It seemed like a good idea at the time .

2015-05-31 @ 13:31:53 Bilder Kommentarer (1)

Bakis deluxe @ loppisen i Majorna 


Andra lång .

2015-05-30 @ 16:46:57 Bilder Kommentarer (0)

Ölen ropar våra namn, hör ni? Blivit numera en serienörd, men ..

2015-05-29 @ 22:12:03 Film tips Kommentarer (0)


Vart lite dåligt med filmtittande nu det senaste, tro det eller ej haha. Dessa kan man dock rekommendera. En som föll mig precis i smaken är filmen nedan. Sådär härligt knasig och knappt logisk, a trip of the mind. 


Fredagens dubbel avslutade denna intensiva veckan .

2015-05-29 @ 14:18:02 Träning & kost Kommentarer (0)

Behövde en paus idag kände jag & med paus menar jag träning. Dansade loss på DanceAerobic, glädje i kombo med astma haha. Sedan joinade JD mig på en intensiv yoga, att man kan bli så svettig som jag blev idag är imponerande. Dränkt i svett och endorfiner, huvudvärken är ett minne blott och leendet är tillbaka på läpparna. Namaste och sprid kärlek denna underbara fredagen.
Dagis avslutning a la gårdsfest .

2015-05-28 @ 20:40:00 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)
 

För det första jag har äntligen klurat ut en bättre redigering. Photoscape boom haha, tog bara hundraår? Minskade bilderna till 700 och ta-da typ som på datorn. Sen att jag nu använder två program är skitsamma, men tidskrävande haha.
 
Idag var planen och fira att Wayne skall börja skolan till hösten och avsluta dagis, har verkligen undvikit sådant genom alla åren men med tanke på detta så tog jag en för laget haha. Wayne fick diplom och medalj att han har gått i dagis, så stolt mamma var man. Plus i kanten var all fantastisk god mat som föräldrarna tog med sig, FYI så köpte jag bullängder till folket. Jag hamnade i en matkoma deluxe, leka hamster när saker bjuds är de shit haha. Självklart tog jag hem en massa, man slänger ej mat! Så har nog mat för hela helgen, succé.
 
Faktiskt väldigt mysig eftermiddag och gott om inte annat haha. Nu är det nog dags och lägga sig strax? Lillen väckte en 05.15 så känner mig helt slut och inte gör detta vädret det hela bättre. Kärlek till Er.

 

Jag & JD ska iväg på ett DanceStep äventyr .

2015-05-27 @ 17:51:21 Träning & kost Kommentarer (0)Them feels ..

2015-05-27 @ 09:20:53 Bilder Kommentarer (0)Kan det inte bli fredag nu?

2015-05-26 @ 13:54:20 Bilder Kommentarer (0)

Sömnbristen har tagit över idag helt ..

Träning | 21:a maj till 23:e maj

2015-05-25 @ 20:42:26 Träning & kost Kommentarer (0)
Torsdag
55 min Yin Yoga
55 min DanceAerobic
 
Lördag
Cirka två timmar Zumba
90 min gymmet med Sammy, fokus ben och triceps
 
 
 
 Alltså jag vet jag suger på och sprida ut mina träningspass, något jag måste verkligen jobba på - helt ärligt är jag mest imponerad av att jag ens orkar träna? Skolan sliter ut mig en aning om jag skall vara ärlig och energin är något bortblåst. På det hela känns det som man har sömnbrist trots att man sover ändå många timmar? 
 
Planen är och kicka igång träningsveckan imorgon, punkt. Fick ett infall nu mot kvällen och sanerade lägenheten. Genomsvettig och dränkt i ångest haha. En skön känsla. Skall varva ner till CSI strax och leva på helgens härliga energi för och tagga skola imorgon. Kärlek t Er. 
 
 

Älskade Hillevis ♥ 25 års fest .

