Borås VS Uppsala

2015-03-31 @ 23:33:15 Bilder Kommentarer (1)


En väldigt annorlunda tisdag Dagarna spenderas med och träna & terra Elin .

2015-03-28 @ 16:15:13 Bilder Kommentarer (0)

Som rubriken lyder är det väl mitt liv de senaste dagarna haha. Körde StreetDance idag, eventklass - så kul. Planen för dagen är och mysa med familjen. Nu duscha, yes.Polisvolontär

2015-03-26 @ 21:36:51 Bilder Kommentarer (0)

Del ett av fyra avklarad. Väldigt givande & inspirerande må jag erkänna. Har en väldigt bra känsla om detta. 

Moooooovie

2015-03-25 @ 20:45:34 Film tips Kommentarer (0)Spontant är alltid bäst .

2015-03-25 @ 13:56:56 Bilder Kommentarer (0)

Käka frukost med gangstrarna mitt i centrala stan och konsten och inte kunna uppföra sig. Kärlek!Bra på ett annorlunda sätt ?

2015-03-23 @ 19:13:02 Film tips Kommentarer (0)

Förväntade mig heta scener och ingen handling men blev förvånad. Scenerna fastna man inte för på samma sätt som själva handlingen, dynamiken och kemin, konversationerna och alla dessa liknelser. Var en tripp i min hjärna, haha cant explain it. It was good, fått inspo och faktiskt läsa böckerna nu ..All-in på en söndag .

2015-03-22 @ 21:10:45 Träning & kost Kommentarer (0)

75 min BEASTMODE boxning & 75 min intensiv yoga, detta fick avsluta denna intensiva veckan. 

Skakig fortfarande men vilken känsla i kroppen, EPIC. Är helt slut och tittar med ett öga öppet, verkar som jag skall krama kudden tidigt idag. 

Detta var precis vad jag behövde.Vi behövde en paus från verkligheten .

2015-03-22 @ 12:55:09 Bilder Kommentarer (0)

Mormor verkade må ganska bra igår efter att jag lämnade henne igår. De flesta testresultaten verkar vara bra, lär bli nya på måndag som skall tas. Hon kan fortfarande inte stå av sig själv men hon krigar vidare. Jag hade missat igår helt det faktum och äta, tankarna vandrade på annat håll. Mamma kom på att vi kunde ta en break och kö matfross deluxe på Le Pain Francais i Nordstan. Nam nam säger jag bara, matkoma. Behövdes.
 
Jag har fastnat helt framför serien Empire, kopplar bort verkligheten på mitt sätt. Motivationen för träningen är ngt bortblåst men kör fullt ös idag med 75 min box i kombo med 75 min yoga, yes sir.
 
 

Det blir inte alltid som man har tänkt sig ..

2015-03-21 @ 16:21:54 Bilder Kommentarer (0)


Imorse när mamma ringde så trodde man inte att beskedet skulle vara att mormor skulle åka in med ambulans till östra. Paniken kom som en klump i magen. Pga stress förstod jag inte ens hur jag skulle ta mig dit men underbara Dylan och hans fru Ward skjutsade mig och lilleman, vilken välsignelse och ha så fina vänner. 

Läkarna misstänker en stroke. Alla provresultat har ej kommit än men de få som har gjort det verkar vara bra. Wayne fick gå med sin mormor, ingen ide för honom och vara i den miljön och den situationen. Jag höll på och bryta samman, som tur var e man sminkad så då lyckas man hålla tillbaka tårarna. 

Mormor verkar pigg och väldigt pratglad. Det verkar som hon är undernärd, inte så konstigt med en vikt på ynka 40 kg. På det hela verkar hon ha svår vätskebrist. Ber till Gud att allt kmr bli bra med henne, min lilla krigare. 
Min nya besatthet

2015-03-20 @ 21:18:46 Film tips Kommentarer (0)

Terrence Howard - Eyecandy indeed, yes! 


Skolavslutning , bittersweet feeling.

