Den lördagen då vi hade dejt över hela Göteborg ♥

 
Vi tänkte för en gångs skull ha en lite annorlunda dejt, flera barer där man skulle äta och dricka lite på varje ställe. Lite som ett äventyr och utforska Göteborgs små hemliga ställen. Första anhalten var "Tacos & Tequila". Såg först den på en annons på FB första gången och stället var lika bra som jag hade förväntat mig. God dricka, god mat (även om portionerna var minimala, men just för detta tillfället perfekta) och underbar stämning i kombo med härlig musik. För en stund så kändes det som man var utomlands och sommaren var här, ett ställe vi lär besöka ganska duktigt under sommaren hoppas jag. 
 
Andra anhalten var "Spisa". Åkt förbi den x antal gånger på väg till jobbet så blev ganska sugen på och testa det - annorlunda smårätter var intrycket. Sen om det stämde - ja, det kanske beror på hur man ser det? Var väl mat mest för "finsmakare" om du frågar mig. Vi beställde bläckfisk och fick helt ärligt en hel liten sådan, kanske inte vad vi hade förväntat oss? Ingen av oss blev mätt eller fick någon direkt wow upplevelse i smaken. På det så var personalen väldigt dryga och detta är inte ett ställe man kan säga att man skulle rekommendera. Med det sagt hade vi en ung duktig kock, vi hade bord framför köket så vi kunde se maten tillagas (faktiskt ett stort plus), och han förklarade varje rätt han serverade. Fint, var ett tag sedan man fick uppleva det. Lite nostalgi.
 
Tredje anhalten var "Steampunk Bar". Måste säga rent inredningsmässigt ett helt fantastiskt ställe och personalen är så otroligt vackert klädda. Drinkarna vi beställde gav ifrån sig rök och bubblade, ja - jag blir sjukt road av sådant. Maten var helt okej, vi var ganska mätta vid detta laget så vi beställde inte direkt ngt maffigt. Vi blev dock satta brevid medelårsmän som skulle hävda sig och ha sig så de drog ganska mycket ned på stämningen. Skulle lätt vilja dra dit och testa på det igen, deras alkohol utbud var to die for.
 
Sista anhalten blev "Bourbon Street". En av de ställerna jag älskar i Göteborg, vart där en gång innan. Stämningen är alltid fantastisk och man får en otrolig myskänsla, på det fick vi världens skönaste servitris. Maten var fantastisk och man önskade verkligen att man inte hade total matkoma när man väl kom fram dit. Lär ju lätt reservera ett bord på nedreplan (så otroligt vackert med gamladags möbler) nästa gång och bara gå all in. Fantastiskt ställe!
 
Man kan ju tillägga att planen var och utforska en till bar "GG Bar", men vi båda var så mätta så vi valde och skippa det. Den får sparas till en annan gång haha. Skönt och komma ifrån verkligheten, även om det bara är för en kväll, med tanke på allt som pågår i privatlivet behövdes detta. Bara jag och min älskling, finklädda båda två och inga begränsningar. Helt jävla underbart. 
 

Kommentarer

Skriv dina vackra ord och bestämda åsikter här ♥ :

Namn:
Stammis?

E-postadress: (syns enbart för mina ögon)

URL/Bloggadress:

Kommentar: (Publicerar ej elaka och onödiga ord samt reklam klarar jag mig bra utan)

Trackback
Design av Tasnim