag har ärligt världens finaste vänner, har väldigt få som är i min innersta krets - Disney tillhör lätt den. Lilleman och jag blev bjudna på fin middag med dessert och massor av gott och dricka för de stora och små, sådär lagom lägligt när skolan tog slut och det skulle firas. Helt underbar kväll fylld med kärlek och diskussioner. Wayne & Adam lekte Ninja Ninjago med varandra, helt bästa vänner. Kärlek till Er. Älskar Er.

 

Falk - ett nytt beroende .

2015-07-09 @ 15:28:58 Film tips Kommentarer (0)

Helt ärligt denna var den bästa Johan Falk filmen i denna serien, man satt på helspänn under hela filmen. Längtar tills nästa! Det är såhär vi rullar på Lernia .

2015-07-07 @ 13:51:42 Bilder Kommentarer (0)

Spontan grilla på lunchen
#thuglife
Ibland så kör man spontant

2015-07-06 @ 21:22:51 Allmänt Kommentarer (0)

Med bästa Sandra, kärlek.JAG KLARADE LOGISTIK PROVET!

2015-07-06 @ 13:39:18 Bilder Kommentarer (0)

Känns så bra just nu, vilken lättnad! Någon som är trött efter gårdagens kalas?

2015-07-05 @ 17:14:19 Baby W 6-7 år Kommentarer (0)

.. och lilleman däckade av på det skummaste stället? Haha sötnos! Waynes 6 års kalas ♥

2015-07-05 @ 11:09:37 Waynes 6 års kalas Kommentarer (0)

Igår firades lilleman i efterskott. Massor av föräldrar, barn och kärlek. Helt impad hur alla fick plats i min lägenhet och hur jag inte fick ett psykbryt. Lilleman och Millie blev världens bästa vänner och busade ute på gården fram till tolv medans jag och Stina njöt av vin och musik i trevligt sällskap, perfekt. Alla verkade ha det mysigt och Sammy hade lagat världens godaste mat, nom-nom. Blev kanske inte så mkt bilder som jag önskade men kärlek till Er alla som kom och spred glädje!
 

 

Waynes sex års kalas.

2015-07-05 @ 00:33:48 Waynes 6 års kalas Kommentarer (0)

EPIC födelsedags firande, kärlek t er alla. Time to say goodbye

2015-07-03 @ 19:12:29 Bilder Kommentarer (0)Jag är fan bad ass, punkt!

2015-07-02 @ 11:12:37 Bilder Kommentarer (0)

Jag fixade ta mig fan de idag! Allt klaffade i hjärnan tack vare underbara lärarna. Är så sjukt stolt över mig själv och har officiellt TYA truck kort. Boooom!Jag är fan imponerad av mig själv idag!

2015-07-01 @ 17:04:58 Bilder Kommentarer (0)

Har inte vågat sätta mig i en sådan truck  sedan 2007 & idag fixade jag det bara sådär helt otippat? Läraren gav så mkt positiv energi, kärlek till sådana människor! GODKÄND i LEDSTAPLARE

2015-07-01 @ 15:05:12 Bilder Kommentarer (0)

Känner mig så jävla bra just nu. Två truckar kvar och köra upp! Design av Tasnim