2015-03-20 @ 12:58:55 Bilder Kommentarer (0)

Detta är världens bästa lärare. Jag och C tyckte att han skulle veta hur uppskattad han är, så vi gav honom blommor och vegan vänlig fika. Denna mannen har fått mig och tro på mänskligheten igen och på mig själv. Han har gjort ett större intryck på mitt liv än vad han ngnsin kommer förstå. Med det sagt är jag glad att skolan är avslutad, no more Gökboet.Vi myser framöver Ninja Warrior

2015-03-19 @ 20:35:46 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)Spontan fotorunda med Susanna, del tre .

2015-03-19 @ 17:30:00 Bilder Kommentarer (0)
 

I did a very very girly thing today ..

2015-03-19 @ 12:29:29 Bilder Kommentarer (0)

Ville tydligen ta kontakt med min feminina sida igen haha. Super nöjd! 

@ Classic Nails, Brunnsparken .Spontan fotorunda med Susanna, del två .

2015-03-18 @ 15:30:00 Bilder Kommentarer (0)
 

Blir en tredje del också, sååå fint .
 

Pilatesboll med hela familjen, kärlek!

2015-03-18 @ 13:14:49 Träning & kost Kommentarer (1)

Äntligen är mamma&Sammy hemma från Thailand. Mamma fyller år idag, 47 år ung. Detta firades med ett pilatesboll pass på Sats ihop med Lise. Hade dunder balans idag och blev rejält svettigt, succé! Spontan fotorunda med Susanna, del ett .

2015-03-17 @ 16:28:28 Bilder Kommentarer (1)

Finns nog inget bättre än och leka fotograf vissa dagar, spec med ngn som gör precis som jag säger. Tycker bilderna kan tala för sig själv va? Så himla fint  
 
 

Måndagen avslutades med BodyCombat 63

2015-03-16 @ 19:15:00 Träning & kost Kommentarer (0)
 
Ett brutalt pass. För många glapp mellan alla combat pass, skärpning haha. Var nära på och bara ramla ihop, det tog emot efter gårdagens box pass. Träningsvärk deluxe! Alltid lika härligt (plus svettigt) och få vara med på Lindas pass, vänsterprassla lite mot Sats med Nordic haha. Träning | 3:e mars till 15:e mars .

2015-03-16 @ 17:34:00 Träning & kost Kommentarer (0)
Vecka 10
 
Tisdag
45 min Yoga
 
Onsdag
55 min PilatesBoll 
55 min DanceStep
 
Torsdag
55 min HotMojo

 
Vecka 11
 
Måndag
75 min YinYoga 
 
Tisdag
55 min BodyPump
+ 15 min crosstraining maskinen
 
Onsdag
55 min Pilates
55 min DanceStep
 
Torsdag
55 min BodyBalance 
 
Söndag
75 min Box
+ 15 min crosstraining maskinen 
 
 

Ja, lite slarvigt med träningsuppdateringarna igen - men man har hållt igång. Förr förra veckan blev det lite konstigt med träningen och landade på enbart fyra pass? Var allmänt trött den veckan och helgen valde jag och lata mig, so weird? Så förra veckan ökade jag till åtta pass, planen var nio men motivationen för Step flög bort igen. Denna veckan är det inga ursäkter med det, måste göras! Känner att deadlinen närmar sig med det! Fått med Paula på många pass, som det kanske har märkts av haha? Ny medlem i Sats familjen, underbart!
 
Livet är lite på full fart just nu. Klarat av skolan så ledig fram tills min utbildning på Lernia börjar, lager och logistik. Känns dunder och fick det bekräftat idag. Life is good. Denna veckan startar jag med ett BodyCombat pass, strax, på Nordic Wellness ihop med underbara Linda. Yeey, som sagt life is good. 
 
 
 

Konsten och döda sig själv på en söndag, heeeelt underbart!

