Wörk wörk wörk wörk .

2016-04-29 @ 20:53:16 Ms Charlie Kommentarer (0)

Dag ett av fyra, som man ska köra 12 timmars pass, är avklarad. Stressig dag men och få beröm är alltid uppskattat. Bara tuta och köra kommer säkert kunna mitt jobb som en gammal veteran efter denna veckan haha. Mammas älskling .

2016-04-28 @ 18:16:24 Baby W 5-6 år Kommentarer (0)

Idag när man hämtade Wayne på fritids så hade han målat denna till mig. "Det är du mamma på ditt jobb. Den med rött hår är du och där uppe är en kamera som kan se om någon vill rymma". Älskling.Current mood

2016-04-27 @ 17:34:06 Allmänt Kommentarer (0)


Livet rullar på. Kör väldigt mycket ensamvarg just nu men måste behålla fokuset, folket på jobbet är så sällskapliga så det blir precis lagom. Idag var första dagen som man gick som "riktig personal". Det var verkligen från noll till hundra. Idag var man något som liknade med och vara förstaman. Skulle styra upp hela dagen och personal. Behövde ej axla den rollen men varför inte dyka in i det direkt bara? Tycker man skall alltid visa framfötter och ambition om man trivs med sitt jobb. Känns som jag än så länge har hamnat rätt. Är lycklig över det. Skulle ljuga om jag skulle säga att jag inte är trött idag, skulle också ljuga om jag sa att jag inte tyckte de va kul och vara den som bestämmer. Så taggar morgondagen och undrar vad den har och erbjuda.


I övrigt har jag skrivit in mig på två lägenhetssöknings hemsidor, kanske dags och våga lämna sin trygga hamn för en nystart? Känns som det skulle behövas. Sen är man ju ändå realist att det kommer säkert ta år innan man får någon ny lägenhet. Men är i något flow med både skolan och körskolan samt livet överlag. Liksom detta med fokuset, måste se till och inte tappa det bara. Vägen är fortfarande krokig men den verkar ha något mål och det är så otroligt givande. 


Däremot det jag ser fram mest emot just nu är och komma hem hoppa in i duschen, på med mjukisbyxorna och hopp iväg och krama kudden plus Wayne. Fröken är trött deluxe. En mysig söndag med familjen .

2016-04-24 @ 17:10:31 Baby W 6-7 år Kommentarer (0)

Promenad, söndagsmiddag på Lydias Diner, en glass på rean från Pressbyrån & nu ska vi runda av söndagen med och se Djungelboken på Bergakungen.En lördag på vattenpalatset i Lerum

2016-04-23 @ 18:08:00 Baby W 6-7 år Kommentarer (0)

Faktiskt roligare än vad jag trodde det skulle vara. Vi fick plaska runt och hade oss. Wayne blev inspirerad när jag började dyka under vattnet så han började göra det med. Duktiga killen lyckades simma lite under vattnet men inte ovanpå, sådan mor sådan son haha.Konsten och få ihop livspusslet .

2016-04-13 @ 19:13:31 Baby W 6-7 år Kommentarer (0)

Just nu går allt i ett och jag försöker hitta någon form av balans i det hela. Plugga teori på väg till jobbet, jobba/utbildning och plugga engelska. Jag i ett nötskal och köra allt eller inget. Däremellan skall man vara mamma och allt var det innebär. Lär nog bli någon struktur på det hela snart, måste bara komma in i rutinen. Känns som jag äntligen gör något med mitt liv, känner mig som en jävla superwoman om jag skall vara ärlig. Sen tröttheten får väl bara vara en del av mitt sinnestillstånd just nu.Redo för helgen .

2016-04-09 @ 10:15:43 Ms Charlie Kommentarer (0)A love that will break thru mountains ♥

2016-04-08 @ 17:15:00 Fotografi Kommentarer (1)

Jag fick äran och ta gravid bilder åt en vän igår. Så härligt och jobba med människor som lever sig in i bilderna, dessa måste vara en av de vackraste bilderna jag tagit. Liksom i en lägenhet och ändå ser det så fantastiskt ut. Jag önskar jag själv tog sådanahär bilder när jag hade lilleman i magen, men fick leva ut de via denna vackra kvinnan. Jag önskar de all lycka med sin lillkille när han kommer till världen, kärlek t Er ♥
 
 
 

When two becomes three ♥

2016-04-07 @ 21:39:27 Fotografi Kommentarer (0)
 
Kärleken i dess renaste form .

Dag 1 på det nya kapitlet i livet .

2016-04-04 @ 21:52:18 Allmänt Kommentarer (0)Vissa vänner är som gåvor från Gud .

2016-04-03 @ 14:35:00 Bilder Kommentarer (0)En visit i älskade Polen ♥ 2016

2016-04-02 @ 19:15:00 Polen 2016 Kommentarer (0)

Som varje påsk var det dags och återvända hem för och vara med familjen samt tjocka till sig haha. Jag tog hand om mig själv med naglar, pedikyr och allt sådant tjejer gör. Suck. Visiten kändes inte som den alltid har gjort då morfar blev sjuk och ville typ inte vara med oss, tråkigt men alla kan ej reagera som en själv. Så blev mkt egentid ihop med lilleman. Fyra gånger hann vi gå på bio - Alvin&gänget, Robinson Cruose, Zootropolis samt Deadpool. Den sista var kanske ej helt genomtänkt men jag ville se den haha. Tur att lilleman inte förstod dialogerna. Annars har man gått loss med bärs, god mat, synder i form av bakelser - kopplade helt enkelt ur till max. Första ggn på länge, behövdes. Sen att jag ej får på mig mina leggings och ser ut som en bulle i fejset är en helt annan femma, men stunderna på kommunistiska barerna med Sammy toppar i minnes arkivet. Ibland kanske man inte behöver fotografera allt?
 

En stor eloge att Sammy år efter år orkar leka tetris med vårat bagage.
Familjen har ju liiiite sjuka shoppingvanor haha.
 
 

Förkyld & kreativ .

2016-04-01 @ 13:50:32 Bilder Kommentarer (0)

Denna barnlediga helg taggar man med 10 pack näsdukar i hopp om och bli frisk till måndag. Passade på och omfamna min kreativa sida, skyller på febern, och gjorde dessa örhängen. Not bad, är faktiskt imponerad av mig själv. Design av Tasnim