2015-05-24 @ 21:38:00 Party party Kommentarer (0)
 
 
Lite som bilden ovan är det, hör och häpna men fröken tog enbart bilderna nedanför. Jag hade ärligt helt enkelt för roligt haha. Ge kärleksförklaringar till Hille, dansa med barnen, äta massa god fantastisk mat, engagera mig i pinsamma konversationer och stalka folk - allt i en härlig blandning av alkoholens dimma haha. Synd att man tog ingen selfie igår, hade en härlig bohemisk look - oh well haha.
 
 
 
 Den kärleken jag har för denna kvinnan är enorm, tack för ännu en epic kväll man kan berätta galna historier om för sina barnbarn i framtiden haha. Nu är det countdown till nästa år haha. Love you honey ♥
 

Det nalkas fest .

2015-05-23 @ 18:35:56 Ms Charlie Kommentarer (0)

.. och fröken är sen ?Lördagens andra dubbla pass .

2015-05-23 @ 16:36:00 Träning & kost Kommentarer (0)

Jag är inne i något psykos mode idag för och komma ikapp mina sex pass, vilket jag gjorde haha, Däremot blev det fyra pass idag på en gång, mitt max är egentligen tre per dag men ibland får man bryta sig ur tvångstankarna haha.
 
Blev 90 min av madness med Sammy - ben & triceps. Är impad av mig själv att jag orkade efter Zumban. Blev 60 kg i squats och 80 kg i benpress, goodie. Känner mig helt slut. Fest ikväll hos Hille och funderar starkt på och kö platta skor haha för lär krypa annars.
 
Feeling awesome, boooom.
 
 
 
 
My treat efter all träning, världens dyraste frozen joghurt. Men man vandrade runt halva Gbg för och komma hem och ta en vagn, så det var värt. FYI så tog det mig nästan två timmar och komma hem, pga Göteborgs varvet.
 
 

Zumba with The Brutez Brothers

2015-05-23 @ 12:21:10 Träning & kost Kommentarer (0)

Omg detta var det bästa jag har varit med om Zumba med två as heta amerikaner i två timmar är helt dränkt haha. Nu är det dock strax dags och kö dubbelt på gymmet med Sammy, lord have mercy.


Sista dagen på veckan .

2015-05-22 @ 11:37:18 Bilder Kommentarer (0)

Stretch, VIP plugg med the crew, bitterfittor med damp, gratis dunder mat från ens sydamerikaner, Kim K's sista dag så man kramas massa och åka bil till Lidl som avskeds tripp. Hoppas man kommer in på kvällens yoga, behöver lite RMI idag känner jag. Dance like nobody's watching

2015-05-21 @ 19:05:16 Träning & kost Kommentarer (0)

Så underbart danceaerobic pass, I love it! Som plus i kanten stötte man på Disney på Sats, kärlek.Yin Yoga - den bästa gåvan du kan ge ditt inre

2015-05-21 @ 13:43:01 Träning & kost Kommentarer (1)Svenska mässan med Lernia gänget .

2015-05-21 @ 11:42:15 Bilder Kommentarer (0)
 

En annorlunda dag med skolan - truck och logistik. Fick köra ngn trucksimulator, nej nej och återigen nej haha. Fick se SM i skjutstativ, så duktiga!  Plus i kanten var all god mat man fick, gratis. Nu är det dock dags för Yin Yoga på Sats Kungsgatan, succé. 
Black&white

2015-05-20 @ 18:25:32 Bilder Kommentarer (0)

Startar morgonen med stretch .

2015-05-20 @ 09:22:54 Bilder Kommentarer (0)

Blickarna på Lernia är priceless haha
Är sååå tröttGdansk med mamma ♥ Maj 2015 .