2015-03-15 @ 17:30:47 Träning & kost Kommentarer (0)

Sweet Jesus, jag har ej kört box sedan november om jag inte minns det fel? Så tyckte de var en bra idé och köra fullt ös medvetslös 75 min box plus en kvart på crosstraining maskinen. Inte kört på Sats sen torsdag också, detta var döden haha. Mår så himla bra nu och är helt dränkt efteråt, mascara överallt. Är som vackrast då! Så underbart att Paula följde med så man fick motivation. Mitt hjärta slår för Er . Ni betyder allt ♥

2015-03-14 @ 19:41:47 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

Jag blev väckt imorse av Wayne runt sju, ingen minsann sovmorgon som jag hade planerat. La mig två inatt så kände mig ej direkt sympatisk haha. Måste ärligt börja dra ut någon kabel ur tvn när jag lägger mig, lilleman är besatt av Cartoon Network. Jaja. Planen för dagen var och ta ut mormor i rullstolen så vi alla tre kunde njuta av det sköna soliga vädret idag. Som en åsna som inte kunde rubba sig var hon. Fattar att rullstolen är en känslig punkt men och sitta inne på en fin dag hade varken jag eller lilleman lust på. Så tur i oturen fick man besök av Lawe istället. Vi drog på en liten promenad. Körde ngn weird form av picnic ute och tjötade. Bara var. Helt underbart.
 
En scenario som hände igår glömde jag nämna haha. Var en olycka i SKF igår så gick bara ersättningsbussar. Vagnen stannade i Nymånegatan och alla skulle av. Wayne var precis bakom mig och när vi skall av kollar jag inte bak utan bara tar handen bakom mig, för och hålla i hans hand. Vänder mig om - japp där står det en kille istället och min hand på den delen av honom som jag ej bör ha min hand. Jag ville bara dö. Han gjorde inte det hela bättre med och le. FML. Tog Wayne i handen och bara gick så fort jag kunde. Haha ärligt vem gör så? Story of my life.
 
Denna lördagen har inget mer och erbjuda så det blir och inta soffläge och glo film. Yes.
 
 

Dagar där du blir förälskad i dig själv ♥

2015-03-14 @ 10:15:00 Ms Charlie Kommentarer (1)
 

Den bästa versionen av fredagsmys om du frågar mig, kärlek ♥

2015-03-13 @ 23:34:00 Bilder Kommentarer (1)
 
Vilken underbar dag man har haft idag.
 
Morgonen började dock i panik då jag skulle ha mitt sista prov i skolan, sådär avgörande för betyget. Inte pluggat alls inför det trots att jag har haft flera veckor på mig - hjärnan har bara lagt av. Så var i skolan typ två timmar innan, satte mig på golvet och pluggade med en monster low carb brevid mig. Läraren var så underbar så när han dök upp körde han en genomgång med min inför provet, hur underbart är inte det? När provet väl skulle göras körde jag bara på - fick fan skrivkramp? Blev godkänd och därmed godkänd på allt, färdig med skolan. Vilken känsla! Har möte med af på måndag, ser ut som jag skall hoppa på en lager och logistik utbildning runt den 26:e april. Har till och med hittat mitt truckkort haha. Däremellan drar polisvolontär utbildningen igång. Livet rullar på åt rätt håll känner jag. Sådan glädje det ger mig. Skall nu skapa motivation för och göra klart min step keografi, inte ge upp!
 
Dagens planer var och möta upp underbara JD. Fotodags som alltid. Älskar våra fotorundor. Trots att det var olycka vid SKF och solen hann nästan gå ner så fick vi till riktigt fantastiska bilder, don't you agree? Lilleman var super mysig ibörjan men sedan verkade han inte lika alls pepp som vi var haha. Vi käkade rullar på en restaurang och lillen fick lite fredagsmys av JD - godis. Jag följde mitt begär och drog till Hemköp och köpte Oatly havredryck choklad, nam-nam. Liksom finns inget och klaga på idag. Som pricket på i:et fick man uppleva sol och värme idag, känner att det väcker kroppen och sinnet till liv. Älskar´t.
 
