Kärt barn har många namn?

Så kanske man skall ta sig tiden och berätta om sig själv lite? För Er som inte har ngn som helst aning om vem jag är.
 
Mitt namn är Charlie, reagerar även på mitt andra namn Sandy.
 
Är född 89 och är 23 år ung, måste påminna mig själv om att jag är ej gammal än!
 
Jag är en ensamstående mamma till min underbara son som snart blir 4 år. Min älskade Wayne, aka Chucky. Han föddes den 23:e juni 2009 och vägde 4635 gram och var 51 cm lång. Jag hade planerad kejsarsnitt när jag födde Wayne, pga förlossningsrädsla .
 
Jag gick upp 37 kg under min graviditet med lillen. Plussade lagom mkt på vågen innan graviditeten. Så vågen landade på hela 124 kg och en klädstorlek på 52. Har alltid haft problem med vikten sedbörjat var barn med detta var rekord.
 
Mentalt knäckt bestämde jag mig ändå till slut och ta tag i problemet ist för och tycka synd om mig själv. Började med Atkins metoden den 1a oktober 2009, och kollade ej bakåt! Tränade ej något första sex månaderna pga komplikationer med snittet men lyckades ändå gå ner 40 kg!
 
Totalt har jag gått ner 62,3 kg sen dess om man räknar sen lägsta vikten - vilket är mer än 50 procent av min kroppsvikt. Så istället för en strlk 52 landade jag på strlk 34/36. Vikten har gått lite upp och ner det senaste och har lagt på mig cirka 13 kg nu. Men ger ej upp!! Har 19 kg kvar, från denna vikten, tills jag når min drömvikt. Det kmr dock krävas blod svett och tårar för oc komma dit ..
 
Pga min stora viktnedgång resulterade detta i mycket överbliven hud. Så den 27:e november 2012 gjorde jag en stor bukplastik och bröstlyft med implantat. Opereraddepå Art Clinic i Göteborg - och rekommenderar de starkt! Dock har jag några operationer kvar tills jag är "klar" så att säga. Skall göra del nr 2 av bukplastiken, tror det heter cirkulär bukplastik? De skall snitta mig bak och lyfta upp lår och rumpsådds så att hud från lår/rumpa/rygg tas bort. Sen är planen och göra armplastik då det bara HÄNGER hud där. Planen är och göra de 2 sista operationerna innan jag fyller 28 - sen om det är möjligt (rent av ekonomiskt) är en annan femma. Time will tell!
 
Med resans gång har jag även funnit passionen för träningen, totalt frälst! Började träna på Sats runt april 2010, dvs sex månader efter starten på Atkins. Det är en av de bästa besluten jag har fattat i mitt liv och Sats har blivit ett andra hem samt familj för både mig och Wayne. Frälsningen dök dock ej upp förens förra året. Insåg då att jag tränar för att jag älskar det! Jag tränar det mesta, men helst klasser. Tränar allt från DanceAerobic till BodyCombat. Försöker varva det med gymmet och det fruktansvärda löpbandet haha. Push it to The fucking limit and beyond! Träningen har hjälpt mig och bli rökfri samt snusfri.
 
Atkins är en livsstil för mig. Finns ingen Quick-fix, ingen genväg och inget slut. Tro mig jag har testat allt! Jag trodde i början att man kunde gå på ngn diet i några månader och sen fortsätt med "normal kost" men tyvärr funkar det ej så! Nu nästan fyra år senare är det inget konstigt för mig och göra matlådor och mäta min mat. Detta funkar för mig och mitt liv.
 
Det jag har upptäckt med viktresans gång är att jag lider av en ätstörning. Har hetsätningar, minus spy delen. Vilket innebär helt enkelt att jag bara stoppar i mig mat i mängder utan att jag kan stoppa det. Har haft det hela mitt liv har jag insett nu i efterhand - fast då var det på "vanlig kost" och nu är det på mat som är tillåten på Atkins. Har haft svårt och erkänna det och acceptera det då jag har varit rädd för folks reaktioner samt att de skall anta att det är pga den kosten jag går på, men som sagt de är inte fallet! Nu skall jag äntligen ta tag i det och förhoppningsvis bli frisk från det!
 
Men nog om det! Vad kan man mer säga om mig? Jag är halv polsk och halv svensk, kunde ej svenska förenas jag var 4 år. Det ni! Är bisexuell. Levt med tjejer från att jag var femton år. Sen mötte jag en kille och blev gravid med Wayne, dock har jag varit ensam med Wayne sedan start. Ngn relation har ej hållet efter jag blev mamma tyvärr.
 
Som person är jag något udda, kanske lite av en enstöring? Lever lite i min egna bubbla med mina konstiga 3 miljoner tankar och tvångs syndrom som har en tendens och ta över. Är en känslomänniska vilket gör att jag har en tendens och bli deprimerad och se världen svart, detta är något jag också börjat ta tag i. Har på senaste år blivit väldigt känslomässigt avtrubbad samt fysiskt. Har en beroende personlighet också haha. Typ beroende av shopping bland annat. I dags läget jobbar jag ej, av vilka skäl går jag e in på här. Har tidigare jobbat mest inom lager och logistik - lite av en familjegrej kan man säga. Har en dröm om och bli polis en vacker dag och det är en dröm jag vill verkligen ej ge upp!
 
Så ja det var nog lite kort om vem jag är. Antingen älskar man mig eller så hatar man mig! 
 
Bloggen är min självterapi samt tidsfördrivning där jag skriver ner min vardag och bjuder på bilder ur mitt liv. 
 
Hoppas Ni stannar kvar här på bloggen och väljer och följa min halv intressanta vardag.
 
 God bless
 
 

  • RSS 2.0
  • Design av Tasnim