2015-05-19 @ 20:24:00 Polen 2015 Kommentarer (0)

Ja, vi hade en liten "get away weekend", bara jag och mamma. Ibland behövs pauser, detta hade ej varit möjligt utan Sammys hjälp med och vara med Wayne under helgen. Med det sagt var Sammy otroligt saknad! Spec när man såg norrmännen, Sammys norska e awesome - haha lite internt. Lite kärring varning på mig då det ej blev fest på båten för min del, varken dit eller tillbaka - valde och sova haha. Konstigt nog kändes det lugnande när båten gungade. Tror dock inte mamma delade samma åsikt haha. Stackaren.
 
Vår visit i Gdansk bestod av och köra lite sightseeing i Gdansk, passade på och fota lite. Blev väldigt få, måste lära mig och ta mer bilder på saker och inte personer? Däremot fick man in väldigt fina bilder på mammsen, för en ggns skull blinkade hon inte. Vi hann med lite shopping, naglar och tjockade till oss på polsk mat - okej kanske mest jag haha? Avsutade som sagt vår visit på en kommuntistisk bar. Öl med hallonsaft hade man suckat efter och som grädden på moset fanns det underbara shottar flör 10 kr styck. Nu i efterhand önskar jag att man hade hamnat där på baren tidigare haha. Nästa ggn lär jag skippa allt och dra med Sammy dit och ba shotta Zubrowka haha.
 
Mamma och jag hade våra små äventyr däremellan. Tamponger för 60 kr då jag glömde det och min kropp hatar mig ibland haha. Inte blev saken bättre när det var ett bad och kom på tröjan och mamma fick hjälpa mig och tvätta och föna linnet på toaletten, intressant syn för alla haha. Bjuder på det. Sen hamna jag och mamma i en konversation om kycklingar, tuppar och hönor. Den pågick i timmar och Samy drogs in via sms haha. Vet än idag inte vad som är sant så delar inte med mig av ngra detaljer haha. Sen vid ankomsten till Karslkrona Stena Line terminalen var jag och mamma de första som gick ur båten, kommer fram till två dörrar. En står "dont open" och var stängd, den andra var larmad. Fröken Charlie öppnade den larmade - ja, för hur skulle man ut annars haha? Då gick larmet i hela byggnaden, på högsta volym. Tull polisen verkade inte super nöjda, deras ögon förklarade deras känslor haha. Men alla fick en bra väckning a la Charlie style haha, vem är ens förvånad?
 
Idag skulle det ha blivit skola men "mästerverkett" (som en vän sa haha) tog över och jag har varit sängliggandes hela dagen, suck. Dock väldigt mysigt och veta att jag är saknad av mina vänner i skolan, kärlek till Er ♥. Så får väl hoppa strax i säng för och vakna tidigt imorgon och komma ikapp med skolan, förhoppningsvis avslutar jag dagen med DanceStep - det var ju ett tag sen nu?
 
 

ITräning | 7:e maj till 16:e maj

2015-05-18 @ 19:58:07 Träning & kost Kommentarer (0)
Vecka 18
 
Vilovecka pga skolstart
 
 
Vecka 19
 
Torsdag
55 min DanceAerobic
 
Fredag
55 min Power
 
Lördag
Två timmar gymmet med Sammy
 
Söndag
75 min Box 
30 min Bootylicious
 
 
Vecka 20
 
Fredag
1 timma & 15 min gymmet med Sammy
55 min DanceAerobic
55 min Yoga
 
Lördag
En timma gymmet med Sammy
30 min Box med Ove
 
 
 Ja konsten och kunna anpassa träningen till en heltidsutbildning. Vaknat runt fem varje morgon, första veckan var jag ärligt död - ist för och skapa mer ångest över allt valde jag hoppa över en vecka. Efter det har la latheten kickat in en aning, så startat träningsveckorna sent - men fått in sex pass! Tungt men måste komma tillbaka till min fysik, har låtit berg och dal banan i mitt liv få övertaget och jag kan inte fortsätta med det. Dags och förbereda sig hur ens framtida verkliga liv skall se ut. Just nu försöker jag bara se de positiva med allt, tror man kommer längre med det! Men nu är det dags och sova, haha as trött och back2school imorgon samt Sats.
 