Tack för att du finns JD ♥
 
 
Lång kofta - HM, 299kr
Linne med Kurt Cobain tryck - HM, 149kr
Dr Martens skor - Shock, 600 kr (på rean)
 
 

A good one

2015-03-12 @ 22:01:28 Film tips Kommentarer (0)Svettigt & harmonisk BodyBalance pass på Sats Landala

2015-03-12 @ 13:29:59 Träning & kost Kommentarer (0)Våren verkar vara på G

2015-03-11 @ 10:14:33 Baby W 5-6 år Kommentarer (1)

Wayne imorse:

"Mamma dags och vakna klockan ringer! Livet ska man leva!"

Vart får han allt ifrån haha?


Spontant finbesök. Kärlek!

2015-03-10 @ 16:54:16 Bilder Kommentarer (0)

Hönorna kacklar på för fullt.


BodyPump - CHECK!

2015-03-10 @ 12:38:14 Träning & kost Kommentarer (0)

Lite förvirrad instruktör idag men samtidigt så var man själv döende - innan monster low carb dvs. Jävla beroende haha. Så himla kul och tvinga med Paula på pass, dubbel pepp liksom. Jag avslutade med en kvart på crosstraining maskinen, love hate haha. Skönt och ha träningen för idag avklarad! 75 min Yin Yoga ihop med Paula fick starta denna veckan .

2015-03-09 @ 20:35:09 Träning & kost Kommentarer (1)

Påfyllning av RMI deluxe, precis vad jag behövde idag. När man har en dålig dag får man påminna sig om alla framsteg man har gjort.

2015-03-09 @ 18:11:12 Filosofi Kommentarer (1)
Idag är en sådan dag där jag låter min hjärna rulla på som ett jävla tåg som blivit kapat, måste tillåta mig själv och ha sådana dagar också antar jag. Livet är inte en dans på rosor och är man en känslomänniska är det lätt hänt att man tar väldigt mycket in till hjärtat. För och nackdelar som med allt annat. 

I fredags hade jag ett möte på arbetsförmedlingen, ett möte jag insåg att jag hade ångest inför när jag på lektion inte kunde koncentrera mig för fem öre på. Jag hade inte varit på det stället sen jag smockade in i väggen för x antal år sedan. När jag var tvungen och bete mig som en psykopat för och bli tagen på allvar. En mörk och jobbig period i mitt liv som skulle visa sig nu i efterhand att det var det bästa som kunde hända mig, för idag är jag en ny människa.

Jag brukar inte skriva så mycket om det privata längre men känner att jag bjuder på det idag då jag själv behöver läsa hur bra jag faktiskt är? Jag möttes upp av min kontakt jag har. Han insåg ganska snabbt att jag ville fly, men bara sådär möts jag av min gamla handläggare. Hon som såg mig för hur jag egentligen var, hon som sa att det var "okej". Jag behövde ej le om jag inte ville och jag behövde ej gråta för att hon skulle förstå allvaret. Hon var den enda som lovade och hjälpa mig och som höll löftet, jag har henne och tacka för mitt liv och den jag är idag.

Mitt i allt dök kvinnan upp i af som mötte mig när allt var som värst. Våra möten minns jag än idag inte, bara att jag bröt samman helt. Tack vare henne fick jag kroppskännedomen, tack vare henne kunde jag påbörja en resa som jag då inte var ens villig och påbörja. Sen var det han mannen, han som alltid förstod mig - han var där och honom skulle jag ha möte med. Han var grön, ett tecken på något positivt.

Helt plötsligt slog det mig - här stod alla människor som faktiskt hjälpte mig, som gav mig en ny chans på livet. De gav mig inte bara acceptans - de gav mig tid, verktygen för och lära mig om (KBT och kroppskännedomen). De gav mig en axel och gråta på och lyckades övertala mig om att allt kommer bli bra, trots att jag inte trodde på det så fortsatte de och gav aldrig upp. Jag började nästan och gråta, jag som slutat med det? Jag blev så rörd, alla var samlade.

Jag slängde iväg mig massor av tack och kärleksförklaringar ikombo med lite gudadyrkan. Jag i ett nötskal. De blev också rörda. De såg skillnad på mig. Jag kände mig inte längre som utbölingen utan jag var en del av gänget - jag var lika mkt värd. Den känslan är den bästa känslan i världen för mig - för jag trodde aldrig den skulle bli möjlig. 

