Vi bestämde oss för & bege oss ut på ett äventyr idag .


Så vi packade två ryggsäckar och påbörjade vår hajktur från Marklandsgatan upp till pistolbanan, in i skogen där vi hittade läskiga tomma hus. Sen upp för berg och igenom mer skog - där fick vi se ett gulligt rådjur. Gissa om frökens puls höll sig på en stadig hög nivå?

Man skulle ju kunna tro att vi skulle nöja oss där men icke, vi skulle hitta vårt ställe vi ville till så mer skog och berg skulle bestigas. Till slut fann vi det! Trindemossen. Som ett litet paradis mitt i ingenstans och nära Högsbo, trots vår omväg. Älsklingen fixade elden medans jag matade ankorna som vågade äta ur mina händer. 

Vi grillade korv, drack vin och sjöng till våra favorit låtar - och för en en sekund så var livet perfekt och exakt som det var menat och vara. Vi fastnade till klockan elva och vandrade genom den mörka skogen ihop med musik på högsta hugg. Helt jävla fantastiskt, vad jag älskar denna kvinnan. Blir mer och mer kär för varje dag. Är så tacksam och få uppleva livet från en helt annan sida med henne.Kommentarer

Skriv dina vackra ord och bestämda åsikter här ♥ :

Namn:
Stammis?

E-postadress: (syns enbart för mina ögon)

URL/Bloggadress:

Kommentar: (Publicerar ej elaka och onödiga ord samt reklam klarar jag mig bra utan)

Trackback
Design av Tasnim