 

Nya naglar @ Nail Express Gdansk .

2015-05-18 @ 18:15:25 Polen 2015 Kommentarer (0)

Helt fabolous.Weekend i Gdansk .

2015-05-18 @ 15:53:28 Polen 2015 Kommentarer (1)

Så himla härligt och bara ta en paus från vardagen. Mamma och jag hann och fixa naglarna, shoppa, äta massor av god polsk mat, synda med bakelser och avslutade på en kommunistisk bar med och kö shots för 10kr styck och öl med hallonsaft i. Rena lyxen eller vad? Tog några få bilder i Gdansk kommer upp imorgon skall gossa med monstret nu och mentalt ladda inför skolan imorgon.Auf widersechen

2015-05-16 @ 19:03:39 Allmänt Kommentarer (0)

Dags för en mini-semester till Gdansk med mamma. Wayne och Sammy har en kill helg ihop. Win-win? Dubbelt upp med dreamteam!

2015-05-16 @ 12:08:37 Träning & kost Kommentarer (0)

90 min av ren madness, älskart! Först blev det bröst, biceps och axlar med Sammy sen vaknade thaibox mästaren inom Ove till liv. Fan vad awesome det var och boxa ut morgonens aggressioner, BOOOM! Resultat? Fyra brutna naglar, såååå värt! 

Feeeeeling awesooooome! Ska darra vidare haha.Kläm fredan' firades med och vara dränkt i svett och endorfiner!

2015-05-15 @ 14:29:02 Träning & kost Kommentarer (0)

1 timma och 15 min ben/rumpa/vader med Sammy - Check!

55 min DanceAerobic - Check!

55 min Yoga - Check! 


Vilken energi jag fick idag! Boom alla på raken, som vanligt startar jag träningsveckan på en fredag haha. Imorgon blir det dubbelt med Sammy på morgonen sen är det off till Gdansk. Ha en gossig fredag! En solig dag i Göteborg .

2015-05-14 @ 18:30:32 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

Vi syndade då med lite glass, hihi vad busigt! Självklart skall jag alltid matcha tvätten med fint väder men har inget val, knappt ngt som är rent? Lite me-time @ Mai's beauty denna lediga torsdagen .

2015-05-14 @ 15:54:27 Bilder Kommentarer (0)

Tre och en halvtimma senare och man känner sig som en ny människa, och väldigt kvinnlig. I shall embrace it haha. Pedikyren var jag nog mest nervös över och bättre blev det inte när hon drog fram denna svampen man putsar med och ngt rakblad man tar förhårdnader bort med, genomsvettig och panikslagen i form av fniss deluxe. Ögonen gick sådär i början då de skakar as mkt men när man väl kom in i det så somna jag haha.

Pedikyren kmr jag lätt göra om! Ser fan skillnad på första ggn. Ögonfransarna får jag se hur de kmr gå ihop med ens liv. Men är mkt nöjd och känner mig fräsch. Plus att jag kan sova ngt längre nu när mascaran inte behövs lägga på haha,God natt .

2015-05-13 @ 20:53:35 Bilder Kommentarer (0)När onsdag omvandlas till fredag - dags och ta långhelg!

2015-05-13 @ 16:38:36 Bilder Kommentarer (1)

Känner mig änna duktig idag i skolan. Gjorde cv och påbörjade personligt brev, af nöjda och belåtna. Fick uppgifter om truck och jag och Mattias svarade på alla frågor - 10 kapitel totalt.

Så nu är det dags för lång ledigt för min del. Så himla skönt. På lördag åker man till Gdansk med mamma så blir ej skola förens på tisdag. Morgondagen kommer börja med sovmorgon, succé. Känner mig pannkaka i huvudet och är allmänt sliten. Magen har krånglat så träningen har inte blivit av än - men veckan är inte över än.