Mötet hölls och jag insåg hur positivt jag tänkte. Fröken negativ? Hur jag började planera en framtid och jag kände inte rädsla utan glädje? Hur jag vill inte ge upp utan fortsätta och kriga vidare - för och vara lycklig och ha ett bra liv. Jag insåg hur mkt jag har förändrats sen jag var där sist. Den brutna tjejen som kom in med tårar över sina kinder - jag är inte henne längre. Den känslan.

Mötet blev längre än vad jag trodde den skulle vara. Missade träningen, men ingen ångest över de. Jag vet vad jag vill nu. Planen är och börja en utbildning snart, kanske april, helst inom lager och logistik - som skall leda till praktik och sen till jobb. Jag vill detta, jag? Låter kanske sjukt för vissa men för mig har detta varit som om jag skulle vinna på lotto - totalt omöjligt. 

Jag gick därifrån med en underbar känsla - från arbetsförmedlingen med massor av myndighetsfolk? Haha aldrig i mitt liv att det scenariot skulle utspela sig. Jag kände hur känslorna började bubbla upp. Jag ringde Lawrencia. Min ängel som har varit där sen dag ett och som aldrig gett upp om mig eller fått mig och känna mig mindre värd. Du betyder allt. Denna gången grät jag tårar av lycka - jag ser ett ljus i tunneln.

Jag har kommit så långt i mitt tänk. Jag har insett vad som skadar mig. Jag ger fokus där det behövs och jag inser att kärleken för mig själv är avgörande i varje situation. Jag är inte perfekt och jag är inte färdig med min resa, men jag är en jävla bra bit påväg. Jag är inte längre tjejen som ser allt svart och tänker "jag vill inte dö men jag vill inte leva". Jag har fått en andra chans i livet. För det är jag evigt tacksam. Och jag är grym, jag vågade gå ur min comfort zone.


En fredagskväll där vin och sång var i fokus ♥

2015-03-07 @ 22:30:00 Party party Kommentarer (1)

Såhär kan det gå till när man festar ihop med Disney?

2015-03-07 @ 20:53:41 Videoklipp Kommentarer (0)
Varning, detta är väldigt egen humor haha
Hey, man lever bara en gång - right?
 
En duett mellan mig och Adam haha
 
Hahaha såhär blir det när vi alla möts över vin, så jävla succé.
 
 
Jag minns inte sist jag skrattade såhär mkt när jag har redigerat något hahahah. En så himla kul kväll precis vad jag behövde, kärlek till Er. Skall mecka med bilderna nu om jag orkar och skratta vidare HAHAH.
 
 

EPIC

2015-03-07 @ 07:00:07 Ms Charlie Kommentarer (0)Brutalt Hot Mojo pass nu på kvällen med fina Paula .

2015-03-05 @ 20:47:18 Träning & kost Kommentarer (0)Då var håret fixat!

2015-03-04 @ 16:41:01 Bilder Kommentarer (0)Pilatesboll & lunch på Paprika med JD .

2015-03-04 @ 13:31:33 Träning & kost Kommentarer (2)Matlagning á la Wayne - Live in action .

2015-03-03 @ 21:15:00 Videoklipp Kommentarer (0)
 
 
Jag har hamnat i en fas där jag skall filma allt haha, well well .. Duktiga killen som lagar mat och kläcker ur sig kommentarer och gör olika gester haha.
 
 Älskade Chucky ♥
 
 

Vår älskade babi ♥

2015-03-03 @ 17:51:30 Bilder Kommentarer (1)

De senaste månaderna för mormor har varit jobbiga, spec för oss. Mamma om någon. Jag har valt och fly när det blir för jobbigt .. Plus det blev jobbigt för Wayne och se henne förvirrad och i ett dåligt skick, han pratade om att hon skulle dö och bröt samman. Lite på den banan har det varit. Mormors nya medicin gjorde henne ännu mer förvirrad och jag trodde ärligt ett tag där att det skulle sluta hur illa som helst. Pratade med personalen om och ta bort hennes nuvarande medicin men de bad mig och härda ut - och tur att jag gjorde det? För de senaste två ggrna jag har varit där, under två veckor, så har hon varit som sig själv? Hon har haft ett bra humör och inte stissig och ledsen som hon har varit  de senaste månaderna. När hon väl har blivit förvirrad så har hon suttit och skrattat åt det när hon kommer på det själv. Like back in the days, sätter ett leende på mina läppar. Man måste ta vara på dessa bra dagar hon har.
 
