Helgen som var dedikerad till min älskling ♥ 28:e - 30:e april

 
 Min älskade själsfrände hade sin födelsedag den 28:e april, fick äran och vara med på den så gick in stort och gjorde födelsedagen till en hel helg. Em är alltid där för mig oavsett vilket väder och vilka hinder som än kommer ivägen. Även fast pengar kan inte ersätta eller köpa kärlek ville jag att hon skulle känna sig uppskattad och älskad, på det få en stressfri och annorlunda vardag. Tror jag lyckades ganska bra med det? Fick ju för mig och leka bagare, sen att tårtan blev lite fail med chokladpuddingen - ja, det kompenserade nog vinet för isåfall. Lyckades överraska henne med och ha bokat ett rum på Pigalle på fredagen. Som för övrigt är vårt nya ställe. Lite gulli-gulll var man som hade beställt blommor och öl till sin fru för äran till dagen.
 
Andra överraskningen blev att vi skulle äta på restaurang "Meet", kanske inte wow till utseendet men till mat&dryck var den en helt klar tiopoängare, kan man ge ännu högre betyg? Servicen var underbar och maten kan man dö för. Så om man vill unna sig något gott och fint rekommenderar man detta fantastiska stället. Kvällen avslutades med att vi gick tillbaka till förföriska Pigalle och tog sänfösare i deras restaurang "Atelier". Magiskt.
 
 
 
Lördagen påbörjaders med att vi åt frukostbuffé på "Atelier" och kan ju tillägga att det var den godaste frukostbuffén genom tiderna, älsklingen var i himlen. Vi båda hade svårt och lämna stället men det var dags och dra vidare till Saluhallen där vi skulle förbereda picnic. Vet helt ärligt inte vad som tog åt mig men efter Em ville ha picnic gick man verkligen in för det. Trots att vädret inte var som man hade önskat sig var det helt underbart, bara jag och fjällan. Betedde oss olämpligt som vanligt, på allmänplats - ja det är så vi rullar antar jag. Mot kvällen testade vi något nytt och var på kvartersteatern på andra lång för och uppleva improvteater. Så himla roligt och underbart med massor av sång. Måste verkligen hit flera gånger. Planeringen blev lite annorlunda mot kvällen och vi hamnade på "Sticky Fingers" med Em's kompisar - jag i en prinsessklänning på ett hårdrock ställe, den synen du! 
 
 
 
 Natten mellan lördag och söndag spenderade vi på "Linne hotell & vandrarhem", blev lite utav en spontangrej men för det priset var det perfekt. Bästa läget också, men den ironin att det var två hållplatser hemifrån haha. Frukostbuffén kunde ej jämföras med den dagen innan men gott och äta nutella, och lyckades ej få tösa och dö i allergi. Söndagen blev en mer slapp och mys söndag. Vi njöt mest av tiden med varandra, så underskattat egentligen. Sen på kvällen körde vi bio, fast and the furious 8, och avslutade såklart med "Kings Head". Synd bara att stället var fullproppat den kvällen, vem visste att folk firade Valborg haha?
 
 
Vi kanske blev runda den helgen samt att man var i ett konstant stadie av och vara salongsberusad men det var bara vi och nuet. Vi tog oss tiden och vara med varandra. Denna helgen var perfekt och jag hoppas innerligt att frun tyckte likadant. En helg jag kommer minnas för alltid. 
 
Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Jag älskar dig med allt jag är och har ♥ .
 
 

Kommentarer

Skriv dina vackra ord och bestämda åsikter här ♥ :

Namn:
Stammis?

E-postadress: (syns enbart för mina ögon)

URL/Bloggadress:

Kommentar: (Publicerar ej elaka och onödiga ord samt reklam klarar jag mig bra utan)

Trackback
Design av Tasnim