Nu hämta chucky och glo film i pyjamas - living the good life? Är så glad att jag har mitt lilla gäng i skolan, they make me carry on - kärlek t Er.Ur funktion .

2015-05-12 @ 19:23:14 Allmänt Kommentarer (0)Min lilla FC Barcelona spelare .

2015-05-11 @ 21:01:00 Baby W 5-6 år Kommentarer (1)

Intressant dag. Kom på att jag hade sjukt många ärenden och sköta via telefon och iPaden, höll på och tappa de. Tur var så hann man med allt, minus en grej. Däremellan klunkade jag nog livsfarliga mängder energydrycker plus i kombo med matte = Charlie i psykos skratt. Vi bjöd med en till i vårat gäng, knäppisarna blev knäppare med herr stalker. Så internt, I love it.
 
Efteråt drog jag mot dagis för och hämta Chucky och vi tog en sväng förbi mormor, fööör länge sedan nu. Mormor hade en väldigt bra dag och skrattade och skämtade. Armen som har tagit stryk pga stroken försöker hon träna upp så jag krama hennes ena hand och hon kramade den hårt tillbaka - någonstans däremellan börjar hon skratta och säga "Ja, inte konstigt att jag är stark i den handen, det är ju den som fungerar haha. Sen vart min andra hand är, den sjuka, har jag ingen aning men jag antar den är väl här någonstas?". Hon säger detta och vi båda brister i garv, älskade mormor. Sen kollade vi igenom bilder på bloggen. Hon var så glad så, det värmde i hjärtat.
 
Tog en vilodag idag från träningen och la fokus på quality time med Wayne. Vet ej hur men han lyckades övertala mig till fotboll haha. Var tydligen FC Barca VS Polen men bara i form av skott plus målvakt. Haha tur de för mer än så vet jag ej haha. Han körde ngn seger snurr runt sig själv varje ggn han gjorde mål, sötnos. Men nu skall jag gossa in mig vid monstret. Imorgon blir det typ sovmorgon då jag skall till läkaren med Wayne, sen skola. Nattis godingar!
 
 

On point!

2015-05-11 @ 16:42:14 Allmänt Kommentarer (0)It's monday darlings .

2015-05-11 @ 12:37:40 Bilder Kommentarer (0)

Current mood - fake it! 
En hardcore söndag ihop med Audun.

2015-05-10 @ 17:55:12 Träning & kost Kommentarer (0)

Hur skall man spendera sin söndag? Jo med och kö 75 min box och 30 min bootylicious. Döden. Höll på och tuppa av, gråta, svor en del, mascara överallt, dränkt i svett, blev kickad i underlivet, har ett blåmärke på tutten, en nagel flög av och illamående på det - precis som det skall vara!

Väldigt motiverande och köra med Audun, behövde puschen då jag knappt kan gå på benen efter igår haha. Blev så illa ett tag att han fick hjälpa mig och andas, det ni! Nu hem och ligga i fosterställning, tjing! Lördagen bjöd på dubbelpass .

2015-05-09 @ 23:53:00 Träning & kost Kommentarer (0)
 
Var något smartare idag än vanligtvis innan mina & Sammys psyk pass - käkade en stor frukost = inte lika snurrig och illamående som vanligt. Gårdagens pass tog mer än vad jag trodde, heja dö i benen. Sadisten som Sammy är (me like) så skulle vi självklart köra massa ben och armar. Mycket reps. Fanns knappt ngn del av hela mig som inte var helt dränkt haha. Så nu taggar man inför kommande lördag, dubbelt med Sammy igen. Men imorgon står det box på schemat. Nu väntar dock sängen, krama kudden!
 