Idag tog jag med Wayne också, till min stora förvåning ville hon vara med på bild ihop med honom. Hon såg så vacker ut idag och tycker verkligen bilderna visar det. Har suttit de senaste ggrna och visat henne bilder från bloggen, så jag har saknat och dela de stunderna med henne. Skulle gärna komma fler ggr nu till henne men med magsjuka som härjar hoppas jag att vi ej redan har blivit sjuka? Haha mormor är en av de få som inte har blivit smittad då hon aldrig går ut från sitt rum eller umgås med ngn, tur på ngt sätt? Jag hade jätte mysigt med mormor idag även om Wayne var på helspänn så ville han hjälpa till med mormor. Duktiga killen som är fylld med kärlek.
 
Kochamy cie babcia ♥
 
 

Yoga kan skapa mirakel .

2015-03-03 @ 12:33:32 Träning & kost Kommentarer (0)

Inhale love - exhale hate
Inhale confidence - exhale doubt 
Inhale beauty - exhale uglinessDagens Wayne citat .

2015-03-03 @ 10:01:20 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)
"Mamma varför är inte du kär i någon?"

"Öhm, jag vet inte .. Eller ah .. ?!"

"Men mamma ska du inte gifta dig med någon? Jag kan betala det!"


Hahah what the FUCK!?


Mästerkocken är äntligen i farten igen!

2015-03-02 @ 19:41:50 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

Tror jag och lilleman har inte gjort storkok sen sommaren? Typ när morfar var här? Slarvigt! Var på BVC förra veckan med Wayne och vikten landade på 34 kg och längden på 125 cm. Inga super siffror, dvs vikten. Så nu får det faktiskt bli stooooor skärpning med kosten, redan hållt på en vecka nu med lillen - tar emot för honom men så är det. Får passa på och sköta mig jag med, så börjat om igen på Atkins. Nu skall motivationen komma punkt liksom. Men dagens storkok landade på 20 portioner - fisk, paprika, purjolök, morötter och matlagningsgrädde. Nam-nam. Nyttigt och hemlagat, kan ej bli bättre!
 
Sitter nu och meckar med tvätten, är helt slut och huvudet dunkar på - tur att man har lilleman som hjälper till! Denna måndagen har inte så mkt och erbjuda mer. Gäller och ta tag i bombnedslaget i köket, dvs disken haha. Längtar tills yogan imorgon, lär svänga förbi mormor efteråt och kolla hur det är med henne - förhoppningsvis är magsjukan på äldreboendet över annars lär jag bli sjuk. Ingen tid för sådant minsann haha.
 
 

Igår hade vi finbesök ♥

2015-03-02 @ 15:51:00 Bilder Kommentarer (0)
 
Äntligen träffades jag och Linda efter många om och men, typ inte setts sen oktober? Illa haha. Lillen har växt och det har blivit fart i benen på honom, Lord har glömt av hur småbarn håller igång haha. Men man fick mysa lite, jag och Linda fick prata hål i hjärnan på varandra. Wayne och Kevin verkade vara båda lite off igår? Så kan de vara ibland.
 
Idag är vi hemma då Wayne klagade på huvudvärk hela dagen igår. Så planen är och laga storkok och sen tvätta, enkelt liv eller hur var det? Har för övrigt en dålig dag. Blir trött när man inbillar sig det värsta och när man väl får svaret sedan så kan man inte göra ngt med det alls? Sen gick en vän från gymnasiet bort igår, en bra människa och en pappa. Denna dagen känns lite tung idag. Får rycka upp mig och fixa iordning middag till mig och Chucky.
 
 

Design av Tasnim