#dagens selfie i gymmet
#nöjd tjej
 
 

VIP kväll @ Mai's Beauty på Frölunda Torg

2015-05-09 @ 20:22:35 Bilder Kommentarer (0)

Ja, mamma ville jag skulle följa med henne till en skönhets salong i Frölunda idag. Why not tänkte jag - regnig lördag och helt slut efter dagens dubbelpass med Sammy. Glad att jag följde med då man fick gratis handmassage, gratis ögonbryns plockning, goodie bag, smårätter och gott och dricka. På det hela världens gossigaste personal som tog hand om oss.

Plus i kanten var att de skulle ha en utlottning på presentkort, jag måste ha hållit tummar och tår jävligt hårt för jag vann! GRATIS PEDIKYR! Glädje, gjorde en happy dance haha. Så bokat in ögonfransförlägning på torsdag och denna pedikyren, girly time deluxe. Jag bejakar min kvinnliga sida just nu haha. 55 min Power - svett i kombo med smärta .

2015-05-08 @ 18:48:59 Träning & kost Kommentarer (0)FREEEDAAAAG = HEEEEELG!

2015-05-08 @ 13:42:07 Bilder Kommentarer (0)

Veckans citat:

Läraren - "Var är Björn?"
Mattias - "I skogen"

Egen intern humor på hög nivå
DanceAerobic, halleluja!

2015-05-07 @ 18:56:38 Träning & kost Kommentarer (0)

Första träningspasset på en och en halv vecka. Känslan att man är en ballong och ser ut som en svullen hamster sket jag i totalt och dansade loss, oavsett hur de såg ut. Glädje! Undra vad vi pysslar med på rasterna ?

2015-05-07 @ 14:27:03 Bilder Kommentarer (0)Frånvarande från livet

2015-05-07 @ 09:24:30 Ms Charlie Kommentarer (0)

You have to hustle to get to where you wanna be, gotta have faith ..#heartless

2015-05-05 @ 16:13:47 Allmänt Kommentarer (0)


-

2015-05-04 @ 18:33:22 Allmänt Kommentarer (0)


Söndags lyx på hög nivå .

2015-05-03 @ 16:15:46 Bilder Kommentarer (0)

Har en privat kock hemma idag haha, lite extra bortskämd känner man sig när en vän gör en fantastisk god lunch. Nom-nom!You choose your happiness .

2015-05-03 @ 14:10:02 Bilder Kommentarer (0)Try to feel the pain, don't go numb .

2015-05-02 @ 18:16:28 Bilder Kommentarer (0)


Just let go. Don't bruise yourself.
Is it even worth it?Årets första grillning i regnet, of course .

2015-05-02 @ 15:27:06 Bilder Kommentarer (1)

Känns som man har segat sig med grillningen iår spec med tanke på att förra veckan var det kanonväder, men självklart skulle vi matcha det med regnet ist. Men taggade, hungriga och massor av corona öl samt vin i Hello Kitty glas - japp, lite regn skulle ej stoppa oss! Var på ngt berg nära Bellevue, super fin utsikt. Grillmaister fick bli Adam, nam nam. Är så blessed och ha så fina vänner som Er, kärlek till Er.
 
 
 

#selfies

2015-05-01 @ 20:28:17 Ms Charlie Kommentarer (0)Grill och Corona öl

2015-05-01 @ 18:11:02 Bilder Kommentarer (0)

Mys fredag . Valborg .

2015-05-01 @ 16:08:31 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

En viss fröken (pekar på mig själv) var så utmattad igår att man slocknade så fort man kom hem., älskade Lawe ringde mig massor av ggr men ingen reaktion från mig alls haha. Blev väldigt mysigt sådär spontant med och kolla på brasan och sen gå hem och käka mandelpannkakor och dricka kaffe - of course med en stor dos av filosofi. Precis vad jag behövde efter denna veckan. Känner mig som en rullande ballong/hamster, ush för och fortfarande inte ha startat igång träningsveckan? Skäms. Dagens planer är underbara - grill med Disney och ngra Corona öl på det! Så kanske dags och fixa sig?
 
 

Design av Tasnim